TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Stanje povređenih kadeta dobro"

B92 - 23.06.2012

Beograd -- Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je dobro i oni su uspešno oporavljaju.

Stanje povređenih kadeta dobro

Novosti - 23.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je dobro i oni su uspešno oporavljaju BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" ...

Kadeti mislili da je granata "školska"?

Mondo - 23.06.2012

Pogrešna procena da je granata pronađena u travi na vojnom poligonu na Pasuljanskim livadama "školska", a ne bojeva, mogući je razlog eksplozije, pišu Novosti.

Stanje šest povređenih kadeta dobro

Glas javnosti - 23.06.2012

BEOGRAD- Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je dobro i oni su uspešno oporavljaju, rekao je načelnik Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane Milivoje Pajović.

Pajović: Stanje povređenih kadeta dobro

Blic - 23.06.2012

BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povredjenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je dobro i oni su uspešno oporavljaju, rekao je načelnik Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane Milivoje Pajović.

Stanje šest povređenih kadeta dobro

Kurir - 23.06.2012

Oni će biti puštani kućama, na osnovu odluke lekarskog konzilijuma BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je dobro i oni su uspešno oporavljaju , rekao je načelnik Uprave ...

Pasuljanske livade: Grešaka bilo mnogo, ali čijih?

Vesti Online - 23.06.2012

Pogrešna procena da je granata pronađena u travi na vojnom poligonu na Pasuljanskim livadama "školska", a ne bojeva, mogući je razlog eksplozije, pišu beogradski mediji U eksploziji koja se dogodila u ponedeljak poginuli kadeti Vojne ...

Povređeni kadeti se uspešno oporavljaju

Novi Magazin - 23.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povređenih u nesreći na poligonu Pasuljanske livade je dobro i oni su uspešno oporavljaju. Načelnik Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane Milivoje Pajović rekao je da je oporavak šest ...

Pasuljanske livade: Grešaka bilo mnogo, ali čijih?

Novosti - 22.06.2012

Tragedija na poligonu otvorila mnoga pitanja - ko je "posejao" granatu, zašto ona nije uklonjena, šta je bilo sa detektorom POGREŠNA procena da je granata pronađena u travi na vojnom poligonu na Pasuljanskim livadama "školska", a ne ...

Mislili da je granata "školska"?

B92 - 22.06.2012

Beograd -- Pogrešna procena da je granata pronađena u travi na vojnom poligonu na Pasuljanskim livadama "školska", a ne bojeva, mogući je razlog eksplozije, pišu Novosti.

Generali, bolje vam je da čuvate ovce!

ALO - 22.06.2012

Kadeti Filip Milojević (24) i Milina Miletić (23), koji su u ponedeljak poginuli u eksploziji granate tokom priprema za završnu vežbu „Diplomac 2012“ na Pasuljnskim livadama, sahranjeni su juče na mesnim grobljima u Gornjoj Trnavi i ...

Povređeni kadeti se oporavljaju

24online - 22.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije povredjenih u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" je i dalje stabilno, sa vidljivim znakovima oporavka, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Sahranjeni poginuli pitomci

24online - 22.06.2012

Kadeti Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Milanovca i Filip Milojević (24) iz sela Gornja Trnava kod Topole juče su, u prisustvu kolega, rodbine, prijatelja i vojnog vrha sahranjeni na grobljima u mestima gde su rođeni.

Ko je kriv za pogibiju kadeta Vojske Srbije

Novi Magazin - 22.06.2012

Pogibija dvoje kadeta na poligonu Pasuljanske livade otvorila je mnoga pitanja - ko je ostavio granatu, zašto ona nije uklonjena, šta je bilo sa detektorom i čije su to bile greške. Grešaka je bilo mnogo.

Jedan od povređenih kadeta pušten kući

Kurir - 21.06.2012

Jedan od kadeta, koji je zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" lečen na Klinici VMA za neurohirurgiju, otpušten je sa bolničkog lečenja BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije koji se od povreda na ...

Jedan od povređenih kadeta pušten kući, ostali stabilno

Blic - 21.06.2012

Jedan od kadeta, koji je zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" lečen na klinici za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije, otpušten je sa bolničkog lečenja.

Otac kadeta Filipa: Primam zastavu Srbije samo zbog sina, inače bih je zapalio

Blic - 21.06.2012

GORNJA TRNAVA - Sahrana kadeta Filipa Milojevića, koji je u pondeljak poginuo tokom obuke na Pasuljanskim livadama, počela je na groblju u Topoli.

Počela sahrana Filipa Milojevića, majka na infuziji jer joj je pozlilo

Blic - 21.06.2012

Sahrana kadeta Filipa Milojevića, koji je u pondeljak poginuo tokom obuke na Pasuljanskim livadama, počela je na groblju u Topoli. Sahrani osim članova njegove familije prisustvuje i ceo vojni vrh na čelu sa Načelnikom generalštaba Vojske ...

Počela sahrana Mine Miletić, majka na infuziji jer joj je pozlilo

Blic - 21.06.2012

Sahrana kadetkinje Miline-Mine Miletić, koja je u pondeljak poginula tokom obuke na Pasuljanskim livadama, počela je na gornjomilanovačkom groblju.

Izaslanici predsednika na sahranama kadeta

Mondo - 21.06.2012

Izaslanici predsednika Srbije Tomislava Nikolića prisustvovaće danas sahranama kadeta Vojske Srbije koji su poginuli u eksploziji granate tokom vojne vežbe na Pasuljanskim livadama u ponedeljak.

Otac poginulog kadeta: Primam zastavu Srbije samo zbog sina, inače bih je zapalio!

S media - 21.06.2012

Otac poginulog kadeta: Primam zastavu Srbije samo zbog sina, inače bih je zapalio! Danas sahranjeni poginuli kadeti Mina Miletić i Filip Milojević.

Počela sahrana poginulog kadeta Filipa Milojevića

S media - 21.06.2012

Počela sahrana poginulog kadeta Filipa Milojevića Danas sahrana poginulih kadeta Mine Miletić i Filip Milojevića. Izaslanici predsednika Tomislava Nikolića prisustvovaće sahranama.

Zvezda rešila pitanje trenera kadeta

S media - 21.06.2012

Zvezda rešila pitanje trenera kadeta Posle odlaska Ivice Momčilovića kadeti Crvene zvezde dobili novog trenera, bivšeg fudbalera crveno-belih. Naime, Jovan Stanković preuzeo je trenersku palicu od Ivice Momčilovića i predvodiće kadete tima ...

Sahranjeni tragično nastradali kadeti

Mondo - 21.06.2012

Kadeti Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Mianovca i Filip Milojević (24) iz sela Gornja Trnava kod Topole danas su, u prisustvu kolega, rodbine, prijatelja i vojnog vrha sahranjeni na grobljima u mestima gde su rođeni.

