TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gadafi: Nikada neću napustiti Libiju!

Blic - 17.07.2011

ZAVIJA - Libijski lider Moamer Gadafi odbacio je danas međunarodne zahteve da napusti zemlju i izjavio da to nikada neće učiniti. "Traže od mene da napustim Libiju, to je baš smešno.

Gadafi: Nikada neću napustiti zemlju svojih predaka

24sata - 17.07.2011

Libijski vodja Moamer el Gadafi poručio je danas svima koji ga pozivaju da podnese ostavku, da nikada neće napustiti zemlju svojih predaka i onih koji su za njega dali živote.

Libijski pobunjenici već angažovali lobiste

Blic - 17.07.2011

Mada strane zemlje pobunjeničku administraciju u Libiji nakon što su je priznale SAD već pozdravljaju kao legitimnu vladu, borci pobunjeničkih snaga su u novoj i mnogo najavljivanoj ofanzivi na istoku zemlje u borbi pokazali svoje ...

Žestoko bombardovanje Tripolija

B92 - 17.07.2011

Tripoli -- NATO tokom noći bombardovao libijsku prestonicu Tripoli, gde su se čule jake eksplozije, državna televizija saoštila da su pogođene brojne civilne i vojne mete.

Žestoke borbe u libijskom gradu Bregi

Blic - 17.07.2011

BENGAZI - U libijskom gradu Bregi danas se vode jake ulične borbe između pobunjenika i snaga lojalnih Moameru Gadafiju, saopštili su pobunjenici.

Prkosni Gadafi

RTS - 17.07.2011

Gadafi rekao da mu ne pada na pamet da beži iz zemlje i obećao da će ostati do kraja. Novi vazdušni udari na Tripoli. Brega i dalje u Gadafijevim rukama. Pobunjenici obećavaju novu ofanzivu uskoro.

NATO opet bombardovao TRIPOLI

Kurir - 17.07.2011

TRIPOLI - NATO tokom noći bombardovao libijsku prestonicu Tripoli, gde su se čule jake eksplozije, državna televizija saoštila da su pogođene brojne civilne i vojne mete.

Gadafi: Nikada neću napustiti Libiju

Vesti Online - 17.07.2011

Libijski lider Moamer Gadafi odbacio je u subotu međunarodne zahteve da napusti zemlju i izjavio da to nikada neće učiniti. "Traže od mene da napustim Libiju, to je baš smešno.

Gadafi: Nikada neću napustiti Libiju

R.S.Evropa - 17.07.2011

Libijski lider Moamer Gadafi odbacio je danas međunarodne zahteve da napusti zemlju i izjavio da to nikada neće učiniti. "Traže od mene da napustim Libiju, to je baš smešno.

Više jakih eksplozija noćas u Tripoliju

R.S.Evropa - 17.07.2011

Serija jakih eksplozija čula se noćas u Tripoliju, koji je pod kontrolom libijskog vođe Muamera Gadafija, prenele su agencije. Najmanje 13 eksplozija čulo se noćas nešto posle ponoći, rekao je novinar agencije Frans pres koji nije odmah ...

NATO i noćas gađao Tripoli

Vesti Online - 17.07.2011

Serija jakih eksplozija čula se noćas u Tripoliju, koji je pod kontrolom libijskog vođe Moamera Gadafija, prenele su agencije. Najmanje 13 eksplozija čulo se noćas nešto posle ponoći, rekao je novinar agencije Frans pres koji nije odmah ...

Gadafi: Nikada neću napustiti Libiju

Prva Srpska TV - 17.07.2011

Libijski lider Moamer Gadafi odbacio je danas međunarodne zahteve da napusti zemlju i izjavio da to nikada neće učiniti. Gadafi je rekao da spreman da se žrtvuje za svoj narod i da nikada neće napustit zemlju "natopljenu krvlju mojih ...

