TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Napadnuta sestra Zorana Đinđića

B92 - 16.05.2004

Valjevo -- Sestra pokojnog premijera Zorana Đinđića, Gordana Đinđić Filipović napadnuta je u porodičnoj vikendici u okolini Valjeva. Gordana Đinđić Filipović napadnuta je u subotu uveče oko 22 sata kada je nekoliko, za sada neidentifikovanih muškaraca provalilo u kuću.

Načelnik VMA: Diazepam u krvi

B92 - 16.05.2004

Beograd -- Sestra pokojnog premijera Zorana Đinđića nalazi se van životne opasnosti. Načelnik VMA Zoran Stanković rekao je u nedelju da je Gordana Đinđić Filipović primljena u subotu u 23.55 sati u svesnom stanju i da je pregledom utvrđeno da je sa spoljne strane leve nadlaktice imala potkožni ...

Istražni sudija ne želi da prejudicira

B92 - 16.05.2004

Valjevo -- Istražni sudija pretpostavlja da će "prva kvalifikacija" napada na Gordanu Đinđić Filipović "verovatno biti pokušaj ubistva". Dragan Obradović ne želi da prejudicira stvari "koje su u nadležnosti okružnog tužioca" i da će to zavisiti od rezultata konačne istrage.

Zvanično saopštenje MUP Srbije

B92 - 16.05.2004

Beograd -- MUP Srbije saopštio je da je Gordana Đinđić Filipović ispričala policiji da su je u subotu uveče napala dva nepoznata lica. "U iskazu koji je dala policiji, Gordana Filipović Đinđić rekla je da su je na vratima njene vikendice u Beloševcu kod Valjeva juče oko 18.45 dočekala dva muškarca ...

Tadić: Policija na potezu

B92 - 16.05.2004

Beograd -- Boris Tadić zatražio je od policije da što pre uhapsi napadače i otkrije inspiratore napada na Gordanu Đinđić Filipović. U saopštenju Demokratske stranke navodi se da je Tadić naglasio da je posebno važno otkriti inspiratore napada na sestru pokojnog premijera Đinđića.

Nikolić: Moraće neko da odgovara

B92 - 16.05.2004

Beograd -- Tomislav Nikolić izjavio je u nedelju da mu je iskreno žao zbog napada na Gordanu Đinđić Filipović. Prema njegovim rečima, "osim nesposobnosti" Vojislava Koštunice da ispuni obećanje, iza slučaja neadekvatnog obezbeđenja Gordane Đinđić Filipović ne postoje "druge namere", a za odgovornog ...

Prete majci i sestri Zorana Đinđića

Blic - 13.05.2004

Mili Đinđić, majci pokojnog premijera, i sestri Gordani prećeno je telefonom. Tokom protekle nedelje neko je dva puta provaljivao i ulazio u porodičnu kuću u Prokuplju. Sumnjamo da pretnje dolaze od zagovornika teorije trećeg metka - kaže za 'Blic' Radivoj Paunović, advokat Mile Đinđić.

Nikoga se ne bojim, ali tražim video nadzor

Blic - 13.05.2004

Posle anonimnih telefonskih poziva i pretnji upućenih meni i mojoj porodici, u kojima nepoznati zahtevaju da moj advokat Radivoj Paunović bude isključen iz suđenja Legiji i ostalima, mogu da kažem da se ničega ne plašim i da mi ne pada na pamet da otkažem punomoćje svom pravnom zastupniku.

Prete majci i sestri Zorana Đinđića

B92 - 13.05.2004

Beograd -- Majci i sestri pokojnog premijera Zorana Đinđića upućene su ozbiljne pretnje telefonom. U porodičnu kuću Đinđićevih u Prokuplju, prošle nedelje neko je dva puta upadao, izjavio je za B92 advokat Radivoj Paunović. Po ovlašćenju majke pokojnog premijera Mile Đinđić, Paunović je Četvrtom ...

Prećeno majci i sestri Zorana Đinđića

B92 - 12.05.2004

Beograd -- Majci i sestri pokojnog premijera Zorana Djindjića, Mili i Gordani, prećeno je telefonom. Takođe, prošle nedelje neko je dva puta provaljivao i ulazio u njihovu porodičnu kuću u Prokuplju, izjavio je advokat Radivoj Paunović.