TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Priština, pet godina posle

RTS - 17.02.2013

Kosovo obeležava petu godišnjicu jednostrano proglašene nezavisnosti. Atifete Jahjaga kaže da ovaj jubilej dočekuju ubeđeni da je učinjeno mnogo da Kosovo postane "država velikih mogućnosti". Na današnji dan, 17.

Pet godina od samoproglašenja nezavisnosti Kosova

RTV - 17.02.2013

BEOGRAD - Na današnji dan, 17. februar, pre pet godina Kosovo je jednostrano proglasilo nezavisnost. U Deklaraciji o nezavisnosti koju je tada aklamacijom usvojila Skupština Kosova, navedeno je da će nezavisno Kosovo biti "posvećeno miru i ...

"Parada nezavisnosti" u Prištini

Tanjug - 17.02.2013

PRIŠTINA - "Paradom nezavisnosti" i svečanom sednicom Skupštine Kosova biće obeležena peta godišnjica proglašavanja nezavisnosti Kosova. U podne će na trgu Majke Tereze i Zahira Pajazitija u centru Prištine biti održan defile pripadnika ...

Kancelarija: Bez osude zločina nema pomirenja

Tanjug - 17.02.2013

BEOGRAD - Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i poziva međunarodnu zajednicu da prihvati realnost - da bez istovetnog odnosa prema svima koji žive u pokrajini i bez osude svih zločina i počinioca ne može biti ...

U Prištini parada, Beograd upozorava na "aparthejd" za Srbe

RTV - 17.02.2013

BEOGRAD - Danas se navršava pet godina otkako je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost. U Prištini je godišnjica obeležena svečanom paradom bezbednosnih snaga.

Vlada Srbije: Bez osude zločina nema pomirenja

Kurir - 17.02.2013

Srbija nije nikada i neće priznati takozvano nezavisno Kosovo. Ništa što je nastalo na nepravdi ne može vladati po pravu i pravdi, navode iz vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju BEOGRAD - Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova ...

Bez osude zločina nema pomirenja

RTS - 17.02.2013

Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije, saoptila Kancelarija za Kosovo i Metohiju i pozivala međunarodnu zajednicu da prihvati realnost.

Na Kosovu aparthejd prema Srbima

Blic - 17.02.2013

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije ocenila je danas, povodom pete godišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, da tamo vlada "aparthejd" za Srbe koji su obespravljeni i koji su stalna i nezaštićena meta napada.

Na Kosovu slavlje, Beograd osuđuje

B92 - 17.02.2013

Priština -- Na Kosovu se proslavlja pet godina jednostranog proglašenja nezavisnosti. Iz Kancelarije za KiM kažu da na Kosovu nije uspostavljena država nego aparthejd. .

U Prištini vatromet, Kancelarija Vlade Srbije: Na Kosovu aparthejd prema Srbima

Press - 17.02.2013

"Na takozvanom nezavisnom Kosovu nije uspostavljena država, već aparthejd, u kome su za 1.004 srpske žrtve osuđena dva počinioca. Pozivamo međunarodnu zajednicu da prihvati realnost, a realnost je da bez istovetnog odnosa prema svima koji ...

Priština slavi, Beograd protestuje

24sata - 17.02.2013

Dok se u Prištini danas slavi pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, iz Beograda se još jednom poručuje da Srbija nikada neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine.

Jahjaga Srbima: Nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost

Blic - 17.02.2013

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga poručila je danas Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da pruže ruku saradnje i da izgrade sadašnjost zarad budućnosti. "Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost.

Jahjaga Srbima: Nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost

24sata - 17.02.2013

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga poručila je danas Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da pruže ruku saradnje i da izgrade sadašnjost zarad budućnosti. - Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost.

"Srbi, nezavisnost Kosova i vaša"

B92 - 17.02.2013

Priština -- Predsednica Kosova Atifete Jahjaga poručila je danas Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da pruže ruku saradnje. "Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost.

Jahjaga Srbima: Nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost

Press - 17.02.2013

"Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost. Budućnost se gradi zajedno sa svim drugim gra đ anima Kosova. Ovo je i va š a domovina na koju ć ete biti ponosni.