Sahranjeni kadeti Vojske Srbije

B92 - 21.06.2012

Beograd -- Kadeti Vojske Srbije koji su poginuli u eksploziji tokom vojne vežbe "Diplomac 2012." u ponedeljak, sahranjeni su danas u svojim rodnim mestima.

Sledeće nedelje više detalja o tragediji na "Pasuljanskim livadama"

S media - 21.06.2012

Sledeće nedelje više detalja o tragediji na "Pasuljanskim livadama" Tokom sledeće nedelje ću moći da saopštim više podataka o nesreći na poligonu "Pasuljanske livade", izjavio jev Viši javni tužilac u Jagodini Miomir Vasić.

Ključ nesreće na Pasuljanskim livadama: Otkud granata na poligonu

Novosti - 21.06.2012

Poreklo kobnog projektila najvažnije za rasvetljavanje tragedije na poligonu Pasuljanske livade kod Ćuprije. Spominje se nekoliko verzija UTVRĐIVANjE odgovornosti za smrt i ranjavanje kadeta zavisiće od odgovora na pitanje kako se kobna ...

Jedan od povređenih kadeta pušten kući, ostalih šest stabilno

S media - 21.06.2012

Jedan od povređenih kadeta pušten kući, ostalih šest stabilno Jedan od kadeta, koji je zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" lečen na VMA, otpušten sa bolničkog lečenja.

Jedan od povređenih kadeta pušten kući

Glas javnosti - 21.06.2012

BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije koji se od povreda na poligonu "Pasuljanske livade" oporavljaju na Vojno medicinskoj akademiji i dalje je stabilno, vidljivo se oporavljaju, a jedan od njih je pušten kući.

Sahrana poginulog kadeta: Kolega sa akademije mu odrecitovao pesmu

S media - 21.06.2012

Sahrana poginulog kadeta: Kolega sa akademije mu odrecitovao pesmu Danas sahrana poginulih kadeta Mine Miletić i Filip Milojevića. Izaslanici predsednika Tomislava Nikolića prisustvovaće sahranama.

Sahranjeno dvoje kadeta

Novosti - 21.06.2012

Kadeti Milina Miletić i Filip Milojević danas su, u prisustvu kolega, rodbine, prijatelja i vojnog vrha sahranjeni na grobljima u mestima gde su rođeni BEOGRAD - Kadeti Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Mianovca i Filip ...

Voleli su uniformu i sanjali zvezdice!

ALO - 21.06.2012

„Imali ste svoj san o mladosti, o sreći, o ljubavi, prijateljstvu, o životu i oficirskim zvezdicama koje ste rešili da ostvarite na Vojnoj akademiji. Milina, krhka, nežna, posebna po jutarnjem ritualu.

"Nisam poginuo u Vukovaru, ali jesam na Pasuljanskim livadama"

Blic - 21.06.2012

Milina - Mina Miletić (23), kadetkinja iz Gornjeg Milanovca koja je u ponedeljak poginula tokom obuke na Pasuljanskim livadama, danas će biti sahranjena na gornjomilanovačkom groblju.

Jedan od kadeta pušten kući, ostali stabilno

Nadlanu - 21.06.2012

BEOGRAD, 21. juna 2012. (Beta) - Jedan od kadeta, koji je zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" lečen na klinici za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije, otpušten je sa bolničkog lečenja.

Šutanovac tvitovao o pogibiji kadeta

Nadlanu - 21.06.2012

Šutanovac je na Tviteru "Profesionalac". U porukama ministar diskutuje o tragediji koja je pod istragom. Ako je pod istragom onda se o detaljima ne sme govoriti, pogotovo ne posredstvom društvene mreže. I pogotovo ne resorni ministar.

Jedan od povređenih kadeta pušten kući, ostali stabilno

24online - 21.06.2012

Jedan od kadeta, koji je zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" lečen na klinici za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije, otpušten je sa bolničkog lečenja.

Oproštaj od kadeta

RTS - 21.06.2012

Uz vojne počasti sahranjeni kadeti nastradali na vojnom poligonu "Pasuljanske livade". Filip Milojević sahranjen na groblju u selu Gornja Trnava kod Topole, a Milina Miletić na groblju u Gornjem Milanovcu.

Sahranjeni kadeti Milina Miletić i Filip Milojević

Politika - 21.06.2012

BEOGRAD – Kadeti Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Milanovca i Filip Milojević (24) iz sela Gornja Trnava kod Topole danas su, u prisustvu kolega, rodbine, prijatelja i vojnog vrha sahranjeni na grobljima u mestima gde su ...

Jedan kadet pušten kući

RTS - 21.06.2012

Jedan od kadeta, koji je povređen na poligonu "Pasuljanske livade" otpušten je sa bolničkog lečenja. Zdravstveno stanje preostalih šest kadeta Vojne akademije je stabilno.

Ko krije istinu o pogibiji kadeta?

Vesti Online - 21.06.2012

U crno je zavijena kuća porodice Milojević u selu Gornja Trnava kod Topole. Majka, otac, sestre, brat i ostala rodbina oplakuju kadeta Vojne akademije Filipa Milojevića (24), koji je zajedno sa kadetkinjom Milinom Miletić (23) poginuo u ...

Danas sahrane poginulih kadeta

Novi Magazin - 21.06.2012

Sahrane dvoje kadate Vojne akademije - Filipa Milojevića i Miline Miletić koji su poginuli u nesreći na Pasuljanskim livadama održaće se danas u njihovim rodnim gradovima.

Sahranjeni kadeti Vojne akademije

Novi Magazin - 21.06.2012

Kadeti Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Mianovca i Filip Milojević (24) iz sela Gornja Trnava kod Topole danas su, u prisustvu kolega, rodbine, prijatelja i vojnog vrha sahranjeni na grobljima u mestima gde su rođeni.

Poslednji plotun za Milinu i Filipa

Vesti Online - 21.06.2012

Kadeti vojne akademije Milina Miletić i Filip Milojević, koji su u ponedeljak poginuli od eksplozije mine na poligonu Pasuljanske livade kod Ćuprije, sahranjeni su danas uz sve vojne počasti.

Obojeno crnim

Vesti Online - 21.06.2012

Sve što je srpski ministar vojni uradio povodom pogibije dvoje kadeta na vojnom poligonu kod Ćuprije bilo je da oboji u crno sajt Ministarstva odbrane i svoj profil na Fejsbuku.

Mina je od srednje škole sanjala oficirski čin

Blic - 20.06.2012

Još 82 dana do kraja školovanja i 11 dana do završetka obuke na Pasuljanskim livadama, napisala je juče u sedam ujutru na svom fejsbuk profilu kadetkinja Vojne akademije Milina - Mina Miletić (23), ne sluteći da će joj to biti poslednje ...

