TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stojković i Jočić obećali reforme i depolitizaciju

B92 - 10.03.2004

Beograd -- Ministri pravosuđa i policije u Vladi Srbije Zoran Stojković i Dragan Jočić, funkcioneri Demokratske stranke Srbije, izjavili su u utorak uveče kako su uvereni u neophodnost nastavka reformi i depolitizacije u tim oblastima i poručili da nisu za radikalna rešenja i da nema razloga za ...

Penzionisan Dragan Karleuša

B92 - 10.03.2004

Beograd -- Dosadašnji zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Dragan Karleuša, rekao je za B92 da je penzionisan na sopstveni zahtev. Kaleuša je istakao da je imao uslove za penziju još 5. oktobra 2000.

Ministar policije i predstavnik SE o prioritetima MUP-a

B92 - 09.03.2004

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić razgovarao je u utorak sa specijalnim predstavnikom generalnog sekretara i šefom kancelarije Saveta Evrope u Beogradu Jurgenom Grunetom o prioritetima ministarstva u narednom periodu.

Jočić: Karleuša penzionisan, Milić smenjen

B92 - 09.03.2004

Beograd -- Ministar policije Srbije Dragan Jočić potvrdio je da je u utorak penzionisan zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije Dragan Karleuša. U izjavi za BK televiziju Jočić je rekao da je danas smijenjen i zamenik ministra policije Nenad Milić.