TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šarić na redu

Politika - 16.12.2012

Gospodin Mišković je policiji, pre zvaničnog saslušanja u Tužilaštvu, govorio o svojoj moći, o tome koliko, kako i na koji način je mnoge pomagao, pa bi bilo dobro da to uradi i u zvaničnom delu Borba protiv korupcije je tek počela.

I region ispituje poslove Miškovića

B92 - 16.12.2012

Beograd -- Problemi Miroslava Miškovića možda se neće završiti na granicama Srbije jer iz regiona stižu najave da bi njegovo poslovanje moglo i tamo da se ispita.

Šest svedoka protiv Miškovića

Kurir - 16.12.2012

Advokat Zdenko Tomanović, branilac vlasnika Delte Miroslava Miškovića kaže da će u Specijalnom sudu uložiti žalbu na određivanje pritvora do 30 dana svom klijentu BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest ...

Tužilaštvo predložilo šest svedoka protiv Miroslava Miškovića

Blic - 16.12.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića, saznaje "Danas". Prema navodima izvora "Danasa", najverovatnije će tokom istrage biti saslušan i predstavnik ...

Protiv Miškovića šest svedoka

24online - 16.12.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića, saznaje Danas. Prema navodima izvora Danasa, najverovatnije će tokom istrage biti saslušan i predstavnik ...

Šest svedoka protiv Miškovića

B92 - 16.12.2012

Beograd -- Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića, saznaje "Danas".

Vučićeve istrage bi mogle da sruše Vladu

Blic - 16.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić stavio je metu na vladajuću koaliciju izjavom da se vodi istraga o ministrima koji su na platnom spisku Miroslava Miškovića.

Mišković priznao: Davao sam novac političarima

Kurir - 16.12.2012

Bio sam dobar kad sam davao novac. Svima sam davao novac, rekao nam je, a na pitanje kome je davao pare, kazao nam je: Reći ću kad dođe vreme BEOGRAD - Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija Bogdan Pušić izjavio je da je vlasnik ...

"Mišković priznao da je davao pare"

B92 - 16.12.2012

Beograd -- Mišković je na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac, ali nije pominjao imena, kaže Bogdan Pušić, šef radne grupe za ispitivanje privatizacija. "Bio sam dobar kad sam davao novac.

Bogdan Pušić: Mišković rekao da je davao novac nekim političarima

Blic - 16.12.2012

Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija Bogdan Pušić izjavio je večeras da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac, ali da nije pominjao imena.

Bogdan Pušić: Mišković potvrdio da je davao novac nekim političarima

Blic - 16.12.2012

Šef policijske radne grupe za ispitivanje kontroverznih privatizacija Bogdan Pušić potvrdio je večeras da je Miroslav Mišković, vlasnik Delta Holdinga na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac kao mito, ali da nije pominjao ...

Pušić: Mišković rekao da je davao novac nekim političarima

24online - 16.12.2012

Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija Bogdan Pušić izjavio je da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac, ali da nije pominjao imena. - Bio sam dobar kad sam davao novac.

Mišković iz zatvora: Srušiću Vladu!

Vesti Online - 16.12.2012

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, kome je protekle noći zbog malverzacija s putarskim preduzećima određen pritvor od 30 dana, zapretio je da će, ako progovori, srušiti Vladu Srbije i oterati neke političare u zatvor.

Vučić: Mišković da kaže koga je finansirao

S media - 16.12.2012

Vučić: Mišković da kaže koga je finansirao Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je izjavio da je važno da se sazna koje je političare finansirao Miroslav Mišković i ocenio da bi bilo dobro kada bi on sam naveo imena.

Crna Gora čeka svoj slučaj Mišković

R.S.Evropa - 16.12.2012

Izvršna direkorka Centra za građansko obrazovanje Daliborka Uljarević u intervjuu za RSE kaže Crna Gora treba da se bavi sopstvenim tajkunima koji su umješani u vrlo sumnjive i brojne privatizacije, te naglašava da nije najbitnije koji je ...

Vučić očekuje da Mišković kaže koga je finansirao

R.S.Evropa - 16.12.2012

09:03 Vučić očekuje da Mišković kaže koga je finansirao 08:52 EP u rukometu: Crna Gora u borbi za zlato, Srbija za bronzu 08:45 OEBS osudio incident u Prištini zbog predstavljanja časopisa 08:43 Nigerija: U nesreći poginuo guverner i još ...

Da li je postojala veza Šarićevog kapitala i Miškovićeve Delte?

Vesti Online - 16.12.2012

Iako u ovom trenutku izgleda da je glavna tema istrage Miškovićevih poslova vezana za privatizaciju putarskih preduzeća, veliki su izgledi da će već prikupljeni dokazi i oni do kojih se još eventualno dođe, usmeriti interesovanje ...

Ako Mišković progovori ništa više neće biti isto

Danas - 16.12.2012

Beograd - Ukoliko bi uhapšeni biznismen Miroslav Mišković rekao koje političare ili političke stranke je finansirao politička scena u Srbiji više ne bi bila ista, a političari bi ubuduće dobro razmislili da li da ulaze u takve aranžmane.

Šest svedoka protiv Miškovića

Danas - 16.12.2012

Beograd - Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića, saznaje Danas.

Protiv Miškovića šest svedoka

Mondo - 16.12.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića, saznaje "Danas." Prema navodima izvora ovog lista, najverovatnije će tokom istrage biti saslušan i predstavnik ...

Protiv Miškovića šest svedoka

S media - 16.12.2012

Protiv Miškovića šest svedoka U istrazi protiv Milana Miškovića naloženo saslušanje šest svedoka, među kojima je i predstavnik kompanije "Delta".

Protiv Miškovića šest svedoka

Novi Magazin - 16.12.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića. Kako saznaje dnevnik Danas, najverovatnije će tokom istrage biti saslušan i predstavnik kompanije Delta.

Protiv Miškovića šest svedoka

Vesti Online - 16.12.2012

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u istrazi protiv vlasnika Delte Miroslava Miškovića. Kako saznaje dnevnik Danas, najverovatnije će tokom istrage biti saslušan i predstavnik kompanije Delta.

SLUČAJ MIŠKOVIĆ: Tužilaštvo predložilo šest svedoka protiv vlasnika “Delte”

Telegraf - 16.12.2012

Očekuje se da bi saslušanje svedoka u istrazi moglo da počne već ove nedelje, ali za sada nema još zvaničnih informacija kog dana će saslušanje svedoka početi Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je saslušanje šest svedoka u ...

Mišković nije pretio Vučiću

Mondo - 16.12.2012

U emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92 advokat Miroslava Miškovića Zdenko Tomanović i šef radne grupe za ispitivanje privatizacije Bogdan Pušić nisu mogli da potvrde da je Mišković prilokom hapšenja pretio Vučiću.

Vučićeve istrage bi mogle da sruše Vladu

S media - 16.12.2012

Vučićeve istrage bi mogle da sruše Vladu Istraga o ministrima koji su na platnom spisku Miroslava Miškovića mogla bi da sruši vlast. U ovom trenutku jedino naprednjacima mogu da odgovaraju prevremeni izbori.

Policajac: Mišković nije verovao da će biti uhapšen

Novi Magazin - 16.12.2012

Miljko Radisavljević Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija Bogdan Pušić izjavio je večeras da je vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković bio iznenađen što je dobio poziv za policijsko saslušanje u svojstvu osumnjičenog, jer je bio ...

"Mišković priznao da je davao pare"

S media - 16.12.2012

"Mišković priznao da je davao pare" Pušić: Postoje saznanja da su neki ministri primali novac od Miškovića, ali da su u toku predistražne radnje. Mišković bio uveren da neće biti uhapšen.

"Mišković priznao da je davao pare"

Mondo - 16.12.2012

Mišković je na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac, ali nije pominjao imena, rekao je u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92 Bogdan Pušić, šef radne grupe za ispitivanje privatizacija.

TOMANOVIĆ: Mišković nije izvršio krivično delo

Telegraf - 16.12.2012

"Svaka transakcija je rađena u saglasnosti sa državnim, nadležnim organom. To što mu se stavlja na teret nigde u svetu nije krivično delo, ne znam zašto je ovde", rekao je advokat Miroslava Miškovića Advokat vlasnika “Delta holdinga” , , ...

Mišković i Kasa cimeri u zatvoru

Nadlanu - 16.12.2012

Nekad najbogatiji Srbin, a sada najpoznatiji zatvorenik u Srbiji, Miroslav Mišković prebačen je juče rano ujutru iz pritvora Specijalnog suda u Centralni zatvor, a ćeliju u Bačvanskoj deli će sa Jožefom Kasom! U CZ Miškoviću su za cimera ...

Vučićeve istrage bi mogle da sruše Vladu

Nadlanu - 16.12.2012

- Ako ozbiljno bude radio na slučajevima sistemske korupcije i ako bude išao dovoljno visoko, ode koalicija i ode vlast, ostaće bez većine u parlamentu.

Političari peru ruke od Miškovića

B92 - 15.12.2012

Beograd -- Predstavnici desetak političkih stranaka, kao i bivši ministri Milosavljević, Bubalo i Vlahović za Danas negiraju da ih je Miroslav Mišković ikada finansirao.

Miškoviću pravo na štampu, pakete s hranom, a može da gleda i TV

Kurir - 15.12.2012

Vlasnika Delta holdinga u pritvoru će dvaput mesečno moći da posećuju ćerka i supruga BEOGRAD – O poštovanju ljudskih prava vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića dok je u pritvoru brinuće sudija za prethodni postupak Specijalnog ...

Tajna poseta pre hapšenja: Predsednik Nikolić odbio da zaštiti Miškovića

Blic - 15.12.2012

Veze Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije „Delta“, i srpskih političara toliko su raširene da je bilo samo pitanje vremena kada će zatražiti pomoć nekog od njih.

KIPARSKA PLJAČKA: Ko je Mišku dao naše pare

Kurir - 15.12.2012

Gazda "Delte" je 1998. godine mogao legalno da prebacuje pare, a to što je nastavio posao preko državnih ofšor firmi znači da je novac naš ili su se prale pare od šverca BEOGRAD - To što je država Srbija firmama Miroslava Miškovića na ...

ĐELIĆ PRIZNAO: Uzimao sam pare od Miška

Kurir - 15.12.2012

Po izlasku iz vlade radio sam u „Altis grupi“, čiji je jedna od klijenata bila i kompanija Miroslava Miškovića BEOGRAD - Lepo smo rekli da je bilo honorarno.

Političari peru ruke od gazde: A? Šta? Mišković? Ko je to?

