TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kad ljubomora pomuti um!

Kurir - 17.02.2013

Ljubomora i posesivnost, u kombinaciji jedno s drugim, predstavljaju ogromnu opasnost i tihog ubicu. Svakodnevno smo svedoci ljubomornih scena i ispada između ljubavnih parova, i sigurno smo svi bili u situaciji da vodimo slične rasprave.

U Pistorijusovoj kući nađena okrvavljena bejzbol palica

Blic - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio.

ZLOČIN: Pistorijus bejzbol palicom smrskao glavu devojci?!

Kurir - 17.02.2013

Na bejzbol palici je bilo mnogo krvi, a policija će saopštiti o čija je to krv, rekao je južnoafričkom nedeljniku jedan izvor blizak istrazi, koji je dodao da je glava ubijene Rive Stenkamp bila smrvljena.

U Pistorijusovoj kući nađena okrvavljana kriket palica

RTV - 17.02.2013

JOHANESBURG - Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu palicu za kriket i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio, piše danas nedeljnik Siti pres (City ...

MONSTRUOZNO: U Pistorijusovoj kući pronađena okrvavljena bejzbol palica

Press - 17.02.2013

Na bejzbol palici je bilo mnogo krvi, a policija će saopštiti o čija je to krv, rekao je južnoafričkom nedeljniku jedan izvor blizak istrazi, koji je dodao da je glava ubijene Rive Stenkamp bila smrvljena.

Krvava palica u kući Pistorijusa

B92 - 17.02.2013

Južnoafrička policija pronašla je u kući Oskara Pistorijusa, koji je optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, okrvavljenu palicu za kriket, prenosi AFP.

"Oskar je reagovao instiktivno"

B92 - 17.02.2013

Otac Oskara Pistorijusa, uhapšenog zbog ubistva Reve Stenkamp, Henke rekao je da nema sumnje da je njegov sin počinio zločin misleći da je u pitanju provalnik. „Kao sportista, više reagujete instiktivno.

Krvava palica za robiju Pistorijusa

RTS - 17.02.2013

U stanu Oskara Pistorijusa pronađena krvava palica za kriket. Agencija AP prenela je izjavu neimenovanog policijskog izvora koji je potvrdio da je pronađena krvava palica posle koje verzija da je Pistorijus planirao ubistvo devojke sve ...

Devojka Oskara Pistorijusa biće sahranjena u utorak

24online - 17.02.2013

Porodica Rive Stenkamp, koju je ubio poznati paraolimpijac Oskar Pistorijus, saopštila je danas da će njeno telo biti prebačeno u njen rodni grad Port Elizabet, a da je sahrana plasnirana za utorak.

Prikazana epizoda rijalitija u kojoj je učestvovala devojka koju je ubio Oskar Pistorijus

Blic - 17.02.2013

Južnoafrički TV-program SABC1 u subotu je emitovao poslednji nastavak rijaliti šou-programa “Tropika ostrvo blaga”, u kome se pojavljuje tragično nastradala manekenka Riva Stinkamp.

AGENT: Ceo svet je uz Pistorijusa

Kurir - 17.02.2013

Agent je ocenio da je ubistvo devojke Rive Stenkamp u Pistorijsovoj kući "tragičan slučaj" i dodao da je paraolimpijca posetio kao prijatelja da mu "pruži moralnu podršku" Paraolimpijac Oskar Pistorijus dobio je "ogromnu podršku" navijača ...

"Oskaru podrška iz celog sveta"

B92 - 17.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus dobio je ogromnu podršku navijača pošto je pritvoren u policiji u Južnoj Africi pod optužbom da je ubio svoju devojku, To je u nedelju izjavio njegov agent Pet van Zil.

PREMIJERNO: Prikazan rijaliti sa devojkom koju je Pistorijus ubio

Kurir - 17.02.2013

Šou program u kom se pojavljuje ubijena Riva Stinkamp premijerno prikazan Jedna južnoafrička TV stanica je emitovao poslednji nastavak rijaliti šou-programa “ Tropika ostrvo blaga” , u kome se pojavljuje tragično nastradala manekenka Riva ...

Pistorijus dobija podršku iz celog sveta, devojku mu kremiraju

Press - 17.02.2013

On je ispred policijske stanice rekao je da su "navijači iz bukvalno celog sveta" poslali podršku Pistorijusu. Van Zil je rekao da je posetio Pistorijusa u policijskoj stanici da razgovaraju o njegovoj karijeri i planovima koje su ...

Sahrana Rive Stinkamp u utorak

Blic - 17.02.2013

Porodica Rive Stinkamp, koju je ubio poznati paraolimpijac Oskar Pistorijus, saopštila je da će njeno telo biti prebačeno u njen rodni grad Port Elizabet, a da je sahrana planirana za utorak.

Pistorijus pokušavao da spasi devojku?

Vesti Online - 17.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus očajnički je pokušavao da spase svoju devojku Rivu Stenkamp (30), pošto je sa više hitaca iz pištolja pucao u nju.

U Pistorijusovoj kući našli krvavu bejzbol palicu!

ALO - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio, piše danas nedeljnik Siti pres.

U kući Pistorijusa nađena okrvavljana palica za kriket

Novi Magazin - 17.02.2013

AP/Beta Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu palicu za kriket i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio.

U kući Pistorijusa nađena krvava bejzbol palica

Portal24 - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, okrvavljenu bejzbol palicu. Istraga treba da pokaže ko ju je i kako koristio, te čija se krv na njoj nalazi.

