TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRS: Šešelj se oseća bolje (VIDEO)

S media - 15.01.2012

SRS: Šešelj se oseća bolje (VIDEO) Funkcioner SRS Vjerica Radeta izjavila da se Vojislav Šešelj oseća bolje i da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala.

Šešelju bolje, prebačen u bolnicu Haškog tribunala

Glas javnosti - 15.01.2012

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije u kojoj mu je ugrađen pejsmejker i očekuje da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, izjavila je član Komiteta za odbranu ...

Radeta: Šešelj se oseća bolje

Kurir - 15.01.2012

Lideru radikala ugrađen je savremeni tip pejsmejkera, sada se nalazi u bolnici Haškog tribunala, u koju je u petak prebačen iz Lajdenske bolnice BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije u ...

SRS: Šešelj se oseća bolje

Prva Srpska TV - 15.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije u kojoj mu je ugrađen pejsmejker i očekuje da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, izjavila je član Komiteta za odbranu lidera ...

SRS: Šešelja vraćaju u pritvor

Mondo - 15.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije u kojoj mu je ugrađen pejsmejker i očekuje da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala.

Radeta: Strahujemo za Šešeljev život

Danas - 15.01.2012

Beograd - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Sešelj oseća se bolje i očekuje da u ponedeljak biti iz bolnice vraćen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, izjavila je juče funkcionerka SRS Vjerica Radeta.

SRS: Šešelj se oseća dobro

Novosti - 15.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije u kojoj mu je ugrađen pejsmejker i očekuje da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav ...

Radeta: Šešelj se oseća bolje

B92 - 15.01.2012

Beograd -- Lider radikala Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije i očekuje da će sutra biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, saopšteno je iz SRS.

Šešelj se vraća u pritvor

Nadlanu - 15.01.2012

BEOGRAD, 15. januara 2012. (Beta) - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Sešelj oseća se bolje i očekuje da u ponedeljak biti iz bolnice vraćen u pritvorsku jedinicu haškog Tribunala, izjavila je danas funkcionerka SRS Vjerica ...

SRS: Šešelj se bolje oseća

RTS - 15.01.2012

Vojislav Šešelj se oseća bolje i očekuje da se iz bolnice sutra vrati u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, rekla funkcionerka SRS Vjerica Radeta.

Šešeljevih devet godina u Tribunalu

Politika - 15.01.2012

Lider radikala zahvalio Tribunalu što je od njega načinio značajnu istorijsku ličnost, ocenjujući da nijedan udžbenik međunarodnog krivičnog prava neće moći a da ne pomene njegov slučaj Ugradnja pejsmejkera i lečenje pod ne baš ...

Šešelju bolje, sutra se vraća u pritvor

Vesti Online - 15.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Sešelj oseća se bolje i očekuje da će sutra biti iz bolnice vraćen u pritvorsku jedinicu haškog Tribunala, izjavila je funkcionerka SRS Vjerica Radeta.

Šešelj bolje, vraća se u pritvor

Novi Magazin - 15.01.2012

Vojislav Sešelj oseća se bolje i očekuje da će u ponedeljak iz bolnice biti vraćen u pritvorsku jedinicu haškog Tribunala, kažu u Srpskoj radikalnoj stranci.

Šešelj se sada oseća mnogo bolje

Press - 15.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oseća se bolje posle operacije kojom mu je ugrađen pejsmejker i očekuje da će danas biti prebačen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala, izjavila je juče član komiteta za odbranu lidera ...

Jadranka Šešelj: voju "sahranili" još u subotu

Kurir - 13.01.2012

BEOGRAD - Supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja Jadranka potvrdila je da je lideru radikala ugrađen pejsmejker u bolnici Haškog tribunala.

Supruga: Šešelj ima probleme s aritmijom i tahikardijom

Blic - 13.01.2012

Supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, Jadranka potvrdila je jutros da je lideru radikala ugrađen pejsmejker u bolnici Haškog tribunala.

Šešelju ugrađen pejsmejker!