Godišnjica proglašenja nezavisnosti Kosova

Politika - 17.02.2013

Dok se u Prištini slavilo pet godina od nelegalnog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, iz Beograda je još jednom poručeno da Srbija nikada neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine.

Jahjaga: Učinili smo Kosovo državom velikih mogućnosti

Vesti Online - 17.02.2013

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga izjavila je povodom samoproglašenog Dana nezavisnosti Kosova, da se stvara država u kojoj su svi ljudi jednaki, u kojoj se uspostavlja red i zakon i vodi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Rupnik: Za Srbiju dijalog sa Kosovom jedini način da se približi EU

R.S.Evropa - 17.02.2013

Postoje ohrabrujući znaci da bi u narednih nekoliko sedmica premijeri Srbije i Kosova Ivica Dačić i Hašim Tači mogli da ostvare napredak u pregovorima.

Priština obilježava godišnjicu nezavisnosti

RTCG - 17.02.2013

Na današnji dan, 17. februara, prije pet godina Kosovo je proglasilo nezavisnost. Kosovska predsednica Atifete Jahjaga rekla je da ovaj jubilej dočekuju ubijeđeni da je učinjeno mnogo da Kosovo postane "država velikih mogućnosti".

PETOGODIŠNJICA SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: U Prištini parada, uz koncert i vatromet - iz Beograda osude

S media - 17.02.2013

PETOGODIŠNJICA SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: U Prištini parada, uz koncert i vatromet - iz Beograda osude Kosovo obeležava petu godišnjicu jednostrano proglašene nezavisnosti.

Jahjaga: Učinili smo Kosovo državom velikih mogućnosti

R.S.Evropa - 17.02.2013

09:02 Jahjaga: Učinili smo Kosovo državom velikih mogućnosti 08:59 Širom Španije protesti zbog hipotekarnih kredita 08:57 Libija: Uhapšena četvorica stranaca zbog širenja hrišćanstva 08:53 Parada nezavisnosti u ...

Parada nezavisnosti u Prištini

Novi Magazin - 17.02.2013

Beta Svecanom paradom Kosovskih snaga bezbednosti (KSB) koju je pratilo nekoliko hiljada građana danas je u Prištini započela glavna proslava petogodišnjice od proglašenja nezavisnosti Kosova.

Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova

Pobjeda.me - 17.02.2013

PRIŠTINA – Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova u nedjelju će obilježiti parada i svečana sjednica Skupštine. Povodom 17. januara, Dana nezavisnosti Kosova, na trgu Majke Tereze i Zahira Pajazitija, u centru Prištine, u 12 časova ...

Kosovo, pet godina nezavisnosti

Prva Srpska TV - 17.02.2013

"Paradom nezavisnosti" i svečanom sednicom Skupštine Kosova biće obeležena peta godišnjica proglašavanja nezavisnosti Kosova. Nema ...

Vlada Srbije: Bez osude svih zločina i počinioca ne može biti pomirenja i napretka

Glas javnosti - 17.02.2013

BEOGRAD - Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i poziva međunarodnu zajednicu da prihvati realnost - da bez istovetnog odnosa prema svima koji žive u pokrajini i bez osude svih zločina i počinioca ne može biti ...

Kosovo slavi godišnjicu, Srbija poručuje da nikad neće priznati nezavisnost!(FOTO)

Telegraf - 17.02.2013

Kancelarija za KiM pozvala je međunarodnu zajednicu da prihvati da bez saglasnosti Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji ne može biti pravednog i trajnog rešenja.

Priština slavi, Beograd ogorčen

Mondo - 17.02.2013

Dok na Kosovu danas proslavljalju pet godina jednostranog proglašenja nezavisnosti, iz Beograda šalju poruku da u pokrajini vlada aparthejd prema Srbima. Na današnji dan, 17.

Kosovski aparthejd u brojkama

Vesti Online - 17.02.2013

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije ocenila je danas, povodom pete godišnjice od jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, da tamo vlada "aparthejd" za Srbe koji su obespravljeni i koji su stalna i nezaštićena meta napada.

