TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nastavljena blokada mosta preko Save kod Šapca

B92 - 10.08.2003

Šabac -- Nastavljena je blokada mosta preko Save kod Šapca. Mačvanski proizvođači duvana odbili su ponudu Ministarstva poljoprivrede da im dug od 64 miliona dinara za prošlogodišnji rod duvana bude isplaćen tokom septembra i oktobra.

Most na Savi i dalje blokiran

B92 - 09.08.2003

Šabac -- Predsednik udruženja proizvođača duvana "Pocerina" Petar Lončar rekao je u subotu agenciji Beta da će blokada saobraćaja na šabačkom mostu preko reke Save biti nastavljena do ispunjenja zahteva poljoprivrednika. Blokada šabačkog mosta počela je 4.

Nastavljena blokada kod Kuzmina

B92 - 09.08.2003

Kuzmin -- Blokada sve tri trake autoputa Beograd - Zagreb kod naplatne rampe u Kuzminu i dalje traje, a predstavnicima sindikata Poljoprivrednog preduzeća "Erdevik", koji su organizovali protest, nije se obratio niko od nadležnih organa. I blokada mosta preko Save kod Šapca je danas nastavljena.

Nastavljena blokada šabačkog mosta

B92 - 08.08.2003

Šabac -- Mačvanski proizvođači duvana nastaviće sa blokadom mosta preko Save kod Šapca i tokom vikenda jer nisu prihvatili predlog Ministarstva poljoprivrede da im se dug od 64 miliona dinara za prošlogodišnji rod duvana isplati tokom septembra i oktobra.

Most preko Save kod Šapca i dalje blokiran

B92 - 07.08.2003

Šabac, Beograd -- Mačvanski proizvođači duvana nastavili su blokadu mosta preko Save kod Šapca, započetu u ponedeljak 4. avgusta, zahtevajući od Ministarstva poljoprivrede da im omogući naplatu 64 miliona dinara duga za prošlogodišnji rod.

Nastavljena blokada šabačkog mosta

B92 - 06.08.2003

Šabac -- Proizvođači duvana iz Mačvanskog okruga potpuno su blokirali saobraćaj na šabačkom mostu preko Save u nameri da dobiju obećan novac za prošlogodišnji rod. Blokada se odnosi i na sanitetska vozila i vozila policije. Predsednik udruženja proizvođača duvana "Pocerina" Petar Lončar rekao je ...

Proizvođači duvana blokirali most kod Šapca

B92 - 05.08.2003

Šabac -- Proizvođači duvana u utorak su nastavili blokadu saobraćaja na mostu preko Save kod Šapca i na magistralnom putu ka Beogradu i Novom Sadu. Zemljoradnici mačvanskog okruga blokirali su u ponedeljak poljoprivrednim mašinama te puteve, zahtevajući isplatu duga od 64 miliona dinara za ...

Proizvođači duvana blokirali most na Savi kod Šapca

B92 - 04.08.2003

Šabac -- Proizvođači duvana iz Mačvanskog okruga blokirali su u ponedeljak oko 17:00 s dvadesetak traktora most na Savi kod Šapca, zahtevajući da im lokalna uprava i Ministarstvo poljoprivrede pomognu da naplate dug od 64 miliona dinara za duvan otkupljen prošle godine.