TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tata Ivica Karabatić: Srbi, izvinite!

Kurir - 31.03.2013

Njen otac Ivica tvrdi da ne zna odakle njegovoj ćerki takve rečenice i izvinjava se u nadi da hrvatsku starletu ipak neće izbaciti iz rijalitija Veliki brat Hrvatska starleta Ava Karabatić je, nakon što je u srcu Srbije imala ...

Avin otac: Ja sam osmislio njen stajling, nije gola!

Kurir - 31.03.2013

Svi me pitaju zašto je gola, ali ona nije gola. Najviše komentarišu njen stajling, a taj stajling sam ja osmislio, rekao je Ivica Karabatić U specijalnoj emisiji " VB magazin ", Ivica Karabatić, Avin otac, rekao je da je on bio zadužen za ...

Maja Nikolić: Zezala sam Uroša da je postigao bod u gostima

Poznati.info - 31.03.2013

Maja Nikolić je malopre razgovarala sa Velikim bratom u ispovedaonici, a glavna tema bio je odnos Uroša i Ave. Otkad je ušla u kuću, pevačica flertuje sa kaskaderom, ali sada je otkrila da uopšte nije zainteresovana za njega.

Ava Karabatić: Volim da se seksam satima

Poznati.info - 31.03.2013

Hrvatska starleta u svakom rijalitiju u kom je učestvovala imala je simpatije kojima se otvoreno nabacivala. U Velikom bratu joj se prvi put “posrećilo”.

Uroš otkrio Maji: Sa Avom sam imao četiri puta seks u kombiju

Poznati.info - 31.03.2013

Kaskader Uroš Ćertić koji se sa Majom Nikolić poznaje od ranije, ispričao je noćas pevačici da je za četiri dana koliko je sa Avom u kombiju, četiri puta imao seks sa starletom.

Avina škola zavođenja: Kad vam se neko ne sviđa, pitajte ga ko je pisao “Zločin i kaznu”

Poznati.info - 31.03.2013

Starleta Ava Karabatić uspela je za samo jedan dan da odvede u krevet Uroša Ćertića, što bi značilo da sigurno barata dobrim zavodničkim veštinama.

Uroš poručio Avi: Ti si poznata po meni

Poznati.info - 31.03.2013

U kući “Velikog brata” i dalje ima trzavica, a odnos Ave i Uroša varira od bliskosti do sukoba. Kaskader je poručio starleti da ne bi ni bila poznata da nema njega.

Maja "zakuvala", umalo fizički obračun Uroša i Žarka

Vesti Online - 31.03.2013

Tenzije u kući “Velikog brata” uskoro bi mogle da se završe i fizičkim obračunom! Sve je počelo onda kada je kontroverzna pevačica Maja Nikolić rekla da joj je kaskader Uroš Čertić priznao da je imao seksualni odnos sa starletom Avom ...

Uroš Ćertić pretio Žarku: Debilčino francuska, izvadiću ti grkljan!

Svet - 31.03.2013

Tenzije u kući Velikog Brata uskoro bi mogle da se završe i fizičkim obračunom! Sve je počelo kada je pevačica Maja Nikolić rekla kako joj je kaskader Uroš Čertić priznao da je imao seksualni odnos sa starletom Avom Karabatić četiri puta.

Ava smislila kako da pobedi: Željko, hajdemo ti i ja do kraja

Poznati.info - 31.03.2013

Željko Stojanović koji se posvađao sa Urošem jer se kaskadere hvalio seksom sa Avom, naljuti se sada i na starletu, a sve zbog njene nepristojen ponude.

VB: Ava smislila kako da pobedi!

Vesti Online - 31.03.2013

Željko Stojanović koji se posvađao sa Urošem jer se kaskadere hvalio seksom sa Avom, naljuti se sada i na starletu, a sve zbog njene nepristojen ponude.

Avin otac: Ja sam odlučio da se Ava pojavi polugola u Velikom bratu

Poznati.info - 31.03.2013

Ivica Karabatić, otac Ave Karabatić, provokativne ukućanke “Velikog brata”, izjavio je on izabrao stajling za svoju ćerku kada je ulazila u kuću na Košutnjaku. - Ja sam smislio šta će ona da obuče.

Avin otac: Uroš nije muškarac, a Maja hoće popularnost preko nje

Poznati.info - 31.03.2013

Tata popularne stralete tvrdi da ona ne zavisi od ljubavnika i sponzora već da je svoj čovek Ava Karabatić Otac Ave Karabatić, Ivica, gostovao je u specijalnoj nedeljnoj emisiji „Velikog brata“.

Veliki brat 2013: Avin otac - Uroš Ćertić nije muškarac, Maja hoće popularnost preko Ave

Svet Plus - 31.03.2013

Otac Ave Karabatić, Ivica, gostovao je u specijalnoj nedeljnoj emisiji "Velikog brata". On je istakao da podržava svoju ćerku u svemu i da ne živi njen život.

Maja: Namerno provociram Avu, kradem joj Uroša!

Kurir - 30.03.2013

Namerno provociram Avu i kradem joj Uroša, jer znam da je ona zaljubljena u njega i mora da nauči da se bori, rekla je Maja Maja Nikolić u razgovoru sa Velikim bratom rekla je da je Uroš ne zanima kao muškarac već da ga ona gleda kao ...

UŽIVO VB: Pala vlada, Ava i Uroš bezbedni ove nedelje!

Kurir - 30.03.2013

VB vlada nije prošla zadatak, pa su svi osim Maje Nikolić, Ave i Uroša nominovani Veliki brat obavestio je ukućane da je vlada pala i da sada opozicija uživa imunitet .

Uroš Avi: Da si mi ćerka, ubio bih te, budalo jedna!

Kurir - 30.03.2013

Šta ćeš sad da mi okreneš noge? Sa tom dvojom diplomom možeš dupe da obrišeš, trebalo bi da ti je mozak u prvom planu a ne bradavice, rekao je kaskader Od kada je Maja Nikolić ušla u kuću Velikog Brata , Uroševo ponašanje se drastično ...

(VIDEO) Škola zavođenja Ave Karabatić

Press - 30.03.2013

Na Jutjub kanalu objavljen je zanimljiv video pod nazivom "Škola zavođenja" u kome vam poznata starleta priča kako da osvojite muškarca. "Na prvom dejtu se s amo ljubimo, mazimo i pazimo . Tu nema vremena za priču", rekla je Ava.

MAJA ZAKUVALA: Uroš ispsovao Željka i pretio mu!