Libija: Žestoke borbe u Bregi

R.S.Evropa - 17.07.2011

U libijskom gradu Bregi danas se vode jake ulične borbe između pobunjenika i snaga lojalnih Moameru Gadafiju, saopštili su pobunjenici. "Male grupe su uspele da uđu u grad, ali mi još uvek ne kontrolišemo ceo grad", rekao je portparol ...

Gadafi i dalje prkosi svetu

Danas - 17.07.2011

Tripoli - Serija jakih eksplozija odjeknula je juče u Tripoliju, koji kontrolišu snage odane libijskom vođi Muameru el Gadafiju, prenele su inostrane agencije, pozivajući se na izjave svedoka.

Libija: Žestoke borbe u Bregi

Vesti Online - 17.07.2011

U libijskom gradu Bregi u nedelju se vode jake ulične borbe između pobunjenika i snaga lojalnih Moameru Gadafiju, saopštili su pobunjenici. Dan ranije, u subotu, agencije su saopštile da su pobunjenici već zauzeli Bregu , međutim, ...

Brega, dan odluke

RTS - 16.07.2011

Libijska vojska očekuje ofanzivu ustanika, koju je usporila peščana oluja. Linija fronta na svega nekoliko kilometara od Brege. Gubici na obe strane.Vojska i ustanici žele da ugrabe što više teritorije pre nego što počnu pregovori, 11.12 - ...

Kod Brege poginulo 10 pobunjenika

Blic - 16.07.2011

U napadu na libijski grad Brega poginulo je 10 pobunjenika, a sukobi sa državnim snagama jutros su izbili i u gradu Bir Ganam na Zapadnim planinama.

Gadafi je za zapadne sile prošlost

DW - 16.07.2011

Kontakt grupa za Libiju priznala je Prelazni nacionalni savet, organ libijske opozicije, za "legitimnu vlast" te zemlje, navodi se u deklaraciji koja je u petak, 15.7. usvojena na sastanku u Istanbulu.

Libijski pobunjenici zauzeli Bregu

Blic - 16.07.2011

KAIRO - Libijski pobunjenici su danas ušli u Bregu, primoravši vladine snage na povlačenje 50 kilometara na zapad, u grad Bišr. Borbe pobunjenika sa snagama libijskog lidera Moamera el Gadafija su nastavljene u Bir al Ganamu, na zapadu ...

Libija: Kod Brege poginulo deset pobunjenika

R.S.Evropa - 16.07.2011

U napadu na libijski grad Brega poginulo je 10 pobunjenika, a sukobi s državnim snagama jutros su izbili i u gradu Bir Ganam na Zapadnim planinama.

Libija: Pobunjenici ušli u Bregu

Vesti Online - 16.07.2011

Libijski pobunjenici u subotu su ušli u Bregu, primoravši vladine snage na povlačenje 50 kilometara na zapad, u grad Bišr, prenose beogradski mediji.

Gadafi odbranio Bregu

RTS - 15.07.2011

Pobunjenici se povukli na istok, posle opšteg napada na Bregu. NATO avioni i "apači" bombardovali položaje libijske vojske. Front širok 20 kilometara. Tripoli tvrdi da je napad odbijen. Gadafi: Spreman sam da umrem... Bilo kad.

Ruski izaslanik: Gadafi planira da uništi Tripoli

Press - 15.07.2011

Libijski vođa Muamer al Gadafi ima samoubilački plan - da digne Tripoli u vazduh ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov Za svaki slučaj...

Pobunjenici U Libiji uče decu od 7 godina da ubijaju

Kurir - 15.07.2011

MISRATA - Igraju se rata, ali s pravim puškama! U gradu Misrati libijski pobunjenici za rat s trupama pukovnika Gadafija koriste decu koja imaju samo sedam godina.

Gadafi pozvao na "marš" na Bengazi

B92 - 15.07.2011

Tripoli -- Libijski lider Moamer el Gadafi pozvao svoje pristalice da krenu na prestonicu pobunjenika Bengazi i "oslobode grad od izdajnika". "Kucnuo je čas bitke: spremite se da krenete na Bengazi i na Misratu i na planine na zapadu", ...

