TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Er Srbija za Ameriku preko Zagreba

B92 - 04.08.2013

Beograd -- Od 1. oktobra posade srpske nacionalne avio-kompanije kreću sa obukom za novi tip aviona - „erbas“, pišu Novosti. Piloti će školovanje, koje traje 24 radna dana, obaviti u „Etihadovom“ i trening centru „Er Berlina“.

"Er Srbija" će leteti za Njujork, Čikago, Toronto…

RTV - 04.08.2013

Od 1. oktobra posade srpske nacionalne avio-kompanije kreću sa obukom za novi tip aviona - "erbas", pišu Novosti. Piloti će školovanje, koje traje 24 radna dana, obaviti u "Etihadovom" i trening centru "Er Berlina".

Er Srbija za Ameriku preko Zagreba i Ljubljane

Kurir - 04.08.2013

Ni Hrvatska, ni Slovenija, kao članice EU 2016. godine neće „Er Srbiji“ odbiti da letilice srpske nacionalne avio-kompanije iz Beograda ka Severnoj Americi imaju za usputne stanice Zagreb i Ljubljanu. Beograd -- Od 1.

"Er Srbija će brzo postati lider"

B92 - 03.08.2013

Beograd -- Kompanija Er Srbija ima velike šanse da već sledeće godine postane profitabilna kompanija i regionalni lider u avio saobraćaju, ocenili su eksperti za Tanjug.

“Er Srbija“ leti iznad Amerike

Novosti - 03.08.2013

Sa četiri izlaza dnevno, avioni nove nacionalne avio-kompanije imaće maksimalnu iskorišćenost. Kroz ugovor o zajedničkim linijama do 2016. godine „razradiće“ se i linije ka SAD OD 1.

“Er Srbija” leteće za Ameriku, preko Zagreba

Telegraf - 03.08.2013

Stručnjaci procenjuju da će "Er Srbija" kroz ugovor o zajedničkim linijama sa "Er Berlinom" do 2016. godine razraditi linije ka SAD i kada se dostigne određeni broj putnika biće po tri leta nedeljno za Njujork, Toronto i Čikago Od 1.

Er Srbija lider u regionu već od sledeće godine!

Kurir - 03.08.2013

Modernizacija flote dovešće do toga da novi prevoznik od 2015. ili najkasnije 2016. posluje bez gubitka BEOGRAD - Ekspresan uzlet na prvo mesto. „Er Srbija“ bi već 2015.

Uskoro avionom do Banjaluke za 130 evra

Blic - 03.08.2013

Avio-kompanija "Jat ervejz", pod novim imenom "Er Srbija", od oktobra počinje da leti na 12 novih destinacija, među kojima će biti Banjaluka i Ljubljana.

Er Srbija sledeće godine regionalni lider

Tanjug - 03.08.2013

BEOGRAD - Kompanija Er Srbija ima velike šanse da već sledeće godine postane profitabilna kompanija i regionalni lider u avio saobraćaju, ocenili su danas eksperti u izjavama Tanjugu, i ukazali da najveće zasluge za najpozitivniju vest u ...

“Er Srbija“ leti iznad Amerike

Novi Magazin - 03.08.2013

Od 1. oktobra posade srpske nacionalne avio-kompanije kreću sa obukom za novi tip aviona - 'erbas'. Piloti će školovanje, koje traje 24 radna dana, obaviti u 'Etihadovom' i trening centru 'Er Berlina'.

Poleće Er Srbija!

Vesti Online - 03.08.2013

Potpisivanjem ugovora u Beogradu između Etihada i države, Srbija je umesto Jata dobila potpuno novu aviokompaniju pod imenom Er Srbija, a na čijem čelu će biti Deni Kondić, Australijanac srpskog porekla.

Er Srbija "čisti" Kroacija erlajns

Danas - 02.08.2013

Beograd - Ulazak Etihada u Jat ervejz, odnosno nastajanje Er Srbije, kao kompanije koja će već ove godine dobiti deset novih aviona "erbas A319", broj destinacija povećati za 12 i dobiti finansijsku injekciju od 100 miliona dolara, ...

Tamara Maksimović: Htela sam da logo "Er Srbije" predstavlja moderan grb naše zemlje

Blic - 02.08.2013

Kompletno rebrendiranje “Jat ervejza”, koji od juče nakon potpisivanja ugovora o strateškom partnerstvu sa kompanijom "Etihad" iz Abu Dabija nosi naziv “Er Srbija”, povereno je dvadesetpetogodišnjoj Novosađanki Tamari Maksimović.

USPEH: U Er Srbiju ulažu 200 miliona evra

Kurir - 02.08.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i predsednik „Itihad ervejza“ Džejms Hogan potpisali sporazum o strateškom partnerstvu BEOGRAD - „Jat“ postao „Er Srbija“.

JAT ODE U ISTORIJU: Najstarija, najbolja, pa najgora avio-kompanija u regionu (FOTO)

Telegraf - 02.08.2013

- Njegove stjuardese nosile su uniforme, koje su na izborima u Parizu pobeđivale kao najelegantnije, a obroci, koji su putnicima deljeni tokom leta, smatrani su boljima od Er Fransa Najstarija regionalna i šesnaesta najstarija ...

Dodik Vučiću čestitao "Er Srbiju"

B92 - 02.08.2013

Banja Luka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću osnivanje nove aviokompanije "Er Srbija".

Na pravom mestu

Danas - 02.08.2013

Pravi čovek na pravom mestu. Uz te reči svog šefa Džejmsa Hogana iz Etihada, Dane Kondić, od juče novi generalni direktor Er Srbije, bivšeg Jat ervejza, stupio je na dužnost.