Kurir - 30.03.2013

Maja je rekla Žarku da joj se Uroš poverio kako je spavao prvo veče u kući sa Avom, a do sada već 4 puta. Žarko kome se Ava odmah dopala, otišao je u ispovedaonicu da razgovara sa Velikim bratom.

AVA VRIŠTI I PLAČE: Maja zaludela Uroša

Kurir - 30.03.2013

Kad je ušla u kuću, Maja je odmah sa Urošem sklopila pakt da prave Avu ljubomornom. Kada je starleta videla kako su pevačica i kaskader bliski, nije joj bilo prijatno Maja Nikolić je ispunila obećanje da će napraviti haos kad uđe u kući ...

Ava: Kakav celulit, ja sam egzotična Dalmatinka

Poznati.info - 30.03.2013

Avi Karabatić nimalo nije prijao komentar Anete Nakovske da ima celulit. A ništa manje nije joj godila ni izjava Željka Stojanovića da je Nevena Miličević najlepša ukućanka.

Ava: Što da ne spavam sa Urošem, bolje nego pored nekog ko hrče

Poznati.info - 30.03.2013

Tokom jučerašnjeg dana u kući Velikog brata Ava Karabatić je otkrila zašto je prvu noć presavala u Uroševom krevetu. Bilo je i razmirica između starlete i kaskadera, ali su brzo izgladili odnose. - To je bila avantura i izazov.

Pogledajte kako odlična studentkinja Ava govori latinski i italijansk

Poznati.info - 30.03.2013

Već nakon nekoliko sati u kući “Velikog brata”, postalo nam je jasno da Ava Karabatić mnogo voli da priča. Ono što gledaoci nisu znali je da starleta govori latinski i italijanski.

Ava Karabatić: Bolje da ne pričam o Vukovaru

Poznati.info - 30.03.2013

Ava Karabatić od jutros ne prestaje da se nervira. Jedan od blizanca razljutio je straletu opaskom da ne govori kruh nego hleb. Blizanac, koji i sam ne poznaje najbolje naš jezik, rekao je Avi da se u Srbiji govori hleb, a ne kruh.

Seks na eks: Ava i Uroš svetski rekorderi rialitija

Poznati.info - 30.03.2013

Za 14 godina, koliko se „Veliki brat“ emituje širom sveta, bilo je svačega, ali nigde nikada nije zabeležen seks u kući prve večeri. Ava i Uroš postali su tako svetski rekorderi jer je čak i Nemešu i Marijani tebalo deset dana da se opuste ...

Ava i Uroš pokušali da sabotiraju dnevni zadatak

Poznati.info - 30.03.2013

Pripadnici opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić pokušali su da sabotiraju dnevni zadatak članova Vlade “Velikog brata. Oni su probali da zaustave vetrenjaču, ali im to nije pošlo za rukom.

Seks, iznude, afere: Upoznajte porodicu Ave Karabatić

Poznati.info - 30.03.2013

Avin seks u kući „Velikog brata“, te izjava oca Ivice da je ponosan na ćerku – nisu ništa za ovu porodicu skandal-majstora. Ko su zapravo Avini roditelji? Hrvatska još pamti aferu iz 2009.

Ava Karabatić : Sponzoruša je lepa devojka kojoj je teško u životu

Poznati.info - 30.03.2013

Ava Karabatić podelila je sa nama svoje mišljenje o sponzorušama sa kojima se duboko saoseća. Kao inspiracija poslužila joj je pesma grupe “Models” – “Pare, pare, pare” - Spoznoruša je lepa devojka koja želi da ima lagodan život.

Ava poručuje Urošu: Ja sam sa tobom zavrsila, ti si za mene mrtav!

Poznati.info - 30.03.2013

Ava Karabatić i Uroš Ćertić su se oštro posvađali. Starleta ne veruje da je kaskader iskren prema njoj i da je podržava. - Ja sam sa tobom završila, ti si za mene mrtva- rekla je ona Ćertiću.

Maja Nikolić traži od Uroša da se venčaju, pošto je posle dva braka nevina

Poznati.info - 30.03.2013

Pevačica Maja Nikolić, koja se od ulaska u kuću “Velikog brata” krila u “tajnoj sobi” sa Sorajom i Milićem Vukašinovićem, konačno se predstavila ostalim ukućanima.

Veliki brat: Sindi: Uroše, čujem nisi se pokazao kod Ave

Poznati.info - 30.03.2013

Sindi je namerno otišla kod zaljubljenog para i pitala kaskadera da li je tačno da se nije najbolje pokazao u seksu sa Avom Nekadašnja članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi je stala na žulj Avi Karabatić, ali i Urošu Ćertiću.

Maja napravila haos u kući VB: Topić hoće napolje

Poznati.info - 30.03.2013

Maja se posvađala sa blizancima Žarkom i Željkom Stojanovićem jer je htele da “odbrani” kaskadera pa je izvređala Dragutina Topića koji hoće hitno da napusti rijaliti Samo nekoliko sati pošto je ušla u glavni deo kuće Velikog brata, Maja ...

Vendi ulazi, Maju i Avu izbacuju zbog nacionalizma!

Poznati.info - 30.03.2013

Dok Vukelićeva, kako ”Alo!” saznaje, intenzivno pregovara sa producentima VB-a, šou bi zbog nacionalističkih ispada mogle da napuste Nikolićeva koja je poručila da ”ne sme da pobedi Hrvatica”, i Karabatićeva koja je zapretila da će pričati ...

Veliki brat: Maja Nikolić ušla u glavni deo kuće i želi da osvoji Uroša

Story - 30.03.2013

Pevačica Maja Nikolić, koja se od ulaska u kuću Velikog brata krila u tajnoj sobi sa Sorajom i Milićem Vukašinovićem, konačno se predstavila ostalim ukućanima.

AVIN OTAC: Srbi, izvinite!

Telegraf - 30.03.2013

Ivica Karabatić javno se izvinio Srbima zbog nacionalističkih izjava njegove ćerke u "Velikom bratu", navodeći da Ava obožava Srbiju u kojoj priželjkuje da se uda Nakon što je imala nacionalističku izjavu protiv Srba ( ), oglasio se Avin ...

UVREDE: Pogledajte šta je Ava tačno rekla o Srbima i Vukovaru (STENOGRAM)

Telegraf - 30.03.2013

Izjave Ave Karabatić u “Velikom bratu” da je bolje da ona ne progovori o tome šta su Srbi radili u Vukovaru podigle su veliku prašinu u javnosti.