Bizarno: Poznati komičar šokirao svet šalom na račun Oskara Pistorijusa FOTO

S media - 17.02.2013

Bizarno: Poznati komičar šokirao svet šalom na račun Oskara Pistorijusa FOTO Neki ljudi ponekad nemaju meru. Slučaj Oskara Pistorijusa prethodnih dana glavna je vest praktično u svim medijima, a jedan od najpoznatijih svetskih komičara, ...

U Pistorijusovoj kući nađena okrvavljena bejzbol palica

Portalanalitika - 17.02.2013

J užnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje đevojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio.

ZLOČIN KOJI INTRIGIRA JAVNOST: Pistorijus devojku premlatio palicom, smrvio joj glavu, a potom upucao? (FOTO)

S media - 17.02.2013

ZLOČIN KOJI INTRIGIRA JAVNOST: Pistorijus devojku premlatio palicom, smrvio joj glavu, a potom upucao? (FOTO) U kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, pronađena okrvavljena palica.

U kući Pistorijusa nadjena okrvavljana bejzbol palica

RTCG - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje djevojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio, piše u nedeljnik Siti pres.

BURAN ŽIVOT OSKARA PISTORIJUSA: Sve ljubavi poznatog sportiste optuženog za ubistvo devojke (FOTO, VIDEO)

S media - 17.02.2013

BURAN ŽIVOT OSKARA PISTORIJUSA: Sve ljubavi poznatog sportiste optuženog za ubistvo devojke (FOTO, VIDEO) Paraolimpijac Oskar Pistorijus (26), optužen za ubistvo svoje devojke, vodio je uzbudljiv ljubavni život.

Pistorijus devojci smrskao glavu bejzbol palicom?

Telegraf - 17.02.2013

Pojavile su se nepotvrđene tvrdnje da je glava nesrećne Rive Stinkemp smrvljena, što baca novo svetlo na slučaj ubistva zbog kojeg bi poznati atletičar mogao ostatak života da provede iza rešetaka Južnoafrička policija pronašla je u kući , ...

U Pistorijusovoj kući i krvava palica za kriket

Vesti Online - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu palicu za kriket i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio, piše danas nedeljnik "Siti pres".

Pronađena krvava palica za kriket u kući Oskara Pistorijusa

Pobjeda.me - 17.02.2013

PRETORIJA – Okrvavljena palica za kriket pronađena je u kući Oskara Pistorijusa, južnoafričkog atletičara koji je optužen za ubistvo svoje djevojke Reve Stenkamp, prenio je jutros AFP pozivajući se na izvore u lokalnim medijima u Pretoriji ...

Novi detalji ubistva: Pistorijus palicom za kriket tukao devojku, smrskao joj glavu, a zatim je upucao? FOTO

S media - 17.02.2013

Novi detalji ubistva: Pistorijus palicom za kriket tukao devojku, smrskao joj glavu, a zatim je upucao? FOTO Mediji u Južoafričkoj republici izneli su nove dokaze u slučaju Oskara Pistorijusa.

Novi detalji u slučaju Pistorijus: Atletičar devojci smrskao glavu bejzbol palicom?!

Svet - 17.02.2013

Južnoafrička policija našla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo svoje devojke, okrvavljenu bejzbol palicu i pokušava da utvrdi ko ju je i za šta koristio.

Oskaru podrška iz cijelog svijeta

Portalanalitika - 17.02.2013

P araolimpijac Oskar Pistorijus dobio je ogromnu podršku navijača pošto je pritvoren u policiji u Južnoj Africi pod optužbom da je ubio svoju đevojku. To je u neđelju izjavio njegov agent Pet van Zil.

Sahrana Rive Stenkamp u utorak

Portalanalitika - 17.02.2013

Porodica Rive Stenkamp, koju je prema sumnjama policije ubio poznati paraolimpijac Oskar Pistorijus, saopštila je danas da će njeno tijelo biti prebačeno u njen rodni grad Port Elizabet, a da je sahrana plasnirana za utorak.

U kući Pistorijusa nađena okrvavljena bejzbol palica

Nadlanu - 17.02.2013

Na bejzbol palici je bilo mnogo krvi, a policija će saopštiti čija je to krv, rekao je južnoafričkom nedeljniku "Siti pres" jedan izvor blizak istrazi, koji je dodao da je glava ubijene Rive Stenkamp bila smrvljena.

Pistorijusa podržavaju navijači iz celog sveta

Nadlanu - 17.02.2013

To je u nedelju izjavio njegov agent Pet van Zil. On je ispred policijske stanice rekao je da su "navijači iz bukvalno celog sveta" poslali podršku Pistorijusu.

Bolt: Šokiran sam ubistvom u koje je upleten Pistorijus

Blic - 16.02.2013

Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt priznao je da je ostao u šoku kada je čuo da njegov kolega iz Južne Afrike, Oskar Pistorijus, ubio svoju devojku Rivu Stinkamp. "Još uvek pokušavam da dokučim šta se tačno desilo.

Pistorijus pod posebnim nadzorom, strahuje se da bi mogao da se ubije

Blic - 16.02.2013

Južnoafrički pravosudni organi doneli su odluku da pod poseban nadzor stave planetarnu atletsku zvezdu Oskara Pistorijusa jer, zbog psihičkog stanja u kome se nalazi posle optužbi da je ubio svoju devojku Rivu Stinkamp, strahuju da bi ...

Pistorijusov ujak: Ne postoje dokazi da je Oskar počinio ubistvo s predumišljajem

Blic - 16.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus "utrnuo je od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju devojku Rivu Stinkamp, rekao je njegov ujak Arnold Pistorijus.