Poleće!

24online - 02.08.2013

Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu između "Jat ervejza" i "Etihada" juče je stavljena tačka na višemesečne pregovore i iščekivanja hoće li se za posrnulog domaćeg avio-prevoznika naći rešenje.

Tamara Maksimović: Jevanđelje mi je bilo inspiracija za logo „Er Srbije“

24online - 02.08.2013

Kompletno rebrendiranje “Jat ervejza”, koji od juče nakon potpisivanja ugovora o strateškom partnerstvu sa kompanijom "Etihad" iz Abu Dabija nosi naziv “Er Srbija”, povereno je dvadesetpetogodišnjoj Novosađanki Tamari Maksimović.

JAT sleteo, uzleće AIR SERBIA

Prva Srpska TV - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Dzejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

Srbin iz Australije Dane Kondić biće direktor Er Srbija

Kurir - 01.08.2013

On bi Er Srbiju zvanično trebalo da preuzme 31. decembra ove godine BEOGRAD - Direktor nacionalne avio kompanije Er Srbija biće Srbin iz Australije Dane Kondić, koji je donedavno bio na najvišim rukovodećim pozicijama u Etihadu.

Novi avioni i piloti u "Er Srbiji", ne i niže karte

Blic - 01.08.2013

Kupovina novih aviona, zapošljavanje pilota i njihova obuka, prve su stvari koje će se uraditi posle potpisivanja sporazum o strateškom partnerstvu aviokompanije Jat ervejz i Etihad ervejza, najavio je danas član Upravnog odbora JAT-a ...

Hrvati se plaše Er Srbije

B92 - 01.08.2013

Zagreb -- Ulazak Etihada u srpski Jat ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avioprevoznika Kroacija erlajnsa, ali i aerodroma Zagreb u regiji.

Er Srbija - raskid sa prošlošću

B92 - 01.08.2013

Beograd -- Novi brend Er Srbija biće raskid sa prošlošću ali ne i sa tradicijom, rekao je Džjms Hogan, direktor kompanije Etihad na potpisivanju sporazuma sa Jatom.

POTPISANO: Jat Ervejs postao Er Srbija (FOTO)

Telegraf - 01.08.2013

- Imaćemo novi menadžemnt koji će ući u kompniju. To će biti mešavina srpskog osoblja i ljudi iz Etihada. Novi avioni će ulaziti fazno u upotrebu - kaže direktor Etihada Predstavnici Vlade Srbije i kompanije “ ” poptisali su ugovor o ...

Poleće Er Srbija (VIDEO)

Danas - 01.08.2013

Beograd - Sporazum o strateškom partnerstvu Etihad Ervejza i Vlade Srbije potpisan je svečano nešto pre podneva u Beogradu. Tim ugovorom predviđeno je osnivanje avio kompanije Er Srbija u kojem će partner iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ...

Pogledajte kako je stvorena "Er Srbija"

Blic - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Džejms Hogan potpisali su danas sporazum o partnerstvu. Tako je Srbija dobila novu kompaniju "Er Srbija".

Rođenje kompanije Air Serbia

E-Novine - 01.08.2013

U Beogradu je potpisan sporazum o strateškom partnerstvu kompanije Etihad i JAT-a kojim je kompanija iz Abu Dabija preuzela 49 odsto udela u srpskom avioprevozniku koji menja ime u "Air Serbia", a država Srbija sa 51 odsto ostala njegov ...

HRVATI U PANICI: Er Srbija će ugroziti Kroaciju Ervejz!

Telegraf - 01.08.2013

Hrvatska avio-kompanija smatra Srbiju velikom konkurencijom koja bi mogla da uništi njihov promet Ulazak “Etihada” u srpski ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avio-prevoznika “Kroacija erlajnsa” , ali i aerodroma Zagreb u ...

Ovo je devojka koja je osmislila obeležja "Er Srbije"

Blic - 01.08.2013

Nacionalna aviokompanija Srbije dobila je danas novo ime, Er Srbija, i nova obeležja, a dizajn za novi srpski brend osmislila je diplomirana grafička dizajnerka, Tamara Maksimović, iz Novog Sada.

Kako je propadao Jat ervejz?

B92 - 01.08.2013

Beograd -- Jat ervejz od danas više ne postoji. Sporazumom sa Etihadom iz UAE, stvorena je nova kompanija Er Srbija čime je stavljena tačka na sagu koja traje decenijama.

Ko je direktor Er Srbija

B92 - 01.08.2013

Beograd -- Za generalnog direktora avio kompanije Er Srbija postavljen je Dane Kondić i on će predvoditi kompaniju nakon kompletiranja regulatotrnih potvrda.

Dizajnerka novog izgleda za Er Srbiju pronađena preko Gugla

Telegraf - 01.08.2013

Svršena studentkinja dizajna iz Novog Sada, Tamara Maksimović, osmislila je logo nove avio-kompanije. Na vertikalnom krilu repa aviona nalaziće se stilizovani dvoglavi orao ” Er Srbija” i nova obeležja, a dizajn za novi srpski brend ...

POSLEDNJI LET: JAT ide u istoriju!

Kurir - 01.08.2013

Osnovan je pre 66 godina, a preteča "Jata" je aviokompanija "Aeroput" iz 1927. godine BEOGRAD - Penzija ! JAT sleće, "Er Srbija" uzleće ! Sporazum o strateškom partnerstvu, Srbija je "prizemljila" JAT, a dobila novu avio-kompaniju Er ...

