TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Snoudenova sudbina nije na dnevnom redu Kremlja

Tanjug - 30.06.2013

MOSKVA - Sudbina bivšeg saradnika CIA Edvarda Snoudena nije na dnevnom redu Kremlja, izjavio je danas radiju Eho Moskve pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov.

"Kremlj ne diskutuje o Snoudenu"

B92 - 30.06.2013

Moskva -- Sudbina bivšeg saradnika CIA Edvarda Snoudena nije na dnevnom redu Kremlja, izjavio je pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov.

Peskov: Snoudenova sudbina nije na dnevnom redu Kremlja

Kurir - 30.06.2013

Budući da to nije naše pitanje, ne znam koje varijante razvoja događaja mogu da budu, kakvi su pravni i drugi aspekti te teme. Ne mogu ništa ni da kažem, ni objasnim, niti da dam bilo kakvu ocenu, naveo je sekretar Vladimira Putina MOSKVA ...

Snoudenova sudbina nije na dnevnom redu Kremlja

Press - 30.06.2013

Peskov je podsetio da je tokom nedavne posete Finskoj, Putin dao svoju ocenu "jasno rekavši da Snouden ''de jure'' nije ušao u Rusku Federaciju, jer nije prešao granicu".

Snouden nije na dnevnom redu Kremlja

RTS - 30.06.2013

Sudbina Edvarda Snoudena nije na dnevnom redu Kremlja, rekao portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Ranije predsednik Ekvadora Rafael Korea poručio da je odluka o sudbini Snoudena "u rukama ruskih vlasti".

Peskov: Snoudenova sudbina nije na dnevnom redu Kremlja

Blic - 30.06.2013

Sudbina bivšeg saradnika CIA Edvarda Snoudena nije na dnevnom redu Kremlja, izjavio je danas radiju Eho Moskve pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov.

Asanž: Snouden je heroj

24online - 30.06.2013

Osnivač sajta "Vikiliksa", Australijanac Džulijan Asanž, nazvao je danas odbeglog službenika američke Nacionalne bezbednosne agencije Edvarda Snouden herojom i nagovestio da predstoji novo curenje informacija. - On je heroj.

Asanž: Snouden je heroj

Blic - 30.06.2013

Osnivač sajta "Vikiliksa" Džulijan Asanž nazvao je danas odbeglog službenika američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) Edvarda Snouden herojom i nagovestio da predstoji novo curenje informacija. - On je heroj.

Nova afera: SAD prisluškivale kancelarije EU u Njujorku i Vašingtonu

Portal24 - 30.06.2013

Afera “PRIZMA” dobija svoj drugi nastavak, nakon što je njemački “Spiegel” (Špigl) iznio tvrdnje da su SAD prisluškivale prostorije EU u Vašingtonu i Njujorku, prenosi BBC News.

Peskov: Snoudenova sudbina nije na dnevnom redu Kremlja

Pobjeda.me - 30.06.2013

MOSKVA – Sudbina bivšeg saradnika CIA Edvarda Snoudena nije na dnevnom redu Kremlja, izjavio je u nedjelju radiju Eho Moskve pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov.

Objavljen kratki film o Snoudenu

RTCG - 30.06.2013

30. 06. 2013. 17:13 >> 17:13 0 Video je radila grupa amatera iz Hong Konga, inspirisana bivšim tehničarom ...

Predsednik Ekvadora: Snouden ne može da napusti aerodrom u Moskvi

Novi Magazin - 30.06.2013

Foto: Beta/AP O bivšem službeniku američke Nacionalne bezbednosne agencije Edvardu Snoudenu "staraju se vlasti Rusije" i on ne može da napusti međunarodni aerodrom u Moskvi bez američkog pasoša, saoptšio je danas predsednik Ekvadora Rafael ...

Snouden sakrio poverljiva dokumenta u Hong Kongu

Vesti Online - 30.06.2013

Odbegli službenik američke Centralne obavještajne službe (CIA) Edvard Snouden sakrio je poverljiva dokumenta u Hong Kongu zbog bezbednosnih razloga, objavio je list "Sandej tajms", pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Snouden može da ostane na Šeremetjevu koliko hoće

Blic - 29.06.2013

Edvard Snouden koji se nalazi od nedelje u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo može da ostane u njoj koliko god hoće, saopštili su danas ruskoj novinskoj agenciji Itar-Tas izvori u bezbednsnim strukturama, preneo je "Glas ...

Moskva: Snouden može da ostane koliko želi

RTV - 29.06.2013

Bivši agent CIA Edvard Snouden, koji u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo boravi od prošle subote, može tu da ostane koliko želi, rekao je Itar tasu predstavnik bezbednosne službe.

"Snouden nije na ruskoj teritoriji"

B92 - 29.06.2013

Moskva -- Edvard Snouden koji se nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo može da ostane u njoj koliko hoće, kažu zvaničnici iz bezbednosnih struktura.

Hejg uveravao Vestervelea da je prikupljanje podataka preko interneta potpuno legalno

Blic - 29.06.2013

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Vilijam Hejg rekao je juče u telefonskom razgovoru sa šefom nemačke diplomatije Gidom Vesterveleom da je britansko prikupljanje podataka kroz program "Tempora" u potpunosti legalno.

Otac Edvarda Snoudena: Vikiliks manipuliše mojim sinom

Blic - 29.06.2013

Lon, otac Edvarda Snoudena, obratio se javnosti govoreći o eventualnim uslovima pod kojima bi se njegov sin vratio u SAD, a među njima je i taj da ne bude u pritvoru pre suđenja, da ne dođe do njegovog udaljavanja iz sudnice i da može da ...

Snouden može da ostane na Šeremetjevu koliko hoće

Tanjug - 29.06.2013

MOSKVA - Snouden koji se nalazi od nedelje u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo može da ostane u njoj koliko god hoće, rekli su ruskoj novinskoj agenciji Itar-Tas izvori u bezbednosnim strukturama, preneo je "Glas Rusije".

Obama spušta loptu

Politika - 29.06.2013

Slučaj „29-godišnjeg hakera” nije vredan kvarenja odnosa sa Kinom i Rusijom Od našeg stalnog dopisnika Vašington – Pošto su iscrpena pravna sredstva, a rezultate ne daju ni ona diplomatska, u Vašingtonu je po svoj prilici zaključeno da ...

Neizvesna sudbina Edvarda Snoudena

Politika - 29.06.2013

Dok se ne nađe bolje rešenje američki uzbunjivač može neograničeno da ostane u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Moskva, Njujork – Edvard Snouden, američki uzbunjivač i bivši službenik Nacionalne bezbednosne agencije koji se od nedelje ...

Portret bez rama: Eduard Snouden

Politika - 29.06.2013

Putnik sa aerodroma Šeremetjevo Eduard Snouden je doskora bio anonimac, jedan od hiljada sličnih koji, direktno ili indirektno, u SAD ili vanj njih, radi za američku obaveštajnu službu. A onda je stvari okrenuo naglavce.

Snouden nije na ruskoj teritoriji

Telegraf - 29.06.2013

Na njegovo ime za sada nije rezervisana ni jedna krata, a on nije prelazio pograničnu kontrolu, pa tako nije prešao rusku granicu Edvard Snouden može da ostane u njoj koliko hoće, kažu zvaničnici iz bezbednosnih struktura .

Snouden može da ostane na Šeremetjevu

RTCG - 29.06.2013

U TRNZITNOJ ZONI 29. 06. 2013. 10:21 >> 10:21 0 Edvard Snouden koji se nalazi od nedjelje u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo može da ostane u njoj koliko god hoće, saopštili su danas ruskoj novinskoj agenciji Itar-Tas ...

Suzan Rajs: Podaci koje je otkrio Snouden neće oslabiti Obamu

Pobjeda.me - 29.06.2013

NJUJORK – Odlazeća ambasadorka SAD u UN Suzan Rajs odbacila je u subotu tvrdnje da će povjerljivi podaci koje je objelodanio Edvard Snouden oslabiti predsjednika Baraka Obamu i ugroziti američku spoljnu politiku.

Edvard Snouden može da ostane na Šeremetjevu koliko hoće

Pobjeda.me - 29.06.2013

MOSKVA – Edvard Snouden koji se nalazi od nedjelje u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo može da ostane u njoj koliko god hoće, rekli su ruskoj novinskoj agenciji Itar-Tas izvori u bezbjednosnim strukturama, prenio je Glas ...

Venecuela daje azil Snoudenu

24online - 28.06.2013

Vencuela bi „gotovo sigurno“ odobrila politički azil Edvardu Snoudenu ako bi bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe podneo zahtev, izjavio je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro.

Ruski zvaničnik: Situacija oko Snoudena u ćorsokaku

Blic - 28.06.2013

Situacija oko Edvarda Snoudena, koji je obelodanio špijunske aktivnosti vlasti SAD, došla je do ćorsokaka, pošto je Moskva odbila da odgovori Vašingtonu na nezvanične zahteve za njegovo izručenje, izjavio je juče jedan ruski zvaničnik.

