TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Provalio u kuću i silovao devojčicu

Blic - 23.02.2008

ČAČAK, KRUŠEVAC, NIŠ - Vladan R. (30) iz Čačka uhapšen je zbog sumnje da je silovao dvanaestogodišnju devojčicu. U saopštenju čačanske policije navedeno je da je osumnjičeni Vladan R. iskoristio priliku kada je devojčica, koja stanuje u njegovom komšiluku, bila sama kod kuće, ušao u njen dom i ...

Monstrum decu omamljivao bensedinom

Blic - 22.02.2008

KRUŠEVAC - Milomiru V. (37) iz Kruševca, osumnjičenom da je prošle i ove godine silovao četvoricu dečaka, istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana. Milomir V. je, kako „Blic“ saznaje, u policiji negirao da je seksualno zlostavljao četvoricu dečaka. U istrazi je međutim utvrđeno da je Milomir V.

Drogirao i silovao četvoricu dečaka

Blic - 21.02.2008

KRUŠEVAC - Milomir V. (37) iz Kruševca uhapšen je zbog sumnje da je u poslednjih nekoliko meseci silovao najmanje četvoricu dečaka iz tog grada, od kojih najmlađi ima deset godina. Kako je utvrđeno, Milomir V. je svoje žrtve poznavao jer su živele u komšiluku.

Uhapšen zbog silovanja dečaka

B92 - 20.02.2008

Kruševac -- Kruševačka policija uhapsila Milomira B. (37) zbog silovanja četiri dečaka iz tog grada, saopšteno je danas iz Policijske uprave. Policija sumnjiči uhapšenog da je dečake pozivao u svoju kuću, zloupotrebljavajući poverenje koje su imali u njega, i davao im alkoholna pića i hranu.