TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U kojim nas je sve situacijama predsjednik Milanović iznenadio

Vecernji.hr - 02.08.2020

Posebno rijetko moglo se predsjednika Milanovića u javnosti vidjeti u vrijeme karantene, odnosno popularnog "lockdowna", tijekom kojeg je sve odluke prepuštao Vladi i Stožeru Predsjednik kakvog dosad još nismo vidjeli - takav je Zoran Milanović , složili su se već razni ...

Predsjednik vuče neočekivane poteze: Je li bolji konflikt ili kooperacija?

Vecernji.hr - 01.08.2020

Smerdel: Na pitanje što ako se nađu dva svadljiva na poziciji predsjednika i premijera, kažem: bolje dva nego jedan "Mesić i Račan se od početka nisu podnosili. Josipović i Kosor su se gospodski ustavno prepucavali, a Grabar-Kitarović i Milanović više živčano".

MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ RAZMENJUJU OTROVNE STRELICE: "Angažovali smo službe bezbednosti, ali jazavce nismo našli"

Srbija Danas - 31.07.2020

Odnos predsednika i premijera Hrvatske je čist. Andrej Plenković nema dobro mišljenje o Zoranu Milanoviću. Zoran Milanović nema dobro mišljenje o Andreju Plenkoviću. Poslednjih dana oni to i pokazuju, kroz oštru i zajedljivu korespodenciju sa posrednikom. A posrednik je javnost.

Plenković odgovorio: Netko od sugovornika ga je dezinformirao i doveo u zabludu

Dnevnik.ba - 31.07.2020

Hrvatski premijer Andrej Plenković je ponovno komentirao Milanovićeve izjave i tako nastavio prepirku koja traje cijeli tjedan. POVEZANO Milanović komentirao sukob s Plenkovićem i najavljena odlikovanja postrojbama HVO-a Za verbalne prijepore s predsjednikom Milanovićem je rekao ...

Za sudar ega izabrali su loš tajming: U krizi su bitni dobri odnosi

Vecernji.hr - 31.07.2020

Ankica Mamić: Harmonizacija odnosa ključ je uspjeha u kriznim vremenima i trenutačno nam je jako potrebna Tvrda kohabitacija , jazavci i hejteri, tvitanje, kome je dosadno, a tko kome ide na živce... Sukus javne komunikacije između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika ...

Hrvatska: Loša komunikacija između predsednika i premijera

Danas - 30.07.2020

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas, povodom sukoba s premijerom Andrejem Plenkovićem u sredu, da je ta priča za njega završena, ali da se problem sa neustavnim Štabom civilne zaštite neće rešiti ako se od problema okreće glava.

MILANOVIĆ O PREPUCAVANJU SA PLENKOVIĆEM: To nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka! Što se nas tiče, priča je ...

Kurir - 30.07.2020

Milanović je to rekao povodom jučerašnjeg prepucavanja sa Plenkovićem u medijima, koje je počelo kada je hrvatski premijer izneo niz kritika na račun Milanovića, između ostalog da mu je dosadno na funkciji predsednika, prenosi televizija N1 Zagreb.

Milanović: Ovakve riječi nisam čuo ni od Sanadera, ni Kosor ni Karamarka

N1 - 30.07.2020

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, bio je u Krapini, gdje je sudjelovao na otvorenju Poslovno - tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u koji je uloženo 32,3 milijuna kuna. Osvrnuo se na jučerašnji sukob s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Milanović i danas odgovorio Plenkoviću: Ovakve riječi nisam čuo ni od Sanadera, ni Kosor ni Karamarka

N1 - 30.07.2020

Na prvo rječkanje nije trebalo dugo čekati. Ono jučerašnje danas je dobilo nastavak. Dan nakon verbalnog sukoba s premijerom predsjednik tvrdi - nikakvog sukoba s Plenkovićem nije bilo. No, onda ipak ne može odoljeti pa nastavlja.

