TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maratonac

Blic - 14.07.2012

Ako postoji reper za upornost i neuništivost, onda se slobodno može nazvati imenom Jovana Krkobabića. Ovaj 82-godišnjak koji je na sebe preuzeo ulogu zaštitnika svekolikog penzionerskog roda izjavio je da će i u novoj vladi biti ...

Dačić: Niti korisno, niti korektno obraćanje SSSS

Kurir - 14.07.2012

Koalicija SPS-PUPS-JS opredeljenja za izgradnju društva socijalne pravde i u proteklom periodu upravo je Krkobabić bio taj koji je insistirao na pravima penzionera, rekao mandatar za sastav nove vlade LJUBOVIJA - Mandatar za sastav nove ...

Portret bez rama: Jovan Krkobabić

Politika - 14.07.2012

Ni Mesi ni mesija Lepo je čovek rekao da nije ni Mesi, ni mesija, ali ga ipak pojedinci posmatraju kao veoma veštog igrača na srpskoj političkoj sceni, a neke kolege penzioneri i kao izbavitelja koji im poslednje četiri godine drži glavu ...

SSSS: Krkobabić prestar za vladu

B92 - 13.07.2012

Beograd -- Savez samostalnih sindikata Srbije (SSSS) ukazao je da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabicću, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi.

Sindikat: Krkobabiću nije mesto u vladi

Kurir - 13.07.2012

Da li ste u Jovanu Krkobabiću prepoznali ministra koji će svakodnevno obilaziti regione u Srbiji, fabrike, preduzeća i radnike ili su skriveni stvarni razlozi za njegovo učešće u budućoj vladi, zapitao je SSSS u otvorenom pismi mandatara ...

Sindikat nezadovoljan zbog Krkobabića

RTS - 13.07.2012

Savez samostalnih sindikata Srbije uputio pismo nezadovoljstva Ivici Dačiću zbog najave da će Jovan Krkobabić biti ministar rada i socijalne politike.

SSSS: Krkobabić ne treba da bude član vlade

Blic - 13.07.2012

BEOGRAD - Savez samostalnih sindikata Srbije (SSSS) smatra da predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić ne treba da bude potpredsednik vlade i ministar rada i socijalne politike, već da tu funkciju treba da ...

Krkobabiću nije mesto u vladi

Beta - 13.07.2012

Tweet BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Savez samostalnih sindikata Srbije (S S S S) ukazao je u petak da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabičhu, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi.

Sindikati: Krkobabić prestar da bude ministar

Novi Magazin - 13.07.2012

Savez samostalnih sindikata Srbije ukazao je danas da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabičhu, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi.

Krkobabić (ni) je mator za ministra

Mondo - 13.07.2012

Savez samostalnih sindikata Srbije ukazao je danas da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabicću, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi zbog godina.

Sindikati: Krkobabić je mator za vladu

Vesti Online - 13.07.2012

Savez samostalnih sindikata Srbije ukazao je da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabiću, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi.

Dačić: Krkobabićeve godine nisu problem

S media - 13.07.2012

Dačić: Krkobabićeve godine nisu problem Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić odbacio stav Saveza samostalnih sindikata Srbije da Jovan Krkobabić zbog godina ne treba da bude potpredsednik vlade.

Krkobabiću nije mesto u vladi

Nadlanu - 13.07.2012

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Savez samostalnih sindikata Srbije (S S S S) ukazao je u petak da dosadašnjem potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabičhu, koji ima 83 godine, nije mesto u budućoj vladi.

Krkobabić: Biću potpredsednik i ministar za rad

Politika - 12.07.2012

BEOGRAD – Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić potvrdio je danas da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Krkobabić: Biću ministar rada

B92 - 12.07.2012

Beograd -- Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić potvrdio je da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Krkobabić: Biću potpredsednik i ministar za rad

Blic - 12.07.2012

Beograd - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić potvrdio je danas da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Krkobabić: Biću potpredsednik i ministar za rad

S media - 12.07.2012

Krkobabić: Biću potpredsednik i ministar za rad Lider PUPS Jovan Krkobabić kaže da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Krkobabić će biti i ministar za rad

Mondo - 12.07.2012

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić potvrdio je danas da će u novoj vladi biti potpredsednik i ministar za rad i socijalnu politiku.