"Oskar je utrnuo od tuge i žalosti"

B92 - 16.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus "utrnuo je od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju devojku, rekao je njegov ujak Arnold. Pistorijus.

Pistorijusov ujak: Oskar je utrnuo od tuge i žalosti

Kurir - 16.02.2013

Pistorijus je optužen za ubistvo sa predumišljajem, nakon što je ubio svoju devojku Rivu Stenkamp PRETORIJA - Paraolimpijac Oskar Pistorijus "utrnuo je od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju devojku, rekao je ...

"Pistorijus je utrnuo od tuge i žalosti"

Press - 16.02.2013

Porodica jednog od najuspešnijih paraolimpijaca "snažno odbacuje" optužbe da je on namerno ubio svoju devojku, rekao je Arnold Pistorijus u prvom obraćanju javnosti nekog od članova porodice od kada se dogodilo ubistvo.

Bolt šokiran hapšenjem Pistorijusa

B92 - 16.02.2013

Jamajčanski atletičar Jusein Bolt rekao je da je bio šokiran kada je čuo da je Oskar Pistorijus uhapšen i optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp. „Pokušavam sve da shvatim, još uvek ne verujem šta se desilo.

Pistorijusu preti doživotna robija

B92 - 16.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus mogao bi da provede ostatak života u zatvoru ukoliko bude osuđen za ubistvo sa predumišljajem. Pistorijus je u četvrtak uhapšen i optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp, koja je pronađena ...

Početak suđenja i Oskarove suze u sudnici VIDEO

S media - 16.02.2013

Početak suđenja i Oskarove suze u sudnici VIDEO Paraolimpijac doživljava najteže trenutke u životu. Pošto se veruje da je ubio suprugu, misleći da je provalnik, Oskar Pistorijus je pod istragom.

NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Pistorijus pokušavao da spase devojku nakon što je pucao u nju (FOTO)

S media - 16.02.2013

NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Pistorijus pokušavao da spase devojku nakon što je pucao u nju (FOTO) Oskar Pistorijus pod poseban nadzorom u zatvoru zbog psihičkog stanja u kome se nalazi posle optužbi da je ubio svoju devojku.

Pistorijusov ujak: Oskar je utrnuo od tuge

Mondo - 16.02.2013

"Ne postoje dokazi da je izvršio ubistvo sa predumišljajem. Bio je veoma blizak sa Rivom", izjavio ujak paraolimpijskog šampiona. Oskar Pistorijus "utrnuo je od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju devojku, rekao ...

Pistorijusov ujak: Oskar nije namerno ubio devojku!

ALO - 16.02.2013

Oskar Pistorijus nije želeo da ubije svoju devojku Rivu Stinkamp! Pistorijusov ujak Arnold | Foto: AP Ovako bar tvrdi najbliža porodica slavnog atletičara o kome, posle tragedije, bruji ceo svet.

Pistorijusov ujak: Oskar je utrnuo od tuge i žalosti

Vesti Online - 16.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus "utrnuo je od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju devojku, rekao je njegov ujak Arnold Pistorijus.

Novi detalji: Pistorijus spašavao djevojku nakon što je pucao u nju

RTCG - 16.02.2013

Oskar Pistorijus pod posebnim nadzorom u zatvoru zbog psihičkog stanja u kome se nalazi posle optužbi da je ubio svoju devojku. Pistorijus bliskom prijatelju izjavio da se osjeća "kao da je propao u pakao".

Atletičar Pistorijus pod nadzorom, strahuje se da bi mogao da se ubije

Nadlanu - 16.02.2013

" Potpuno je očajan ", rekao je taj izvor južnoafričkim medijima, nakon što je završeno saslušanje na kome je altetičar i zvanično optužen za ubistvo sa predumišljajem.

Pistorijusu preti doživotna robija

Nadlanu - 16.02.2013

Pistorijus je u četvrtak uhapšen i optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp, koja je pronađena mrtva sa četiri prostrelne rane u njegovoj kući u Pretoriji.

Atletičar koji je zadivio svet optužen za ubistvo devojke

24online - 15.02.2013

Oskar Pistorijus, živa legenda atletike i najveći heroj Olimpijade u Londonu, uhapšen je juče pod optužbom da je ubio svoju devojku Rivu Stinkemp u Pretoriji.

Pistorijus odbacio optužbe

Press - 15.02.2013

Sud je zavnično optužio poznatog paraolimpijca a on je tada počeo da plače kao mala beba preneli su svetski mediji. Međutim popularni sprinter je oštro porekao sve za šta ga je sud optužio.

OPTUŽEN ZA UBISTVO: Pistorijus plakao u sudnici

Kurir - 15.02.2013

Poslednji navodi govore da je Ostak ubio Revu dok se tuširala PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus jutros se pojavio pred sudom zbog sumnje da je ubio svoju devojku Revu Stenkamp (30) prethodnog dana.

Pistroijus optužen za ubistvo sa predumišljajem

RTV - 15.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus optužen je danas i formalno pred sudom u Pretoriji da je ubio svoju devojku. Kako prenose svetske agencije, Pistorijus je tokom izricanja optužnice briznuo u plač.

Pistorijus u suzama pred sudijom

RTS - 15.02.2013

Oskar Pistorijus, prekrivenog lica, odveden na saslušanje. Pognute glave i u suzama saslušao čitanje optužnicu. Sponzori i mediji mu već okrenuli leđa.