Kosovo obilježava pet godina nezavisnosti

Al Jazeera - 17.02.2013

Izvjestiteljica EP-a za Kosovo Ulrike Lunacek ocijenila da i preostalih pet članica EU treba da priznaju Kosovo. Prije tačno pet godina najmlađa država Evrope, Kosovo, proglasila je svoju nezavisnost, koju je do sada priznalo 96 država ...

PETOGODIŠNJICA SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: U Prištini parada, koncert i vatromet - iz Beograda osude (FOTO, ...

S media - 17.02.2013

PETOGODIŠNJICA SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: U Prištini parada, koncert i vatromet - iz Beograda osude (FOTO, VIDEO) Kosovo obeležava petu godišnjicu jednostrano proglašene nezavisnosti.

Tači: Sanjali smo nezavisno Kosovo

Vesti Online - 17.02.2013

Svečanom paradom Kosovskih snaga bezbednosti (KSB) koju je pratilo nekoliko hiljada građana danas je u Prištini započela glavna proslava petogodišnjice od proglašenja nezavisnosti Kosova.

Jahjaga na petu godišnjicu nezavisnosti: Budućnost grade svi građani Kosova

R.S.Evropa - 17.02.2013

Predsednica Kosova, Atifete Jahjaga , istakla je na svečanoj sednici kosovskog parlamenta povodom obeležavanja pete godišnjice nezavisnosti zemlje da je velika čast što je upravo u Skupštini Kosova počelo novo poglavlje najmlađe države u ...

Priština slavi, Beograd protestuje

Novi Magazin - 17.02.2013

Dok se u Prištini danas slavi pet godina od nelegalnog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, iz Beograda se još jednom poručuje da Srbija nikada neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine.

Kosovo danas proslavlja pet godina nezavisnosti

Portalanalitika - 17.02.2013

Na Kosovu se proslavlja danas pet godina od proglašenja nezavisnosti. Svečanom paradom Kosovskih snaga bezbjednosti (KSB) koju je pratilo nekoliko hiljada građana u Prištini je započela glavna proslava petogodišnjice od proglašenja ...

KiM: Priština slavi, Beograd protestuje

Novosti - 17.02.2013

Dok se u Prištini slavi pet godina od nelegalnog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, iz Beograda se poručuje da Srbija nikada neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine Dok se u Prištini danas, u nedelju, slavi pet godina od ...

Jahjaga:Ovo je i nezavisnost kosovskih Srba

RTCG - 17.02.2013

Predsjednica Kosova Atifete Jahjaga poručila je danas Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da pruže ruku saradnje i da izgrade sadašnjost zarad budućnosti. "Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost.

Jahjaga: Srbi, nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost

Vesti Online - 17.02.2013

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga poručila je Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da pruže ruku saradnje i da izgrade sadašnjost zarad budućnosti. "Nezavisnost Kosova je vaša nezavisnost.

Jahjaga Srbima: Nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost

S media - 17.02.2013

Jahjaga Srbima: Nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je prvi put danas javno govorila na srpskom jeziku i poručila Srbima na Kosovu da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost.

JAHJAGA: Srbi, nezavisnost Kosova je i vaša nezavisnost!

Telegraf - 17.02.2013

Predsednica Kosova poručila je Srbima, i to na srpskom jeziku, da je to "i njihova domovina na koju će biti ponosni" Predsednica Kosova poručila je danas Srbima sa Kosova da je nezavisnost Kosova i njihova nezavisnost i pozvala ih je da ...

Kosovo prolsavilo Dan nezavisnosti

Pobjeda.me - 17.02.2013

PRIŠTINA – Kosovo je u nedjelju proslavilo pet godina od sticanja nezavisnosti. Svečanom paradom Kosovskih snaga bezbjednosti (KSB) koju je pratilo nekoliko hiljada građana u Prištini, na Trgu majke Tereze je započela glavna proslava ...

