TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ljajić za predsedničke izbore 6. maja

Kurir - 18.03.2012

Za to sam da ovu godinu ne potrošimo potpuno u izbornim kampanjama i postizbornim kalkulacijama, rekao je lider SDPS NOVI SAD - Lider Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić smatra da bi i predsednički izbori trebalo da budu održani 6.

Ljajić za predsedničke izbore 6. maja

Novi Magazin - 18.03.2012

Lider Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić smatra da bi i predsednički izbori trebalo da budu održani 6. maja kada i parlamentarni i lokalni, kako ova godina ne bi potpuno bila potrošena u izbornim kampanjama.

Ljajić za predsedničke izbore 6. maja

Glas javnosti - 18.03.2012

NOVI SAD - Lider Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić smatra da bi i predsednički izbori trebalo da budu održani 6. maja kada i parlamentarni i lokalni, kako ova godina ne bi potpuno bila potrošena u izbornim kampanjama.

Ljajić: Tadiću idi na predsedničke izbore 6.maja

Vesti Online - 18.03.2012

Predsednički izbori trebalo bi da budu održani 6. maja kada i parlamentarni i lokalni, kako ova godina ne bi potpuno bila potrosena u izbornim kampanjama, smatra lider Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić.

Ljajić: I predsednički izbori za Đurđevdan

Mondo - 18.03.2012

Lider SDP Rasim Ljajić smatra da bi i predsednički izbori trebalo da budu održani 6. maja kada i parlamentarni i lokalni, kako ova godina ne bi potpuno bila potrosena u izbornim kampanjama.

Ljajić poziva Tadića da raspiše predsedničke izbore

EMG - 18.03.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pozvao predsednika Demokratske stranke i Srbije Borisa Tadića da raspiše i predsedničke izbore.

"Tadić donosi odluku o izborima"

B92 - 17.03.2012

Beograd -- Potpredsednik DS Dušan Petrović kaže da će predsednik Srbije Boris Tadić blagovremeno doneti odluku da li će predsednički izbori biti kada i parlamentarni.

Šutanovac: Tadić sam odlučuje o predsedničkim izborima

Blic - 17.03.2012

Ministar odbrane i potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da će odluku o tome da li će zajedno sa parlamentarnim i lokalnim ovog proleća biti održani i predsedničkim izbori doneti sam predsednik Republike Boris Tadić ...

Tadić: Nove šanse za sve građane

Press - 17.03.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić potpisao je parlamentarnu listu „Izbor za bolji život - Boris Tadić" za izbore zakazane za 6. maj 2012. godine.

Ljajić traži predsedničke izbore

B92 - 17.03.2012

Novi Sad -- Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pozvao je predsednika Demokratske stranke i Srbije Borisa Tadića da raspiše i predsedničke izbore.

Ljajić poziva Tadića da raspiše predsedničke izbore

Blic - 17.03.2012

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić pozvao je predsednika Demokratske stranke (DS) i Srbije Borisa Tadića da raspiše i predsedničke izbore.

Ljajić poziva Tadića da raspiše predsedničke izbore

Kurir - 17.03.2012

Imamo izbore 6. maja, a redovne predsedničke izbore bismo verovatno imali 15. decembra. Dakle, tek što bismo dobili novu vladu negde početkom septembra, odmah bi počela kampanja za predsedničke izbore NOVI SAD - Predsednik ...

Ljajić: Tadiću idi na predsedničke izbore 6.maja

S media - 17.03.2012

Ljajić: Tadiću idi na predsedničke izbore 6.maja Predsednički izbori trebalo bi da budu održani 6. maja kada i parlamentarni i lokalni, kako ova godina ne bi potpuno bila potrosena u izbornim kampanjama, smatra lider Socijaldemokratske ...

Još čekam Tadića da prelomi

Press - 16.03.2012

Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović kaže za Press da još čeka odluku predsednika Srbije Borisa Tadića da li će biti prevremenih predsedničkih izbora Na pitanje da li će predsedničke izbore raspisati za Đurđevdan, odnosno u istom ...

Predsednički izbori 22. aprila?!

