TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jovanović: Dačić je neozbiljan i neodgovoran

Blic - 16.09.2012

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je premijer Srbije Ivica Dačić neozbiljan i da se ponaša neodgovorno.

Jovanović: Dačić je neodgovoran

B92 - 16.09.2012

Beograd -- Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je premijer Srbije Ivica Dačić neozbiljan i da se ponaša neodgovorno.

Jovanović: Premijer je neozbiljan

RTS - 16.09.2012

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao da je premijer Ivica Dačić neozbiljan i da se ponaša neodgovorno. Dačić je jedan od retkih političara koji se ponašao isto i pre izborne kampanje i posle nje, rekao je Jovanović.

Jovanović: Dačić priča isto, za razliku od Nikolića i Vučića

24online - 16.09.2012

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović kritikovao je danas premijera Ivicu Dačića koji se, kako je rekao, ponaša isto pre i posle izbora, što nije slučaj sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, Aleksandrom Vučićem i ...

"Ako Čeda kritikuje, u pravu sam"

B92 - 16.09.2012

Banjaluka -- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je da kad god ga lider LDP Čedomir Jovanović kritikuje to samo potvrdjuje da je u on pravu.

Dačić: Kad me Čeda kritikuje znači da sam u pravu

Kurir - 16.09.2012

Kad kod me Čedomir Jovanović kritikuje, to znači da sam u pravu i da je to za Srbiju dobro, izjavio je Dačić BANJALUKA- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas da kad god ga lider LDP Čedomir Jovanović kritikuje to samo ...

"Dačić je neozbiljan i neodgovoran"

Vesti Online - 16.09.2012

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je premijer Srbije Ivica Dačić neozbiljan i da se ponaša neodgovorno.

Jovanović: Dačić je neozbiljan i neodgovoran

S media - 16.09.2012

Jovanović: Dačić je neozbiljan i neodgovoran Lider LDP-a Čedomir Jovanović je ocenio danas da se premijer Srbije Ivica Dačić ponaša kao step ap komičar i da pri tom veruje da je takva vrsta ponašanja ono sto je Srbiji potrebno.

Dačić: Kad me Čeda kritikuje znači da sam u pravu

S media - 16.09.2012

Dačić: Kad me Čeda kritikuje znači da sam u pravu -Kad kod me Čedomir Jovanović kritikuje, to znači da sam u pravu i da je to za Srbiju dobro, poručio je premijer Srbije Ivica Dačić.

Dačić: Kad me Čeda kritikuje, znači da sam u pravu

Telegraf - 16.09.2012

Premijer Srbije i ministar policije smatra da je svaka kritika koju mu uputi lider LDP dokaz da je u pravu i da je to "dobro za Srbiju" Predsednik Vlade Srbije rekao je da kad god ga lider LDP kritikuje, to samo potvrđuje da je on u pravu.

Dačić: Neću više da budem tolerantan

Novi Magazin - 16.09.2012

Ja sigurno neću nikog da štitim, ali neću da dozvolim kampanju protiv socijalista i nemam nameru da više budem tolerantan, rekao je premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić.

Dačić: Medalje za najbolje

Kurir - 15.09.2012

Premijer Srbije i ministar MUP rekao je da su pripadnici Sektora na humanim i teškim zadacima pokazali divljenja vredno zalaganje i predanost i opravdali poverenje građana VRANJE - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ...

Posao za 500 vatrogasaca

RTS - 15.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić najavio 500 novih radnih mesta za vatrogasace i ulaganja u opremu. Dačić je najboljim pripadnicima Sektora za vanredne situacije dodelio po 25 zlatnih i srebrnih medalja.

Dačić: Medalje za najbolje u Sektoru za vanredne situacije

Politika - 15.09.2012

VRANJE – Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Vranju svečanosti povodom Dana Sektora MUP-a za vanredne situacije, i najavio da će taj sektor biti ojačan, kako novim ljudima, tako i opremom.

Dačić: Na Zapadu ništa novo

B92 - 15.09.2012

Beograd -- Premijer Ivica Dačić kaže da Srbija mora da vodi veštu politiku kako bi došla do toga da uđe u EU, a da time ne mora da verifikuje nezavisnost Kosova.

