TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opozicija o zahtevu za ukidanje sankcija

B92 - 28.01.2000

Potpredsednica Demokratske stranke Ljiljana Lucic izjavila je da ta stranka ne deli razocaranje zbog toga sto EU u ponedeljak nije suspendovala deo sankcija SRJ, ocenjujuci da je uspeh opozicije to sto je pitanje skidanja sankcija uopste pokrenuto.

Batic: Pismo objasnjenja ministrima Velike Britanije i Holandije

B92 - 28.01.2000

Koordinator Saveza za promene Vladan Batic izjavio je u petak na pres konferenciji da je Savez uputio pismo ambasadorima Velike Britanije i Holandije, za ministre inostranih poslova tih zemalja, buduci da su se, kako je rekao, “oni protivili suspenziji sankcija na poslednjoj sednici ministarskog ...

Batic: Nije smak sveta sto nisu suspendovane sankcije

B92 - 26.01.2000

"Nije smak sveta sto nisu suspendovane sankcije na ministarskom sastanku Evropske Unije u ponedeljak, to ce se sigurno dogoditi na nekom od narednih sastanaka", rekao je na konferenciji za novinare koordinator Saveza za promene, Vladan Batic: "Ublazavanje sankcija je proces.

Sefovi diplomatija nisu EU postigli dogovor o ublazavanju ili ukidanju sankcija Srbiji

B92 - 25.01.2000

Sefovi diplomatija Evropske unije nisu na sastanku u Briselu postigli dogovor o ublazavanju ili ukidanju sankcija Srbiji. Predsedavajuci skupa sef portugalske diplomatije Zaime Gama izjavio je da se ministri krecu u tom pravcu.