Sa Er Srbijom stiže i 10 novih aviona

Danas - 01.08.2013

Beograd - Jat, nacionalni avio-prevoznik Srbije i svih Jugoslavija počevši još od 1947. godine, juče je otišao u istoriju. Potpisima Aleksandra Vučića, prvog potpredsednika Vlade Srbije, i Džejmsa Hogana, direktora Etihad ervejza, na ...

Srpskoj floti svi već zavide

Novosti - 01.08.2013

Strateško partnerstvo domaćeg avio-prevoznika i „Etihada“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata početak avio-kompanije „Er Srbija“. Vučić: Ovakva kompanija će biti lider u regionu.

Šta vam sve je potrebno za posao u Etihadu

Telegraf - 01.08.2013

Kompanija zaposlenima nudi dobru platu, besplatan smeštaj, prevoz sa aerodroma, pristup kompanijskim bazenima, zdravstveno osiguranje, a audicije za posao u Beogradu su 4, 5. i 6.

Vučić i Hogan potpisali sporazum: Ovo je novi avion Er Srbije, ista cena karte!

Kurir - 01.08.2013

Planirano je da Etihad uloži 40 miliona dolara u zajedničku kompaniju i obezbedi još 60 miliona evra kroz krediitne linije BEOGRAD - Vlada Srbije i Jat ervejz potpisali su danas sa Etihad ervejzom sporazum o strateškom partnerstvu kojim će ...

Australijanac srpskog porekla Dane Kondić generalni direktor "Er Srbije"

Blic - 01.08.2013

Za generalnog direktora avio kompanije Er Srbija danas je postavljen Dane Kondić i on će predvoditi kompaniju nakon kompletiranja regulatotrnih potvrda, rečeno je danas na potpisivanju sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihad ervejzom.

Hoćete da radite za Etihad: Evo šta vam je sve potrebno!

Kurir - 01.08.2013

Kompanija zaposlenima nudi dobru platu, besplatan smeštaj, prevoz sa aerodroma, pristup kompanijskim bazenima, zdravstveno osiguranje i još dosta pogodnosti BEOGRAD - Kompanija Etihad Airways objavilaje na sajtu jobs.cabincrew.com oglas u ...

Potpisan sporazum, Er Srbija uzleće

Novosti - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Dzejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu.

Novosađanka osmislila obeležja Er Srbije

RTV - 01.08.2013

Nacionalna aviokompanija Srbije dobila je danas novo ime, Er Srbija, i nova obeležja, a dizajn za novi srpski brend osmislila je studentkinja grafičkog dizajna Tamara Maksimović iz Novog Sada.

Studentkinja (25) osmislila obeležja Er Srbije

Kurir - 01.08.2013

Nacionalna aviokompanija Srbije, sa istorijom dugom 86 godina, sada ima nov vizuelni identitet - korporativni logotip, znak i redizajniranu trobojku.

Studentkinja iza dizajna Er Srbije

B92 - 01.08.2013

Beograd -- Dizajn za novu nacionalnu aviokompaniju Er Srbija osmislila je studentkinja grafičkog dizajna, Tamara Maksimović, iz Novog Sada. Novi brend će nositi ime zemlje i crvenu, plavu i belu boju nacionalne zastave Srbije iz Beograda u ...

ER SRBIJA: Novi dvoglavi orao delo studentkinje iz Novog Sada!

Kurir - 01.08.2013

Autorka novog izgleda kompanije, pronađena preko Gugla je studentkinja grafičkog dizajna Tamara Maksimović, iz Novog Sada BEOGRAD - Logo nacionalne aviokompanije "Er Srbija" delo je srpskog dizajna , koji je osmislila studentkinja ...

U Er Srbiji let neće biti jeftiniji

B92 - 01.08.2013

Beograd -- Kupovina novih aviona, zapošljavanje pilota i njihova obuka, prve su stvari koje će se uraditi posle potpisivanja sporazuma Jat ervejza i Etihad ervejza.

Srbin iz Australije direktor Er Srbije

RTV - 01.08.2013

Direktor nacionalne avio kompanije Er Srbija biće Srbin iz Australije Dane Kondić, koji je donedavno bio na najvišim rukovodećim pozicijama u Etihadu. On bi Er Srbiju zvanično trebalo da preuzme 31. decembra ove godine, piše Informer.

"Kroacija Erlajnz" u strahu od "Er Srbije"

Blic - 01.08.2013

Ulazak "Etihad Ervejza" u partnerstvo sa Jatom ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avioprevoznika "Kroacije Erlajnza", ali i aerodroma Zagreb u regionu, piše hrvatski "Večernji list".

Prizemljen JAT, uzleće Er Srbija

RTV - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Dzejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

Potpisan ugovor: Pogledajte kako će izgledati avioni "Er Srbije"

Blic - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Džejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

"Er Srbija" uzleće: Ovako će izgledati avioni (VIDEO)

Nadlanu - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Džejms Hogan, potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

Pogledajte ko je zaslužan za dizajna Er Srbije

Nadlanu - 01.08.2013

Dizajn za novu nacionalnu aviokompaniju Er Srbija osmislila je studentkinja grafičkog dizajna, Tamara Maksimović, iz Novog Sada. Novi brend će nositi ime zemlje i crvenu, plavu i belu boju nacionalne zastave Srbije iz Beograda u svet, ...

Kako je propadao Jat ervejz?

Nadlanu - 01.08.2013

Jat ervejz od danas više ne postoji. Sporazumom sa Etihadom iz UAE, stvorena je nova kompanija Er Srbija čime je stavljena tačka na sagu koja traje decenijama.