Kosor reagirala na Milanovićevu poruku Plenkoviću

N1 - 30.07.2020

Bivša premijerka Jadranka Kosor reagirala je na izjavu predsjednika Zorana Milanovića. Podsjetimo, Milanović je, govoreći o sukobu s Plenkovićem podsjetio da s njim tako nisu razgovarali njegovi prethodnici na čelu HDZ-a.

HDZ-ovac o sukobu Plenkovića i Milanovića: Neuobičajeno i neprimjereno ponašanje

N1 - 30.07.2020

Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić kratko se osvrnuo na sukob premijera i predsjednika ...

Plenković: Poštujem predsjednika. Čini mi se da ga je netko od dezinformirao

N1 - 30.07.2020

Premijer Andrej Plenković govorio je o odnosu s predsjednikom Zoranom Milanovićem. On je posljednjih dana bitno narušen i ne biraju se riječi. U Knin će zajedno pa će biti zanimljivo vidjeti kako će to izgledati, posebno nakon Milanovićeve izjave da slično ponašanje nije doživio ...

Plenković: Poštujem predsjednika. Čini mi se da ga je netko doveo u zabludu

N1 - 30.07.2020

Za verbalne prijepore s predsjednikom Milanovićem je rekao da mu se čini kako je predsjednika netko od njegovih suradnika dezinformirao i doveo u zabludu. "Siguran sam da on sam od sebe ne bi nikad takvo nešto kazao", ustvrdio je Plenković.

Milanović o Plenkoviću: Takve riječi nisam čuo ni od Sanadera, ni Kosor ni Karamarka

Index.hr - 30.07.2020

PREDSJEDNIK Zoran Milanović bio je u Krapini gdje je sudjelovao na otvorenju Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije u koji je uloženo 32,3 milijuna kuna. Osvrnuo se na jučerašnji sukob s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Nastavlja se sukob premijera i predsjednika. Plenković: U vladi nisam našao jazavce

Index.hr - 30.07.2020

PREMIJER Andrej Plenković je ponovno komentirao Milanovićeve izjave i tako nastavio prepirku koje traje cijeli tjedan. "Moramo pogledati činjenice, jučer je govorio o tvitu koji je usmjeren njemu, ali nismo ga našli.

Milošević: Milanović je lijepo krenuo, a pretvorio se u ono što je bio kao premijer

Index.hr - 30.07.2020

SABORSKI zastupnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević komentirao je kako se vlada namjerava nositi s gospodarskim izazovima ove jeseni te što misli o sukobu predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Katičić o prepucavanju: Komunikacija između Milanovića i Plenkovića je neuobičajena

Vecernji.hr - 30.07.2020

“Politička prepucavanja su uobičajena, ne možemo svi imati ista mišljenja, ali izjave moraju biti odgovorne i iza njih moraju stajati činjenice”, kazao je Katičić Politička prepucavanja su uobičajena. Ne možemo svi imati ista mišljenja, ali izjave moraju biti odgovorne i iza ...

Milanović htio zaključiti prepucavanje s Plenkovićem, ali nije izdržao: "Što se nas tiče, priča je gotova. Ali nije ...

Dnevnik.hr - 30.07.2020

Predsjednik Milanović u Krapini je komentirao komunikaciju s premjerom Plenkovićem i rekao je on tu komunikaciju nije svodio na osobnu razinu već je ukazivao na problem neusklađenosti Stožera civilne zaštite RH s Ustavom.

Milanović ponovno odgovorio Plenkoviću: Ja sam počeo pristojno

Vecernji.hr - 30.07.2020

Na osobnu razinu nisam svodio ovu komunikaciju. Od premijera smo dva puta čuli nešto što nije humoristično, rekao je Milanović Predsjednik Zoran Milanović danas je u Krapini komentirao na inzistiranje novinara reakciju iz Vlade na njegove izjave o premijeru Andreju Plenkoviću.

