TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Reagovanje stranaka u Srbiji

B92 - 16.01.2000

Gotovo sve opozicione stranke u Srbiji ocenile su da je ubistvo Zeljka Raznatovica Arkana pokazatelj celokupnog stanja u zemlju, uz opasku da je Raznatovicev kraj posledica zivota koji je vodio. Regovanja predstavnika vladajucih stranaka, kao ni stranke koju je Raznatovic osnovao, Stranke srpskog ...

"Sandej Tajms": Arkan podnosio dokazni materijal Haskom sudu?

B92 - 16.01.2000

Londonski "Sandej Tajms" pise da izvori bliski ubijenom lideru Zeljku Raznatovicu Arkanu tvrde da je on podnosio nekakav dokazni materijal Haskom sudu, uz napomenu da je takve tvrdnje nedavno izneo i Raznatovicev advokat Djovani Di Stefano.

Tribunal bi mogao da obelodani otpuznicu protiv Arkana

B92 - 16.01.2000

Medjunarodni sud za ratne zlocine u Hagu saopstio je da bi mogao da obelodani optuznicu podignutu protiv juce ubijenog Zeljka Raznatovica Arkana, osumnjicenog za ratne zlocine u Hrvatskoj 1991. godine i u toku rata u bivsoj BiH. "On se nalazio u tajnoj optuznici.

Policija u nedelju uvece jos bez saopstenja povodom ubistva Zeljka Raznatovica Arkana

B92 - 16.01.2000

Policija se u nedelju uvece jos nije oglasila povodom ubistva Zeljka Raznatovica Arkana, Milenka Mandica i Dragana Garica u beogradskom hotelu “Interkontinental”. S druge strane nastavljaju se spekulacije oko motiva i izvrsioca ubistva.

Ubijen Zeljko Raznatovic-Arkan

B92 - 15.01.2000

Zeljko Raznatovic Arkan, komandant nekadasnje paravojne formacije Srpska dobrovoljacka garda, aktivne tokom ratova u Bosni i Hrvatskoj, ubijen je u Beogradu, ispred hotela “Interkontinetal” u subotu. Oko 17 i 15 casova, otvorena je vatra ispred “Interkontinental” na Raznatovica, koji je na licu ...