Vesti Online - 15.12.2012

Predstavnici desetak političkih stranaka, kao i bivši ministri Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo i Aleksandar Vlahović, u izjavama za Danas negiraju da ih je najmoćniji srpski biznismen Miroslav Mišković ikada finansirao.

Mišković ima prava na posete porodice i posebnu hranu

Novi Magazin - 15.12.2012

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković u pritvoru ima pravo na posete porodice, štampu, posebnu hranu, televizor, kompjuter, ali ne i internet.

Zatvorski dani dvojice Miškovića

Mondo - 15.12.2012

Oca i sina Miroslava i Marka Miškovića u petak je u pritvoru posetila najuža porodica, dozvoljeno im je da dobijaju hranu spolja, odeću, dnevne novine, a mogu da imaju i TV.

Sve Miškovićeve privilegije: Ima prava na posete porodice, štampu, posebnu hranu...

S media - 15.12.2012

Sve Miškovićeve privilegije: Ima prava na posete porodice, štampu, posebnu hranu... Vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića će u pritvoru moći da posećuju samo članovi najuže porodice, eventualno ćerka i supruga, i to samo dva puta ...

Ministarske apanaže: I Đelić bio Miškovićev honorarac?

Nadlanu - 15.12.2012

Nakon što se u sklopu istrage poslovanja vlasnika „ Delta Holdinga “ Miroslava Miškovića došlo do saznanja da su neki od političara, uključujući i bivše ministre, uzimali između 30.000 do 50.000 evra mesečno od Miškovića za određene ...

Mišković se na vreme pripremio: Delta holding tajno prodat u julu

Nadlanu - 15.12.2012

Prodaje dela svoje firme, najbogatiji Srbin je obavio u strogoj tajnosti, tako da se ne zna ni ko je pravi vlasnik kiprske firme „ Renijum holding limitid “, otkriva Kurir . Prema ovim navodima, od 25.

Božidar Đelić: Nisam uzimao pare od Miškovića već od "Delta grupe"

Nadlanu - 15.12.2012

"Po izlasku iz vlade radio sam u „Altis grupi“, čiji je jedna od klijenata bila i kompanija Miroslava Miškovića", rekao je Đelić, Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da je vlasnik „Delta holdinga“ plaćao neke političare ...

ŠIROKO: Mišković davao ministrima 50.000 evra mesečno?!

Kurir - 14.12.2012

Vicepremijer rekao da je 90 bogataša novac steklo zahvaljujući monopolima uz pomoć države i ministara na njihovom platnom spisku BEOGRAD - Pare samo pljuštale.

Radnici Delte su bezbedni!

Kurir - 14.12.2012

Ekonomisti ocenjuju da se posle hapšenja Miškovića ne očekuju lomovi u kompaniji srpskog tajkuna BEOGRAD - Tanak led. Privođenje Miroslava Miškovića neće ugroziti poslovanje „Delta holdinga“ ukoliko se istraga ne proširi i ne produbi, a ...

Miškoviću oduzimaju 400 miliona evra!

Kurir - 14.12.2012

Ako istraga pokaže da je nelegalno stekao bogatstvo, srpski tajkun mogao bi da ostane bez sve imovine u zemlji i van nje BEOGRAD - Prosjački štap.

Mišković namestio hapšenje Džajiću!

Kurir - 14.12.2012

Po nalogu vlasnika „Delte“ 2006. godine postavljeno nekoliko visokih policijskih funkcionera, koji su pod lažnim optužbama hapsili njegove poslovne konkurente BEOGRAD - Hapsio sve koji bi mu stali na put! Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković ...

Potpredsednik SNS skinuo sa Fejsbuka sliku s Miškovićem

Blic - 14.12.2012

Pravi hit na društvenim mrežama u noći između srede i četvrtka bila je fotografija na kojoj se rukuju Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, i Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca.

Vučiću skače rejting ako hapšenje Miškovića dobije sudski epilog

Blic - 14.12.2012

Borba protiv korupcije koju je počeo prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić već je pozitivno uticala na njegov rejting, a analitičari i istraživači javnog mnjenja smatraju da bi hapšenje čoveka koji predstavlja simbol za krupni kapital ...

Sarajevsko tužilaštvo ispituje Miškovićeve poslove

Kurir - 14.12.2012

Reč je o privatizaciji Standarda, preduzeća koje se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja SARAJEVO - Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu naložilo je nadležnim institucijama da ispitaju sumnjive radnje "Delta Holdinga" i z Beograda prilikom ...

Miškovićev "Standard" pod istragom

RTS - 14.12.2012

Sumnjive radnje "Delta holdinga" prilikom privatizacije preduzeća "Standard", ispituje Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu. Mali akcionari "Standarda" tvrde da su oštećeni "kriminalom" direktora preduzeća i njegovih nalogodavaca, kao i ...

Zahtev za preispitivanje poslovanja Miškovića u Crnoj Gori

Blic - 14.12.2012

Bivši radnici podgoričke kompanije "Radoje Dakić” najavili su da će od Vlade Srbije tražiti da preispita poslovanje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u Podgorici.

Mnogi političari bili uz Miškovića

B92 - 14.12.2012

Beograd -- Aleksandar Vučić izjavio je da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića.

BiH: Provera poslovanja Delte

B92 - 14.12.2012

Sarajevo -- Nakon privođenja Miroslava Miškovića , Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu naložilo da se ispitaju radnje Delte prilikom privatizacije preduzeća "Standard".

Mnogi političari bili na strani Miškovića

RTS - 14.12.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani Miroslava Miškovića, a ne na strani države.

Vučić: Mnogi političari su od Miškovića primali mito od 30.000 do 50.000 evra

Blic - 14.12.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića, a ne na strani države.

Vučić: Mnogi političari bili na strani Miškovića

Politika - 14.12.2012

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje saznanja da je vlasnik „Delta holdinga” Miroslav Mišković isplaćivao 30 do 50 hiljada evra mesečno pojedinim ministrima.

Vučić: Mnogi političari bili na strani Miškovića

24online - 14.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje saznanja da je vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković isplaćivao 30 do 50 hiljada evra mesečno pojedinim ministrima.

LDP: Vučić da kaže sve što zna

B92 - 14.12.2012

Beograd -- LDP zatražila je od Aleksandra Vučića da saopšti sve što zna o "nezakonitim vezama" političara sa Miroslavom Miškovićem i drugim biznismenima u zemlji.

LDP traži odgovore od Vučića

RTS - 14.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić treba da saopšti sve što zna o "nezakonitim vezama" političara s vlasnikom "Delta holdinga" Miroslavom Miškovićem i drugim biznismenima u zemlji, poručuju iz LDP-a.

Šta je sve u sastavu Miškovićeve imperije

Blic - 14.12.2012

Privođenjem Miroslava Miškovića, poslovanje „Delta holdinga“ je ranjivije i osetljivije. To ne znači da je „Delta“ obezglavljena i da će naprasno prestati da plaća kredite bankama i izmiruje obaveze prema dobavljačima i ostalim poslovnim ...

PLAĆAO MINISTRE: Đelić uzeo pare od Miškovića?

Kurir - 14.12.2012

Policija istražuje ko su bivši ministri kojima je vlasnik „Delte“ za razne usluge davao 50.000 evra mesečno BEOGRAD - Oni to onako, honorarno. Policija istražuje da li je Božidar Đelić, bivši ministar finansija i potpredsednik Vlade za ...

Miroslav i Marko Mišković do daljnjeg u pritvoru

Novi Magazin - 14.12.2012

Beta Vlasniku Delte Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku sudija za prethodni postupak odredio je pritvor od 30 dana. Pritvor je određen i vlasniku Nibens grupe Milu Đuraškoviću, kao i još četvoroci osumnjičenih za malverzacije ...

Rusija: Zakon Magnicki je mešanje u unutrašnje poslove

R.S.Evropa - 14.12.2012

21:30 Rusija: Zakon Magnicki je mešanje u unutrašnje poslove 20:37 Beograd: U požaru lakše povređena tri vatrogasca 19:39 Požar u restoranu u centru Beograda 19:34 SAD: U pucnjavi u školi ima žrtava 19:30 Ambasador: SAD nastavlja sa ...

Mišković tražio pomoć Nikolića

Mondo - 14.12.2012

Posle prvog saslušanja u policiji Miroslav Mišković potražio pomoć predsednika Srbije, ali ga je Nikolić odbio. Kako je objavio "Blic", posle prvog saslušanja u policiji, 3.

OTAC MIROSLAVA MIŠKOVIĆA: Kako je moj Mire radio, tako će i proći!

Telegraf - 14.12.2012

- Šta ima Mire da mi pomaže? Imam ja svoju penziju. Ja sam ratni invalid, dva puta sam ranjavan u partizanima. Nekad sam pravio obuću, papučice od plastike...

Odredjen pritvor za Miškoviće i Djuraškovića

Beta - 14.12.2012

Tweet BEOGRAD, 14. decembra 2012. (Beta) - Sudija za prethodni postupak Specijalnog suda u Beogradu odredio je pritvor od 30 dana Miroslavu i Marku Miškoviću, Milu Djuraškoviću, kao i još četvorici osumnjičenih za malverzacije u ...

Sarajevsko tužilaštvo ispituje Miškovićeve tragove

E-Novine - 14.12.2012

Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu naložilo je nadležnim institucijama da ispitaju sumnjive radnje "Delta Holdinga" iz Beograda prilikom privatizacije preduzeća "Standard", koje se bavi proizvodnjom i prodajom nameštaja Kako je javila ...

Miškovića proveravaju u BiH i Crnoj Gori

Mondo - 14.12.2012

Poslovanje Miroslava Miškovića je pod lupom tužilaštva u BiH, a radnici podgoriškog "Radoja Dakića" traže ispotivanje njegove uloge u privatizaciji.

Vučić: Mnogi političari bili na strani Miškovića

Prva Srpska TV - 14.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje saznanja da je vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković isplaćivao 30 do 50 hiljada evra mesečno pojedinim ministrima.

Mišković plaćao političarima i po 50.000 evra mesečno

Novi Magazin - 14.12.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića, a ne na strani države.

Vučić: Političari primali pare od Miškovića

Vesti Online - 14.12.2012

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića, a ne na strani države.

Ispituje se poslovanje Miškovića u BiH

Novi Magazin - 14.12.2012

Povodom pokretanja istrage protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u Srbiji, Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu naložilo je nadležnim institucijama da ispitaju 'sumnjive radnje' te kompanije prilikom privatizacije preduzeća ...

Mnogi političari bili na strani Miškovića

Beta - 14.12.2012

Tweet BEOGRAD, 14. decembra 2012. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je bilo mnogo političara koji su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića, a ne na strani ...