Stanje povređenih kadeta dobro

Kurir - 20.06.2012

Košutić je rekao da su dva kadeta, koja se nalaze na toj klinici i koji su zadobili povrede od projektila i eksplozivnih sredstava i mnogo sitnih rana po telu i ekstremitetima, dobro i van životne opasnosti BEOGRAD - Zdravstveno stanje ...

Strašna ispovest ranjenih kadeta

Mondo - 20.06.2012

Dvojica očevidaca eksplozije na Pasuljanskim livadama, koji su i sami ranjeni, ispričali su “Pressu” detalje nesreće. Jedan od pitiomaca priču počinje rečima da je sa drugovima dobio zadatak da pravi makete potrebne za završnu vežbu.

Porodice traže istinu, istraga ćuti

B92 - 20.06.2012

Beograd -- Dok porodice poginulih kadeta insistiraju na hitnijom utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do tragedije na Pasuljanskim livadama, istraga za sada ćuti.

Održana komemoracija poginulim kadetima

Kurir - 20.06.2012

Komemoraciji su prisustvovale porodice nastradalih kadeta, ministar odbrane Dragan Šutanovac i načelnik Generalštaba general-potpukovnik Ljubiša Diković sa članovima kolegijuma, kadeti i nastavnici Vojne akademije, predstavnici ...

Održana komemoracija poginulim kadetima

Prva Srpska TV - 20.06.2012

Na Vojnoj akademiji je održana komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći koja se u ponedeljak dogodila na poligonu "Pasuljanske livade".

Održana komemoracija poginulim kadetima

Mondo - 20.06.2012

Komemoracija povodom pogibije kadeta VS Filipa Milojevića i Miline Miletić u eksploziji granate na Pasuljanskim livadama, održana je na Vojnoj akademiju u Beogradu.

Ministar Šutanovac na Tviteru izveštavao o tragediji na Pasuljanskim livadama

Blic - 20.06.2012

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac u toku jučerašnjeg dana redovno je na društvenoj mreži Tviter iznosio detalje o nesreći. - Istraga će pokazati šta se tačno dogodilo.

Šutanovac "tvitovao" o slučaju pogibije kadeta

Blic - 20.06.2012

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac juče je na društvenoj mreži Tviter diskutovao detalje o tragediji na vojnom poligonu Pasuljanske livade u kojem je poginulo dvoje kadeta, a sedmoro povređeno.

Komemoracija poginulim kadetima: "Imali ste san o mladosti..." (FOTO)

S media - 20.06.2012

Komemoracija poginulim kadetima: "Imali ste san o mladosti..." (FOTO) U znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, koji su poginuli na poligonu "Pasuljanske livade", održana komemoracija.

Rodbina i uplakane kolege oprostili se od stradalih kadeta na komemoraciji

Blic - 20.06.2012

Komemoracija povodom pogibije kadeta Filipa Milojevića i Miline Miletić u nesreći na intervidovskom poligonu Pasuljanske livade kada je eksplodirala zaostala granata, održana je danas na Vojnoj akademiji.

Sutra o detaljima istrage oko pogibije kadeta

S media - 20.06.2012

Sutra o detaljima istrage oko pogibije kadeta Sutra će verovatno biti saopšteni neki od podataka u vezi tragedije na "Pasuljanskim livadama", izjavio je Viši istražni sudija u Jagodini Zoran Petrović.

Održana komemoracija poginulim kadetima

Danas - 20.06.2012

Beograd - Komemoracija povodom smrti kadeta Miline Miletić (23) iz Gornjeg Milanovca i Filipa Milojevića (24) iz sela Gornja Trnava kod Topole, koji su nastradali u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade, održana je juče na ...

Telo stradalog kadeta dopremljeno kući

Novosti - 20.06.2012

Otac Tomislav Milojević: Pišite, zlatan je moj sin bio. Brat Milovan pao od bola za bratom, prebačen na VMA. Sestra: Dosta je plakanja, ni on nikada nije plakao OTAC Tomislav je ispred kovčega nosio Filipov krst.

Kadeti šutirali granatu na poligonu?

S media - 20.06.2012

Kadeti šutirali granatu na poligonu? Kadeti koji koji su poginuli u nesreći na Pasuljanskim livadama mislili su da je granata školski projektil. Nesreću na Pasuljanskim livadama izazvao je projektil za koji su pitomci mislili da je školski.

Kadeti šutirali granatu na poligonu?

Novosti - 20.06.2012

Nesreću na Pasuljanskim livadama izazvao projektil za koji su pitomci mislili da je školski. Kadet koji je pronašao u travi, nogom je izbacio pored šatora GRANATA koja je usmrtila kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić pronađena je na ...

Održana komemoracija kadetima

B92 - 20.06.2012

Beograd -- Na Vojnoj akademiji održana je komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade". Zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji je dobro.

Tela stradalih kadeta predata porodicama

Novosti - 20.06.2012

Na Vojnoj akademiji danas je održana komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade" BEOGRAD - Na Vojnoj akademiji danas je održana komemoracija u znak sećanja ...

Zdravstveno stanje povređenih kadeta dobro

Blic - 20.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji u ponedeljak na poligonu kod Ćuprije je dobro, izjavio je jutros načelnik Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA, pukovnik Milimir Košutić.

VMA: Povređeni kadeti su dobro

S media - 20.06.2012

VMA: Povređeni kadeti su dobro Zdravstveno stanje kadeta Vojne akademije, koji su zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade“ smešteni na Vojno-medicinsku akademiju je stabilno.

Kadeti se oporavljaju na VMA

Mondo - 20.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji u ponedeljak na poligonu kod Ćuprije je dobro, izjavio je jutros načelnik Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA, pukovnik Milimir Košutić.

Stanje povređenih kadeta dobro

Glas javnosti - 20.06.2012

BEOGRAD - Zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji u ponedeljak na poligonu kod Ćuprije je dobro, izjavio je jutros načelnik Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA, pukovnik Milimir Košutić.

Ispovest ranjenih kadeta

Nadlanu - 20.06.2012

Jedan od pitomaca priču, koju je objavio Pres, počinje rečima da je sa drugovima dobio zadatak da pravi makete potrebne za završnu vežbu. ” Neko je šutnuo granatu i ona se dokotrljala do Filipa.

Komemoracija poginulim kadetima

Nadlanu - 20.06.2012

BEOGRAD, 20. juna 2012. (Beta) - Komemoracija povodom pogibije kadeta Vojske Srbije Filipa Milojevića i Miline Miletić, koji su poginuli u eksploziji granate na poligonu Pasuljanske livade, održana je u sredu na Vojnoj akademiju u Beogradu.

