TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kujo video Budalu

Blic - 10.03.2004

Kujo Kriješterac (52), vlasnik nekoliko pekara koji je ubijen 1. marta oko 23 sata ispred svoje kuće u Žarkovu, prepoznao je tokom istrage o ubistvu Zorana Đinđića Vladimira Milisavljevića, zvanog Vlada Budala, jednog od optuženih za atentat na premijera.

Odbrani bi odgovaralo da je Kriještorac svedočio

B92 - 10.03.2004

Beograd -- Odbrani optuženih za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića "ni na koji način ne odgovara" što je svedok Kujo Kriještorac ubijen, "jer smo na taj način sprečeni da mu postavljamo pitanja na glavnom pretresu", izjavio je u sredu advokat Marko Milivojević.

Danilović: Ubijeni Kriještorac prepoznao neke od okrivljenih

B92 - 09.03.2004

Beograd -- Posle potvrde koja je stigla iz Specijalnog suda, ubistvo svedoka u procesu stoleća potvrdila je u utorak i policija. Sekretarijat unutrašnjih poslova u Beogradu saopštava da je ubijeni Kujo Kriještorac trebalo da bude jedan od svedoka na suđenju za ubistvo premijera Đinđića.

Ubijen svedok atentata na Đinđića

B92 - 08.03.2004

Beograd -- Portparol Specijalnog suda za organizovani kriminal Maja Kovačević izjavila je za B92 da je sud od tužilaštva dobio informaciju da je jedan od očevidaca ubistva premijera Zorana Đinđića ubijen prošle nedelje u Beogradu.