TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samo u džipu videli zeleno

Blic - 25.04.2003

Službeni džip 'micubiši pajero', vlasništvo Ministarstva poljoprivrede, kojim je upravljao Stevan Bakalov (49), 15. aprila u 9.40 sati, na raskrsnici Beogradske i Njegoševe ulice, prošao je kroz crveno svetlo, piše u posebnom izveštaju kao dopuni krivične prijave beogradske saobraćajne policije.

Čanak: Veselinov da podnese ostavku, Veselinov neće

B92 - 25.04.2003

Novi Sad -- Predsednik Skupštine Vojvodine i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da bi ministar poljoprivrede Srbije Dragan Veselinov trebalo da podnese ostavku posle saobraćajne nesreće u Beogradu u kojoj je poginula Katarina Marić, a koju je usmrtio Veselinovljev vozač.

Recite istinu, ministre!

Blic - 24.04.2003

Informativna služba Koalicije 'Vojvodina', čiji je predsednik Dragan Veselinov, ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, uputila je juče 'Blicu' saopštenje koje prenosimo u celosti: Ne znamo zašto objavljujete gnusne neistine i nemoralne optužbe protiv ministra Veselinova u vezi sa saobraćajnom ...

Majka optužuje: Bahatost ministra ubila Katarinu

Blic - 23.04.2003

Tužićemo vozača Stevana Bakalova za ubistvo, a ministra poljoprivrede Dragana Veselinova za podstrekivanje. Ne verujem da je vozač samovoljno jurio velikom brzinom gradskim ulicama. Ministar Veselinov nije ništa učinio da vozač smanji brzinu, a možda je baš on tražio da Bakalov vozi brže.

NS: Ne dozvoliti Veselinovu poslanički imunitet

B92 - 23.04.2003

Beograd -- Nova Srbija apelovala je na Ministarstvo pravde Srbije i tužilaštvo da "ne dozvole" ministru poljoprivrede u Vladi Srbije Draganu Veselinovu da se pozove na poslanički imunitet vezano za pogibiju Katarine Marić, koju je usmrtilo vozilo Ministarstva poljoprivrede.

Krivična prijava protiv vozača Ministarstva poljoprivrede

B92 - 21.04.2003

Beograd -- Porodica poginule Katarine Marić pokrenuće privatne tužbe protiv vozača Bakalova i ministra Dragana Veselinova, jer smatraju da je on saučesnik u nesreći. Majka Katarine Marić, Ljiljana u razgovoru za B92 kaže da je bahatost ubila njenu ćerku: "Vozač je ubio moje dete, a ministar je ...