Novi avioni i piloti u Air Srbija

Beta - 01.08.2013

Tweet BEOGRAD, 1. avgusta 2013. (Beta) - Kupovina novih aviona, zapošljavanje pilota i njihova obuka, prve su stvari koje će se uraditi posle potpisivanja sporazum o strateškom partnerstvu aviokompanije Jat ervejz i Etihad ervejza, najavio ...

Kroacija Erlajnz u strahu od Er Srbije

Tanjug - 01.08.2013

ZAGREB - Ulazak Etihad Ervejza (Airways) u partnerstvo sa Jatom ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avioprevoznika Kroacije Erlajnza (Croatia Airlines- CA), ali i aerodroma Zagreb u regionu, piše hrvatski Večernji list.

Srbin iz Australije Dane Kondić biće direktor Er Srbija

24online - 01.08.2013

Direktor nacionalne avio kompanije Er Srbija biće Srbin iz Australije Dane Kondić, koji je donedavno bio na najvišim rukovodećim pozicijama u Etihadu. On bi Er Srbiju zvanično trebalo da preuzme 31. decembra ove godine, piše Informer.

Poleće Air Serbia

R.S.Evropa - 01.08.2013

JAT Airways, koji je poslednjih godina tavorio u dugovima, prestao je da postoji posle skoro sedam decenija. Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu sa Etihad Airways-om srpska nacionalna aviokompanija preimenovana je u Air Serbia i ...

Predstavljena aviokompanija Air Serbia

Al Jazeera - 01.08.2013

Etihad će kupiti 49 posto Jata, a Srbija će sa 51 posto udjela ostati većinski vlasnik nacionalnog avioprevoznika koji će promijeniti ime u Air Serbia.

Jat i Etihad danas potpisuju sporazum

Al Jazeera - 01.08.2013

Etihad će kupiti 49 posto Jata, a Srbija će sa 51 posto udjela ostati većinski vlasnik nacionalnog avioprevoznika koji će promijeniti ime u Air Serbia.

Poleće "Er Srbija"

RTS - 01.08.2013

Kompanija "Etihad" kupuje 49 odsto udela u "Jatu", a država sa 51 odsto ostaje većinski vlasnik nacionalnog avioprevoznika koji će promeniti ime u "Er Srbija".

Er Srbija uzleće

Tanjug - 01.08.2013

BEOGRAD - Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Dzejms Hogan potpisuju danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

„Jat” prizemljen posle 66 godina, „Er Srbija” poleće 1. oktobra

Politika - 01.08.2013

„Itihad” kupio 49 odsto, Srbija ostaje većinski vlasnik. - Arapski partner pet godina će upravljati novoosnovanom kompanijom. - Prvo ulaganje po 40, zatim još po 60 miliona dolara Vlada Srbije juče je sa „Itihad ervejzom” potpisala ...

Novosađanka Tamara Maksimović (25) dizajnirala celokupni vizuelni identitet "Er Srbija"

24online - 01.08.2013

Nacionalna aviokompanija Srbije dobila je danas novo ime, "Er Srbija", i nova obeležja, a dizajn za novi srpski brend osmislila je grafička dizajnerka, Tamara Maksimović, iz Novog Sada.

Etihad postao strateški partner Jat ervejza

Beta - 01.08.2013

Tweet BEOGRAD, 1. avgusta 2013. (Beta) - Vlada Srbije i Jat ervejz (Airways) potpisali su u četvrtak sa Etihad ervejzom sporazum o strateškom partnerstvu kojim će kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati vlasnik 49 odsto kapitala ...

Novi avioni i piloti, ista cena karata?

RTS - 01.08.2013

Kupovina novih aviona, zapošljavanje pilota i njihova obuka, prve su stvari koje će se uraditi u "Er Srbija", najavio je član UO "Jat"-a Milan Vujanić.

Etihad i Vlada Srbije ulažu 200 miliona dolara u Er Srbija

Tanjug - 01.08.2013

BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih arapskih emirata Etihad ervejz i Vlada Srbije uložiće maksimalno po 100 miliona dolara u novu srpsku avio-kompaniju Er Srbija, objavljeno je danas nakon potpisivanja Sporazuma o strateškom ...

Prvi avion Air Srbije poleće u oktobru

Beta - 01.08.2013

Tweet BEOGRAD, 1. avgusta 2013. (Beta) - Generalni direktor avio kompanije Er Srbija (Air Serbia) Dane Kondić najavio je u četvrtak da će prvi avion sa novim oznakama te avio kompanije koja je ranije bila poznata kao Jat ervejz poleteti u ...

Etihad i Vlada Srbije ulažu 200 miliona dolara u Er Srbija

Politika - 01.08.2013

Potpisan Sporazum o strateškom partnerstvu JAT-a i Etihada, kojom je Srbija dobila novu aviokompaniju. BEOGRAD –Nacionalna avio kompanija Ujedinjenih arapskih emirata Etihad ervejz i Vlada Srbije uložiće maksimalno po 100 miliona dolara u ...

Koja će biti prva linija Er Srbije?

Tanjug - 01.08.2013

BEOGRAD - Novi generalni direktor Er Srbija Dane Kondić izjavio je da još nije doneta konačna odluka koja će biti prva linija nove kompanije Er Srbija, ali da bi možda trebalo da simbolično to bude let Beograd - Abu Dabi.

Jat se "prizemljuje", Er Srbija "poleće"

Tanjug - 01.08.2013

BEOGRAD - Sporazum o strateškom partnerstvu srpskog aviprevoznika Jat ervejza i Etihada iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan danas u Beogradu, najavile su dve kompanije.

