TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kravčenko: Isplata malih akcionara

B92 - 16.08.2009

Beograd -- NIS je spreman da malim akcionarima isplati cenu akcije koja neće biti manja od one koja je plaćena prilikom privatizacije tog preduzeća, kažu u upravi NIS-a. Pored toga, generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS) Kiril Kravčenko najavio je da će do početka novembra biti završen ...

Najmanje 96 evra po akciji NIS-a

Blic - 16.08.2009

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko izjavio je da je ta kompanija spremna da malim akcionarima isplati cenu akcije koja neće biti manja od one koja je plaćena prilikom privatizacije NIS-a. Kravčenko je, u intervjuu Tanjugu, rekao da postoje jasni uslovi ugovora akcionara ...

Iz NIS-a dobrovoljno hoće da ode 1.500 radnika

Blic - 13.08.2009

Administrativni zaposleni NIS-a imaju još dva dana da iskoriste šansu za dobijanje otpremnine za dobrovoljno napuštanje kompanije: prijave za odlazak na osnovu programa koji je objavljen pre skoro mesec dana mogu da se podnesu do 14. avgusta.

NIS: Dobit u drugom kvartalu

B92 - 13.08.2009

Beograd -- Naftna industrija Srbije je u drugom tromesečju 2009. godine imala dobit od 3,8 milijardi dinara, kaže generalni direktor kompanije Kiril Kravčenko. NIS uspela da smanji gubitak u prvih šest meseci sa 11 milijardi na 7,2 milijarde dinara, ali veliki problem i dalje predstavljaju manjak ...

Dinkić: Ubrzo besplatne akcije NIS

Blic - 13.08.2009

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio je danas da će građani Srbije ubrzo dobiti besplatne akcije Naftne industrije Srbije (NIS). "Građani će akcije NIS dobiti vrlo brzo, mnogo brže nego što se nadaju", rekao je Dinkić novinarima.

Dinkić: Akcije NIS-a ubrzo

B92 - 13.08.2009

Beograd -- Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio da će građani Srbije ubrzo dobiti besplatne akcije Naftne industrije Srbije. "Gradjani će akcije NIS-a dobiti vrlo brzo, mnogo brže nego što se nadaju", rekao je Dinkić novinarima. Zakonski rok za podelu akcija NIS-a istekao je 10. avgusta 2009.

“Završni račun NIS do kraja godine"

B92 - 11.08.2009

Beograd -- Rok za podnošenje završnog računa o poslovanju NIS-a u 2008. produžen je do kraja 2009, izjavila članica Upravnog odbora NIS-a Danica Drašković. Upravni odbor NIS-a odobrio je da kompanija "Ernest i Jang" sprovede potpunu reviziju finansijskog izveštaja NIS-a za 2008. godinu.

Ograničenje uvoza evrodizela

Blic - 10.08.2009

Oko ograničenja uvoza evrodizela na 50 odsto potreba Srbije, kao jedne od mera Naftne industrije Srbije kojom bi se nadoknadili gubici, sigurno će se u narednim nedeljama ponovo lomiti koplja na relaciji NIS-država-privatnici.

Čekajući akcije NIS-a

B92 - 10.08.2009

Beograd -- Besplatne akcije NIS-a bivši i sadašnji radnici te kompanije i oko pet miliona građana Srbije dobiće do kraja godine, najavljuju iz Ministarstva ekonomije. Zakonski rok za podelu besplatnih akcija NIS, koji iznosi šest meseci od privatizacije - istekao je danas.

Kompanija "Ernest i Jang" sprovodi specijalnu reviziju u NIS-u

Blic - 10.08.2009

Upravni odbor Naftne industrije Srbije (NIS) odobrio je danas da kompanija "Ernest i Jang" sprovode specijalnu potpunu reviziju finansijskog izveštaja NIS-a za 2008. godinu, saopšteno je iz NIS-a. Vlada Srbije odlučila je ranije da ona neće angažovati novog revizora i preporučila NIS-u da o svom ...