ŠOKANTNO: Mišković nekim političarima davao 50.000 evra mesečno (VIDEO)

S media - 14.12.2012

ŠOKANTNO: Mišković nekim političarima davao 50.000 evra mesečno (VIDEO) Mnogi političari su bez dvoumljenja i neskriveno bili na strani vlasnika Delte Miroslava Miškovića, a ne na strani države, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije ...

Vučić: Mišković plaćao i ministre

Mondo - 14.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje saznanja da je vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković isplaćivao 30 do 50 hiljada evra mesečno pojedinim ministrima.

Šta će biti sa Miškovićevom imperijom

R.S.Evropa - 14.12.2012

U postupku koji se vodi protiv biznismena Miroslava Miškovića , kome je sudija Specijalnog suda odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje o malverzacijama u privatizaciji putarskih firmi, mogla bi biti otvorena i finansijska istraga, tokom ...

Vučić: Mišković ministrima isplaćivao hiljade evra

Novosti - 14.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoje saznanja da je Miroslav Mišković isplaćivao 30 do 50 hiljada evra mesečno pojedinim ministrima BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da ...

LDP: Vučić satanizuje političke protivnike

Novi Magazin - 14.12.2012

Liberalno demokratska partija zatražila je danas od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da saopšti sve što zna o nezakonitim vezama političara sa Miroslavom Miškovićem, a ako to ne uradi to će biti samo "još jedan njegov ...

Gumena nedelja

Danas - 14.12.2012

Prođe tako još jedna nedelja prepuna uzbuđenja. Najpre beše mećava i svi belaji koji je prate, potom su (ne baš neočekivano) uhapšeni Mišković & sin.

Prvi svedoci naredne nedelje

Danas - 14.12.2012

Beograd - Saslušanje svedoka u istrazi o mahinacijama sa putarskim preduzećima za koje su osumnjičeni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, njegov sin Marko, te vlasnik Nibens grupe Milo Đurašković, i još sedam osoba, neće početi pre ...

Da li je bilo veze Šarićevog kapitala i vlasnika Delte

Danas - 14.12.2012

Beograd - Iako u ovom trenutku izgleda da je glavna tema istrage Miškovićevih poslova vezana za privatizaciju putarskih preduzeća, veliki su izgledi da će već prikupljeni dokazi i oni do kojih se još eventualno dođe, usmeriti interesovanje ...

Političari peru ruke od Miškovića

Danas - 14.12.2012

Beograd - Predstavnici desetak političkih stranaka, kao i bivši ministri Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo i Aleksandar Vlahović, u izjavama za Danas negiraju da ih je najmoćniji srpski biznismen Miroslav Mišković ikada finansirao.

LDP: Vučić da kaže sve o Miškoviću

Vesti Online - 14.12.2012

Liberalno demokratska partija zatražila je danas od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da saopšti sve što zna o "nezakonitim vezama" političara s vlasnikom Delta holdinga Miroslavom Miškovićem i drugim biznismenima u ...

Političari peru ruke od Miškovića: "Nismo uzimali pare"

S media - 14.12.2012

Političari peru ruke od Miškovića: "Nismo uzimali pare" Ja sam bio ministar trgovine i normalno je da ministar trgovine ima profesionalne relacije s najvećim trgovinskim lancima u zemlji.

Političari peru ruke od Miškovića

Novi Magazin - 14.12.2012

Predstavnici političkih stranaka, kao i bivši ministri Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo i Aleksandar Vlahović, negirali su da ih je Miroslav Mišković ikada finansirao.

Aleksandar Vučić: Mišković davao ministrima 50 hiljada evra mesečno

Nadlanu - 14.12.2012

- Nažalost, 90 odsto bogatih se obogatilo na državnoj grbači! Sve su stekli zahvaljujući monopolu koji im je država obezbeđivala i ministrima koji su bili na platnom spisku kod njih.

Misterija nestanka i pojavljivanja fotografije rukovanja potpredsednik SNS sa Miškovićem

Nadlanu - 14.12.2012

Društvene mreže u Srbiji "zapalila" je fotografija na kojoj se rukuju Miroslav Mišković , vlasnik "Delta holdinga“, i Bratislav Gašić , potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca .

Beleška policije o pretnjama biće dostavljena tužilaštvu

24online - 13.12.2012

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras da će policija sačiniti službenu belešku o pretnjama Miroslava Miškovića upućenim potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću i proslediti je tuzilaštvu za organizovani kriminal.

Miškovića uhapsili u bademantilu!

Kurir - 13.12.2012

Najbogatiji Srbin dočekao policajce na vratima svoje vile i zamolio ih da mu daju malo vremena da se obuče. Nije verovao da su došli da ga hapse BEOGRAD - A bio je ubeđen da će se izvući.

MULTIMILIONER: Mišković se obogatio uz Miloševića i Koštunicu

Kurir - 13.12.2012

Najbogatiji Srbin početni kapital stekao uz pomoć političkih veza devedesetih godina, a imperiju napravio u vreme vlasti DOS BEOGRAD - Preko naše grbače postao multimilioner.

Lider DS ćuti o svom partneru Miškoviću

Kurir - 13.12.2012

BEOGRAD - Drugari. Dragan Đilas juče nije reagovao na privođenje vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka Miškovića. To ne čudi pošto je lider DS i gradonačelnik Beograda godinama bio poslovni saradnik Miškovića, s kojim ...

NISKO PALI: Miškovići u 10 kvadrata!

Kurir - 13.12.2012

Miroslav i Marko Mišković neće moći da se viđaju i komuniciraju dok su u pritvoru u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici BEOGRAD - Nisko pao. Miroslav Mišković, vlasnik moćne „Delta“ imperije , od juče živi na novoj adresi - u 10 kvadratnih ...

BOGATSTVO: Mišković se baškario u luksuzu!

Kurir - 13.12.2012

Mišković težak 1,5 milijardi evra, njegove firme godišnje obrnu 315 miliona evra BEOGRAD - Avioni, kamioni. Mišković je 2007. godine bio uvršten među 1.000 najbogatijih ljudi na svetu, njegovo bogatstvo procenjeno je na više od 1,5 ...

"Srpski tajkuni nisu nedodirljivi"

B92 - 13.12.2012

Beč -- Srpski tajkuni više nisu nedodirljivi, ocenjuje austrijska štampa povodom privođenja Miroslava Miškovića. Pravosuđe je za sada odredilo samo 48-časovni pritvor, ali je vest o hapšenju Miškovića pogodilo naciju kao „prasak“, ističe ...

Austrijska štampa: Srpski tajkuni više nisu nedodirljivi

Blic - 13.12.2012

Srpski tajkuni više nisu nedodirljivi, ocenjuje danas austrijska štampa povodom privodjenja Miroslava Miškovića. Pravosuđe je za sada odredilo samo 48-časovni pritvor , ali je vest o hapšenju Miškovića pogodilo naciju kao „prasak“, ističe ...

Mišković u Podgorici kupovao zemljište ispod cene

24online - 13.12.2012

Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Mišković ranije je kupio zemljište u Podgorici ispod tržišne cene, kao i neke proizvodne hale bivše fabrike "Radoje Dakić", naveo je koordinator protesta radnika te fabrike Milan Vukčević.

Mišković u Podgorici kupovao zemljište ispod cene?

Blic - 13.12.2012

Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Mišković ranije je kupio zemljište u Podgorici ispod tržišne cene, kao i neke proizvodne hale bivše fabrike "Radoje Dakić", naveo je koordinator protesta radnika te fabrike Milan Vukčević.

Mišković u CG kupovao zemljište ispod cene

Kurir - 13.12.2012

Vlasnik kompanije Delta holding za 7,6 miliona evra kupio livnicu i upravnu zgradu "Radoja Dakića" i oko 50.000 kvadrata fabričkog zemljišta PODGORICA - Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Mišković ranije je kupio zemljište u ...

Selaković: Istražićemo da li su Miškovićeve pretnje bile ozbiljne ili izrečene u afektu

Blic - 13.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković ocenio je danas da hapšenje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića predstavlja početak beskompromisne borbe protiv korupcije, koji pokazuje da više nema nedodirljivih i onih za koje ...

Selaković: Više nema nedodirljivih

24online - 13.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković ocenio je danas da hapšenje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića predstavlja početak beskompromisne borbe protiv korupcije, koji pokazuje da više nema nedodirljivih i onih za koje ...

Ne proverava se poslovanje Miškovića u Crnoj Gori

Blic - 13.12.2012

Tužilaštvo Crne Gore nema pokrenut postupak protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, kazala je danas vrhovni državni tužilac Ranka Čarapić, dodajući da će ta institucija reagovati ukoliko bude potrebe.

Rasprava u parlamentu: Koga je Mišković finansirao?

Blic - 13.12.2012

Poslanici Demokratske stranke Srbije (DS S) pitali su danas Vladu Srbije dokle će ići u EU "kao ovca na šišanje", dok je poslanica Demohrišćanske stranke Srbije (DHS S) pitala da li je uhapšeni vlasnik Delte Miroslav Mišković finansirao ...

Više nema nedodirljivih

RTS - 13.12.2012

Hapšenje vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića predstavlja početak borbe protiv korupcije, rekao ministar pravde Nikola Selaković, dodajući da u Srbiji više nema nedodirljivih.

TS: Ispitati privilegije Miškovića

B92 - 13.12.2012

Beograd -- Organizacija TS ističe da se hapšenje Miškovića ne odnosi na korupciju već na lično bogaćenje i da bi za korupciju bitnije bilo ispitati otkud mu privilegije.

Ispitati privilegovan status Miškovića

RTS - 13.12.2012

Treba ispitati raširene sumnje u privilegovani status Miroslava Miškovića, navode iz "Transparentnost Srbija". Aktuelni predmet koji se vodi protiv vlasnika "Delta holdinga" u vezi sa aferom "Nibens grupe" ne odnosi se na korupciju, već na ...

Mišković poslovao i s ministrom bezbednosti BiH?

Kurir - 13.12.2012

Mišković i Radončić potpisali su ugovor o osnivanju “Prezident nekretnina” u junu 2007. godine, a ugovor je menjan u još dva navrata nakon toga SARAJEVO - Srpski biznismen Miroslav Mišković , koji se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je ...

"Mišković nije finansirao DS"

B92 - 13.12.2012

Beograd -- Poslanica DS Nada Kolundžija negirala je da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković bio finansijer te stranke. Ona je dodala da su upravo DS i prethodna vlada započele deo istraga protiv njega, te da je zadovoljna što je taj ...