VB: Posle seksa sa Avom, Uroš ljubio Maju! (FOTO)

Telegraf - 30.03.2013

Uroš prvo skinuo bubicu sa Majine butine, a onda je poljubio ispred vrata. SVAĐA NA POMOLU! Iako je izjavila da je Uroš ne zanima kao muškarac i da ga gleda kao brata, i sinoć su se poljubili.

Pala vlada "Velikog brata": Ava , Uroš i Maja pošteđeni nominacija, ostali ugroženi!

S media - 30.03.2013

Vest objavljena: 30.03.2013 | 16:16 PALA VLADA "VELIKOG BRATA": AVA , UROŠ I MAJA POŠTEĐENI NOMINACIJA, OSTALI UGROŽENI! Veliki brat obavestio je ukućane da je vlada pala i da sada opozicija uživa imunitet.

Avin tata: Srbi, izvinite zbog moje ćerke

Vesti Online - 30.03.2013

Ivica Karabatić, otac Ave Karabatić, javno se izvinio Srbima zbog nacionalističkih izjava njegove ćerke u "Velikom bratu", navodeći da Ava obožava Srbiju, u kojoj priželjkuje i da se uda.

Uroš izvređao Avu: Da si mi kćerka nalupao bih ti šamare!

Svet - 30.03.2013

Od kada je Maja Nikolić ušla u kuću Velikog Brata, Uroševo ponašanje se drastično promenilo. Nakon ljubavnog odnosa koji su Ava i Uroš gajili usledila je velika netrpeljivost, izgleda je tačna ona da “između ljubavi i mržnje linija je ...

"Veliki Brat" pršti od seksa!

Vesti Online - 30.03.2013

Rijaliti groznica ovih dana zahvatila je Srbiju, a ono što je postalo “glavni adut” šoua ovakvog tipa jesu seks-scene i golotinja, kojih, sudeći po gledanosti, nikad dosta.

MAJA: Uroš mi je priznao da je 4 puta kresnuo Avu! UROŠ: Vilice ću da vam polomim!

Telegraf - 30.03.2013

Nakon što je Maja otkrila da su Uroš i Ava imali seks, došlo je do žestokog sukoba, uvreda i umalo tuče između Uroša i Žarka Tenzije u kući “Velikog brata” uskoro bi mogle da se završe i fizičkim obračunom! Sve je počelo onda kada je ...

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš se posvađali! Ava plakala: Ti si za mene mrtav! (Video)

Svet Plus - 30.03.2013

Ava Karabatić razočarala se u svog cimera Uroša Ćertića, a kojim deli krevet i prostor u tesnom kombiju. Ava je četvrtog dana u kući poklekla, pa je čak i zaplakala tokom ispovedanja Velikom bratu.

Veliki Brat 2013: Uroš poljubio Maju, Topić želi da napusti kuću! (Video)

Svet Plus - 30.03.2013

Čim je ušla među ostale ukućane, Maja Nikolić se svojski potrudila da napravi haos kakav je najavila Velikom Bratu. Maja se prvo, braneći Uroša, posvađala sa blizancima Žarkom i Željkom, čime je pokazala svoj interes za njega, što se nije ...

Veliki Brat 2013: Pala vlada! Ukućani nominovani, Ava i Uroš dobili imunitet!

Svet Plus - 30.03.2013

Nakon što je vetrenjača stala na više od 30 sekundi, Veliki brat je objavio da je zadatak bio neuspešan i da su članovi vlade nominovani za izbacivanje, a da je opozicija pobedila.

Veliki Brat 2013: Uroš ogovara Avu sa Majom Nikolić

Svet Plus - 30.03.2013

Kaskader Uroš Ćertić koji se sa Majom Nikolić poznaje od ranije, ispričao je noćas pevačici da je za četiri dana koliko je sa Avom u kombiju, četiri puta imao seks sa starletom.

AVA, MARŠ IZ SRBIJE: Hrvatska starleta usred Beograda pljuje po Srbima!

Kurir - 29.03.2013

Ona je u rijalitiju „Veliki brat“ pokazala da oseća veliku mržnju prema nama, nakon cega ju je produkcija opomenula da će je kazniti Pošaljite je kući. Ava Karabatić, iako voli da širi noge pred Srbima , prema nama oseća mržnju.

Avin otac: Ako je spavala sa Urošem, onda je to ljubav!

Press - 29.03.2013

Splićanin je prokomentarisao ponašanje svoje ćerke u "Velikom bratu", jer je većina medija prenela da je starleta imala seks sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

Sindi Urošu: Nisi se baš pokazao kod Ave

Kurir - 29.03.2013

Sindi je namerno otišla u kombi i pitala kaskadera da li je tačno da se nije najbolje pokazao u seksu sa Avom Modelsica Ivana Stamenković Sindi stala namerno je otišla kod zaljubljenog para i pitala kaskadera da li je tačno da se nije ...

Hit na internetu: Stigla nas je vaša ruka i u Srbiji!

Press - 29.03.2013

Video u kojem je popularna hrvatska starleta Ava Karabatić "ručno obradila" srpskog kaskadera Uroš Ćertića, već prve večeri "Velikog brata", ponovo je aktuelan.

Ava kameri pokazala guzu!

Kurir - 29.03.2013

Starleta je masirala Anetu u kratkoj suknjici ispod koje je provirivala stražnjica Ava Karabatić od samog ulaska u kuću Velikog brata skreće pažnju na sebe.

Ava: Uroše, ti si za mene mrtav!

Kurir - 29.03.2013

Ava je rekal Urošu da je on za nju mrtav, dok je Nevene poželela da napusti šou, jer je, kako kaže, svi nerviraju Ava i Uroš žestoko su se posvađali. Starleta ne veruje da je kaskader iskren prema njoj i da je podržava .

TROJKA: Maja ušla, hoće da spava sa Urošem i Avom!

Kurir - 29.03.2013

Maja je napokon ušla u kuću i odmah navalila na Uroša Maja Nikolić napokon je dočekala da uđe u kuću. Ona je dobila zadatak da bude holandska kraljica, a čim je ušla navalila je na Uroša.

STRIPTIZOM DO POBEDE: Avi ispale grudi!

Kurir - 29.03.2013

Ava je pokušala da zavede vladu, pa je tako počela da igra i da se skida, a onda je pokazala i više nego što je planirala Ukućani su dobili novi zadatak i moraju da okreću vetrenjaču bez prestanka 24 sata .

