TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tadić: S političkim kukavicama nema napretka

Blic - 11.12.2011

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke počela je oko 15 časova, a govori se aktuelnim političkim temama. "Mi nismo bogovi već obični ljudi i rešenje problema Kosova treba da stavimo u kontekst sveta u kome živimo", rekao je predsednik ...

Ekonomija ključno pitanje za Srbiju

RTS - 11.12.2011

Ključno pitanje Srbije je ekonomija, rekao lider DS-a Boris Tadić. Odlučnim rešavanjem ekonomskih problema, rešava se i kosovsko pitanje, a samo rešavanje kosovskog ne može obezbediti rešavanje ekonomskog problema u zemlji, istakao Tadić.

Tadić: budućnost Srbije isključivo u eu

Kurir - 11.12.2011

Nema promena sa političkim kukavicama Predsednik DS ć ocenio je da Srbiji nema napretka bez spremnosti na promene u skladu sa okolnostima i bez preuzimanja rizika za političke odluke, na šta nisu spremne jedino "političke kukavice".

Tadić: Budućnost Srbije jedino u EU

B92 - 11.12.2011

Beograd -- Predsednik Boris Tadić da je budućnost Srbije isključivo u EU, i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.

Tadić: Budućnost Srbije isključivo u EU

Politika - 11.12.2011

BEOGRAD – Predsednik republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji, i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.

Tadić: Dogodine nema blagodeti

B92 - 11.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će se drugi talas krize iz evrozone naredne godine preliti i na Srbiju. Zbog toga je, kako je istakao, neophodno blagovremeno regovati iskorišćavanjem svih unutrašnjih resursa i ...

Tadić: Nema rešenja za Kosovo bez EU

Politika - 11.12.2011

Za Srbiju je najvažnije ekonomsko pitanje, a ne kosovsko, istakao je predsednik Srbije na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke Budućnost Srbije je isključivo u Evropskoj uniji i tu se jedino može rešiti pitanje Kosova, koje je jedno ...

Boris Tadić: Promene svakako ne donose političke kukavice

Press - 11.12.2011

Najveći problem Srbije je ekonomija, a kada za to pitanje nađemo rešenje bićemo sposobniji da rešimo i pitanje Kosova i evrointegracija, poručio je predsednik Srbije i DS-a Boris Tadić na jučerašnjoj sednici glavnog odbora svoje stranke.

Ekonomija veći problem od Kosova

Novi Magazin - 11.12.2011

Tanjug Kosovo nije najveći problem Srbije, već je to ekonomija, ocenio je danas predsednik Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić. "Ekonomsko pitanje je najveći problem, ne kosovsko.

Budućnost Srbije isključivo u EU

Beta - 11.12.2011

BEOGRAD, 11. decembra 2011. (Beta) - Predsednik republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u nedelju u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova, što je jedan od ...

Tadić: Ključni problem je ekonomija, a ne Kosovo

Novosti - 11.12.2011

Predsednik Srbije i DS Boris Tadić izjavio je, na sednici Glavnog odbora stranke, da se mora izbeći svaki potez koji zemlju vodi u zaostajanje: Ekonomsko pitanje je najveći problem, ne kosovsko BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke i ...

Tadić: ključni problem je ekonomija a ne Kosovo

Prva Srpska TV - 11.12.2011

Predsednik Demokratske stranke i predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je ključno pitanje Srbije danas ekonomija, te da se mora izbeći svaki potez koji zemlju vodi u zaostajanje, političku nestabilnost i nemire.

Tadić: Odustajanje od Kosova naivno

Mondo - 11.12.2011

Predsednik DS i predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da politika "i Evropska unija i Kosovo" nije rigidna, te da bi odustajanje od bilo kojeg njenog pola bilo naivno ili opasno.

Tadić: Budućnost Srbije isključivo u EU

Vesti Online - 11.12.2011

Predsednik republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u nedelju u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji, i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.

Tadić: Budućnost Srbije isključivo u EU

R.S.Evropa - 11.12.2011

Predsednik republike i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji, i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.

Tadić: Budućnost Srbije jedino u EU

Novosti - 11.12.2011

Predsednik Srbije i DS Boris Tadić izjavio je, na sednici Glavnog odbora stranke, da se mora izbeći svaki potez koji zemlju vodi u zaostajanje: Ekonomsko pitanje je najveći problem, ne kosovsko BEOGRAD- Srbija ima budućnost isključivo u ...

Tadić: Beograd ima plan za Kosovo

R.S.Evropa - 11.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da Beograd ima plan za rešenje kosovskog problema koji ne podrazumeva podelu. "Srbija za Kosovo ima plan, ali o njemu ne priča levo i desno, nego radi na njegovoj realizaciji.