Dačić: Na Zapadu ništa novo

RTS - 15.09.2012

Srbija mora da vodi veštu politiku kako bi ušla u EU, a da ne mora da verifikuje nezavisnost Kosova, rekao premijer Ivica Dačić. "Na Zapadu ništa novo", rekao Dačić komentarišući nemački "paket zahteva" za Srbiju.

Dačić o zahtevima Nemačke: Na zapadu ništa novo!

Kurir - 15.09.2012

Premijer je rekao da se ne treba mnogo uzbuđivati zbog ovih zahteva, ali da treba da znamo šta hoćemo VRANJE - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i zjavio je danas da Srbija mora da vodi veštu politiku kako bi došla do toga da uđe u EU, a ...

Dačić o zahtevima Nemačke: Na zapadu ništa novo

Blic - 15.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija mora da vodi veštu politiku kako bi došla do toga da uđe u EU, a da time ne mora da verifikuje nezavisnost Kosova.

"Posao za još 500 vatrogasaca"

B92 - 15.09.2012

Vranje -- Srbija će zaposliti još 500 vatrogasaca, najavio je premijer Ivica Dačić na proslavi Dana Sektora za vanredne situacije, koji trenutno ima 3.000 vatrogasaca.

"Moćnici ruše Vladu da bi doveli Đilasa"

Vesti Online - 15.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca posle njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke (DS). "Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu.

Dačić: Centri moći iz DS bi da sruše Vladu

Mondo - 15.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke. "Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu.

Dačić: Centri moći iz DS-u pokušavaju da sruše vladu

Novi Magazin - 15.09.2012

Beta (arhiva) Centri moći, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke, pokušavaju da obore Vladu Srbije, tvrdi premijer Ivica Dačić. "Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu.

Dačić: Centri moći iz DS žele da sruše Vladu

S media - 15.09.2012

Dačić: Centri moći iz DS žele da sruše Vladu Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić smatra da neki centri moći okupljeni oko Dragana Đilasa pokušavaju da obore vladu.

Interesne grupe oko DS žele da sruše vladu

Beta - 15.09.2012

Tweet BEOGRAD, 15. septembra 2012. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke.

Dačić: Centri moći iz DS-a žele da sruše Vladu

Prva Srpska TV - 15.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke.

Dačić se ne uzbuđuje zbog zahteva Nemačke

Novi Magazin - 15.09.2012

Beta Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da se ne treba uzbuđivati oko paketa uslova koje država treba da ispuni da bi počela pregovore sa Evropskom unijom, jer oni nisu nikakva novina.

Dačić: Na Zapadu ništa novo

S media - 15.09.2012

Dačić: Na Zapadu ništa novo Srbija mora da vodi veštu politiku kako bi ušla u EU, a da time ne mora da verifikuje nezavisnost Kosova, rekao premijer Ivica Dačić.

Dačić: Socijalisti su amateri u krađi

Mondo - 15.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da neće više tolerisati pokušaje da se kriminalizuje SPS i dodao da "oni koji su u SPS zloupotrebljavali funkcije i krali su amateri u odnosu na neke druge".

Dačić: Raspisaćemo konkurs za direktora policije

Telegraf - 15.09.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova rekao da će prvi čovek policije biti izabran javno i istakao da nema svog miljenika Premijer i ministar unutrašnjih poslova založio se za to da se novi direktor policije izabere javnim konkursom .

Centri moći žele Đilasa u vladi

E-Novine - 15.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke "Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu.

Dačić: Direktor policije biće izabran na javnom konkursu (VIDEO)

S media - 15.09.2012

Dačić: Direktor policije biće izabran na javnom konkursu (VIDEO) Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavio je da će biti raspisan javni konkurs za izbor direktora policije.

Srbija dobija još 500 vatrogasaca

Vesti Online - 15.09.2012

Srbija će zaposliti još 500 vatrogasaca, najavio je u subotu u Vranju premijer Ivica Dačić na proslavi Dana Sektora za vanredne situacije, koji trenutno ima 3.000 vatrogasaca.