Venecuela želi da zaštiti "hrabrog omladinca" Snoudena

Blic - 28.06.2013

Karakas - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro ponovo je ponudio azil odbeglom američkom obaveštajcu Edvardu Snoudenu, kojeg je pohvalio kao "hrabrog omladinca".

Venecuela spremna da zaštiti Snoudena

RTS - 28.06.2013

Venecuela želi da zaštiti "hrabrog omladinca" Snoudena, rekao predsednik Nikolas Maduro i ponudio mu azil. Predsednik Venecuele Nikolas Maduro ponovo je ponudio azil odbeglom američkom obaveštajcu Edvardu Snoudenu, kojeg je pohvalio kao ...

Kako „Vikiliks“ pomaže Snoudenu

DW - 28.06.2013

Edvard Snouden je u bekstvu. Ali on na svojoj strani ima iskusne ljude: „Vikiliks“ očigledno sa njim tesno sarađuje. To donosi mnogo prednosti – za obe strane. „Vikiliks“ odavno više nije na naslovnim stranicama.

Otac: Snouden će se vratiti ako...

B92 - 28.06.2013

Vašington -- Otac bivšeg američkog obaveštajca Edvarda Snoudena izrazio uverenje da će se njegov sin vratiti u SAD ukoliko se ispune određeni uslovi.

(VIDEO) Snoudenov otac: Moj sin će se vratiti u SAD, ali uz neke uslove

Press - 28.06.2013

Među uslovima bi mogao da se nađe i taj da se Snouden ne privodi pre suđenja, navodi američka TV mreža "En-Bi-Si Njuz", za koju je Snoudenov otac dao intervju.

Hejg Vesterveleu: legalno Prikupljanje podataka

RTV - 28.06.2013

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Viljem Hejg rekao je danas u telefonskom razgovoru sa šefom nemačke diplomatije Gvidom Vesterveleom da je britansko prikupljanje podataka putem programa "Tempora" u potpunosti legalno.

Hejg: Legalno smo skupljali podatke

B92 - 28.06.2013

Berlin -- Šef britanske diplomatije rekao je u telefonskom razgovoru sa nemačkim kolegom Vesterveleom da je prikupljanje podataka putem programa "Tempora" legalno.

Venecuela želi da zaštiti „hrabrog omladinca“ Snoudena

Pobjeda.me - 28.06.2013

KARAKAS – Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro ponovo je ponudio azil odbjeglom američkom obavještajcu Edvardu Snoudenu, kojeg je pohvalio kao „hrabrog omladinca“.

SNOUDENOV OTAC: Moj sin će se vratiti u SAD, ali…

Telegraf - 28.06.2013

Među uslovima pod kojima bi bivši obaveštajac mogao da se vrati u SAD, biće i to da se ne privodi pre suđenja a spisak uslova će njegov otac predati tokom dana državnom tužiocu Otac bivšeg američkog obaveštajca , koji je obelodanio ...

Edvrad Snouden bi se vratio u SAD uz određene uslove

Pobjeda.me - 28.06.2013

VAŠINGTON – Otac bivšeg službenika američke Nacionalne bezbjednosne agencije, Edvarda Snoudena rekao je da je ubijeđen da bi se njegov sin vratio u SAD, ukoliko bi bili ispunjeni određeni uslovi.

Srednje ime spasilo Snoudena

24online - 27.06.2013

Vlasti u Hong Kongu su tražile od Sjedinjenih Američkih Država da razjasne nejasnoće oko srednjeg imena Edvarda Snoudena, i za vreme te zbrke, on je napustio ovu azijsku državu, prenose američki mediji.

Srednje ime spasilo Snoudena

Blic - 27.06.2013

Vlasti u Hong Kongu su tražile od Sjedinjenih Američkih Država da razjasne nejasnoće oko srednjeg imena Edvarda Snoudena (Džozef), i za vreme te zbrke, on je napustio ovu azijsku državu, prenose američki mediji.

Srednje ime spaslo Snoudena

B92 - 27.06.2013

Vašington -- Vlasti u Hong Kongu su tražile od SAD da razjasne nejasnoće oko srednjeg imena Edvarda Snoudena, i za vreme te zbrke, on je napustio ovu azijsku državu.

Srednje ime spasilo Snoudena

Tanjug - 27.06.2013

VAŠINGTON - Vlasti u Hong Kongu su tražile od Sjedinjenih Američkih Država da razjasne nejasnoće oko srednjeg imena Edvarda Snoudena, i za vreme te zbrke, on je napustio ovu azijsku državu, prenose američki mediji.

Lažna vest da je Snounden u Beču

B92 - 27.06.2013

Beč -- Jedna lažna vest o navodnom dolasku Edvarda Snoudena u Beč izazvala je juče veliku pažnju austrijske javnosti, ali i stranih medija. Satirični internet-magazin „Tagesprese“ objavio je izveštaj prema kojem je čovek koji je otkrio ...

Lažna vest da je Snouden u Beču

24online - 27.06.2013

Jedna lažna vest o navodnom dolasku Edvarda Snoudena u Beč izazvala je juče veliku pažnju austrijske javnosti, ali i stranih medija. Satirični internet-magazin "Tagesprese" objavio je izveštaj prema kojem je čovek koji je otkrio aferu ...

Venecuela bi dala politički azil Snoudenu

Tanjug - 27.06.2013

KARAKAS - Vencuela bi "gotovo sigurno" odobrila politički azil Edvardu Snoudenu ako bi bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe podneo zahtev, izjavio je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro.

Venecuela bi dala politički azil Snoudenu

Blic - 27.06.2013

Karakas - Vencuela bi "gotovo sigurno" odobrila politički azil Edvardu Snoudenu ako bi bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe podneo zahtev, izjavio je venecuelanski predsednik Nikolas Maduro.

Obama: Slučaj Snouden je čisto pravno pitanje

Tanjug - 27.06.2013

DAKAR - Američki predsednik Barak Obama izjavio je danas da nije razgovarao s kineskim i ruskim predsednikom o američkom zahtevu za ekstradiciju bivšeg saradnika američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvarda Snoudena, jer se radi o ...

Obama: Nećemo avionima na hakera

B92 - 27.06.2013

Dakar -- Pitanje hapšenja bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena treba rešavati uobičajenim pravnim putevima, izjavio je danas predsednik SAD Barak Obama.

Ženeva:Šta je Snouden radio kod nas

B92 - 27.06.2013

Ženeva -- Švajcarska ima da postavi još mnogo pitanja o poslovima koje je Edvard Snouden obavljao kao službenik američke Nacionalne bezbednosne službe u Ženevi.

Venecuela spremna da prihvati Snoudena

Politika - 27.06.2013

Politički azil je „međunarodna institucija za ljudska prava koja štiti progonjene”, izjavio venecuelanski predsednik Nikolas Maduro Prema izveštaju agencija Karakas – Venecuela bi „gotovo sigurno” odobrila politički azil Edvardu Snoudenu ...

Obama: Slučaj Snouden je pravno pitanje

RTS - 27.06.2013

Uobičajeni pravni kanali trebalo bi da budu dovoljni za rešavanje zahteva o izručenju Snoudena, rekao predsednik SAD Barak Obama. Švajcarska ima da postavi još mnogo pitanja o poslovima koje je Edvard Snouden obavljao kao službenik NSA u ...

Ruski zvaničnik: Situacija oko Snoudena u ćorsokaku

Tanjug - 27.06.2013

MOSKVA - Situacija oko Edvarda Snoudena, koji je obelodanio špijunske aktivnosti vlasti SAD, došla je do ćorsokaka, pošto je Moskva odbila da odgovori Vašingtonu na nezvanične zahteve za njegovo izručenje, izjavio je danas jedan ruski ...

"Moskva od Vašingtona nije dobila zvaničan zahtev za izručenje Snoudena"

Press - 27.06.2013

Neimenovani izvor, upućen u slučaj bivšeg službenika američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA), rekao je za agenciju Interfaks da Moskva od Vašingtona nije dobila zvaničan zahtev za izručenje .

Srednje ime spasilo Snoudena

RTCG - 27.06.2013

"ZA DLAKU" 27. 06. 2013. 08:20 >> 08:20 0 Vlasti u Hong Kongu su tražile od SAD da razjasne nejasnoće oko srednjeg imena Edvarda Snoudena, i za vrijeme te zbrke, on je napustio tu azijsku državu.

Lažna vest da je Snounden u Beču

S media - 27.06.2013

Lažna vest da je Snounden u Beču Satirični internet-magazin „Tagesprese“ objavio izveštaj prema kojem je čovek koji je otkrio aferu prisluškivanja NSA „inkognito uz sunčane naočare“ doputovao u Beč.