Pistorijus optužen za ubistvo

B92 - 15.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus (26), paraolimpijac koji je učestvovao i na Olimpijskim Igrama u Londonu, optužen je za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp (30).

Od studentkinje marketinga do ruskog modela: burne ljubavi Pistorijusa

Blic - 15.02.2013

Oskar Pistorijus je, posle sjajnih sportskih rezultata ostvarenih trčeći na protezama, došao u žižu javnosti zbog ubistva svoje devojke Rive Stinkamp. A ljubavni život bio mu je i pre toga prilično zanimljiv.

Emituju šou sa ubijenom Rivom

B92 - 15.02.2013

Rijaliti šou sa zvezdama u kom se pojavljuje i ubijena devojka Oskara Pistoriusa biće emitovana po planu u Južnoafričkoj Republici, bez obzira na tragične okolnosti pod kojima je nastradala.

Pistorijus predskazao tragediju: Poruka od pre tri meseca koja govori mnogo o njemu FOTO

S media - 15.02.2013

Pistorijus predskazao tragediju: Poruka od pre tri meseca koja govori mnogo o njemu FOTO Od junaka do tragičara u samo nekoliko meseci, to je u najkraćem opis trenutne situacije Oskara Pistorijusa.

Oskar ubio devojku!

ALO - 15.02.2013

Jedan od najpoznatijih atletičara na planeti, čuveni paraolimpijac Oskar Pistorijus, počinio je stravičan zločin na Dan zaljubljenih, ubivši svoju devojku, manekenku Rivu Stinkamp (30).

Paraolimpijac Pistorius na saslušanju zbog ubistva svoje devojke

R.S.Evropa - 15.02.2013

10:54 Paraolimpijac Pistorius na saslušanju zbog ubistva svoje devojke 10:32 Rusija: Stotinje ljudi povređeno u eksplozijama posle meteorske kiše 10:26 SAD: Oštećeni kruzer stigao u luku 09:22 Pjongjang: Više od 100.000 ljudi slavilo ...

Pistorijus danas pred sudom: Hoće li mu verovati da je slučajno ispalio četiri metka u devojku? (FOTO, VIDEO)

S media - 15.02.2013

Pistorijus danas pred sudom: Hoće li mu verovati da je slučajno ispalio četiri metka u devojku? (FOTO, VIDEO) Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, danas će se naći pred sudom.

Oskar Pistorijus ubio devojku u kupatilu (FOTO, VIDEO)

Novi Magazin - 15.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus (26) optužen je danas pred sudom u Pretoriji za ubistvo svoje devojke, modela Rive Stenkamp (30). Sud je naložio da Pistorijus ostane u pritvoru do sledećeg saslušanja u utorak ili sredu.

Pistorijusova djevojka, pravnica blistave karijere modela

Portalanalitika - 15.02.2013

Riva Stinkamp , djevojka Oskara Pistorijusa , južnoafričkog paraolimpijca koji ju je prekjuče ustrijelio u svom stanu, diplomirala je pravo i izgradila impresivnu karijeru modela (reklamne kampanje za ”Ejvon”, FHM, “Tojotu”, “Klover i ...

Pistorijus odveden na saslušanje

RTCG - 15.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, koji se proslavio trčeći uz specijalne proteze, zbog sumnje da je ubio svoju djevojku, Rivu Stinkamp, izveden je na kratko iz pritvora kako bi bio saslušan.

Paraolimpijac Pistorius na saslušanju zbog ubistva svoje devojke

Pobjeda.me - 15.02.2013

PRETORIJA – Slavni južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorius stigao je u petak ujutro u sudnicu kako bi se suočio sa optužbom za ubistvo svoje devojke, manekenke Rive Stenkamp, koja je pronađena mrtva u njegovoj kući u blizini Pretorije.

Pistorius odbacuje optužbe za ubistvo

Al Jazeera - 15.02.2013

Državni tužioci rekli da će tokom suđenja dokazivati da je paraolimpijski šampion počinio ubistvo sa predumišljajem. Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius odbacio je optužbu za ubistvo svoje djevojke , koja je protiv njega podignuta u ...

Poznati sportista optužen za ubistvo devojke: U sudnici briznuo u plač (FOTO, VIDEO)

S media - 15.02.2013

Poznati sportista optužen za ubistvo devojke: U sudnici briznuo u plač (FOTO, VIDEO) Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, pojavio se pred sudom zbog sumnje da je ubio svoju devojku sa ...

Pistorijus plakao u sudu uz tvrdnju da nije namerno ubio devojku! (VIDEO)

ALO - 15.02.2013

Oskar Pistorijus, čuveni južnoafrički atletičar, koji je na Dan zaljubljenih ubio svoju devojku manekenku Rivu Stinkamp (30), izašao je na kratko iz pritvora kako bi bio saslušan.

Pistorius ostaje u pritvoru

RTCG - 15.02.2013

Državni tužioci rekli da će tokom suđenja dokazivati da je paraolimpijski šampion počinio ubistvo sa predumišljajem. Sud u Pretoriji odlučio je da južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorius optužen za ubistvo svoje djevojke, koja je ...

Pistorijus plakao u sudnici

Portal24 - 15.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, osumnjičen za ubistvo svoje djevojke, jutros je saslušan po prvi put na sudu. Dok mu je čitana optužnica Pistorijus je počeo da plače, saopštavaju mediji koji su pratili saslušanje.

Pistorijus u suzama u sudnici

Mondo - 15.02.2013

Slavni atletičar pojavio se u sudnici u petak u Pretoriji i odmah je briznuo u plač. Da li će mu sud poverovati u to da je ubio svoju devojku iz nehata? Oskar Pistorijus prolazi kroz pakao.