Ekonomija je ključ

Danas - 11.12.2011

Beograd - Politika „i Evropska unija i Kosovo“ je pobednička i nije rigidna, a odustajanje od nje bilo bi naivno ili opasno. Naivna je politika u kojoj se predlaže odustajanje od legitimnih interesa države, ali je opasna ona koja pitanje ...

Tadić: Budućnost Srbije isključivo u EU

EMG - 11.12.2011

Predsednik države i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio danas u Beogradu da je budućnost Srbije isključivo u Evropskoj uniji i da se jedino tu može rešiti pitanje Kosova, što je jedan od najvažnijh nacionalnih interesa.

Tadić: Samo politika promena donosi glasove

EMG - 11.12.2011

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio danas da samo politika promena, kakvu vodi DS, a ne politički kukavičluk, može doneti poverenje i glasove na izborima. "Samo vesnici promena mogu da donesu glasove.

Tadić: Tri stuba bolje budućnosti

Novosti - 11.12.2011

Boris Tadić, na sednici Glavnog odbora DS, poručio da stranka ne odustaje od strateških opredeljenja. Ekonomija, evropske integracije i rešavanje kosmetskog problema glavni su ciljevi politike partije BUDUĆNOST Srbije je u Evropskoj uniji ...

Tadić: Samo politika promena donosi glasove

Nadlanu - 11.12.2011

"Samo vesnici promena mogu da donesu glasove. Promene ne donose političke kukavice, ni oni koji ne smeju da se izjasne o barikadama i Rezoluciji 1244" , rekao je Tadić na sednici Glavnog odbora te stranke u beogradskom Sava centru.

Ne odustajemo od evropske unije!

Kurir - 10.12.2011

BEOGRAD - Srbiji je mesto u Evropi! To je poručio predsednik Srbije Boris Tadić posle jučerašnje odluke šefova država EU da o kandidaturi naše zemlje odlučuju tek u martu naredne godine.

Tadić: Srbija reaguje na vreme na novi talas krize

Politika - 10.12.2011

BEOGRAD – Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će Srbija reagovati na vreme kako bi predupredila efekte novog talasa ekonomske krize čiji se udar očekuje sledeće godine.

Tadić: Dosta je bilo obećanja

B92 - 10.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da će Srbija reagovati na vreme kako bi predupredila efekte novog talasa ekonomske krize čiji se udar očekuje sledeće godine.

Tadić očekuje privredni rast 2011. i 2012. godine

Press - 10.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras u Beogradu da se Srbija za sada dobro nosi sa krizom i da očekuje privredni rast i 2011. i 2012. godine.

Tadić: na vreme ćemo sprovesti mere protiv krize

Kurir - 10.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u Beogradu da se Srbija za sada dobro nosi sa krizom i da očekuje privredni rast i 2011. i 2012. godine.

Ne odustajemo od Evrope, Rezolucije 1244 i Kosova

Blic - 10.12.2011

- Srbija i danas može da pogleda u oči EU jer smo ispunili ono što se od nas tražilo, sve zaključke Evropske komisije. Pitao bih ja njih da li su oni ispunili ono što su obećali, ali o tome neću javno da govorim jer je to u domenu ličnih ...

Tadić: Srbija ne sme da odustane od EU

Glas javnosti - 10.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija ne može i ne sme da odustane od EU bez obzira na današnju odluku evropskih lidera u Briselu i još jednom pozvao Srbe na severu Kosova da se povuku sa barikada.

Tadić očekuje privredni rast 2011. i 2012. godine

Beta - 10.12.2011

BEOGRAD, 10. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u subotu uveče u Beogradu da se Srbija za sada dobro nosi sa krizom i da očekuje privredni rast i 2011. i 2012. godine.

Tadić: Srbija reaguje na vreme na novi talas krize

Novosti - 10.12.2011

Na sastanku privrednika i predstavnika banaka u palati Srbija, kome su prisustvovali Boris Tadić i Mirko Cvektović, razgovaralo se o predstojećoj krizi i mogućim olakšicama PREDSEDNIK Srbije Boris Tadić izjavio je u subotu da će Srbija ...

Tadić očekuje privredni rast 2011. i 2012. godine

Nadlanu - 10.12.2011

BEOGRAD, 10. decembra 2011. ( Beta ) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u subotu uveče u Beogradu da se Srbija za sada dobro nosi sa krizom i da očekuje privredni rast i 2011. i 2012. godine.

Dve teške godine za Srbiju - šta to znači?

DW - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio javnost da Srbiji predstoje dve teške godine u ekonomiji. Nema razloga za paniku, smatraju ekonomski analitičari.

