TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Danica Drašković se neće odazvati

B92 - 15.09.2006

Beograd -- Na suđenju za Ibarsku magistralu biće kao svedoci pozvani Gorana Bošković i Danica Drašković, koja je najavila da neće doći. Danica Drašković je za B92 ponovila da se neće pojaviti na suđenju jer je tokom istrage dala izjavu, u kojoj je ispričala sve što je videla na licu mesta.

Novi zahtevi tužioca

Blic - 14.09.2006

Vojislav Šoškić, zamenik okružnog tužioca, zatražio je juče na suđenju optuženima za ubistvo četvorice funkcioner SPO i pokušaj ubistva Vuka Draškovića na Ibarskoj magistrali da kao svedoci budu pozvani Goran Petrović, bivši načelnik Resora državne bezbednosti, Vladimir Nikolić, bivši radnik ...

Svedočio Kertes

Blic - 13.09.2006

Petorica pripadnika Jedinice za specijalne operacije, optuženi da su po naređenju Milorada Ulemeka Legije, komandanta JSO, direktno učestvovali u ubistvu četvorice funkcionera SPO i pokušaju ubistva Vuka Draškovića, lidera te stranke, na Ibarskoj magistrali, izjavili su juče u Okružnom sudu da nisu ...

Ibarska, treći put

B92 - 12.09.2006

Beograd -- Optuženi za ubistvo na Ibarskoj magistrali izjavili da nisu krivi. Danica Drašković tvrdi da vlast čuva osumnjičene. U ubistvu na Ibarskoj magistrali Danici Drašković, supruzi lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića, stradali su članovi porodice.

Legija i Marković smišljaju nove laži

Blic - 12.09.2006

Glavnooptuženi Milorad Ulemek Legija, bivši komandant JSO, i Radomir Marković, bivši načelnik Resora državne bezbednosti, izjavili su juče da su optužbe protiv njih isfabrikovane i lažne. Danica Drašković, sestra ubijenog Veselina Boškovića i supruga lidera SPO, u izjavi za 'Blic' ocenila je ...

Ibarska: Sučeljavanje i Berček

B92 - 12.09.2006

Beograd -- Nastavak trećeg ponovljenog suđenja za Ibarsku obeležila sučeljavanja optuženih i iskazi Mihalja Kertesa i Branka Berčeka. Bivši šef Carine Mihalj Kertes u svoju odbranu izjavio je da je za pet godina državnim organima na korišćenje dao čak 10.000 vozila.

Treći put za Ibarsku

B92 - 11.09.2006

Beograd -- Danas je u Okružnom sudu u Beogradu ponovo počeo postupak za atentat na Vuka Draškovića na Ibarskoj magistrali, treći po redu. Na prvom ročištu današnjeg suđenja četvorica prvooptuženih su se izjasnili da nisu krivi.

Novo suđenje za ubistvo članova SPO

Blic - 11.09.2006

Po predmetu će postupati isto veće sudije Bojana Mišića, čiju je prvostepenu presudu Vrhovni sud Srbije ukinuo 16. maja ove godine i vratio na ponovno suđenje zbog bitnih povreda odredaba krivičnog postupka, nepotpunog i nepravilno utvrđenog činjeničnog stanja. Na Ibarskoj magistrali 3.