TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sud BiH prihvatio prijedlog: Određen pritvor osumnjičenom Admiru Arnautoviću Šmrku

Radio Sarajevo - 23.09.2022

Sud Bosne i Hercegovine je u predmetu Armin Arnautović i drugi prihvatio prijedlog Tužilaštva Bosne i Hercegovine od 21. septembra i donio rješenje kojim je osumnjičenom Admiru Arnautoviću zvanom Šmrk određen pritvor.

Organizator međunarodne narko grupe: Tužilaštvo BiH zatražilo određivanje pritvora Šmrku

Blic - 22.09.2022

Tužilaštvo BiH zatražilo je određivanje pritvora Admiru Arnautoviću zvanom Šmrk (40), osumnjičenom za međunarodnu trgovinu drogom, potvrđeno je Srpskainfo. Tužilaštvo BiH označilo je Šmrka organizatorom međunarodne kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, spida i ...

Predložen pritvor za osumnjičenog Admira Arnautovića Šmrka

N1 - 22.09.2022

Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u zakonskom roku uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog koji je uhapšen u akciji MUP-a KS, a po nalogu Tužilaštva BiH.

Nakon odluke suda prebačeni u zatvor: Šmrku jednomesečni pritvor, iza rešetaka i policajac Gačanović

Blic - 22.09.2022

Sud BiH prihvatio je predlog Tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor uhapšenom Admiru Arnautoviću Šmrku. Arnautović je uhapšen u ponedjeljak uveče, a sumnjiči se za organizovani kriminal, neovlašten promet velikih količina opojnih droga, prenosi Srpskainfo .

BAKA PRASE PROMOVIŠE DROGIRANJE, DEČAK JE PRONAĐEN KAKO ŠMRČE IDENTIČNO KAO ON! Jovana Jeremić osudila ponašanje ...

Informer - 22.09.2022

Voditeljka Jovana Jeremić u svojoj rubrici "Do koske do Jovane Jeremić" govorila je o javnom ratu koji vode Željko Mitrović i jutjuber Baka Prase, kao i o hapšenju menadžera repera Bube Korelija i Jale Brata, Admir Arnautović Šmrk Jovana je na samom početku rekla da će vreme ...

Tužilaštvo BiH Šmrka tereti za trgovinu drogom, imao Sky aplikaciju: "Ja sam samo menadžer pjevačima"

Avaz - 22.09.2022

U Sudu BiH završeno je ročište po prijedlogu Tužilaštva BiH da se uhapšenom Admiru Arnautoviću Šmrku odredi jednomjesečni pritvor. Arnautović je uhapšen u ponedjeljak uvečer, a sumnjiči se za organizirani kriminal, neovlašten promet velikih količina opojnih droga.

Predložen pritvor za osumnjičenog Admira Arnautovića Šmrka

Vijesti.ba - 22.09.2022

Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u zakonskom roku uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog koji je uhapšen u akciji MUP-a KS, a po nalogu Tužilaštva BiH.

Predložen jednomjesečni pritvor za Admira Arnautovića zvanog Šmrk

Radio Sarajevo - 22.09.2022

Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u zakonskom roku uputio je prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora za osumnjičenog Admira Arnautovića koji je uhapšen u akciji MUP-a KS, a po nalogu Tužilaštva BiH.

Evo gdje su prebačeni: Uhapšenom Šmrku Sud BiH odredio pritvor, iza rešetaka i policajac Gačanović

Avaz - 22.09.2022

Sud BiH prihvatio je prijedlog Tužilaštva i odredio jednomjesečni pritvor uhapšenom Admiru Arnautoviću Šmrku, saznaje portal "Avaza". Arnautović je uhapšen u ponedjeljak uvečer, a sumnjiči se za organizirani kriminal, neovlašten promet velikih količina opojnih droga.

Negirao sve optužbe: Tužilaštvo BiH traži pritvor za menadžera Jale i Bube

Blic - 21.09.2022

U Tužilaštvu BiH završeno je ispitivanje uhapšenog Admira Arnautovića Šmrka. Avaz saznaje da je Tužilaštvo Sudu BiH predložilo određivanje pritvora. On je uhapšen u ponedeljak uveče a sumnjiči se za organizovani kriminal, neovlašten promet velikih količina opojnih droga, prenosi ...