Gadafi: Sarkozi je ratni zločinac

Blic - 15.07.2011

Libijski lider Moamer Gadafi nazvao je predsednika Francuske Nikolu Sarkozija "ratnim zločincem", koji je "bacio ljagu na istoriju svoje zemlje".

Libijske vlasti: Gadafi nema samoubilački plan

Blic - 15.07.2011

Libijske vlasti su danas demantovale izjavu ruskog izaslanika da režim lidera Moamera Gadafija ima "samoubilački" plan prema kojem bi u slučaju napada pobunjenika, glavni grad Tripoli bio dignut u vazduh.

TRIPOLI: laž je da se planira uništenje prestonice

Kurir - 15.07.2011

TRIPOLI - Libija je demantovala navode ruskog izaslanika Mihaila Margelova da će vlast u Tripoliju lojalna Muameru Gadafiju dići u vazduh glavni grad ako ga pobunjenici budu osvojili.

Kontakt grupa i SAD priznale libijske pobunjenike

Kurir - 15.07.2011

ISTANBUL - Kontakt grupa za Libiju kao i Sjedinjene Američke Države zvanično su danas priznale libijski opozicioni Nacionalni prelazni savet kao nadležno i legitimno "državno telo", dok je više od 30 zemalja proglasilo da režim Moamera ...

Vašington priznao libijske pobunjenike

Blic - 15.07.2011

VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države saopštile su da su priznale libijski pobunjenički Prelazni nacionalni savet i da je libijski lider Moamer Gadafi izgubio legitimitet da vodi tu severnoafričku državu.

SAD i Zapad priznali pobunjenike u Libiji

Politika - 15.07.2011

Odluka znači da Muamer Gadafi nema drugu opciju nego da sa povuče, rekao šef italijanske diplomatije Franko Fratini Istanbul – Zapadne zemlje predvođene SAD priznale su pobunjenike kao legitimne predstavnike libijskog naroda, saopštila je ...

Gadafi: Opozicioni Savet beznačajan

B92 - 15.07.2011

Tripoli -- Moamer Gadafi kaže da priznanje Prelaznog nacionalnog saveta iz Bengazija od strane nekih svetskih i regionalnih sila nema nikakvog značaja za libijski narod.

Gadafi: Narode, svi na uporišta izdajnika

Vesti Online - 15.07.2011

Libijski lider Moamer el Gadafi pozvao je svoje pristalice da "krenu" na Bengazi, uporište pobunjenika na istoku zemlje, da bi ga "oslobodili od izdajnika". U ovoj poruci, njegovoj trećoj od 1.

Gadafi planira da digne Tripoli u vazduh?!

Glas javnosti - 15.07.2011

MOSKVA - Libijski vođa Muamer Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov.

Gadafi: Sarkozi je ratni zločinac

R.S.Evropa - 15.07.2011

Libijski lider Moamer Gadafi nazvao je predsednika Francuske Nikolu Sarkozija "ratnim zločincem", koji je "bacio ljagu na istoriju svoje zemlje".

Tripoli demantuje tvrdnje ruskog izaslanika o Gadafiju

R.S.Evropa - 15.07.2011

Libijske vlasti su danas demantovale izjavu ruskog izaslanika da režim lidera Moamera Gadafija ima "samoubilački" plan prema kojem bi u slučaju napada pobunjenika, glavni grad Tripoli bio dignut u vazduh.

Kontakt grupa priznala vlast libijske opozicije

E-Novine - 15.07.2011

Kontakt grupa za Libiju priznala je Prelazni nacionalni savet, organ libijske opozicije, za "legitimnu vlast" te zemlje, navodi se u deklaraciji usvojenoj u petak na sastanku grupe u Istanbulu.

Pobunjenici priznati za legitimnu vlast

Danas - 15.07.2011

Istanbul - Više od 30 država odlučilo je da prizna libijsku opoziciju kao legitimnu vlast u toj državi izjavio je juče ministar spoljnih poslova Italije Franko Fratini, navode svetske agencije.