Tadić će se obratiti javnosti posle odluke Saveta EU

Blic - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se novinarima danas, pošto Evropski savet u Briselu saopšti šta je odlučio o kandidaturi Srbije za prijem u Evropsku uniju. Tadićeva izjava se očekuje popodne, najavljeno je iz Predsedništva Srbije.

Obraćanje predsednika Borisa Tadića

RTS - 09.12.2011

Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske budućnosti, rekao predsednik Srbije Boris Tadić. Reagujući na današnju odluku iz Brisela, predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske ...

"Srbija ne sme da odustane od EU"

B92 - 09.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da Srbija ne može i ne sme da osutane od EU, bez obzira na današnju odluklu evrospkih lidera u Briselu.

Ne odustajemo od Evrope

RTS - 09.12.2011

Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske budućnosti, rekao predsednik Srbije Boris Tadić. Reagujući na današnju odluku iz Brisela, predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske ...

Tadić: Ne odustajem! I EU i Kosovo!

24sata - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će nezavisno od odluke o statusu kandidata ostati pri svojoj politici i u buduće - i EU i Kosovo.

Tadić: Srbija neće odustati od evropske budućnosti

Blic - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti jer bi svaka drugačija odluka imala teške posledice i istakao da politika "I EU i Kosovo" nije doživela poraz.

Tadić: Ne odustajemo od EU

Politika - 09.12.2011

Po­li­ti­ka i EU i Ko­so­vo ni­je do­ži­ve­la po­raz. – Od­lu­ka da ne do­bi­je­mo sta­tus kan­di­da­ta je ve­tar u le­đa stran­ka­ma ko­je ne že­le Sr­bi­ju u EU, a že­le po­vra­tak u de­ve­de­se­te go­di­ne.

Dve teške godine, ne 1993. ponovo

B92 - 09.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio javnost da Srbiji predstoje dve teške godine u ekonomiji. Nema razloga za paniku, smatraju ekonomski analitičari.

Ovo nije poraz, ne odustajemo od EU

Press - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da nije razočaran odlukom iz Brisela i da ta odluka ne predstavlja poraz državne politike Ugledao se na Vinstona Čerčila ....

Tadić: Bez EU potonućemo u mrak nacionalizma

Glas javnosti - 09.12.2011

FRANKFURT - Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak ...

Tadić će se obratiti novinarima posle odluke Saveta EU

Beta - 09.12.2011

BEOGRAD, 9. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se novinarima u petak, pošto Evropski savet u Briselu saopšti šta je odlučio o kandidaturi Srbije za prijem u Evropsku uniju.

Tadić će se obratiti javnosti povodom EU

Novosti - 09.12.2011

Predsednik Srbije obratiće se danas javnosti povodom odluke Saveta EU o zahtevu Srbije da joj se dodeli status kandidata za članstvo u EU BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se danas javnosti povodom odluke Saveta EU o zahtevu ...

Tadić: Srbija pripada Evropi

Novosti - 09.12.2011

Srbija ne može i neće odustati od svoje evropske budućnosti - poručio je predsednik Srbije Boris Tadić BEOGRAD - Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti, poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić, posle odluke ...

Srbija ne odustaje od evropske budućnosti

Beta - 09.12.2011

BEOGRAD, 9. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u petak Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti jer bi svaka druga odluka imala teške posledice.

Tadić: Srbija ne sme da odustane od EU

Mondo - 09.12.2011

Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske budućnosti - svaka drugačija odluka imala bi dalekosežne posledice po građane ove zemlje, izjavio Boris Tadić.

Tadić: ne odustajemo od EU

Prva Srpska TV - 09.12.2011

Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti, poručio je predsednik Srbije Boris Tadić, posle odluke Evropskog saveta da za februar odlloži odluku o dodeljivanju Srbiji statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

Tadić: Ne odustajemo od Evrope!

Vesti Online - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti jer bi svaka druga odluka imala teške posledice. "Nezavisno od toga da li se Evropa suočava sa teškoćama, mi pripadamo Evropi.

Nastavljamo evropski put, nisam razočaran

Novi Magazin - 09.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti jer bi svaka drugačija odluka imala teške posledice i istakao da politika 'I EU i Kosovo' nije doživela poraz.

Tadić:Ne odustajem od Evrope

R.S.Evropa - 09.12.2011

Predsjednik Srbije Boris Tadić rekao je da nije razočaran što Srbija danas nije dobila status kandidata za članstvo u EU i istakao da ne odustaje od Evrope.

TADIĆ: Srbija ne odustaje od EU

Danas - 09.12.2011

Srbija ne može i ne sme da odustane od evropske budućnosti, poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić, posle odluke Evropskog saveta da za februar odlloži odluku o dodeljivanju Srbiji statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji ...