Selaković: Više nema nedodirljivih

B92 - 13.12.2012

Beograd -- Ministar pravde Nikola Selaković kaže da je Evropska komisija pozdravila hapšenje Miroslava Miškovića i ohrabrila evropsku perspektivu Srbije.

Šta sve Mišković ima po regionu

B92 - 13.12.2012

Podgorica, Sarajevo -- Nakon vesti o privođenju Miroslava Miškovića, regionalni mediji bave se temama da li je srpski biznismen bio umešan u poslove u njihovim zemljama.

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS

Kurir - 13.12.2012

Poslanica Demokratske stranke kaže da je DS i prethodna vlada započela deo istraga protiv vlasnika Delte BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke Nada Kolundžija tvrdi da vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković nije bio finansijer te ...

ĆELIJA: Mišković deli deset kvadrata sa tri cimera!

Kurir - 13.12.2012

Vlasnik „Delte“ smešten je u ćeliju od 10 kvadrata, u kojoj osim dva metalna kreveta na sprat ima i kasetu, sto, stolicu, ali i televizor BEOGRAD - Zbunio se! Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković smešten je u sobu od 10 kvadratnih metara , a ...

Kako je u carstvu Delte bez cara?

B92 - 13.12.2012

Beograd -- "Delta holdingom“, u odsustvu predsednika Miroslava Miškovića, upravlja bord direktora ove kompanije. Bord, koji čini osam potpredsednika, šest generalnih direktora raznih firmi u okviru sistema, savetnica za finansije i ...

Pod lupom poslovi Miškovića sa Šarićem

Vesti Online - 13.12.2012

Izvori iz istrage otkrili su da postoji sumnja i da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića, pljevaljskog narko-bosa koji je još u bekstvu.

Japan uložio protest Kini zbog narušavanja vazdušnog prostora

R.S.Evropa - 13.12.2012

10:22 Japan uložio protest Kini zbog narušavanja vazdušnog prostora 09:59 Usvojeni propisi o većoj kontroli na internetu 09:42 Završni samit EU u Briselu 09:11 EU: Postignut sporazum o jedinstvenom nadzoru banaka 08:44 Beograd: Mišković na ...

Nastavljeno saslušanje osumnjičenih

Beta - 13.12.2012

Tweet BEOGRAD, 13. decembra 2012. (Beta) - U Specijalnom sudu u Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje osumnjičenih za malverzacije u privatizacijama putarskih preduzeća, medju kojima je i vlasnik kompanije "Delta" Miroslav Mišković.

Zamršeno klupko Miškovićevih poslova (DOKUMENTA)

Novi Magazin - 13.12.2012

Sedišta čak četiri firme povezane s Miroslavom Miškovićem nalaze se na istoj adresi na Kipru kao i Great Investments Corporation sa čijeg je računa uplaćeno tri miliona evra na račun kompanije u vlasništvu narkoklana Darka Šarića, otkriva ...

Miškovićevi poslovi u regionu: U Podgorici kupovao zemljište ispod cene

S media - 13.12.2012

Miškovićevi poslovi u regionu: U Podgorici kupovao zemljište ispod cene Crnogorski listovi danas pišu o poslovima vlasnika Delta holdinga u Crnoj Gori, uz podsećanje na naklonost premijera Mila Đukanovića za Miškovićeve poslove u toj ...

Selaković: Više nema nedodirljivh

S media - 13.12.2012

Selaković: Više nema nedodirljivh Ako ste do juče imali čoveka koji je u pravom smislu reči bio nedodirljiv, a juče ste ga priveli, to pokazuje da je ovo samo početak sređivanja države i vraćanje instrumenata vlasti u njene ruke, kaže ...

Miroslav Mišković: Od Miloševića do Forbesa

R.S.Evropa - 13.12.2012

Autor: CIN Srbija * Profil Miroslava Miškovića iz 2010. godine je dio zajedničkog projekta "Miškovićevi milioni" Centra za istraživačko novinarstvo (CINS) Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) i Specijalnog projekta za organizovani ...

Miškovićeva posla u CG: Od sabotiranja nezavisnosti do mobilne telefonije

Vesti Online - 13.12.2012

Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Mišković ranije je kupio zemljište u Podgorici ispod tržišne cene, kao i neke proizvodne hale bivše fabrike "Radoje Dakić", naveo je koordinator protesta radnika te fabrike Milan Vukčević.

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS

Mondo - 13.12.2012

Poslanik Demokratske stranke Nada Kolundžija negirala je danas da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković bio finansijer te stranke, Ona je dodala da su upravo DS i prethodna vlada započele deo istraga protiv njega, te da je zadovoljna ...

Poslanici bi da znaju koju vladu je sastavio Mišković

Vesti Online - 13.12.2012

Zamenica šefa poslaničke grupe SPO-DHSS Olgica Batić je povodom jučerašnje izjave ministra pravde Nikole Selakovića da je Mišković učestvovao u sastavljanju nekoliko vlada, pitala ministra na koju je vladu konkretno mislio.

I Evropa pozdravila hapšenje Miškovića

Vesti Online - 13.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković pozdravio je stav Evropske komisije da je hapšenje vlasnika Delte Miroslava Miškovića ohrabrenje za evropsku perspektivu Srbije.

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS

Novi Magazin - 13.12.2012

Poslanik Demokratske stranke Nada Kolundžija negirala je danas da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković bio finansijer te stranke i dodala da su upravo DS i prethodna vlada započele deo istraga protiv njega, te da je zadovoljna što ...

Mišković poslovao sa ministrom u BiH?

Mondo - 13.12.2012

Sa sadašnjim ministrom bezbednosti BiH Fakrudinom Radončićem, Mišković osnovao firmu "Prezident nekretnine". Srpski biznismen Miroslav Mišković, koji se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je zloupotrebio položaj prilikom privatizacije ...

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS

S media - 13.12.2012

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS Ovo ne sme biti osvetnička hajka i opšta histerija u kojoj se traži osveta, već borba protiv korupcije koja će se voditi sistemski i sistematski, izjavila je poslanica Demokratske stranke Nada ...

Miškovićev "pad" mogao bi protresti Crnu Goru

R.S.Evropa - 13.12.2012

Hapšenje jednog od najmoćnijih srpskih ali i regionalnih tajkuna, Miroslava Miškovića u Crnoj Gori, ne samo da privlači veliku pažnju zbog sumnji na korupciju, odnosno, mahinacije kojima je državu Srbiju oštetio za desetine miliona eura, ...

Mišković iza brave, da li su na redu potkupljeni političari

R.S.Evropa - 13.12.2012

Da li hapšenje do juče najmoćnijeg čoveka Srbije Miroslava Miškovića vodi ka razotkrivanju pogubne sprege politike i tajkuna? Sprege koja je omogućila enormno bogaćenje nekih ljudi na račun države odnosno njenih građana? Da li za to ...

DHSS: Koja vlada je bila Miškovićeva? DS: Nismo mi!

Vesti Online - 13.12.2012

Poslanik Demokratske stranke Nada Kolundžija negirala je danas da je vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković bio finansijer te stranke, Ona je dodala da su upravo DS i prethodna vlada započele deo istraga protiv njega, te da je zadovoljna ...

Advokat Vujin: Moguća zaplena Miškovićeve imovine

Danas - 13.12.2012

Beograd - Advokat Milan Vujin, koji je kao branilac učestvovao u sudskim postupcima o privremenom oduzimanju imovine okrivljenih u privrednom kriminalu, kaže za Danas da zakonske odredbe dozvoljavaju široku zaplenu dobara.

Nepoznata vrednost imovine

Danas - 13.12.2012

Beograd - Hapšenje vlasnika Delte Miroslava Miškovića dobro je uzdrmalo deo poslovnog sveta u Srbiji, pre svega one koji pretpostavljaju da bi mogli takođe da se nađu na udaru ili dođu u vezu sa nekom od 24 sporne privatizacije.

Hapšenje vlasnika Delte signal za vanredne izbore

Danas - 13.12.2012

Beograd - U vrhu DS i LDP veruju da je hapšenje najmoćnijeg srpskog biznismena Miroslava Miškovića do sada najjači signal da će vladajuća SNS tokom proleća naredne godine, na talasu popularnosti zbog borbe protiv korupcije, izazvati ...

Moguća zaplena Miškovićeve imovine

S media - 13.12.2012

Moguća zaplena Miškovićeve imovine Kad se dostavi sudu zahtev, sud po pravilu treba da održi raspravu i nakon toga u roku od pet dana da donese privremenu zabranu da okrivljeni i treća lica raspolažu imovinom, izjavio je advokat Milan ...

Da li hapšenje vlasnika Delte nagoveštava vanredne izbore?

Novi Magazin - 13.12.2012

Posle hapšenja Miroslava Miškovića sve više se spekuliše da li bi na proleće moglo da dođe do vanrednih parlamentarnih izbora. Beogradski dnevni list Danas prenosi nezvanične informacije iz vrha DS i LDP prema kojima je hapšenje ...

Selaković: Više nema nedodirljivih

Novosti - 13.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković ocenio je da hapšenje vlasnika „Delta holdinga“ predstavlja početak beskompromisne borbe protiv korupcije MINISTAR pravde i državne uprave Nikola Selaković ocenio je u četvrtak da hapšenje ...

Ministar pravde: ''Više nema nedodirljivih''

Nadlanu - 13.12.2012

Portarol komesara Štefana Filea, Petar Stano - "Brisel ohrabren potezima Vlade Srbije u borbi protiv korupcije, ali da ne nulazi u detalje konkretnog slučaja".

Kolundžija: Mišković nije finansirao DS

Nadlanu - 13.12.2012

Kolundžija je, međutim, rekla i da to ne sme biti borba jednog čoveka i da ne bi više smelo da se dogodi da se hapšenja najavljuju u medijima. "Ovo ne sme biti osvetnička hajka i opšta histerija u kojoj se traži osveta, već borba protiv ...

Biznis bez granica: Mišković poslovao i sa ministrom bezbednosti BiH?

Nadlanu - 13.12.2012

Mišković je, kako se navodi, 2007. godine preko svojih kompanija " Delta M “, a kasnije “ Delta Real Estate ” ušao u posao sa Radončićem , koji je "bivši“ vlasnik " Avaz Roto-preša “.

Stali mu na najosetljivije mesto - Moguća zaplena Miškovićeve imovine

Nadlanu - 13.12.2012

"Zahtev podnosi tužilac koji je dužan da sprovede i finansijsku istragu i da pruži sve dokaze o vrednosti imovine okrivljenih, kao i zavisnih lica, odnosno članova porodice.