Dačić: Interesne grupe oko DS žele da sruše vladu

Nadlanu - 15.09.2012

BEOGRAD, 15. septembra 2012. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neki centri moći pokušavaju da obore Vladu Srbije, dva meseca nakon njenog formiranja, pre svega oni okupljeni oko Demokratske stranke (DS).

Dačić: Interesne grupe žele da sruše Vladu

Nadlanu - 15.09.2012

"Neki centri moći pokušavaju da obore ovu Vladu. Koliko čujem, neki već kuju planove da kad (Dragan) Đilas preuzme Demokratsku stranku, oni prave novu Vladu", rekao je Dačić za današnji Informer.

Dačić pevao sa Halidom Bešlićem

Blic - 14.09.2012

BiH i Srbija trebaju novi zamah u razvijanju bilateralnih odnosa - saglasili su se premijer Srbije Ivica Dačić i šef diplomatije BiH Zlatko Lagumdžija posle međunarodne konferencije o bezbednosti.

Pragmatični Dačić

DW - 14.09.2012

Odnosi Srbije sa susedima još se ne mogu definisati kao „dobra saradnja“, ali stručnjaci tvrde da je napravljen korak napred. Čini se da u regionu nestaje skepsa zbog povratka snaga devedesetih na vlast u Beogradu.

"Srbija poštuje nezavisnost CG"

B92 - 14.09.2012

Podgorica -- Predsednik vlade Ivica Dačić kaže da Beograd poštuje crnogorsku nezavisnost, navodeći da će se kao premijer truditi da odnosi dve države budu na najvećem nivou. "Poštujem odluku o crnogorskoj nezavisnosti.

Dačić ostvario san, pevao sa Halidom, ali ostao bez kafe!

ALO - 14.09.2012

Premijer Ivica Dačić nije odoleo da tokom dvodnevne zvanične posete Sarajevu ne pusti glas, pa je sa svojim omiljenim pevačem Halidom Bešlićem otpevao nekoliko sevdalinki na svečanoj večeri koja je za njega i ministre unutrašnjih poslova ...

Dačić: Poštujemo crnogorsku nezavisnost

Mondo - 14.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da Beograd poštuje crnogorsku nezavisnost, navodeći da će kao premijer truditi da odnosi dve države budu na najvećem nivou. "Poštujem odluku o crnogorskoj nezavisnosti.

Dačić i Bešlić zajedno pevali "Miljacku"

Vesti Online - 14.09.2012

Boravak premijera Srbije Ivice Dačića u Sarajevu ostaje zapamćen po šaljivoj kritici o tome kako nema gde da popije bosansku kafu. Boravak u prestonici BiH Dačić je iskoristio i da svoju omiljenu pesmu "Miljacka" otpeva sa Halidom Bešlićem.

Dačić na skupu "Sigurnost Balkana"

RTS - 13.09.2012

Učešćem na međunarodnoj bezbednosnoj konferenciji u Sarajevu Ivica Dačić nastavlja posetu BiH. Premijer Srbije odvojeno će se sastati sa predsedavajućim predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i šefom diplomatije te zemlje Zlatkom ...

Dačić: Srbija će u regionu voditi politiku čistih računa

Politika - 13.09.2012

SARAJEVO – Srpski premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Sarajevu da će Srbija u regionu voditi „politiku čistih računa i čistih odnosa” i da smatra da su se „narodi već pomirili”, a da bi to trebalo da ...

Dačić za politiku čistih računa

B92 - 13.09.2012

Sarajevo -- Premijer i ministar policije Ivica Dačić izjavio je u Sarajevu da će Srbija u regionu voditi "politiku čistih računa i čistih odnosa". On, naime, smatra da su se "narodi već pomirili", a da bi to trebalo da slede i političari.

Dačić: Narodi se pomirili, političari još ne

Kurir - 13.09.2012

Dužnost političara je da prate šta narod misli i Srbija će u regionu voditi politiku čistih računa i odnosa, rekao je SARAJEVO - Koliko to godina, decenija i vekova treba da prođe, pa da mi rešimo naše odnose i da se pomirimo.