Kako je Snouden utekao Amerima iz Hong Konga

Telegraf - 27.06.2013

Hongkonške vlasti su tražile da dobiju navode o Snoudenovom srednjem imenu, pre nego što ga pritvore po zahtevu Amerike. Međutim, pre nego što su podaci stigli, Snouden je odleteo za Moskvu, gde se i sada nalazi, u tranzitnom delu ...

Slučaj Snouden mogao bi potrajati mesecima

R.S.Evropa - 27.06.2013

Ruske vlasti su saopštile da je bivši saradnik američke agencije za nacionalnu bezbednost Edvard Snouden (Edward Snowden) mogao da bez ikakvih problema napusti moskovski aerodrom, u čijoj tranzitnoj zoni se nalazi pet dana.

Venecuela bi dala politički azil Snoudenu

Portalanalitika - 27.06.2013

V encuela bi "gotovo sigurno" odobrila politički azil Edvardu Snoudenu ako bi bivši službenik američke Nacionalne bezbjednosne službe podnio zahtjev, izjavio je venecuelanski predsjednik Nikolas Maduro.

Barak Obama: Slučaj Snouden je čisto pravno pitanje

Pobjeda.me - 27.06.2013

DAKAR- Američki predsjednik Barak Obama izjavio je u četvrtak da nije razgovarao sa predsjednicima Kine I Rusije o zahtjevu za ekstradiciju bivšeg saradnika američke Nacionalne bezbjednosne službe Edvarda Snoudena, jer se radi o ,,čisto ...

Obama: Neću slati avione da presreću Snoudena

Mondo - 27.06.2013

Američki predsednik Barak Obama izjavio je danas da je slučaj bivšeg saradnika američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvarda Snoudena "čist pravni slučaj".

Obama: Nećemo avionima na hakera!

ALO - 27.06.2013

Pitanje hapšenja bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena treba rešavati uobičajenim pravnim putevima, izjavio je danas predsednik SAD Barak Obama.

Obama: Neću slati avione po Snoudena

RTCG - 27.06.2013

BEZ VOJNE AKCIJE 27. 06. 2013. 18:45 >> 18:45 0 Američki predsjednik Barak Obama je, tokom posjete Senegalu, izjavio da hapšenje bivšeg službenika američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Edvarda Snoudena, koji se trenutno nalazi u ...

OBAMA: Izručenje Snoudena rešavati pravnim kanalima

Danas - 27.06.2013

Dakar - Pitanje hapšenja bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena treba rešavati uobičajenim pravnim putevima, izjavio je juče predsednik SAD Barak Obama.

Rusija Snoudenu daje politički azil?

Novosti - 27.06.2013

Niko ne može da kaže koliko će Edvard Snouden ostati na moskovskom aerodromu, ali su sve glasniji zahtevi da Rusija pruži gostoprimstvo Amerikancu MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA DOKLE će Edvard Snouden biti u „kapsuli“ tranzitne zone ...

Situacija oko Snoudena "u ćorsokaku"

Novi Magazin - 27.06.2013

Situacija oko Edvarda Snoudena, koji je obelodanio špijunske aktivnosti vlasti SAD, došla je do ćorsokaka, pošto je Moskva odbila da odgovori Vašingtonu na nezvanične zahteve za njegovo izručenje, izjavio je danas jedan ruski zvaničnik.

Obama: Nećemo presretati Snoudenov let

Vesti Online - 27.06.2013

SAD neće pokušati da presretnu avion u kojem se bude nalazio bivši službenik Centralne obavještajne agencije (CIA) Edvard Snouden, rekao je američki predsednik Barak Obama tokom posete Africi.

Obama: Nećemo avionima na hakera

Nadlanu - 27.06.2013

Pitanje hapšenja bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena treba rešavati uobičajenim pravnim putevima, izjavio je danas predsednik SAD Barak Obama.

Lavrov: Snouden nije u Moskvi!; Putin: Snouden je u Moskvi!

Kurir - 26.06.2013

Amerikanci upućuju teške reči na račun Rusije jer sumnjaju da ona pruža zaštitu čoveku koga su oni optužili za špijunažu; Ruski predsednik i ministar inostranih poslova daju potpuno suprotne izjave o tome gde se bivši službenik SAD nalazi ...

Karakas bi razmotrio Snoudenov zahtev za azil

Tanjug - 26.06.2013

PORT-O-PRENS - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da bi razmotrio zahtev za azil Edvarda Snoudena ako bi to zatražio bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe, koji je u SAD optužen za špijunažu.

Putin ponovo ignoriše SAD

Politika - 26.06.2013

Jednako kao što je na nedavnom samitu G-8, održanom u Irskoj, uspeo svojih sedam sagovornika da ubedi da „olabave“ vojne pretnje kada je u pitanju građanski rat u Siriji tako je i u slučaju Eduarda Snoudena, agenta američke nacionalne ...

Puškov: SAD neće primorati Rusiju da izruči Snoudena

Blic - 26.06.2013

Pretnje SAD neće primorati Rusiju da izruči bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena, izjavio je danas predsednik Odbora Dume za medjunarodne poslove Aleksej Puškov.

Zbog Snoudena bliži Moskva i Peking

B92 - 26.06.2013

Port-O-Prens -- Pretnje SAD neće primorati Rusiju da izruči bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena, izjavio je predsednik Odbora Dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov.

Novak zahteva priznanje za Snoudena

Press - 26.06.2013

„Snouden bi trebalo da dobije jedno priznanje, umesto da dospe na optuženičku klupu“, rekao je on agenciji APA. Američka vlada, prema njegovim rečima, umesto što podiže optužbe trebalo bi da mu se zahvali, jer je dao važan doprinos ...

Pritisak Vašingtona zbog Snoudena zbližiće Rusiju i Kinu

Tanjug - 26.06.2013

MOSKVA - Sjedinjene Američke Države (SAD) primenjuju "nepromišljeni" pritisak na Rusiju i Kinu da izruči službenika američke Nacionalne bezbenosne agencije u bekstvu Edvarda Snoudena što će samo poslužiti da se Moskva i Peking još ...

Karakas bi razmotrio Snoudenov zahtev za azil

Blic - 26.06.2013

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da bi razmotrio zahtev za azil Edvarda Snoudena ako bi to zatražio bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe, koji je u SAD optužen za špijunažu. - Nismo dobili zvaničan zahtev.

Zbog nevažećeg pasoša Snouden ne može da kupi kartu

RTV - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, izjavio je ruskoj ...

Zbog nevažećeg pasoša Snouden ne može da kupi kartu

Blic - 26.06.2013

Moskva - Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, izjavio je ...

Aeroflot: Snouden nije na spisku putnika u naredna tri dana

Blic - 26.06.2013

Moskva - Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, a avio-kompanija Aeroflot je saopštila da on nije kupio kartu ni za jedan njihov let ...

Zbog nevažećeg pasoša Snouden ne može da kupi kartu

24online - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, izjavio je ruskoj ...

Zbog nevažećeg pasoša Snouden ne može da kupi kartu u Moskvi

Press - 26.06.2013

"Snoudenov američki pasoš je poništen i on ne poseduje nijedan drugi dokument kojim može da dokaže svoj identitet. Zbog toga mora da ostane u tranzitnoj zoni na Šeremetjevu i ne može da kupi kartu pa ni da napusti Rusiju", rekao je taj ...

NIJE KUPIO KARTU: Snouden još sedi na Šermetjevu

Kurir - 26.06.2013

Amerikanac zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i da kupi kartu kako bi napustio Rusiju MOSKVA - Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom ...

Snouden "zaglavljen" u Moskvi?

B92 - 26.06.2013

Moskva, Vašington -- Bivši službenik NSA Edvard Snouden još je u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma "Šeremetijevo", jer navodno zbog nevažećeg pasoša ne može da kupi kartu.

Snouden ne može iz Rusije?

RTS - 26.06.2013

Zbog nevažećeg pasoša Edvard Snouden ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, pa se još uvek nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šermetjevo.

Odluka o azilu će trajati mesecima?

B92 - 26.06.2013

London -- Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu za bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena. Jedan od faktora koje će razmatrati su odnosi sa SAD, rekao je jedan zvaničnik te zemlje.

Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu za Snoudena

Blic - 26.06.2013

Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu za bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena, a jedan od faktora koje će razmatrati su odnosi sa Sjedinjenim Američkim Državama, rekao je danas jedan zvaničnik te ...

Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu Snoudenu!

Kurir - 26.06.2013

Trebalo nam je dva meseca da odlučimo u slučaju Asanža, tako da nemojte da očekujete da ćemo ovog puta brže doneti odluku", rekao je Patino LONDON - Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu za bivšeg službenika američke Nacionalne ...

Berlin i London, optički kabl razdora

RTS - 26.06.2013

Nemačka vlada od britanskih kolega zatražila objašnjenje o špijuniranju nemačkih građana. Zahtev usledio posle medijskih napisa da britanska tajna služba prisluškuje internet i telefonske saobraćaj koji idu putem podmorskog optičkog kabla, ...