Beograd ne odustaje od Evrope

R.S.Evropa - 09.12.2011

Beograd nakon odluke o odlaganju kandidature ne odustaje od evropske budućnosti, ali i pored crvenog svetla iz Brisela nije spreman da se odrekne nepostojećeg suvereniteta nad Kosovom. Beogradu ovoga puta Brisel nije progledao kroz prste.

TADIĆ: Ne odustajemo ni od EU ni od Rezolucije 1244

Danas - 09.12.2011

Beograd - Nakon odluke Evropskog saveta o odlaganju srpske kandidature za članstvo, Srbija ne može i ne sme da odustane od svoje evropske budućnosti, a ove vesti iz Brisela ne znače poraz politika „i EU i Kosovo“.

Tadić: Ne odustajemo od Evrope

Nadlanu - 09.12.2011

BEOGRAD, 9. decembra - Predsednik Srbije Boris Tadić ponovio je da Srbija nikada neće priznati Kosovo. Mi i danas možemo da pogledamo Evropi u oči, jer smo ispunili ono što se od nas tražilo, rekao je predsednik, prenosi sajt RTS.rs ...

Tadić: Bez EU tonemo u nacionalizam

B92 - 08.12.2011

Frankfurt/Beograd -- Predsednik Srbije upozorio je da, odlaganjem i dodatnim uslovljavanjima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i nacionalizma.

Tadić: Bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

24sata - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i ...

Tadić: Bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

Blic - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i ...

Tadić: Bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

Politika - 08.12.2011

Predsednik Srbije je priznao da je Kosovo trenutno najveći izazov Srbije, ali da ona, bez obzira na sve, neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost svoje južne pokrajine.

Zašto se Srbija gura na ivicu istorije?

DW - 08.12.2011

„U potrazi za održivim rešenjem Srbija se poziva na iskustvo dve Nemačke. Zato čudi odnos pojedinih uticajnih nemačkih političara“, piše predsednik Srbije Boris Tadić u autorskom tekstu u Frankfurter algemajne cajtungu.

Boris Tadić: Sledeće dve godine biće veoma teške!

ALO - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će sledeće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. - Treba da budemo spremni za drugi udar krize, 2012. i 2013.

Tadić: Pred nama su dve teške godine

Glas javnosti - 08.12.2011

"Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013. biće veoma teške, a značajniji rast možemo očekivati krajem 2013. ili početkom 2014.

Bez evrointegracija tonemo u mrak

Vesti Online - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je očekivanje da se odluka o kandidaturi Srbije za članstvo u EU neće vezivati za trenutnu političku nepopularnost procesa proširenja u nekim zemljama članicama.

Tadić: Kandidaturu ne vezivati za otpor širenju

EMG - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić očekuje da odluka o kandidaturi Srbije za članstvo u EU ne bude vezivana za trenutnu političku nepopularnost procesa širenja u nekim članicama EU.

Tadić: Dodatna uslovljavanja EU put u nestabilnost i nacionalizam

R.S.Evropa - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, odlaganjem i dodatnim uslovljavanjima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i nacionalizma.

Tadić: Bez EU tonemo u mrak nacionalizma

Mondo - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i ...

Tadić: Bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

Novosti - 08.12.2011

Tadić je u autorskom tekstu za list "Frankfurter algemajne cajtung" istakao da je članstvo u EU strateško određenje Srbije, kao što bi i za EU od strateške važnosti morala biti evropska orijentacija Srbije FRANKFURT - Predsednik Srbije ...

Tadić: Bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

Prva Srpska TV - 08.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i ...

Tadić: Nema novih uslova, ali još ništa ne treba slaviti

24sata - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u Kragujevcu da od ponedeljka Srbiji nije postavljen nijedan novi uslov. Ostavite ...

Tadić: Sledeće dve godine biće veoma teške

Politika - 07.12.2011

BEOGRAD – Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. „Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Tadić: Naredne dve godine biće teške

Blic - 07.12.2011

Beograd - Kriza iz 2008. dobija novu snagu i ovo je drugi udar na koji treba biti spreman - poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić na 39. Skupštini gradova i opština Srbije. - Naredna godina će biti teška, kao i 2013.

Teške godine za građane

RTS - 07.12.2011

Naredne dve godine biće veoma teške, a značajniji rast može se očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine, rekao predsednik Tadić. Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast ...

Tadić: Srbiji ne treba birokratija

B92 - 07.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da su svi koji obavljaju javne funkcije, dužni da funkcionišu kao administracija, a ne birokratija. Njihova uloga je, kako je istakao, da upravljaju, a ne da vladaju.