Kontakt grupa priznala libijsku opoziciju za legitimnu vlast

R.S.Evropa - 15.07.2011

Kontakt grupa za Libiju priznala je Prelazni nacionalni savet, organ libijske opozicije, za "legitimnu vlast" te zemlje, navodi se u deklaraciji usvojenoj danas na sastanku grupe u Istanbulu.

Gadafi: Priznanje opozicije u Bengaziju nema značaja

R.S.Evropa - 15.07.2011

Libijski vođa Moamer Gadafi izjavio je da to što su neke svetske i regionalne sile priznale glavno telo libijske opozicije, Prelazni nacionalni savet, nema "nikakvog značaja za libijski narod".

Priznali pounjenike za legitimnu vlast

Vesti Online - 16.07.2011

Kontakt grupa za Libiju priznala je Prelazni nacionalni savet, organ libijske opozicije, za "legitimnu vlast" te zemlje, navodi se u deklaraciji usvojenoj danas na sastanku grupe u Istanbulu.

Klinton: Gadafiju su odbrojani dani na vlasti

Kurir - 14.07.2011

VAŠINGTON - Američka državna sekretarka Hilari Klinton izjavila je danas da su libijskom lideru Moameru el Gadafiju dani na vlasti "odbrojani", ali da on tek treba da ispuni "crvene linije" povlačenjem svojih snaga i odlaskom s vlasti.

Gadafijeva spržena zemlja

RTS - 14.07.2011

Moamer Gadafi preti da će ispaliti sve preostale rakete "zemlja-zemlja" ukoliko pobunjenici priđu Tripoliju. Obe strane polako ostaju bez daha, novca i oružja. Libija tvrdi da je u NATO akcijama ubijeno 1.100 civila.

Klintonova: Gadafiju su odbrojani dani na vlasti

Blic - 14.07.2011

VAŠINGTON - Američka državna sekretarka Hilari Klinton izjavila je da su libijskom lideru Moameru el Gadafiju dani na vlasti "odbrojani", ali da on tek treba da ispuni "crvene linije" povlačenjem svojih snaga i odlaskom s vlasti.

Gadafi ima samoubilački plan da uništi Tripoli

Blic - 14.07.2011

Libijski vodja Moamar al Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov.

Gadafi planira da digne tripoli u vazduh?!

Kurir - 14.07.2011

MOSKVA - Libijski vođa Muamer Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov.

Gadafi pozvao sledbenike da krenu na Bengazi

24sata - 14.07.2011

Libijski lider Moamar Gadafi pozvao je danas svoje pristalice da "krenu" na Bengazi, uporište pobunjenika na istoku zemlje, da bi ga "oslobodili od izdajnika".

Gadafi: sarkozi je ratni zločinac

Kurir - 14.07.2011

TRIPOLI - Libijski lider Muamer Gadafi nazvao je predsednika Francuske Nikolu Sarkozija "ratnim zločincem", koji je "bacio ljagu na istoriju svoje zemlje".

Gadafi: Uz narod do poslednje kapi

B92 - 14.07.2011

Tripoli -- Libijski lider Muamar Gadafi pozvao je svoje pristalice da "krenu" na Bengazi, uporište pobunjenika na istoku zemlje, da bi ga "oslobodili od izdajnika".

Libijski pobunjenici vratili izgubljeno uporište

R.S.Evropa - 14.07.2011

Libijski pobunjenici su rekli da su ponovno zauzeli selo Al-Kavališ južno od Tripolija koje su ranije izgubili u borbama sa snagama lojalnim Moameru Gadafiju.

Gadafi sprema samoubilački plan

Mondo - 14.07.2011

Režim libijskog vođe Moamera Gadafija sprema "samoubilački" plan po kojem bi u slučaju napada pobunjeničkih snaga, glavni grad Tripoli bio dignut u vazduh, To je izjavio danas specijalni izaslanik Kremlja za Libiju Mihail Margelov.