Hogan za agresivan pristup u dostizanju profitabilnosti

Tanjug - 01.08.2013

BEOGRAD - Predsednik Etihad ervejza Džejms Hogan izjavio je danas Tanjugu da je novom menadžmentu Er Srbije postavio zadatak da agresivnije pristupi dostizanju profitabilnosti srpske aviokompanije i pre postavljenog roka od 24 meseca.

Er Srbija će biti profitabilna kompanija

Beta - 01.08.2013

Tweet BEOGRAD, 1. avgusta 2013. (Beta) - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da je suština partnerstva sa Etihadom to što će srpska nacionalna aviokompanija biti profitabilna.

Večernji list: Kroacija Erlajnz u strahu od Er Srbije

24online - 01.08.2013

Ulazak Etihad Ervejza u partnerstvo sa Jatom ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avioprevoznika Kroacije Erlajnza, ali i aerodroma Zagreb u regionu, piše hrvatski Večernji list.

Jat ide Etihadu i postaje Er Srbija

Beta - 01.08.2013

Tweet BEOGRAD, 1. avgusta 2013. (Beta) - Sporazum o strateškom partnerstvu aviokompanija Jat ervejz (Airways) i Etihad ervejz iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan u četvrtak u Beogradu.

Pogledajte: Ovako će izgledati avioni "Er Srbija" (FOTO)

24online - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Džejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

JAT danas ide u istoriju

RTCG - 01.08.2013

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i direktor aviokompanije Etihad Airways Džejms Hogan potpisaće danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu JAT-a i Etihada, potvrđeno je iz Vlade Srbije.

JAT postao Air Serbia

RTCG - 01.08.2013

Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovjek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Džejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija "prizemljila" JAT, a dobila novu ...

Etihad + Jat ervejz = AIR SERBIA

Vesti Online - 01.08.2013

Vlada Srbije i Jat ervejz potpisali su sa Etihad ervejzom sporazum o strateškom partnerstvu kojim će kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati vlasnik 49 odsto kapitala srpske avikompanije.

Transformacija JAT-a: Od bankrota do zavidnog strateškog partnerstva

Portalanalitika - 01.08.2013

U Beogradu je danas potpisan ugovor o strateškom partnerstvu između Jat Airwaysa i nacionalne aviokompanije Ujedinjenih arapskih emirata (UAE) Etihad Airways, kojim je formirana nova aviokompanija Srbije „Air Serbia“.

Srpsko obeležje: Dvoglavi orao na repu novih aviona!

Press - 01.08.2013

Ima i loših reakcija Nacionalna aviokompanija Srbije, sa istorijom dugom 86 godina, sada ima nov vizuelni identitet - korporativni logotip, znak i redizajniranu trobojku.

Potpisivanje sporazuma Jat - Etihad

Novi Magazin - 01.08.2013

Sporazum o strateškom partnerstvu srpskog aviprevoznika Jat ervejza i Etihada iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan danas u Beogradu. Dokument bi u ime Vlade Srbije trebalo da potpiše prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić a ...

Er Srbija uzleće, JAT ode u istoriju

Novi Magazin - 01.08.2013

Photo - facebook Jaksa Scekic Vicepremijer Aleksandar Vučić i prvi čovek nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, Dzejms Hogan potpisali su danas u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, kojim je Srbija ...

Hrvati se plaše Er Srbije

Vesti Online - 01.08.2013

Ulazak Etihada u srpski Jat ozbiljno će uzdrmati poziciju hrvatskog nacionalnog avioprevoznika Kroacija erlajnsa, ali i aerodroma Zagreb u regiji.

Vučić: Nova "krila" Srbije uskoro poleću!

Press - 01.08.2013

Er Srbija biće, prema Hoganovim rečima, najbezbedniji avioprevoznik, koji će, prema Vučićevim rečima, do kraja godine učiniti Srbiju liderom u regionu i postati najmoćnija u radijusu zemalja sa gotovo 100 miliona stanovnika.

Partnerstvo Jata i Etihada

RTV - 31.07.2013

Sporazum o strateškom partnerstvu Jat ervejza (Airways) i Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan danas u Beogradu, najavile su te aviokompanije.

Jat će zaposliti po 100 pilota i stjuardesa

Kurir - 31.07.2013

Suština je da se napravi ozbiljna analiza i da se vidi koji su zaposleni višak, a na kojim pozicijama radnici nedostaju BEOGRAD - Reorganizacija u svakom pogledu.

Dinkić sutra na potpisivanju ugovora sa Etihadom

Blic - 31.07.2013

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić prisustvovaće sutra u Beogradu potpisivanju Sporazuma o strateškom partnerstvu Jat ervejza i Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopštilo je danas to ministarstvo.

Dinkić na potpisivanju sa Etihadom

B92 - 31.07.2013

Beograd -- Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić prisustvovaće sutra u Beogradu potpisivanju Sporazuma o strateškom partnerstvu Jat ervejza i Etihad ervejza.

Sporazum o partnerstvu Jata i Etihada danas

Danas - 31.07.2013

Beograd - Sporazum o strateškom partnerstvu Jat ervejza (Airways) i Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan danas u Beogradu, najavile su te avio-kompanije.

"Er Srbija" leti bez politike

Novosti - 31.07.2013

Nacionalni avio-prevoznik uskoro lider u regionu. Na čelu kompanije biće strani menadžment "Er Srbija" će do kraja godine učiniti Srbiju liderom u regionu, i naš nacionalni avio-prevoznik postaće najmoćnija avio-kompanija u radijusu ...