ALO - 16.03.2012

Predsednički izbori mogli bi biti održani već 22. aprila kako bi se drugi krug tempirao za 6. maj, za kada su već zakazani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, saznaje „Alo!„ u vladajućoj koaliciji! Ovakav scenario je smišljen u ...

Predsednički izbori 22. aprila?!

Vesti Online - 16.03.2012

Predsednički izbori mogli bi biti održani već 22. aprila kako bi se drugi krug tempirao za 6. maj, za kada su već zakazani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, saznaju beogradski mediji u vladajućoj koaliciji.

Odluku o predsedničkim izborima doneće Tadić u interesu države

Danas - 16.03.2012

Beograd - Odluku o tome da li ćemo ovog proleća imati i predsedničke izbore donosi isključivo predsednik Republike Boris Tadić. A, da bi i ti izbori sada bili raspisani, on bi trebalo da podnese ostavku.

Tadić sam odlučuje da li će podneti ostavku

Novi Magazin - 16.03.2012

U Demokratskoj stranci se raspravljalo o tome da li bi bilo dobro da se i predsednički izbori održe istovremeno sa parlamentarnim i lokalnim, ali odluku o tome doneće potpuno samostalno Boris Tadić, tvrdi potpredsednik DS-a Dragan ...

Dinkić: Raspisati odmah predsedničke izbore ili ih ne raspisivati

Blic - 15.03.2012

Očekujem da predsednik Srbije Boris Tadić do ovog vikenda podnese ostavku i raspiše predsedničke izbore ili, ako to ne želi, da ih ne raspiše uopšte, poručio je danas predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Dinkić: Tadić nek brzo odluči

B92 - 15.03.2012

Beograd -- Mlađan Dinkić izjavio je da bi predsednik Srbije, ukoliko želi da raspiše prevremene predsedničke izbore, to trebalo da uradi što pre.

Manje stranke najviše gube u predsedničkoj trci

Politika - 15.03.2012

Partije sa jakim liderima dobilebi raspisivanjem predsedničkih izbora, jer je ova kampanja personalizovana i omogućava rast popularnosti stranke Razmišljanje predsednika Srbije Borisa Tadića da li će da da ostavku, prouzrokuje raspisivanje ...

Toma: Pobedićemo sve iz vlasti

Vesti Online - 15.03.2012

Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke, izjavio je za "Večernje novosti" da je uveren da će 6. maja vlast u Srbiji da se promeni, nezavisno od toga da li će da se održe izbori na svim nivoima ili ne.

Skupštinski odbor danas o izborima na Kosmetu

S media - 15.03.2012

Skupštinski odbor danas o izborima na Kosmetu Na današnjem zasedanju Odbora za KiM raspravljaće se o održavanju lokalnih izbora u toj pokrajini.

Dinkić: Raspisati izbore odmah ili ih ne raspisivati

EMG - 15.03.2012

Ako želimo fer i demokratsku kampanju, predsednik Srbije Boris Tadić će ili odmah podneti ostavku na tu funkciju ili predsedničke izbore neće ni raspisati dok im ne dođe vreme, izjavio lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.

Dinkić: Tadiću, ostavka, pa izbori!

Vesti Online - 15.03.2012

Ako želimo fer i demokratsku kampanju, predsednik Srbije Boris Tadić će ili odmah podneti ostavku na tu funkciju ili predsedničke izbore neće ni raspisati dok im ne dođe vreme, izjavio je danas lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan ...

Srbija bira novu vlast 6. maja

24sata - 14.03.2012

Parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori u Srbiji biće održani 6. maja. IZBORI - Predsednik Srbije Boris Tadić juče je, tačno u podne i na dan kad ističe zakonski rok, potpisao odluku o raspisivanju izbora za narodne poslanike, ...

Predsednik u šetnji

24sata - 14.03.2012

Predsednik Boris Tadić "uhvaćen" je, okružen bezbednosnim prstenom od pet telohranitelja, kako razgovara telefonom u Ulici kralja Milana dan pre nego što je za 6. maj raspisao izbore na svim nivoima.