Rusi: Gadafi ima samoubilački plan

Vesti Online - 14.07.2011

Režim libijskog vođe Moamera Gadafija sprema "samoubilački" plan po kojem bi u slučaju napada pobunjeničkih snaga, glavni grad Tripoli bio dignut u vazduh, izjavio je specijalni izaslanik Kremlja za Libiju Mihail Margelov.

Samoubilački plan Gadafija

Danas - 14.07.2011

Tripoli - Režim libijskog vođe Muamera el Gadafija sprema samoubilački plan po kojem bi u slučaju napada pobunjeničkih snaga, glavni grad Tripoli bio dignut u vazduh, izjavio je specijalni izaslanik Kremlja za Libiju Mihail Margelov.

SAD: Gadafijeve snage suočene s nestašicom nafte

Blic - 13.07.2011

Građani Tripolija i vojnici verni libijskom vodji Moameru Gadafiju suočavaju se s dramatičnom nestašicom goriva, a Gadafi ima sve manje novca da plaća trupe i ono što mu je preostalo od vlade, tvrde američki izvori.

HRV: Libijski pobunjenici pljačkaju i zlostavljaju civile

Blic - 13.07.2011

TRIPOLI - Snage libijskih pobunjenika odgovorne su za kradju, paljenje i zlostavljanje civila u ofanzivi ka Tripoliju, saopštila je danas organizacija za zaštitu ljudskih prava "Hjuman rajts voč" (HRV).

HRV: Pobunjenici u Libiji pljačkali

B92 - 13.07.2011

Tripoli -- Snage libijskih pobunjenika odgovorne su za krađu, paljenje i zlostavljanje civila u ofanzivi ka Tripoliju, saopštio "Hjuman rajts voč".

Kontraudar Gadafijevih snaga

RTS - 13.07.2011

Libijska vojska, iznenadnim napadom, isterala ustanike iz Guališa. Žestoke borbe duž čitavog fronta. Pobunjenici odgovorni su za krađu, paljenje i zlostavljanje civila u ofanzivi ka Tripoliju, saopštio je Hjuman rajts voč.

Nema pregovora sa gadafijem

Kurir - 13.07.2011

BRISEL - Libijski pobunjenici nisu do sada pregovarali sa režimom Muamera Gadafija o rešenju petomesečnog konflikta, istakao je Mahmud Đebril, član Nacionalnog saveta u Bengaziju.

Klinton: Gadafiju su odbrojani dani na vlasti

24sata - 13.07.2011

Američka državna sekretarka Hilari Klinton izjavila je danas da su libijskom lideru Moameru el Gadafiju dani na vlasti "odbrojani", ali da on tek treba da ispuni "crvene linije" povlačenjem svojih snaga i odlaskom s vlasti.

SAD: Gadafiju nestaje nafte

Vesti Online - 13.07.2011

Građani Tripolija i pripadnici libijske vojske suočavaju se s dramatičnom nestašicom goriva, a Gadafi ima sve manje novca a plaća trupe i ono što mu je preostalo od vlade, tvrde američki izvori.

SAD: Gadafijeve snage suočene s nestašicom nafte

R.S.Evropa - 13.07.2011

Građani Tripolija i vojnici verni libijskom vodji Moameru Gadafiju suočavaju se s dramatičnom nestašicom goriva, a Gadafi ima sve manje novca da plaća trupe i ono što mu je preostalo od vlade, tvrde američki izvori.

Libijski pobunjenici pljačkaju, pale...

Mondo - 13.07.2011

Snage libijskih pobunjenika odgovorne su za krađu, paljenje i zlostavljanje civila u ofanzivi ka Tripoliju, saopštila je danas organizacija za zaštitu ljudskih prava "Hjuman rajts voč".

Libijski pobunjenici pljačkaju po gradovima

Vesti Online - 13.07.2011

Libijski pobunjenici pljačkaju kuće, zdravstvene ustanove i prodavnice u nekim od gradova koje su osvojili u planinama na zapadu Libije, saopštila je globalna nevladina organizacija Hjuman rajts voč.