Tadić: pred nama su dve teške godine

Kurir - 07.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Pres: Srbija dobija kandidaturu

B92 - 07.12.2011

Beograd -- EU je "prelomila" da Srbiji da status kandidata kao podstrek progresivnim i demokratskim snagama da nastave sa reformama, saznaje Press.

Tadić najavio bolji život tek od 2014.

24sata - 07.12.2011

Kriza iz 2008. dobija novu snagu i ovo je drugi udar na koji treba biti spreman - poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić na 39. Skupštini gradova i opština Srbije.

Tadić: Telekom što pre na berzu

B92 - 07.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da Telekom Srbija treba što pre da izađe na berzu, kako bi ta kompanija bila spremna za borbu sa konkurencijom.

Tadić: "Telekom" što pre treba da izađe na berzu

Blic - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da kompanija "Telekom Srbija" što pre treba da izađe na berzu. Tadić je na Forumu studenata i privrednika kazao da "Telekomom" treba da se upravlja na tržišni način, kako bi kompanija mogla da ...

Tadić: telekom što pre na berzu

Kurir - 07.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Telekom Srbija treba što pre da bude na berzi, što znači da kompanijom treba upravljati na tržišni način kako bi mogla da se izbori sa konkurencijom.

Znanje, ključ za budućnost

RTS - 07.12.2011

Niko ne zna kako će se svet razvijati, ali će znanje biti ključ za povećanje konkurentnosti, rekao Boris Tadić na forumu studenata i privrednika.

Tadić: Srbija treba da slavi rad

B92 - 07.12.2011

Beograd -- Treba da budemo spremni za drugi udar krize, kaže Boris Tadić dodajući da će sledeće dve godine biti veoma teške. Bolji život tek od 2014.

Bez obrazovanja nema razvoja Srbije

B92 - 07.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da je uvek potrebno više investiranja u obrazovanje, jer je znanje jedan od glavnih faktora razvoja društva.

Tadić: Bolji život neće pre 2014.

B92 - 07.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Tadić: Sledeće dve godine biće veoma teške

Press - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine Drugi udar krize ...

Tadić: Kandidaturu ne vezivati za otpor proširenju EU

Blic - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je očekivanje da se odluka o kandidaturi Srbije za članstvo u Evropskoj uniji neće vezivati za trenutnu političku nepopularnost procesa proširenja u nekim zemljama članicama.

Srbija na evropskoj prekretnici

RTS - 07.12.2011

Što se više produžava i dodatno uslovljava proces evropske integracije, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak nacionalizma i netrpeljivosti, upozorio predsednik Boris ...

Tadić: bez EU možemo potonuti u mrak nacionalizma

Kurir - 07.12.2011

FRANKFURT - Predsednik Srbije Boris Tadić upozorio je da, sa odlaganjem i dodatnim uslovljavanima u procesu integracije u EU, raste opasnost od nove nestabilnosti i pretnja da Srbija, a time i zapadni Balkan, još jednom potonu u mrak ...

Predsednik spreman za Evropu

ALO - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić juče je posetom „Fijatovoj“ fabrici automobila u Kragujevcu prekratio vreme dok se do petka čekaju vesti iz Brisela o dobijanju statusa kandidata za ulazak u Evropsku uniju.

Tadić: Ispunili smo sve uslove

Glas javnosti - 07.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila. "Srbija je u izveštaju Evropske komisije ocenjena pozitivno kao država koja sprovodi duboke reforme, ...

Tadić: Sledeće dve godine biće veoma teške

EMG - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, 2012. i 2013.

Očekuju nas dve teške godine

Beta - 07.12.2011

BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine.

Tadić: Pred nama su dve veoma teške godine

Mondo - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Bolji život se odlaže

Novi Magazin - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Tadić najavio bolji život tek od 2014.

Vesti Online - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014.godine. "Treba da budemo spremni za drugi udar krize, i 2012. i 2013.

Tadić: Iduće dvije godine biće veoma teške

R.S.Evropa - 07.12.2011

Predsjednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će iduće dvije godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati krajem 2013. i početkom 2014. godine.

Tadić: Čekaju nas dve teške godine

Novosti - 07.12.2011

Predsednik Boris Tadić izjavio je danas da Srbiju zbog drugog talasa ekonomske krize čekaju kompleksna i teška vremena i da građani mogu da očekuju nova radna mesta krajem 2013. i početkom 2014.

Tadić: Telekom što pre na berzu

Mondo - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da Telekom Srbija treba što pre da bude na berzi, što znači da kompanijom treba upravljati na tržišni način kako bi mogla da se izbori sa konkurencijom.

Tadić: Znanje ključno za razvoj

EMG - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je uvek potrebno više investiranja u obrazovanje, jer je znanje jedan od glavnih faktora razvoja društva.

Telekom što pre na berzu

Novi Magazin - 07.12.2011

Srbija ne sme da ispušta iz ruku energetsku infrastrukturu, snabdevanje gasom i delom telekomunikacionu mrežu, ali Telekom mora što pre da izađe na berzu, smatra Boris Tadić.

Tadić: Telekom što pre treba da izađe na berzu

EMG - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da kompanija Telekom Srbija što pre treba da izađe na berzu. Tadić je na Forumu studenta i privrednika kazao da Telekomom treba da se upravlja na tržišni način, kako bi kompanija mogla da se ...

"Telekom što pre treba da izađe na berzu"

Vesti Online - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas da kompanija Telekom Srbija što pre treba da izađe na berzu. Tadić je na Forumu studenta i privrednika kazao da Telekomom treba da se upravlja na tržišni način, kako bi kompanija mogla da se ...

Teško, teže, Tadić

E-Novine - 07.12.2011

Pod dejstvom nepoznatog seruma istine, predsednik Srbije Boris Tadić poručio je svojim sunarodnicima da će iduće dve godine biti veoma teške i da se značajniji rast može očekivati tek krajem 2013. i početkom 2014. godine.

TADIĆ: Znanje ključno za razvoj

Danas - 07.12.2011

Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da je uvek potrebno više investiranja u obrazovanje, jer je znanje jedan od glavnih faktora razvoja društva.

Kandidaturu ne vezivati za otpor proširenju

Beta - 07.12.2011

FRANKFURT, 7. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je očekivanje da se odluka o kandidaturi Srbije za članstvo u EU neće vezivati za trenutnu političku nepopularnost procesa proširenja u nekim zemljama članicama.

Možemo potonuti u mrak nacionalizma

Novi Magazin - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da dodatno produžavanje i uslovljavanjem procesa evropskih integracija raste opasnost da dođe do nestabilnosti i da Srbija potone u mrak nacionalizma.

Tadić danas obilazi novi pogon "Fijata"

Blic - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić posetiće u utorak, 6. decembra, Kragujevac gde će obići novi pogon fabrike "Fijat", saopštila je pres služba predsednika.

Tadić: ispunili smo sve uslove

Kurir - 06.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila, prenela je pres služba predsednika Republike.

Tadić: Još mnogo možemo da uradimo do petka

Blic - 06.12.2011

Ne znam da li ćemo posle uklanjanja barikada na severu Kosova dobiti status kandidata, ali, ukoliko se to ne dogodi, ne smemo odustati, izjavio je juče predsednik Srbije Boris Tadić u iščekivanju konačne odluke Evropskog saveta.

Tadić: Srbija zaslužila kandidaturu

B92 - 06.12.2011

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila. "Srbija je u izveštaju EK ocenjena pozitivno kao država koja sprovodi duboke reforme, ključni je ...

Tadić u Kragujevcu

RTS - 06.12.2011

Predsednik Boris Tadić obići će novi pogon fabrike "Fijat automobili Srbija" i razgovarati sa građanima Kragujevca. Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u poseti Kragujevcu, gde će obići novi pogon fabrike "Fijat automobili Srbija".

Tadić u poseti Kragujevcu

Kurir - 06.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u poseti Kragujevcu, gde će obići novi pogon fabrike "Fijat automobili Srbija", saopštila je pres služba predsednika.

Nema novih uslova za kandidaturu

RTS - 06.12.2011

Srbiji od juče nije postavljen nijedan novi uslov za dobijanje statusa kandidata, rekao u Kragujevcu predsednik Srbije Boris Tadić. Optimizam koji se proširio od juče treba dovesti u racionalne forme, naveo Predsednik Tadić.

Nema novih uslova, ali još ništa ne treba slaviti

Blic - 07.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u Kragujevcu da od juče Srbiji nije postavljen nijedan novi uslov. "Ono što je nedvosmisleno jeste da još nismo dobili status kandidata.

"Nema novih uslova, ali ni slavlja"

B92 - 06.12.2011

Kragujevac -- Boris Tadić kaže da od juče Srbiji nije postavljen nijedan novi uslov u vezi sa dobijanjem statusa kandidata u EU. "Bez širenja optimizma, čekamo 9. decembar".

Tadić: Izgradnja saobraćajnica za potrebe Fijata na vreme

Blic - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će razgovarati sa nadležnima o obavezama države i rokovima za izgradnju saobraćajnica za potrebe "Fijata" u Kragujevcu.

Tadić: Fijat vizija moderne Srbije

B92 - 06.12.2011

Kragujevac -- Predsednik Srbije Boris Tadić obišao je proizvodne pogone u Fabrici automobila Fijat i ocenio da je ta kompanija deo vizije moderne Srbije.

Tadić: Ljudski život je iznad svih drugih interesa

Politika - 06.12.2011

U narednim danima videćemo da li u međunarodnoj zajednici postoji želja da se reši konflikt ili da se Srbija prisili da prizna nezavisnost Kosova Kragujevac – „Nijedan novi uslov nije stavljen pred Srbiju, niti su oni pooštreni, ali nismo ...

Srbija sve uradila, čeka se petak

Novi Magazin - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila, ali da li je ipak neizvesno šta će u petak odlučiti lideri EU.

Srbija ispunila uslove za kandidaturu

Beta - 06.12.2011

BEOGRAD, 6. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata za članstvo u EU i da je to potpuno zaslužila, saopštio je u utorak kabinet predsednika.

Zaslužili kandidaturu, a ne nove uslove

Vesti Online - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata za članstvo u EU i da je to potpuno zaslužila, saopštio je danas kabinet predsednika.

Tadić: Ispunili smo uslove, ali sačekajmo 9.

Mondo - 06.12.2011

"Još uvek se, međutim ne zna, uprkos svemu učinjenom, da li će Srbija dobiti status kandidata ili će on biti uslovljen za nas, Srbiju, na neprihvatljiv način i zbog toga sačekajmo 9.

Tadić: Srbija ispunila uslove za kandidaturu

EMG - 06.12.2011

Predsednik Boris Tadić izjavio da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata za članstvo u EU i da je to zaslužila, saopštio je danas kabinet predsednika.

Tadić: Srbija ispunila uslove za kandidaturu

R.S.Evropa - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata za članstvo u EU i da je to potpuno zaslužila, saopštio je danas kabinet predsednika.

Tadić: Srbija ispunila uslove

Novosti - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da ...

Tadić: Srbija ispunila uslove, sačekajmo 9.decembar

Prva Srpska TV - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila, prenela je Pres služba predsednika Republike.

Srbiji nisu postavljeni novi uslovi

Novi Magazin - 06.12.2011

Srbiji, od juče, nisu postavljeni novi uslovi za dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, izjavio je danas predsednik Srbije Boris Tadić. "Ono što je nedvosmisleno jeste da još nismo dobili status kandidata.

Tadić: Nema novih uslova za status kandidata

Mondo - 06.12.2011

Predsednik Srbije BorisTadić rekao je u Kragujevcu da od juče Srbiji nije postavljen nijedan novi uslov za dobijanje statusa kandidata. "Ono što je nedvosmisleno jeste da još nismo dobili status kandidata.

Nema novih uslova za kandidaturu

Beta - 06.12.2011

KRAGUJEVAC, 6. decembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u utorak u Kragujevcu da Srbiji od jučerašnjih razgovora u Briselu nije postavljen ni jedan novi uslov za kandidaturu.

Nema novih uslova, ali ne treba slaviti

Vesti Online - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Kragujevcu da Srbiji od jučerašnjih razgovora u Briselu nije postavljen ni jedan novi uslov za kandidaturu. "Nedvosmisleno je da Srbija još nije dobila status kandidata .

Tadić: Prisutnost Kosova na skupovima ne znači priznanje

R.S.Evropa - 06.12.2011

Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se danas na temu regionalnog predstavljanja Prištine, a predsjednik Srbije Boris Tadić rekao je da to nije novi uvjet za dobijanje statusa kandidata.

Poštovati obaveze prema Fijatu

Novi Magazin - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić zatražio je danas poštovanje svih vremenskih rokova koji važe u poslu sa Fijatom. Tadić je tokom posete Fijatovoj fabrici u Kragujevcu izjavio da će razgovarati sa nadležnima o obavezama države i rokovima za ...

Tadić: Izgradnja saobraćajnica za potrebe Fijata na vreme

EMG - 06.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će razgovarati sa nadležnima o obavezama države i rokovima za izgradnju saobraćajnica za potrebe "Fijata" u Kragujevcu.

TADIĆ: Ima šansi, ali rano za slavlje

Danas - 06.12.2011

Kragujevac, Beograd - Srbiji nije postavljen nijedan novi uslov za dobijanje statusa kandidata. Međutim, optimizam koji se proširio nakon sednice Saveta ministara EU treba dovesti u racionalne forme.

Tadić: Ne odustajemo od EU niti od interesa na Kosovu

Blic - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da, i ako ne bude dobila status kandidata, Srbija neće odustati od svoje evropske budućnosti niti od odbrane legitimnih interesa na Kosovu i Metohiji.

Izlaz iz spirale nasilja

RTS - 05.12.2011

Pozvao sam Srbe da se povuku sa barikada isključivo zato da bih zaštitio njihove živote, kao i živote vojnika Kfora, rekao predsednik Boris Tadić.