Tadić procenjuje rizik predsedničkih izbora

Kurir - 14.03.2012

Predsednik će doneti odluku da li postoje rizici da u vremenu od 45 dana ne bude na toj funkciji, a Slavica Đukić-Dejanović preuzme ingerencije predsednika Republike BEOGRAD - Potpredsednik Demorkatske stranke Dušan Petrović izjavio je da ...

Dačić i Ljajić zajedno na pokrajinskim izborima

Press - 14.03.2012

Lideri SPS-a i SDP-a Ivica Dačić i Rasim Ljajić dogovorili su juče zajednički nastup na pokrajinskim izborima, saznaje Press. Oni će danas potpisati koalicioni sporazum U centralnoj Srbiji, Ljajićeva stranka u pola opština nastupa sa ...

Tadić će proceniti rizik prevremenih izbora

Prva Srpska TV - 14.03.2012

Potpredsednik Demorkatske stranke Dušan Petrović izjavio je da će predsednik Republike Boris Tadić, na osnovu procene rizika, odlučiti da li će biti prevremenih predsedničkih izbora.

Petrović: Tadić će proceniti rizik prevremenih izbora

S media - 14.03.2012

Petrović: Tadić će proceniti rizik prevremenih izbora Predsednik Republike Boris Tadić, na osnovu procene rizika će odlučiti da li će biti prevremenih predsedničkih izbora, izjavio potpredsednik Demorkatske stranke Dušan Petrović.

Odbor o Kosovu sutra o lokalnim izborima

Novi Magazin - 14.03.2012

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Ljubomir Kragović zakazao je za sutra sednicu tog tela na čijem je dnevnom redu rasprava o sprovođenju lokalnih izbora na teritoriji Kosova i Metohije.

Boris Tadić procenjuje rizik predsedničkih izbora

Glas javnosti - 14.03.2012

BEOGRAD - Potpredsednik Demorkatske stranke Dušan Petrović izjavio je da će predsednik Republike Boris Tadić , na osnovu procene rizika, odlučiti da li će biti prevremenih predsedničkih izbora.

Nikolić: Pobedićemo sve iz vlasti

Novosti - 14.03.2012

Lider SNSTomislav Nikolić: Verujem da ćemo, uprkos razlikama, postići dogovor sa DSS. Neka Tadić bez taktiziranja raspiše predsedničke izbore. Imamo plan za ekonomski oporavak NEKA Boris Tadić prestane sa kalkulacijama i odmah neka podnese ...

Tadić danas raspisuje parlamentarne izbore

Blic - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas parlamentarne izbore u Srbiji, a nakon toga će i predsednica srpskog parlamenta Slavica Djukić-Dejanović raspisati izbore za lokalnu samoupravu.

Raspisani parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori za 6. maj

Blic - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je danas parlamentarne izbore u Srbiji za 6. maj, a predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisala je za isti datum izbore za lokalnu samoupravu.

Raspisivanje lokalnih izbora ipak u 14 sati

24sata - 13.03.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisaće danas u 14 sati izbore za odbornike skupština lokalnih samouprava. Kako je najavljeno iz republičkog parlamenta, Đukić Dejanović će odluku o raspisivanju tih izbora potpisati u ...

Raspisani parlamentarni izbori

RTS - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je za 6. maj izbore za Narodnu skupštinu Srbije. Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je parlamentarne izbore za 6. maj.

U Srbiji parlamentarni izbori 6. maja

Politika - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je za 6. maj parlamentarne izbore u Srbiji. Do 21. aprila stranke treba da predaju izborne liste a Republička izborna komisija u roku od pet dana proglašava konačne izborne liste.

Tadić raspisao izbore za 6. maj, hoćete li na glasanje?

24sata - 13.03.2012

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 6. maja. Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj 2012. godine. To će biti deveti izbori od ponovnog uspostavljanja višepartijskog sistema 1990. godine.

Izbori na Đurđevdan

B92 - 13.03.2012

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisala je lokalne izbore za 6. maj. Prethodno je Boris Tadić za taj datum raspisao parlamentarne izbore.