NAJNOVIJI DETALJI OKO UHAPŠENOG MENADŽERA JALE I BUBE: Ovo je UPRAVO JAVLJENO

Espreso - 21.09.2022

Kako je rečeno, Šmrk se nije branio šutnjom, već je negirao je sve što mu se stavlja na teret U Tužilaštvu BiH završeno je ispitivanje uhapšenog Admira Arnautovića Šmrka . Avaz saznaje da je Tužilaštvo Sudu BiH predložilo određivanje pritvora.

Tužilaštvo traži pritvor za Šmrka, šta je izjavio tužiocima

Avaz - 21.09.2022

U Tužilaštvu BiH završeno je ispitivanje uhapšenog Admira Arnautovića Šmrka. Portal "Avaza" saznaje da je Tužilaštvo Sudu BiH predložilo određivanje pritvora. On je uhapšen u ponedjeljak uvečer a sumnjiči se za organizirani kriminal, neovlašten promet velikih količina opojnih ...

Otkrivamo! Ovo je devojka uhapšenog menadžera Bube i Jale: Takmičila se u Zvezdama Granda, pominjana u Zadruzi

Telegraf - 20.09.2022

Menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata , Admir Arnautović Šmrk uhapšen je tokom prošle noći po nalogu po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Kako saznajemo, službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli su akciju u kojoj su Šmrka lišili slobode dok je za licem ...

Uhapšen menadžer Jale i Bube

Blic - 20.09.2022

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen 1980.g.

Uhapšeni menadžer Jale i Bube otac poznatog repera: Našao se u jeku skandala

Nova - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk uhapšen je danas zbog brojnih krivičnih dela. Kako se navodi, Šmrk je uhapšen u Sarajevu gde je i zadržan. Poznat je kao saradnik popularnih repera, ali i kao otac repera Inasa.

UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE! Policija usred noći upala u stan, evo za šta se Šmrk tereti

Kurir - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Džala Bube Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović rođen 1980.

Uhapšen menadžer bosanskih repera Jala Brata i Bube Korelija

Telegraf - 20.09.2022

Menadžer bosanskih repera Jale i Bube , Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen 1980.g.

UHAPŠEN MENADŽER BUBE I JALE! Policija mu upala u stan, evo za šta ga terete

Mondo - 20.09.2022

Menadžer popularnih bosanskih repera Bube Korelija i Jale Brata, Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Također, uhapšen je F. G, pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iz člana 237.

Uhapšen menadžer Jale i Bube: „Šmrk“ odranije poznat policiji

Nova - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović rođen 1980.

UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE: Admir Arnautović Šmrk priveden u Sarajevu

Novosti - 20.09.2022

Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović rođen 1980.g. u Sarajevu, dok je za licem A. M. rođen 1985.g.

KO JE MENADŽER JALE I BUBE? Osuđivani diler, napao POLICIJU pre hapšenja, a BIVŠA žena ispalila 9 metaka u njega zbog ...

Kurir - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk uhapšen je tokom noći u policijskoj akciji, kako prenose bosanski mediji, zbog navodno posedovanja i rasturanja opojnih supstanica. Admir Arnautović Šmrk, ranije osuđivani narko-diler, jedan je od menadžera pjevača Jale ...

MENADŽER JALE I BUBE VEĆ POZNAT POLICIJI: Osuđivan narko-diler, napao policiju u Sarajevu

Novosti - 20.09.2022

Mulić je sa teškim povredama završio na KCUS-u, Šmrk se predao policiji, ali iz Tužilaštva Kantona Sarajevo je naređeno da ga puste na slobodu, piše portal Istraga.ba. Admir Arnautović Šmrk, ranije osuđivani narko diler, jedan je od menadžera pevača Jale Brata i Bube Korelija.

Supruga je pucala u njega zbog AFERE SA ANĐELOM VEŠTICOM: Ko je uhapšeni menadžer Jale i Bube

Blic - 20.09.2022

Menadžer Bube Korelija i Jale Brata, Admir Arnautović je uhapšen, a akciju su po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine sproveli službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Admir Arnautovć Šmrk je javnosti postao poznat još 2017.

BIO U VEZI SA SRPSKOM STARLETOM, ŽENA ISPALILA 9 METAKA U NJEGA: Ko je uhapšeni menadžer Bube i Jale?