ER SRBIJA POLEĆE: Imaćemo jednu od najboljih aviokompanija do kraja godine!

Kurir - 31.07.2013

Država više neće imati gubitak od 30 miliona evra godišnje, kao ni dug od 195 miliona evra, koliko su danas dugovi JAT-a BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je izvanredna vest za Srbiju ...

Vučić: Er Srbija biće lider, očekujem Dinkića na potpisivanju ugovora sa Etihadom

Blic - 31.07.2013

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nova avio-kompanija "Er Srbija" do kraja godine učiniti Srbiju liderom u regionu, a ta kompanija postati najmoćnija u radijusu zemalja sa gotovo 100 miliona stanovnika.

Dinkić u četvrtak na potpisivanju ugovora sa Etihadom

Beta - 31.07.2013

Tweet BEOGRAD, 31. jula 2013. (Beta) - Ministar finansija i privrede Mladjan Dinkić prisustvovaće u četvrtak u Beogradu potpisivanju Sporazuma o strateškom partnerstvu Jat ervejza i Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saopštilo ...

Potpisivanje sporazuma o partnerstvu Jata i Etihada

Beta - 31.07.2013

Tweet BEOGRAD, 31. jula 2013. (Beta) - Sporazum o strateškom partnerstvu Jat ervejza (Airways) i Etihad ervejza iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće potpisan u četvrtak u Beogradu, najavile su te aviokompanije.

"Jat" odlazi, dolazi "Er Srbija"

RTS - 31.07.2013

Posle tri procene kapitala, četiri konkursa za strateškog partnera i pokušaja da se na upravljanje da našim biznismenima, "Jat" u četvrtak dobija novog strateškog patnera.

Er Srbija leteće na 14 novih destinacija

24online - 31.07.2013

Etihad ervejz i Jat ervejz potpisaće u četvrtak Sporazum o strateškom partnerstvu, čime će 49 odsto vlasništva pripasti ovoj avio kompaniji Ujedinjenih arapskih emirata.

Vučić ovlašćen za potpisivanje ugovora sa Etihadom

Tanjug - 31.07.2013

BEOGRAD - Vlada Srbije ovlastila je danas prvog vicepremijera, Aleksandra Vučića, da potpiše ugovor o strateškom partnerstvu Jat ervejza sa aviokompanijom Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad, saopšteno je iz vlade.

Vučić: Er Srbija lider, očekujem Dinkića na potpisivanju

Tanjug - 31.07.2013

BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nova avio-kompanija "Er Srbija" do kraja godine učiniti Srbiju liderom u regionu, a ta kompanija postati najmoćnija u radijusu zemalja sa gotovo 100 miliona ...

Vučić očekuje Dinkića na potpisavanju sporazuma sa Etihadom

Novi Magazin - 31.07.2013

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nova avio-kompanija "Er Srbija" do kraja godine učiniti Srbiju liderom u regionu, a ta kompanija postati najmoćnija u radijusu zemalja sa gotovo 100 miliona stanovnika.

"Er Srbija" spremna da poleti

RTCG - 31.07.2013

JAT U ISTORIJU 31. 07. 2013. 09:23 >> 09:23 0 Srbija neće formirati novu nacionalnu aviokompaniju. "Jat ervejz" neće bankrotirati, kompanija se ne gasi, već samo mijenja ime u "Er Srbija".

Džet ervejz dobio dozvolu za prodaju akcija Etihadu

Blic - 30.07.2013

Indijski Odbor za promociju stranih investicija uslovno je u ponedeljak odobrio dogovor vredan 379 miliona dolara kojim bi 24 odsto akcija kompanije Džet ervejz bilo prodato aviokompaniji Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vukašinović: Iz Jata treba da ode od 300 do 500 zaposlenih!

Kurir - 30.07.2013

Vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović e kazao da bi se radi na tome da radnici kroz socijalni program dobiju bar 300 evra po godini radnog staža, a uglavnom se radi o višku iz neoperativnih službi BEOGRAD - ...

Vukašinović: Iz Jata odlazi 300 do 500 zaposlenih

Danas - 30.07.2013

Beograd - Vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović najavio je juče da bi tu kompaniju, nakon što sutra bude potpisan ugovor sa Etihadom, trebalo uz socijalni program da napusti od 300 do 500 radnika.

"Er Srbija" spremna za let

Novosti - 30.07.2013

Detalji sporazuma o strateškom partnerstvu nacionalne aviokompanije i "Etihada". U naredne tri godine Srbija i arapska kompanija uložiće po 100 miliona dolara SRBIJA neće formirati novu nacionalnu aviokompaniju.

Er Srbija dobija 10 novih Erbasova

B92 - 30.07.2013

Beograd -- Skupština Jat ervejza i Odbor direktora nacionalne aviokompanije danas će zvanično odobriti strateško partnerstvo sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Iz "Jata" odlazi 500 zaposlenih, dolazi 10 novih "Erbas" aviona i po sto novih pilota i stjuardesa

Blic - 30.07.2013

Vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović izjavio je danas da bi tu kompaniju, kroz socijalni program, trebalo da napusti 300 do 500 zaposlenih, ali i da bi trebalo zaposliti i po 100 pilota i stjuardesa.

Er Srbija do kraja godine dobija 10 Erbas aviona!

Telegraf - 30.07.2013

"Etihad" će kupiti 49 odsto Jata, a država će sa preostalih 51 odsto ostati većinski vlasnik nacionalnog avioprevoznika koji će promeniti ime u Er Srbija.

