TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Verica Kalanović: Vlada može i bez URS-a, ali nas zovu

Blic - 24.06.2012

Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica Kalanović izjavila je večeras da ne zna kada će biti formirana Vlada Srbije i da formiranje Vlade ne zavisi od predsednika URS-a Mlađana Dinkića.

Dačić bi sa Tadićem, ali Nikolić nudi više

S media - 24.06.2012

Dačić bi sa Tadićem, ali Nikolić nudi više Naprednjaci ometaju pregovore DS-a i SPS-a, jer Dačiću nude premijersku fotelju, a Dinkiću ceo ekonomski i finansijski sektor.

Verica Kalanović: Vlada može i bez URS-a, ali nas zovu

S media - 24.06.2012

Verica Kalanović: Vlada može i bez URS-a, ali nas zovu Članica predsedništva URS Verica Kalanović je izjavila da se URS i Dinkić nisu nudili niti nametali, nego su ih zvali u Vladu Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) ...

Kalanović: Mogu bez nas, ali nas zovu

Mondo - 24.06.2012

Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović izjavila je večeras da ne zna kada će biti formirana Vlada Srbije i da formiranje Vlade ne zavisi od predsednika URS-a Mlađana Dinkića.

URS bi da utiče na vođenje javnih finansija

Mondo - 24.06.2012

Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović izjavila je večeras da URS želi da u budućoj Vladi utiče na vođenje javnih finansija.

Tadić i premijer i ministar spoljnih poslova

Kurir - 24.06.2012

Gradonačelnik Inđije je ocenio da bi lider DS trebalo da bude premijer i ministar spoljnih poslova, dok bi ostali članovi vlade trebalo da se bave ekonomijom, reformama i javnim finansijama BEOGRAD - Gradonačelnik Inđije i član Demokratske ...

VUČIĆ: Velika koalicija za sada nije realno rešenje

Danas - 24.06.2012

Beograd - Očekuje se da će lider DS Boris Tadić danas ili sutra nastaviti razgovore s potencijalnim koalicionim partnerima, pre svih s liderima saveza oko SPS Ivicom Dačićem, Jovanom Krkobabićem i Draganom Markovićem Palmom, o formiranju ...

Ješić: Kad na inauguraciju dođe jedan i po predsednik, treba premijer iz DS

Blic - 24.06.2012

Vlada Borisa Tadića imala bi veći kapacitet za reforme od vlade Tomislava Nikolića, izjavio je gradonačelnik Inđije Goran Ješić i ocenio da je odugovlačenje oko formiranja vlade jedna vrsta neodgovornosti.

Nikolić nudi više, ali Dačić je bolji s Tadićem

Blic - 24.06.2012

Pregovori oko formiranja nove vlade između DS i SPS stali su zbog činjenice da demokrate lideru socijalista Ivici Dačiću ne mogu da daju bolju ponudu od SNS, koja mu nudi premijersko mesto.

Vlada do Vidovdana

Novosti - 24.06.2012

Ove nedelje biće odlučeno ko će činiti većinu u Skupštini. Dačić čeka povratak Nikolića iz Brazila da bi obavili konsultacije PREGOVORI o formiranju vlade ulaze u osmu nedelju, a i dalje se ne nazire konačan izgled budućeg premijerskog ...

Kalanović: Vlada može i bez URS, ali nas zovu

Kurir - 24.06.2012

URS i Dinkić nisu se ni ranije nudili niti nametali, nego su ih zvali u vladu, a zvali su ih jer Dinkić jedan od najsposobnijih političara, smatra Kalanovićeva BEOGRAD - Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica ...

URS traži kontrolu nad finansijama

B92 - 24.06.2012

Beograd -- Članica Predsedništva URS Verica Kalanović kaže da ne zna kada će biti formirana Vlada Srbije i da njeno formiranje ne zavisi od lidera URS Mlađana Dinkića.