ALO - 13.01.2012

Vojislav Šešelj je operisan juče u bolnici u Lajdenu i danas bi trebalo da bude prebačen u zatvorsku bolnicu, potvrdila je za „Alo!“ njegova supruga Jadranka! - Operacija je trajala dva sata.

Smrt U Hagu Kolateralna šteta

Kurir - 13.01.2012

Svoju ratnu priču sa smrću završilo je četrnaest Srba kojima je suđeno u Hagu. Neki neposredno po izlasku, neki samoubistvom. Pitanja o njihovoj sudbini ne usuđuje se da postavi niko. Oni su otpisani Srbi. Kolateralna šteta.

Supruga Vojislava Šešelja: Voju "sahranili" još u subotu

Glas javnosti - 13.01.2012

BEOGRAD - Supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja Jadranka potvrdila je da je lideru radikala ugrađen pejsmejker u bolnici Haškog tribunala.

Šešelj operisan ali ga supruga Jadranka još nije videla

Nadlanu - 13.01.2012

U pritvorskoj jedinici Haškog tribunala supruzi Vojislava Šešelja je saopšteno da je intervencija završena, rekao je Nemanja Šarović, rukovodilac predmeta Vojislava Šešelja.

Supruga: Šešelj se oseća dobro, ugrađen mu je pejsmejker

24online - 13.01.2012

Supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, Jadranka, potvrdila je jutros da je lideru radikala ugrađen pejsmejker u bolnici Haškog tribunala.

Pre operacije molitva za Šešelja

Vesti Online - 13.01.2012

Vojislavu Šešelju juče je u bolnici u Holandiji ugrađen pasmejker. Pretresno veće koje vodi proces protiv lidera radikala najavilo je da će ga po povratku iz bolnice u pritvor pregledati ruski specijalista Sergej Nikolajevič Avdejev.

Šešelj operisan

Novi Magazin - 13.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker u bolnici Haškog tribunala, potvrdila je danas njegova supruga Jadranka.

Stanišić spasao život Šešelju!

ALO - 12.01.2012

Lidera radikala Vojislava Šešelja, kome je u petak uveče pozlilo u pritvorskoj jedininici u Hagu, sigurne smrti spasao je nekadašnji šef DB-a Jovica Stanišić, otkriva za „Alo!“ supruga lidera radikala Jadranka Šešelj, koja se već dva dana ...

Šešelj dobija pejsmejker?

B92 - 12.01.2012

Hag -- Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugrađen pejsmejker, kaže predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Šešelja danas operišu?

Prva Srpska TV - 12.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, kome se sudi u Haškom tribunalu, najverovatnije danas biti ugrađen pejsmejker.

SRS: Šešelj operisan, supruzi još nije dozvoljeno da ga poseti

Blic - 12.01.2012

Predsedniku Srpske radikalne stranke, Vojislavu Šešelju, trebalo je da danas bude ugrađen pejs mejker. U pritvorskoj jedinici Haškog tribunala supruzi Vojislava Šešelja je saopšteno da je intervencija završena, objavila je Srpska radikalna ...

SRS: Šešeljeva operacija završena

B92 - 12.01.2012

Beograd -- Lideru SRS Vojislavu Šešelju je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Šešelju ugrađen pejsmejker

Prva Srpska TV - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke, haškom optuženiku Vojislavu Šešelju, prema nezvaničnim informacijama, koje je njegova supruga Jadranka dobila u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, ugrađen je pejsmejker, rekao je poslanik SRS Nemanja ...

Sudsko veće u Hagu traži novu ekspertizu za Šešelja

Blic - 12.01.2012

Sudsko veće Haškog tribunala zatražilo je danas od Sekretarijata suda da mu u najkraćem roku dostavi izveštaj o okolnostima u kojima je haški optuženik Vojislav Šešelj hospitalizovan.