Jat: Odlazi 500 zaposlenih, dolazi 10 novih aviona i 100 pilota

Novosti - 30.07.2013

Nacionalna aviokompanija dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihadom BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Jat ervejz dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom ...

Etihad kupuje i Jat i Džet

B92 - 30.07.2013

Nju Delhi -- Etihad bi trebalo da u četvrtak potpiše ugovor o strateškom partnerstvu sa (uskoro bivšim) Jatom, a u međuvremenu kupio je udeo u indijskom "Džet ervejzu".

Er Srbija dobija deset erbas aviona

RTV - 30.07.2013

Skupština Jat ervejza i Odbor direktora nacionalne aviokompanije danas će zvanično odobriti planirano strateško partnerstvo sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od koje će Er Srbija, kako će se zvati zajednička kompanija, do kraja ...

Er Srbija do kraja godine dobija 10 erbas aviona

Prva Srpska TV - 30.07.2013

Skupština Jat ervejza i Odbor direktora nacionalne aviokompanije danas će zvanično odobriti planirano strateško partnerstvo sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od koje će Er Srbija, kako će se zvati zajednička kompanija, do kraja ...

Er Srbija dobija 10 novih Erbasova

Nadlanu - 30.07.2013

Nacionalna aviokompanija Jat ervejz dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihadom. Na sednici Odbora direktora i Skupštine Jat ervejza doneta je odluka da se potpiše sporazum o partnerstvu sa ...

Iz Jata odlazi 300 do 500 zaposlenih, zapošljavanja pilota i stjuardesa

Nadlanu - 30.07.2013

Jat ervejz bi, kroz socijalni program, trebalo da napusti 300 do 500 zaposlenih, kaže vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović, dodajući da će istovremeno biti zaposleno po 100 pilota i stjuardesa.

"Jat" postaje "Er Srbija"

RTS - 30.07.2013

Ugovor o strateškom partnerstvu između "Jat"-a i "Etihada" biće potpisan u četvrtak u 11 časova, čime će i zvanično u istoriju otići ime "Jat". Nova kompanija, u kojoj će "Etihad" imati 49 odsto vlasništva i upravljačku funkciju, zvaće se ...

Jat "aminovao" strateško partnerstvo sa Etihadom

24online - 30.07.2013

Nacionalna aviokompanija Jat ervejz dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihadom, prema kojem će taj avioprevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati vlasnik 49 odsto Jata, izjavio je ...

Popović: „Er Srbija” do kraja godine dobija 10 erbas aviona

Politika - 30.07.2013

BEOGRAD – Skupština Jat ervejza i Odbor direktora nacionalne aviokompanije će zvanično odobriti planirano strateško partnerstvo sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od koje će Er Srbija, kako će se zvati zajednička kompanija, do ...

Iz Jata odlazi 300 do 500 zaposlenih

Beta - 30.07.2013

Tweet BEOGRAD, 30. jula 2013. (Beta) - Vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović izjavio je u utorak da bi tu kompaniju, kroz socijalni program, trebalo da napusti 300 do 500 zaposlenih, ali i da bi trebalo ...

Er Srbija do kraja godine dobija 10 erbas aviona

Tanjug - 30.07.2013

BEOGRAD - Skupština Jat ervejza i Odbor direktora nacionalne aviokompanije danas će zvanično odobriti planirano strateško partnerstvo sa Etihadom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, od koje će Er Srbija, kako će se zvati zajednička kompanija, ...

Jat "aminovao" strateško partnerstvo sa Etihadom

Tanjug - 30.07.2013

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Jat ervejz dala je danas "zeleno svetlo" za potpisivanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa Etihadom, prema kojem će taj avioprevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati vlasnik 49 odsto Jata, ...

Ime “Jat” odlazi u istoriju

Vesti Online - 30.07.2013

Potvrđeno je da “Jat” odlazi u istoriju, novo ime srpske nacionalne avio-kompanije biće “Er Srbija” (Air Serbia), piše sajt Tangosix.rs. Ulaganje Etihada biće veće nego što se do sada spekulisalo, prva dva A319 stići će u formi wet leasa, ...

Otkazi: JAT otpušta 500 ljudi, dovode nove stjuardese i pilote!

Press - 30.07.2013

Vukašinović je izjavio da se radi na tome da radnici kroz socijalni program dobiju bar 300 evra po godini radnog staža i dodao da viška zaposlenih uglavnom ima u neoperativnim službama .

Iz Jata odlazi 300 do 500 zaposlenih

Novi Magazin - 30.07.2013

Jat ervejz bi, kroz socijalni program, trebalo da napusti 300 do 500 zaposlenih, kaže vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović dodajući da će istovremeno biti zaposleno po 100 pilota i stjuardesa.

Iz Jata odlazi 300 do 500 zaposlenih, stižu novi avioni

Vesti Online - 30.07.2013

Vršilac dužnosti generalnog direktora Jat ervejza Velibor Vukašinović izjavio je danas da bi tu kompaniju, kroz socijalni program, trebalo da napusti 300 do 500 zaposlenih, ali i da bi trebalo zaposliti i po 100 pilota i stjuardesa.

Jat ervejz 1. avgusta postaje Er Srbija

Novi Magazin - 30.07.2013

Odbor direktora i Skupština akcionara Jat ervejza odobrili su danas potpisivanje dokumenata kojima će se ući u strateško partnerstvo s Etihadom, kazali su agenciji Beta u srpskoj državnoj aviokompaniji.

Er Srbija leti od avgusta

RTV - 29.07.2013

Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejza" je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1.