Stabilno zdravstveno stanje povredjenih kadeta

Nadlanu - 20.06.2012

BEOGRAD, 20. juna 2012. (Beta) - Zdravstveno stanje sedam kadeta Vojne akademije koji su zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu Pasuljanske livade smešteni na Vojnomedicinsku akademiju, i dalje je stabilno.

Patrijarh poželeo kadetima brz oporavak

RTS - 20.06.2012

Vladika Atanasije preneo povređenim kadetima na VMA želje patrijarha Irineja za brz oporavak. Atanasije, koji je posetio kadete, izrazio je veliku tugu i žaljenje povodom tragičnog događaja na Pasuljanskim livadama.

Održana komemoracija poginulim kadetima

Politika - 20.06.2012

BEOGRAD – Na Vojnoj akademiji danas je održana komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći koja se u ponedeljak dogodila na poligonu „Pasuljanske livade”.

Zdravstveno stanje kadeta stabilno

RTS - 20.06.2012

Ministarstvo odbrane saopštilo da je zdravstveno stanje sedmoro kadeta, smeštenih na VMA posle eksplozije na poligonu Pasuljanske livade, stabilno. Svi kadeti su van životne opasnosti.

Komemoracija poginulim kadetima

RTS - 20.06.2012

Na Vojnoj akademiji održana je komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći koja se u ponedeljak dogodila na poligonu "Pasuljanske livade". Zdravstveno stanje kadeta stabilno.

Zdravstveno stanje povređenih kadeta dobro

24online - 20.06.2012

Zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji u ponedeljak na poligonu kod Ćuprije je dobro, izjavio je jutros načelnik Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju VMA, pukovnik Milimir Košutić.

Komemoracija poginulim kadetima

Novi Magazin - 20.06.2012

Na Vojnoj akademiji održana je komemoracija u znak sećanja na kadete Filipa Milojevića i Milinu Miletić, poginule u nesreći na poligonu "Pasuljanske livade".

Zdravstveno stanje kadeta stabilno

Novi Magazin - 20.06.2012

Zdravstveno stanje sedam kadeta Vojne akademije koji su zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu Pasuljanske livade smešteni na Vojnomedicinsku akademiju, i dalje je stabilno.

Šutanovac "tvitovao" o pogibiji kadeta

Vesti Online - 20.06.2012

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac juče je na društvenoj mreži Tviter diskutovao detalje o tragediji na vojnom poligonu Pasuljanske livade u kojem je poginulo dvoje kadeta, a sedmoro povređeno.

Kadeti povučeni, otkazan "Diplomac"

B92 - 19.06.2012

Beograd -- Pripreme za završnu vežbu "Diplomac 2012" kadeta Vojne akademije na poligonu "Pasuljanske livade" prekinute su zbog pogibije dvoje i ranjavanja sedmoro kadeta. Svi učesnici će se vratiti u Beograd.

Zbog tragedije prekinuta vežba kadeta

Mondo - 19.06.2012

Načelnik Vojno-medicinske akademije brigadni general Marijan Novaković izjavio je danas da je zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade stabilno i da se oni oporavljaju.

Za nekoliko dana o detaljima eksplozije

Glas javnosti - 19.06.2012

JAGODINA - Viši istražni sudija u Jagodini Zoran Petrović, izjavio je da se nada da bi "za par dana" mogao da izađe u javnost sa nekim podacima oko eksplozije na Vojnom poligonu Pasuljanske livade, u kojoj je poginulo dvoje kadeta Vojske ...

Filip i Mina nisu doživeli da postanu srpski oficiri!

ALO - 19.06.2012

Milina Mina Miletić (23) i Filip Milojević (24), kadeti četvrte godine Vojne akademije, poginuli su juče oko 9.05 u eksploziji zaostale granate, koja se dogodila tokom priprema za završnu vežbu „Diplomac 2012“ na poligonu Pasuljanske ...

Svi povređeni kadeti van životne opasnosti, suspendovano pet odgovornih starešina

Blic - 19.06.2012

Načelnik VMA brigadni general Marijan Novaković rekao je da su svi povređeni kadeti koji su preživeli nesreću na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" van životne opasnosti i da su povrede profesionalno sanirane u bolnici u Ćupriji.

"Odgovornost da snosi i ministar"

B92 - 19.06.2012

Beograd -- Kadeti, koji su povređeni na poligonu Pasuljanske livade u eksploziji granate, van su životne opasnosti. Stojadinović: Odgovornost treba da snosi i ministar.

Ranjeni kadeti stabilno

Kurir - 19.06.2012

Načelnik Vojnomedicinske akademije zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade stabilno i da se oni oporavljaju BEOGRAD - Načelnik Vojnomedicinske akademije brigadni general Marijan ...

Stabilno zdravstveno stanje povređenih kadeta

Prva Srpska TV - 19.06.2012

Načelnik Vojno-medicinske akademije brigadni general Marijan Novaković izjavio je danas da je zdravstveno stanje kadeta koji su povređeni u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade stabilno i da se oni oporavljaju.

Pet starešina udaljeno s dužnosti, povređeni stabilno

S media - 19.06.2012

Pet starešina udaljeno s dužnosti, povređeni stabilno Nakon pogibije dvoje kadeta u jučerašnjoj eksploziji, po naredbi ministra odbrane Dragana Šutanovca s dužnosti je suspendovano pet nadležnih starešina.

Za nekoliko dana o detaljima eksplozije

Kurir - 19.06.2012

Još nema ništa novo, i dalje utvrđujemo uzroke i razloge eksplozije, kaže sudija Petrović iz Jagodine JAGODINA - Viši istražni sudija u Jagodini Zoran Petrović, izjavio je da se nada da bi "za par dana" mogao da izađe u javnost sa nekim ...

Hadžić: Šutanovac morao da ponudi ostavku

Blic - 19.06.2012

NOVI SAD – Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac morao je da ponudi ostavku posle tragedije na vojnom poligonu Pasuljanske livade, smatra Miroslav Hadžić, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i predsednik Upravnog odbora ...

Povređeni kadeti stabilno

Novosti - 19.06.2012

Dvoje kadeta imaju povrede grudnog koša, a ostali imaju manje povrede po telu. Nemaju bolove i oporavljaju se, potvrdio načelnik VMA Marijan Novaković BEOGRAD - Načelnik Vojno-medicinske akademije brigadni general Marijan Novaković izjavio ...

Povređeni kadeti se oporavljaju

S media - 19.06.2012

Povređeni kadeti se oporavljaju Zdravstveno stanje svih kadeta Vojne akademije, koji su zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu "Pasuljanske livade“ smešteni na Vojno-medicinsku akademiju je stabilno i oni se oporavljaju.

