TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GSS će DOS-u predložiti izbore do kraja godine

B92 - 08.11.2003

Kragujevac -- Predsedničke izbore i raspravu o poverenju Vladi Srbije u parlamentu, prate spekulacije o datumu raspisivanja parlamentarnih izbora. Više puta je saopšteno da će dogovor o tome biti postignut na narednoj sednici Predsedništva DOS-a.

Nastavak parlamentarne rasprave o Vladi Srbije 18. novembra

B92 - 06.11.2003

Beograd -- Sednica Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o poverenju Vladi Srbije prekinuta je u četvrtak u 18 sati, a biće nastavljena 18. novembra. Predsednica Skupštine Srbije Nataša Mićić rekla je da će sednica biti nastavljena tek 18.

Skupština nastavila raspravu o Vladi

B92 - 05.11.2003

Beograd -- Skupština Srbije nastavila je raspravu o poverenju Vladi Srbije. Premijer Zoran Živković ne prisustvuje sednici jer je otišao u posetu Kini, a poslanicima je predstavljen dosadašnji rad Ministarstva vera i Ministarstva za rad i zapošljavanje.

Skupština nastavila raspravu o Vladi

B92 - 04.11.2003

Beograd -- Skupština Srbije u utorak je nastavila raspravu o poverenju Vladi Srbije. Premijer Zoran Živković je najavio da će o radu svojih resora govoriti ministri nauke i tehnologije Dragan Domazet, vera Vojislav Milovanović i kulture i medija Branislav Lečić.

Živković najavio vanredne parlamentarne izbore

B92 - 03.11.2003

Beograd -- Poslanici republičkog paralmenta nastavili su raspravu o izglasavanju nepovorenja vladi Srbije. Kako je Radiju B92 rečeno u Skupštini, još uvek nije počelo da teče vreme od 10 časova na koliko je ograničena rasprava, jer sada govore šefovi poslaničkih klubova i ministri u vladi što ne ...