Đukić Dejanović raspisala lokalne izbore za 6. maj

Kurir - 13.03.2012

Glasanja neće biti u 17 opština u Srbiji jer u njima nije jos istekao mandat lokalnoj samoupravi BEOGRAD - Predsednica Skupšine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisala je lokalne izbore u opštinama i gradovima u kojima je lokalnoj ...

Đukić Dejanović raspisala lokalne izbore i na Kosovu

Blic - 13.03.2012

Beograd - Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović za 6. maj raspisala izbore i na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija. - U skladu sa Rezolucijom 1244 SB Ujedinjenih nacija, Vlada Republike Srbije će, u saradnji sa ...

Raspisani izbori za odbornike u skupštinama 15 gradskih opština

24sata - 13.03.2012

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić raspisao je danas izbore za odbornike u skupštinama 15 beogradskih opština za 6. maj. Izbori nisu raspisani u Zemunu i Voždovcu, jer su odbornici u skupštinama tih opština izabrani na ...

Antić raspisao lokalne izbore u beogradu

Kurir - 13.03.2012

Izbora će za odbornike u 15 gradskih skupština opština, ali ne i za opštine Zemun i Voždovac, gde su lokalni parlamenti formirani 2009. BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić raspisao je danas za 6.

Ljajić: Do kraja godine biće gotove tribine na stadionu u Novom Pazaru

Blic - 13.03.2012

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić obišao je radove na Gradskom stadionu u Novom Pazaru i poručio da će do kraja godine biti završene severna i južna tribina, da se osvetljenje planira u narednoj godini, a da će zelena ...

Izbori 6. maja

Politika - 13.03.2012

Boris Tadić: Građani glasom da potvrde demokratski karakter našeg društva. – Slavica Đukić-Dejanović: Izabrati lokalnu samoupravu koja će se najbolje starati o interesima svih građana.

Blagojević: Predsednički izbori bi pomogli DS i SNS

Blic - 13.03.2012

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Marko Blagojević izjavio je danas Tanjugu da eventualno raspisivanje i predsedničkih izbora zavisi od procene predsednika Republike, pošto je za njihovo održavanje neophodno da on ...

Srbija u kampanji: Tadić raspisao izbore za 6. maj

Press - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je juče parlamentarne izbore za 6. maj. Bez lokalnih Lokalni izbori nisu raspisani u 16 opština, jer su u međuvremenu održani vanredni izbori, tako da mandat tim odbornicima ističe kasnije: - ...

Predsednica Skupštine: Nemam saznanja o predsedničkim izborima

Politika - 13.03.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je juče novinarina da nema saznanja da li će za 6. maj biti raspisani i predsednički izbori, ali da je uverena da će predsednik republike Boris Tadić o tome odlučiti u narednim ...

Glasanje za odbornike

Press - 13.03.2012

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić raspisao je juče za 6. maj izbore za odbornike u 15 gradskih skupština opština. Milica ...

"Tadić će proceniti rizik izbora"

B92 - 13.03.2012

Potpredsednik DS-a Dušan Petrović izjavio da će predsednik Boris Tadić, na osnovu procene rizika, odlučiti da li će biti prevremenih predsedničkih izbora.

Tadić danas raspisuje izbore

Vesti Online - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas u podne parlamentarne izbore, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije. Predsednik Tadić će u 12 časova potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi predsedništva, a nakon toga će dati ...

Raspisivanje izbora u podne

Novi Magazin - 13.03.2012

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji biće raspisani danas, a trebalo bi, kako se pominje u javnosti, da budu održani 29. aprila ili 6. maja.

Srbijanski predsjednik danas će raspisati izbore

R.S.Evropa - 13.03.2012

Srbijanski predsjednik Boris Tadić danas će raspisati opšte izbore koji bi se trebali održati krajem aprila ili početkom maja, a već uoči raspisivanja izbora pojedine stranke sklopile su sporazume o predizbornim koalicijama.

Danas saznajemo kada ćemo glasati

Mondo - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas parlamentarne izbore u Srbiji, a nakon toga će i predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisati izbore za lokalnu samoupravu.

Izbori 6. maja! Da li ćete glasati?

Mondo - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je danas parlamentarne izbore u Srbiji za 6. maj. Glasajte u našoj anketi! Predsednik Srbije potpisao je Odluku o raspisivanju izbora za 6. maj u 12 sati u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu 1.