Avina burna noć u "Velikom bratu" uzburkala je celu zemlju: Njen tata video je sve a evo šta je rekao za ćerkino ...

S media - 29.03.2013

Vest objavljena: 29.03.2013 | 09:17 AVINA BURNA NOĆ U "VELIKOM BRATU" UZBURKALA JE CELU ZEMLJU: NJEN TATA VIDEO JE SVE A EVO ŠTA JE REKAO ZA ĆERKINO PONAŠANJE Već prve noći starleta je rešila da skrene pažnju na sebe i odmah se zbližila sa ...

Seva sujeta: Ava zaratila sa Nevenom

Vesti Online - 29.03.2013

Ava Karabatić koja se od početka emitovanja "Velikog brata" baš trudi da postane glavni favorit za pobedu na dobrom je putu da zarati sa svim ženama u kući.

Sindi proziva kaskadera: Uroše, čujem da se nisi pokazao kod Ave!

Svet - 29.03.2013

Nekadašnja članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi je stala na žulj Avi Karabatić, ali i Urošu Ćertiću . Ona je namerno otišla kod zaljubljenog para i pitala kaskadera da li je tačno da se nije najbolje pokazao u seksu sa Avom.

Hrvati, stigla nas je vaša ruka i u Srbiji

Vesti Online - 29.03.2013

Video u kojem je popularna hrvatska starleta Ava Karabatić "ručno obradila" srpskog kaskadera Uroša Ćertića, već prve večeri "Velikog brata", ponovo je aktuelan.

TROJKA U VB: Maja hoće Avi uz pomoć jezika da otme Uroša!

Telegraf - 29.03.2013

Pevačica je pripretila da će na svoj rođendan, koji će proslaviti u kući Velikog brata, poljubiti Uroša s jezikom, dodajući da će prvo prepustiti Avi da ga "proba", pa će ga onda ona uzeti Pompezni izlazak Maje Nikolić iz “tajne sobe”, i ...

Maja Nikolić u glavnom delu kuće “Velikog Brata”: Holandska kraljica odmah bacila oko na Uroša!

Svet - 29.03.2013

“Veliki Brat” je večeras iznenadio sve ukućane jer im je u goste došla holandska kraljica – Maja Nikolić . Ona ne sme da otkrije da je u kući bila sve vreme i da je tajni agent.

Veliki brat 2013: Sindi - Uroše, čujem nisi se pokazao kod Ave

Svet Plus - 29.03.2013

Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi stala je na žulj Avi Karabatić, ali i kaskaderu Urošu Ćertiću. Uroš i Ava su već neko vreme u kombiju u dvorištu i ne smeju da uđu u kuću jer su deo opozicije, a među takmičarima ...

Avin tata: Ponosan sam, Ava je imala seks sa Urošem iz ljubavi! (Foto)

Svet Plus - 29.03.2013

Nakon što je Ava Karabatić već prvo veče u kući Velikog brata spavala s Urošem Ćertićem, oglasio se i njen tata. Naime, Ivica Karabatić je nakon ovih događanja dao intervju za portal "Alo" rekavši kako je veoma ponosan na svoju kćer! ...

Ava Karabatić i njeni najveći biseri

Svet Plus - 29.03.2013

Hrvatska starleta Ava Karabatić svakako je jedna od najupečatjivijih učesnika u rijalitiju “Veliki Brat”. Čim je ušla u kuću, atraktivna Splićanka je počela da animira kako takmičare, tako i publiku svojim atipičnim ponašanjem.

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš pokušali da sabotiraju ukućane!

Svet Plus - 29.03.2013

Pripadnici opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić pokušali su da sabotiraju dnevni zadatak članova Vlade "Velikog Brata". Oni su probali da zaustave vetrenjaču, ali im to nije pošlo za rukom.

Veliki brat 2013 dobio kraljicu: Maja Nikolić napada Uroša, Ava izbezumljena!

Svet Plus - 29.03.2013

Od sinoć su učesnici "Velikog brata" imali brojne zadatke koje su morali da ispune, a sve se svodilo na ulizivanje Holandiji. Ukućani su nosili holandsku nošnju i, naravno, klompe, a jedan od zadataka bio im je da ručno pokreću vetrenjaču ...

Uroš pravi Avu ljubomornom: Sindi je baš dobra riba!

Kurir - 28.03.2013

Meni ne bi ni morala da traži masažu, sam bih je masirao, bio je uporan Uroš u kontriranju Avi Iako se mislilo da će se u tesnom kombiju opozicija zbližiti , čini se da je atmosfera među njima sve napetija.

GLEDAJTE UŽIVO VB: Ava će uvenuti kada uđe Soraja

Kurir - 28.03.2013

Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Ima da dobije facijalis", ubeđena je Maja Nikolić komentarišući događaje u kući "Velikog brata" iz tajne sobe "Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Uvenuće kad budeš ušla u kuću, ...

(VIDEO) Ava i Uroš se posvađali zbog Sindi?

Press - 28.03.2013

Nakon što je zanosna starleta Ava Karabatić provela noć u krevetu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, došlo je i do prvih ljubmornih scena. Pošto je Uroš rekao da je Ivana Stamenković Sindi "dobra riba", to se nije dopalo Avi, pa su se ...

UROŠ VELIKOM BRATU: Hvala ti na Avi!

Kurir - 28.03.2013

Potpisao bih da do kraja ostanem u kombiju, rekao je Uroš blizancima Jutro u kući Velikog brata počelo je veoma zanimljivo. Uroš u razgovoru sa modelsicom Sindi priznao je da je i juče radio nešto zanimljivo.

GLEDAJTE UŽIVO VB: Ava: Nemoj da pričam šta je Srbija radila u Vukovaru

Kurir - 28.03.2013

Veliki brat, Ava Karabatić, Maja Nikolić, nacionalna osnova Ava preti Vukovarom. Naime, dok su doručkovali blizanci Žarko i Željko , koji ne pričaju baš čisto srpski, opomenuli su hrvaticu Avu Karabatić da se u Srbiji kaže hleb, a ne kruh ...

Ava Karabatić: Bolje da ne progovorim šta su Srbi radili u Vukovaru!

Press - 28.03.2013

Međutim, izgleda da ova pravila ne važe za hrvatsku starletu Avu Karabatić. Ona je tokom razgovora sa jednim od blizanaca Stojanović izjavila: - Bolje da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru! Starleta je ovo izjavila ...

POLITIKA UŠLA U VB: Slavko slavi, a Ava kudi Srbe!