ČUDA DA SE DESE: Ivica i Halid zagrljeni pevali Miljacku

Kurir - 13.09.2012

Na Vrelu Bosne premijer Srbije je kolegama ministrima zapevao sevdalinke SARAJEVO - Zagrljeni, zagrljeni...Ivica Dačić i Halid Bešlić zagrljeni zapevali Miljacku i sevdalinke.

Politika čistih računa u regionu

RTS - 13.09.2012

Srbija će u regionu voditi "politiku čistih računa i čistih odnosa", narodi su se već pomirili, a to bi trebalo da slede i političari, rekao premijer Ivica Dačić u Sarajevu gde se sastao sa predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom ...

Dačić i Izetbegović: Važni smo jedni drugima

Kurir - 13.09.2012

Jedini cilj je budućnost, a sadašnjost treba biti iskorišćena kao put za budućnost, kazao je premiejr Srbije SARAJEVO - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivica Dačić i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine ...

Dačić pevao sa Halidom Bešlićem

B92 - 13.09.2012

Sarajevo -- Premijer Srbije Ivica Dačić opet je pevao visokim državnim funkcionerima, ovaj put u Sarajevu. On je na Ilidži zapevao zajedno sa Halidom Bešlićem.

Dačić u Sarajevu sa Inckom

Blic - 13.09.2012

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Valentin Incko sastao se danas u Sarajevu sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem, kojem je rekao da "Srbija ima važnu ulogu u unapređenju stabilnosti na Balkanu".

"Biće odnosi kakvi treba da budu"

B92 - 13.09.2012

Podgorica -- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se sa premijeske pozicije truditi da dovede odnose sa Crnom Gorom do nivoa "kakvi bi oni trebali da budu".

Dačić: Bez nostalgije u odnosima sa Crnom Gorom

Blic - 13.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će se sa premijerske pozicije truditi da dovede odnose sa Crnom Gorom do nivoa "kakvi bi oni trebali da budu".

Dačić: Poštujemo crnogorsku nezavisnost

Kurir - 13.09.2012

Uvek treba krenuti od onog što nas spaja, a to je bliskost naroda sa obe strane granice, ali i isti evropski ciljevi, istakao je srpski premijer PODGORICA - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Beograd poštuje crnogorsku ...

Dačić na konferenciji sa zvaničnicima BiH

Prva Srpska TV - 13.09.2012

Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić učestvovaće danas u Sarajevu na međunarodnoj bezbednosnoj konferenciji i razgovarati sa članovima Predsedništva BiH, kao i sa ministrom spoljnih poslova te zemlje.

Dačić: Narodi se pomirili, političari još ne

Glas javnosti - 13.09.2012

SARAJEVO - Koliko to godina, decenija i vekova treba da prođe, pa da mi rešimo naše odnose i da se pomirimo. Mislim da su se narodi pomirili, možda političari nisu.

Srbija za politiku čistih odnosa u regionu

Mondo - 13.09.2012

Srpski premijer Ivica Dačić izjavio je u Sarajevu da će Srbija u regionu voditi "politiku čistih računa i čistih odnosa" i da smatra da su se "narodi već pomirili", a da bi to trebalo da slede i političari.

Dačić pevao sevdalinke u Sarajevu

Novi Magazin - 13.09.2012

Premijer Strbije Ivica Dačić ponovo se latio mikrofona i na Ilidži, tokom posete Sarajevu, zajedno sa Halidom Bešlićem otpevao omiljenu pesmu "Miljacka".

Dačić nezadovoljan turističkom ponudom Sarajeva: Miljacka je tu, ali nema bosanske kafe (VIDEO+FOTO)

S media - 13.09.2012

Dačić nezadovoljan turističkom ponudom Sarajeva: Miljacka je tu, ali nema bosanske kafe (VIDEO+FOTO) - Došao sam u Sarajevo, a nema bosanske kafe, kritikovao Ivica Dačić turističku ponudu Sarajeva.

Dačić u Sarajevu: A gde vam je ka(h)va?