Raspisivanje izbora

Prva Srpska TV - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas parlamentarne izbore u Srbiji, a nakon toga će i predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisati izbore za lokalnu samoupravu.

Đukić Dejanović raspisala lokalne izbore za 6. maja

R.S.Evropa - 13.03.2012

Predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisala je danas lokalne izbore, koji će biti održani 6. maja. Slavica Đukić Dejanović je rekla da lokalni izbori neće biti održani u općinama u kojima poslanicima nije istekao ...

Vučić: Vlast hoće što više vremena za kampanju

Glas javnosti - 13.03.2012

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori u Srbiji biti raspisani verovatno početkom aprila kako bi vladajuća koalicija imala što više vremena za izbornu kampanju.

Izbori 6.maja

Prva Srpska TV - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao parlamentarne izbore za 6. maj. Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović raspisaće samo lokalne izbore u 14 sati.

Tadić: Parlamentarni izbori na Đurđevdan

S media - 13.03.2012

Tadić: Parlamentarni izbori na Đurđevdan Predsednik Boris Tadić raspisao parlamentarne izbore za 6. maj. Očekuje se da u 14 časova predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović raspiše lokalne i pokrajinske izbore.

Tadić: Parlamentarni izbori 6. maja (VIDEO)

S media - 13.03.2012

Tadić: Parlamentarni izbori 6. maja (VIDEO) Predsednik Boris Tadić raspisao parlamentarne izbore za 6. maj. Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj 2012. godine.

Izbori 6. maja - po novim pravilima

Novi Magazin - 13.03.2012

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće održani 6. maja. Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je danas za 6. maj redovne parlamentarne izbore.

Raspisani izbori - biće na Đurđevdan!

Vesti Online - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je parlamentarne izbore u Srbiji za 6. maj, a nakon toga će i predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisati izbore za lokalnu samoupravu.

Tadić: Izbori za bolju budućnost

Novi Magazin - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je danas građane da izađu na izbore 6. maja i izaberu bolju budućnost. U izjavi novinarima nakon što je raspisao parlamentarne izbore, Tadić je kazao da će oni biti prilika da se u Srbiji još jednom ...

Tadić raspisao izbore za 6. maj

Danas - 13.03.2012

Beograd - Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 6. maja. Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj 2012. godine. To će biti deveti izbori od ponovnog uspostavljanja višepartijskog sistema 1990.

Predsednik: Izbori za bolju budućnost

Prva Srpska TV - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je parlamentarne izbore za 6. maj, i poručio da će oni biti prilika da se u Srbiji još jednom afirmiše demokratija, a građani da izaberu bolju budućnost.

Izbori 6. maja

Novosti - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je parlamentarne izbore i poručio da će oni biti prilika da se u Srbiji još jednom afirmiše demokratija. Istog dana lokalni i pokrajinski izbori BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je ...

Kako je sročena odluka o raspisivanju izbora

Mondo - 13.03.2012

Pročitajte kako glasi tekst odluke o raspisivanju parlamentarnih izbora koju je danas potpisao predsednik Srbije. Predsednik Srbije Boris Tadić potpisao je danas Odluku o raspisivanju izbora za narodne poslanike za 6. maj 2012. godine.

Đukić Dejanović: Lokalni izbori za Đurđevdan

S media - 13.03.2012

Đukić Dejanović: Lokalni izbori za Đurđevdan Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović raspisala je lokalne izbore za 6.maj. 2012. Lokalni izbori u Srbiji biće održani 6.maja, izjavila je danas predsednica Skupštine Slavica Đukić ...

Parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori 6. maja

EMG - 13.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je danas parlamentarne izbore za 6. maj 2012. Istog dana biće održani i lokalni i parlamentarni izbori. "Pozivam građane da izađu na parlamentarne izbore 6.

Lokalni izbori i na Kosovu

Novi Magazin - 13.03.2012

Lokalni izbori raspisani su i u opštinama na Kosovu, izuzev u onima gde su posle 2008. održani prevremeni izbori. Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović kaže da će Vlada Srbije u saradnji sa Unmikom preduzeti sve neophodne radnje u ...