Snouden im bio na dohvat ruke, pobegao zbog bizarne greške Amerikanaca

Press - 26.06.2013

Kako prenosi Hafington post, u periodu kada je Snouden boravio u Hong Kongu, američke vlasti su poslale zahtev za izručenje ali sa pogrešnim srednjim imenom.

Snoudena spasilo srednje ime

RTS - 26.06.2013

Dok su hongkonške vlasti tražile da dobiju navode o Snoudenovom srednjem imenu, bivši saradnik CIA odleteo za Moskvu gde se i sada nalazi, pišu američki mediji.

Snouden ne može da kupi kartu za avion

Mondo - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu.

Amere brinu veze Snoudena i Asanža!

ALO - 26.06.2013

Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u rukama bivšeg radnika NSA Edvarda Snoudena. Kako prenosi Rojters, pojavile su se bojazni da je Snouden odneo mnogo više dokumenata nego što se ...

Karakas bi razmotrio Snoudenov zahtjev za azil

Pobjeda.me - 26.06.2013

PORT-O-PRENS – Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da bi razmotrio zahtjev za azil Edvarda Snoudena ako bi to zatražio bivši službenik američke Nacionalne bezbjednosne službe, koji je u SAD optužen za špijunažu.

Venecuela daje azil Snoudenu?

Telegraf - 26.06.2013

Venecuela je najavila da će razmotriti mogućnost da dodeli Snoudenu azil ukoliko ga zatraži od ove zemlje Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da bi razmotrio zahtev za azil ako bi to zatražio bivši službenik američke Nacionalne ...

Snouden ne može da kupi kartu zbog nevažećeg pasoša

Novi Magazin - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, izjavio je ruskoj ...

Pritisak Vašingtona zbog Snoudena zbližiće Rusiju i Kinu

Prva Srpska TV - 26.06.2013

Sjedinjene Američke Države (SAD) primenjuju "nepromišljeni" pritisak na Rusiju i Kinu da izruči službenika američke Nacionalne bezbenosne agencije u bekstvu Edvarda Snoudena što će samo poslužiti da se Moskva i Peking još približe, izjavio ...

Snouden zarobljen na moskovskom aerodromu zbog nevažećeg pasoša!

Telegraf - 26.06.2013

Snoudenov američki pasoš je poništen i on ne poseduje nijedan drugi dokument kojim može da dokaže svoj identitet. Zbog toga mora da ostane u tranzitnoj zoni na Šeremetjevu i ne može da kupi kartu pa ni da napusti Rusiju se još nalazi u ...

Zbog Snoudena bliži Moskva i Peking

Portalanalitika - 26.06.2013

P rijetnje SAD neće primorati Rusiju da izruči bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena , izjavio je predsjednik Odbora Dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov .

Snouden "zarobljen" na aerodromu: Amerikanci mu ukinuli pasoš!

ALO - 26.06.2013

Bivši službenik američke Centralne obaveštajne agencije Edvard Snouden je već četvrti dan na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, pošto ga, kako se tvrdi, poništeni pasoš sprečava da nastavi putovanje.

Snouden zbližava Moskvu i Peking

RTCG - 26.06.2013

AFERA SNOUDEN 26. 06. 2013. 13:50 >> 13:50 0 Prijetnje SAD neće primorati Rusiju da izruči bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena, izjavio je predsjednik Odbora Dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov.

Snouden "zaglavljen" u Moskvi?

S media - 26.06.2013

Snouden "zaglavljen" u Moskvi? Zbog nevažećeg pasoša Edvard Snouden ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, pa se još uvek nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šermetjevo.

Pritisak Vašingtona zbog Snoudena zbližiće Rusiju i Kinu

Pobjeda.me - 26.06.2013

MOSKVA – Sjedinjene Američke Države primjenjuju nepromišljeni pritisak na Rusiju i Kinu da izruči bivšeg radnika američke Nacionalne bezbjenosne agencije u bjekstvu Edvarda Snoudena, što će samo poslužiti da se Moskva i Peking još ...

Lavrov: Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi

Vesti Online - 26.06.2013

Odbegli službenik Centralne obaveštajne agencije (CIA) Edvard Snouden nalazi se trenutno u tranzitnoj zoni aerodroma u Moskvi i može da ide kada god to hoće, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Neizvesna Snoudenova sudbina

Mondo - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden pričekaće još u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer njegov pasoš ne važi zbog čega ne može da kupi kartu, a Ekvador će možda mesecima ...

Snouden ne može da kupi avionsku kartu

E-Novine - 26.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden se još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, jer zbog nevažećeg pasoša ne može da dokaže svoj identitet i kupi kartu, izjavio je ruskoj ...

Plan leta Snoudena - svetska tajna

Novosti - 26.06.2013

Nadmudrivanje velikih: Kako neprimetno prebaciti američkog prebega u Južnu Ameriku. Snouden navodno ne može da kupi kartu, pošto mu je poništen američki pasoš MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA PREBEG iz SAD i svetska medijska zvezda, ...

Ekvador će mesecima odlučivati o azilu Snoudenu?

Vesti Online - 26.06.2013

Ekvador će možda mesecima odlučivati o azilu za bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena, a jedan od faktora koje će razmatrati su odnosi sa SAD, rekao je danas jedan zvaničnik te zemlje.

Afera „Tempora“, optički kabl razdora

Portalanalitika - 26.06.2013

N jemačka vlada zatražila je od britanskih kolega objašnjenje o špijuniranju njemačkih građana. Zahtjev je uslijedio poslije medijskih napisa da britanska tajna služba prisluškuje internet i telefonske saobraćaj koji idu putem podmorskog ...

Maduro bi razmotrio zahtev Snoudena

Nadlanu - 26.06.2013

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da bi razmotrio zahtev za azil Edvarda Snoudena ako bi on to zatražio. "Nismo dobili zvaničan zahtev.

Snouden krišom napustio Moskvu

24online - 25.06.2013

Edvard Snouden, odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe, najverovatnije je već napustio Rusiju, prenela je juče agencija Interfaks, pozivajući se na dobro upućene izvore.

Američke vlasti zabrinute jer ne znaju koliko poverljivog materijala Snouden poseduje

Blic - 25.06.2013

Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u rukama bivšeg radnika Nacionalne bezbednosne agencije Edvarda Snoudena, izjavio je više neimenovanih žvaničnika.

Ignorisanje Amerike na tri kontinenta

Politika - 25.06.2013

Frustracije u Vašingtonu dosadašnjim neuspehom da se dokopa čoveka koji je naneo nepopravljivu štetu obaveštajnim službama i imidžu zemlje Od našeg stalnog dopisnika Vašington – Početno lagodno uverenje da Edvard Snouden u stvari nema gde ...

SAD strepe - Šta to još Snouden ima

B92 - 25.06.2013

Vašington -- Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u rukama bivšeg radnika NSA Edvarda Snoudena.

Nemačka ljuta zbog internet-špijuniranja

DW - 25.06.2013

Prvo „Prisma“, a sada i „Tempora“. Britanska tajna služba GCHQ prisluškuje internet i telefonske veze stotina miliona ljudi. Razočarenje nemačkih političara zbog ponašanja saveznika u NATO i u EU je veliko.

Peking i Moskva: Optužbe SAD neosnovane i neprihvatljive

Tanjug - 25.06.2013

PEKING, MOSKVA - Kina i Rusija ocenile su danas da su optužbe Sjedinjenih Američkih Država u vezi sa odbeglim bivšim službenikom američke Nacionalne bezbednosne agencija (NBA) Edvardom Snoudena "apsolutno neosnovane i neprihvatljive" ...

Keri pozvao Moskvu da izruči Snoudena, Putin: Nema izručenja

Tanjug - 25.06.2013

DŽEDA - Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je danas da nema potrebe za dizanjem nivoa konfrontacije sa Rusijom oko slučaja Edvarda Snoudena i pozvao Moskvu da isporuči ovog bivšeg službenika američke Nacionalne bezbednosne ...

Snouden kod sebe ima više hiljada tajnih dokumenata SAD!

Press - 25.06.2013

Kako prenosi Rojters, pojavile su se bojazni da je Snouden odneo mnogo više dokumenata nego što se prvobitno mislilo, a posebnu pažnju izazivaju njegovi kontakti sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom.

Lavrov: Neprihvatljivi potezi SAD

B92 - 25.06.2013

Peking, Vašington -- Moskva je zvanično negirala bilo kakvu umešanost u "slučaj Snouden" i navela da nema veze sa njegovim "planovima putovanja".

Optuživanje Moskve neosnovano i neprihvatljivo

Tanjug - 25.06.2013

MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je optuživanje Moskve "za kršenje američkih zakona i čak neku vrstu zavere'' u vezi sa odbeglim bivšim službenikom američke Nacionalne bezbednosne agencija (NBA) ...