Prekinute pripreme za vežbu "Diplomac 2012"

Novosti - 19.06.2012

Pripreme za završnu vežbu "Diplomac 2012" kadeta Vojne akademije na poligonu "Pasuljanske livade" prekinute su danas. Povređeni kadeti stabilno BEOGRAD - Pripreme za završnu vežbu "Diplomac 2012" kadeta Vojne akademije na poligonu ...

Svedok pogibije kadeta: "Detonacija je bila stravična"

Blic - 19.06.2012

Jedan kadet Vojne akademije, očevidac tragedije na Pasuljanskim livadama, gde su juče u 9.05 sati tokom pripremi za vežbu “Diplomac 2012” u eksploziji granate poginuli kadeti Filip Milojević (24) i Milina Miletić (23), opisao je za "Blic" ...

Kadeti i kadetkinje stigli u Beograd

Novosti - 19.06.2012

Kadeti i kadetknjinje Vojne akademije danas popodne stigli su u Beograd pošto su odlukom nadležnih povučeni sa poligona "Pasuljanske livade" BEOGRAD - Kadeti i kadetknjinje Vojne akademije danas popodne stigli su u Beograd pošto su odlukom ...

Svedok pogibije kadeta: Detonacija je bila stravična

S media - 19.06.2012

Svedok pogibije kadeta: Detonacija je bila stravična Jedan od očevidaca tragedije na Pasuljanskim livadama, u kojoj su poginuli kadeti Milina Miletić i Filip Milojević opisao je trenutke u kojima se dogodila tragedija.

Odložena vežba „Diplomac“

Danas - 19.06.2012

Beograd - Vežba „Diplomac 2012“, koja je trebalo da se izvede 29. juna, odložena je, potvrđeno je Danasu u Ministarstvu odbrane Srbije. Kako nezvanično saznajemo, za sada se ne zna da li će i kada će biti održana ova vežba.

Roditelji stradalih kadeta u neprebolu: Hoćemo istinu o smrti naše dece! (FOTO)

S media - 19.06.2012

Roditelji stradalih kadeta u neprebolu: Hoćemo istinu o smrti naše dece! (FOTO) Porodice nastradalih kadeta, Miline Miletić i Filipa Milojevića, insistiraju da se što pre utvrde okolnosti pod kojima je došlo do tragedije na Pasuljanskim ...

Povređeni kadeti sanjaju oficirske zvezdice

Novosti - 19.06.2012

Kadeti Vojne akademije, povređeni na Pasuljanskim livadama, rešeni da uprkos svemu diplomiraju i dobiju činove za koje se bore pune četiri godine SAN o oficirskim zvezdicama kadeta povređenih na Pasuljanskim livadama nije razvejala strašna ...

Komisija saslušava očevice nesreće na Pasuljanskim livadama

Novosti - 19.06.2012

Posle tragedije u kojoj je stradalo dvoje kadeta vežba "Diplomac 2012" otkazana, a svi pitomci doputovali u kasarnu u Beogradu. Istraga zasada ćuti KLjUČ za rasvetljavanje okolnosti pod kojima je dvoje kadeta Vojne akademije u ponedeljak ...

Roditelji stradalih kadeta hoće istinu

Novosti - 19.06.2012

Porodice Miline Mine Miletić i Filipa Milojevića insistiraju na što hitnijem utvrđivanju istine i okolnosti pod kojima je došlo do tragedije na Pasuljanskim livadama DO utorka kasno popodne niko od zvaničnika Vojske Srbije nije obavestio ...

Prekinuta vežba "Diplomac 2012"

S media - 19.06.2012

Prekinuta vežba "Diplomac 2012" Ovogodišnja vežba Vojne akademije "Diplomac 2012" otkazana je nakon nesreće na poligonu Pasuljanske livade u kojoj je dvoje kadeta poginulo, a sedam povređeno.

Zbog tragedije otkazana vojna vežba Diplomac

Kurir - 19.06.2012

Odluku, čija realizacija bi trebalo da se završi tokom dana, doneo načelnik Vojne akademije general-major Mladen Vuruna BEOGRAD - Pripreme za završnu vežbu " Diplomac 2012" kadeta Vojne akademije na poligonu "Pasuljanske livade" prekinute ...

Otkazana vežba na Pasuljanskim livadama nakon nesreće

Nadlanu - 19.06.2012

BEOGRAD, 19. juna 2012. (Beta) - Ovogodišnja vežba Vojne akademije "Diplomac 2012" otkazana je nakon nesreće na poligonu Pasuljanske livade u kojoj je dvoje kadeta poginulo a sedam povredjeno, zbog čega je oko 600 studenata svih godina ...

Prekinuta vežba, kadeti u Beogradu

RTS - 19.06.2012

Kadeti Vojske Srbije koji su učestvovali u vojnoj vežbi "Diplomac 2012" na Pasuljanskim livadama vraćaju se u matičnu kasarnu, saznaje Radio-televizija Srbije.

Kako je eksplodirala pokvarena granata

Politika - 19.06.2012

Mina od 30 milimetara s mehanizmom samouništenja usled čije su eksplozije poginuli kadeti Vojne akademije, prolazi vojnu kontrolu kvaliteta u fabrici „Sloboda” u Čačku, tvrdi direktor ovog preduzeća Odlukom vojnog rukovodstva i ...

Zbog tragedije prekinute pripreme za vežbu "Diplomac"

24online - 19.06.2012

Pripreme za završnu vežbu "Diplomac 2012" kadeta Vojne akademije na poligonu "Pasuljanske livade" prekinute su danas zbog pogibije dvoje i ranjavanja sedmoro kadeta, i svi učesnici će se vratiti u Beograd.

Povređeni kadeti se oporavljaju

Politika - 19.06.2012

BEOGRAD – Zdravstveno stanje svih kadeta Vojne akademije, koji su zbog zadobijenih povreda na vojnom poligonu „Pasuljanske livade” smešteni na Vojno-medicinsku akademiju je stabilno i oni se oporavljaju, saopštilo je danas Ministarstvo ...

Kadeti se oporavljaju

RTS - 19.06.2012

Stanje kadeta Vojne akademije povređenih u eksploziji na poligonu Pasuljanske livade je stabilno, izjavio načelnik VMA general Marijan Novaković. Istraga o nesreći u toku.

Stanje povređenih kadeta stabilno

RTS - 19.06.2012

Stanje kadeta Vojne akademije, povređenih u eksploziji na poligonu Pasuljanske livade, je stabilno, izjavio načelnik VMA general Marijan Novaković. Istraga o nesreći u toku.