Tadić odlučuje o predsedničkim izborima

Novi Magazin - 13.03.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović kaže da Boris Tadić ovih dana odlučuje o tome da li će istovremeno sa lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim, biti održani i predsednički izbori.

Srbija bira na Đurđevdan

S media - 13.03.2012

Srbija bira na Đurđevdan Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je danas parlamentarne izbore u Srbiji za 6. maj. Predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisala je za isti datum izbore za lokalnu samoupravu.

Đukić Dejanović: Lokalni izbori za Đurđevdan (VIDEO)

S media - 13.03.2012

Đukić Dejanović: Lokalni izbori za Đurđevdan (VIDEO) Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović raspisala je lokalne izbore za 6.maj 2012. Lokalni izbori u Srbiji biće održani 6.maja, izjavila je danas predsednica Skupštine Slavica ...

Đukić raspisala izbore i na Kosovu i Metohiji

Prva Srpska TV - 13.03.2012

Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović za 6. maj raspisala izbore i na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija. Nema ...

Predsednički izbori bi pomogli DS i SNS

Novi Magazin - 13.03.2012

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (Cesid) Marko Blagojević kaže da eventualno raspisivanje i predsedničkih izbora zavisi od procene predsednika Republike, pošto je za njihovo održavanje neophodno da on prethodno ...

Raspisani izbori u još četiri opštine

Novi Magazin - 13.03.2012

Predsednica Skupštine Srbije raspisala je za 6. maj lokalne izbore u još četiri opštine u Srbiji, saopšteno je iz Kabineta Slavice Ðukić Dejanović.

Ljajić: Želimo ravnopravan odnos

Mondo - 13.03.2012

Ministar rada i socijalne politike najavio da će do kraja godine biti završene severna i južna tribina stadiona u Novom Pazaru. Rasim Ljajić u utorak je bio u "inspekciji" na Gradskom stadionu i poručio da će radovi na tribinama biti ...

Taj či

Danas - 13.03.2012

Mašala, konačno Boris Tadić, Slavica Đukić Dejanović i Šandor Egereši raspisaše parlamentarne, lokalne i pokrajinske „đurđevdanske“ izbore. „Nedostaju“ predsednički, za koje se ne zna da li će biti prevremeni, 6.

Đukić Dejanović: Izbori i na teritoriji Kosova i Metohije

Danas - 13.03.2012

Beograd - Lokalni izbori u Srbiji biće održani 6. maja, zajedno sa parlamentarnim i pokrajinskim, odlučila je juče predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović.

Glasanje na Đurđevdan

Novosti - 13.03.2012

Rapisani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori, uključujući i Kosovo, na birališta se ide 6. maja. Tadić: Odmah posle glasanja formirati Vladu.

Bez glasanja u Zemunu i Voždovcu

Danas - 13.03.2012

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić potpisao je juče odluku o raspisivanju izbora za odbornike u gradskim opštinama. Izbori se neće održati u opštinama Zemun i Voždovac, jer je vlast u tim opštinama formirana 2009. godine.

Tadić procenjuje rizik prevremenih izbora

Novi Magazin - 13.03.2012

Potpredsednik Demorkatske stranke Dušan Petrović izjavio je večeras da će predsednik Republike Boris Tadić, na osnovu procene rizika, odlučiti da li će biti prevremenih predsedničkih izbora.

Tadić danas raspisuje izbore

Nadlanu - 13.03.2012

Boris Tadić će u 12.00 sati potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva, a nakon toga će dati izjavu. Parlamentarni izbori mohgli bi da budu održani 29. aprila ili 6. maja.

Tadić raspisao parlamentarne izbore za 6. maj

Nadlanu - 13.03.2012

Parlamentarni izbori biće sprovedeni po izmenjenom Zakonu o izboru narodnih poslanika, novina je to da je ukinuta blanko-ostavka poslanika, a uvedeno je pravilo da najmanje trećina kandidata na izbornoj listi moraju biti žene.