Ješić: Pronaći ćemo krivce za izborni neuspeh DS

R.S.Evropa - 24.06.2012

Ovo sada što se dešava, što se tiče odugovlačenja oko Vlade, je jedna doza neodgovornosti, kaže u intervjuu za Goran Ješić , gradonačelnik opštine Inđija, koji se nalazi na toj funkciji od 2000. godine kada je imao samo 26 godina.

"Vlada može i bez URS-a, ali nas zovu"

Vesti Online - 24.06.2012

Članica predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica Kalanović izjavila je da ne zna kada će biti formirana Vlada Srbije i da formiranje Vlade ne zavisi od predsednika URS-a Mlađana Dinkića.

DS prirodan partner, ali URS može i sa SNS

Novi Magazin - 24.06.2012

Demokratska stranka je prirodni partner Ujedinjenih regiona Srbije, ali funkcioneri URS-a smatraju da nema razloga da se ne pregovara i sa naprednjacima.

Nikolić nudi više, ali Dačić je bolji s Tadićem

Vesti Online - 24.06.2012

Pregovori oko formiranja nove vlade između DS i SPS stali su zbog činjenice da demokrate lideru socijalista Ivici Dačiću ne mogu da daju bolju ponudu od SNS, koja mu nudi premijersko mesto.

Dačić traži opravdanje da formira vladu sa naprednjacima

Novi Magazin - 24.06.2012

Boris Tadić i Demokratska stranka i dalje čekaju odgovor Ivice Dačića - da li će se zadovoljiti mesto zamenika premijera i ministra unutrašnjih poslova i formirati vladu sa njima ili će prevagnuti funkcija premijera koju mu nude ...

Dačić čeka Nikolića

Novi Magazin - 24.06.2012

Ivica Dačić čeka da se Tomislav Nikolić vrati iz Brazila kako bi proverio šta mu naprfednjaci nude - mesto premijera ili i mesto premijera i ministra unutrašnjih poslova.

URS predlaže DS i SPS program vlade

B92 - 23.06.2012

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije ponudili su DS i SPS ekonomski program buduće vlade, rečeno je agenciji Beta u URS-u. Programom se predviđa uvođenje reda u javne finansije, podrška privredi, razvoj poljoprivrede, decentralizacija i ...

Evo šta Dinkić nudi DS i SPS

Kurir - 23.06.2012

Programom nove vlade predviđa se uvođenje reda u javne finansije, podrška privredi, razvoj poljoprivrede, decentralizacija i regionalizacija Srbije...

"Vlada SNS, SPS, URS bila bi bliža Rusiji"

Blic - 23.06.2012

Ukoliko se formira koalicija SNS-SPS-URS biće to zbog ruskog interesa da vrati svoj uticaj na Balkanu. Vlada ove tri stranke biće samo deklarativno proevropska vlada, i biće bliža Rusiji - kaže za “Blic” Zoran Krstić, profesor Fakulteta ...

Dinkić ponudio DS i SPS program nove vlade

Glas javnosti - 23.06.2012

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ponudili su Demokratskoj stranci (DS) i Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) ekonomski program buduće vlade.

URS predložio DS-u i SPS-u program nove vlade

Blic - 23.06.2012

Beograd - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ponudili su Demokratskoj stranci (DS) i Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) ekonomski program buduće vlade, rečeno je agenciji Beta u URS-u.

URS predložio DS-u i SPS-u program nove vlade

S media - 23.06.2012

URS predložio DS-u i SPS-u program nove vlade Ujedinjeni regioni Srbije predali Demokratskoj stranci i Socijalističkoj partiji Srbije svoj predlog programa buduće vlade.

URS ponudio program vlade

RTS - 23.06.2012

Ujedinjeni regioni Srbije ponudili ekonomski program buduće vlade SPS-u u DS-u. Program predviđa uvođenje reda u javne finansije, podršku privredi, razvoj poljoprivrede, decentralizaciju i regionalizaciju Srbije, profesionalizaciju ...

