TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PERISIC ZA STO SKORIJE DONOSENJE ZAKONA O SARADNJI SA HAGOM

B92 - 19.01.2002

Beograd -- Predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic izjavio je da je neophodno da se sto brze zakonski uredi saradnja sa Haskim tribunalom za ratne zlocine, jer ce u suprotnom zemlja biti ponovo izolovana iz medjunarodnih tokova.

PERISIC: DA NISU TRAGICNE, ILICEVE TVRDNJE BILE BI KOMICNE

B92 - 16.01.2002

Beograd -- Lider Nove Srbije Velimir Ilic izjavio je da je potpredsednik Vlade Srbije Momcilo Perisic 1997 kao nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije, planirao vojni udar i likvidaciju lidera opozicije i tadasnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Milosevica.

PERISIC: PAVKOVIC JE DRZAVNI PROBLEM

B92 - 15.01.2002

Novi Sad -- Potpredsednik vlade Srbije i jedan od lidera DOS Momcilo Perisic odbacio je optuzbe da je svojevremeno "planirao vojni udar i likvidaciju tadasnjih opozicionih lidera, a sadasnjih koalicionih partnera". On je nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsu Pavkovica nazvao "drzavnim ...

VELIMIR ILIC POTVRDIO PAVKOVICEVE OPTUZBE NA RACUN PERISICA

B92 - 15.01.2002

Novi Sad -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilic izjavio je "Gradjanskom listu" da je "video dokument na osnovu kojeg je nacelnik Generalstaba VJ izneo optuzbe protiv Momcila Perisica". "Pre nekoliko meseci video sam taj papir i bio sam stvarno zapanjen.

PERISIC PLANIRAO LIKVIDACIJU OPOZICIONIH LIDERA?

B92 - 14.01.2002

Beograd -- Nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsa Pavkovic izjavio je da je bivsi nacelnik Generalstaba VJ Momcilo Perisic 1997. planirao vojni udar i da je trebalo da "likvidira i sve tadasnje opozicione lidere, a sad koalicione partnere".