Pet starešina udaljeno s dužnosti zbog tragedije na poligonu Pasuljanske livade

24online - 19.06.2012

Istraga o nesreći u kojoj je na poligonu Pasuljanske livade poginulo dvoje, a ranjeno sedam kadeta i kadetkinja Vojne akademije je u toku, a po naredbi ministra odbrane Dragana Šutanovca s dužnosti je, do njenog okončanja suspendovano pet ...

Kadeti i kadetkinje se vratili u Beograd

24online - 19.06.2012

Kadeti i kadetknjinje Vojne akademije danas popodne stigli su u Beograd pošto su odlukom nadležnih povučeni sa poligona "Pasuljanske livade" zbog pogibije dvoje i ranjavanja sedmoro kolega.

Kadeti poginuli na vežbi, ceo komandni lanac suspendovan

24online - 19.06.2012

Kadeti Vojske Srbije Milina Miletić i Filip Milojević poginuli su, a sedmoro kadeta je povređeno juče ujutru od eksplozije 30-milimetarske granate na poligonu Pasuljanske livade.

Stabilno zdravstveno stanje ranjenih kadeta

Beta - 19.06.2012

Tweet BEOGRAD, 19. juna 2012. (Beta) - Zdravstveno stanje sedam kadeta ranjenih u ponedeljak, stabilno je i njihovi životi nisu ugroženi, rekao je u utorak agenciji Beta načelnik sektora za lečenje Vojno-medicinske akademije (VMA) Stevan ...

Načelnik VMA: Povređeni kadeti van životne opasnosti

24online - 19.06.2012

Načelnik VMA brigadni general Marijan Novaković rekao je da su svi povređeni kadeti koji su preživeli nesreću na vojnom poligonu "Pasuljanske livade" van životne opasnosti i da su povrede profesionalno sanirane u bolnici u Ćupriji.

Istraga o eksploziji granate u toku, povređeni stabilno

Novi Magazin - 19.06.2012

Istraga o nesreći u kojoj je na Pasuljanskim livadama poginulo dvoje, a ranjeno sedam kadeta Vojne akademije je u toku, a do njenog okončanja suspendovano je pet nadležnih starešina. Povređeni kadeti se oporavljaju.

Roditelji poginulih kadeta traže istinu

Novi Magazin - 19.06.2012

Porodice Miline Miletić i Filipa Milojevića, kadeta stradalih na vežbi na Pasuljanskim livadama, insistiraju na što hitnijem utvrđivanju istine i okolnosti pod kojima je došlo do tragedije.

Dvojica kadeta poginula u eksploziji granate na Pasuljanskim livadama

S media - 18.06.2012

Dvojica kadeta poginula u eksploziji granate na Pasuljanskim livadama Dva kadeta su stradala, a dvojica teže povređena u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade.

Poginulo dvoje pitomaca na Pasuljanskim livadama, sedam povređeno

Blic - 18.06.2012

JAGODINA - Dvoje pitomaca vojne akademije poginulo je na vežbi na poligonu Pasuljanske livade, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, povređeno je sedam pitomaca koji su prebačeni u bolnicu u Ćupriji.

Povređene kadete prebacuju na VMA

Mondo - 18.06.2012

U eksploziji koja se dogodila jutros na poligonu Pasuljanske livade dva kadeta Vojne akademije poginula su, dvoje je teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kadeti poginuli u vežbi na poligonu

Mondo - 18.06.2012

U eksploziji koja se dogodila jutros na poligonu Pasuljanske livade dva kadeta Vojne akademije poginula su, dvoje je teže ranjeno a petoro je zadobilo lakše telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kadeti stradali pod "nejasnim okolnostima"

Mondo - 18.06.2012

U eksploziji na poligonu Pasuljanske livade dva kadeta Vojne akademije poginula su, dvoje je teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše telesne povrede. Četvoro povređenih prebačeni helikopterom na VMA.

Poginulo dvoje kadeta na Pasuljanskim livadama, sedmoro povređeno

Blic - 18.06.2012

JAGODINA - Dvoje kadeta Vojne akademije poginulo je na vežbi na poligonu Pasuljanske livade, saznaje "Blic". "Dvoje pitomaca je teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše povrede.

Pasuljanske livade:Dvoje kadeta poginulo, sedmoro povređeno

Novosti - 18.06.2012

U jutrošnjoj eksploziji na poligonu dvoje teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše telesne povrede. Teško ranjeni kadeti imaju povrede glave i grudnog koša.

Eksplozija na Pasuljanskim livadama, stradali kadet i kadetkinja

Glas javnosti - 18.06.2012

ĆUPRIJA - Dvoje kadeta četvrte godine Vojne akademije je poginulo, dvoje ih je teško, a petoro lakše povređeno u eksploziji zaostale granate od 30 milimetara jutros u 9.05 časova na vojnom poligonu Pasuljanske livade , saopštilo je ...

Poginula dva kadeta na poligonu "Pasuljanske livade"

Danas - 18.06.2012

ĆUPRIJA - Dvoje kadeta Vojske Srbije poginulo je jutros na poligonu "Pasuljanske livade" u eksploziji zaostale granate kalibra 33mm, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Poginulo dvoje kadeta na Pasuljanskim livadama, sedmoro povređeno

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Jedna devojka i jedan mladić, kadeti Vojne akademije, poginuli su jutros na vežbi na poligonu Pasuljanske livade, od zaostale granate. U nesreći je ranjeno sedmoro kadeta, četiri mladića i tri devojke, koji su transportovani na VMA.

Poginula dva kadeta na Pasuljanskim livadama, sedmoro povređeno

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Jedna devojka i jedan mladić, kadeti Vojne akademije, poginuli su jutros na vežbi na poligonu Pasuljanske livade, od zaostale bombe. U nesreći je ranjeno sedmoro kadeta, četiri mladića i tri devojke, koji su odmah prebačeni u bolnicu u ...

Poginulo dvoje kadeta Vojske Srbije

E-Novine - 18.06.2012

Dvoje kadeta Vojske Srbije poginulo je jutros na poligonu Pasuljanske livade u eksploziji zaostale granate. Još sedam kadeta je povređeno, od čega dvoje teško Povređeni su prebačeni u Opštu bolnicu u Ćupriji.

Mladić i devojka poginuli u eksploziji, četvoro teško povređeno

S media - 18.06.2012

Mladić i devojka poginuli u eksploziji, četvoro teško povređeno Dvoje kadeta su stradala u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade. Eksplodirala zaostala granata, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Nikolić obišao povređene na VMA (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Nikolić obišao povređene na VMA (VIDEO) Predsednik Srbije uputio je telegrame saučešća porodicama nastradalih i zatražio da se sprovede hitna istraga. Nikolić je obišao povređene na VMA.

Pasuljanske livade: Dvoje kadeta poginulo, povređeni prebačeni na VMA

Novosti - 18.06.2012

U eksploziji na poligonu dvoje teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše telesne povrede. Ranjeni kadeti sa povredama glave i grudnog koša prebačeni su na VMA. Nikolić: Hitna istraga.