Mondo - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk uhapšen je tokom noći u policijskoj akciji, kako prenose bosanski mediji, zbog navodnog posedovanja i rasturanja opojnih supstanica. Mediji su danas preneli da je Arnautović uhapšen zajedno sa pripadnikom Direkcije za ...

ZVEZDA GRANDA JE DEVOJKA UHAPŠENOG MENADŽERA JALE I BUBE?! Ugovarao joj je tezge, a spominjali su je i u Zadruzi!

Kurir - 20.09.2022

Menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata , Admir Arnautović Šmrk uhapšen je nalogu po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Naime, kako se navodi, službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli su akciju u kojoj su Šmrka lišili slobode dok je za licem A. M.

Takmičila se u "Zvezdama Granda", ugovarao joj tezge: Ova pevačica je devojka uhapšenog menadžera Bube i Jale

Blic - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, koji je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, navodno je u emotivnoj vezi sa pevačicom i bivšom tamičarkom "Zvezda Granda". Službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli su akciju u kojoj ...

Oglasilo se tužilaštvo o menadžeru Bube i Jale: "Tereti se za organizovani kriminal, promet droge i korupciju"

Telegraf - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk , menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata , je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje se sada oglasilo zvaničnim saopštenjem. Tužilaštvo BiH saopštilo je da tužioci Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i ...

TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU MENADŽERA BUBE I JALE: Na teret se stavlja organizovani kriminal, neovlašćeni promet droge i ...

Kurir - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk , menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata , je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje se sada oglasilo zvaničnim saopštenjem. Tužilaštvo BiH saopštilo je da tužioci Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i ...

Uhapšeni menadžer Jale i Bube u vezi sa bivšom učesnicom „Zvezda Granda“

Nova - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, koji je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, navodno je u emotivnoj vezi sa pevačicom i bivšom tamičarkom "Zvezda Granda". Službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izveli su akciju u kojoj ...

Pre hapšenja, Šmrk je napao policiju usred Sarajeva: Izvukao čoveka iz službenog vozila, napravio haos

Telegraf - 20.09.2022

Ekipa Admira Arnautovića zvanog Šmrk , koji je uhapšen sinoć, nedavno je u centru Sarajeva napala policiju, a potom su iz automobila izvukli Eldina Mulića kojeg su brutalno pretukli, piše "Istraga.ba". Mulić je sa teškim povredama završio na KCUS-u, Šmrk se predao policiji, ali ...

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO, EVO ZAŠTO JE UHAPŠEN MENADŽER BUBE KORELIJA I JALE BRATA: Policija pretresa objekte i ...

Mondo - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje se sada oglasilo zvaničnim saopštenjem. Na teret se uhapšenima stavlja organizovani kriminal, neovlašćen promet velikih količina opojnih droga, kao i ...

UHAPŠENI MENADŽER JALE I BUBE OTAC JE POZNATOG REPERA: Isplivali novi detalji, ovo niko nije znao

Kurir - 20.09.2022

Menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine . Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

Uhapšeni menadžer Jale i Bube je OTAC POZNATOG REPERA - isplivao detalj koji niko nije znao

Blic - 20.09.2022

Menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija , Admir Arnautović Šmrk je i otac poznatog repera Inasa .

MENADŽER BUBE KORELIJA I JALE BRATA JE OTAC POZNATOG REPERA: Isplivali novi detalji nakon HAPŠENJA

Mondo - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija uhapšen je po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik bosanskih repera, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa, prenose mediji. Inas Arnautović poznatiji je kao Inas i mlada je muzička zvezda novije ...

TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU MENADŽERA BUBE I JALE: "Na teret se stavlja organizovani kriminal, neovlašćeni promet droge i ...

Blic - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje se sada oglasilo zvaničnim saopštenjem. Tužilaštvo BiH saopštilo je da tužioci Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju ...

Na uhapšenog menadžera Jale i Bube pucala supruga: Saznala za aferu s Anđelom Vešticom, pa krenula u obračun

Telegraf - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk , menadžer Bube Korelija i Jale Brata uhapšen je tokom prethodne noći. Akciju su po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine sproveli službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Saradnik popularnog dvojca javnosti je postao poznat još 2017.