URS predložio DS-u i SPS-u program nove vlade

Beta - 23.06.2012

Tweet BEOGRAD, 23. juna 2012. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije ponudili su Demokratskoj stranci i Socijalističkoj partiji Srbije ekonomski program buduće vlade, rečeno je agenciji Beta u URS-u.

Kakav program URS predlaže DS-u i SPS-u?

Vesti Online - 23.06.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ponudili su Demokratskoj stranci (DS) i Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) ekonomski program buduće vlade, rečeno je agenciji Beta u URS-u.

Nadaju se savezu sa DS, ne odbacuju SNS

Danas - 22.06.2012

Kragujevac, Zaječar, Beograd - Demokratska stranka jeste prirodni partner Ujedinjenih regiona Srbije i to je glavni razlog zbog koga URS pregovara o formiranju vlade koju bi predvodile demokrate - slažu se funkcioneri „regiona“ Boško ...

Dačić i "premijer" Tadić će još pregovarati

Mondo - 22.06.2012

Lider SPS-a je nakon današnjeg sastanka rekao da koalicija nastavlja razgovore sa demokratama a da ostaje varijanta da Boris Tadić bude premijer u vladi koju pravi DS.

Pajtić:Vlada DS-SPS-PUPS-JS-LDP-URS

B92 - 22.06.2012

Novi Sad -- Potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, LDP i URS.

Pajtić: Uskoro nova Vlada DS, SPS, LDP i URS

Mondo - 22.06.2012

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, LDP i Ujedinjeni regioni Srbije.

Pajtić: Nova Vlada sa DS, SPS, LDP i URS (VIDEO)

S media - 22.06.2012

Pajtić: Nova Vlada sa DS, SPS, LDP i URS (VIDEO) Potpredsednik DS Bojan Pajtić očekuje da će uskoro biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti DS, SPS, LDP i URS.

Boris i Mlađa ponovo u ljubavi!

ALO - 22.06.2012

Boris Tadić i Mlađan Dinkić su konačno našli zajednički jezik! Posle gomile teških reči i optužbi, te priče da jedan s drugim ni pod razno ne bi u vladu, lideri DS-a i URS-a su prevazišli na zajedničkom sastanku lična neslaganja i odlučili ...

Do kraja nedelje sastanak lidera DS,SPS,URS i LDP

Prva Srpska TV - 22.06.2012

Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas najavio je da će do kraja nedelje biti održan sastanak lidera stranaka koje treba da uđu u novu vladu Srbije - DS, SPS-PUPS-JS, URS i LDP.

Pajtić: Nova Vlada Srbije sa DS, SPS, LDP i URS

Blic - 22.06.2012

Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, Liberalno demokratska stranka i Ujedinjeni regioni Srbije.

Dinkić otkriva pikanterije

E-Novine - 22.06.2012

U intervjuu za beogradski „NIN“, Mlađan Dinkić, nekadašnji ministar finansija i nekadašnji ministar ekonomije, danas šef kartela URS/G17+, govori o svom tradicionalnom poštenju, svojoj čuvenoj nepotkupljivosti i egzemplarnom moralu, ali i ...

Popodne sastanak Tadića i Dačićeve koalicije

Mondo - 22.06.2012

Čelnici SPS-a Ivica Dačić, PUPS-a Jovan Krkobabić i Jedinstvene Srbije Dragan Marković razgovaraće tokom dana sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem o formiranju nove vlade.

Dačić: Tadić treba da bude premijer

Blic - 22.06.2012

Lideri koalicije SPS-PUPS-JS razgovarali su popodne o formiranju parlamentarne većine sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem i složili se da razgovore nastave i intenziviraju - kako bi vlada bila formirana što pre.