Pistorijus u suzama: Nisam je namerno ubio

Mondo - 15.02.2013

Slavni atletičar pojavio se u sudnici u petak u Pretoriji i odmah je briznuo u plač. Odlučno negira da je svoju devojku ubio sa predumišljajem. Oskar Pistorijus prolazi kroz pakao.

Pistorijus plakao na sudu!

ALO - 15.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus optužen je danas i formalno pred sudom u Pretoriji da je ubio svoju devojku. Oskar Pistorijus i Riva Stenkamp | Foto: Beta AP Kako prenose svetske agencije, Pistorijus je tokom izricanja ...

Pistorius ipak nije slučajno ubio devojku

Vesti Online - 15.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus (30) danas je u krcatoj sudnici u Pretoriji i zvanično optužen za ubistvo, a kako prenose svetski mediji, dok mu je čitana optužnica briznuo je u plač.

Plakao u sudnici: Oskar Pistorijus optužen za ubistvo devojke – pucao dok se tuširala!

Svet - 15.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus jutros se pojavio pred sudom zbog sumnje da je ubio svoju devojku Rivu Stenkamp (30) prethodnog dana.

Pistorijus u suzama odbacio optužbe

Prva Srpska TV - 15.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus zvanično optužen za ubistvo sa predumišljajem, a dok mu je čitana optužnica briznuo je u plač. Nema ...

Pistorijus u suzama odbacio krivicu, o kauciji u utorak! (VIDEO)

Telegraf - 15.02.2013

Južnoafriči paraolimpijac rasplakao se u sudnici tokom čitanja optužnice kojom je okrivljen za ubistvo devojke Rive Stinkemp Južnoafrički paraolimpijac pojavio se pred sudom u Pretoriji gde je saslušan zbog .

Pistorijus postao nepodoban za sponzore

Vesti Online - 15.02.2013

Posle vesti da je paraolimpijac Oskar Pistorijus ubio svoju devojku mnoge velike kompanije uklonile su ga s oglasa i reklama. Prvi je to učinio Najk, sklonivši ga sa svog sajta, na kome se nalazio od 2011. godine.

ŽALOSNO DO SUZA Veče pred ubistvo Pistorijusova devojka pitala na Tviteru: Kakvo iznenađene spremate za Dan ...

S media - 15.02.2013

ŽALOSNO DO SUZA Veče pred ubistvo Pistorijusova devojka pitala na Tviteru: Kakvo iznenađene spremate za Dan zaljubljenih? FOTO I dalje sve upućuje na to da se u Pretoriji dogodio nesrećan, ali veoma tragičan slučaj.

Oscar Pistorius denies Reeva Steenkamp South Africa murder

RTCG - 15.02.2013

South African Olympic and Paralympic star Oscar Pistorius has strongly rejected a charge that he murdered his girlfriend, Reeva Steenkamp. Ms Steenkamp, a 29-year-old model, was shot dead at Mr Pistorius's home near Pretoria on Thursday.

Atletičar Pistorijus plakao u sudnici dok su mu čitali optužnicu

Nadlanu - 15.02.2013

Iako su mediji juče pisali da je Pistorijus slučajno ubio Rivu Stenkamp (30), misleći da je u pitanju provalnik kada je želela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih, danas postoje navodi da je ona ubijena dok je bila pod tušem.

Tragedija: Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik?!

Blic - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji trči pomoći specijalnih proteza, uhapšen je pošto je usmrtio svoju devojku, za koju je mislio da je provalnik. Tragedija se dogodila oko četiri časa ujutru u Pretoriji, a nesrećna, 30-godišnja devojka čije ...

Zlatni olimpijac Oskar Pistorijus greškom ubio svoju devojku

24online - 14.02.2013

Jedan od najvećih atletičara invalida, Južnoafrikanac Oskar Pistorijus, jutros je greškom ubio svoju devojku u kući u Pretoriji, misleći da je pljačkaš, objavio je dnevni list Beld na svom sajtu.

Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik, ona htela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih!

Blic - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji trči pomoći specijalnih proteza, uhapšen je pošto se sumnja da je usmrtio svoju devojku, Rivu Stinkamp, za koju je mislio da je provalnik.

Pistorijus ubio devojku, mislio da je provalnik?!

Kurir - 14.02.2013

Plavokosa manekenka Reva Stenkamp usmrćena je sa nekoliko hitaca. Navodno htela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus uhapšen je pošto je slučajno ubio svoju devojku Revu Stenkamp ...

Zlatni olimpijac Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik

24online - 14.02.2013

Jedan od najvećih atletičara invalida, Južnoafrikanac Oskar Pistorijus, jutros je greškom ubio svoju devojku u kući u Pretoriji, misleći da je pljačkaš, objavio je dnevni list "Bild" na svom sajtu.

Slavni sportista ubio devojku misleći da je provalnik

Tanjug - 14.02.2013

JOHANESBURG - Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu, Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp.

"Blejd raner" ubio devojku

RTS - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp.

Sport uživo: Sulejmani u Benfici

RTS - 14.02.2013

Sulejmani od leta u Benfici, prenose portugalski mediji. Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp. Tereti se za ubistvo. Uhapšen predsednik Kaljarija.

Pistorijus se rasplakao u sudnici

B92 - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus pojavio se pred sudom na prvom saslušanju zbog sumnje da je ubio svoju devojku sa više hitaca iz pištolja.