Stranke otvorile karte pred izbore

B92 - 12.03.2012

U utorak 13.marta predsednik Srbije i predsednica Skupštine Srbije raspisuju parlamentarne i lokalne izbore. Neke stranke već predstavile kandidate i programe.

Raspisivanje izbora u utorak

Kurir - 12.03.2012

Izbore za narodne poslanike raspisaće predsednik Srbije Boris Tadić, a pokrajinske i lokalne predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović BEOGRAD - Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće raspisani u utorak 13.

Tadić raspisao izbore za đurđevdan

Kurir - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj .

Sutra raspisivanje izbora

Blic - 12.03.2012

Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće raspisani sutra, a trebalo bi, kako se pominje u javnosti, da budu 29. aprila ili 6. maja. Izbore za narodne poslanike raspisaće predsednik Srbije Boris Tadić, a pokrajinske i lokalne ...

Tadić sutra u podne raspisuje izbore

Blic - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće sutra parlamentarne izbore, najavljeno je iz Pres službe predsednika Srbije. Tadić će u 12.00 časova potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva, a nakon toga će dati izjavu.

SNS: Vlast zloupotrebljava vreme

RTS - 12.03.2012

Vlast će predsedničke izbore raspisati početkom aprila, kako bi vladajuća koalicija imala što više vremena za izbornu kampanju, rekao zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Vučić: vlast hoće što više vremena za kampanju

Kurir - 12.03.2012

Zamenik predsednika SNS je kazao da misli da je jedini ko može da pobedi Borisa Tadića lider naprednjaka i izrazio nadu da će predsedništvo doneti takvu odluku kada budu raspisani izbori BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne ...

Tadić raspisuje izbore u podne

B92 - 12.03.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas u podne parlamentarne izbore, a predsednica Skupštine u 14 časova lokalne izbore. Pokrajinske raspisuje predsednik vojvođanske skupštine Šandor Egereši.

Sutra raspisivanje izbora

RTS - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće sutra parlamentarne izbore, saopštila Pres služba predsednika Republike. Odmah potom, Slavica Đukić Dejanović i Šandor Egereši raspisaće lokalne i pokrajinske izbore.

Tadić sutra u podne raspisuje izbore!

Kurir - 12.03.2012

Predsednik Srbije raspisaće parlamentarne izbore, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće sutra u podne parlamentarne izbore , saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije.

Tadić danas u podne raspisuje izbore

24sata - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće danas u podne parlamentarne izbore, a nakon toga će i predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić-Dejanović raspisati izbore za lokalnu samoupravu.

Ružica Sokić sa Ljajićem

Press - 12.03.2012

Na izbornoj listi Socijaldemokratske partije Rasima Ljajića za republičke poslanike je i poznata glumica Ružica Sokić, saznaje Press To su, inače, samo neki od 20 kandidata koje SDP ima na zajedničkoj izbornoj listi sa DS-om.

Izbori 6. maja

Press - 12.03.2012

Andrićev venac - Jedino sporno je ostalo da li će se istovremeno ići i na predsedničke izbore, a izvori Pressa navode da će se čekati do poslednjeg trenutka Prva dama Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisaće lokalne, a predsednik ...

Raspisivanje izbora

RTS - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće u utorak, 13. marta, parlamentarne izbore, saopštila Pres služba predsednika Republike. Odmah potom, Slavica Đukić Dejanović i Šandor Egereši raspisaće lokalne i pokrajinske izbore.

U utorak raspisivanje izbora

Beta - 12.03.2012

Tweet BEOGRAD, 12. marta 2012. (Beta) - Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće raspisani u utorak, a trebalo bi, kako se pominje u javnosti, da budu 29. aprila ili 6. maja.

Neke stranke već predstavile kandidate,koalicije..

Prva Srpska TV - 12.03.2012

Dan uoči isticanja zakonskog roka za raspisivanje parlamentarnih i lokalnih izbora nekoliko stranaka javnosti je već predstavilo kandidate za najvažnije funkcije, koalicione aranžmane, kao i programe za koje će se zalagati ukoliko dođu na ...