Tadić se nada kandidaturi

Blic - 05.12.2011

Ne mogu da kažem da smo bliži dobijanju statusa kandidata nego pre nekoliko dana, mada uvek treba biti optimista, ali ne neodgovorni optimista, rekao je danas predsednik Srbije Boris Tadić, posle vesti da su Srbi počeli da uklanjaju ...

Tadić: Veliki problem ekstremisti

B92 - 05.12.2011

Beograd -- Govoreći o dobijanju kandidature za članstvo u EU, predsednik Srbije ocenio da su veliki problem ekstremisti koji mogu da izazovu nasilje, na štetu Srbije.

Tadić: Više sam dao društvu, nego što sam oduzeo

24sata - 05.12.2011

- Nadam se da ću na kraju posla koji obavljam, moći da kažem da sam više dao društvu, nego što sam oduzeo i svi moraju da razmisle o tom tihom, unutrašnjem knjigovođstvu, izjavio je danas predsednik Srbije Boris Tadić na konferenciji ...

Tadić: voleo bih više da dam nego da uzmem

Kurir - 05.12.2011

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić založio se za promovisanje volonterskog rada, donorstva organa i svih drugih aktivnosti koje predstavljaju davanje, jer je, kako je rekao, to suštinska razlika u odnosu na društva u kojima se samo ...

Tadić: Da izađemo iz spirale nasilja

Politika - 05.12.2011

BEOGRAD – Predsednik Srbije Boris Tadić nije danas hteo da se upušta u prognoze o tome da li će današnje uklanjanje barikada u Jagnjenici približiti Srbiju statusu kadnidata za članstvo u EU, ali je naglasio da se mora izaći iz spirale ...

Tadić: Nemoralno je zloupotrebiti Kosovo

Press - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je juče političare u Srbiji da ne zloupotrebljavaju Kosovo u političke svrhe, ističući da je to nemoralno i neodgovorno On je dodao da ovo nije trenutak u kome bi trebalo da se bavimo izbornim ...

Tadić i Dačić na kongresu SDP u Berlinu

Glas javnosti - 05.12.2011

BERLIN - Predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić i zamenik premijera i predsednik Socijalističke partije Srbije prisustvovali su u Berlinu kongresu Socijaldemokratske partije, najstarije i najjače nemačke opozicione ...

Ne odustajemo od evropske budućnosti

Novi Magazin - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić nije mogao da proceni da li će današnje uklanjanje barikada u Jagnjenici približiti Srbiju statusu kandidata za članstvo u EU, naglašavajući da je odluka u rukama EU ali je bitno da se izađe iz spirale nasilja.

Tadić: Važan izlazak iz spirale nasilja

Mondo - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić nije danas hteo da se upušta u prognoze da li će današnje uklanjanje barikada doprineti statusu kandidata za EU. "Pozvao sam Srbe da se povuku sa barikada isključivo zato da bih zaštitio njihove živote, kao i ...

Tadić: Da izađemo iz spirale nasilja

Novosti - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić nije danas hteo da se upušta u prognoze o tome da li će današnje uklanjanje barikada u Jagnjenici približiti Srbiju statusu kandidata za članstvo u EU, ali je naglasio da se mora izaći iz spirale nasilja ...

Tadić: EU odlučuje, ekstremisti pretnja svima

Mondo - 05.12.2011

Mnogo je ekstremista koji mogu da izazovu nasilje na Kosovu na štetu Srbije, i to je ozbiljna prepreka kandidaturi za EU, kaže predsednik Srbije.

Tadić ne odustaje od politike "i Kosovo i EU"

Vesti Online - 05.12.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da, i ako ne bude dobila status kandidata, Srbija neće odustati od svoje evropske budućnosti niti od odbrane legitimnih interesa na Kosovu i Metohiji.

Tadić: Ekstremisti veliki problem

R.S.Evropa - 05.12.2011

Predsjednik Srbije Boris Tadić saopštio je danas da je da su ekstremisti veliki problem i da mogu da izazovu nasilje, na štetu Srbije. Tadić je ukazao da, kada je u pitanju stav Njemačke, Srbija ne bi dobila status kandidata za članstvo u ...

Tadić: Ne odustajemo od EU, niti od interesa na Kosovu

EMG - 05.12.2011

Predsednik Boris Tadić izjavio da, i ako ne bude dobila status kandidata, Srbija neće odustati od evropske budućnosti, niti od odbrane legitimnih interesa na Kosovu.

Srbija mora da nastavi dalje

Danas - 05.12.2011

Beograd - Predsednik Boris Tadić izjavio je da, i ako ne bude dobila status kandidata, Srbija neće odustati od svoje evropske budućnosti niti od odbrane legitimnih interesa na Kosovu i Metohiji.