Glavni tajnik HDZ-a: Komunikacija premijera i predsjednika je neuobičajena

Index.hr - 30.07.2020

GLAVNI tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić u četvrtak je, govoreći o verbalnim prepucavanjima predsjednika države i predsjednika vlade, ocijenio da svjedočimo ‘općenito neuobičajenoj komunikaciji’. “Politička prepucavanja su uobičajena, ne možemo svi imati ista mišljenja, ali izjave ...

Plenković vs. Milanović bez rukavica

N1 - 29.07.2020

Tvrda kohabitacija koja se čekala, danas je demonstrirana! Nakon što je Zoran Milanović ponovio svoje stavove da Stožeru Sabor treba dati legitimitet - Plenković je odgovorio da reciklira. Rasprava se zatim povela i o reciklaži i Twitteru i o dosadi na funkciji i mandatu.

Vlada: Nema Plenkovićevog tvita, Milanović laže ili halucinira

N1 - 29.07.2020

Premijer Plenković nije objavio nikakav tvit koji je usmjeren protiv predsjednika Republike Zorana Milanovića, doznaje su u srijedu iz Vlade u kojoj kažu da su pregledali premijerov twitter i zaključili da predsjednik Mianović ili laže ili halucinira.

Reakcije na prepucavanje Milanovića i Plenkovića

N1 - 29.07.2020

Milanović i Plenković napokon su skinuli rukavice. Što su jedan drugome sve rekli iznenađuje mnoge, ovisno s koje strane političkog spektra to ...

Plenković: Milanović tek sad shvatio na kakvoj je dužnosti pa mu je dosadno

N1 - 29.07.2020

Premijer Andrej Plenković na ulasku u Sabor odgovorio je na poruke predsjednika Zorana Milanovića. "Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je Plenković o Milanoviću.

Počele da sevaju varnice između predsednika i premijera: Čini mi se da je sad shvatio

B92 - 29.07.2020

Zagreb -- Premijer Hrvatske Andrej Plenković odgovorio je na jučerašnje poruke predsednika Zorana Milanovića. Milanovića je komentarisao premijerovu izjavu da "reciklira stvari oko Nacionalnog štaba". "Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je ...

"Sabor je iznad Štaba. Štab je ustvari ništa"

B92 - 29.07.2020

Zagreb -- Predednik Hrvatske Zoran Milanović smatra da odluke Štaba za zarazne bolesti, koji je nedavno opisao kao paraustavno telo, treba da odobri parlament. Milanović je u Vele Luci rekao da se zalaže da se postojeće odluke štaba, koje se donose i "koje se ljudima nameću", ...

Plenković: S Milanovićem sam razgovarao i ne slažemo se, a mostovci plaču

N1 - 29.07.2020

Predsjednik Andrej Plenković boravio je u Saboru, gdje je predstavio izvješće o šest mjeseci predsjedanja Vijećem Europske unije. Nakon izlaganja u Saboru, odgovarao je na pitanja ...

"UZURPIRANJE TUĐIH PRAVA" Zoran Milanović: Sabor je iznad Štaba, koji je ustvari ništa

Blic - 29.07.2020

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović smatra da odluke Štaba za zarazne bolesti, koji je nedavno opisao kao paraustavno telo, treba da odobri parlament, jer je Sabor, kako je naveo, po nadležnostima iznad tog ...

MILANOVIĆ OPLEO PO KRIZNOM ŠTABU: Sabor je iznad Štaba koji je u stvari ništa! Njegove odluke treba da odobri parlament

Kurir - 29.07.2020

Milanović je u Vele Luci rekao da se zalaže da se postojeće odluke štaba, koje se donose i "koje se ljudima nameću", pokriju odlukom Sabora. "Sabor je iznad Štaba. Štab je ustvari ništa", kazao je Milanović, prenosi Hina.