Kurir - 28.03.2013

Slavko Labović otpevao srpsku patriotsku pesmu "Slava Srbinu", koja je posvećena velikom srpskom političaru i rodoljubu Svetozaru Miletiću, a Ava braći zapretila: Nemoj da ja pričam šta su Srbi radili u Vukovaru Politika ušla u kuću ...

Avin otac ponosan: Njen seks je za Nobela!

Kurir - 28.03.2013

Ako je spavala sa Urošem onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba. Za to bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu. Seks pred kamerama nije ništa strašno, ni Severini nije ništa falilo kaže Ivica Karabatić Svoj ponos i sreću Ivica Karabatić, ...

VB: Maja postaje Avin dušmanin!

Kurir - 28.03.2013

Maja nastavlja sa napadima na Avu: Meni je nje toliko žao, sramota me je. Ne mogu da smejem kad je žalosno VIP stanari kuće na Košutnjaku obučeni su u holandske nošnje .

Sindi: Uroše, čujem nisi se dobro pokazao

Kurir - 28.03.2013

Nemoj da se brukaš pred svetom, rekla mu Sindi, a Ava se ubacila rekavši: "Ne mogu ja ništa, kad mu srce kuca za tobom" Uroš i Ava su već neko vreme u kombiju u dvorištu i ne smeju da uđu u kuću.

Milić: Ava, vratićeš se u Lazu!

Kurir - 28.03.2013

Dok je Ava čitala svoj sastav, Milić je prokomentarisao Lazo, Lazo, vratićeš se ti u Lazu Ukućani su dobili zadatak da napišu sastav o drugu iz klupe, a Ava je toliko oduševila Uroša da on nije mogao da napiše svoj sastav.

Avi smetaju Crnogorci

Kurir - 28.03.2013

Ava je u razgovoru sa blizancima i Urošem rekla da bi ona "onog atletu" odmah izbacila Ava Krkobabić nema baš najbolje mišljenje o Dragutinu Topiću.

Nema stida: Ava nameće grudi

Vesti Online - 28.03.2013

U vrlo provokativnom, leopard izdanju, Ava je postrojila Uroša i blizanca Žarka i samo je brbljala. Češljajući svoju kosu, govorila je kako ona sebe ne smatra lepom, poredila je sebe sa Kim Kardašijan i kako nju ni za šta nije stid.

AVA NAMEŠTA GRUDI: Ja sam kao Kim Kardašijan (VIDEO)

Telegraf - 28.03.2013

"Ja sam se slikala za "Plejboj", na tim slikama se ništa ne vidi, a sve se vidi" ,rekla je hrvatska starleta ukućanima Hrvatska starleta uporedila je sebe sa , a pred ukućanima je istakla da je nije stid ni za šta šta radi.

"Frka" zbog izjave vickastog kaskadera: Ava mu nije dovoljna, sad bi i "Modelsicu"! (VIDEO)

S media - 28.03.2013

Vest objavljena: 28.03.2013 | 12:35 "FRKA" ZBOG IZJAVE VICKASTOG KASKADERA: AVA MU NIJE DOVOLJNA, SAD BI I "MODELSICU"! (VIDEO) Bolje mu je bilo da je ćutao. Starleta ima "prgavu" narav! i .

SKANDAL! AVA: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Telegraf - 28.03.2013

Iznervirana primedbom jednog od blizanaca Stojanović da bi u Srbiji trebalo da traži hleb, a ne kruh, hrvatska starleta spomenula rat u Hrvatskoj! "Imoušn": "Biće izbačena iz kuće ako nastavi" Iako je po pravilima strogo zabranjeno ...

Da li ste znali da je Ava Karabatić ovako inteligentna? – VIDEO

Portal24 - 28.03.2013

Ona “razbija” Latinski i Italijanski jezik, pjeva, odličan je student, model, još kada je čujete sve će vam biti jasno. ...

Ava: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Vesti Online - 28.03.2013

Iako je po pravilima “Velikog brata” strogo zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu da naruše međunacionalne odnose, to se izgleda ne odnosi na hrvatsku starletu Avu Karabatić.

Ava i Uroš se posvađali zbog Sindi?

Vesti Online - 28.03.2013

Atmosfera u rijaliti programu "Veliki brat" postaje sve uzbudljivija. Nakon što je zanosna starleta Ava Karabatić provela noć u krevetu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, došlo je i do prvih ljubmornih scena.

Još jedan ispad u kući “Velikog Brata”! Ava Karabatić: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Svet - 28.03.2013

Iako je po pravilima “Velikog brata” strogo zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu da naruše međunacionalne odnose, to se izgleda ne odnosi na hrvatsku starletu Avu Karabatić.

Ava Karabatić: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Poznati.info - 28.03.2013

Ona je tokom razgovora s jednim od blizanaca Stojanović izjavila: - Bolje da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru! Nakon što se jedan od njih našalio da bi, budući da je trenutno u Srbiji, umesto kruh trebalo da kaže ...

Uroš Ćertić: Hvala ti “Veliki Brate” za avanturu u kombiju!

Svet - 28.03.2013

Jutro u kući Velikog brata počelo je veoma zanimljivo. Uroš u razgovoru sa modelsicom Sindi priznao je da je i juče radio nešto zanimljivo. “Radio sam nešto zamimljivo juče” , rekao je Uroš dok je razgovarao sa Sindi, na šta mu je ...

Avin tata: Ponosan sam na ćerkin seks

Vesti Online - 28.03.2013

Svoj ponos i sreću Ivica Karabatić, otac hrvatske starlete Ave, nije mogao da sakrije zbog ljubavi koju je njegova ćerka doživela već prve večeri u rijalitiju "Veliki brat“, kada je, sva je prilika, upražnjavala seks sa kaskaderom Urošem ...

Poslušajte Avu Karabatić na latinskom i italijanskom – VIDEO

Portal24 - 28.03.2013

Studentkinja Filozofskog fakulteta u Zadru, Ava Karabatić, nije imala mnogo prilike da u kući “Velikog brata” pokaže svoje intelektualne sposobnosti, ali je pokazala neke od svojih vještina u krevetu.

Ljubi je tata: Avin otac ponosan na ćerkino ponašanje u “Velikom Bratu”!

Svet - 28.03.2013

Svoj ponos i sreću Ivica Karabatić, otac hrvatske starlete Ave, nije mogao da sakrije zbog ljubavi koju je njegova ćerka doživela već prve večeri u rijalitiju “Veliki brat”, kada je, sva je prilika, upražnjavala seks sa kaskaderom Urošem ...

