TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Akademik Ljuba Tadić: Da li je sve to moguće?

Blic - 28.05.2005

Malo je reći da sam neprijatno iznenađen vešću da je na secesionističkom skupu DPS-SDP u Budvi 19. maja učestvovao i govorio gradonačelnik Beograda i potpredsednik DS Nenad Bogdanović. Utoliko više sam iznenađen njegovom izjavom da nije istupao samostalno nego u ime DS.

Bogdanović na pogrešnoj strani

Blic - 26.05.2005

Gradonačelnik Beograda i potpredsednik DS Nenad Bogdanović učešćem na predizbornom mitingu DPS-SDP u Budvi podržao je koaliciju koja zastupa interese sasvim suprotne od interesa zajedničke države i srpskog naroda, saopštio je Pokret za zajedničku evropsku državu Srbije i Crne Gore sa sedištem u ...

Govorio sam u ime svoje stranke

Blic - 24.05.2005

Gradonačelnik Beograda i potpredsednik Demokratske stranke Nenad Bogdanović izjavio je za 'Blic' da je na predizbornom skupu koalicije DPS-SDP u Budvi nastupao u ime DS, a ne samostalno. - Mi kao stranka sa DPS imamo određene političke odnose, ali to ne znači da se u svemu slažemo.

DS: Ne podržavamo Mila

Blic - 23.05.2005

Demokratska stranka ne stavlja se na stranu nijedne političke opcije u Crnoj Gori, izjavio je za 'Blic' portparol demokrata Đorđe Todorović odgovarajući na optužbe crnogorskog Pokreta za zajedničku državu Srbije i Crne Gore da DS podržava vladajuću crnogorsku koaliciju.