TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šarić prodao "Štampu" VAC-u

B92 - 22.06.2010

Beograd -- Vlasnik "Mitrosreama", Zoran Ćopić tvrdi da je Darko Šarić za 29 miliona evra prodao svoj udeo u "Štampa komercu" nemačkom koncernu VAC, pišu "Novosti".

Šarićeva sačekuša za Dačića u Banjaluci

Glas javnosti - 22.06.2010

BANJALUKA - Policija Republike Srpske je tokom vikenda privela na informativni razgovor Zorana Ćopića i Dražena Golemovića, poslovne partnere odbeglog narkobosa Darka Šarića.

Begunci iz Srbije poslove vode iz Banjaluke

S media - 22.06.2010

Zoran Ćopić i Dražen Golemović, koji su u subotu privedeni u banjalučku policiju zbog saznanja da planiraju atentat na ministra srpske policije Ivicu Dačića, u Republici Srpskoj se kriju od poternica koje su za njima raspisale srpska i ...

Begunci iz Srbije poslove vode iz Banjaluke

Blic - 22.06.2010

Beograd - Zoran Ćopić i Dražen Golemović, koji su u subotu privedeni u banjalučku policiju zbog saznanja da planiraju atentat na ministra srpske policije Ivicu Dačića, u Republici Srpskoj se kriju od poternica koje su za njima raspisale ...

Dačić u blindiranom autu u Banjaluci

Mondo - 22.06.2010

Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije, tokom posete Banjaluci vozio se u blindiranom automobilu marke "dačija", vlasništvu MUP-a Republike Srpske, pišu "Nezavisne novine".

Dražena Golemovića ispitala policija u Banja Luci

R.S.Evropa - 22.06.2010

Preduzetnik Dražen Golemović za kojim traga hrvatsko pravosuđe zbog afere "Ipsilon" i koji je u novembru 2009. godine pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, potvrdio je da ga je policija Republike Srpske privela tokom vikenda i ispitala o ...

Dačićev "atentator": Neću da trunem u srpskom zatvoru

Vesti Online - 22.06.2010

Zoran Ćopić i Dražen Golemović, koji su u subotu privedeni u banjalučku policiju zbog saznanja da planiraju atentat na ministra Ivicu Dačića, u Republici Srpskoj se kriju od poternica koje su za njima raspisale srpska i hrvatska policija.

Drama u Srpskoj: Šarić planirao da napadne Ivicu Dačića!

S media - 21.06.2010

Policija presrela razgovore saradnika Darka Šarića koji su govorili o napadu na ministra Ivicu Dačića tokom jučerašnje posete Banjaluci! Privedeni, pa pušteni Zoran Ćopić i Dražen Golemović Saradnici narko-bosa Darka Šarića planirali su ...

U Banjaluci saslušani Šarićevi saradnici

EMG - 21.06.2010

Policija Republike Srpske je tokom vikenda privela na informativni razgovor Zorana Ćopića i Dražena Golemovića, poslovne partnere odbeglog narko-bosa Darka Šarića, pišu danas banjalučke Nezavisne novine.

Šarić Vacu prodao “Štampu“

S media - 21.06.2010

Nikada nisam za Darka Šarića kupio firmu, nekretninu, niti sam ikada vodio firmu u njegovom vlasništvu. Znam samo da je Šarić za 29 miliona evra prodao svoj udeo u „Štampa komercu“ nemačkom koncernu VAC.

Privedeni Šarićev partner i biznismen

Danas - 21.06.2010

Banjaluka - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je juče da su tokom njegove posete Banjaluci u nedelju mere bezbednosti, koje je preduzela policija, bile veće nego što je to uobičajeno.

Privedeni zbog veze sa Šarićem

B92 - 21.06.2010

Banjaluka -- Pripadnici MUP-a Republike Srpske priveli su i saslušali Dražena Golemovića iz Hrvatske i Zorana Čopića iz Srbije, koji se povezuju sa Šarićevim narko-klanom.

Privođeni Šarićevi pomagači?

Mondo - 21.06.2010

Pripadnici MUP-a Republike Srpske priveli su u subotu i saslušali Dražena Golemovića iz Hrvatske i Zorana Ćopića iz Srbije, koji se povezuje sa Šarićevim narko-klanom.

U Banjaluci saslušani Šarićevi saradnici

S media - 21.06.2010

Policija Republike Srpske je tokom vikenda privela na informativni razgovor Zorana Ćopića i Dražena Golemovića, poslovne partnere odbeglog narko-bosa Darka Šarića, pišu banjalučke Nezavisne novine.

Šarićev saradnik privođen zbog informacija o atentatu

Blic - 21.06.2010

Beograd, Banjaluka - Zoran Ćopić, kontroverzni srpski biznismen osumnjičen da je prao novac za Darka Šarića, preksinoć je priveden u Banjaluci na osnovu informacija da je planirao atentat na ministra srpske policije Ivicu Dačića, koji je ...

Slučaj Ćopića i Golemovića aktuelizovao pitanje skrivanja kriminalaca

R.S.Evropa - 21.06.2010

Akcijom Policije Republike Srpske u kojoj su tokom proteklog vikenda u Banjoj Luci privedena lica sa potjernica iz Srbije i Hrvatske, Zoran Ćopić i Dražen Golemović , pa pušteni na slobodu jer posjeduju i pasoš Bosne i Hercegovine čiji ...

Izbegnut atentat na Ivicu Dačića

Politika - 21.06.2010

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da su tokom njegove posete Republici Srpskoj postojala saznanja policije o potrebi podizanja nivoa bezbednosti i zaštite i da je policija RS preduzela određene mere.

Privedeni zbog sumnje da su povezani sa Šarićem

Vesti Online - 21.06.2010

Pripadnici MUP-a Republike Srpske priveli su u subotu i saslušali Dražena Golemovića iz Hrvatske i Zorana Ćopića iz Srbije, koji se povezuje sa Šarićevim narko-klanom, a koji su zahvaljujući državljanstvu BiH utočište od organa gonjenja ...

Šarić planirao napad na Dačića?

Vesti Online - 21.06.2010

Saradnici Darka Šarića planirali su napad na ministra policije Srbije Ivicu Dačića tokom posete Banjaluci, pišu beogradski mediji, oslanjajući se na izvore iz srpske policije.