Tata Karabatić ponosan na ćerkin seks u VB

Telegraf - 28.03.2013

- Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u „Velikom bratu“! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno.

Veliki Brat 2013: Uroš pravi Avu ljubomornom! Sviđa mi se Sindi! (Video)

Svet Plus - 28.03.2013

Iako su svi bili uvereni da će se u tesnom kombiju članovi opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić zbližiti, čini se da je atmosfera među njima sve napetija.

Veliki Brat 2013: Ava će uvenuti kad Soraja uđe u kuću! (Video)

Svet Plus - 28.03.2013

Maja Nikolić je sigurna da će Ava Karabatić dobiti opasnu suparnicu u liku (i telu) Soraje Vučelić. "Soraja, pa ti si 200 puta bolja riba od ove Ave! Uvenuće kad budeš ušla u kuću, ima da dobije facijalis", ubeđena je Maja Nikolić ...

Ava Karabatić odlična studentkinja!? Pogledajte kako priča latinski i italijanski (Video)

Svet Plus - 28.03.2013

Već nakon nekoliko sati u kući "Velikog brata", postalo nam je jasno da Ava Karabatić mnogo voli da priča. Ono što gledaoci nisu znali je da starleta govori latinski i italijanski.

Uroš Ćertić: Veliki brate hvala ti za Avu!

Svet Plus - 28.03.2013

Svi ukućani "Velikog brata" doručkovali su ispred kombija zajedno sa opozicijom, Urošem Ćertićem i Avom Karabatić. Ava i Sindi jele su u kombiju, a "Veliki brat" pozvao je Uroša u ispovedaonicu.

Ava Karabatić: Ja sam devica!

Kurir - 27.03.2013

Starleta je sedela na krevetu sa Žarkom, jednim od blizanaca iz francuske i sa Urošem Ćertićem. Razgovarali su o pornićima i da li je ona dobila nekada poziv da učestvuje u nekom porno filmu Ava Karabatić je od samog početka rijalitija ...

Seks par Ava i Uroš opozicija!

Kurir - 27.03.2013

Konačna odluka o njihovoj podeli zapravo je pripala tajnim ukućanima Maji, Soraji i Miliću. Očigledno je da su se zaljubili. Hoćemo da im damo priliku da se još više zbliže, rekla je Maja U kući Velikog brata sinoć su održani parlamentarni ...

Pogledajte: Žarko i Željko raspravljaju da li su Ava i Uroš imali seks

Blic - 27.03.2013

Uzbudljiva dešavanja između Ave Karabatić i Uroša Ćertića nisu promakla ni ostalim ukućanima "Velikog brata", pa se neki od njih pitaju koliko daleko je novopečeni par otišao u aktivnostima ispod jorgana.

Žarko bratu: Gledao sam kako Uroš radi Avu!

Kurir - 27.03.2013

Znači kresnuli su se. Cela Srbija da vidi, zaključio je Željko Blizanci Željko i Žarko raspravljali su da li su Ava i Uroš imali seks. Žarko je bratu rekao da su njih dvoje imali seks, a Željko se brecnuo što mu to nije ranije rekao.

Uroš zabrinut za Avu: Bole li te ruka?!

Kurir - 27.03.2013

Kaskader je pitao Hrvaticu da li je još boli ruka, a potom je spominjao i rode, aludirajući na bebe U Kući Velikog brata jutros je sve usporeno.

UŽIVO VB AVA PRIPREMI SE: Maja napada Uroša!

Kurir - 27.03.2013

Maja Nikolić je ubeđena da će je Veliki brat pustiti da uđe u Kombi. Već neko vreme razmišlja šta će obući za Uroša Posle demokratskih izbora na kojima je formirana vlada , Veliki brat je štabu iz tajne prostorije dao 20 minuta da odluči ...

Uroš pitao Avu Karabatić da li je bolela ruka?!

Press - 27.03.2013

Odlukom tajnih ukućana Maje, Soraje i Milića, njih dvoje izbačeni su iz Vlade "Velikog brata" . Zbog toga su prespavali u kombiju u dvorištu, mogli su da nastave tamo gde su stali.

Žarko: Igraće se Ava još sa nekim!

Kurir - 27.03.2013

Ava je kao leptirić, ide sa cveta na cvet, pa će se igrati ona sa još nekim, rekao je Žarko Željku Blizanci Žarko i Željko u ispovedaonici su razgovarali o Avi i njenom odnosu sa ljudima u kući.

Ava i Uroš izbačeni iz Vlade Velikog Brata (VIDEO)

Telegraf - 27.03.2013

Tajni stanari Soraja Vučelić, Maja Nikolić i Milić Vukašinović odlučili su da mladi par bude opozicija, međutim, sudbina starlete i kaskadera u rijalitiju još nije poznata Kao što je poznato, u kući sinoć su održani demokratski ...

Ava ponovo briljira: Devica sam, pornići me ne zanimaju!

Svet - 27.03.2013

Ava Karabatić je od samog početka rijalitija počela sa skandalima. Ovoga puta je izjavila da je devica. Starleta je sedela na krevetu sa Žarkom , jednim od blizanaca iz Francuske i sa Urošem Ćertićem .

Šetala u halterima i ponosno pozirala: Međutim, slikana s leđa Ava je pokazala da uopšte nije savršena (FOTO)

S media - 27.03.2013

Vest objavljena: 27.03.2013 | 11:17 ŠETALA U HALTERIMA I PONOSNO POZIRALA: MEĐUTIM, SLIKANA S LEĐA AVA JE POKAZALA DA UOPŠTE NIJE SAVRŠENA (FOTO) Možda je na licu imala širok osmeh i veliku hrabost kada je pred milionima gledalaca ...

VIP VB: Neki u kombiju, a neki u bolnici

Vesti Online - 27.03.2013

Dešavanja u Kući Velikog brata ukratko? "Golupčići" Ava Karabatić i Uroš Čertić su sada u kombiju opozicije u dvorištu, a Maja Volk je završila na ušivanju.

SANJA: Više nisam u vezi sa Urošem, briga me što je imao seks sa Avom!

Telegraf - 27.03.2013

"Našu vezu smo okončali početkom marta i svako je krenuo svojim putem", napisala je finalistkinja "Prvog glasa Srbije" i tako odgovorila na pitanje kako reaguje na krevetske igrarije između Ćertića i Karabatićeve u "Velikom bratu" Nakon ...

VB: Uroš proziva Avu zbog seksa!