Šutanovac: Svi odgovorni za eksploziju da snose odgovornost

Blic - 18.06.2012

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas, povodom eksplozije tokom vojne vežbe na Pasuljanskim livadama u kojoj je poginulo dvoje kadeta, da još nisu utvrđene okolnosti pod kojim se eksplozija degodila, ali da će on insisistirati ...

Pogledajte: Transport povređenih kadeta na Vojno-medicinsku akademiju

Blic - 18.06.2012

Na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu oko 13 sati helikopterima je dovezeno četvoro kadeta koji su jutros povređeni na pologonu Pasuljanske livade.

Nikolić obišao povređene kadete i zatražio hitnu istragu

Blic - 18.06.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obišao je danas na VMA kadete koji su povređeni prilikom eksplozije granate na vojnom poligonu Pasuljanske livade.

Načelnik VMA: Niko od povređenih kadeta VS nije životno ugrožen

Blic - 18.06.2012

Načelnik Vojno-medicinske akademije brigadni general Marijan Novaković izjavio je danas da sedam kadeta Vojne akademije, povređenih jutros na Pasuljanskim livadama,nisu životno ugroženi.

Pogledajte transport povređenih kadeta na VMA (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Pogledajte transport povređenih kadeta na VMA (VIDEO) Na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu oko 13 sati helikopterima je dovezeno četvoro kadeta koji su jutros povređeni na pologonu Pasuljanske livade.

Šutanovac: Svi odgovorni za eksploziju snosiće odgovornost (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Šutanovac: Svi odgovorni za eksploziju snosiće odgovornost (VIDEO) Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da još nisu utvrđene okolnosti pod kojima se dogodila eksplozija tokom vojne vežbe na Pasuljanskim livadama, ali da će ...

Ministarstvo odbrane: Poginuli kadeti Milina Miletić i Filip Milojević (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Ministarstvo odbrane: Poginuli kadeti Milina Miletić i Filip Milojević (VIDEO) Kadeti Milina Miletić i Filip Milojević nastradali su u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade.

Suspenzije starešina zbog tragedije

B92 - 18.06.2012

Ćuprija/ Beograd -- Dvoje kadeta VS poginulo je jutros na poligonu Pasuljanske livade u eksploziji zaostale granate. Suspendovani svi u lancu komandovanja.

Starešine udaljene sa dužnosti do završetka istrage (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Starešine udaljene sa dužnosti do završetka istrage (VIDEO) Ministar odbrane Dragan Šutanovac do završetka istrage udaljio je sa dužnosti sve starešine u lancu komandovanja koji su učestvovali u pripremi vežbe "Diplomac 2012" na ...

Nesreća na Pasuljanskim livadama: Kakva je bezbednost u vojsci?

S media - 18.06.2012

Nesreća na Pasuljanskim livadama: Kakva je bezbednost u vojsci? Dve mlade osobe izgubile su danas život na vojnom poligonu u blizini Ćuprije. Do nesreće je, kako je rečeno S media portalu, verovatno došlo usled nestručnog rukovanja ...

Suspendovane starešine zbog smrti kadeta

Mondo - 18.06.2012

Ministar odbrane do završetka istrage udaljio je sa dužnosti sve starešine u lancu komandovanja koji su učestvovali u pripremi vežbe "Diplomac 2012" na Pasuljanskim livadama, na kojoj su danas poginula dva kadeta Vojske Srbije, a ranjeno ...

Kadet i kadetkinja poginuli od zaostale granate, suspendovani svi u lancu komande

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Zbog pogibije dvoje i ranjavanja sedmoro kadeta i kadetknjinja Vojne akademije na poligonu "Pasuljnaske livade", ministar odbrane Dragan Šutanovac suspendovao je sve u lancu komande do okončanja ...

Dvoje kadeta poginulo u eksploziji granate, suspendovane starešine (VIDEO)

S media - 18.06.2012

Dvoje kadeta poginulo u eksploziji granate, suspendovane starešine (VIDEO) Kadeti Milina Miletić i Filip Milojević nastradali su u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade kada je eksplodirala zaostala granata.

Pasuljanske livade: Dvoje kadeta poginulo,starešine suspendovane

Novosti - 18.06.2012

Poginuli su Milina Miletić i Filip Milojević. Dvoje teže ranjeno, a petoro zadobilo lakše povrede. Ranjeni kadeti, prebačeni na VMA, nisu životno ugroženi.

Nepažnja odvela u tragediju

Danas - 18.06.2012

Beograd - Kadeti četvrte godine Vojne akademije Milina Miletić (23) iz Gornjeg Milanovca i Filip Milojević (24) i sela Gornja Trnava, opština Topola, poginuli su juče oko devet časova na vojnom poligonu Pasuljanske livade kada je ...

Pasuljanske livade: Granata ubila dvoje i ranila sedmoro kadeta

Novosti - 18.06.2012

Na vojnom poligonu kod Ćuprije, gde vežba oko 600 pripadnika Vojske Srbije, eksplozija projektila za automatski bacač izazvala veliku tragediju.

Starešine suspendovane do završetka istrage o pogibiji dvoje kadeta

Blic - 18.06.2012

Ministar odbrane Dragan Šutanovac do završetka istrage udaljio je sa dužnosti sve starešine u lancu komandovanja koji su učestvovali u pripremi vežbe "Diplomac 2012" na Pasuljanskim livadama, na kojoj su danas poginula dva kadeta Vojske ...

Pasuljanske livade: Dva kadeta poginula, sedmoro povređeno

Novosti - 18.06.2012

Dva kadeta Vojne akademije poginula su jutros u eksploziji na poligonu, dvoje je teže ranjeno, a petoro je zadobilo lakše telesne povrede BEOGRAD - Dva kadeta Vojne akademije poginula su jutros u eksploziji na poligonu Pasuljanske livade, ...

Kadet i kadetkinja poginuli od zaostale granate

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Komisija koju je formirao ministar odbrane izašla je na teren kako bi utvrdila okolnosti pod kojima se jutros na poligonu "Pasuljanske livade" dogodila eksplozija u kojoj je poginulo dvoje kadeta Vojne akademije a sedmoro ranjeno, izjavio ...

Eksplozija na Pasuljanskim livadama, stradala dva kadeta

Kurir - 18.06.2012

Došlo je do eksplozije zaostale granate 30 koju je pronašao jedan od kadeta i tom prilikom stradalo je dvoje kadeta, dvoje je teže povređeno, dok je petoro zadobilo lakše telesne povrede U jutarnjim satima čula se eksplozija na poligonu VS ...