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija otac je poznatog repera

Telegraf - 20.09.2022

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji u Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera ...

ŠMRK NAPAO POLICIJU USRED SARAJEVA Menadžer Bube Korelija i Jale Brata divljao pre nego što je uhapšen

Blic - 20.09.2022

Banda Admira Arnautovića zvanog Šmrk, koji je uhapšen, je nedavno u centru Sarajeva napala policiju, a potom su iz automobila izvukli Eldina Mulića kojeg su brutalno pretukli. Mulić je sa teškim povredama završio na KCUS-u, Šmrk se predao policiji, ali iz Tužilaštva Kantona ...

Droga, tuče, hapšenja, skandali i napadi: Ko je uhapšeni menadžer Jale i Bube

Nova - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći sproveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović rođen 1980. u Sarajevu.

Uhapšen menadžer Jale i Bube

Puls online - 20.09.2022

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen 1980.g.

PUCANO NA BIVŠU ZADRUGARKU - njen nekadašnji momak je sada UHAPŠEN! Devet hitaca ispaljeno, drama je izbila u kafiću?!

Srbija Danas - 20.09.2022

Menadžer Bube Korelija i Jale Brata, Admir Arnautović Šmrk je uhapšen, a akciju su po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine sproveli službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pišu bosanski mediji. Šmrk je javnosti postao poznat još 2017.

Uhapšen Menadžer Jale brata i Bube korelija?!

Srbija Danas - 20.09.2022

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk je navodno priveden. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je navodno priveden Admir Arnautoivć rođen 1980.

KO JE ADMIR ARNAUTOVIĆ ŠMRK? Menadžer Bube i Jale, dilovao, bivša pucala na njega zbog Anđele Veštice i to nije sve

Espreso - 20.09.2022

Šmrk je bio prisutan i na njihovom koncertu “Born in Ghetto”, gde se pojavio na bini odakle pivom zalivao publiku Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir ...

UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE: Ovo su SVI detalji! (FOTO)

Espreso - 20.09.2022

Policija usred noći upala u stan Menadžer Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir ...

TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O HAPŠENJU MENADŽERA BUBE I JALE: Evo šta se sve stavlja na teret saradniku poznatih repera!

Pink - 20.09.2022

Uporedo sa hapšenjima pretresaju se više lokacija i objekata koje su koristili osumnjičeni, kao i njihovi automobili. Admir Arnautović Šmrk , menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje se sada oglasilo zvaničnim ...

TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O HAPŠENJU MENADŽERA BUBE I JALE! Evo šta se sve Šmrku stavlja na teret!

Informer - 20.09.2022

Vest da je Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata uhapšen, odjeknula je kao bomba, a sada se tim povodom oglasilo i tužilaštvo BiH Tužilaštvo je saopštilo da tužioci Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju koordinišu ...

BIVŠA ŽENA PUCALA U ANĐELU VEŠTICU I NJEGA DEVET PUTA! Menadžer Jale i Bube bio osuđivan za posedovanje heroina!

Informer - 20.09.2022

Menadžer popularnog dvojca Jale Brata i Bube Korelija, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je pre nekoliko dana, ali je javnost odranije upoznata sa njegovim dosijeom kada ga je bivša supruga napala i zapucala iz vatrenog oružja na njega i njegovu tadašnju devojku Anđelu Vešticu Na ...

UHAPŠEN MENADŽER JALE U BUBE! U javnosti poznat kao ŠMRK

Espreso - 20.09.2022

Na osnovu naredbe Suda Bosne i Hercegovine izvršeni su pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih dela Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva ...

OTKRIVAMO VEZU BOGDANA ILIĆA SA BOSANSKOM MAFIJOM: Pala ekipa s kojom šuruje Baka Prase!

Republika - 20.09.2022

U javnosti je juče osvanula vest o hapšenju ranije osuđivanog narko-dilera Admira Arnautovića , javnosti poznatijeg kao Šmrk, ali i menadžera bosanskih repera Džale Brata i Bube Korelija, s kojima, navodno, šuruje i poznati srpski jutjuber Bogdan Ili ć.

ISPLIVALI NOVI DETALJI UHAPŠENOG MENADŽERA! Bliski saradnik Jale i Bube je otac OVOG poznatog repera - svi pevate ...