Telegraf - 27.03.2013

Ava se žalila "Velikom bratu" da nije mogla da zaspi, na šta je Uroš pitao: "Zašto, je l' te bolela ruka?". . Kao opozicija, njih dvoje su prespavali u kombiju koji se nalazi u dvorištu.

"Više nisam sa Urošem, briga me što je imao seks sa Avom"

Vesti Online - 27.03.2013

Nakon što su se Ava Karabatić i kaskader Uroš Ćertić već prve noći "do'vatili" ispod jorgana u “Velikom bratu”, bilo je pitanje kako će na to reagovati Uroševa devojka Sanja Dimitrijević, finalistkinja “Prvog glasa Srbije”.

Uroš proziva Avu zbog seksa: Zašto nisi mogla da spavaš? Bolela te je ruka?

Svet - 27.03.2013

Tajni ukućani Maja, Milić i Soraja izbacili su iz Vlade Velikog Brata Avu Karabatić i Uroša Ćertića . Kao opozicija, njih dvoje su prespavali u kombiju koji se nalazi u dvorištu.

Veliki Brat 2013: Izglasani članovi opozicije - Ava i Uroš!

Svet Plus - 27.03.2013

Sinoćnim ulaskom takmičara u kuću počeo je rialiti šou "VIP Veliki brat". Učesnici su se smestili, dobili instrukcije od "Velikog brata", a negde su se već pojavile i ljubavne varnice.

Ava Karabatić: Ja sam devica!

Svet Plus - 27.03.2013

Učesnica regionalnog VIP Velikog brata je od samog početka rijalitija počela sa skandalima. Ovoga puta je Ava Karabatić izjavila da je devica. Starleta je sedela na krevetu sa Žarkom, jednim od blizanaca iz Francuske i kaskaderom Urošem ...

Veliki Brat 2013: Ava Karabatić i Uroš Ćertić spavaju u kombiju!

Svet Plus - 27.03.2013

Posle burne noći u kući Velikog Brata, Ava Karabatić i Uroš Ćertić postali su pravi zaljubljeni golupčići i izgleda započeli novu romansu. Veliki Brat 2013: Izglasani članovi opozicije - Ava i Uroš! Nakon što su ih ukućani koji su na ...

Ava Karabatic tražila unapred 9.000 evra za ulazak u Velikog Brata!

Svet Plus - 27.03.2013

Hrvatska starleta Ava Karabatić je kao uslov za svoje učešće u rijalitiju "Veliki brat" zahtevala da joj se honorar isplati unapred. Kako organizatori predvidaju, Ava bi trebalo da ostane svih šest nedelja, stoga su joj isplatili celokupan ...

Sanja Dimitrijević: Verovala sam da Uroš nikada ne bi imao seks pred kamerama!

Svet Plus - 27.03.2013

Ono što se već prve noći dogodilo u Velikom Bratu između hrvatske starlete Ave Karabatić i srpskog kaskadera Uroša Ćertića bilo je neočekivano ne samo za gledaoce, već i za Uroševu bivšu devojku.

Ava Karabatić ušla u haterima u kuću "Velikog brata"

Press - 26.03.2013

Najveću pažnju privukla je hrvatska starleta Ava Karabatić koja je, uprkos tome što je napolju temperatura bila ispod nule, došla u halterima! Zgodna starleta već je poznata široj javnosti po učešću u "VIP Survajveru", a ovog puta je ...

Ava Karabatić ušla u halterima u kuću "Velikog brata"

Press - 26.03.2013

Najveću pažnju privukla je hrvatska starleta Ava Karabatić koja je, uprkos tome što je napolju temperatura bila ispod nule, došla u halterima! Zgodna starleta već je poznata široj javnosti po učešću u "VIP Survajveru", a ovog puta je ...

Ava odmah "uzela meru" blizancu: Tebi ću da masiram gluteus maksimus

Blic - 26.03.2013

Najveću pažnju prvog dana Velikog brata privukla je hrvatska starleta Ava Karabatić koja je u kuću ušla u halterima. Ona je prvo izmasirala vrat i ramena Vesni de Vinči, a onda je obećala masažu svima.

Ava Karabatić se obukla!

Press - 26.03.2013

Hrvatska starleta privukla je sinoć veliku pažnju javnosti kada se na nikoj temperaturi pojavila u donjem vešu. Ava je ipak rešila da su obuče, tako da trenutno na sebi ima helanke i dekoltiranu ...

POD TUŠEM: Ava gola, Maja pari oči!

Kurir - 26.03.2013

Starleta je zatražila pomoć od Maje Volk da skine haltere Ava Karabatić, hrvatska starleta, ušla je kao poslednja u kuću Velikog brata i to u halterima i odmah okrenula pažnju na sebe.

Ava u ofanzivi: Gola pod tušem, Maja Volk joj čuva stražu

Blic - 26.03.2013

Već prve noći u kući Velikog brata mogli smo da vidimo razgolićenu Avu Karabatić kako pod tušem skida haltera. Iz izazovne garderobu kojom je privukla najveću pažnju na početku rialitija nije bilo lako skinuti pa joj je u pomoć pritekla ...

(VIDEO) Ava Karabatić u krevetu Uroša Ćertića

Press - 26.03.2013

Kamere "Velikog brata" zabeležile su da je atraktivna starleta završila u Uroševom krevetu . Po svemu sudeći ova sezona popularnog rijalitija biće više nego ...

VB SEKS: Ava ručnim radom zadovoljila Uroša

Kurir - 26.03.2013

Ava se uvukla u krevet lepuškastog kaskadera i odmah se bacila na posao Prva noć u Velikom bratu i odmah seks. Naime, Ava Karabatić, koja je u kuću ušla samo u halterima , odlučila je da preuzme inicijativu i prvu noć je provela u krevetu ...

Uroš mu skinuo Avu, blizancu Sindi prva rezerva

Kurir - 26.03.2013

Željku nije krivo što je Ava svoju pažnju usmerila na Uroša, jer veruje da se njih dvoje jako dopadaju jedno drugom i ne želi da smeta. Ipak, simpatični blizanac sada je bacio oko na Sindi Jedan od blizanaca, Željko, priznao je Velikom ...

Ava Karabatić Biografija

Poznati.info - 26.03.2013

IME I PREZIME: Ava Karabatić U žižu javnosti su je lansirali učešćem u serijalu „Surviver“ i obnažene fotografije u časopisu „Playboy“. Studentkinja je Filozofskog fakulteta u Zadru gde studira književnost, latinski i italijanski jezik.

Avi Karabatić isplatili 9.000 evra unapred!

