TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Manja šansa da poslanici kradu

Blic - 12.01.2006

Skupština Srbije uštedeće najmanje 30 miliona dinara na ime putnih troškova poslanika ukoliko bude usvojen predlog koji je juče parlamentu i zvanično dostavio predsednik Administrativnog odbora i zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić.

Kontrola poslaničkih troškova

B92 - 12.01.2006

Beograd -- Da li će narodni poslanik i dalje biti jedan od najbolje plaćenih poslova u Srbiji znaće se posle sednice Administrativnog odbora. Naime, na sednici u sredu će se raspravljati o predlogu izmena Odluke o poslaničkoj naknadi, na osnovu koje su poslanici podizali velike količine novca kao ...

Zna se ko traži smanjenje troškova

B92 - 11.01.2006

Beograd -- Šef poslanika SRS-a u Skupštini Tomislav Nikolić predložio je Administrativnom odboru izmene Odluke o poslaničkoj naknadi. Reč je o naknadama koje se odnose na troškove za korišćenje automobila za dolaske na sednice.

Krali po pravilniku

Blic - 10.01.2006

Stranke čiji su poslanici na ime putnih troškova iz kase Skupštine Srbije prošle godine podigli najviše novca nemaju nameru da na bilo koji način kazne trošadžije iz sopstvenih redova. Podsetimo, pojedini poslanici su putujući iz svojih mesta na skupštinske sednice u Beograd u 2005.