Peta godišnjica jednostranog proglašenja nezavisnosti: Na Kosovu aparthejd prema Srbima, tvrdi Vladina kancelarija

Nadlanu - 17.02.2013

- Na takozvanom nezavisnom Kosovu nije uspostavljena država, već aparthejd, u kome su za 1.004 srpske žrtve osuđena dva počinioca. Pozivamo međunarodnu zajednicu da prihvati realnost, a realnost je da bez istovetnog odnosa prema svima koji ...

Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova

Press - 16.02.2013

U Deklaraciji o nezavisnosti koju je tada aklamacijom usvojila Skupština Kosova, navedeno je da će nezavisno Kosovo biti "posvećeno miru i stabilnosti", a da će kosovska država biti "formirana na osnovu plana Martija Ahtisarija".

Pet godina nezavisnosti Kosova

B92 - 16.02.2013

Beograd -- U većem delu Kosova obeležava se pet godina od jednostranog proglašenja nezavisnosti. U sredinama gde žive Srbi i dalje vladaju strah i neizvesnost.

Obeležavanje samoproglašene nezavisnosti na Kosovu

Tanjug - 16.02.2013

PRIŠTINA - Polaganjem venaca na grob prvog komandanta takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, Adema Jašarija u selu Prekaze u opštini Srbica, danas je počelo obeležavanje pet godina od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Obeležavanje samoproglašene nezavisnosti na Kosovu

24sata - 16.02.2013

Polaganjem venaca na grob prvog komandanta takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, Adema Jašarija u selu Prekaze u opštini Srbica, danas je počelo obeležavanje pet godina od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Pet godina od proglašenja nezavisnog Kosova

Kurir - 16.02.2013

Skupština Srbije potvrdila je raniju odluku Vlade Srbije o poništavanju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, a šef diplomatije Vuk Jeremić povukao ambasadore iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova BEOGRAD - U ...

Kosovo, pet godina nezavisnosti

Tanjug - 16.02.2013

PRIŠTINA - "Paradom nezavisnosti" i svečanom sednicom Skupštine Kosova biće obeležena peta godišnjica proglašavanja nezavisnosti Kosova. Kosovska predsednica Atifete Jahjaga izjavila je da ovaj jubilej dočekuju ubeđeni da je učinjeno mnogo ...

Jahjaga: Kosovo država velikih mogućnosti

Blic - 16.02.2013

Kosovska predsednica Atifete Jahjaga izjavila je večeras, na prijemu povodom pete godišnjice nezavisnosti Kosova, da ovaj jubilej dočekuju ubeđeni da je učinjeno mnogo da Kosovo postane "država velikih mogućnosti".

"Kosovo država velikih mogućnosti"

B92 - 16.02.2013

Priština -- Kosovska predsednica Atifete Jahjaga izjavila je da ovaj jubilej dočekuju ubeđeni da je učinjeno mnogo da Kosovo postane "država velikih mogućnosti".

Sutra parada u Prištini

24sata - 16.02.2013

"Paradom nezavisnosti" i svečanom sednicom Skupštine Kosova sutra će biti obeležena peta godišnjica proglašavanja nezavisnosti Kosova. U podne će na trgu Majke Tereze i Zahira Pajazitija u centru Prištine biti održan defile pripadnika ...

Kosovo: Parada i defile u nedelju

B92 - 16.02.2013

Priština -- Obeležavanje pete godišnjice od kada je Skupština Kosova aklamacijom usvojila Deklaraciju o nezavisnosti biće nastavljeno u nedelju paradom nezavisnosti Očekuje se svečana sednica kosovskog parlamenta. Povodom 17.

Server: Srbija će morati da prizna Kosovo pre nego uđe u EU

R.S.Evropa - 16.02.2013

Postoji veliki rizik od neuspeha i nacionalističke reakcije na bilo kakvo rešenje do koga se može doći tokom pregovora Beograda i Prištine. Postoje albanski nacionalisti na Kosovu, kao i srpski nacionalisti u Srbiji koji se protive ...