Lavrov: Nemamo veze sa Snoudenom

Kurir - 25.06.2013

Smatramo da su apsolutno neosnovani i neprihvatljivi pokušaji koje sada vidimo - optuživanje Rusije da krši zakone SAD i maltene organizuje zaveru, koji su čak praćeni pretnjama prema nama, naveo je šef ruske diplomatije MOSKVA - Bivši ...

Lavrov: Optuživanje Moskve za skrivanje Snoudena neosnovano i neprihvatljivo

Press - 25.06.2013

Lavrov nije rekao gde se nalazi Snouden, koji je rezervisao mesto na letu za Havanu iz Moskve u ponedeljak, ali se nije pojavio u avionu, prenela je agencija AP.

Rusija i SAD, bitka za Snoudena

RTS - 25.06.2013

Edvard Snouden još je u tranzitnoj zoni aerodroma Šeremetjevo i slobodan je da ode bilo kuda, što bi trebalo da učini što je pre moguće, rekao Vladimir Putin. Moskva i Peking odbacili optužbe SAD da su pomagali Snoudenu.

Putin: Snouden je na aerodromu u Moskvi, Rusija ga neće izručiti!

Press - 25.06.2013

Kako prenosi agencija Asošiejted Pres, Putin je izjavip da se on trenutno nalazi u tranzitnoj zoni aerodroma "Šeremetjevo" u Moskvi. "Edvard Snouden se nalazi u Moskvi a Rusija ga neće izručiti", rekao je Putin a prenosi AP.

Putin: Snouden i dalje na Aerodromu "Šeremetjevo"

Blic - 25.06.2013

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se Amerkinac Edvard Snouden, koji je obelodanio detalje američkog programa nadzora komunikacija širom sveta, još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu i da ga ruske vlasti neće ...

Putin: Rusija neće izručiti Snoudena

Kurir - 25.06.2013

Putin je rekao da je Snouden slobodan čovek i da će, što pre odredi svoju destinaciju, to biti bolje NANTALI - Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se Amerkinac Edvard Snouden , koji je obelodanio detalje američkog programa ...

Putin: Rusija neće izručiti Snoudena

RTV - 25.06.2013

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se Amerkinac Edvard Snouden, koji je obelodanio detalje američkog programa nadzora komunikacija širom sveta, još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu i da ga ruske vlasti neće ...

Putin: Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi, nema izručenja

Politika - 25.06.2013

NANTALI, Finska – Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, da nije prešao rusku ...

Putin: Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi, nema izručenja

24online - 25.06.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, da nije prešao rusku granicu, te da je ...

Putin: Ne izručujemo Snoudena

B92 - 25.06.2013

Nantali -- Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se bivši službenik američke NSA Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo.

Analiza Reuters: Snoudenov udarac na Obamin svijet

Pobjeda.me - 25.06.2013

Pišu Voren Stroubel i Pol Ekert Od prvog dana mandata, predsjednik Barak Obama zacrtao je ambiciozne spoljnopolitičke ciljeve – obnova odnosa sa Rusijom, izgradnja saradnje sa Kinom i nov početak u odnosima sa neprijateljskim liderima ...

Snouden i dalje u Rusiji?

Vesti Online - 25.06.2013

Vašington veruje da je bivši službenik Centralne obaveštajne agencije (CIA) Edvard Snouden u Rusiji, rekao je portparol Bele kuće Džej Karni, pozivajući Moskvu da "razmotri raspoložive opcije i izruči Snoudena SAD".

Snouden u posedu više hiljada tajnih dokumenata?

Telegraf - 25.06.2013

Američke obaveštajne agencije strahuju da je bivši radnik Nacionalne bezbednosne agencije odneo mnogo više dokumenata nego što se prvobitno mislilo Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u ...

Lavrov: Snouden nije prešao rusku granicu

R.S.Evropa - 25.06.2013

11:25 Lavrov: Snouden nije prešao rusku granicu 11:14 Kina odbacila optužbe SAD da je pomogla Snoudenu 10:36 Nemačka: Racija protiv terorista 10:27 Država ignoriše radnike Geneksa 10:14 Kineski radnici zarobili direktora zahtevajući ...

Srušio se spasilački vojni helikopter na severu Indije

R.S.Evropa - 25.06.2013

21:32 Srušio se spasilački vojni helikopter na severu Indije 20:47 Ešton i File: Ispitati incidente tokom izbora u Albaniji 20:25 Fenerbahče izbačen iz Lige šampiona 19:53 Iz aviona nestalo 1,2 miliona dolara 19:47 Rumunija: Dan žalosti ...

SAD: Vlasti zabrinute da je Snouden u posjedu više hiljada tajnih dokumenata

Pobjeda.me - 25.06.2013

VAŠINGTON – Američke obavještajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je povjerljivog materijala u rukama bivšeg radnika Nacionalne bezbjednosne agencije Edvarda Snoudena, izjavilo je više neimenovanih žvaničnika.

Putin:Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi, nema izručenja

Novosti - 25.06.2013

Putin je na konferenciji za novinare tokom posete Finskoj rekao da se nada da afera sa Snoudenom neće naneti štetu odnosima Moskve s Vašingtonom NANTALI - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se bivši službenik američke ...

Sergej Lavrov: Edvard Snouden nije prešao rusku granicu

Pobjeda.me - 25.06.2013

MOSKVA – Ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov izjavio je u utorak da njegova zemlja nema nikakvu ulogu u nastojanju bivšeg saradnika američke Nacionalne službe bezbjednosti Edvarda Snoudena da izbjegne krivično gonjenje u SAD.

SAD strepe: Snouden poseduje više hiljada tajnih dokumenata

Prva Srpska TV - 25.06.2013

Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u rukama bivšeg radnika Nacionalne bezbednosne agencije Edvarda Snoudena, izjavio je više neimenovanih žvaničnika.

"Pokušavamo da legalno uhapsimo Snoudena"

Vesti Online - 25.06.2013

Predsednik SAD Barak Obama izjavio je da se američke vlasti koriste svim legalnim načinima kako bi uhapsile bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti (NSA) Edvarda Snoudena.

Koje sve tajne krije Snouden?

Portalanalitika - 25.06.2013

A meričke obavještajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je povjerljivog materijala u rukama bivšeg radnika Nacionalne bezbjednosne agencije Edvarda Snoudena , izjavilo je više neimenovanih zvaničnika, prenose agencije.

Rusija i Kina: Nemamo veze sa Snoudenom, sve urađeno po zakonu

Novi Magazin - 25.06.2013

Bivši saradnik američke Nacionalne službe za bezbednost Edvard Snouden nije prelazio granicu Rusije i Rusija nema nikakve veze sa njim, niti njegovom kretanju po svetu, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Obama: Dajemo sve od sebe da uhapsimo Snoudena

ALO - 25.06.2013

Predsednik SAD Barak Obama izjavio je da se američke vlasti koriste svim legalnim načinima kako bi uhapsile bivšeg službenika američke Nacionalne službe bezbednosti (NSA) Edvarda Snoudena.

Lavrov: Neprihvatljivi potezi SAD

Portalanalitika - 25.06.2013

Š ef ruske diplomatije Sergej Lavrov oštro odbacio "pokušaje SAD da okrive Rusiju za Snoudenov nestanak" i naveo da on tehnički nije ni bio na teritoriji Rusije.

Rusija i Kina negiraju pomoć Snoudenu

RTCG - 25.06.2013

OPTUŽBE SAD 25. 06. 2013. 15:07 >> 15:07 0 Zvaničnici Moskve i Pekinga odbacile su optužbe Sjedinjenih Država da su pomogle bivšem saradniku američke Nacionalne službe bezbjednosti Edvardu Snoudenu da pobjegne iz Hongkonga preko Rusije i ...

Keri pozvao Moskvu da izruči Snoudena

Prva Srpska TV - 25.06.2013

Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je danas da nema potrebe za dizanjem nivoa konfrontacije sa Rusijom oko slučaja Edvarda Snoudena i pozvao Moskvu da isporuči ovog bivšeg službenika američke Nacionalne bezbednosne agencija (NBA).

Snouden prihvatio da radi za NSA kako bi otkrio njihov program nadziranja interneta

Portal24 - 25.06.2013

Odbjegli službenik američke Agencije za nacionalnu bezbjednost (NSA) prihvatio je da radi za američku vladu iz samo jednog razloga, da u odgovarajućem trenutku otkrije njihov program za nadgledanje i špijuniranje interneta, prenosi South ...

Putin: Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi, nema izručenja

Novi Magazin - 25.06.2013

Foto: Beta/AP Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, da nije prešao rusku granicu, te ...

Putin: Snouden je u aerodromskom hotelu u Moskvi

Portalanalitika - 25.06.2013

P redsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin na konferenciji za novinare u Finskoj potvrdio je da je Edward Snowden u tranzitnoj zoni aerodroma Šeremetjevo u Moskvi. Kaže da je bivši američki obavještajac 'slobodan čovjek'.