Krkobabić: Neću biti ministar

RTS - 11.07.2012

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić kaže da u novoj vladi neće biti ministar, već će mesto naći u parlamentu. Osnovna misija PUPS-a su tri principa za poboljšanje života penzionera, ističe Krkobabić.

M. Krkobabić: Neću biti član vlade

B92 - 11.07.2012

Beograd -- Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić kaže da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član.

Milan Krkobabić: Neću biti član vlade

Kurir - 11.07.2012

On nije želeo da kaže da li će PUPS dobiti rukovođenje i nekim ministarstvom, ali je rekao da stranka mora da preuzme odgovornost za poluge vlasti koji će omogućiti da se realizuju ciljevi te stranke, koja, kako je naglasio, ima obilje ...

Milan Krkobabić: Neću biti član vlade

Politika - 11.07.2012

BEOGRAD - Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član.

Nova vlada bez Krkobabića

24sata - 11.07.2012

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član.

Milan Krkobabić: Neću biti član vlade

Blic - 11.07.2012

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član. - To ne znači da je neću podržavati, ali neću biti deo tog tima - rekao je Krkobabić sinoć za RTS ...

U toku sednica Predsedništva PUPS-a

Blic - 11.07.2012

U sedištu Partije ujedinjenih penzionera Srbije u toku je sednica Predsedništva na kojoj se raspravlja o koalicionom sporazumu koji su juče potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu - SNS, SPS, PUPS, JS i URS.

U toku sednica Predsedništva PUPS-a

Kurir - 11.07.2012

Funkcionar PUPS-a Momo Čolaković rekao je da je tema sednice "ono što je PUPS postigao u dogovorima o formiranju nove vlade" BEOGRAD - U sedištu Partije ujedinjenih penzionera Srbije u toku je sednica Predsedništva na kojoj se raspravlja o ...

PUPS o koalicionom sporazumu

RTS - 11.07.2012

Predsedništvo PUPS-a raspravlja o kolacionom sporazumu koji su juče potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu - SNS, SPS, PUPS, JS i URS.

PUPS zadovoljan sporazumom

B92 - 11.07.2012

Beograd -- Predsedništvo PUPS na današnjoj sednici ocenilo da je ta partija zadovoljna koalicionim sporazumom, koji su potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu.

PUPS zadovoljan sporazumom, uskoro radna grupa za kadrove

Blic - 11.07.2012

Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) konstatovalo je danas da je ta partija zadovoljna koalicionim sporazumom, koji su potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu - SNS, SPS, PUPS, JS i URS, izjavio je ...

PUPS zadovoljan sporazumom

RTS - 11.07.2012

Predsedništvo PUPS-a zadovoljno koalicionim sporazumom, koji su potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu - SNS, SPS, PUPS, JS i URS, kaže funkcioner te stranke Momo Čolaković.

Imena ministara sledeće nedelje

RTS - 11.07.2012

Kadrovska rešenja u novoj vladi biće poznata sledeće nedelje, rekao funkcioner SPS-a Žarko Obradović. Formirana Radna grupa koja treba da pripremi dokumente i akte za promenu Zakona o Vladi i Zakona o ministarstvima.

PUPS: Jovan Krkobabić biće vicepremijer

Kurir - 11.07.2012

Još se ne zna da li će Jovan Krkobabić biti potredsednik vlade i ministar, ili samo potpredsednik sa zaduženjima za oblast socijalne politike, zapošljavanja i izbeglica, kazao je Čolaković BEOGRAD - Predsednik Partije ujedinjenih ...

PUPS: Jovan Krkobabić biće vicepremijer

Blic - 11.07.2012

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić biće potpredsednik nove vlade i zadužen za resor socijalne politike i zapošljavanje, rekao je danas potpredsednik PUPS Moma Čolaković.

Krkobabić zadužen za socijalnu politiku

Kurir - 11.07.2012

Potpredsednik će biti Krkobabić i pokrivaće oblast socijalne politike u celini - da li kao ministar za socijalnu politiku ili će pokrivati resorski tu politiku BEOGRAD - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan ...