SNS: Režim zloupotrebljava pravila o kampanji

Novi Magazin - 12.03.2012

Naprednjaci očekuju da će predsednički izbori biti održani kada i parlamentarni, ali da će biti raspisani početkom aprila kako bi se skratilo vreme za kampanju.

Vučić: Vlast neće raspisati i predsedničke izbore (VIDEO)

S media - 12.03.2012

Vučić: Vlast neće raspisati i predsedničke izbore (VIDEO) Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da vlast neće raspisati predsedničke izbore, jer "Tadić namerava da se kao predsednik Srbije pojavljuje u ...

Vučić: Vlast zloupotrebljava vreme

Mondo - 12.03.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednički izbori u Srbiji biti raspisani verovatno početkom aprila kako bi vladajuća koalicija imala što više vremena za izbornu kampanju.

Tadić raspisao parlamentarne izbore za 6. maj

Glas javnosti - 12.03.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić raspisao je u podne parlamentarne izbore za 6. maj. Predsednik Tadić je potpisao Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva.

Raspisivanje izbora u utorak

Glas javnosti - 12.03.2012

BEOGRAD - Parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori biće raspisani u utorak 13. marta, a trebalo bi, kako se pominje u javnosti, da budu 29. aprila ili 6. maja.

Dejanović i Egereši: Izbori se raspisuju sutra

S media - 12.03.2012

Dejanović i Egereši: Izbori se raspisuju sutra Izbori za lokalnu samoupravu i za Skupštinu Vojvodine biće raspisani sutra, istovremeno, pošto predsednik Republike Boris Tadić raspiše parlamentarne izbore.

Tadić odlazi s Venca, Dejanovićeva može da bira

Danas - 12.03.2012

Beograd - Predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović imaće pravo da izabere da li bi kao vršilac dužnosti šefa države „stolovala“ u Predsedništvu Srbije ili bi sve poslove nastavila da obavlja iz svog kabineta u Domu Narodne skupštine, ...

Tadić u utorak raspisuje izbore

Novi Magazin - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće u utorak u podne parlamentarne izbore, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije. Predsednik Tadić će u 12 časova potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva, a nakon toga će ...

Tadić sutra raspisuje izbore,Dačić ga prozvao

Mondo - 12.03.2012

Predsednik Srbije raspisaće 13. marta u podne parlamentarne izbore, a lider SPS najavljuje da ta partija ide na pobedu i protiv DS i SNS i traži da i se predsednički izbori raspišu odmah.

Tadić sutra raspisuje parlamentarne izbore

Novosti - 12.03.2012

Predsednik Srbije raspisaće sutra, 13. marta parlamentarne izbore, saopštila je Pres služba predsednika Republike BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće sutra, 13.

Tadić u utorak raspisuje izbore

R.S.Evropa - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće u utorak u podne parlamentarne izbore, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije. Predsednik Tadić će u 12 časova potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva, a nakon toga će ...

Startuje izborna trka

Novosti - 12.03.2012

U utorak raspisivanje parlamentarnih i lokalnih izbora, većina stranaka već otkrila imena za ključna mesta. Već su formirane četiri koalicije, dok će URS, DSS i SRS sami ići na izbore U utorak ističe zakonski rok za raspisivanje ...

Tadić u utorak u podne potpisuje odluku o raspisivanju izbora

EMG - 12.03.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće u utorak u podne parlamentarne izbore, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije. Predsednik Tadić će potpisati Odluku o raspisivanju izbora u zgradi Predsedništva, a nakon toga će dati izjavu.

Tadić danas raspisuje izbore

S media - 12.03.2012

Tadić danas raspisuje izbore Predsednik Boris Tadić raspisuje danas tačno u podne parlamentarne izbore. Predsednik Republike Srbije Boris Tadić raspisaće parlamentarne izbore u utorak, 13. marta 2012. godine.

Slavica Đukić Dejanović na Andrićevom vencu?

Novi Magazin - 12.03.2012

Ukoliko se odluči na objedinjavanje svih izbora ovog proleća, predsednik Srbije Boris Tadić morao bi da se iseli iz svog kabineta na Andrićevom vencu, a vršilac dužnosti predsednika Republike postala bi predsednica Narodne skupštine ...