Šta je sve Pistorijus imao u kući: Pištolj, pušku i bejzbol palicu

Blic - 14.02.2013

Južna Afrika je u samom vrhu zemalja po stopi kriminala, desetine ubistva su svakodnevna pojava, a tragedija koja je šokirala svet je ubistvo koje je počinio Oskar Pistorijus koji je usmrtio svoju devojku.

Nema milosti u šou-biznisu: već se skidaju Pistorijusovi bilbordi

Blic - 14.02.2013

Samo nekoliko sati nakon što je obelodanjeno da je atletska zvezda Oskar Pistorijus, koji se proslavio trčanjem sa protezama umesto nogu, najverovatnije greškom ubio svoju devojku, njegov status od idola strmoglavo je srozan na nivo ...

UBISTVO: Pistorijus namerno izrešetao devojku?!

Kurir - 14.02.2013

Južnoafrička policija odbacila teoriju po kojoj je atletičar slučajno pucao u svoju devojku PRETORIJA - Policija Južnoafričke Republike odbacila je danas teoriju da je paraolimpijac Oskar Pistorijus (26) slučajno ubio svoju 30-godišnju ...

Ko je Riva Stinkamp - devojka koju je usmrtio Oskar Pistorijus?

Blic - 14.02.2013

Južnoafrički paraolimpijski trkač Oskar Pistorius, poznat i kao ”Blejdraner”, odnosno kao “najbrži čovek bez nogu”, u sopstvenom stanu je ustrelio svoju devojku Rivu Stinkamp (30), koja je gradila uspešnu karijeru modela, a spremala se da ...

Pistorijus ubio devojku, mislio da je provalnik

RTV - 14.02.2013

JOHANEZBURG - Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu, Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp.

Obrt: Pistorijus optužen da je ubio devojku, izgleda ništa od "slučajne tragedije"!

Blic - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji trči pomoći specijalnih proteza, uhapšen je pošto se sumnja da je usmrtio svoju devojku, 30-godišnju Rivu Stinkamp.

Pistorijus se rasplakao, pa odbacio optužbu za ubistvo sa predumišljajem

Blic - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, koji se proslavio trčeći uz specijalne proteze, zbog sumnje da je ubio svoju devojku, 30-godišnju Rivu Stinkamp, izveden je na kratko iz pritvora kako bi bio saslušan, a potom se rasplakao kada je i ...

ŠOKANTNO: Pistorijus namerno ubio svoju devojku

Press - 14.02.2013

Prvo se pretpostavljalo da je Pistorius pucao u devojku, jer je mislio da se radi o provalniku, ali policija je odbacila takvu teoriju jer utvrđano da nije bilo provale.

Mediji: Oscar Pistorius upucao djevojku

Al Jazeera - 14.02.2013

Južnoafrički mediji javljaju da je paraolimpijski as priveden nakon što je greškom pucao na djevojku, misleći da se radi o provalniku. Južnoafrička policija ispituje paraolimpijskog asa Oscara Pistoriusa nakon što je beživotno tijelo ...

Rusija spremna da bude domaćin sirijskih razgovora

R.S.Evropa - 14.02.2013

09:19 Rusija spremna da bude domaćin sirijskih razgovora 08:54 Paraolimpijac Oscar Pistorius ubio svoju djevojku 08:47 Papa Benedikt XVI održao posljednju misu 08:36 Švajcarska: konjsko meso pronašli i u lazanjama 08:33 Policajci ubijeni u ...

Ukrajina: Broj poginulih u avionskoj nesreći popeo se na pet

R.S.Evropa - 14.02.2013

11:15 Ukrajina: Broj poginulih u avionskoj nesreći popeo se na pet 10:47 Rusija čeka prijedlog SAD o smanjenju nuklearnog arsenala 10:34 SAD: Lider republikanaca se ne slaže s Obaminim prijedlozima 09:56 Provaljeno u prostorije Nezavisnog ...

Ivanov i Lukšić: Integracija u EU važna za stabilnost regije

R.S.Evropa - 14.02.2013

12:48 Ivanov i Lukšić: Integracija u EU važna za stabilnost regije 12:39 Potres jačine 3,1 stupnja na području Sarajeva 12:34 Spajanje dva američka avio prijevoznika u jednu tvrtku 12:11 Milanović: Izbori za zastupnike u EP najkasnije do ...

Pistorijus greškom ubio svoju devojku

Beta - 14.02.2013

Tweet JOHANESBURG, 14. februara 2013. (Beta-AFP) - Jedan od najvećih atletičara invalida, Južnoafrikanac Oskar Pistorijus, u četvrtak ujutro je greškom ubio svoju devojku u kući u Pretoriji, misleći da je pljačkaš, objavio je dnevni list ...

Atletičar Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik?!

ALO - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji trči u pomoć specijalnih proteza, uhapšen je pod sumnjom da je ubio sopstvenu devojku jer je zamenio za provalnika! Tragedija se dogodila u Pretoriji, oko 4 sata ujutru, kada je Pistorijusova devojka ...

Atletičar Oskar Pistorijus ubio svoju djevojku

Portal24 - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji je poznat širom svijeta jer trči pomoći specijalnih proteza, uhapšen je pošto se sumnja da je usmrtio svoju devojku – prenosi BBC.

Pistorijus greškom ubio svoju devojku

Mondo - 14.02.2013

Jedan od najuspešnijih paraolimpijaca sveta uhapšen je u Pretoriji, jer je ubio svoju devojku, misleći da je pljačkaš. Oskar Pistorijus upucao je greškom svoju devojku Rivu Stimkamp u kući u Pretoriji, misleći da je pljačkaš, preneli su ...

