TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Od ponedeljka struja skuplja za 50%

B92 - 30.06.2002

Beograd -- Struja ce od ponoci poskupeti u proseku za 50 odsto. Elektricna energija najvise ce poskupeti takozvanim malim potrosacima, to jest onima koji trose do 600 kilovat sati mesecno. Medjutim, gradjani koji trose izmedju 100 i 300 kilovat sati uz odredjene potvrde, bice oslobodjeni fiksne ...

Od 1. jula struja skuplja za 50 odsto

B92 - 29.06.2002

Beograd -- Struja ce od 1. jula biti skuplja za u proseku oko 50 odsto. Kako je najavljeno iz Ministarstva energetike novim tarifnim sistemom ukida se angazovana snaga, ali ce svi potrosaci placati fiksnu naknadu od 75 dinara, odnosno sa uracunatim porezom oko 92 din.

Nova cena struje od ponedeljka

B92 - 28.06.2002

Beograd -- Dogovor o novoj ceni struje koja ce vaziti od ponedeljka najverovatnije ce biti postignut u petak, pise "Blic". Pozivajuci se na izvore bliske Vladi Srbije i "Elektroprivredi Srbije", list navodi da bi u petak trebalo da bude utvrdjen i konacan predlog novog tarifnog sistema.

Uskoro poskupljenje struje, cena hleba bez promena

B92 - 27.06.2002

Beograd -- Struja u Srbiji ce uskoro poskupeti, a cena hleba ostaje ista, potvrdio je premijer Srbije Zoran Djindjic, ne precizirajuci koliko ce biti povecanje. Djindjic je rekao da ce cena struje u Srbiji ostati najniza u odnosu na zemlje u regionu.

Kori Udovicki najavila skoro poskupljenje struje

B92 - 26.06.2002

Beograd -- Ministar energetike u Vladi Srbije Kori Udovicki izjavila je da ce elektricna energija u Srbiji poskupeti "veoma brzo", jer bi u suprotnom remont u elektroprivredi morao da stane. "Sto se tice poskupljenja, ono je nuzno.

Penzioneri protestuju zbog cene struje

Blic - 26.06.2002

BEOGRAD - Potrošači Beograda zatražili su juče od ministara energetike i finansija Srbije objašnjenje kako je moguće da se zadrži stabilnost cena i kursa dinara ako dođe do najavljenog poskupljenja struje od 50 odsto. Sindikat penzionera Srbije 'Nezavisnost' juče je takođe najavio da će se ...

Potrosaci traze objasnjenje za planirano poskupljenje struje

B92 - 25.06.2002

Beograd -- Potrosaci Beograda u utorak su zatrazili od Ministara energetike i finansija u Vladi Srbije objasnjenje kako je moguce zadrzati stabilnost cena i kursa dinara, ako dodje do najavljenog poskupljenja struje. Predsednik Pokreta potrosaca Beograda Petar Bogosavljevic podsetio je novinare na ...

Udovicki: poskupljenje struje vrlo brzo

B92 - 25.06.2002

Jagodina -- Srpski ministar energetike Kori Udovicki izjavila je u utorak da ce elektricna energija u Srbiji poskupeti "veoma brzo", jer bi u suprotnom remont u elektroprivredi morao da stane. "Sto se tice poskupljenja, ono je nuzno.