U Vladi Srbije neće sedeti otac i sin Krkobabić

Novi Magazin - 11.07.2012

U VLadi Srbije ipak neće sedeti otac i sin jer je Milan Krkobabić potvrdio da neće biti ministar. Prema dosadašnjim dogovorima mlađi Krkobabić je trebalo da bude ministar rada, a stariji potpredsednik vlade.

Mlađi Krkobabić neće u vladu

Mondo - 11.07.2012

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je sinoć da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član.

Krkobabić: Neću biti član vlade

S media - 11.07.2012

Krkobabić: Neću biti član vlade Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da on lično neće biti član nove vlade. Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće ...

Milan Krkobabić: Neću biti član vlade

Glas javnosti - 11.07.2012

BEOGRAD - Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da nova vlada treba da funkcioniše kao pravi tim, ali da on lično neće biti njen član.

PUPS: Uskoro radna grupa za kadrove

S media - 11.07.2012

PUPS: Uskoro radna grupa za kadrove PUPS zadovoljna koalicionim sporazumom koji su potpisali lideri stranaka koje će činiti novu vladu, izjavio je funkcioner PUPS-a Momo Čolaković i najavio formiranje radne grupe koja će se baviti ...

Jovan Krkobabić ponovo potpredsednik vlade

Mondo - 11.07.2012

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić biće potpredsednik nove vlade i zadužen za resor socijalne politike i zapošljavanje, rekao je danas potpredsednik PUPS Moma Čolaković.

Jovan Krkobabić potpredsednik Vlade Srbije

Novi Magazin - 11.07.2012

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić biće potpredsednik nove vlade i zadužen za resor socijalne politike i zapošljavanje.

Krkobabić vicepremijer, Vučić zamenik premijera?

Vesti Online - 11.07.2012

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić biće potpredsednik nove vlade i zadužen za resor socijalne politike i zapošljavanje, rekao je potpredsednik PUPS Moma Čolaković.

Jovan Krkobabić ostaje potpredsednik Vlade Srbije

S media - 11.07.2012

Jovan Krkobabić ostaje potpredsednik Vlade Srbije Lider PUPS-a Jovan Krkobabić zadržaće funkciju potpredsednika Vlade Srbije i u ovom sazivu, potvrdio funkcioner PUPS-a Momo Čokalković. Krkobabić će biti zadužen za socijalnu politiku.

Ivan Tasovac na Tviteru ismejava Krkobabića (FOTO)

S media - 11.07.2012

Ivan Tasovac na Tviteru ismejava Krkobabića (FOTO) Opštoj navali šala na račun lidera PUPS-a Jovana Krkobabića pridružio se i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Krkobabić vicepremijer

Danas - 11.07.2012

Beograd - Predsednik PUPS Jovan Krkobabić biće potpredsednik nove Vlade Srbije i zadužen za resor socijalne politike i zapošljavanje, potvrđeno je juče.

SPS i PUPS rešili nedoumice

Kurir - 10.07.2012

Dačić je izjavio da će svaka stranka, koja učestvuje u razgovorima o formiranju parlamentarne većine, dati svoje predloge za formulisanje sporazuma o političkim ciljevima nove vlade i da očekuje da će ti predlozi biti brzo usaglašeni ...

(Ne)izvestan koalicioni sporazum

RTS - 10.07.2012

I dalje neizvesno da li će koalicioni sporazum između koalicija oko SNS-a i SPS-a sa URS-om, biti potpisan danas, kako je ranije najavljeno. PUPS nezadovoljan tretmanom tokom pregovora. Dačić siguran u dogovor.

Kako je PUPS povikom na URS postigao cilj

Politika - 10.07.2012

„Regionalisti” su odlično prošli jer je procena SPS-a i SNS-a bila da Mlađanu Dinkiću treba dati ponudu koju ne može da odbije „Velika drama” u vidu najave da neće potpisati sporazum o vladi zbog nesrazmernog broja ministarskih mesta koja ...

Srbija dobila novu vladu (VIDEO)

Press - 10.07.2012

Zadaci - Ovo će biti jaka, pravedna vlada, usmerena ka EU, saradnji u regionu i borbi protiv terorizma, najavio mandatar Ivica Dačić. Izazovi - Teška ekonomska kriza i Kosovo su najveći izazovi sa kojima će se suočiti nova vlada, ocenio ...