Putin: Snouden treba da ide iz Rusije što pre

E-Novine - 25.06.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u utorak da se bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, da nije prešao rusku granicu, te da ...

PUTIN: Nećemo izručiti Snoudena

Telegraf - 25.06.2013

Ruski predsednik je rekao da ta zemlja nema sporazum sa SAD o izručenju i da zato neće udovoljiti tom američkom zahtevu Predsednik Rusije izjavio je da se bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe i dalje nalazi u tranzitnoj ...

Vladimir Putin: Snouden i dalje na aerodromu u Moskvi, nema izručenja

Pobjeda.me - 25.06.2013

NANTALI – Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se bivši službenik američke Nacionalne bezbjednosne službe Edvard Snouden i dalje nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, da nije prešao rusku granicu, te da je ...

Džon Keri: Bez razloga za konfrontaciju, Moskva da izruči Snoudena

Pobjeda.me - 25.06.2013

DŽEDA – Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je u utorak da nema potrebe za dizanjem nivoa konfrontacije sa Rusijom oko slučaja Edvarda Snoudena i pozvao Moskvu da isporuči bivšeg službenika američke Nacionalne bezbjednosne agencija.

Putin: Snouden i dalje na "Šeremetjevu"

RTCG - 25.06.2013

SLOBODAN ČOVJEK 25. 06. 2013. 18:53 >> 18:53 0 Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da se Amerkinac Edvard Snouden, koji je objelodanio detalje američkog programa nadzora komunikacija širom svijeta, još nalazi u tranzitnoj zoni ...

Strah od Snoudena u redovima američkih obavještajnih službi (VIDEO)

Portal24 - 25.06.2013

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov oštro je odbacio američke optužbe da Rusija opstruira američko zakonodavstvo odbijajući da izruči Edvarda Snoudena , službenika Agencije za nacionalnu bezbjednost (NSA), koji je otkrio tajna dokumenta ...

Putin: Snouden je u Rusiji, nećemo ga izručiti

Vesti Online - 25.06.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se najtraženiji čovek nalazi trenutno u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu. Kako prenosi agencija Asošiejted Pres, Putin je izjavip da se on trenutno nalazi u tranzitnoj zoni aerodroma ...

PUTIN: Rusija neće izručiti Snoudena

Danas - 25.06.2013

Moskva - Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je juče da se Amerkinac Edvard Snouden, koji je obelodanio detalje američkog programa nadzora komunikacija širom sveta, još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu i da ga ruske ...

SAD: Rusija može da izruči Snoudena

Novi Magazin - 25.06.2013

Bela kuća saopštila je danas da postoji jasna zakonska osnova da Rusija izruči SAD bivšeg službenika američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvarda Snoudena, nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin ranije odbacio američki zahtev.

Lavrov: Nemamo nikave veze sa saradnikom CIA, Putin: Slobodan je da ide bilo kuda

Novosti - 25.06.2013

Moskva odgovorila na kritike SAD zbog navodne pomoći obaveštajnom „beguncu“. Žirinovski bi razmenio Amerikanca Edvarda Snoudena za uhapšene Ruse MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA RUSIJA nema nikakve veze s bivšim saradnikom CIA Edvardom ...

Kina i Rusija demantuju umiješanost u skrivanje Edvarda Snoudena

Pobjeda.me - 25.06.2013

Piše: Marija Soprenić PEKING- MOSKVA – VAŠINGTON – Kina i Rusija demantovale su u utorak optužbe Sjedinjenih Američkih Država da su pomogle bivšem radniku američke državne bezbjednosne agencije Edvardu Snoudenu u njegovom bijegu iz zemlje, ...

Američke vlasti zabrinute: Šta još od dokumenata ima Snouden?

Nadlanu - 25.06.2013

Američke obaveštajne agencije zabrinute su jer ne znaju koliko je poverljivog materijala u rukama bivšeg radnika NSA Edvarda Snoudena. Kako prenosi Rojters, pojavile su se bojazni da je Snouden odneo mnogo više dokumenata nego što se ...

Putin: Rusija neće izručiti Snoudena

Nadlanu - 25.06.2013

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se Amerkinac Edvard Snouden, koji je obelodanio detalje američkog programa nadzora komunikacija širom sveta, još nalazi u tranzitnoj zoni na moskovskom aerodromu i da ga ruske vlasti neće ...

SAD proglasile pasoš Edvarda Snaudena nevažećim

Press - 24.06.2013

Međutim, neimenovani zvaničnik američke administracije rekao je da to, iako bi moglo da oteža kretanje Snoudena, ne znači da on ne može da putuje, pošto zemlja koja bi htela da ga primi ne mora da se obazire na tu činjenicu.

SAD razočarane odlukom Hong Konga da ne uhapsi Snoudena

Tanjug - 24.06.2013

VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države razočarane su odlukom Hong Konga da ne uhapsi Edvarda Snoudena i pored više kontakata na visokom nivou iz Vašingtona, rečeno je u Ministarstvu pravde SAD.

"Špijun" Snouden beži od Amerikanaca preko Moskve i Kube u Ekvador

24online - 24.06.2013

Ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patinjo izjavio je danas da vlasti u Kitu "razmatraju" slučaj bivšeg saradnika američke Nacionalne službe za bezbednost (NSA) Edvarda Snoudena, koji je azil zatražio u toj zemlji.

ČD: SAD nadgledaju internet u Kini

B92 - 24.06.2013

Peking -- Napadi na internet u Kini iz SAD mogli bi da budu delo američke vlade, a kineski stručnjaci smatraju da Vašington treba Kini da iznese objašnjenje o tome.

Avion Aeroflota poleteo za Kubu bez Snoudena

Tanjug - 24.06.2013

MOSKVA/VAŠINGTON/KITO - Odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden danas bi trebalo da odleti na Kubu iz Moskve, saopštili su predstavnici ruske aviokompanije Aeroflot.

Ruski zvaničnik: Rusija nema osnova da uhapsi Snoudena

Blic - 24.06.2013

Rusija nema osnova da uhapsi bivšeg službenika američke Nacionalne bezbednosne agencije Edvarda Snoudena, izjavio je ruski zvaničnik pošto se američki obaveštajac trenutno nalazi na aerodromu u Moskvi dok Ekvador razmatra njegov zahtev za ...

Rusija nema osnova da uhapsi Snoudena

Press - 24.06.2013

"Snouden se ne nalazi na međunarodnoj poternici, koja bi mogla da bude osnov za njegovo uhapšenje. Niti je počinio bilo kakvu nezakonitu radnju na teritoriji Ruske Federacije", rekao je ruski zvaničnik.

SAD: Moskva da izruči Snoudena

Kurir - 24.06.2013

Imajući u vidu saradnju sa Rusijom na jačanju bezbednosti nadamo se da će ruska vlada razmotriti sve opcije kako bi Edvard Snouden bio izručen SAD, izjavila je portparolka Belel kuće Kejtlin Hejden VAŠINGTON - Vašington je saopštio da ...

SAD do Snoudena za par decenija?

B92 - 24.06.2013

Vašington -- Nedelja nije bio miran dan za Obamu, dok njegove saradnike zabrinjava činjenica da ni narednih dana i nedelja ne treba očekivati ništa dobro vezano za Snoudena.

Snoudenu status izbeglice u Ekvadoru

RTS - 24.06.2013

Edvard Snouden dobio izbeglički status u Ekvadoru, izjavio osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž. Ekvador još razmatra Snoudenov zahtev za azil. Misterija oko Snoudenovog leta za Havanu. Izvor agencije Interfaks tvrdi da je već napustio Rusiju.

Snouden iz Moskve ide na Kubu

RTV - 24.06.2013

Odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden danas bi trebalo da odleti na Kubu iz Moskve, saopštili su predstavnici ruske aviokompanije Aeroflot.

„Internet je izgubio nevinost“

DW - 24.06.2013

Edvard Snouden je trenutno na putu ka Ekvadoru – a do tamo bi iz Moskve trebalo da stigne preko nekoliko usputnih stanica. U svetu raste ogorčenje zbog otkrića o razmerama elektronskog nadzora nad građanima.

Snouden beži na Kubu

Press - 24.06.2013

Snouden se prijavio za današnji let u Havanu, u dva sata i pet minuta popodne, prenela je agencija AP. Aeroflot je saopštio da se Snouden prijavio na let u nedelju koristeći američki pasoš, koji su Amerikanci poništili kao deo napora da ...

Avion Aeroflota poleteo za Kubu bez Snoudena

RTV - 24.06.2013

Avion ruske kompanije Aeroflot za koji je odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe (NSA) Edvard Snouden rezervisao kartu, poleteo je danas za Kubu, ali bez Snoudena, saopštila je ta ruska vazduhoplovna kompanija.

Snouden pobegao iz Rusije?