Milanović o prozivkama da mu je dosadno kao predsedniku: "To nije pisao Plenković, već neki jazavac"

Telegraf - 29.07.2020

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović odlučio je da "uzvrati udarac" na prozivke koje su stigle iz kabineta premijera Andreja Plenkovića . Milanović je, naime, reagovao na navodnu Plenkovićevu izjavu da mu je dosadno na funkciji predsednika Republike koja je osvanula na zvaničnom ...

PLENKOVIĆ KRITIKOVAO MILANOVIĆA NA TVITERU, PREDSEDNIK HRVATSKE ODGOVORIO: To je sigurno napisao neki njegov jazavac

Kurir - 29.07.2020

Kaže, međšutim, i da je uveren da Plenković nije kritikovao njega lično, već pre svega funkciju predsednika u sudbinu posla koji obavlja u tom svojstu. "Nije kritikovao mene, nego funkciju. Koliko razumem hrvatski, rekao je da je to sudbina posla, te da sam tek sad shvatio kakav ...

Jelić: Nepristojnost yutelovski umotana u "izvor iz Vlade" ne zaslužuje komentar

N1 - 29.07.2020

Glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić poručio je da nepristojnost umotana u "izvor iz Vlade" ne zaslužuje komentar, odgovarajući na reakciju kojom su Banski dvori opovrgnuli postojanje tvita premijera Andreja Plenkovića usmjerenog protiv predsjednika Zorana Milanovića.

"Predsednik ili laže ili halucinira": Državni vrh ne prestaje sa međusobnim "udarcima"

B92 - 29.07.2020

Nastavlja se verbalni rat između hrvatkog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Nakon što je Milanović u nedavnoj izjavi govorio o navodnom "čudnom tvitu u noćnim satima" poručivši: "To na Tviteru pisao je neki jazavac iz njegova ureda, ne mogu verovati ...

Milanović: Davno sam prošao kroz što Plenković prolazi, možda ga to frustrira

N1 - 29.07.2020

Predsjednik Zoran Milanović u Rijeci je odgovorio na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je njemu dosadno na funkciji predsjednika. "Nije kritizirao mene, nego funkciju, koliko razumijem hrvatski, rekao je da je to sudbina posla, nije moja krivnja no činjenica je, bilo mi ...

Plenković: Čini mi se da je Milanoviću dosadno

Danas - 29.07.2020

Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas kako mu se čini da je predsedniku države Zoranu Milanoviću malo dosadno, osvrnuvši se time na njegove ponovljene komentare da je Nacionalni štab Civilne zaštite neustavan i da je Sabor iznad Štaba.

Čini mi se da je Milanović tek shvatio na kakvoj je dužnosti

Tanjug - 29.07.2020

Čini mi se da je Milanović tek shvatio na kakvoj je dužnosti Premijer Hrvatske Andrej Plenković odgovorio je na jučerašnje poruke predsednika Zorana Milanovića, koji je komentarisao premijerovu izjavu da "reciklira stvari oko Nacionalnog štaba".

HDZ IPAK MORA U KOALICIONU VLADU: Plenkovića opet Srbi spasavaju!

Republika - 29.07.2020

Iako je uoči izbora održanih u nedelju delovalo da bi vlast mogla da osvoji leva koalicija Restart sa socijaldemokratama na čelu, čiji je bivši lider Zoran Milanović nedavno postao predsednik Hrvatske, Plenkovićev HDZ je ipak obezbedio najviše mandata.

Nemački mediji o Plenkoviću: Najuspešniji Tuđmanov naslednik na evropskoj pozornici, važi za pouzdanog saveznika ...

Republika - 29.07.2020

Prema pisanju nemačkog lista Velt, Plenkovićeva pobeda bila je "znatno uverljivija nego što se moglo očekivati na osnovu ispitivanja javnog mnjenja". - Pedesetogodišnji bivši diplomata vlada od 2016. On je u politički centar uveo HDZ, stranku koja okuplja čitavu desnicu i koju ...