U toku privođenje Miroslava Miškovića

RTS - 12.12.2012

Kako RTS saznaje Radna grupa Uprave kriminalističke policije sprovodi akciju privođenja Miroslava i Marka Miškovića i još tri lica, među kojima je i Milo Ćurašković.

Mišković preti: Vučić neće dočekati veče

Kurir - 12.12.2012

Policija je odmah prenela Miškovićeve pretnje Vučiću tako da je bezbednost prvog potpredsednika vlade podignuta na najviši nivo BEOGRAD - Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga, jutros je pred policijom izjavio da Aleksandar Vučić neće ...

VUČIĆ ZA KURIR: Srbiju ni Mišković ne može da pobedi

Kurir - 12.12.2012

Bezbednost prvog potpredsednika vlade podignuta na najviši nivo BEOGRAD - Srbiju nije, niti će iko moći da pobedi pa neće ni Miroslav Mišković, izjavio je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić ekskluzivno za Kurir na vest o pretećoj ...

Veljović potvrdio: Mišković jeste pretio Vučiću!

Kurir - 12.12.2012

Meni su operativci preneli da je bilo takvih reči. Tu izjavu smo zabeležili i uvrstili u spise, rekao direktor policije BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović večeras je potvrdio da je vlasnik "Delta holdinga" prilikom hapšenja ...

Specijal o privođenju na B92 u 19h

B92 - 12.12.2012

Beograd -- TV B92 večeras u 19 časova emituje specijalnu emisiju o privođenju Miroslava Miškovića, koju će voditi naš kolega Jugoslav Ćosić. Radna grupa Uprave kriminalističke policije privela je jutros Miroslava i Marka Miškovića i još ...

Mišković pretio Vučiću

Politika - 12.12.2012

Mišković je uputio na saslušanju u policiji pretnje Aleksandru Vučiću da „neće dočekati večerašnju emisiju Svedok na RTS”, saznaje Politika u izvorima u MUP-u. Mišković je, prema našim saznanjima, naglasio i da neće ostati u pritvoru.

Bezbednost Vučića na najvišem nivou zbog pretnji

Blic - 12.12.2012

Nivo bezbednosti potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo zbog pretnji koje je izrekao vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privodjenja, rečeno je agenciji Beta nezvanično u policiji.

Mišković pretio Vučiću: Nećeš dočekati večerašnju emisiju

24online - 12.12.2012

Miroslav Mišković, nakon privođenja, u izjavi pred policijom pretio je prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandaru Vučiću da neće dočekati večerašnju emisiju na RTS, zbog čega je njegova bezbednost odmah podignuta na najviši nivo, ...

Veljović: Mišković pretio Vučiću

RTS - 12.12.2012

Zbog pretnji koje je izrekao Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privođenja nivo bezbednosti Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo. Nivo bezbednosti potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo zbog ...

Ilić: Protivio sam se ulasku u putarske firme, rekao sam "Miškoviću, prikoči"

Blic - 12.12.2012

Ministar gradjevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća, ali da u tom trenutku niko time nije želeo da se bavi.

Ilić: Protivio sam se Miškovićevom ulasku u putnu privredu

24online - 12.12.2012

Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća, ali da u tom trenutku niko time nije želeo da se bavi.

Vučić: Mišković neće pobediti

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić napisao na fejsbuku "da Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković.

Vučić: Mišković neće pobediti Srbiju

Blic - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Vučić: Mišković neće pobediti Srbiju

24online - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković.

Veljović: Maksimalno obezbeđenje za Vučića

Blic - 12.12.2012

Nivo bezbednosti potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo zbog pretnji koje je izrekao vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privođenja, potvrdio je direktor policije Milorad Veljović.

Mišković na saslušanju pretio Vučiću, advokati negiraju

Politika - 12.12.2012

Mišković je uputio na saslušanju u policiji pretnje Aleksandru Vučiću da „neće dočekati večerašnju emisiju Svedok na RTS”, saznaje Politika u izvorima u MUP-u. Mišković je, prema našim saznanjima, naglasio i da neće ostati u pritvoru.

Privođenje Miškovića udarna vest u regionu

Blic - 12.12.2012

Vest o privođenju vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka, dvojice od desetorice osumnjičenih za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća koje su jutros priveli pripadnici Uprave kriminalističke ...

Mišković prva vest u regionu

B92 - 12.12.2012

Sarajevo, Zagreb, Podgorica -- Vest o privođenju vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka, zauzela je udarno mesto u regionalnim medijima.

Vučić se oglasio na "Tviteru": Mišković neće pobediti Srbiju

Blic - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Vučić o pretnjama: Mišković je to izgovorio valjda u besu

Blic - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Stefanović: Hapšenjem Miškovića šaljemo poruku da nema nedodirljivih

Blic - 12.12.2012

Predsendik Skupštine Srbije i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da je današnjim hapšenjem vlasnika kompanije Delta Holding Miroslava Miškovića i još devet osoba država poslala jasnu poruku ...

Advokat: Mišković je rekao da "Vučić ne može da se pojavi na RTS-u, ako me prethodno ne uhapsi"

Blic - 12.12.2012

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg odvodjenja u policiju nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je danas "Deltina" advokatska kancelarija Janković, ...

Policija: Vučićeva bezbednost ugrožena

Kurir - 12.12.2012

Načelnik Uprave kriminalističke policije rekao je da prema saznanjima kolega koje su razgovarale sa Miškovićem predstavljaju praktičnu potvrdu svih operativnih saznanja da zaista jeste ugrožena bezbednost prvog potpredsednika vlade BEOGRAD ...

Reagovanja na privođenje Miškovića

RTS - 12.12.2012

Reagujući na privođenje vlasnika „Delte" Miroslava Miškovića, predstavnici vladajuće koalicije istakli da je država poslala jasnu poruku da nema nedodirljivih i da zakon važi za sve.

Ilić: Rekao sam Miškoviću - prikoči

Kurir - 12.12.2012

Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća BEOGRAD - Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir ...

Vučić se oglasio na Tviteru: Mišković neće pobediti Srbiju

24online - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković.

EU pozdravila hapšenje, advokat: Mišković nije pretio Vučiću

24online - 12.12.2012

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg odvođenja u policiju nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je danas Deltina advokatska kancelarija Janković, Popović ...

Policija: Mišković pretio Vučiću

RTS - 12.12.2012

Zbog pretnji koje je izrekao Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privođenja nivo bezbednosti Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo. "Iz policije su mi preneli šta je gospodin Mišković jutros valjda u besu govorio", rekao je Vučić.

Rojters: Diplomate zabrinute da je srpsko vođstvo motivisano političkim obračunom

Blic - 12.12.2012

Svetske agencije povodom današnjeg privođenja u policiju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića navode da je reč o jednom od najbogatijih ljudi u Srbiji, milijarderu koji je bio blizak svim vladama od 1990-godina.

Kako radi poslovno carstvo Miroslava Miškovića?

Politika - 12.12.2012

BEOGRAD – Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je jutros zadržan u policiji zbog sumnje na malverzacije u privatizaciji putarskih firmi, posluje kroz pet organizacionih celina i zapošljava 7.200 ljudi.

Milović: Ugrožena bezbednost Vučića, Veljović: Nema zaštićenih

24online - 12.12.2012

Načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović potvrdio je danas da je ugrožena bezbednost prvog potpredsednika Vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića.

Ovo je Miškovićevo carstvo!

Kurir - 12.12.2012

Njegova poslovna imperija samo u prvoj polovini 2012. ostvarila je prihod od 39,1 milijardu dinara BEOGRAD - Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je jutros zadržan u policiji zbog sumnje na malverzacije u ...

EU o hapšenju Miškovića: Potez koji ohrabruje

Blic - 12.12.2012

Evropska komisija je ohrabrena potezima vlade Srbije u borbi protiv korupcije i poziva vlasti da odlučno nastave u tom pravcu, izjavio je danas portparol komesara za proširenje Štefana Filea povodom privodjenja Miroslava Miškovića.

Vučić: Ne razmišljam o povećanju bezbednosti

Politika - 12.12.2012

BEOGRAD – Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić potvrdio je danas da mu je iz policije preneto o pretnjama koje mu je prilikom privođenje uputio vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković, ali da ne razmišlja o povećanju bezbednosti.

FOTO: Privođenje Miroslava Miškovića

24online - 12.12.2012

Vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, biznismenu Milu Đuraškoviću i za još sedmoro osoba, koji su jutros privedeni, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Delta nastavlja poslovanje pod rukovodstvom borda direktora

24online - 12.12.2012

Delta Holding saopštila je danas da bez obzira na privođenje vlasnika kompanije Miroslava Miškovića nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom i da njenim poslovanjem upravlja postojeći Bord ...

Kako posluje Miškovićevo carstvo

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je jutros zadržan u policiji , posluje kroz pet organizacionih celina i zapošljava 7.200 ljudi.

Delta: Poslujemo po zakonu

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Kompanija Delta Holding se oglasila saopštenjem povodom prviođenja njenog vlasnika Miroslava Miškovića i navela da je apsolutno sigurna u zakonitost poslovanja.

Delta nastavlja poslovanje pod rukovodstvom borda direktora

Blic - 12.12.2012

Delta Holding saopštila je danas da bez obizra na privođenje vlasnika kompanije Miroslava Miškovića nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom i da njenim poslovanjem upravlja postojeći Bord ...

MUP: Bilo i pretnji; Advokati: Nije

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Bezbednost Aleksandra Vučića podignuta na najviši nivo nakon navodnih pretnji Miroslava Miškovića, rečeno u policiji. Advokati: Nije bilo nikakvih pretnji.

Drašković: Pretnja mora biti predmet hitne istrage

Blic - 12.12.2012

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da predmet "hitne istrage" moraju biti navodne pretnje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću.

Strani mediji: Priveden najmoćniji tajkun!

Kurir - 12.12.2012

Rojters je naveo da se bogatstvo 67-godišnjeg biznismena 2007. godine, prema Forbsu, merilo milijardom dolara, što ga je tada svrstalo među 1.000 najbogatijih ljudi na svetu BEOGRAD - Svetske novinske agencije izvestile su o privođenju ...

EK: Ohrabruju potezi Vlade Srbije

B92 - 12.12.2012

Brisel -- Evropska komisija ohrabrena je potezima Vlade Srbije u borbi protiv korupcije, kaže portparol Štefana Filea povodom privođenja Miroslava Miškovića .

Reakcije na privođenje Miškovića

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Ministar građevinarstva Velimir Ilić prvi reagovao na privođnje Miroslava Miškovića, rekavši da je bio protiv njegovog ulaska u putarska preduzeća.