Telegraf - 26.03.2013

Produkcija "Emoušn" toliko je bila odlučna u tome da u šou dovede hrvatsku starletu, da su organizatori ovaj put napravili izuzetak, i na zahtev starlete, isplatli joj čitav honorar unapred Hrvatska starleta postavila je uslov produkciji “ ...

EKSKLUZIVNO: Palo i prvo muvanje u “VIP Velikom Bratu”, Ava završila u krevetu Uroša Ćertića!

Svet - 26.03.2013

Iako je pre samo dva i po meseca objasnio da je u srećnoj vezi sa Sanjom Dimitrijević , finalistkinjom Prvog glasa Srbje to ništa nije smetalo kaskadru Urošu Ćertiću da zaskoči Avu Karabatić! On je noćas u svoj krevet primio atraktivnu ...

Ava Karabatić: Najbolje se slažem sa muškarcima

Story - 26.03.2013

Ledeno vreme nije smetalo hrvatskoj starleti Avi Karabatić da svoj ulazak u Kuću načini nezaboravnim - uz stepenice se popela u korsetu i halterima.

Veliki brat: Ava štipala blizanca, skinula se gola pa spavala kod Uroša

Novosti - 26.03.2013

Šou još nije ni počeo u kući Velikog brata, a Ava je već snimljena gola dok joj je Maja Volk pomagala da se presvuče Tu gde je smeh, tu je i hrvatska straleta Ava Karabatić!.

Veliki Brat: Ava pokazala gole grudi! (Foto)

Poznati.info - 26.03.2013

Ava Karabatić, hrvatska starleta, ušla je kao poslednja u kuću Velikog brata i to u halterima i odmah okrenula pažnju na sebe. Pošto je kao poslednja ušla u kuću morala je da se brzo spremi za spavanje jer ih je Veliki brat upozorio, pa je ...

Ava i kaskader zatekli čak i "Velikog brata": Još prve večeri, akcija pod jorganom se otela kontroli! (+16VIDEO+FOTO)

S media - 26.03.2013

Vest objavljena: 26.03.2013 | 14:32 AVA I KASKADER ZATEKLI ČAK I "VELIKOG BRATA": JOŠ PRVE VEČERI, AKCIJA POD JORGANOM SE OTELA KONTROLI! (+16VIDEO+FOTO) Kada se ovako nešto događa još prve večeri, zamislite šta nas tek čeka naredna tri ...

VIDEO: "Pao" seks u Velikom bratu!

Vesti Online - 26.03.2013

Prva noć od ulaska VIP ukućana u kuću Velikog brata, a dvoje (ili troje?!) ukućana se već zavuklo ispod (istog) jorgana! Iako Veliki brat na zvaničnom Fejsbuk nalogu nije želeo da otkrije koje dvoje ukućana je imalo seks (čuva to za ...

Veliki brat: Ava i Uroš - odmah u akciju!

Story - 26.03.2013

Ava Karabatić prvu noć provela je u krevetu sa Urošem Ćertićem. Atraktivna Hrvatica i poznati kaskaderi nisu gubili vreme, pa su već prvu noć proveli zajedno u krevetu.

VB: Ava se vaćarila u krevetu sa kaskaderom Urošem (VIDEO)

Telegraf - 26.03.2013

Starleta i kaskader razmenjivali su nežnosti pred objektivima kamera već je prvu noć uskočila u prvi plan rijaliti šoua . Naime, hrvatska starleta provela je noć u krevetu , gde su razmenjivali nežnosti.

Veliko "oko" ju je uhvatilo u toaletu: Gola Ava, imala problem s halterima, Maja Volk joj se "našla"! (+16VIDEO)

S media - 26.03.2013

Vest objavljena: 26.03.2013 | 16:58 VELIKO "OKO" JU JE UHVATILO U TOALETU: GOLA AVA, IMALA PROBLEM S HALTERIMA, MAJA VOLK JOJ SE "NAŠLA"! (+16VIDEO) Prvo veče, odnosno sam ulazak u kuću na Košutnjaku, bio je u znaku golišave starlete.

Ava Karabatić sebe upisala u “istoriju” Velikog brata – VIDEO

Portal24 - 26.03.2013

Samim ulaskom u kuću Velikog brata polugola i u halterima Ava Karabatić je dala do znanja da će biti jedna od atraktivnijih učesnica ovogodišnje sezone u kući Velikog brata.

VIDEO: Evo šta je Ava radila sa Urošem u krevetu

Novosti - 26.03.2013

Čuvena „jorgan planina“ je opet u centru pažnje, pa su se dvoje ukućana mazili, jedno vreme su bili skroz pokriveni, a mnogi sumnjaju da se desio seks Ava Karabatić je već prvu noć završila u krevetu kod Uroša Ćetića.

Sanja Dimitrijević se oglasila povodom seksa u “Velikom Bratu”: Uroš i ja više nismo zajedno!

Svet - 26.03.2013

Budući da je pre svega nekoliko nedelja sa svojom devojkom, Sanjom Dimitrijević , finalistkinjom šoua “Prvi glas Srbije”, davao intervjue za mnoge domaće medije, u kojima su pričali koliko su srećni, zaljubljeni i kako su jedno u drugom ...

Veliki Brat 2013: Kako su poznate ličnosti prokomentarisale ukućane? (Foto)

Svet Plus - 26.03.2013

U kuću Velikog Brata sinoć se uselilo ukupno šesnaest takmičara, a najveću pažnju izazvala je hrvatska starleta Ava Karabatić. Nakon što je u regionalnom VIP "Survivoru" ponela najveći broj glasova publike, Ava sebe smatra pobednicom ...

Ava Karabatić završila u krevetu Uroša Ćertića! (Foto)

Svet Plus - 26.03.2013

Iako je pre samo dva i po meseca objasnio da je u srećnoj vezi sa Sanjom Dimitrijević, finalistkinjom Prvog glasa Srbije to nije smetalo kaskaderu Urošu Ćertiću da podeli krevet sa Avom Karabatić! Naime, Uroš je noćas u svoj krevet primio ...

Veliki Brat 2013: Papreno već prve noći! Ava i Uroš imali seks! (Video)

Svet Plus - 26.03.2013

Ava Karabatić završila je sinoć u krevetu Uroša Ćertića, međutim, osim nagađanja, nije bilo nikakvih dokaza da je došlo do seksa. Sve do pojave video snimka! Takmičenje nove sezone Velikog Brata za nagradu od 50.000 eura tek je počelo, pa ...