Mladić i devojka poginuli u eksploziji, četvoro povređenih na VMA

S media - 18.06.2012

Mladić i devojka poginuli u eksploziji, četvoro povređenih na VMA Dvoje kadeta su stradala u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade. Eksplodirala zaostala granata, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Mladić i devojka poginuli u eksploziji granate na Pasuljanskim livadama

S media - 18.06.2012

Mladić i devojka poginuli u eksploziji granate na Pasuljanskim livadama Dvoje kadeta su stradala, a dvojica teže povređena u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade.

Dva kadeta stradala na vojnoj vežbi VIDEO

Nadlanu - 18.06.2012

Na vojnom poligonu Pasuljanske livade jutros u 9.05 časova došlo je do eksplozije zaostale granate 30 koju je pronašao jedan od kadeta, prenose elektronski mediji.

Dva kadeta stradala na vojnoj vežbi

Nadlanu - 18.06.2012

Na vojnom poligonu Pasuljanske livade jutros u 9.05 časova došlo je do eksplozije zaostale granate 30 koju je pronašao jedan od kadeta, prenose elektronski mediji.

Poginulo dvoje kadeta Vojne akademije

Beta - 18.06.2012

Tweet BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Dvoje kadeta četvrte godine Vojne akademije je poginulo, dvoje je teško povredjeno, a petoro lakše u eksploziji zaostale granate od 30 milimetara u ponedeljak ujutro u 9.05 na vojnom poligonu ...

Poginulo dvoje pitomaca vojne akademije na Pasuljanskim livadama, dvoje teško povređeno

24online - 18.06.2012

Dvoje pitomaca vojne akademije poginulo je na vežbi na poliginu Pasuljanske livade, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, povređeno je sedam pitomaca koji su prebačeni u bolnicu u Ćupriji.

Poginulo dvoje kadeta Vojne akademije

Politika - 18.06.2012

Suspendovani oficiri koji su pripremali vežbu „Diplomac 2012” Ko je odgovoran za smrt kadeta Vojne akademije Filipa Milojevića (24) iz sela Gornja Trnava u opštini Topola, i Miline Miletić (23) iz Gornjeg Milanovcai zašto granata koja ih ...

Kadet i kadetkinja poginuli od zaostale granate, sedmoro povređenih

Politika - 18.06.2012

Nesreća se dogodila jutros oko devet na redovnoj obuci kada je eksplodirala zaostala granata kalibra 30 milimetara koju je pronašao jedan od kadeta. Povređeni kadeti dovezeni na VMA. Teško ranjeni kadeti imaju povrede glave i grudnog koša.

Poginula dva kadeta Vojske Srbije, sedmoro povređenih

Politika - 18.06.2012

BEOGRAD – Dva kadeta Vojne akademije poginula su jutros u eksploziji na poligonu Pasuljanske livade, dvoje je teže ranjeno a petoro je zadobilo lakše telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

StareĹĄine udaljene sa duĹžnosti

Beta - 18.06.2012

Tweet BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Ministar odbrane Dragan Šutanovac do završetka istrage udaljio je sa dužnosti sve starešine u lancu komandovanja koji su učestvovali u pripremi vežbe "Diplomac 2012" na Pasuljanskim livadama, na kojoj ...

Poginuli kadeti Milina Miletić i Filip Milojević na Pasuljanskim livadama

24online - 18.06.2012

U jutrošnjoj eksploziji zaostale granate na vojnom poligonu “Pasuljanske livade” poginuli su kadeti Milina Miletić i Filip Milojević, teže su povređeni kadeti Tanja Milošević i Stefan Milosavljević, dok su lakše povrede zadobili kadeti ...

Eksplozija na Pasuljanskim livadama

RTS - 18.06.2012

Dva kadeta su stradala, a dvojica teže povređena u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade. Eksplodirala zaostala granata, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo odbrane: Projektil možda zaostao od prethodnih bojevih gađanja

24online - 18.06.2012

Projektil kalibra 30 milimetara od čije detonacije je poginulo dvoje, a ranjeno sedmoro kadeta Vojne akademije nije danas korišćen u pripremi vežbe "Diplomac 2012" na poligonu "Pasuljanske livade", a istragom će biti utvrđeno kako se našao ...

Povredjeni kadeti prebačeni na VMA

Beta - 18.06.2012

Tweet BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Četvoro od sedam kadeta Vojske Srbije, povredjenih u ponedeljak na poligonu Pasuljanske livade kod Ćuprije, stiglo je na lečenje u Vojno-medicinsku akademiji (VMA) u Beogradu, a očekuje se dolazak još ...

Tragedija na Pasuljanskim livadama

RTS - 18.06.2012

Dvoje kadeta je poginulo, a dvoje teže povređeno u jutrošnjoj eksploziji na poligonu Vojske Srbije Pasuljanske livade. Eksplodirala zaostala granata, saopštilo Ministarstvo odbrane.

Niko od povredjenih nije Ĺživotno ugroĹžen

Beta - 18.06.2012

Tweet BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Načelnik Vojno-medicinske akademije (VMA) brigadni general Marijan Novaković izjavio je u ponedeljak da sedam kadeta Vojne akademije, povredjenih na Pasuljanskim livadama, nisu životno ugroženi.

Ko je odgovoran za pogibiju kadeta

R.S.Evropa - 18.06.2012

Povodom tragedije na poligonu Vojske Srbije "Pasuljanske livade", pogibije dvoje mladih kadeta i ranjavanja još sedmoro, koji su ovog leta posle završetka Akademije trebalo da postanu oficiri Vojske Srbije, postavlja se pitanje kakva je ...

Poginulo dvoje pitomaca vojne akademije na Pasuljanskim livadama

24online - 18.06.2012

Dvoje pitomaca vojne akademije poginulo je na vežbi na poliginu Pasuljanske livade, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, povređeno je sedam pitomaca koji su prebačeni u bolnicu u Ćupriji.

Poginula dva kadeta, sedmoro povređeno

Vesti Online - 18.06.2012

Dva vojna pitomca poginula su jutros u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade u centralnoj Srbiji. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, dva kadeta su teže povređena, a njih petoro lakše.

Poginulo dvoje kadeta, sedmoro ranjeno

Vesti Online - 18.06.2012

Milina Miletić i Filip Milojević, kadeti četvrte godine Vojne akademije poginuli su jutros u eksploziji na vojnom poligonu Pasuljanske livade u centralnoj Srbiji.

Eksplozija granate - dvoje kadeta poginulo

Novi Magazin - 18.06.2012

Dvoje kadeta Vojne akademije je poginulo a sedmoro je povređeno prilikom ekplozije zaostale granate na poligonu 'Pasuljanske livade'. Načelnik Uprave za odnose sa javnošću Milivoje Pajović rekao je agenciji Beta da su poginuli kadet i ...