Ključni susret Tadića i Dačića

Blic - 22.06.2012

Lideri DS i SPS Boris Tadić i Ivica Dačić trebalo bi danas da razgovaraju i još nije izvesno da li će potom biti održan sastanak i sa URS i LDP, saznaje “Blic”.

Vlada imuniteta

Danas - 22.06.2012

Ako već ne može Kori Udovički, možda bi najbolje bilo da Vojislav Koštunica bude novi premijer, a da SNS, SPS i URS podržavaju tu manjinsku vladu DSS.

Pajtić: Nova Vlada sa SPS, LDP i URS

RTS - 22.06.2012

Vlada Srbije koju će činiti DS, koalicija oko SPS, LDP i URS biće vrlo brzo formirana, izjavio potpredsednik demokrata Bojan Pajtić. Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada ...

Pajtić: SPS, LDP i URS u novoj vladi

RTS - 22.06.2012

Vlada Srbije koju će činiti DS, koalicija oko SPS, LDP i URS biće vrlo brzo formirana, izjavio potpredsednik demokrata Bojan Pajtić. Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da očekuje da će Vlada Srbije vrlo brzo biti ...

Pajtić: Nova Vlada Srbije sa DS, SPS, LDP i URS

Politika - 22.06.2012

NOVI SAD – Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, Liberalno demokratska stranka i Ujedinjeni regioni ...

Pajtić: Nova Vlada Srbije sa DS, SPS, LDP i URS

Vesti Online - 22.06.2012

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, Liberalno demokratska stranka i Ujedinjeni regioni Srbije.

Tadić i Dinkić zbog vlade opet "u ljubavi"

Vesti Online - 22.06.2012

Posle razgovora Mlađana Dinkića sa Borisom Tadićem i Draganom Đilasom, izgleda da su DS i URS približili stavove oko formiranja vlade, saznaju "Novosti".

Premijerska fotelja koči pregovore

B92 - 21.06.2012

Beograd -- Pregovori oko formiranja vlade dobijaju novi zaplet. SPS-u bliža koalicija s DS, ali su svesni da bi bili u senci Tadićeve premijerske role, pi[u Novosti.

Tadić me neće iz psiholoških razloga!

ALO - 21.06.2012

Mlađan Dinkić u novom broju NIN-a otkriva da sa Borisom Tadićem nije razgovarao od maja, kao i da je pregovore o novoj vladi vodio sa Mikijem Rakićem i Draganom Đilasom.

Tadić i Dinkić ipak razgovarali

B92 - 21.06.2012

Beograd -- Lider Demokratske stranke pozvao je Mlađana Dinkića po povratku iz Brisela, ali niko ne želi da kaže o čemu su pričali. Dačić odložio put za Rusiju, piše Press.

Razgovarali Tadić i Dinkić

Prva Srpska TV - 21.06.2012

Predsednici Demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Srbije Boris Tadić i Mlađan Dinkić razgovarali su u sredu popodne, a mediji prenose, pozivajući se na neimenovane izvore, da je tema sastanka bila mogućnost formiranja vladajuće većine.

Čeka se Tadić

Danas - 21.06.2012

Beograd - Svi lideri partija koje bi trebalo da čine vladu oko Demokratske stranke najverovatnije će se sastati do kraja ove sedmice, a za najviše desetak dana trebalo bi da bude jasno ko će biti u novoj vladajućoj koaliciji, potvrđeno je ...

URS i DS približili stavove o budućoj vladi

S media - 21.06.2012

URS i DS približili stavove o budućoj vladi Posle razgovora Mlađana Dinkića sa Borisom Tadićem i Draganom Đilasom, izgleda da su DS i URS približili stavove oko formiranja vlade, saznaju Novosti.

Demokrate traže rasplet

Novosti - 21.06.2012

URS i DS približili stavove o budućoj vladi, razgovarali Đilas i Dinkić, čeka se konačna odluka Dačića. Funkcioneri DS sada insistiraju da socijalisti hitno preseku na koju će stranu BORIS Tadić i Mlađan Dinkić u direktnom susretu ...