Plenković: Milanoviću je dosadno

RTS - 29.07.2020

Predsednik vlade Hrvatske Andrej Plenković rekao je kako mu se čini da je "predsjedniku države Zoranu Milanoviću malo dosadno", osvrnuvši se time na njegove komentare da je Nacionalni štab Civilne zaštite neustavan te da je sabor iznad Štaba, a da je štab “u stvari ...

TO JE NEKI JAZAVAC! Leti perje u Hrvatskoj, MILANOVIĆU I PLENKOVIĆU BITNIJE MEĐUSOBNO PREPUCAVANJE OD KRIZNE SITUACIJE ...

Informer - 29.07.2020

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović kaže da ne može da shvati da je premijer Andrej Plenković napisao "takvu glupost", komentarišući kritike koje je premijer na Tviteru izneo na njegov račun Kaže, međšutim, i da je uveren da Plenković nije kritikovao njega lično, već pre svega ...

Plenković: Neka malo neko preispita rezultate predsednika

Tanjug - 29.07.2020

Plenković: Neka malo neko preispita rezultate predsednika Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da sa predsednikom te zemlje Zoranom Milanovićem često razgovara i da se "slažu da se ne slažu" oko određenih tema, poput izjava Milanovića da Nacionalni štab Civilne ...

Milanović:Ne shvatam da je Plenković napisao takvu glupost

Tanjug - 29.07.2020

Milanović:Ne shvatam da je Plenković napisao takvu glupost Predsednik Hrvatske Zoran Milanović kaže da ne može da shvati da je premijer Andrej Plenković napisao "takvu glupost", komentarišući kritike koje je premijer na Tviteru izneo na njegov račun.

Milošević vicepremijer nove hrvatske vlade

Republika - 29.07.2020

- Predsedništvo SDSS donelo je odluku - kazao je Pupovac i dodao da Milošević ima iskustvo za obavljanje ove funkcije. On je naveo da je predlog prethodno usaglašen sa premijerom Andrejem Plenkovićem i naglasio da je "veoma značajno da svi poslanici manjina, kao i koalicioni ...

Milanović: Davno sam prošao kroz što Plenković prolazi, možda ga to frustrira

Index.hr - 29.07.2020

PREDSJEDNIK Zoran Milanović u Rijeci je odgovorio na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je njemu dosadno na funkciji predsjednika. "Nije kritizirao mene, nego funkciju, koliko razumijem hrvatski, rekao je da je to sudbina posla, nije moja krivnja, no činjenica je, bilo mi ...

Plenković: Milanović je očito tek sad shvatio gdje je došao pa mu je malo dosadno

Vecernji.hr - 29.07.2020

"Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je Plenković o Milanoviću. Premijer Andrej Plenković na ulasku u Sabor odgovorio je na poruke predsjednika Zorana Milanovića .

Milanović: Plenkovićev komentar doživljavam kao kompliment

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje - vrsta osviještenosti.

Vlada: Ne postoji kasnonoćni Plenkovićev tvit, Milanović laže ili halucinira. Jelić: Nepristojnost yutelovski umotana u ...

Dnevnik.hr - 29.07.2020

U Vladi kažu kako su pregledali premijerov Twiter profil i zaključili kako nije bilo tvitova koje je Zoran Milanović spominjao. On je pak ranije rekao da je poruku kako je njemu na funkciji predsjednika dosadno, napisao netko na Plenkovićevu profilu.

Milanović i Plenković se opet svađaju preko medija, ovo je sažetak cijele priče

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković opet se svađaju preko medija. Sve je počelo sinoć kada je Milanović komentirao izjavu Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera.