Šef libijske diplomatije odbacio optužbe

E-Novine - 13.07.2011

Libijski pobunjenici pljačkaju kuće, zdravstvene ustanove i prodavnice u nekim od gradova koje su osvojili u planinama na zapadu Libije, saopštio je u sredu Human Rights Watch.

Gadafi želi da ostane u zemlji

Danas - 13.07.2011

Tripoli - Postoji mogućnost da će libijski vođa Muamer el Gadafi pristati da se povuče s vlasti ukoliko budu zadovoljeni određeni uslovi, piše Fajnenšel tajms.

Pukovnikov naslednik?

RTS - 12.07.2011

Moamer Gadafi, navodno, spreman da napusti vlast ukoliko se Sajf al Islam kandiduje na izborima. Pobunjenici i Gadafijeve snage zaglavljeni u pustinjskom pesku, dok Pariz objavljuje napredak u tajnom mirovnom procesu.

Gadafi spreman da odstupi?

B92 - 12.07.2011

Pariz -- Ministar spoljnih poslova Francuske Alen Žipe izjavio je da je libijski vođa Moalmer Gadafi spreman da se povuče sa vlasti. On je rekao da su vlasti u Parizu imale kontakte sa izaslanicima libijskog lidera koji su im preneli da je ...

Žipe: Gadafijevi izaslanici tvrde da je on spreman da ode

Blic - 12.07.2011

Vlasti u Parizu imale su kontakte sa izaslanicima libijskog lidera Moamera Gadafija koji su preneli da je libijski vođa spreman da napusti vlast, uzjavio je ministar spoljnih poslova Francuske Alen Žipe.

Gadafijevi izaslanici tvrde da je on spreman da ode

Kurir - 12.07.2011

PARIZ - Ministar spoljnih poslova Francuske Alen Žipe izjavio je da su vlasti u Parizu imale kontakte sa izaslanicima libijskog lidera Muamera Gadafija koji su mu preneli da je libijski vođa spreman da napusti vlast.

Obama za posredničku ulogu Moskve

Politika - 12.07.2011

Vašington je spreman da podrži posredničku ulogu Moskve u Libiji, izjavio je juče Barak Obama posle dužeg telefonskog razgovora sa Dmitrijem Medvedevom, ali Amerikanac je bio kategoričan u stavu da je podrška moguća jedino ukoliko ...

Izaslanici najavljuju Gadafijev odlazak

R.S.Evropa - 12.07.2011

Izaslanici su poručili da je Moammar Gadafi spreman otići s vlasti, rekao je u utorak službeni Pariz i potvrdio da NATO pregovara o načinu izlaska iz krize četiri mjeseca od početka zračne intervencije u Libiji.

Fijon nagovještava rješenje libijske krize

R.S.Evropa - 12.07.2011

Francuski premijer Fransoa Fijon izjavio je danas da je političko rješenje u Libiji potrebnije nego ikada i dodao da postoje znaci da je ono na pomolu.

SAD: Gadafi mora da ode

Blic - 11.07.2011

Stejt department je danas saopštio da SAD i dalje čvrsto veruju da libijski lider Moamer Gadafi mora da ode posle 41 godine na vlasti, pošto se francuski minstar odbrane Žerar Longe juče založio za kompromisno rešenje sa libijskim ...

Francuzi "stvorili" pobunjenike?

RTS - 11.07.2011

Gadafijev sin Sejf izjavio da je francuski predsednik Sarkozi libijskom izaslaniku u Parizu rekao da su francuzi formirali pobunjenički Nacionalni prelazni savet, koji bez njihove podrške i pomoći ne bi postojao.

Gadafijev sin: Francuska stvorila pobunjenički savet

24sata - 11.07.2011

Sin libijskog lidera Moamera Gadafija, Saif al-Islam, izjavio je danas da je libijska vlada razgovarala s Parizom i da je Francuska priznala da je stvorila pobunjenički savet i da može da utiče na njegove odluke.

Pobunjenici bez kontrole

RTS - 11.07.2011

Zapadni mediji prenose da pobunjenici na zapadu Libije uništavaju imovinu civila. Gadafijev sin Sejf izjavio da je francuski predsednik Sarkozi libijskom izaslaniku u Parizu rekao da su francuzi formirali pobunjenički Nacionalni prelazni ...