Delta: Mišković poslovao po zakonu

RTS - 12.12.2012

"Delta holding" saopštio da bez obizra na privođenje Miroslava Miškovića nastavlja redovno poslovanje u skladu sa usvojenim petogodišnjim strateškim planom.

EU: Hapšenje Miškovića ohrabrujući potez

Kurir - 12.12.2012

Ohrabreni smo pristupom srpske vlade i očekujemo da najavljeni Akcioni plan i Strategija što pre stupe na snagu u skladu sa najboljom praksom u regionu, rekao je portparol Štefana Filea BRISEL - Evropska komisija je ohrabrena potezima ...

EU o hapšenju Miškovića: Potez koji ohrabruje

24online - 12.12.2012

Evropska komisija je ohrabrena potezima vlade Srbije u borbi protiv korupcije i poziva vlasti da odlučno nastave u tom pravcu, izjavio je danas portparol komesara za proširenje Štefana Filea povodom privođenja Miroslava Miškovića.

Strane agencije o hapšenju Miškovića

RTS - 12.12.2012

Povodom hapšenja Miroslava Miškovića, svetske agencije navode da je reč o jednom od najbogatijih ljudi u Srbiji, milijarderu koji je bio blizak svim vladama od 1990-ih godina.

Hrvatski mediji: Pad srpskih tajkuna

Kurir - 12.12.2012

"Zbog milionskih malverzacija uhapšeni tajkun Miroslav Mišković i sin Marko", "U Srbiji priveden tajkun Mišković, njegov sin i još osam osoba...biće zadržani u pritvoru", samo su neki od naslova ZAGREB, SARAJEVO, PODGORICA - Vest o ...

Dačić: Ko preti snosiće posledice

Kurir - 12.12.2012

Moramo da konstatujemo da niko nema prava da preti i da će ako preti biti suočen sa posledicama, naglasio premijer BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je razgovarao sa potpredsednikom vlade Aleksandrom ...

Dačić: Razgovarao sam sa Vučićem, nema razloga za strah

Blic - 12.12.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić danas je rekao da nema razloga za bilo kakav strah, povodom navodne pretnje koju je Miroslav Mišković uputio prvom potredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.

Dačić: Niko nema pravo da preti

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Ivica Dačić kaže, povodom navodnih pretnji Miškovića Vučiću, da nema razloga za strah i da bezbednost državnih funkcionera nije dovedena u pitanje.

Dačić: Bezbednost funkcionera nije dovedena u pitanje

24online - 12.12.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je razgovarao sa potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem povodom pretnji koje mu je uputio privedeni vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković, poručivši da nema razloga za ...

Tajkunima milijarde, narodu beda

B92 - 12.12.2012

Srbija je samo jedan od primera koji pokazuje da je takozvana tranzicija najviše prijala novim bogatašima, tajkunima. Istovremeno su milioni ljudi u tom periodu bukvalno osiromašili do najveće bede.

Vučić: Nema više nazad, idemo u bitku do kraja!

Kurir - 12.12.2012

Među političarima ima mnogo više zaštitnika lika i dela Miškovića nego onih koji podržavaju borbu protiv korupcije, i to će se tek pokazati. Bez obzira na to da li će egzekucija biti za godinu, pet ili deset, svejedno je, ne brinem i ne ...

"Država vraća vlast u svoje ruke"

B92 - 12.12.2012

Beograd -- Dogodilo ono što je bilo nezamislivo - priveden je čovek koji je postavljao vlade, političare. Država vraća institucije vlasti u svoje ruke, kaže Selaković.

Veljović: Beleška policije o pretnjama Vučiću biće dostavljena tužilaštvu

Blic - 12.12.2012

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras da će policija sačiniti službenu belešku o pretnjama Miroslava Miškovića upućenim potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću i proslediti je tuzilaštvu za organizovani kriminal.

Branilac uložio žalbu na rešenje o zadržavanju Miškovića

24online - 12.12.2012

Advokat Zdenko Tomanovć uložio je žalbu na rešenje o zadržavanju do 48 sati svog branjenika vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, rečeno je u specijalnoj eminisiji na televiziji B92 povodom hapšenja Miškovića i još devet ...

Selaković: Država pokazala volju u borbi protiv korupcije

Blic - 12.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković izjavio je večeras da su istraga protiv Miroslava Miškovića i njegovo privođenje pokazatelj jake političke volje da se država izbori sa korupcijom, kao i da u toj borbi nema zabranjenih i ...

Miki Rakić: DS podržava hapšenje Miškovića

Kurir - 12.12.2012

Od državnih organa i Vlade Srbije DS očekuje da i u budućim akcijama pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna, navodi se u pisanoj izjavi Miodraga Rakića BEOGRAD - Demokratska stranka podržala je današnje privođenje vlasnika Delte ...

DS podržao privođenje Miškovića

B92 - 12.12.2012

Beograd -- DS podržao privođenje Miškovića i ostalih osumnjičenih i pozvala državne organe da u budućim akcijama pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna.

DS: Vlada da pokaže da borba protiv korupcije nije selektivna

Blic - 12.12.2012

Demokratska stranka podržala je večeras privođenje vlasnika Delte Miroslava Miškovića i ostalih osumnjičenih za malveracije pri privatizacijama putarskih preduzeća, i pozvala državne organe da u budućim akcijama pokažu da borba protiv ...

Miškoviću i ostalima određen pritvor od 48 sati

R.S.Evropa - 12.12.2012

09:59 Miškoviću i ostalima određen pritvor od 48 sati 09:56 Odloženo suđenje Jurišiću zbog bolesti 09:48 Predstavnici Prištine i Beograda u Briselu o prelazima 09:33 Maduro: Čaves se oporavlja nakon uspešne operacije 09:10 U Srbiji privode ...

Forcan: Delta nema veze sa spornim stvarima

R.S.Evropa - 12.12.2012

21:45 Forcan: Delta nema veze sa spornim stvarima 21:35 Osnivač Vikiliksa osniva stranku 21:33 Protest mađarskih studenata protiv štednje 21:29 Misija OEBS-a u Srbiji dodelila nagrade 21:26 Pajević i Delević: Dobar zaključak ministara EU ...

Miškoviću odredjeno policijsko zadržavanje od 48 sati

Beta - 12.12.2012

Tweet BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, biznismenu Milu Djuraškoviću i za još sedmoro osoba, koji su u sredu ujutro privedeni, odredjeno je policijsko zadržavanje od 48 ...

Privedeni Miroslav i Marko Mišković

E-Novine - 12.12.2012

Uprava kriminalističke policije privela je Miroslava i Marka Miškovića zajedno sa još sedam lica. Svi zajedno se sumnjiče za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća.

Mišković pretio Vušiću dok su ga hapsili?

Mondo - 12.12.2012

Dok su ga hapsili, Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga, jutros je pred policijom izjavio da Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS, a da on sigurno neće biti zadržan u pritvoru Kako saznaje "Kurir", policija je ...

Mišković pretio Vučiću dok su ga hapsili

Mondo - 12.12.2012

Dok su ga hapsili, Miroslav Mišković jutros je pred policijom izjavio da Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS-u, a da on sigurno neće biti zadržan u pritvoru.

Mišković pretio Vučiću: Nećeš dočekati veče!

S media - 12.12.2012

Mišković pretio Vučiću: Nećeš dočekati veče! Bezbednost prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića podignuta na najviši nivo. Miroslav Mišković koji je jutros priveden, rekao policiji da "Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS".

Mišković rekao da Vučić neće dočekati veče?!

Vesti Online - 12.12.2012

Miroslav Mišković, nakon privođenja, izjavio da prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u, nezvanično saznaju beogradski mediji.

Bezbednost Vučića na najvišem nivou zbog pretnji

Beta - 12.12.2012

Tweet BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Nivo bezbednosti potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića podignut je na najviši nivo zbog pretnji koje je izrekao vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković prilikom prvodjenja, rečeno je u ...

Ilić: Protivio sam se ulasku Miškovića u putnu privredu

Novi Magazin - 12.12.2012

Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća.

Ilić: Protivio sam se ulasku Delte u putarske firme, rekao sam "Miškoviću, prikoči" (VIDEO)

S media - 12.12.2012

Ilić: Protivio sam se ulasku Delte u putarske firme, rekao sam "Miškoviću, prikoči" (VIDEO) -Sećate se moje izjave - 'Miškoviću, prikoči, ne sme to tako da se uradi'.

Vučić: Mišković neće pobediti Srbiju

Beta - 12.12.2012

Tweet BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je u sredu da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Vučić: Srbiju niko nije pobedio, pa neće ni Mišković

Prva Srpska TV - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbiju nije i neće moći niko da pobedi, pa ni Miroslav Mišković. Nema ...

Pogledajte kako je Vučić odgovorio na Miškovićeve pretnje! (VIDEO+FOTO)

S media - 12.12.2012

Pogledajte kako je Vučić odgovorio na Miškovićeve pretnje! (VIDEO+FOTO) Vicepremijer Aleksandar Vučić odgovorio na pretnje koje je na njegovu adresu uputio vlasnik "Delte" Miroslav Mišković posle jutrošnjeg privođenja.

Mišković zapretio Vučiću, Vučić: Srbiju niko nije pobedio, pa neće ni Mišković

Novosti - 12.12.2012

Miroslav Mišković, nakon privođenja, u izjavi pred policijom pretio je prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandaru Vučiću da neće dočekati večerasnju emisiju na RTS BEOGRAD - Miroslav Mišković, nakon privođenja, u izjavi pred policijom ...

Advokat: Mišković nije pretio

Beta - 12.12.2012

Tweet BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković prilikom odvodjenja u policiju nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je u sredu Deltina ...

"Protivio sam se Miškovićevom ulasku u putnu privredu i bio kritikovan"

Vesti Online - 12.12.2012

Ministar građevinarstva i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je da se žestoko protivio ulasku vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića u srpska putarska preduzeća, ali da u tom trenutku niko time nije želeo da se bavi.

Advokati tvrde: Mišković nije pretio Vučiću!

S media - 12.12.2012

Advokati tvrde: Mišković nije pretio Vučiću! Miroslav Mišković prilikom privođenja nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je "Deltina" advokatska kancelarija.

Uspon i pad "Delta Miška"

Mondo - 12.12.2012

Ko je Miroslav Mišković i kako je stekao reputaciju najbogatijeg Srbina, koji je na kraju, danas završio u pritvoru. Za biznismena Miroslava Miškovića veruje se da je "težak" oko dve milijarde evra, ali je u javnosti malo poznato kako je ...

Advokati: Mišković nije pretio Vučiću nego...

Vesti Online - 12.12.2012

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković prilikom odvođenja u policiju nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je Deltina advokatska kancelarija Janković, Popović i Mirić.