Pink - 20.09.2022

Šok! Menadžer Jale i Bube , Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog ...

EVO KO JE UHAPŠENI MENADŽER Bube i Jale: Osuđivani diler, napao POLICIJU pre hapšenja, bivša žena ispalila devet metaka ...

Pink - 20.09.2022

Banda Admira Arnautovića zvanog Šmrk, koji je uhapšen, je nedavno u centru Sarajeva napala policiju, a potom su iz automobila izvukli Eldina Mulića kojeg su brutalno pretukli. Mulić je sa teškim povredama završio na KCUS-u, Šmrk se predao policiji, ali iz Tužilaštva Kantona ...

MENADŽER JALE I BUBE NAPAO POLICIJU?! Šmrk je od ranije poznat MUP-u, na sajtu TUŽILAŠTVA stoji optužnica

Srbija Danas - 20.09.2022

Po nalogu Tužilaštva BiH, kako navodi "Istaga.ba", uhapšen je Admir Arnautović Šmrk. Šmrka su uhapsili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo u ponedjeljak uveče. Osim njega uhapšen je i pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tela, a za jednim muškarcem se još uvek traga.

UHAPŠENI MENADŽER JALE I BUBE JE OTAC POZNATOG REPERA! Isplivali novi DETALJI hapšenja - Balkan u ŠOKU

Srbija Danas - 20.09.2022

Menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repera Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

ŠOK detalji uhapšenog menadžera Jale i Bube! OTAC je poznatog REPERA za kojim lude klinci! (VIDEO)

Republika - 20.09.2022

Menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Pored to ga što je poznat kao blizak saradnik sarajevskih repera, on je i otac mladog repera Inasa koji je ...

POZNATI REPER JE ROĐENI SIN uhapšenog menadžera Jale i Bube! (VIDEO)

Espreso - 20.09.2022

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa Popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije, ali u javnosti poznat i kao sin uhapšenog Šmrka Menadžer ...

UHAPŠEN OTAC POZNATOG REPERA! On je blizak saradnik Jale i Bube, ovo NIKO nije mogao da pretpostavi - ISPLIVALI detalji

Puls online - 20.09.2022

Menadžer popularnih repera Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Admir Arnautović Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

MENADŽER JALE I BUBE PRETUKAO POLICAJCA! Šmrk sa svojom bandom divljao u Sarajevu!

Informer - 20.09.2022

Admir Arnautović Šmrk uhapšen je pre nekoliko dana zbog incidenta koji se dogodio u Sarajevu kada su članovi njegove ekipe i on divljali, a potom napali policiju i iz automobila izvukli policajca Eldina Mulića kojeg su brutalno pretukli Mulić je sa teškim povredama završio na ...

UHAPŠEN MENADŽER JALE I BUBE! Policija usred noći upala u stan, evo za šta se tereti saradnik reperskog dvojca!

Pink - 20.09.2022

Menadžer Jale Brata i Džala Bube Admir Arnautović Šmrk je uhapšen. Naime, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautović rođen 1980.

UHAPŠENI MENADŽER BUBE I DŽALE IZA SEBE IMA NIZ SKANDALA: Osuđivan zbog NARKOTIKA, bivša žena PUCALA NA NJEGA, napao ...

Republika - 20.09.2022

Kako prenose bosanski mediji, Admir je uhapšen navodno zbog posedovanja i distribucije opojnih supstanici. Bosanski portal Istraga.ba otkriva da je Admir Arnautović Šmrk, inače menadžer repera Bube Korelija i Džale Brata, i ranije osuđivani narko-diler, a za njega se vezuju ...

DEVOJKU UHAPŠENOG MENADŽERA SVI ZNAMO ODLIČNO! Prvo bio sa Anđelom Vešticom, a sada sa ovom PEVAČICOM!

Espreso - 20.09.2022

Anđela Veštica potvrdila je vezu sa njim i javno je pričala kako je njegova bivša supruga pucala na njih. Menadžer repera Bube Korelija i Jale Brata, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je tokom prošle noći po nalogu po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Uhapšen Menadžer jale i Bube!

Informer - 20.09.2022

Menadžer popularnog dvojca Bube Korelija i Jala Brata uhapšen je noćas Kako prenose mediji policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen ...