TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vanredni kongres Ivkovicevog krila SPS

B92 - 23.06.2002

Beograd -- U beogradskoj hali "Pionir" u nedelju je odrzan skup clanova Socijalisticke partije Srbije koje predvodi Branislav Ivkovic i koji oni nazivaju 6. Vanredni kongres. To krilo SPS je za pocasnog predsednika stranke izabralo je Slobodana Milosevica.

Dva kandidata za lidera

Blic - 22.06.2002

BEOGRAD - Šesti vanredni kongres SPS pod nazivom 'Povratak bazi', koji organizuju pristalice Branislava Ivkovića, prema najavi portparola organizacionog odbora za pripremu kongresa Dragana Tomića, sigurno će biti održan u nedelju, 23.

Ružić: Ivković mora da plati

Blic - 21.06.2002

BEOGRAD - Potpredsednik SPS Branko Ružić najavio je juče da će ova stranka podneti krivične prijave protiv pristalica krila isključenog člana Branislava Ivkovića zbog zloupotrebe imena i znaka stranke i da će tražiti nadoknadu štete u iznosu od 30 miliona dinara.

Socijalisti bez dogovora

Blic - 19.06.2002

BEOGRAD - Predstavnici rukovodstva SPS i članovi organizacionog odbora koji traže održavanje vanrednog kongresa na sastanku održanom u ponedeljak nisu uspeli da postignu kompromis. Krilo stranke koje podržava isključenog člana Branislava Ivkovića najavilo je da će šesti vanredni kongres SPS biti ...

"Pukotine u Ivkovicevom bloku"

B92 - 19.06.2002

Beograd -- Nakon vesti o zakazivanju Kongresa Socijalisticke partije Srbije za 28. septembar javile su se prve "pukotine" u bloku s Branislavom Ivakovicem i Mihailom Markovicem na celu, pise "Danas". Markovic se, prema pisanju dnevnika, protivi izboru Ivkovica za predsednika na Kongresu tog krila ...