Nakon što je vlada poručila da Milanović laže ili halucinira, javio se i Pantovčak

Index.hr - 29.07.2020

GLASNOGOVORNIK Ureda predsjednika Nikola Jelić poručio je da nepristojnost umotana u "izvor iz Vlade" ne zaslužuje komentar, odgovarajući na reakciju kojom su Banski dvori opovrgnuli postojanje tvita premijera Andreja Plenkovića usmjerenog protiv predsjednika Zorana Milanovića.

'Nepristojnost yutelovski umotana u "izvor iz Vlade" ne zaslužuje komentar'

Vecernji.hr - 29.07.2020

Iz Vlade su ranije reagirali i opovrgnuli Milanovićevu tvrdnju, iznesenu jutros u Rijeci, da je premijer Plenković objavio tvit usmjeren protiv predsjednika Republike te poručili da su pregledali premijerov twitter i zaključili da predsjednik Milanović ili laže ili halucinira.

‘Čini mi se da je Milanović tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je...

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Milanović pak smatra da se Plenković "vjerojatno boji da mu se Sabor ne bi uplitao u posao, da mu ne bi komplicirao život" POVEZANO Milanović: Plenkovićev komentar doživljavam kao kompliment Hrvatski premijer Andrej Plenković na ulasku u Sabor odgovorio je na jučerašnje poruke ...

Milanović: Krizni stab je u stvari ništa

Vijesti.ba - 29.07.2020

Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje - vrsta osviještenosti.

Milanović i Plenković se opet svađaju preko medija, ovo je sažetak cijele priče

Index.hr - 29.07.2020

PREDSJEDNIK Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković opet se svađaju preko medija. Sve je počelo sinoć kada je Milanović komentirao izjavu Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera. "Plenkovićevu izjavu da je to reciklaža doživljavam kao kompliment.

Plenkovića živcira Milanovićev spin, za mostovce je rekao da se veseli kada plaču

Index.hr - 29.07.2020

PREMIJER Andrej Plenković je danas u saboru predstavio izvješće o šest mjeseci predsjedanja Vijećem Europske unije. Nakon izlaganja odgovarao je na pitanja novinara. Osvrnuo se na izjave predsjednika Milanovića i prozivke oporbe upućene radu Stožera. "Ja ću vam ponoviti.

Milanović: Ne mogu vjerovati da je Plenković napisao takvu glupost, to je...

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Nije on kritizirao mene nego funkciju. Koliko razumijem hrvatski, rekao je da je to sudbina posla, dakle nije moja krivnja, poručio je. POVEZANO ‘Čini mi se da je Milanović tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno dosadno‘ Predsjednik RH Zoran Milanović odgovarao ...

Milanović o Plenkovićevu tvitu: "Pisao ga je neki jazavac iz njegova ureda. Ljudi koji šalju tvitove u kasnim satima su ...

Dnevnik.hr - 29.07.2020

Predsjednik RH Zoran Milanović odgovorio je na izjavu premijera Andreja Plenkovića o tome da mu je "politički dosadno" i da mu već to "ide na živce". Predsjednik RH Zoran Milanović odgovorio je premijeru Plenkoviću na njegovu posljednju izjavu prema kojoj je Milanoviću politički ...

Milanović: Neki jazavac piše umjesto Plenkovića, Vlada: On laže ili halucinira

Vecernji.hr - 29.07.2020

Plenković nije problem, ali mora shvatiti da u demokraciji ne funkcioniraju stvari kao u autoritativnoj stranci, dodao je Predsjednik Zoran Milanović komentirao je izjavu premijera Andreja Plenkovića da se dosađuje na svojoj funkciji.

Vlada: Milanović laže ili halucinira

Index.hr - 29.07.2020

PREMIJER Plenković nije objavio nikakav tvit koji je usmjeren protiv predsjednika Republike Zorana Milanovića, doznaje su u srijedu iz Vlade u kojoj kažu da su pregledali premijerov twitter i zaključili da predsjednik Milanović ili laže ili halucinira.

Plenković se žestoko obrušio na mostovce: ''Oni su najveći plačljivci! Ne znaju ništa, plaču, vrijeđaju..."