SPS i PUPS razrešili nedoumice oko sporazuma

S media - 10.07.2012

SPS i PUPS razrešili nedoumice oko sporazuma Lideri SPS-a, PUPS-a i JS tokom sinoćnjeg sastanka razrešili nedoumice u vezi sa sporazumom o formiranju vlade.

Rešenje problema sa PUPS-om ili rezervna većina

Novi Magazin - 10.07.2012

Sporazum o formiranju Vlade Srbije koju će činiti koalicije oko naprednjaka i socijalista i Ujedinjeni regioni Srbije, trebalo bi, prema ranijim najavama, da bude potpisan danas.

Biće vlade, SPS i PUPS rešili probleme

Vesti Online - 10.07.2012

Sastanak lidera Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije završen je kasno noćas, a kako navode srpski mediji, PUPS i socijalisti rešili su nedoumice.

SPS i PUPS rešili "probleme", danas sporazum?

Mondo - 10.07.2012

Koalicioni sporazum, na čijim osnovama bi funkcionisala buduća vlada SNS, koalicije oko SPS i URS trebalo bi, kako se očekuje, da bude potpisan danas.

Naprednjak Leon Kojen šef diplomatije?

Mondo - 10.07.2012

Mediji javljaju da će tri strane danas postići koalicioni sporazum, a predsednik Srbije očekuje da će Srbija dobiti vladu danas ili sutra. Evo kako će, tvrde mediji, izgledati Dačićev kabinet.

Ko su budući ministri?

Nadlanu - 10.07.2012

Premijer - Ivica Dačić (SPS) Potpredsednici vlade - Jovan Krkobabić (PUPS) i Suzana Grubješić (URS) Ministarstvo unutrašnjih poslova - Ivica Dačić (SPS) Ministarstvo spoljnih poslova - Leon Kojen Ministarstvo odbrane - Aleksandar Vučić ...

Trojni sastanak o novoj vladi

RTS - 09.07.2012

Stranke koje učestvuju u razgovorima o formiranju vlade nastavljaju rad na pojedinostima koalicionog sporazuma. Danas razgovori unutar koalicije SPS-PUPS-JS. Sednica Predsedništva PUPS-a bez prisustva medija.

Danas nastavak razgovora o novoj vladi

Blic - 09.07.2012

Koalicije oko socijalista i naprednjaka i Ujedinjeni regioni Srbije nastaviće danas razgovore o formiranju nove vlade Srbije. Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić ranije je rekao da razgovor o resorima još nije završen, ali je potvrdio da ...

Pantelija iz PUPS-a ucenjuje naprednjake

Kurir - 09.07.2012

Niko ne ume da uceni kao Pantelija iz PUPS-a, napisao je Đukanović na svom Tviter profilu BEOGRAD - Vladimir Đukanović, član SNS-a i član RIK-a, nimalo nije zadovoljan što SNS pravi vladu sa koalicijom SPS-JS-PUPS.

PUPS: Proces formiranja vlade još otvoren

RTS - 09.07.2012

PUPS saopštio da je proces formiranja vlade još uvek otvoren i da će se videti hoće li biti trećeg pokušaja. Milan Krkobabić izjavio da PUPS neće potpisati koalicioni sporazum i da nije zadovoljan tretmanom u pregovorima oko formiranja ...

PUPS već četiri sata o koalicionom sporazumu

Kurir - 09.07.2012

Sednica Predsedništva PUPS-a počela je u 11 sati a za 14 je bila najavljena konferencija za novinare na kojoj treba da budu saopšteni stavovi te stranke o formiranju nove vlade i o koalicionom sporazumu BEOGRAD - Predsedništvo Partije ...

PUPS već četiri sata raspravlja o koalicionom sporazumu

Blic - 09.07.2012

Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) već četiri sata iza zatvorenih vrata razmatra koalicioni sporazum za formiranje nove vlade Srbije, rečeno je danas novinarima u PUPS-u.

PUPS:Ovakav sporazum ne potpisujemo

B92 - 09.07.2012

Beograd -- Milan Krkobabić izjavio da PUPS neće potpisati koalicioni sporazum i da nije zadovoljan tretmanom u pregovorima oko formiranja nove vlade.