Mondo - 13.09.2012

Srpski premijer Ivica Dačić danas je "iskritikovao" Sarajevo, ali ne zbog odnosa dve zemlje, već što ga u tom gradu nisu poslužili pravom bosanskom kafom. "Došao sam u Sarajevo i - nema bosanske kafe! Nude mi espreso...

Dačić u Sarajevu: Srbija želi čiste odnose sa BiH

R.S.Evropa - 13.09.2012

Napredak u bilateralnim odnosima i dobrosusjedskoj saradnji postiže se samo stalnim dijalogom između dvije zemlje, poručio je nakon susreta sa premijerom Srbije Ivicom Dačićem predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović .

Dačić i Izetbegović: Da nikad više ne bude ratova na Balkanu

Vesti Online - 13.09.2012

Evropski put Srbije i BiH je budućnost, ali do tada, treba da iskoristimo sadašnjost i pomažemo jedni drugima. Želimo da nikad više ne bude sukoba i ratova na Balkanu i da ovo bude region stabilnosti, mira i prosperiteta, rekao je premijer ...

Dačić pevao “Miljacku” s Halidom Bešlićem!

Telegraf - 13.09.2012

- Došao sam u Sarajevo i nema bosanske kafe! Nude mi espreso. Pa, nisam znao da se svih ovih vekova ovde pije espreso - kazao srpski premijer u glavnom gradu BiH Srpski premijer je ponovo zapevao “, ovog puta na Ilidži, zajedno s Halidom ...

Dačić: Srbija će poštovati državu BiH

24online - 12.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da će Srbija poštovati državu Bosnu i Hercegovinu i pridržavati se Dejtonskog sporazuma po kojem je ona jasno definisana.

Dačić susretom sa Bevandom započeo posetu Sarajevu

Kurir - 12.09.2012

Tema sastanka biće i uspostavljanje zajedničkog centra tri države za prekograničnu saradnju u Trebinju SARAJEVO - Srpski premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić započeo je danas, susretom sa predsedavajućim Saveta ministara BiH ...

Dačić: Prioritet zajednički interesi i bolja budućnost

Politika - 12.09.2012

SARAJEVO – Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveta ministara BiH Vjekoslav Bevanda složili su se danas u Sarajevu da dve države treba da se okrenu budućnosti, da rešavaju probleme bez predrasuda i usredsrede se na ...

Dačić: Prioritet Srbije i BiH zajednički interesi i bolja budućnost

Blic - 12.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveta ministara BiH Vjekoslav Bevanda složili su se danas u Sarajevu da dve države treba da se okrenu budućnosti, da rešavaju probleme bez predrasuda i usredsrede se na zajedničke interese, ...

Dačić u Sarajevu: Rešavati probleme bez predrasuda

Kurir - 12.09.2012

Najlakše danas baviti se onim oko čega se dve zemlje ne slažu, a najteže je uložiti napor da se usredsrede na ono što je zajednički interes, rekao Dačić SARAJEVO - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveta ministara BiH ...

"BiH i Srbija za bolju budućnost"

B92 - 12.09.2012

Sarajevo -- Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je u Sarajevu da odnosi Srbije i BiH treba da budu dobri i da Brisel ne treba da utiče na to kakvi oni treba da budu.

Dačić: Srbija će poštovati državu BiH

Vesti Online - 12.09.2012

U Sarajevu će u četvrtak biti održana konferencija pod nazivom "Sigurnost Balkana, tehnologija i obrazovanje - izazovi u svetu kibernetičke infrastrukture".

Dačić: Srbija poštuje BiH, nemojte da priznate Kosovo!

Telegraf - 12.09.2012

Srbija će se pridržavati Dejtonskog sporazuma po kojem je Bosna i Hercegovina definisana, poručio srpski premijer Premijer izjavio je da će Srbija poštovati državu i pridržavati se po kojem je ona jasno definisana.