Tadić i Dinkić u četiri oka o vladi

Vesti Online - 21.06.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić i lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić razgovarali su juče o novoj vladi, ali još nisu postigli dogovor, preneo je dnevni list "Blic".

Sledi dogovor o ministrima

Press - 21.06.2012

Približavanje - Stranke uverene da je posle Tadićevog i Dinkićevog sastanka DS bliži formiranju vlade, SNS ponovio poziv socijalistima Finiš razgovora ....

Premijerska fotelja zakočila pregovore

Novosti - 20.06.2012

Pregovori oko formiranja vlade dobijaju novi zaplet, a lider SPS sa strankom rešava ključnu dilemu: Socijalistima bliža koalicija sa DS, ali su svesni da bi bili u senci Tadićeve premijerske role IVICA Dačić će vrlo brzo pred vlastitu ...

Dinkić: Zašto me neće Tadić

Mondo - 20.06.2012

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da od maja nije ozbiljno razgovarao sa Borisom Tadićem i ocenio da je u "domenu psihologije i neracionalnosti" to što ga predsednik DS ne želi u novoj Vladi.

Prelomni sastanak DS, SPS, LDP i URS do kraja nedelje

Blic - 20.06.2012

Svi lideri partija koje bi trebalo da čine vladu oko DS sastaće se do kraja nedelje, saznaje “Blic”. To bi mogao da bude prelomni sastanak posle koga bi trebalo da se zna da li će biti moguće formirati parlamentarnu većinu koju čine ...

Tadić i Dinkić oči u oči!

ALO - 20.06.2012

Petak će biti dan D za novu vladu! Kako „Alo!“ saznaje, tog dana će konačno za pregovarački sto sesti „paklena četvorka“ - Boris Tadić, Ivica Dačić, Čedomir Jovanović i Mlađan Dinkić! Prema tvrdnjama našeg izvora upućenog u dogovore, lider ...

Dinkić za NIN: To što me Tadić ne želi u vladi je pitanje u domenu psihologije

Blic - 20.06.2012

Mlađan Dinkić, u novom broju NIN-a otkriva da sa Borisom Tadićem nije razgovarao od maja, kao i da je pregovore o novoj vladi vodio sa Mikijem Rakićem i Draganom Đilasom.

Dinkić: To što me Tadić ne želi u vladi je pitanje u domenu psihologije

S media - 20.06.2012

Dinkić: To što me Tadić ne želi u vladi je pitanje u domenu psihologije -Zašto me ne želi u vladi, treba pitati Tadića. Mislim da je to u domenu psihologije, neracionalnosti, jer, nije mu smetalo da se u kampanji poziva isključivo na one ...

"Tadić me neće a što pitajte njega"

B92 - 20.06.2012

Beograd -- Lider URS-a Mlađan Dinkić izjavio za NIN da je to što ga lider DS-a Boris Tadić ne želi u novoj vladi u domenu psihologije i neracionalnosti. "Zašto me ne želi u Vladi, treba pitati Tadića.

Formiranje vlade - ko je na potezu

B92 - 20.06.2012

Beograd -- Još se ne zna ko će i kada formirati novu vladu, a očekuju se sledeći potez demokrata: da li će Vlada biti formirana oko DS-a ili inicijativu preuzima SNS.

Dačić i Dinkić zajedno da bi dobili više vlasti

Blic - 20.06.2012

Dok socijalisti tvrde da pozivanjem Mlađana Dinkića i Ujedinjenih regiona Srbije u vladu žele da smanje ucenjivački kapacitet liberalima Čedomira Jovanovića, jasno je da je SPS i URS spojio interes koji, kaže da ujedinjeni imaju 60 mandata ...