Vučiću ugrožena bezbednost, Mišković mu preti

Novi Magazin - 12.12.2012

Vlasnik Delte Miroslav Mišković je prilikom današnjeg privođenja uputio preteću poruku prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću. Načelnik UKP Rodoljub Milović kaže da je Vučićeva bezbednost ugrožena.

Evo kako izgleda Miškovićevo carstvo

Mondo - 12.12.2012

Pitanje koje se otvara posle hapšenja Miroslava Miškovića je šta će biti sa imperijom koju je stvorio, ali i sa sudbinama 7.200 zaposlenih u Delti.

Vučić: Tek početak istrage protiv Miškovića

Mondo - 12.12.2012

Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je da je Mišković uhapšen u okviru istrage "Nibens grupe", a da tek slede istrage o "Delrealu" i "C marketu".

Kako je rasla Miškovićeva poslovna imperija

Novi Magazin - 12.12.2012

Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je jutros zadržan u policiji zbog sumnje na malverzacije u privatizaciji putarskih firmi, posluje kroz pet organizacionih celina i zapošljava 7.200 ljudi.

Pozdravljamo hapšenje

E-Novine - 12.12.2012

Povodom pretnji Miroslava Miškovića upućenih Aleksandru Vučiću, oglasio se Liberalni pokret Srbije tražeći da se ispita uloga Miroslava Miškovića i njegovih plaćenika 12. marta 2003.

VUČIĆ: Miroslav Mišković mi je pretio! (VIDEO)

Telegraf - 12.12.2012

"Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Mišković", napisao prvi potpredsednik Vlade na društvenim mrežama. Pretnje Vučiću potvrdio i direktor policije Milorad Veljović, koji je na najviši nivo podigao nivo bezbednosti Vučića.

EU o hapšenju Miškovića: Potez koji ohrabruje

S media - 12.12.2012

EU o hapšenju Miškovića: Potez koji ohrabruje Portparol komesara za proširenje Štefana Filea saopštio je povodom privođenja Miroslava Miškovića da je EU ohrabrena potezima vlade Srbije u borbi protiv korupcije.

EU o hapšenju: Bravo za Vladu

Mondo - 12.12.2012

Evropska komisija saopštila povodom hapšenja Miroslava Miškovića da je ohrabrena potezima vlade Srbije u borbi protiv korupcije. Svetske agencije prenose malo drugačiji stav i postavljaju pitanje da li je hapšenje motivisano političkim ...

"Delta holding": Sigurni smo u zakonitost poslovanja Miškovića (VIDEO)

S media - 12.12.2012

"Delta holding": Sigurni smo u zakonitost poslovanja Miškovića (VIDEO) "Delta holding" saopštio je danas da je apsolutno siguran u zakonitost poslovanja kompanije i vlasnika kompanije Miroslava Miškovića i da u potpunosti sarađuje sa ...

Delta holding: Uvek smo radili po zakonu

Mondo - 12.12.2012

Delta holding saopštio je danas da je apsolutno siguran u zakonitost poslovanja kompanije i vlasnika Holdinga Miroslava Miškovića i da u potpunosti sarađuje sa nadležnim državnim organima.

Mišković pretio Vučiću da neće dočekati veče

Glas javnosti - 12.12.2012

BEOGRAD - Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga, jutros je pred policijom izjavio da Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS, a da on sigurno neće biti zadržan u pritvoru, saznaje Kurir.

Kako je nastalo poslovno carstvo Miroslava Miškovića

Novosti - 12.12.2012

Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića posluje kroz pet organizacionih celina i zapošljava 7.200 ljudi BEOGRAD - Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je zadržan u policiji zbog sumnje na malverzacije ...

Reagovanja na hapšenje Miškovića

Novosti - 12.12.2012

Vest o privođenju Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka, dvojice od desetorice osumnjičenih za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća, zauzela je udarno mesto u zemlji i regionu Vest o privođenju Miroslava Miškovića i ...

Vučić: Srbiju niko nije pobedio, pa neće ni Mišković

Novosti - 12.12.2012

Iz policije su mi preneli šta je gospodin Mišković jutros valjda u besu govorio - rekao je Vučić novinarima kada su ga pitali da li mu je zbog toga pojačano obezbeđenje BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade poručio je da Srbiju nije i neće ...

Advokati: Mišković nikome nije pretio

Novosti - 12.12.2012

Istina je da je Mišković rekao da "Vučić ne može večeras da izađe na RTS ako me prethodno ne uhapsi", što je konstatacija o atmosferi stvorenoj u javnosti "bez elemenata pretnje", saopštili su advokati BEOGRAD - Mediji su netačno preneli ...

EU: Privođenje Miškovića ohrabruje!

Telegraf - 12.12.2012

"Naš stav je da je borba protiv korupcije jedan od glavnih izazova sa kojima se Srbija suočava", kaže portparol Štefana Filea povodom hapšenja vlasnika "Delte" ohrabrena je potezima u borbi protiv korupcije , kaže portparol Štefana Filea ...

Poslovno carstvo Miroslava Miškovića

Glas javnosti - 12.12.2012

BEOGRAD - Kompanija Delta holding biznismena Miroslava Miškovića, koji je jutros zadržan u policiji zbog sumnje na malverzacije u privatizaciji putarskih firmi, posluje kroz pet organizacionih celina i zapošljava 7.200 ljudi.

Pretnje iz besa

E-Novine - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas preko svog Tviter naloga: "Srbiju nije, niti će moći niko pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković" Vučić je potvrdio da zna o pretnjama koje mu je prilikom privođenje uputio ...

Reakcije iz sveta na hapšenje Miškovića

Novi Magazin - 12.12.2012

Evropska komisija je ohrabrena potezima Vlade Srbije u borbi protiv korupcije i poziva vlasti da odlučno nastave u tom pravcu, izjavio je danas portparol komesara za proširenje Štefana Filea povodom privođenja Miroslava Miškovića.

Svetski mediji o Miškoviću: Politički obračun ili...?

Vesti Online - 12.12.2012

Svetske agencije povodom današnjeg privođenja u policiju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića navode da je reč o jednom od najbogatijih ljudi u Srbiji, milijarderu koji je bio blizak svim vladama od 1990-godina.

KO JE MIŠKOVIĆ: Uspon i pad najbogatijeg Srbina

Telegraf - 12.12.2012

Za razliku od većine skorojevića u biznisu, on je u proteklih 20 godina pokazao da zna da posluje u svim uslovima, a ne samo u ratnim vremenima Za biznismena veruje se da je “težak” oko dve milijarde evra , ali je u javnosti malo poznato ...

M.M. sinovi koji su "protresli" Srbiju

Mondo - 12.12.2012

Nije se Srbija još oporavila od bahatosti sina Slobodana Miloševića, Marka, a u žižu javnosti dospeo je Marko Mišković, sin Miroslava Miškovića.

Drašković: Miškovićeve pretnje opasnije od spornih privatizacija

S media - 12.12.2012

Drašković: Miškovićeve pretnje opasnije od spornih privatizacija Miškovićeve pretnje moraju biti predmet nove i hitne istrage jer je pretnja terorom opasnija od učešća u spornim privatizacijama, izjavio je predsednik Srpskog pokreta obnove ...

Štefan File presudio Miškoviću

E-Novine - 12.12.2012

Flagrantno silujući prezumpciju nevinosti do koje je najviše stalo Dragoljubu Žarkoviću, Evropska komisija je saopštila preko svog glasnogovornika Štefana Filea da je ohrabrena potezima Vlade Srbije.

Miroslav Mišković - Uspon i pad karijere teške dve milijarde evra (VIDEO)

S media - 12.12.2012

Miroslav Mišković - Uspon i pad karijere teške dve milijarde evra (VIDEO) Posle dva saslušanja u svojstvu građanina, Miroslavu Miškoviću danas određen policijski pritvor.

Delta holding ne sumnja u zakonitost Miškovićevog biznisa

Vesti Online - 12.12.2012

Delta holding saopštio je da je apsolutno siguran u zakonitost poslovanja kompanije i vlasnika Holdinga Miroslava Miškovića i da u potpunosti sarađuje sa nadležnim državnim organima.

ŠTA SVE POSEDUJE MM: Kako izgleda Miškovićevo carstvo

Telegraf - 12.12.2012

Kompanija Delta osnovana je 1991. s petoro zaposlenih, da bi 2010. došla do 24.000 radnika. Prošle godine ostvarila je prihod od prodaje od 1,42 milijarde evra U holdingu Delta zaposleno je trenutno 7.200 ljudi, zvanično raspoređenih u pet ...

Razgranato Miškovićevo carstvo u BiH

R.S.Evropa - 12.12.2012

Niz sumnjivih privatizacija u Bosni i Hercegovini vezuje se za ime Miroslava Miškovića . Njegove poslovne veze vezane su za visoko pozicionirane političare u Bosni i Hercegovini.

Miroslav Mišković u pritvoru

R.S.Evropa - 12.12.2012

Jedan od najmoćnijih srpskih biznismena Miroslav Mišković , koji se nalazio i na Forbsovoj listi najbogatijih, čovek za koga se veruje da je kumovao formiranju srpskih vlada i bio mecena mnogim političkim partijama od srede je u ...

Nema razloga za bilo kakav strah

Beta - 12.12.2012

Tweet BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić u sredu je rekao da nema razloga za bilo kakav strah, povodom navodne pretnje koju je Miroslav Mišković uputio prvom potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću.

Dačić: Vučić nema razloga da se plaši

Vesti Online - 12.12.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić danas je rekao da nema razloga za bilo kakav strah, povodom navodne pretnje koju je Miroslav Mišković uputio prvom potredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.

Dačić: Vučić nije u opasnosti, niko ne sme da mu preti

S media - 12.12.2012

Dačić: Vučić nije u opasnosti, niko ne sme da mu preti Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić danas je rekao da nema razloga za bilo kakav strah,povodom navodne pretnje koju je Miroslav Mišković uputio prvom potredsedniku Vlade ...

Crnogorske veze Miškovića

R.S.Evropa - 12.12.2012

Miroslav Mišković , jedan od najmoćnijih srpskih biznismena, poslovno je prisutan i u Crnoj Gori nakon izgradnje najvećeg trgovinskog centra u toj državi, ali i u oblasti telekomunikacija.

Stranke o Miškoviću: Država poslala jasnu poruku

Vesti Online - 12.12.2012

Reagujući na privođenje vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića, predstavnici vladajuće koalicije istakli da je država poslala jasnu poruku da nema nedodirljivih i da zakon važi za sve.