Dnevnik.hr - 29.07.2020

Premijer Plenković ponovno se osvrnuo na izjave predsjednika Zorana Milanovića o ustavnosti rada Nacionalnog stožera, a posebno je oštro komentirao članove Mosta koje je nazvao ''najvećim plačljivcima''. ''Sabor zna na temelju kojeg zakona postoji stožer, Vlada ga je oformila, ...

Milanović: "Neki jazavac piše tvitove premijeru". Vlada: "Kakvi...

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Predsjednik Zoran Milanović u Rijeci je odgovorio na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je njemu dosadno na funkciji predsjednika... Predsjednik Zoran Milanović u Rijeci je odgovorio na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je njemu dosadno na funkciji predsjednika.

Plenković neizravno prozvao Raspudića: "Veselim se kada plače"

Dnevnik.ba - 29.07.2020

Sad će dobiti odgovor svaki put pa nek‘ plaču i nek‘ se žale kome god hoće - rekao je Plenković POVEZANO ‘Čini mi se da je Milanović tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno dosadno‘ Hrvatski premijer Andrej Plenković u srijedu se u Saboru pred novinarima osvrnuo ...

Plenković: Milanoviću je dosadno

Index.hr - 29.07.2020

PREDSJEDNIK vlade Andrej Plenković rekao je kako mu se čini da je "predsjedniku države Zoranu Milanoviću malo dosadno", osvrnuvši se time na njegove opetovane komentare da je Nacionalni stožer Civilne zaštite neustavan te da je sabor iznad Stožera, a "Stožer je u stvari ništa".

Plenković o Milanoviću: ''Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno dosadno''

Dnevnik.hr - 29.07.2020

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu predsjednika Republike Zorana Milanovića koji je kazao da doživljava kao kompliment komentar premijera da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera. "Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je ...

Milanović: Plenkovićeva izjava o reciklaži mi je kompliment, to je osviještenost

N1 - 28.07.2020

Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje - vrsta osviještenosti.

Milanović: Stožer je u stvari ništa, a na obljetnicu Oluje bi trebali doći svi

Vecernji.hr - 28.07.2020

Milanović tvrdi i da aplikacija "Stop Covid-19" ne može postati obavezna na jesen kao što to najavljuje ministar zdravstva Vili Beroš ukoliko situacija postane ozbiljnija Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera ...

Milanović: Plenkovićeva izjava o reciklaži mi je kompliment, to je osviještenost

Dnevnik.hr - 28.07.2020

Predsjednik Zoran Milanović izjavio je da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje vrsta osviještenosti. Zoran Milanović rekao je kako mu kritike premijera komplimentiraju.

Milanović: Plenkovićeva izjava o reciklaži mi je kompliment

Index.hr - 28.07.2020

PREDSJEDNIK Republike Zoran Milanović izjavio je u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Andreja Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog stožera jer je recikliranje - vrsta osviještenosti.

Vučićev izbor

Vijesti.me - 28.07.2020

Zašto je Hrvatska dobila vladu tri sedmice posle izbora, a Srbiji će biti potrebno gotovo tri meseca - pitanje je koje se često čuje ovih dana. Jer, kaže se dalje, i HDZ i SNS su ostvarili ubedljive pobede pa nema razloga da se u Beogradu ne desi isto što i u Zagrebu.

Jandroković: Opet jedna Milanovićeva kontroverzna izjava

N1 - 27.07.2020

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je u ponedjeljak da ga nije iznenadila izjava predsjednika Republike Zorana Milanovića da je Nacionalni stožer Civilne zaštite protuustavan i ustvrdio kako Milanović "svaki dan da neku kontroverznu izjavu".

VLADA HRVATSKE OPTUŽUJE MILANOVIĆA DA ZAGOVARA VANREDNO STANJE: Zbog ove njegove izjave se digla velika prašina

Kurir - 27.07.2020

"Neobično je da predsednik Republike, s jedne strane želi da korona virus prihvatimo poput karijesa, a sa druge strane zagovara proglašenje vanrednog stanja tj. aktivaciju člana 17. Ustava. Odluke štaba nisu ustavno dvosmislene, niti političke.

“KARIJES ILI KRIZA?” Hrvatska vlada optužila Milanovića da zagovara uvođenje vanrednog stanja

Blic - 27.07.2020

Vlada Hrvatske saopštila je u nedelju, povodom izjave predsednika države Zorana Milanovića da je Štab za vanredne situacije paraustavno telo, da odluke Štaba nisu ni političke, niti ustavno dvosmislene, optužujući Milanovića da zagovara uvođenje vanrednog ...

Plenković kaže da rade za dobrobit zdravlja i gospodarstva, dok neki "grintaju"

N1 - 27.07.2020

Premijer Andrej Plenković dao je kratku izjavu novinarima uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a. "Mi radimo sve da je i ustavno i zakonito i dobro za zdravlje i gospodarstvo, to je ključna razlika između onih koji rade da osiguraju plaće, stabilnu vlast, europska sredstva i ...

"Bilo bi dobro i korisno da na obilježavanje 'Oluje' ide i Boris Milošević"

N1 - 27.07.2020

Premijer Andrej Plenković rekao je da su na današnjem Predsjedništvu HDZ-a najavili aktivnosti za ovaj tjedan - sutrašnju raspravu u Saboru o Zakonu o obnovi Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, raspravu o europskim temama, šestomjesečno predsjedanje koje će ...

Plenković: Bilo bi dobro i korisno da Milošević dođe u Knin na Oluju

Vecernji.hr - 27.07.2020

Upitan dolazi li u Knin i potpredsjednik Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević, rekao je da bi to, što se njega tiče, bilo jako dobro i korisno. Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da očekuje sadržajnu saborsku raspravu o prijedlogu zakona o ...

Plenković: Optužbe na račun Stožera su ponavljanje, to je recikliranje tema

Index.hr - 27.07.2020

PREMIJER Andrej Plenković u ponedjeljak je na optužbe predsjednika Republike Zorana Milanovića da je Nacionalni stožer civilne zaštite protuustavno tijelo odgovorio kako je riječ o ponavljanju i recikliranju tema. "Ništa. Tu smo priču riješili već u saboru.

Plenković: "Bilo bi dobro i korisno da u Knin na proslavu Oluje ide i Boris Milošević"

Dnevnik.hr - 27.07.2020

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a Andrej Plenković osvrnuo se i na predstojeće aktivnosti u Saboru, kao i na proslavu 25. godišnjice Oluje. Danas je održana sjednica Predsjedništva HDZ-a, a teme raznolike - zakon o obnovi Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, ...

Plenković o kritikama na račun Stožera: 'To je recikliranje starih tema'

Vecernji.hr - 27.07.2020

Na upit zbog čega se ponovno otvara ta tema Plenković je novinare uputio da to upitaju "njega i njih". Premijer Andrej Plenkovi ć u ponedjeljak je na optužbe predsjednika Republike Zorana Milanovića da je Nacionalni stožer civilne zaštite protuustavno tijelo odgovorio kako je ...

Jandroković komentirao Milanovićevu izjavu o Stožeru

Index.hr - 27.07.2020

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je u ponedjeljak da ga nije iznenadila izjava predsjednika Republike Zorana Milanovića da je Nacionalni stožer Civilne zaštite protuustavan i ustvrdio kako Milanović "svaki dan da neku kontroverznu izjavu".

Plenković: Bilo bi dobro da u Knin dođe i Milošević

Index.hr - 27.07.2020

PREDSJEDNIK HDZ-a i premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da očekuje sadržajnu saborsku raspravu o prijedlogu zakona o obnovi Zagreba te dodao da je vlada spremna prihvatiti i kvalitetne oporbene amandmane.