PET GODINA OD SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: Jahjaga i Tači položili vence na grob Adema Jašarija (FOTO)

S media - 16.02.2013

PET GODINA OD SAMOPROGLAŠENE NEZAVISNOSTI KOSOVA: Jahjaga i Tači položili vence na grob Adema Jašarija (FOTO) Na sutrašnji dan, 17. februar, pre pet godina Kosovo je jednostrano proglasilo nezavisnost.

Srbija i Kosovo: Realni život ide ispred dnevne politike

R.S.Evropa - 16.02.2013

Petu godišnjicu nezavisnosti Kosova Beograd je dočekao sa nekoliko susreta premijera Ivice Dačića i Hašima Tačija koji su započeli dijalog i prvim simboličnim sastankom dva predsednika Tomislava Nikolića i Atifete Jahjage .

Pet godina nezavisnosti Kosova: Mnoga pitanja ostala nerešena

R.S.Evropa - 16.02.2013

Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova nisu se ostvarili katastrofički scenariji da će to voditi novim sukobima na Balkanu. Naprotiv, moglo bi se reći da bi tenzije bile još veće da je zadržan prethodni status kvo.

Obeležavanje samoproglašene nezavisnosti na Kosovu

Novi Magazin - 16.02.2013

Polaganjem venaca na grob prvog komandanta takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, Adema Jašarija u selu Prekaze u opštini Srbica, danas je počelo obeležavanje pet godina od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova

Glas javnosti - 16.02.2013

BEOGRAD - U nedelju, 17. februara, pre pet godina Kosovo je jednostrano proglasilo nezavisnost. U Deklaraciji o nezavisnosti koju je tada aklamacijom usvojila Skupština Kosova, navedeno je da će nezavisno Kosovo biti "posvećeno miru i ...

Na Kosovu slave "godišnjicu nezavisnosti"

Mondo - 16.02.2013

Polaganjem venaca na grob prvog komandanta OVK, Adema Jašarija u selu Prekaze u opštini Srbica, danas je počelo obeležavanje pet godina od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Na Kosovu slave lažnu nezavisnost

Vesti Online - 16.02.2013

Predsednica samoproklamovanog Kosova Atifete Jahjaga, premijer Hašim Tači i lider najveće opozicione stranke, Demokratskog saveza Kosova, Iisa Mustafa, danas su zajedno obišli i položili cveće na grob prvog komandanta bivše Oslobodilačke ...

Priština: Pet godina nezavisnosti

RTCG - 16.02.2013

Polaganjem vijenaca na grob prvog komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Adema Jašarija u selu Prekaze, u opštini Srbica, počelo je obilježavanje pete godišnjice nezavisnosti Kosova.

Srbi strahuju dok Albanci slave pet godina od samoproglašene nezavisnosti Kosova

Nadlanu - 16.02.2013

Danas će biti održane kulturne i sportske aktivnosti, a popodne će Jahjaga organizovati prijem za domaće i međunarodne zvanice, nakon čega će kosovska filharmonija izvesti svečani koncert.

Mesić: Aktualno stanje šteti i Srbiji i Kosovu

R.S.Evropa - 15.02.2013

Pred obljetnicu proglašenja kosovske nezavisnosti bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić za RSE komentira aktualne probleme u odnosima Kosova i Srbije, nužnost suradnje država regije i stanje u Bosni i Hercegovini.

Proslave na Kosovu povodom proglašenja nezavisnosti

Press - 14.02.2013

Na Kosovu će mnogobrojnim manifestacijama 16. i 17. februara biti obeležena peta godišnjica proglašavanja nezavisnosti Kosova. Manifestacije počinju 15.

Priština, pet godina posle: Akademija, prijem, defile, boks

Tanjug - 14.02.2013

PRIŠTINA - Godine 2008, 17. februara, Priština je jednostrano proglasila nezavisnost južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije, a pet godina kasnije - predstojećeg vikenda - ta godišnjica biće obeležena nizom manifestacija, od defilea ...

Proslave na Kosovu povodom proglašenja nezavisnosti

Vesti Online - 14.02.2013

Na Kosovu će mnogobrojnim manifestacijama 16. i 17. februara biti obeležena peta godišnjica samoproklamovanog proglašavanja nezavisnosti Kosova. Manifestacije počinju 15.