Dačić susretom s Bevandom započeo posetu Sarajevu

Telegraf - 12.09.2012

Tokom dvodnevne posete BiH, srpski premijer će učestvovati na trojnom sastanku ministara unutrašnjih poslova, a tema će biti uspostavljanje centra za prekograničnu saradnju u Trebinju Srpski premijer i ministar unutrašnjih poslova započeo ...

Dačić u poseti Sarajevu

S media - 12.09.2012

Dačić u poseti Sarajevu Susretom sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, premijer Ivica Dačić započeo posetu Sarajevu. Dačić će sutra učestovati na međunarodnoj bezbednosnoj konferenciji.

Srbija će se pridržavati Dejtonskog sporazuma

E-Novine - 12.09.2012

Upitan da prokomentariše činjenicu da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik specijalne veze tog entiteta i Srbije nastoji da prikaže u kontekstu državnosti tog dela Bosne i Hercegovine, Dačić je istakao da ne podržava "korišćenje ...

Prioritet zajednički interesi i bolja budućnost

Prva Srpska TV - 12.09.2012

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveta ministara BiH Vjekoslav Bevanda složili su se danas u Sarajevu da dve države treba da se okrenu budućnosti, da rešavaju probleme bez predrasuda i usredsrede se na zajedničke interese, ...

Dačić: Brisel ne treba da utiče na odnose Srbije i BiH (VIDEO)

S media - 12.09.2012

Dačić: Brisel ne treba da utiče na odnose Srbije i BiH (VIDEO) Susretom sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, premijer Ivica Dačić započeo posetu Sarajevu.

Srbija i BiH imaju mnogo zajedničkih interesa

Beta - 12.09.2012

Tweet SARAJEVO, 12. septembra 2012. (Beta) - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u sredu u Sarajevu posle sastanka s predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom da dve zemlje imaju mnogo ...

Dačić u BiH: Balkan region mira

Novosti - 12.09.2012

Ivica Dačić i Vjekoslav Bevanda razgovarali u Sarajevu o odnosima dve zemlje. Pokušavamo da nađemo više zajedničkih interesa nego što imamo problema - kaže Dačić SARAJEVO - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je nakon sastanka sa ...

"Srbija i BiH imaju mnogo zajedničkih interesa"

Vesti Online - 12.09.2012

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u Sarajevu posle sastanka sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom da dve zemlje imaju mnogo zajedničkih interesa i da treba da se usredsrede na ...

Dačić u Sarajevu: Srbija će poštovati Dejton

Kurir - 11.09.2012

Dačić je istakao da ne podržava korišćenje specijalnih veza u dnevnopolitičke svrhe i dodao da BiH ne bi "nikada ne bi trebalo da padne na pamet da prizna nezavisnost Kosova SARAJEVO - Bosna i Hercegovina je jasno definisana Dejtonskim ...

Dačić: Srbija će podržati BiH

B92 - 11.09.2012

Sarajevo -- Premijer Ivica Dačić izjavio je da će Srbija poštovati državu Bosnu i Hercegovinu i pridržavati se Dejtonskog sporazuma po kojem je ona jasno definisana.

Dačić: Srbija će poštovati državu BiH

Blic - 11.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će Srbija poštovati državu Bosnu i Hercegovinu i pridržavati se Dejtonskog sporazuma po kojem je ona jasno definisana.

Počeo Skup o trgovini ljudima

B92 - 10.09.2012

Beograd -- Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić otvorio danas letnju školu "Socijalna dimenzija trgovine ljudima na zapadnom Balkanu".

Dačić: Neće biti otpuštanja u javnom sektoru

24online - 10.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će rebalans budžeta sadržati kratkoročne mere za konsolidovanje javnih finasija, kojima će se uštedeti oko milijardu evra i time omogućiti redovna isplata plata i penzija.

Dačić: Srbija se ipak zadužuje

B92 - 10.09.2012

Beograd -- Cilj Vlade je da sledeće godine deficit padne sa 7, 5 na četiri odsto i time bi se postavio osnov za opšti ekonomski razvoj zemlje, kaže premijer Ivica Dačić Premijer je dodao da će se Srbija ipak zaduživati.