Tadić i Dinkić razgovarali o vladi

Blic - 20.06.2012

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, juče kasno popodne održan je sastanak predsednika DS i URS Borisa Tadića i Mlađana Dinkića. Razgovor je trajao dva sata i protekao je u prijatnoj atmosferi, ali dogovor još nije postignut, kaže sagovornik ...

Premijerska fotelja zakočila pregovore

S media - 20.06.2012

Premijerska fotelja zakočila pregovore Pregovori oko formiranja vlade dobijaju novi zaplet, a lider SPS sa strankom rešava ključnu dilemu: Socijalistima bliža koalicija sa DS, ali su svesni da bi bili u senci Tadićeve premijerske role ...

Tadić i Dinkić u četiri oka

S media - 20.06.2012

Tadić i Dinkić u četiri oka Lider Demokratske stranke pozvao je Mlađana Dinkića po povratku iz Brisela, ali se ne zna o čemu su pričali. Lider DS-a Boris Tadić je po povratku iz Brisela pozvao Mlađana Dinkića.

Blic: Tadić i Dinkić razgovarali o vladi

Mondo - 20.06.2012

Boris Tadić i Mlađan Dinkić razgovarali su danas kasno popodne o novoj vladi, ali još nisu postigli dogovor, preneo je dnevni list "Blic". Kako je naveo taj list , pozivajući se na neimenovanog sagovornika, predsednik Demokratske stranke i ...

Dinkić: URS neće u vladu po svaku cenu

Blic - 20.06.2012

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da ta stranka ne želi u vladu po svaku cenu i da je njen ključni uslov da nova vlada radi drugačije od prethodne.

Dinkić pregovorao sa Đilasom i Rakićem

RTS - 20.06.2012

Lider URS-a Mlađan Dinkić kaže da od maja nije razgovarao sa Tadićem, a o vladi je pregovarao sa Mikijem Rakićem i Draganom Đilasom. Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je, za nedeljnik NIN da od maja nije ozbiljno ...

Dinkić nije razgovarao s Tadićem

Beta - 20.06.2012

Tweet BEOGRAD, 20. juna 2012. (Beta) - Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić izjavio je da od maja nije ozbiljno razgovarao sa Borisom Tadić i ocenio da je u "domenu psihologije i neracionalnosti" to što ga predsednik ...

Zašto su se udružili socijalisti i URS

Novi Magazin - 20.06.2012

Socijalisti tvrde da pozivanjem URS-a u vladu žele da smanje ucenjivački kapacitet LDP ali istina je da je te dve stranke spojio interes, jer ujedinjeni imaju 60 mandata i jače mogu da ucenjuju i DS i SNS.

Socijalisti ipak uz DS?

Vesti Online - 20.06.2012

Socijalisti su ipak rešili da vladu formiraju sa demokratama, a konačan ishod pregovora, u koje će biti uključeni i URS i LDP, trebalo bi da bude poznat do kraja ove nedelje, pišu Večernje novosti.

Tadić i Dinkić u četiri oka

Press - 20.06.2012

Tajanstveno - Lider Demokratske stranke pozvao Mlađana Dinkića po povratku iz Brisela, ali niko ne želi da kaže o čemu su pričali. Dačić odložio put za Rusiju Ponovo zajedno? ....

Dinkić: Pitajte Tadića što me ne zove u vladu

Vesti Online - 20.06.2012

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je da od maja nije ozbiljno razgovarao sa Borisom Tadić i ocenio da je u "domenu psihologije i neracionalnosti" to što ga predsednik Demokratske stranke ne želi u novoj Vladi.

Dinkić: Nećemo u vladu po svaku cenu

Novi Magazin - 20.06.2012

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić kaže da se stranke više ne mogu deliti na proevropske i antievropske i dodaje da formiranje sledeće vlade ne zavisi od njegove stranke.