Veljović: Operativci su mi rekli da je Mišković pretio, dostavićemo sve Tužilaštvu

S media - 12.12.2012

Veljović: Operativci su mi rekli da je Mišković pretio, dostavićemo sve Tužilaštvu Operativci koji su hapsili Miroslava Miškovića rekli su mi da je Mišković upućivao pretnje prvom potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću, izjavio je direktor ...

Dačić: Vučić nema razloga za strah, bezbedan je!

Telegraf - 12.12.2012

Bezbednost državnih funkcionera nije dovedena u pitanje, niti će biti, ali niko u zemlji nikome ne sme da se preti! Srbija vodi borbu protiv kriminala i korupcije i ona neće biti zaustavljena nikakvom pretnjom Premijer i ministar ...

Branilac uložio žalbu na rešenje o zadržavanju Miškovica

S media - 12.12.2012

Branilac uložio žalbu na rešenje o zadržavanju Miškovica Advokat Miroslava Miškovića uložio žalbu na rešenje o njegovom zadržavanju do 48 sati. Advokat Zdenko Tomanović uložio je žalbu na rešenje o zadržavanju do 48 sati svog branjenika ...

Vučić: Možda sam sebi lično loše presudio u budućnosti

S media - 12.12.2012

Vučić: Možda sam sebi lično loše presudio u budućnosti Mišković je to, valjda u besu govorio. Uveren sam da je to bilo u afektu, rekao je lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić o pretnjama Miroslava Miškovića jutros pri ...

Potpredsednik DS: Podržavamo današnju akciju državnih organa

S media - 12.12.2012

Potpredsednik DS: Podržavamo današnju akciju državnih organa Očekujemo od svih državnih organa i Vlade Republike Srbije da i u budućim akcijama pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna, izjavio je Miodrag Rakić, potpredsednik ...

I DS podržala hapšenje Miškovića

Novi Magazin - 12.12.2012

Demokratska stranka podržala je današnje privođenje vlasnika Delte Miroslava Miškovića i njegovih saradnika, istakavši da i u budućim akcijama, Vlada Srbije i državni organi treba da pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna.

Selaković: Država pokazala političku volju

Mondo - 12.12.2012

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković izjavio je u sredu da su istraga protiv Miroslava Miškovića i njegovo privođenje pokazatelj jake političke volje vlsti.

Ispituju se i poslovi Miškovića sa Šarićima

S media - 12.12.2012

Ispituju se i poslovi Miškovića sa Šarićima Postoji sumnja i da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića, pišu Novosti. "Izvori iz istrage otkrili su da postoji sumnja i da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za ...

SELAKOVIĆ: Država pokazala volju u borbi protiv korupcije

Telegraf - 12.12.2012

Ministar pravde i državne uprave ponovio je svoje tvrdnje da je Mišković "25-26 godina pozivao na saslušanje" i da je njegovo privođenje pokazatelj odlučnosti države u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije Ministar pravde i ...

Ispituju se i poslovi sa Šarićima

Novosti - 12.12.2012

Izvori iz istrage otkrili su da postoji sumnja da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića IZVORI iz istrage otkrili su da postoji sumnja i da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića, pljevaljskog ...

Policija istražuje veze Šarića i Marka Miškovića

Novi Magazin - 12.12.2012

Policija u procesu protiv Miroslava i Marka Miškovića istražuje i moguću ulogu Marka Miškovića u pranju para za Darka Šarića, pljevaljskog narko-bosa koji je još u bekstvu.

DS: Podržavamo privođenje Miškovića!

Telegraf - 12.12.2012

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih to mislimo i danas kao najveća opoziciona stranka", navodi se u pisanoj izjavi potpredsednika stranke Miodraga Rakića Demokratska ...

Mišković pred policijom pretio Vučiću: Nećeš dočekati veče!

Nadlanu - 12.12.2012

Miroslav Mišković , vlasnik Delta holdinga, jutros je pred policijom izjavio da Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS, a da on sigurno neće biti zadržan u pritvoru, saznaje Kurir.

Miškovići prebačeni u zgradu Tužilaštva!

Nadlanu - 12.12.2012

zgradu Uprave kriminalističke policije, nakon određivanja pritvora od 48 sati belim džipom prebačen je u Tužilaštvo za organizovani kriminal u Ustaničkoj ulici, saznaje Telegraf .

Vučić odgovara na Miškovićeve pretnje: Srbiju niko nije pobedio!

Nadlanu - 12.12.2012

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić napisao na Facebooku "da Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković." Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković, njegov sin Marko, vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković ...

Advokati: Mišković nikome nije pretio

Nadlanu - 12.12.2012

BEOGRAD - Mediji su netačno preneli navodnu pretnju vlasnika „Delta holdinga“ Miroslava Miškovića, nakon što je jutros priveden u policiju, a koja je navodno bila izrečena na račun potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, saopštila ...

Ilić- Govorio sam: "Miškoviću, prikoči, ne sme to tako sa se radi!"

Nadlanu - 12.12.2012

Beograd -- Ministar građevinarstva Velimir Ilić prvi reagovao na privođnje Miroslava Ilić je podsetio da je u vreme prodaje putarskih firmi bio ministar zadužen za saobraćaj u Vladi Srbije čiji je predsednik bio Vojislav Koštunica.

Dačić: Nema razloga za strah, Vučić je bezbedan

Nadlanu - 12.12.2012

"Moramo da konstatujemo da niko nema prava da preti i da će ako preti biti suočen sa posledicama", naglasio je premijer na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Vučić: Znam kakvu sam presudu sebi prepisao jer ne sprečavam tužioce i policiju da rade svoj posao, ne plašim se

Nadlanu - 12.12.2012

On je u razgovoru za Kurir rekao da su ga o pretnjama koje je privedeni Miroslav Mišković izrekao na njegov račun obavestili iz policije. Tvrdi da se nije uplašio i da ne strahuje za svoju bezbednost, i najavljuje još žešću borbu protiv ...

ŠIROKO: Mali Miško beži u malom avionu!

Kurir - 11.12.2012

Miškovićev avion je jedan od najluksuznije opremljenih iako je predviđen za kraća putovanja. Ima ugrađena kožna sedišta sa grejačima, bar napunjen najskupljim pićem, a koristi i privatnu poslugu Marko Mišković nameravao je da pobegne iz ...

Dačić: Miškoviću zabranjen izlazak zbog predistražnih radnji

Kurir - 10.12.2012

Dačić je rekao da je očigledno da se portiv Marka Miškovića vode predistražne radnje i zato mu nije dozvoljeno da izađe iz zemlje BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da sinu vlasnika Delta holdinga ...

Dačić: Marku Miškoviću nije dozvoljen izlazak iz zemlje

24online - 10.12.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dacić potvrdio je novinarima u Vladi Srbije da sinu vlasnika "Delata holdinga" Marku Miškoviću juce nije dozvoljen izlazak iz zemlje zbog istražnog postupka koji je u toku.

EKSKLUZIVNO: Mišković u policiji drhtao i mucao!

Kurir - 10.12.2012

Najbogatiji Srbin rekao policiji da je s „Nibensom“ radio pošteno i po zakonu. Sve vreme delovao nervozno i uplašeno BEOGRAD - Prpa, bato! Vlasnik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković juče je saslušan u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ešton: Nastavak dijaloga u januaru

R.S.Evropa - 10.12.2012

21:28 Ešton: Nastavak dijaloga u januaru 20:44 Ministri EU se sastali sa liderom sirijske opozicije 20:40 AI: Neprihvatljiva zabrana protesta u Prijedoru 20:29 Ponovo protesti u Ljubljani i Mariboru 20:23 Beograd: Protest desničara zbog ...

Marko Mišković sprečen da napusti zemlju

Prva Srpska TV - 10.12.2012

Marko Mišković sprečen je na aerodromu "Nikola Tesla" da avionom napusti zemlju, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Policija mu je zabranila da otputuje iz zemlje i oduzela mu pasoš kao meru za obezbeđenje prisutsva radi ...

Marku Miškoviću nije dozvoljen izlazak iz zemlje

Beta - 10.12.2012

Tweet BEOGRAD, 10. decembra 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dacić potvrdio je novinarima u Vladi Srbije da sinu vlasnika "Delata holdinga" Marku Miškoviću u nedelju nije dozvoljen izlazak iz zemlje zbog istražnog postupka ...

Dačić: Marku Miškoviću zabranjen izlazak zbog predistražnih radnji

Glas javnosti - 10.12.2012

BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da sinu vlasnika Delta holdinga Marku Miškoviću nije dozvoljeno da napusti zemlju jer su u toku predistražne radnje i davanje izjava.

Dačić: Miškoviću zabranjen izlazak iz zemlje zbog istrage

Novi Magazin - 10.12.2012

Tanjug Sinu vlasnika Delta holdinga Marku Miškoviću nije dozvoljeno da napusti zemlju zbog predistražnih radnji koje se vode, rekao je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Marku Miškoviću nije dozvoljen izlazak iz zemlje (VIDEO)

S media - 10.12.2012

Dačić: Marku Miškoviću nije dozvoljen izlazak iz zemlje (VIDEO) Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dacić potvrdio je novinarima u Vladi Srbije da sinu vlasnika "Delta holdinga" Marku Miškoviću juce nije dozvoljen izlazak iz zemlje zbog ...

Dačić: Miškoviću nema mrdanja

Vesti Online - 10.12.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dacić potvrdio je novinarima u Vladi Srbije da sinu vlasnika "Delta holdinga" Marku Miškoviću nije dozvoljen izlazak iz zemlje zbog istražnog postupka koji je u toku.

DAČIĆ: Marku Miškoviću zbog istrage zabranjen izlazak iz zemlje

Telegraf - 10.12.2012

Zabrana izlaska iz zemlje uobičajen je postupak kada je reč o toku predistražnih radnji, kaže premijer Srbije Sinu vlasnika Delta holdinga nije dozvoljeno da napusti zemlju zbog predistražnih radnji koje se vode, rekao je premijer i ...

Dačić: Mišković sprečen da ode zbog predistražnih radnji

Novosti - 10.12.2012

Ministar Ivica Dačić je rekao da nije na njemu da govori o detaljima tog slučaja nego na tužilaštvu i policiji i da je zabrana izlaska iz zemlje Marka Miškovića uobičajen postupak kada je reč o toku predistražnih radnji BEOGRAD - Ministar ...

Saslušani Djurašković i Mišković

Beta - 10.12.2012

Tweet BEOGRAD, 10. decembra 2012. (Beta) - Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković saslušan je u ponedeljak, po drugi put, u Upravi kriminalističke policije u Beogradu, a predmet saslušanja bile su sporne privatizacije.