Dačić: Zaduživanje će biti razvojno

Blic - 10.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svako dalje zaduživanje države biti razvojno i isključivo po projektima. "Ako imate ulaganja u razvoj moguće je da izađete iz ekonomske krize", rekao je Dačić novinarima u Beogradu i dodao ...

Dačić: Zaduživanje odsad samo razvojno

Kurir - 10.09.2012

Neće biti otpuštanja radnika u javnom sektoru, ali će plate u narednih pola godine sporije rasti od predviđenog, kaže premijer BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svako dalje zaduživanje države biti razvojno i ...

Skup o trgovini ljudima

RTS - 10.09.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao da je trgovina ljudima zločin koji uništava ljudske živote. Ivica Dačić je u SANU otvorio Letnju školu "Socijalna dimenzija trgovine ljudima na zapadnom Balkanu".

Dačić neće otpuštati ali će plate usporiti

Mondo - 10.09.2012

Neće biti otpuštanja radnika u javnom sektoru, ali će plate i penzije rasti sporije nego ranije, najavio je premijer Ivica Dačić mere iz rebalansa budžeta za ovu godinu.

Dačić: Vlada će oboriti deficit

Novi Magazin - 10.09.2012

Cilj Vlade Srbije je da sledeće godine deficit padne sa 7,5 na četiri odsto, tvrdi premijer Ivica Dačić. On smatra da će smanjenje deficita biti ogroman napredak jer bi se time postavio osnov za društveni i opšti ekonomski razvoj zemlje.

Zaduživanje će biti razvojno

Beta - 10.09.2012

Tweet BEOGRAD, 10. septembra 2012. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak da će svako dalje zaduživanje države biti razvojno i isključivo po projektima.

Dačić: Zaduživanje će biti razvojno (VIDEO)

S media - 10.09.2012

Dačić: Zaduživanje će biti razvojno (VIDEO) Svako dalje zaduživanje će biti razvojno, isključivo po projektima. Ako imate ulaganje u razvoj moguće je da izađete iz ekonomske krize, izjavio je premijer Srbije Ivica Dačić.

Dačić: Cilj smanjenje deficita i ekonomski razvoj

Prva Srpska TV - 10.09.2012

Cilj Vlade Srbije je da sledeće godine deficit padne sa 7, 5 na četiri odsto i to će biti ogroman napredak jer bi se time postavio osnov za društveni i opšti ekonomski razvoj zemlje, rekao je danas premijer Ivica Dačić, dodajući da će se ...

Dačić: Istraga o trgovini organima nije išla dovoljno brzo (VIDEO)

S media - 10.09.2012

Dačić: Istraga o trgovini organima nije išla dovoljno brzo (VIDEO) Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da istraga o trgovini organima nije išla dovoljno brzo i da srpski istražni organi imaju iskaze zaštićenog svedoka već duže vreme.

Dačić: Zaduživanje odsad samo razvojno

Glas javnosti - 10.09.2012

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svako dalje zaduživanje države biti razvojno i isključivo po projektima. "Ako imate ulaganja u razvoj moguće je da izađete iz ekonomske krize", rekao je Dačić novinarima u ...

Dačić: Imamo iskaze zaštićenih svedoka

Vesti Online - 10.09.2012

Komenatrišući izjavu da srpsko tužilaštovo ima zaštićenog svedoka koji je učestvovao u trgovini ljudskim organima na Kosovu, premijer Srbije Ivica Dačić je rekao da već duže vreme srpski istražni organi imaju iskaze zaštićenih svedoka.

Dačić: Srbija se ipak zadužuje

S media - 10.09.2012

Dačić: Srbija se ipak zadužuje Cilj Vlade je da sledeće godine deficit padne sa 7,5 na četiri odsto i time bi se postavio osnov za opšti ekonomski razvoj zemlje, kaže premijer Ivica Dačić. Premijer je dodao da će se Srbija ipak zaduživati.

Dačić neće da otpušta radnike

Vesti Online - 10.09.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će svako dalje zaduživanje države biti razvojno i isključivo po projektima. "Ako imate ulaganja u razvoj moguće je da izađete iz ekonomske krize", rekao je Dačić i dodao da postoje obaveze ...