B92 - 24.06.2013

Moskva, Vašington -- Bivši saradnik CIA Edvard Snouden uprkos najavama nije odleteo na Kubu sa aerodroma u Moskvi. Agencija Interfaks navodi da on verovatno "više i nije u Rusiji".

Avion Aeroflota odleteo na Kubu bez Snoudena, on napustio Rusiju drugim avionom

Press - 24.06.2013

Predstavnik Aeroflota, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je da je avion na liniji za Havanu napustio Moskvu, ali da se u njega nije ukrcao Snouden.

Snouden najverovatnije već napustio Rusiju?

Tanjug - 24.06.2013

MOSKVA - Odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden najverovatnije je već napustio Rusiju, prenela je agencija Interfaks pozivajući se na dobro upućene izvore.

Snouden najverovatnije već napustio Rusiju?

Politika - 24.06.2013

Diplomatski šamari Rusije i Kine najvećoj sili u slučaju „zviždača“ koji je obelodanio neke od najvećih tajni Amerike MOSKVA – Odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden najverovatnije je već napustio ...

Nemačka traži odgovore od Britanije

B92 - 24.06.2013

Berlin -- Nemačka vlada saopštila da od vlade Velike Britanije zahteva odgovore na navode da su njeni špijuni vodili operaciju onlajn prisluškivanja.

Asanž: Snouden na sigurnom

Tanjug - 24.06.2013

LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga SAD optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen.

Nemačka traži od Britanije objašnjenje o internet špijunaži

Blic - 24.06.2013

Nemačka vlada traži informaciju od Velike Britanije povodom izveštaja da britanski špijuni sprovode tako opširne operacije prisluškivanja da nadmašuju napore Sjedinjenih Američkih Država.

Asanž zna lokaciju najtraženijeg čoveka: Snouden je na sigurnom

Press - 24.06.2013

Kako prenosi britanski "Gardijan", sa Snoudenom je i saradnica "Vikiliksa" Sara Harison koja je sa njim putovala iz Hong Konga do Moskve. Mediji su jutros javili da se Snouden nije ukrcao na let iz Moskve za Havanu, kako je ranije bilo ...

Asanž: Snouden na sigurnom

Blic - 24.06.2013

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga Sjedinjene Američke Države optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen.

Ekvador: Snoudenu izbeglički status

B92 - 24.06.2013

London -- Bivši službenik NSA Edvard Snouden, napustio je Hong Kong pošto je dobio dokumenta kojima je stekao izbeglički status u Ekvadoru, izjavio je Džulijan Asanž.

Bela kuća traži da Rusija protera Snoudena

Press - 24.06.2013

"Očekujemo od njih da pogledaju sve moguće opcije i proteraju Snoudena nazad u SAD ", rekao je portparol Bele kuće Džej Karni novinarima, dodajući da Vašington pretpostavlja da se Snouden i dalje nalazi u Moskvi.

Bela kuća: Rusi, proterajte Snoudena

Kurir - 24.06.2013

Avion ruske kompanije Aeroflot, za koji je Snouden rezervisao kartu, poleteo je danas za Kubu, ali bez Snoudena VAŠINGTON - Bela kuća saopštila je danas da očekuje da Rusija protera u SAD bivšeg radnika američke NSA Edvarda Snoudena , koga ...

Asanž: Snouden dobio status izbeglice u Ekvadoru

24online - 24.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne službe bezbednosti (NSA) Edvard Snouden, napustio je Hong Kong pošto je dobio dokumenta kojima je stekao izbeglički status u Ekvadoru, izjavio je danas osnivač Vikiliksa Džilijan Asanž koji takođe uživa ...

Izvor u Stejt departmentu: Snouden i dalje u Rusiji

RTV - 24.06.2013

Bivši službenik američke NSA Edvard Snouden, koga SAD optužuju za špijunažu, i dalje se nalazi u Rusiji i nije napustio njenu teritoriju, saznaje danas Tanjug u Stejt departmentu.

Ko je Asanžova zgodna plavuša s kojom Snouden beži od Amerikanaca

Blic - 24.06.2013

Edvard Snouden, bivši saradnik američke tajne službe optužen u SAD za špijunažu, pobegao je juče iz Hongkonga za Moskvu u pratnji Sare Harison, navodno bivše devojke Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa.

"SAD bi legalno da uhapse Snoudena"

B92 - 24.06.2013

Vašington -- Predsednik SAD Barak Obama izjavio je da se američke vlasti koriste svim legalnim načinima kako bi uhapsile bivšeg službenika NSA Edvarda Snoudena.

Amerikanci ne odustaju od Snoudena

RTS - 24.06.2013

Američke vlasti koriste sve legalne načine da uhapse bivšeg saradnika CIA Edvarda Snoudena, rekao predsednik SAD Barak Obama. Bela kuća pretpostavlja da je Snouden još u Rusiji i traži od Moskve da ga izruči.

Snouden tražio azil od Ekvadora

Telegraf - 24.06.2013

Bivši saradnik američke CIA zatražio je azil od . . Ministar spoljnih poslova te zemlje Rikardo Patino je to saopštio na svom Tviter nalogu . . Snouden je doputovao u Moskvu letom kompanije “Aeroflot” iz Hong Konga , javila je ruska ...

Uzbunjivač Edvard Snouden zatražio azil od Ekvadora

Informacija - 24.06.2013

Edvard Snouden , bivši saradnik Centralne obaveštajne agencije (CIA), koji je Gardijanu dostavio tajne dokumente američke Nacionalne agencije za bezbednost (NSA) o nadzoru koji agencija vrši nad telefonskom i internet komunikacijom građana ...

Snouden zatražio azil od Ekvadora

Vesti Online - 24.06.2013

Ministar spoljnih poslova Ekvadora Rikardo Patinjo saopštio da je bivši saradnik američke Nacionalne službe za bezbednost (NSA), koga je Vašington optužio za špijunažu, zatražio azil u Ekvadoru.

Snouden preko Havane ide ka azilu

E-Novine - 24.06.2013

Edvard Snouden, bivši američki obaveštajni analitičar koji je otkrio razmere američkog tajnog nadgledanja internet i telefonskih komunikacija, zatražio je azil u Ekvadoru Zahtev je potvrdio ekvadorski ministar spoljnih poslova na Twitteru .

Snouden izaziva novi hladni rat?

ALO - 24.06.2013

Bivši službenik američke NSA Edvard Snouden, protiv koga je pravosuđe SAD podiglo optužnicu za špijunažu, napustio je juče Hongkong pošto su SAD zatražile njegovo izručenje i otišao u Moskvu! Istovremeno, Kina je optužila SAD za sajber ...

Ekvador kao novo moguće odredište Snoudena

R.S.Evropa - 24.06.2013

Bivši saradnik američke CIA Edvard Snouden odleteće iz Moskve u narednih nekoliko sati i zatražiće azil od vlade Ekvadora. Kako piše BBC, Snouden će prvo odleteti na Kubu, zatim u Venecuelu, da bi tek potom otišao u Ekvador u pokušaju da ...

Snouden traži azil od vlade Ekvadora

RTCG - 24.06.2013

IDE NA KUBU 24. 06. 2013. 08:45 >> 08:45 0 Bivši saradnik američke CIA Edvard Snouden odletjeće iz Moskve u narednih nekoliko sati i zatražiće azil od vlade Ekvadora. SAD "očekuju" izručenje od Rusije.

Vašington očukuje od Moskve da izruči Edvarda Snoudena

S media - 24.06.2013

Vašington očukuje od Moskve da izruči Edvarda Snoudena Vašington je razočaran zato što je Hongkong dozvolio da Snouden otputuje za Moskvu, "uprkos zahtevu pravosudja SAD da bude priveden i isporučen.

Ruski zvaničnik: Rusija nema osnova da uhapsi Snoudena

Portalanalitika - 24.06.2013

R usija nema osnova da uhapsi bivšeg službenika američke Nacionalne bezbjednosne agencije Edvarda Snoudena , izjavio je ruski zvaničnik pošto se američki obavještajac trenutno nalazi na aerodromu u Moskvi dok Ekvador razmatra njegov ...

Ekvador razmatra Snoudenov zahtev za azil, Rusija nema osnova da ga uhapsi

Novi Magazin - 24.06.2013

Ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patinjo izjavio je da vlasti u Kitu ‘razmatraju’ slučaj bivšeg saradnika američke Nacionalne službe za bezbednost (NSA) Edvarda Snoudena, koji je azil zatražio u toj zemlji.

Aleksej Puškov: Rusija nema osnova da uhapsi Edvarda Snoudena

Pobjeda.me - 24.06.2013

MOSKVA/VAŠINGTON/KITO – Rusija nema osnova da uhapsi bivšeg službenika američke Nacionalne bezbjednosne agencije Edvarda Snoudena, izjavio je Aleksej Puškov, predsjednik Komiteta za spoljne poslove Donjeg doma ruskog parlamenta,prenosi ...