Proslave na Kosovu povodom proglašenja nezavisnosti: Akademija, prijem, defile, boks...

S media - 14.02.2013

Proslave na Kosovu povodom proglašenja nezavisnosti: Akademija, prijem, defile, boks... Povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti na Kosovu se organizuje brojne svečanosti. Manifestacije počinju 15.

Kosovo: Vikend proslava nezavisnosti

Mondo - 14.02.2013

Ovog vikenda Kosovo će nizom manifestacija obeležiti pet godina nezavisnosti. Godine 2008, 17. februara, Priština je j ednostrano proglasila nezavisnost južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije, a pet godina kasnije - predstojećeg vikenda ...

Pet godina od proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije

Nadlanu - 14.02.2013

Manifestacije počinju 15. februara svečanom akademijom koja se pod pokroviteljstvom premijera Kosova Hašima Tačija održava povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti i 40. godišnjice Univerziteta u Prištini.

Veterani OVK bojkotuju proslavu

RTV - 13.02.2013

PRIŠTINA - Veterani Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) saopštili su da se povlače iz organizacionog komiteta za obeležavanje pete godišnjice Deklaracije o nezavisnosti i iz svih aktivnosti koje s tim u vezi preduzimaju predsednica Atifete ...

OVK neće u obeležavanje godišnjice

B92 - 13.02.2013

Priština -- Organizacije pripadnika OVK saopštile da se povlače iz svih aktivnosti za obeležavanje pete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova, piše Koha ditore.

OVK se ograđuje od proslave proglašenja nezavisnosti

Blic - 13.02.2013

Priština - Organizacije pripadnika rasformirane Oslobodilačke vojske Kosova saopštile su da se povlače iz svih aktivnosti za obeležavanje pete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova kojima rukovode kosovske institucije, prenosi danas ...

Obama čestitao Kosovu godišnjicu nezavisnosti

Blic - 13.02.2013

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama čestitao je kosovskoj predsednici Atifeti Jahjagi petu godišnjicu od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost, ocenivši da je za to vreme ostvaren veliki napredak, saopšteno je u Prištini.

Obama čestitao Kosovu godišnjicu nezavisnosti

Press - 13.02.2013

"Upućujem vam moje najsrdacnije cestitke vama i narodu Kosova povodom pete godišnjice nezavisnosti vaše države, 17 februara. Godina koju smo ostavili za sobom je bila posebno važna za Kosovo.

Obama: Svima bolje zbog Beograda i Prištine

Kurir - 13.02.2013

Učinjen je napredak u dijalogu sa Srbijom, koji je vodio napred u pravcu normalizacije odnosa, od kojeg će imati koristi svi građani Kosova, vaši susedi i celi region", kazao je predsednik SAD PRIŠTINA - Od dijaloga Prištine i Beograda ...

Obama: Dijalog BG-PR korist za sve

B92 - 13.02.2013

Priština -- Od dijaloga Prištine i Beograda korist će imati svi građani Kosova i ceo region, ocenio je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama.

Obama čestitao Kosovu godišnjicu nezavisnosti

Tanjug - 13.02.2013

PRIŠTINA - Predsednik Sjedinjenih američkih država, Barak Obama čestitao je kosovskoj predsednici Atifeti Jahjagi petu godišnjicu od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost, ocenivši da je za to vreme ostvaren veliki napredak, saopšteno je u ...

OVK se ograđuje od proslave nezavisnosti

Novi Magazin - 13.02.2013

Organizacija veterana rasformirane tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) saopštila je da neće učestvovati u obeležavanju pete godišnjice nezavisnosti Kosova koje organizuje Vlada Kosova, već će taj dan obeležiti samostalno.

Obama čestitao godišnjicu nezavisnosti Kosova

Mondo - 13.02.2013

Barak Obama uputio je čestitku predsednici Kosova Atifete Jahjaga, povodom petogodišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova, 17. februara. U čestitci u kojoj se navodi da su Sjedinjene Američke Države ponosne što su bile i ostaće njegov ...