JAT odlazi u istoriju, novo ime – Air Serbia!

Telegraf - 29.07.2013

Ulaganje "Etihada" biće veće nego što se do sada spekulisalo, prva dva A319 stići će u formi wet leasa, treći se očekuje do oktobra Potvrđeno je da “Jat” odlazi u istoriju , novo ime srpske nacionalne avio-kompanije biće “Air Srbija” , .

Sindikat Jata: Šta će biti sa nama?

B92 - 29.07.2013

Beograd -- Sindikat komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika Jat ervejza zatražio je od Vlade da kaže šta će se desiti sa 1.250 zaposlenih u srpskoj aviokompaniji.

Sindikat Jata: Šta će biti sa 1.250 zaposlenih?

Telegraf - 29.07.2013

Sindikalce Jata zanima kakva je njihova sudbina nakon sklapanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa kompanijom Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika ervejza zatražio je od da kaže šta će se ...

Ime “Jat” odlazi u istoriju

B92 - 29.07.2013

Beograd -- Potvrđeno je da “Jat” odlazi u istoriju, novo ime srpske nacionalne avio-kompanije biće “Air Srbija”, piše sajt Tangosix.rs . Ulaganje Etihada biće veće nego što se do sada spekulisalo, prva dva A319 stići će u formi wet leasa, ...

Sindikat pita šta će biti sa zaposlenima u Jatu

Blic - 29.07.2013

Sindikat komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika Jat ervejza zatražio je danas od Vlade Srbije da kaže šta će se desiti sa 1.250 zaposlenihu srpskoj aviokompaniji nakon sklapanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa kompanijom Etihad iz ...

JAT IDE U ISTORIJU: Stižu erbasi za Er Srbiju!

Kurir - 29.07.2013

Prvobitna nova flota sastojaće se od 10 aviona "erbas A319" koji će najverovatnije biti primerci Air Berlina, strateškog partnera Etihada BEOGRAD - Potvrđeno je, JAT odlazi u istoriju! Novo ime srpske nacionalne avio-kompanije biće Er ...

Sindikat pita: Šta će biti sa zaposlenima u Jatu?

Nadlanu - 29.07.2013

Sindikat komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika Jat ervejza zatražio je danas od Vlade Srbije da kaže šta će se desiti sa 1.250 zaposlenihu srpskoj aviokompaniji nakon sklapanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa kompanijom Etihad iz ...

"Er Srbija" počinje da leti od avgusta

Nadlanu - 29.07.2013

Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejza" je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1.avgusta, kada će sporazum potpisati prvi potpredsednik ...

Šta će biti sa zaposlenima u Jatu?

RTS - 29.07.2013

Reprezentativni sindikat zaposlenih u "Jatu" traži od Vlade odgovore na pitanja u vezi budućnosti 1.250 zaposlenih, nakon sklapanje sporazuma o strateškom partnerstvu sa kompanijom "Etihad".

“Er Srbija” počinje da leti od avgusta!

Svet - 29.07.2013

Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata “Etihad ervejza” je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1.avgusta, kada će sporazum potpisati prvi potpredsednik ...

Sindikat pita šta će biti sa zaposlenima u Jatu

Beta - 29.07.2013

Tweet BEOGRAD, 29. jula 2013. (Beta) - Sindikat komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika Jat ervejza zatražio je u ponedeljak od Vlade Srbije da kaze šta će se desiti sa 1.250 zaposlenihu srpskoj aviokompaniji nakon sklapanje sporazuma o ...

Strateško partnerstvo za konačno rešavanje problema Jata

Tanjug - 29.07.2013

BEOGRAD - Avio-kompanija Etihad ervejz iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Jat ervejz potpisaće prvog avgusta u Beogradu Sporazum o strateškom partnerstvu, a stručnjaci očekuju da bi udomljavanje srpskog nacionalnog avio-prevoznika trebalo ...

Aviokompanija Etihad početkom avgusta oganizuje audiciju u Beogradu

24online - 29.07.2013

Na sajtu jobs.cabincrew postavljen je oglas kompanije Etihad Airways u kome se navodi da ta aviokompanija traži osoblje, a audicija u Beogradu biće održana 4, 5. i 6. avgusta.

"Er Srbija" počinje da leti od avgusta

24online - 29.07.2013

Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejza" je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1.avgusta, kada će sporazum potpisati prvi potpredsednik ...

"Er Srbija" počinje da leti od avgusta

Tanjug - 29.07.2013

BEOGRAD - Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejza" je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1.avgusta, kada će sporazum potpisati prvi ...

Radnici Jata: Šta će biti sa nama?

Vesti Online - 29.07.2013

Sindikat komercijalnih i ekonomsko pravnih radnika Jat ervejza zatražio je danas od Vlade Srbije da kaze šta će se desiti sa 1.250 zaposlenih u srpskoj aviokompaniji posle sklapanja sporazuma o strateškom partnerstvu sa kompanijom Etihad ...

"Er Srbija" leti od avgusta

Novi Magazin - 29.07.2013

Realizacija strateškog partnerstva Srbije i aviokompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Etihad ervejza" je praktično dogovorena i ostaje da se još formalno potvrdi u četvrtak, 1. avgusta.

Nikada više nećete leteti u njemu: JAT odlazi u istoriju!

Press - 29.07.2013

Ulaganje Etihada biće veće nego što se do sada spekulisalo, prva dva A319 stići će u formi vet liza, a treći se očekuje do oktobra. Juče su na nekoliko Jatovih linija leteli takođe vet lizovani Fokeri hrvatskog Trejd Ejra.