Snouden napustio Rusiju?

Mondo - 24.06.2013

Odbegli bivši službenik američke Nacionalne bezbednosne službe Edvard Snouden najverovatnije je već napustio Rusiju, prenela je agencija Interfaks pozivajući se na dobro upućene izvore. Stejt department proglasio Snoudenov pasoš nevažećim.

Kina: SAD nadziru telekomunikacije i internet

RTCG - 24.06.2013

ZBOG SNOUDENA 24. 06. 2013. 10:46 >> 10:46 0 Napadi na internet u Kini iz SAD mogli bi da budu djelo američke vlade, a kineski stručnjaci smatraju da Vašington treba Kini da iznese objašnjenje o tome.

SAD: Rusija da nam izruči Snoudena

Vesti Online - 24.06.2013

Vašington je saopštio jutros da očekuje od Moskve da izruči bivšeg saradnika američke Nacionalne službe za bezbednost (NSA) SAD Edvarda Snoudena, kako bi odgovorio na optužbe koje je američko pravosuđe podnelo protiv njega.

Vašington od Moskve očekuje izručenje Snoudena, Peking ljut

Danas - 24.06.2013

Vašington, Hanoj, Peking - Vašington je saopštio jutros da očekuje od Moskve da izruči bivšeg saradnika američke Nacionalne službe za bezbednost (NSA) SAD, kako bi odgovorio na optužbe koje je američko pravosuđe podnelo protiv njega.

Avion Aeroflota poletio za Kubu bez Edvarda Snoudena

Pobjeda.me - 24.06.2013

MOSKVA – Avion ruske kompanije Aeroflot za koji je odbjegli bivši službenik američke Nacionalne bezbjednosne službe Edvard Snouden rezervisao kartu, poletio je za Kubu, ali bez njega, saopšteno je iz ruske vazduhoplovne kompanije.

Avion Aeroflota poleteo za Kubu bez Snoudena

Telegraf - 24.06.2013

Predstavnik Aeroflota, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je za agenciju AP da je avion na liniji za Havanu napustio Moskvu, ali da se u njega nije ukrcao Snouden Avion ruske kompanije Aeroflot za koji je odbegli bivši službenik ...

Snouden pobegao iz Rusije?

Vesti Online - 24.06.2013

Uprkos najavama, bivši saradnik CIA Edvard Snouden nije odleteo na Kubu sa aerodroma u Moskvi. Agencija Interfaks navodi da on verovatno "više i nije u Rusiji".

Snouden napustio Rusiju?

Portal24 - 24.06.2013

Iako je bio najavljen za let za Kubu, odakle je trebao da produži za Venecuelu, a zatim Ekvador, Edvard Snouden se nije pojavio na moskovskom aerdromu “Šeremetijevo”.

Snouden pobegao iz Rusije?

Prva Srpska TV - 24.06.2013

Bivši saradnik CIA Edvard Snouden uprkos najavama nije odleteo na Kubu sa aerodroma u Moskvi. Agencija Interfaks navodi da on verovatno "više i nije u Rusiji".

Rusija nema osnov da uhapsi Snoudena

RTCG - 24.06.2013

NAPUŠTA MOSKVU 24. 06. 2013. 16:39 >> 16:41 0 Bivši saradnik CIA Edvard Snouden uskoro će odletjeti iz Moskve i krenuti ka Ekvadoru da bi dobio azil i pokušao da izbjegne hapšenje i izručenje vlastima Sjedinjenih Američkih Država.

Ekvador razmatra Snoudenov zahtjev za azil

Pobjeda.me - 24.06.2013

HANOJ – Ekvador razmatra zahtjev Edvarda Snoudena za azil,a principi ljudskih prava su najvažniji kad je o njemu riječ,kazao je ninistar spoljnih poslova Ekvadora, Rikardo Patinjo,na konferenciji za novinare,prenose svjetske agencije.

Rusija nema osnov da uhapsi Snoudena

Portalanalitika - 24.06.2013

B ivši saradnik CIA Edvard Snouden uskoro će odletjeti iz Moskve i krenuti ka Ekvadoru da bi dobio azil i pokušao da izbjegne hapšenje i izručenje vlastima Sjedinjenih Američkih Država.

Asanž: Snouden je na sigurnom

Novi Magazin - 24.06.2013

Osnivač 'Vikiliksa' Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga SAD optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen.

Asanž: Snouden nije u Havani, na sigurnom je

Novosti - 24.06.2013

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga SAD optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard ...

Snouden kupio kartu za Kubu

Danas - 24.06.2013

Vašington, Moskva, Nju Delhi - Američki državni sekretar Džon Keri zapretio je juče vlastima Rusije i Kine da bi odnosi SAD sa te dve zemlje mogli da se pogoršaju pošto je bivši saradnik američke Nacionalne službe bezbednosti Edvard ...

Asanž: Snouden je na sigurnom

E-Novine - 24.06.2013

Osnivač uzbunjivačkog sajta WikiLeks Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga SAD optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen Kako prenosi britanski Guardian , sa Snoudenom je i ...

Asanž: Snouden na sigurnom

RTCG - 24.06.2013

NIJE IZDAJNIK 24. 06. 2013. 19:39 >> 19:39 0 Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je da se Edvard Snouden, bivši radnik američke NSA, koga Sjedinjene Američke Države optužuju za špijunažu, nalazi na sigurnom i da je dobro raspoložen.

Asanž: Snouden dobio status izbeglice u Ekvadoru

Vesti Online - 24.06.2013

Bivši službenik američke Nacionalne službe bezbednosti (NSA) Edvard Snouden, napustio je Hong Kong pošto je dobio dokumenta kojima je stekao izbeglički status u Ekvadoru, izjavio je danas osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž koji takođe uživa ...

Ovo je Asanžova zgodna plavuša s kojom Snouden beži od Amerikanaca (VIDEO)

S media - 24.06.2013

Ovo je Asanžova zgodna plavuša s kojom Snouden beži od Amerikanaca (VIDEO) Snouden pobegao juče iz Hongkonga za Moskvu u pratnji Sare Harison, navodno bivše devojke Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa.

STEJT DEPARTMENT: Snouden je i dalje u Rusiji!

Telegraf - 24.06.2013

Direktor FBI Robert Miler dva puta telefonom razgovarao sa ruskim kolegom iz Federalne službe bezbednosti o slučaju Snouden Bivši službenik američke NSA , koga SAD optužuju za špijunažu , i dalje se nalazi u Rusiji i nije napustio njenu ...

Njemačka traži od Britanije objašnjenje o internet špijunaži

Portalanalitika - 24.06.2013

Nj emačka vlada traži informaciju od Velike Britanije povodom izvještaja da britanski špijuni sprovode tako opširne operacije prisluškivanja da nadmašuju napore Sjedinjenih Američkih Država.

Asanž: Ekvador prihvatio Snoudena

RTCG - 24.06.2013

IZBJEGLIČKI STATUS 24. 06. 2013. 21:36 >> 21:39 0 Bivši službenik NSA, Edvard Snouden, dobio je izbjeglički status u Ekvadoru, rekao je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž.

Snouden sada "izbeglica iz Ekvadora"

Mondo - 24.06.2013

Nakon što su mu SAD poništile pasoš odbegli službenik američke NSA Edvard Snouden Hongkong napustio sa izbegličkim dokumentima Ekvadora. Pretpostavlja se da je tajno napustio Rusiju.

Snouden se krije u Moskvi?

Novosti - 24.06.2013

U glavnom gradu Rusije nastavljeno skrivanje nekadašnjeg američkog obaveštajca. Amerikanci bi mogli da prisile „Aeroflotov“ avion da sleti u Sjedinjene Države MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA STOTINE novinara uzaludno je i u ponedeljak dežuralo ...

Zategnuti odnosi SAD i Rusije zbog Snoudena i Sirije

Nadlanu - 24.06.2013

Odnosi Sjedinjenih Američkih Država u Rusije, koji su u poslednje vreme poremećeni zbog različitih stavova o Siriji, Iranu i nuklearnom naoružanju, danas su dodatno postali zategnuti nakon što je Edvard Snouden, koga Amerikaci traže zbog ...

Zviždač postao duh: Snouden se nije pojavio na letu za Havanu iz Moskve

Nadlanu - 24.06.2013

Bivši saradnik CIA Edvard Snouden uprkos najavama nije odleteo na Kubu sa aerodroma u Moskvi. Agencija Interfaks navodi da on verovatno "više i nije u Rusiji".

Ko je Asanžova zgodna plavuša s kojom Snouden beži od Amerikanaca (VIDEO)

Nadlanu - 24.06.2013

Edvard Snouden, bivši saradnik američke tajne službe optužen u SAD za špijunažu, pobegao je juče iz Hongkonga za Moskvu u pratnji Sare Harison, navodno bivše devojke Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa.