TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

B92.

B92 - 24.11.2001

Predsednik vojvodjanske skupstine Nenad Canak ne veruje da ce postignut dogovor o prenosenju ingerencija sa republickog na pokrajinski nivo biti ispunjen. U izjavi za B92 Canak tvrdi da to ne bi bio prvi put da Vlada Srbije ne ispuni ono sto obeca.

CANAK: VLADIN CEK BEZ POKRICA

B92 - 23.11.2001

Novi Sad -- Najava Vlade Srbije o navodnom vracanju ingerencija vojvodjanskoj administraciji novi je cek bez pokrica, kojim se baca magla pred gradjane porajine, navodi se u saopstenju iz kabineta predsednika Skupstine Vojvodine Nenada Canka koje u petak prenosi Fonet.

CANAK: NIKAD NISAM BIO ZA OTCEPLJENJE

B92 - 22.11.2001

Novi Sad -- Predsednik Skupstine Vojvodine Nenad Canak izjavio je da nije za otcepljenje Vojvodine od Srbije, vec za pravo gradjana Pokrajine da raspolazu svojom imovinom. "Nikada nisam bio za otcepljenje, niti znam nekoga ko je za to", rekao je Canak Televiziji Novi Sad.

'Canak is a little bit nervous

Blic - 21.11.2001

Belgrade - 'Canak requested so many things such as constitution, republic, secession. Everything is absolutely unacceptable. We first have to make constitutional changes, then to see whether Yugoslavia will remain and after that we can discuss decentralization of Serbia.

CANAK: NEMOGUCE SADA UCLANITI RADNIKE "ASTRA BANKE"

B92 - 20.11.2001

Beograd -- Radnici likvidirane Astra banke, koji su ostale bez posla zatrazili su zastitu svojih prava od sindikata "Nezavisnost", ali ova sindikalna organizacija je odbila da im pomogne. Predsednik "Nezavisnosti" Branislav Canak je na konferenciji za novinare podsetio da je zaposlenima u BK ...

CANAK ZA VOJVODJANSKI REFERENDUM

B92 - 19.11.2001

Novi Sad -- Predsednik vojvodjanske Skupstine Nenad Canak se u ponedeljak zalozio za odrzavanje referenduma o raspolaganju imovinom u vlasnistvu pokrajine, i ponovo optuzio predsednika Jugoslavije Vojislava Kostunicu i premijera Srbije Zorana Djindjica za vodjenje stare politike prema Vojvodini, ...