Tadić i Dinkić razgovarali o vladi, Dačić odlučuje o mestu premijera

Novi Magazin - 20.06.2012

Predsednik demokrata Boris Tadić i lider URS-a Mlađan Dinkić u sredu popodne razgovarali su o formiranju Vlade ali dogovor nije postignut. Vrh socijalist uskoro odlučuje na koju će stranu.

Dačić sa Tadićem do kraja nedelje

B92 - 19.06.2012

Beograd -- Socijalisti su rešili da vladu formiraju sa demokratama. Ishod pregovora, u koje će biti uključeni i URS i LDP, trebalo bi da bude poznat do kraja ove nedelje.

Prave vladu ko Koridor 10!

ALO - 19.06.2012

Nove vlade Srbije još nema na vidiku! Obećanja i javno izrečene rokove za njeno formiranje stranke probijaju gotovo isto kao i Mrka za gradnju Koridora 10.

Nema vlade bez Dinkića: Kome će lider URS-a oprostiti sve

S media - 19.06.2012

Nema vlade bez Dinkića: Kome će lider URS-a oprostiti sve Postizborna priča da sve zavisi od socijalista, ovih dana dobija sasvim novu dimenziju.

Dačić sa Tadićem do kraja nedelje

Novosti - 19.06.2012

Uprkos trenutnom zatišju, savez oko SPS i URS očekuje dogovor o vladi sa demokratama već narednih dana, ni LDP više nije kočnica. Socijalisti žele brz dogovor.

Poslednja šansa za dogovor

Press - 19.06.2012

Sastanak na kojem će se lideri DS-a, SPS-a, LDP-a i URS-a prvi put naći oči u oči nakon izbora, a koji bi trebalo da bude održan do kraja ove nedelje mogao bi da bude presudan za odluku ko će formirati vladu, ocenjuju politički analitičari ...

Socijalisti ipak uz DS?

Novi Magazin - 19.06.2012

Socijalisti su ipak rešili da vladu formiraju sa demokratama, a konačan ishod pregovora, u koje će biti uključeni i URS i LDP, trebalo bi da bude poznat do kraja ove nedelje, pišu Večernje novosti.

"Enigma Dinkić"

Mondo - 18.06.2012

Mlađan Dinkić sa "rezervne klupe" na koju je poslat još pre izbora, posle obznajivanja dogora sa Ivicom Dačićem u nedelju ponovo istrčao na centar terena. Šta se dešava iza cele priče pokušava da utvdi beogradska štampa...

URS: Od nas ne zavisi formiranje vlade

Glas javnosti - 18.06.2012

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da od njih ne zavisi formiranje nijedne vlade i da se za razliku od drugih, URS nikome ne nudi.

URS: Od nas ne zavisi formiranje nijedne vlade

Blic - 18.06.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da od njih ne zavisi formiranje nijedne vlade i da se za razliku od drugih, URS nikome ne nudi. - Drago nam je da sada svi žele da sa nama prave vladu, pa zbog toga puštaju po medijima da nam ...

Mlađa se obećao naprednjacima!

ALO - 18.06.2012

Mlađan Dinkić želi u vladu s naprednjacima! Iako je posle jučerašnje odluke Ivice Dačića da nastavi pregovore o formiranju vlade s demokratama Boris Tadić već danas trebalo da preuzme mandat, parlamentarne većine ipak neće biti.

URS: Od nas ne zavisi formiranje vlade

Kurir - 18.06.2012

Ozbiljne razgovore URS do sada je ima osamo sa koalicijom SPS-PUPS-JS, a ni sa njima nije pričano o resorima, već o programu nove vlade, kaže se u saopštenju BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da od njih ne zavisi ...

URS: Od nas ne zavisi formiranje nijedne vlade

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su sinoć da od njih ne zavisi formiranje nijedne vlade i da se za razliku od drugih, URS nikome ne nudi.

Dogovor SPS-URS, još bez vladajuće većine

Prva Srpska TV - 18.06.2012

Lideri koalicije okupljene oko SPS dogovorili su sa predstavnicima URS da će zastupati zajedničke političke stavove u raznim segmentima državne politike, što je pozdravio i LDP na koju DS računa kao četvrtog člana buduće vladajuće ...

Ješić: Neodlučnost DS uticala da tradicionalne partnere guramo ka SNS

Blic - 18.06.2012

Predsednik opštine Inđija i funkcioner DS Goran Ješić izjavio je danas da bi URS i LDP morali da budu deo nove republičke vlade i ocenio da pregovori traju predugo zbog neodlučnosti demokrata.

"Oklevanje DS gura partnere ka SNS"

B92 - 18.06.2012

Novi Sad -- Predsednik Opštine Indjija Goran Ješić ocenio je da pregovori o novoj vladi Srbije traju predugo zbog neodlučnosti Demokratske stranke, čiji je i on član.

Savez SPS-URS - koalicija za pritisak na Tadića

Blic - 18.06.2012

Socijalistička partija Srbije i Ujedinjeni regioni Srbije dogovorili su se o zajedničkom nastupu u nastavku pregovora o formiranju vlade. Reč je o političkom bloku, a ubuduće će sastancima sa čelnicima DS, osim Ivice Dačića, prisustvovati ...

Vlada odmah ili zaokret SPS ka SNS

Novosti - 18.06.2012

Socijalisti i regionalisti, udruženi u političkom bloku, traže od demokrata konkretnu političku ponudu. Ješić: Nismo smeli da zaobilazimo Dinkića na početku.

URS: Od nas ne zavisi formiranje vlade

Mondo - 18.06.2012

Ujedinjeni regioni Srbije saopštili su da od njih ne zavisi formiranje nijedne vlade i da se za razliku od drugih, URS nikome ne nudi. "Drago nam je da sada svi žele da sa nama prave vladu, pa zbog toga puštaju po medijima da nam nude ...

Pregovori dugi zbog neodlučnosti DS

Nadlanu - 18.06.2012

NOVI SAD, 18. juna 2012. (Beta) - Predsednik Opštine Indjija Goran Ješić ocenio je da pregovori o novoj vladi Srbije traju predugo zbog neodlučnosti Demokratske stranke (DS), čiji je i on član.

Dačić želi vladu sa demokratama

24online - 18.06.2012

Koalicija okupljena oko socijalista i dalje pregovara s Demokratskom strankom o formiranju vlade, ali će, ako sporazum ne bude postignut, razgovarati i s drugim političkim faktorima, izjavio je lider Socijalističke partije Srbije Ivica ...

Pregovori dugi zbog neodlučnosti demokrata

Novi Magazin - 18.06.2012

Predsednik opštine Inđija i funkcioner DS Goran Ješić smatra da bi URS i LDP morali da budu deo nove republičke vlade a da pregovori traju predugo zbog neodlučnosti demokrata.

Dačić i Dinkić čekaju Tadića do kraja nedelje

Novi Magazin - 18.06.2012

Ivica Dačić i Mlađan Dinkić čekaće do kraja nedelje da li će Boris Tadić poboljšati ponudu za formiranje vlade, a onda će se okrenuti naprednjacima.

Dačić i Dinkić sve bliži vladi sa naprednjacima

Novi Magazin - 18.06.2012

Socijalisti i Ujedinjeni regioni Srbije sve su bliži formiranju vlade sa naprednjacima jer demokrate ne žele i ne mogu da im ponude ni približno onome što nudi SNS, saznaje NM portal.

SPS i URS iznenadili Tadića

Vesti Online - 18.06.2012

Lider demokrata Boris Tadić spremao se u nedelju da zatraži mandat za formiranje nove vlade, ali su ga u tome zaustavili novi zahtevi SPS i URS koji su zakomplikovali pregovore o novoj vladajućoj koaliciji.