Gadafijev sin: Pregovaramo sa Parizom, ne sa pobunjenicima

Blic - 11.07.2011

Sin libijskog lidera, Seif al Islam Gadafi izjavio je da libijska vlast ne pregovara sa pobunjenicima, već sa Parizom jer bez Francuske i njene podrške pobunjenički Prelazni nacionalni savet ne bi dobio novac i oružje.

Tripoli: ima hrane, nema benzina

Politika - 11.07.2011

Srpska dijaspora u Libiji najbrojnija među evropskim zemljama Od našeg specijalnog izveštača Tripoli – Libijske vlasti još ne žele da komentarišu ovdašnje razgovore Abdulaha el Hatiba, specijalnog izaslanika generalnog sekretara UN, kao ni ...

Indira peva na Gadafijevom mitingu!!!

ALO - 11.07.2011

Ukoliko Libijski lider Moamer el Gadafi zaista odluči da ostvari pretnju i napadne Evropu, spas za Srbiju bi mogla biti folk zvezda Indira Radić! Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon informacije da su pesme folk pevačice ...

Indira peva na Gadafijevom mitingu!

Vesti Online - 11.07.2011

Ako libijski lider Moamer Gadafi zaista odluči da ostvari pretnju i napadne Evropu, spas za Srbiju bi mogla biti folk zvezda Indira Radić! Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon informacije da su pesme folk pevačice emitovane na ...

Indira peva na Gadafijevom mitingu!

Svet - 11.07.2011

Ukoliko Libijski lider Moamer el Gadafi zaista odluči da ostvari pretnju i napadne Evropu, spas za Srbiju bi mogla biti folk zvezda Indira Radić! Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon informacije da su pesme folk pevačice ...

SAD: Gadafi mora da ode

R.S.Evropa - 11.07.2011

Stejt department je danas saopštio da SAD i dalje čvrsto veruju da libijski lider Moamer Gadafi mora da ode posle 41 godine na vlasti, pošto se francuski minstar odbrane Žerar Longe juče založio za kompromisno rešenje sa libijskim ...

Indira Radić: Peva na Gadafijevom mitingu!!!

S media - 11.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ukoliko Libijski lider Moamer el Gadafi zaista odluči da ostvari pretnju i napadne Evropu, spas za Srbiju bi mogla biti folk zvezda Indira Radić! Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon informacije da su ...

Gadafijev sin:Pregovaramo sa Parizom, ne sa pobunjenicima

R.S.Evropa - 11.07.2011

Sin libijskog lidera, Seif al Islam Gadafi, za kojim je raspisna potjernica Međunarodnog krvičnog suda, izjavio je da libijska vlast ne pregovara sa pobunjenicima, već sa Parizom jer bez Francuske i njene podrške pobunjenički Prelazni ...

Francuska demantuje da su direktno pregovarali sa Tripolijem

R.S.Evropa - 11.07.2011

Francuska je u ponedjeljak demantovala da je vodila direktne razgovore s libijskom vladom, ali je navela da je poručila Tripoliju da Moammar Gaddafi mora da ode s vlasti kako bi se postiglo političko rješenje za krizu u Libiji.

Gadafi pregovara s Francuskom

Danas - 11.07.2011

Tripoli - Sin libijskog lidera Muamera el Gadafija Saif al Islam izjavio je da režim u Tripoliju ne pregovara sa pobunjenicima, već sa Parizom jer bez Francuske i njene podrške pobunjenički Prelazni nacionalni savet ne bi dobio novac i ...

"Pregovaramo s Francuzima, ne s pobunjenicima"

Vesti Online - 11.07.2011

Sin libijskog lidera Moamera el Gadafija, Saif al Islam, izjavio je da libijska vlast ne pregovara sa pobunjenicima, već sa Parizom, jer bez Francuske i njene podrške pobunjenički Prelazni nacionalni savet ne bi dobio novac i oružje.