Pistorijus greškom ubio svoju devojku

Vesti Online - 14.02.2013

Jedan od najvećih atletičara invalida, Južnoafrikanac Oskar Pistorijus, jutros je greškom ubio svoju devojku u kući u Pretoriji, misleći da je pljačkaš, objavio je dnevni list Beld na svom sajtu.

TRAGEDIJA NA DAN ZALJUBLJENIH: Poznati sportista ubio svoju devojku (VIDEO)

S media - 14.02.2013

TRAGEDIJA NA DAN ZALJUBLJENIH: Poznati sportista ubio svoju devojku (VIDEO) Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju devojku.

POLICIJA ODBACILA SLUČAJNOST: Poznati sportista namerno ubio svoju devojku? (FOTO, VIDEO)

S media - 14.02.2013

POLICIJA ODBACILA SLUČAJNOST: Poznati sportista namerno ubio svoju devojku? (FOTO, VIDEO) Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, optužen za ubistvo svoje devojke.

Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik, a ona samo htela da ga iznenadi na "Dan zaljubljenih" ...

S media - 14.02.2013

Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik, a ona samo htela da ga iznenadi na "Dan zaljubljenih" VIDEO i FOTO Najpoznatiji atletičar koji trči pomoću specijalnih proteza, uhapšen je pošto se sumnja da je usmrtio svoju ...

Oskar Pistorijus ubio djevojku

RTCG - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus (26), Južnoafrički paraolimpijac koji je učestvovao i na Olimpijskim Igrama u Londonu, zvanično je optužen za ubistvo svoje djevojke Reve Stenkamp.

Pistorijus slučajno ubio đevojku!?

Portalanalitika - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, uhapšen je jer je usmrtio svoju đevojku misleći da je provalnik.

Oskar Pistorijus ubio devojku, mislio da je provalnik

Glas javnosti - 14.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus uhapšen je pošto je slučajno ubio svoju devojku Revu Stenkamp misleći da je provalnik?! Poznati atletičar, učesnik prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Londonu, usmrtio je Revu u ranim ...

Ne preterujte sa iznenađenjima za Dan zaljubljenih: Oskar Pistorijus ubio devojku, mislio da je provalnik!

Svet - 14.02.2013

U stanu poznatog paraolimpijca Oskara Pistorijusa pronađena je mrtva 30-godišnja žena, a sumnja se da je sportista ubio svoju devojku jer je mislio da je pljačkaš, javlja Sky News.

Paraolimpijac Oskar Pistorius ubio svoju djevojku

Pobjeda.me - 14.02.2013

PRETORIJA – U kući južnoafričkog paraolimpijca Oskara Pistoriusa u Pretoriji pronađna je mrtva njegova djevojka, a mediji javljaju da je ubio ovaj slavni sportista. Policija je objavila da je djevojka preminula na mjestu događaja.

Pistorius optužen za ubistvo djevojke

Al Jazeera - 14.02.2013

Policija negira tvrdnje da je sportaš pucao na djevojku misleći da je provalnik, rekavši da je i ranije bilo incidenata. Južnoafrička policija optužila je paraolimpijskog asa Oscara Pistoriusa za ubistvo, nakon što je beživotno tijelo ...

Pistorijus greškom ubio devojku, mislio da je provalnik!

Novosti - 14.02.2013

Čuveni atletičar uhapšen je u Pretoriji kada je u njegovoj kući ubijena 30-godišnja Reva Stenkamp, poznati foto model Čuveni atletičar Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji kada je u njegovoj kući ubijena 30-godišnja Reva Stenkamp, ...

Pored pištolja, Pistorijus u kući imao i pušku i palice za bejzbol i kriket!

ALO - 14.02.2013

Oskar Pistorijus, južnoafrički atletičar koji je uhapšen zbog ubistva devojke Reve Stenkamp, imao je čitav arsenal oružja u svojoj kući. Tragičan kraj ljubavi: Reva Stenkamp i Oskar Pistorijus | Foto: Beta AP Misleći da je provalnik, Oskar ...

Pistorius optužen za ubistvo djevojke

RTCG - 14.02.2013

Južnoafrička policija optužila je paraolimpijskog asa Oskara Pistorius za ubistvo, nakon što je beživotno tijelo njegove djevojke pronađeno u njegovoj kući u Pretoriji, javljaju mediji u Južnoafričkoj Republici.

Paraolimpijac Oskar Pistorius ubio devojku!

Story - 14.02.2013

U kući južnoafričkog paraolimpijca Oskara Pistoriusa u Pretoriji njegova devojka pronađna je mrtva , a mediji javljaju da je ubio ovaj slavni sportista, navodno misleći da je provalnik.

Atletičar Oskar Pistorijus ubio svoju devojku na Dan zaljubljenih (VIDEO)

ALO - 14.02.2013

Atletičar Oskar Pistorijus, koji trči u pomoć specijalnih proteza, uhapšen je pod sumnjom da je ubio sopstvenu devojku Reevu Steenkamp! Tragedija se dogodila u Pretoriji, oko 4 sata ujutru, a iako se prvobitno verovalo da je do ubistva ...

Oskar Pistorijus ubio svoju devojku misleći da je provalnik

Telegraf - 14.02.2013

Najpoznatiji svetski paraolimpijac, po svoj prilici, mislio je da je u pitanju provalnik, a nesrećna Riva Stinkemp, veruje se, ušunjala se u kuću kako bi iznenedila Pistorijusa za Dan zaljubljenih Južnoafrička policija privela je u ...