PUPS odbio da potpiše koalicioni sporazum

Kurir - 09.07.2012

Posle sednice Predsedništva PUPS-a saopšteno je da je proces formiranja vlade još uvek otvoren i da će se videti hoće li biti trećeg pokušaja. BEOGRAD - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da PUPS ...

PUPS: Nećemo potpisati sporazum, hoćemo ravnopravan tretman

Blic - 09.07.2012

PUPS neće potpisati koalicioni sporazum, koji im je dostavio mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić i traže tretman ravnopravnog partnera u bucućoj skupštinskoj većini, izjavio je potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije ...

Krkobabić ljut na Dinkića

Blic - 09.07.2012

Potpredsednik PUPS Milan Krkobić izrazio je danas nezadovoljstvo što je URS u javnost izašao sa resorima i ministarstvima koje bi vodio u budućoj vladi, mimo prethodnog dogovora sa drugim koalicionim partnerima.

SPS i PUPS rešili nedoumice u koaliciji

Blic - 09.07.2012

Sastanak lidera Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije završen je kasno noćas, a kako nezvanično saznaje B92, PUPS i socijalisti rešili su nedoumice.

SPS i PUPS rešili nesporazume u koaliciji

Blic - 09.07.2012

Sastanak lidera Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije završen je kasno noćas, a kako je po nezvaničnim izvorima preneo B92, PUPS i socijalisti rešili su nedoumice i uzajamna neslaganja.

Još bez dogovora Dačića, Krkobabića i Markovića

Kurir - 09.07.2012

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je prethodno da ta stranka neće potpisati koalicioni sporazum, koji im je dostavio mandatar za sastav nove vlade Dačić, i da traže tretman ravnopravnog partnera u budućoj skupštinskoj većini ...

Dačić i PUPS rešili nedoumice

B92 - 09.07.2012

Beograd -- Sastanka lidera Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije vodio se do kasno u noć. Kako nezvanično saznaje B92, PUPS i socijalisti rešili su nedoumice.

Krkobabić: Nećemo potpisati ovakav koalicioni sporazum

Politika - 09.07.2012

Pripada nam isto koliko i URS-u, nije Srbija zemlja čuda, pa da neko sa 13 poslanika vlada zemljom, a neko sa 12 poslanika da ne postoji, ističe potpredsednik PUPS-a Partija ujedinjenih penzionera Srbije neće potpisati „skraćeni” ...

Nastavak razgovora o novoj vladi

Mondo - 09.07.2012

Koalicije oko socijalista i naprednjaka i Ujedinjeni regioni Srbije nastaviće danas razgovore o formiranju nove vlade Srbije. Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić ranije je rekao da razgovor o resorima još nije završen, ali je potvrdio da ...

"Naprednjak" na Tviteru: Niko ne ucenjuje kao "Pantelija" iz PUPS-a

S media - 09.07.2012

"Naprednjak" na Tviteru: Niko ne ucenjuje kao "Pantelija" iz PUPS-a Jedan od članova SNS-a koji nije oduševljen vladom sa koalicijom SPS-JS-PUPS je Vladimir Đukanović, inače i član RIK-a.

S media istražuje: Zašto Krkobabići “tvrde pazar”?

S media - 09.07.2012

S media istražuje: Zašto Krkobabići “tvrde pazar”? Na korak do Vlade, PUPS nezadovoljan pregovorima. Rezultati predsedništva stranke posle 14h, saznaje S media u PUPS-u.

U toku sednica predsedništva PUPS-a

S media - 09.07.2012

U toku sednica predsedništva PUPS-a Oko 11 časova počeo sastanak predsedništva Partije ujedinjenih penzionera Srbija, saznaje RTS. Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije počelo sastanak u 11 sati, saznaje RTS.

PUPS već četiri sata o koalicionom sporazumu

Beta - 09.07.2012

Tweet BEOGRAD, 9. jula 2012. (Beta) - Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije već četiri sata iza zatvorenih vrata razmatra koalicioni sporazum za formiranje nove vlade Srbije, rečeno je u ponedeljak novinarima u PUPS-u.

