TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Pančevu više nema blokade puteva

24sata - 28.04.2012

Svi putni pravci iz Pančeva ka Beogradu i okolnim mestima, koje su prethodnih dana blokirali nezadovoljni poljoprivrednici, danas su prohodni. Stari put iz Pančeva prema Beogradu je takodje prohodan, u šta se uverila i Tanjugova ...

Ministarstvo postiglo dogovor sa poljoprivrednicima, kraj blokade

Blic - 28.04.2012

Delegacija nezadovoljnih zemljoradnika i predstavnici Ministarstva poljoprivrede postigli su danas u Vladi Srbije dogovor o načinu isplate subvencija za 2012. godinu.

Palma napred, ostali stoj!

ALO - 28.04.2012

Prilikom odlaska na predizborni skup u Zrenjanin, pre dva dana, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, naišao je na dve blokade puta koje su organizovali nezadovoljni poljoprivrednici tražeći od Vlade Srbije da promenu ...

Paori blokirali Sremsku Raču

Vesti Online - 28.04.2012

Put Kuzmin - Sremska Rača rano jutros su blokirali nezadovoljni ratari t Putnicima iz pravca Republike Srpske savetuje se da ne koriste prelaz Sremska Rača, rečeno je SRNI u operativnom centru Auto - moto saveza Srbije /AMS/.

Nezadovoljni poljoprivrednici nastavili blokade puteva

S media - 28.04.2012

Nezadovoljni poljoprivrednici nastavili blokade puteva Nakon sinoćnjih neuspešnih pregovora sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, nezadovoljni ratari nastavili blokade važnih puteva.

Nastavljene blokade puteva

Novi Magazin - 28.04.2012

Poljoprivrednici, nezadovoljni načinom subvencionisanja u agraru, nastavili su da traktorima blokiraju saobraćaj na pojedinim važnijim putevima u Vojvodini, jer nije poštovan ranije postignut načelni dogovor o uslovima prekida protesta.

Paori izigrani, blokade ostaju!

Vesti Online - 28.04.2012

Član Organizacionog odbora protesta poljoprivrednika Miroslav Ivković izrazio je ogorčenje što nije postignut dogovor između nezadovoljnih paora i Ministartsva poljoprivrede Srbije o načinu subvencionisanja poljoprivredne proizvodnje.

Blokirana Srbija!

Nadlanu - 28.04.2012

Ivković je rekao novinarima u Novom Sadu da će zbog činjenice da je Ministarstvo izigralo paore poljoprivrednici nastaviti sa traktorskim blokadama puteva u Vojvodini i centralnoj Srbiji.

Saslušavanje paora zbog blokade

B92 - 27.04.2012

Pančevo -- Policija je počela da saslušava desetak poljoprivrednika iz Pančeva i okoline koje smatra odgovornim za probijanje policijske ograde kod starog mosta na Tamišu.

Dogovor sa paorima, putevi prohodni

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Na putnim pravcima u Vojvodini nema više blokada. Posle 08:30 putni pravci, blokirani prethodna dva dana, sada su prohodni. Na sedmočasovnom sastanku delegacije dela nezadovoljnih zemljoradnika iz Vojvodine i predstavnika ...

Popov: Blokade dokaz centralizma

B92 - 27.04.2012

Pančevo -- Direktor Centra za regionalizam iz Novog Sada Aleksandar Popov ocenio je da su blokade puteva dokaz da se u Srbiji vodi izrazito centralistička politika.

Blokade poljoprivrednika - dokaz centralizma

E-Novine - 27.04.2012

Direktor Centra za regionalizam iz Novog Sada Aleksandar Popov ocenio je da su blokade puteva nezadovoljnih poljoprivrednika još jedan dokaz da se u Srbiji vodi izrazito centralistička politika Popov je na tribini u Pančevu rekao da ...

Poljoprivrednici nastavili blokade pojedinih saobraćajnica i tokom noći

24sata - 26.04.2012

Saobraćaj na pojedinim putevima u Vojvodini i dalje je u prekidu jer su ih blokirali poljoprivrednici nezadovoljni načinom isplate agrarnih subvencija, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije (AMSS).

Poljoprivrednici nastavili blokade

B92 - 26.04.2012

Beograd/Pančevo -- Poljoprivrednici danas nastavljaju svoj protest blokadom saobraćajnica u Srbiji. Prema informacijama sa terena ponovo su blokirani prilazi Pančevu.

Stari most u Pančevu delimično prohodan, poljoprivrednici blokirali novi put

Blic - 26.04.2012

Situacija u Pančevu od jutros je nepromenjena, jer nezadovoljni poljoprivrednici i dalje u blokadi drže Stari most na Tamišu, na izlazu iz Pančeva ka Beogradu, koji je delimično prohodan, dok je novi put prema Beogradu u potpunosti ...

Poljoprivrednici danas nastavljaju protest

Blic - 26.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom koja predviđa subvencionisanje po prinosu, a ne po hektaru, nastaviće danas protest, jer nisu ispunjeni njihovi zahtevi.

Obustavljen saobraćaj između Beograda i Pančeva zbog blokade ratara

24sata - 26.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom koja predviđa subvencionisanje po prinosu, a ne po hektaru, nastavili su danas protest i blokadu puteva, jer nisu ispunjeni njihovi zahtevi.

Iz Pančeva za Beograd samo preko Starog mosta (i to teško)

24sata - 26.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom koja predviđa subvencionisanje po prinosu a ne po hektaru, nastavili su danas protest i blokadu puteva.

"Blokade puteva nisu rešenje"

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Protesti poljoprivrednika ne predstavljaju rešenje problema u finišu kampanje za opšte izbore u Srbiji, tvrde predstavnici nekoliko poljoprivrednih udruženja.

Udruženja: Politička pozadina traktorskih blokada

Politika - 26.04.2012

"Ambicija organizatora protesta nije korist poljoprivrednika već obična borba za politički interes”. BEOGRAD – Deset udruženja poljoprivrednika saopštilo je danas da ogromna većina afirmisanih i legitimih udruženja poljoprivrednika ne ...

Policija počela da saslušava ratare

Politika - 26.04.2012

PANČEVO – Policija je danas popodne počela da obavlja informativne razgovore sa desetak poljoprivrednika iz Pančeva i okoline koje smatra odgovornim za probijanje policijske ograde kod starog mosta na Tamišu.

Ipak se sastali paori s Petrovićem

B92 - 26.04.2012

Pančevo/Zrenjanin -- Ministar Dušan Petrović i poljoprivrednici ipak seli za pregovarački sto. Ranije u toku dana paori napustili Vladu pre nego što je ministar uspeo da ih primi.

Studenti iz Pančeva zbog blokade puteva ne mogu na fakultet

24sata - 26.04.2012

Unija studenata grada Pančeva saopštila je večeras da je zbog protesta poljoprivrednika veliki broj studenata sprečen da odlazi na nastavu u Beograd.

Putevi u blokadi, u 17 časova sastanak u Vladi

S media - 26.04.2012

Putevi u blokadi, u 17 časova sastanak u Vladi Posle jučerašnjeg odbijanja vlasti da udovolji njihovim zahtevima, nezadovoljni poljoprivrednici radikalizovali protest. - Pančevo je ponovo u blokadi. Takođe, oba puta za Beograd su zauzeta.

Paori ne odustaju, ne krećite na put!

Mondo - 26.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom koja predviđa subvencionisanje po prinosu, a ne po hektaru, nastaviće danas protest, jer nisu ispunjeni njihovi zahtevi.

Nastavlja se blokada puteva

Prva Srpska TV - 26.04.2012

Nezadovoljni poljoprivrednici nastaviće do daljeg blokadu važnijih putnih pravaca u Vojvodini i delovima centralne Srbije, jer nije udovoljeno njihovim zahtevima za vraćanje subvencija po hektaru, izjavio je večeras Tanjugu predstavnik ...

Traktoristi blokirali Pančevo

Glas javnosti - 26.04.2012

PANČEVO - Poljoprivrednici u Vojvodini i danas nastavljaju blokadu puteva, jer nisu ispunjeni njihovi zahtev. Nezadovoljni novim sistemom subvencionisanja poljoprivrede po prinosu i poljoprivrednici su svojim traktorima preprečili sve ...

Pančevo odsečeno od Beograda (VIDEO)

Novi Magazin - 26.04.2012

Poljoprivrednici iz južnog Banata blokirali su i stari i novi put ka Beogradu. Traktori su zaprečili stari put sinoć oko 18.30 , a na novom mostu saobraćaj su zasutavili noćas u 11.20 h.

Poljoprivrednici blokirali puteve Beograd-Pančevo

Beta - 26.04.2012

Tweet BEOGRAD, 26. aprila 2012. (Beta) - Oba puta iz Pančeva ka Beogradu su blokirana, jer su poljoprivrednici iz tog mesta i okoline probili su u toku noći policijsku blokadu nedaleko od OMV pumpe na ulazu u Pančevo i traktorima presekli ...

Poljoprivrednici blokirali puteve Beograd-Pančevo

Vesti Online - 26.04.2012

Oba puta iz Pančeva ka Beogradu su blokirana, jer su poljoprivrednici iz tog mesta i okoline probili noćas policijsku blokadu nedaleko od OMV pumpe na ulazu u Pančevo i traktorima presekli i tu saobraćajnicu ka prestonici.

Poljoprivrednici i dalje blokiraju puteve

Vesti Online - 26.04.2012

Nezadvoljni poljopriverednici i danas, drugi dan uzastopno, blokiraju veći broj saobraćajnica u Vojvodini i dva putna pravca u Šumadiji. pozvala da ne blokiraju puteve i poručila da će pitanje subvencija rešavati nova vlada posle izbora 6.

Od Pančeva ka Beogradu samo automobili

Mondo - 26.04.2012

Oba puta iz Pančeva ka Beogradu su blokirana za kamione i autobuse, jer su poljoprivrednici iz Banata probili noćas policijsku blokadu nedaleko od OMV pumpe na ulazu u Pančevo i traktorima presekli i drugu saobraćajnicu ka prestonici.

Putevi u blokadi, u 17 časova sastanak u Vladi (VIDEO, FOTO)

S media - 26.04.2012

Putevi u blokadi, u 17 časova sastanak u Vladi (VIDEO, FOTO) Poljoprivrednici i dalje blokiraju novi put od Pančeva ka Beogradu, Stari most na Tamišu je delimično prohodan. U 17 časova sastanak sa zvaničnicima u Vladi Srbije.

Odblokiran Stari most na Tamišu

S media - 26.04.2012

Odblokiran Stari most na Tamišu Ponovo prohodan Stari most na Tamišu, na izlazu iz Pančeva ka Beogradu. Nezadovoljni ratari za sada propuštaju samo putnička vozila, ali ne autobuse i kamione.

Delimična deblokada Pančeva

Novi Magazin - 26.04.2012

Stari most na Tamišu, na izlazu iz Pančeva ka Beogradu, je ponovo prohodan, ali nezadovoljni zemljoradnici, koji su prošle noći blokrali taj most, za sada propuštaju samo laka putnička vozila, ali ne autobuse i kamione.

Protest poljoprivrednika: Deo blokada uklonjen

Vesti Online - 26.04.2012

Traktorske blokade ukinute su delimično na dva mosta na Tamišu. Prohodan put Zrenjanin Beograd i Stari most u ...

Poljoprivrednici nastavljaju protest

E-Novine - 26.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom o subvencionisanju, nastavili su protest jer nisu ispunjeni njihovi zahtevi. Vojvođane koji protestuju podržao samo Savez vojvođanskih Mađara, čiji je predsednik, Ištvan Pastor, ...

Poljoprivrednici blokiraju puteve

EMG - 26.04.2012

Nezadovoljni poljopriverednici i danas, drugi dan uzastopno, blokiraju veći broj saobraćajnica u Vojvodini i dva putna pravca u Šumadiji. Poljoprivrednici su blokade puteva počeli juče u podne, nezadovoljni Vladinom uredbom koja predviđa ...

Delimična blokada puteva

Prva Srpska TV - 26.04.2012

Traktorske blokade ukinute su delimično na dva mosta na Tamišu. Prohodni su put Zrenjanin Beograd i Stari most u Pančevu. Nema ...

Tražiti odšetu od organizatora protesta

Beta - 26.04.2012

Tweet PANČEVO, 26. aprila 2012. (Beta) - Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović pozvala je u četvrtak sve gradjane i firme iz Pančeva da zatraže odštetu od organizatora protesta poljoprivrednika ako su pretrpeli štetu zbog blokade puteva.

Protest poljoprivrednika: Nove blokade puteva u Banatu

Vesti Online - 26.04.2012

Poljoprivrednici i dalje drže u blokadi Stari most na Tamišu, koji je delimično prohodan, dok je novi put od Pančeva ka Beogradu u potpunosti blokiran.

Gradonačelnica Pančeva: Tražite odšetu od organizatora protesta

S media - 26.04.2012

Gradonačelnica Pančeva: Tražite odšetu od organizatora protesta Svi građani i firme koji su oštećeni zbog blokade puteva, neka traže odštetu od organizatora protesta, izjavila je gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović.

Odblokiran put Novi Sad - Zrenjanin, protest traje

Novosti - 26.04.2012

Traktori poljoprivrednika su sklonjeni sa puta ispred mosta na Tisi, tako da je deblokiran magistralni put Novi Sad - Zrenjanin i saobraćaj se nesmetano odvija u oba smera ŽABALj - Traktori su sklonjeni sa puta ispred mosta na Tisi, tako ...

Gradonačelnica Pančeva: Ko je oštećen nek' se žali poljoprivrednicima

Vesti Online - 26.04.2012

Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović pozvala je danas sve građane i firme iz Pančeva da zatraže odštetu od organizatora protesta poljoprivrednika, ako su pretrpeli štetu zbog blokade puteva.

Poljoprivredna udruženja protiv blokade puteva

Beta - 26.04.2012

Tweet BEOGRAD, 26. aprila 2012. (Beta) - Protesti poljoprivrednika u Vojvodini i delu centralne Srbije ne predstavljaju rešenje problema u finišu kampanje za opšte izbore u Srbiji, već omogućavaju zloupotrebe zlonamernim pojedincima i ...

Nisu svi poljoprivrednici za blokade

Vesti Online - 26.04.2012

Protesti poljoprivrednika u Vojvodini i delu centralne Srbije ne predstavljaju rešenje problema u finišu kampanje za opšte izbore u Srbiji, već omogućavaju zloupotrebe zlonamernim pojedincima i političkim partijama, navodi se u zajedničkom ...

Dva sistema subvencija izazvala bi nesagledive zloupotrebe

Danas - 26.04.2012

Beograd - Poljoprivrednici koji već treći dan drže u blokadi više saobraćajnica u Vojvodini i dva putna pravca u Šumadiji, tvrde da neće odustati od tog vida protesta dok ne postignu dogovor da se vrati stari način subvencionisanja od ...

Poljoprivredna udruženja protiv blokade

Danas - 26.04.2012

Beograd - Protesti poljoprivrednika u Vojvodini i delu centralne Srbije ne mogu rešiti problema u finišu kampanje za opšte izbore u Srbiji, već omogućavaju zloupotrebe pojedincima i političkim partijama, tvrde predstavnici devet udruženja ...

Putevi blokirani - poljoprivrednici nastavili protest

Nadlanu - 26.04.2012

NOVI SAD, 26. aprila 2012. (Beta) - Poljoprivrednici u Vojvodini, nezadovoljni vladinom uredbom koja predvidja subvencionisanje po prinosu, a ne po hektaru, nastaviće u četvrtak protest, jer nisu ispunjeni njihovi zahtevi.

Poljoprivrednici blokirali puteve Beograd-Pančevo

Nadlanu - 26.04.2012

BEOGRAD, 26. aprila 2012. (Beta) - Oba puta iz Pančeva ka Beogradu su blokirana, jer su poljoprivrednici iz tog mesta i okoline probili su u toku noći policijsku blokadu nedaleko od OMV pumpe na ulazu u Pančevo i traktorima presekli i tu ...

Tražiti odšetu od organizatora protesta

Nadlanu - 26.04.2012

PANČEVO, 26. aprila 2012. (Beta) - Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović pozvala je u četvrtak sve gradjane i firme iz Pančeva da zatraže odštetu od organizatora protesta poljoprivrednika ako su pretrpeli štetu zbog blokade puteva.

Policija saslušava poljoprivrednike

Nadlanu - 26.04.2012

PANČEVO, 26. aprila 2012. (Beta) - Policija je u četvrtak popodne počela da obavlja informativne razgovore sa desetak poljoprivrednika iz Pančeva i okoline koje smatra odgovornim za probijanje policijske ograde kod starog mosta na Tamišu.

Blokade puteva u Vojvodini

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Poljoprivrednici iz Srbije započeli su u 10 sati protestnu vožnju na 80 mesta u Vojvodini i na 27 u centralnoj Srbiji. Blokirano više putnih pravaca.

Poljoprivrednici traktorima blokiraju puteve u Vojvodini, puštaju samo hitnu pomoć

Blic - 25.04.2012

Oko 200 poljoprivrednika iz okoline Pančeva i Kovačice, koji su za danas zakazali protest zbog neispunjenja zahteva za isplatu subvencija, krenuli su pre podne traktorima iz nekoliko pravaca prema Pančevu.

Poljoprivrednici blokirali puteve u Vojvodini

24sata - 25.04.2012

Poljoprivrednici iz Srbije, nezadovoljni novim načinom subvencionisanja proizvodnje po kilogramu predate robe, počeli su danas u 10 sati protestnu vožnju na 80 mesta u Vojvodini i na 27 u centralnoj Srbiji.

Poljoprivrednici blokirali puteve u Vojvodini, saobraćaj otežan

24sata - 25.04.2012

Poljoprivrednici iz Srbije, nezadovoljni novim načinom subvencionisanja proizvodnje po kilogramu predate robe, počeli su danas u 10 sati protestnu vožnju na 80 mesta u Vojvodini i na 27 u centralnoj Srbiji.

Poljoprivrednici blokirali puteve

RTS - 25.04.2012

Nezadovoljni poljoprivrednici blokirali puteve u Vojvodini i centralnom delu Srbije. Blokade počele u 10 sati, a do podneva blokiran veliki broj putnih pravaca.

Putevi iz Pančeva prema Beogradu prohodni

Politika - 25.04.2012

Milovanović: Ispunjenje zahteva nije moguće. Slavica Đukić Dejanović pozvala poljoprovrednike da prekinu blokadu PANČEVO, BEOGRAD – Stari i novi put od Pančeva prema Beogradu i Stari most preko Tamiša prohodni su, a kod Rafinerije Pančevo, ...

Poljoprivrednici prekinuli blokadu lokalnih i regionalnih puteva u Vojvodini i centralnoj Srbiji

Blic - 25.04.2012

Stari i novi put od Pančeva prema Beogradu i Stari most preko Tamiša prohodni su, a kod Rafinerije Pančevo, na ulazu u Starčevo, grupa paora sa oko 60 traktora, danas je, u ranim popodnevnim satima, sprečavala saobraćaj prema tom i još ...

Đukić-Dejanović: Probleme poljoprivrednika rešiće nova vlada

Blic - 25.04.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike, ranije danas sastala se sa nezadovoljnim poljoprivrednicima, koji blokiraju puteve u Vojvodini i poručila im da prekinu blokadu kao i da će ...

Poljoprivrednici iz Pančeva posle sukoba sa policijom blokirali most na Tamišu

Blic - 25.04.2012

Poljoprivrednici iz okoline Pančeva i iz opštine Kovačica, nezadovoljni vladinom uredbom o subvencijama, blokirali su večeras oko 19.30 most na Tamišu i tako zaustavili saobraćaj na tom pravcu prema Beogradu.

Paori blokirali most na Tamišu

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Poljoprivrednici odblokirali puteve od Pančeva ka Beogradu nakon razgovora sa predsednicom parlamenta, koja im je poručila da će nova vlada rešiti subvencije.

Paori nastavljaju blokadu puteva

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Poljoprivrednici nastavljaju blokadu važnijih putnih pravaca u Vojvodini i delovima centralne Srbije sve dok, kako kažu, njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

Poljoprivrednici iz Pančeva zatvorili oba puta ka Beogradu

Blic - 25.04.2012

Poljoprivrednici iz južnog Banata blokirali su pola sata pre ponoći, uz stari, takođe i novi put iz Pančeva za Beograd, pošto su uspeli da zaobiđu policijsku blokadu i preko nasipa stignu do raskrsnice prema glavnom gradu.

Seljaci blokirali puteve, ministarstvo ne popušta

Politika - 25.04.2012

Na vojvođanskim putevima juče je bilo mnogo manje traktora nego pre mesec dana Deo nezadovoljnih ratara u Vojvodini i centralnom delu Srbije juče je blokirao regionalne i lokalne saobraćajnice, a iz Ministarstva poljoprivrede su poručili ...

Danas totalna blokada Žabaljskog mosta?

Mondo - 25.04.2012

Nezadovoljni poljoprivredni proizvođači iz Zrenjanina i okolnih mesta najavili su za danas, u 10 sati, totalnu blokadu puta Zrenjanin - Novi Sad, kod Žabaljskog mosta.

Poljoprivrednici najavili protest za danas

S media - 25.04.2012

Poljoprivrednici najavili protest za danas Zemljoradnici iz Vojvodine najavili su za danas protest zato što se protive državnoj politici subvencija. Najavljena blokada puteve na više od 80 mesta u Vojvodini.

Poljoprivrednici krenuli ka Pančevu

Beta - 25.04.2012

Tweet PANČEVO, 25. aprila 2012. (Beta) - Oko 200 poljoprivrednika iz okoline Pančeva i Kovačice, koji su za sredu zakazali protest zbog neispunjenja zahteva za isplatu subvencija, krenuli su pre podne traktorima iz nekoliko pravaca prema ...

Poljoprivrednici opet blokirali Srbiju

Mondo - 25.04.2012

Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnom delu Srbije počeo je u deset sati ranije najavljenu blokadu važnijih saobraćajnica. Oni su se na ovaj vid protesta odlučili jer nisu prihvaćeni njihovi zahtevi, među kojima je osnovni da ...

Poljoprivrednici prekinuli blokadu (VIDEO, FOTO)

S media - 25.04.2012

Poljoprivrednici prekinuli blokadu (VIDEO, FOTO) Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnom delu Srbije počeo je danas u deset sati ranije najavljenu blokadu važnijih saobraćajnica.

Poljoprivrednici blokirali Srbiju (VIDEO, FOTO)

S media - 25.04.2012

Poljoprivrednici blokirali Srbiju (VIDEO, FOTO) Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnom delu Srbije počeo je danas u deset sati ranije najavljenu blokadu važnijih saobraćajnica.

Nezadovoljni poljoprivrednici blokirali put

Vesti Online - 25.04.2012

Oko 200 poljoprivrednika iz okoline Pančeva i Kovačice, koji su za danas zakazali protest zbog neispunjenja zahteva za isplatu subvencija, krenuli su pre podne traktorima iz nekoliko pravaca prema Pančevu.

Poljoprivrednici blokirali većinu puteva u Vojvodini

EMG - 25.04.2012

Nezadovoljni poljopivrednici danas u podne blokirali veći broj putnih pravaca na području Vojvodine i puteve Kragujevac-Topola i Rača-Cerovac u Šumadiji.

Poljoprivrednici traktorima blokirali puteve

Novi Magazin - 25.04.2012

Beta (arhiva) Nezadovoljni poljoprivrednici danas u podne su blokirali veći broj putnih pravaca na području Vojvodine i puteve Kragujevac-Topola i Rača-Cerovac u Šumadiji.

Kolone vozila zbog protesta paora

Mondo - 25.04.2012

Poljoprivrednici nezadovoljni načinom subvencionisanja u agraru blokirali su danas i stari put Subotica – Novi Sad u blizini Čeneja, čime je na toj vrlo prometnoj saobraćajnici, na prilazu Novom Sadu, stvorena duga kolona vozila.

S.Đukić Dejanović sa nezadovoljnim poljoprivrednicima

S media - 25.04.2012

S.Đukić Dejanović sa nezadovoljnim poljoprivrednicima Slavica Đukić-Dejanović razgovaraće danas sa predstavnicima nezadovoljnih poljoprivrednika koji danas blokiraju saobraćajnice po Srbiji.

Poljoprivrednici počeli blokadu puteva

Novosti - 25.04.2012

Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnj Srbiji počeo je u deset sati blokadu važnijih saobraćajnica jer nisu prihvaćeni njihovi zahtevi, među kojima je osnovni da subvencije u agraru budu isplaćivane po hektaru NOVI SAD – Deo ...

Paori blokiraju puteve, ministarstvo ne popušta

Prva Srpska TV - 25.04.2012

Deo nezadovoljnih paora u Vojvodini i centralnom delu Srbije je blokirao regionalne i lokalne saobraćajnice, a iz Ministarstva poljoprivrede su poručili da nema povratka na stari sistem subvencija, što je glavni zahtev učesnika ...

Poljoprivrednici blokirali puteve

Beta - 25.04.2012

Tweet BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Predsednica Skupštine i vršilac dužnosti predsednika Srbije Slavica Djukić-Dejanović razgovaraće danas sa predstavnicima poljoprivrednika koji protestuju i traktorima blokiraju puteve zbog nove ...

Dejanović pozvala poljoprivrednike da prekinu blokadu

S media - 25.04.2012

Dejanović pozvala poljoprivrednike da prekinu blokadu Slavica Đukić-Dejanović razgovarala je sa predstavnicima nezadovoljnih poljoprivrednika koji danas blokiraju saobraćajnice po Srbiji i pozvala ih da prekinu blokadu.

Predsednica Skupštine traži od poljoprivrednika da se povuku

Novi Magazin - 25.04.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Ðukić Dejanović pozvala je nezadovoljne poljoprivrednike, koji blokiraju puteve u Vojvodini, da prekinu protest i poručila im da će probleme zbog kojih protestuju rešavati naredna vlada.

Poljoprivrednici blokirali puteve u Vojvodini

Danas - 25.04.2012

Subotica, Beograd - Poljoprivrednici nezadovoljni novim načinom subvencionisanja proizvodnje po kilogramu predate robe, juče su blokirali više puteva i prilaznih pravaca u Vojvodini i delom u centralnoj Srbiji.

Pogledajte koje su puteve poljopivrednici odblokirali

S media - 25.04.2012

Pogledajte koje su puteve poljopivrednici odblokirali Posle današnje blokade poljoprivrednika, trenutno su prohodni putevi od Pančeva prema Beogradu i put od Pančeva prema Starčevu.

Paori odblokirali puteve iz Pančeva

Mondo - 25.04.2012

Poljoprivrednici nezadovoljni načinom subvencionisanja u agraru blokirali su danas i stari put Subotica - Novi Sad u blizini Čeneja, čime je na toj prometnoj saobraćajnici, na prilazu Novom Sadu, stvorena duga kolona vozila.

Paori protestuju u celoj Vojvodini

E-Novine - 25.04.2012

Nekoliko hiljada vojvođanskih poljoprivrednika blokiralo je oko 80 putnih pravaca u Pokrajini pošto aktuelni režim nije ispunio njihove zahteve za isplatu subvencija * U okolini Pančeva policija je rasterala paore zbog funkcionera ...

Blokiran most na Tamišu

Novi Magazin - 25.04.2012

Poljoprivrednici iz okoline Pančeva i iz opštine Kovačica, nezadovoljni vladinom uredbom o subvencijama, blokirali su u sredu uveče oko 19.30 most na Tamišu i tako zaustavili saobraćaj na tom pravcu prema Beogradu.

Paori nastavili blokadu pojedinih puteva

Mondo - 25.04.2012

Nezadovoljni poljoprivrednici blokirali su danas pojedine regionalne i lokalne puteve. Nakon što su deo puteva iz Pančeva ka Beogradu odblokirali, paori pravili živi zid na mostu na Tamišu.

Poljoprivrednici svojim telima blokirali most na Tamišu (VIDEO, FOTO)

S media - 25.04.2012

Poljoprivrednici svojim telima blokirali most na Tamišu (VIDEO, FOTO) Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnom delu Srbije počeo je danas u deset sati ranije najavljenu blokadu važnijih saobraćajnica.

Poljoprivrednici krenuli ka Pančevu

Nadlanu - 25.04.2012

PANČEVO, 25. aprila 2012. (Beta) - Oko 200 poljoprivrednika iz okoline Pančeva i Kovačice, koji su za sredu zakazali protest zbog neispunjenja zahteva za isplatu subvencija, krenuli su pre podne traktorima iz nekoliko pravaca prema Pančevu.

Protest poljoprivrednika

Nadlanu - 25.04.2012

Deo poljoprivrednika u Vojvodini i centralnom delu Srbije počeo je u 10 sati najavljenu blokadu važnijih saobraćajnica. U međuvremenu, neki putni pravci iz Pančeva su odblokirani. Mnji incidenti bili su na mostu kod Tamiša.

Totalna blokada Žabaljskog mosta

B92 - 24.04.2012

Novi Sad, Zrenjanin -- Nezadovoljni poljoprivredni proizvođači iz Zrenjanina i okolnih mesta najavili su za sutra u 10 sati blokadu puta Zrenjanin-Novi Sad, kod Žabaljskog mosta.

Paori sutra blokiraju Srbiju?

Mondo - 24.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini sutra će traktorima i kombajnima blokirati važnije putne pravce u pokrajini, a prisružiće im se i veliki broj poljoprivrednika iz centralne Srbije.

Poljoprivrednici sutra blokiraju Srbiju?

Vesti Online - 24.04.2012

Poljoprivrednici u Vojvodini u sredu će traktorima i kombajnima blokirati važnije putne pravce u pokrajini ako Vlada Srbije, odnosno nadležno ministarstvo, ne izmeni novu uredbu kojom se subvencioniše proizvodnja po kilogramu, a ne kao ...

Sutra totalna blokada Žabaljskog mosta

S media - 24.04.2012

Sutra totalna blokada Žabaljskog mosta Poljoprivrednici iz Zrenjanina, nezadovoljni svojom pozicijom, blokiraće sutra put Zrenjanin - Novi Sad. Nezadovoljni poljoprivredni proizvodjači iz Zrenjanina i okolnih mesta najavili su za sutra, u ...

Paori najavili nove blokade puteva

E-Novine - 23.04.2012

Poljoprivrednici iz Srbije, nezadovoljni novim načinom subvencionisanja proizvodnje po kilogramu predate robe, nastaviće 25. aprila proteste širom Srbije, najavio je član Organizacionog odbora protesta poljoprivrednika Miroslav Ivković.