OVK samostalno slavi nezavisnost

Mondo - 13.02.2013

Organizacija veterana rasformirane tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) saopštila je da neće učestvovati u obeležavanju pete godišnjice nezavisnosti Kosova koje organizuje Vlada Kosova, već će taj dan obeležiti samostalno.

Thaci za RSE: U nastavku dijaloga očekujem normalizaciju stanja na severu

R.S.Evropa - 13.02.2013

U susret petoj godišnjici nezavisnosti Kosova koja se obeležava 17. februara, kosovski premijer Hashim Thaci razgovarao je sa novinarom RSE Zijadinom Gashijem . Intervju priredila Amra Zejneli.

Zabranjen marš OVK na godišnjicu proglašenja nezavisnosti Kosova

Vesti Online - 13.02.2013

Organizacije pripadnika rasformirane Oslobodilačke vojske Kosova saopštile su da se povlače iz svih aktivnosti za obeležavanje pete godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova kojima rukovode kosovske institucije, prenosi danas prištinski ...

Obama čestitao Kosovu godišnjicu proglašenja nezavisnosti

Novi Magazin - 13.02.2013

Predsednik SAD Barak Obama čestitao je kosovskoj predsednici Atifete Jahjagi petu godišnjicu od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost, ocenivši da je za to vreme ostvaren veliki napredak.

OBAMA: Divimo se napretku koje je Kosovo ostvarilo!

Telegraf - 13.02.2013

Predsednik SAD je čestitao Kosovu pet godina nezavisnosti i istakao da je Amerika ponosna na "prisno prijateljstvo", te da je posvećena zajedničkom cilju da Kosovo obezbedi "zasluženo msto" Predsednik SAD, čestitao je kosovskoj predsednici ...

Obama: Dijalog Beograd-Priština dobar za sve

Mondo - 13.02.2013

Od dijaloga Prištine i Beograda korist će imati svi građani Kosova i ceo region, ocenio je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama. On je to ocenio u telegramu kojim čestita petu godišnjicu nezavisnosti predsednici Kosova ...

Obama: Od dijaloga Beograda i Prištine korist će imati svi

S media - 13.02.2013

Obama: Od dijaloga Beograda i Prištine korist će imati svi Predsednik Sjedinjenih američkih država, Barak Obama čestitao je kosovskoj predsednici Atifeti Jahjagi petu godišnjicu od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost, ocenivši da je za ...

Obama: Divim se napretku Kosova

Vesti Online - 13.02.2013

Od dijaloga Prištine i Beograda korist će imati svi građani Kosova i ceo region, rekao je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama čestitajući u telegramu petu godišnjicu proglašenja nezavisnosti predsednici Kosova Atifeti ...

Obama čestitao Kosovu godišnjicu nezavisnosti

Portalanalitika - 13.02.2013

P redsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Barak Obama čestitao je kosovskoj predsjednici Atifeti Jahjagi petu godišnjicu od kako je Kosovo proglasilo nezavisnost, ocjenivši da je za to vrijeme ostvaren veliki napredak, saopšteno je u ...

Obama čestitao godišnjicu nezavisnosti Kosova

RTCG - 13.02.2013

Od dijaloga Prištine i Beograda korist će imati svi građani Kosova i cio region, ocijenio je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama, čestitajući petu godišnjicu nezavisnosti predsjednici Kosova Atifeti Jahjagi.

Obama čestitao Kosovu petu godišnjicu nezavisnosti

Nadlanu - 13.02.2013

"Upućujem vam moje najsrdacnije cestitke vama i narodu Kosova povodom pete godišnjice nezavisnosti vaše države, 17 februara. Godina koju smo ostavili za sobom je bila posebno važna za Kosovo.

Kosovu i dalje izmiče stolica u UN

R.S.Evropa - 11.02.2013

Kosovo se ne može hvaliti priznanjima sve dok ne osigura stolicu u Ujedinjenim nacijama, ocenjuje bivši ministar spoljnih poslova Skender Hyseni .