PUPS: Ovakav sporazum nećemo potpisati

S media - 09.07.2012

PUPS: Ovakav sporazum nećemo potpisati Proces formiranja vlade Srbije je još uvek otvoren i videćemo da li će biti trećeg pokušaja, izjavio član potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić.

Maratonska sednica PUPS-a

Mondo - 09.07.2012

Sednica Predsedništva Partije ujedinjenih penzionera Srbije, na kojoj se razgovaralo o političkom programu buduće vladajuće koalicije i koalicionom sporazumu, trajala puna četiri sata. Čeka se obraćanje medijima.

PUPS: Ne potpisujemo sporazum

Novi Magazin - 09.07.2012

Partija ujedinjenih penzionera Srbije neće potpisati koalicioni sporazum, jer je neprecizan, rekao je funkcioner te partije Milan Krkobabić. Pored toga, on tvrdi da PUPS nije zadovoljan tretmanom u pregovorima o formiranju vlade.

PUPS nezadovoljan, Vlada neizvesna?

Vesti Online - 09.07.2012

PUPS saopštio da je proces formiranja vlade još uvek otvoren i da će se videti hoće li biti trećeg pokušaja. Milan Krkobabić izjavio je da PUPS neće potpisati koalicioni sporazum i da nije zadovoljan tretmanom u pregovorima oko formiranja ...

PUPS: Za sada ništa od vlade!

Mondo - 09.07.2012

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) saopštila je danas nakon četvorosatne sednice predsedništva da je proces formiranja vlade još uvek otvoren.

PUPS nezadovoljan tretmanom: Formiranje vlade još nije završeno (VIDEO)

S media - 09.07.2012

PUPS nezadovoljan tretmanom: Formiranje vlade još nije završeno (VIDEO) PUPS nije zadovoljan tretmanom tokom pregovora oko formiranja nove vlade Srbije.

Jasno definisati podelu ministarstava

Beta - 09.07.2012

Tweet BEOGRAD, 9. jula 2012. (Beta) - Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) zatražilo je u ponedeljak da se koalicioni sporazum koji je preložila Srpska napredna stranka za formiranje nove Vlade Srbije dopuni jasnim ...

PUPS: Nećemo potpisati sporazum, hoćemo ravnopravan tretman

Novosti - 09.07.2012

Potpredsednik PUPS Milan Krkobabić izjavio je da ta stranka neće potpisati koalicioni sporazum, koji im je dostavio Ivica Dačić i da traže tretman ravnopravnog partnera u budućoj skupštinskoj većini BEOGRAD - Potpredsednik Partije ...

PUPS zategao

Danas - 09.07.2012

Beograd - Partija ujedinjenih penzionera Srbije neće potpisati nacrt koalicionog sporazuma koji su usaglasili SNS, SPS i URS, koji vidi samo kao osnovu za dalje razgovore, a za sebe traži tretman ravnopravnog partnera i u procesu ...

PUPS neće da potpiše sporazum o vladi

Vesti Online - 09.07.2012

Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije zatražilo je da se koalicioni sporazum koji je preložila Srpska napredna stranka za formiranje nove Vlade Srbije dopuni jasnim definisanjem kvota koliko će ministarstava kojoj stranci ...

U toku sastanak Dačića, Krkobabića i Markovića

S media - 09.07.2012

U toku sastanak Dačića, Krkobabića i Markovića Sastanak lidera SPS, PUPS-a i JS je u toku, prenela je RTS. Sastanak lidera Socijalističke partije Srbije , Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije je u toku, prenela je ...

RTS: Sastanak Dačić, Krkobabić, Marković

Mondo - 09.07.2012

Sastanka lidera Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije je u toku, prenela je večeras RTS. "U toku je trojni sastanak Dačić, Krkobabić, Marković", nezvanično saznaje RTS.

Krkobabić uzdrmao dogovor

Novosti - 09.07.2012

Partija ujedinjenih penzionera zahteva bolji tretman od partnera, kao i veću zastupljenost u novoj vladi. Posle zahteva PUPS, lideri koalicije dogovarali se oko teksta sporazuma do kasno u noć DAN uoči najavljenog potpisivanja koalicionog ...