Slavni sportista ubio devojku misleći da je provalnik

Prva Srpska TV - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu, Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp.

Paraolimpijac u pritvoru zbog ubistva devojke (FOTO)

Novi Magazin - 14.02.2013

AP/Beta Jedan od najvećih atletičara invalida, Južnoafrikanac Oskar Pistorijus (26), jutros je greškom ubio svoju devojku (30)u kući u Pretoriji.

Tužna vest dobila nastavak: Devojka Oskara Pistorijusa je izgledala kao anđeo VIDEO

S media - 14.02.2013

Tužna vest dobila nastavak: Devojka Oskara Pistorijusa je izgledala kao anđeo VIDEO Tragična smrt devojke Oskara Pistorijusa šokirala je čitav svet.

OBRT: Pistorijus optužen za ubistvo

Telegraf - 14.02.2013

Prvobitno se sumnjalo da je južnoafrički atletičar upucao devojku, zamenivši je sa provalnikom, ali je policija odbacila takvu teoriju. Saslušanje zakazano za petak, a atletičar ostaje u pritvoru Neverovatni obrti dešavaju se u slučaju ...

Sportisti u šoku, ali Geri Nevil ostavlja bez reči: Pistorijuse, druže, nikada se više nećeš trkati!? FOTO

S media - 14.02.2013

Sportisti u šoku, ali Geri Nevil ostavlja bez reči: Pistorijuse, druže, nikada se više nećeš trkati!? FOTO Vest da je južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus ubio svoju devojku odjeknula je kao bomba.

Pistorijusova devojka anđeo - jedna od najlepših žena sveta

Vesti Online - 14.02.2013

Riva Stinkamp, devojka paraolimpijca Oskara Pistorijusa koju je on slučajno ubio misleći da je provalnik, bila je južnoafrički model i zvezda rijaliti šoua. Sa Pistorijusom je bila u vezi nekoliko meseci, a navodno su spremali i venčanje.

Olympian and Paralympian faces murder charge

RTCG - 14.02.2013

South African Olympic and Paralympic athlete Oscar Pistorius is facing a murder charge after his girlfriend was shot and killed at his Pretoria home.

Pistorijus ubio devojku, jer je mislio da je provalnik

Danas - 14.02.2013

Beograd - Južnoafrički sprinter Oskar Pistorijus optužen je da je u četvrtak oko četiri sata ujutru ubio svoju devojku Revu Stenkamp, koja se, navodno, ušunjala u njegovu kuću u Pretoriji sa željom da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.

Pistorijus zvanično optužen za ubistvo Riv Stinkam

Portalanalitika - 14.02.2013

O skar Pistorijus zvanično je optužen za ubistvo svoje đevojke Riv Stinkam , nakon što je jutros uhapšen. Sjutra će se o krivici izjasniti pred sudijom u Pretoriji, prenose mediji u regionu.

Oskar Pistorijus optužen za ubistvo djevojke

Pobjeda.me - 14.02.2013

PRETORIJA – Južnoafrička policija zvanično je optužila paraolimpijskog šampiona Oskara Pistorijusa za ubistvo djevojke Rive Stenkamp, koja je danas rano ujutro u svojoj kući u Pretoriji ubijena sa četiri hica u glavu i jednim u ruku.

Policija odbacila slučajnost: Poznati sportista namerno ubio svoju devojku?

Prva Srpska TV - 14.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, paraolimpijac koji je učestvovao i na OI u Londonu, optužen za ubistvo svoje devojke. Policija je odbacila teoriju po kojoj je devojka slučajno ubijena.

Pistorijus priveden, optužen je za ubistvo

Novosti - 14.02.2013

Na mestu ubistva pronašli smo pištolj kalibra devet milimetara. Mogu da potvrdim nije u pitanju nesreća i da je osumnjičeni optužen za ubistvo - rekla je portparolka policije Katlego Morale Južnoafrička policija zvanično je optužila ...

Obrt u slučaju Pistorijus: Atletičar namerno ubio devojku?!

Svet - 14.02.2013

Neverovatan obrt dešava se u slučaju južnoafričkog atletičara Oskara Pistorijusa , koji je ubio svoju devojku Rivu Stinkamp ! Okolnosti u kojima je došlo do tragedije ostaju nejasne.

Slučaj Pistorijus: Policija sumnja...

Mondo - 14.02.2013

Policija u Pretoriji sumnja u verziju koju su objavili mediji i po kojoj je slavni atletičar Oskar Pistorijus hicima u ruku i glavu usmrtio svoju devojku Rive Stenkamp misleći da mu neko pljačka kuću. Ovaj četvrtak, 14. februar 2013.

Obrt u slučaju Pistorijus: Djevojku nije slučajno ubio?

Portal24 - 14.02.2013

U slučaju južnoafričkog atletičara Oskara Pistorijusa, koji je ubio svoju djevojku Rivu Stinkamp. Po prvobitnoj verziji događaja Pistorijus je ubio svoju djevojku misleći da je provalnik umjesto nje u njegovoj kući, ali je policija ...

Novi detalji: Atletičar Pistorijus nije slučajno ubio svoju devojku?

Nadlanu - 14.02.2013

Iz policije navode da su u ku ći i pre bili zabeleženi slučajevi nasilja i da tokom istrage nisu otkriveni tragovi nasilnog ulaska u kuću. Ranije danas svi svetski mediji su javili da je čuveni atletičar uhapšen u Pretoriji kada je u ...