Šešelju danas ugrađuju pejsmejker

Kurir - 12.01.2012

HAG/BEOGRAD - Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugrađen pejsmejker , rekao je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Mrkonjić: Država mora hitno da pomogne Šešelju

Blic - 12.01.2012

Ministar za infrastrukutru i energetiku Milutin Mrkonjić smatra da država Srbija mora da pomogne lideru radikala Vojislavu Šešelju zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

Mrkonjić: Pomozite Šešelju

Mondo - 12.01.2012

Ministar za infrastrukutru i energetiku Milutin Mrkonjić smatra da država Srbija mora da pomogne lideru radikala Vojislavu Šešelju zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

Šešelju ugrađen pejsmejker

Mondo - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Hag: Šešelja da pregleda ruski lekar

Glas javnosti - 12.01.2012

v,HAG - Pretresno veće koje vodi proces protiv Vojislava Šešelja zatražilo je informacije o Šešeljevom zdravstvenom stanju i naložilo da ga, po povratku iz bolnice u pritvor, pregleda ruski specijalista koji ga je i ranije pregledao.

Šešelju ugrađen pejsmejker

Kurir - 12.01.2012

BEOGRAD - Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju danas je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

HAG naredio da Šešelja pregleda ruski lekar

Kurir - 12.01.2012

HAG - Pretresno veće koje vodi proces protiv Vojislava Šešelja zatražilo je informacije o Šešeljevom zdravstvenom stanju i naložilo da ga, po povratku iz bolnice u pritvor, pregleda ruski specijalista koji ga je i ranije pregledao.

SRS: Šešelju danas ugrađen pejsmejker

EMG - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju danas je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Vojislavu Šešelju ugrađen pejsmejker

Glas javnosti - 12.01.2012

BEOGRAD - Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju danas je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Šešelju ugrađen pejsmejker

Danas - 12.01.2012

Beograd - Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju juče je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Ljajić: Šešelju će najverovatnije ugraditi pejsmejker

Blic - 12.01.2012

HAG - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, kome se sudi u Haškom tribunalu, najverovatnije danas biti ugrađen pejsmejker.

Šešelju danas ugrađuju pejsmejker

Nadlanu - 12.01.2012

"Tokom dana iz Srbije će, ako se Šešelj saglasi, u Hag biti poslata lekarska ekipa koja će ga takođe pregledati i utvrditi njegovo zdravstveno stanje", kazao je Ljajić.

Ljajić: Šešelju će biti ugradjen pacemaker

R.S.Evropa - 12.01.2012

Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana bit će ugradjen pacemaker, rekao je agenciji Beta predsjednik Nacionalnog savjeta za suradnju Srbije s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Šešelja će pregledati ruski lekar?

Beta - 12.01.2012

Tweet HAG, 12. januara 2012. (Beta) - Pretresno veće koje vodi proces protiv Vojislava Šešelja zatražilo je u četvrtak informacije o Šešeljevom zdravstvenom stanju i naložilo da ga, po povratku iz bolnice u pritvor, pregleda ruski ...

SRS: Šešelju danas ugrađen pejsmejker

24online - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju danas je ugrađen pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Šešelju ugrađen pejsmejker

RTS - 12.01.2012

Vojislavu Šešelju danas ugrađen pejsmejker. Pretresno veće koje vodi proces protiv Šešelja naložilo da ga, po povratku u pritvor, pregleda ruski specijalista koji ga je i ranije pregledao.

Šešelju će ugraditi pejsmejker

Beta - 12.01.2012

Tweet HAG/BEOGRAD, 12. januara 2012. (Beta) - Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugradjen pejsmejker, rekao je agenciji Beta predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Šešelju će najverovatnije ugraditi pejsmejker

24online - 12.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, kome se sudi u Haškom tribunalu, najverovatnije danas biti ugrađen pejsmejker.

SRS: Poseta Jadranke Šešelj neizvesna

RTS - 12.01.2012

Pošto je Vojislavu Šešelju ugrađen pejsmejker, iz Srpske radikalne stranke kažu da je poseta njegove supruge Jadranke Šešelj neizvesna. Funkcioner Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović rekao je da je Šešeljevoj supruzi Jadranki, u ...

Ljajić: Šešelju će danas ugraditi pejsmejker

Politika - 12.01.2012

HAG/BEOGRAD - Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugrađen pejsmejker, rekao je agenciji Beta predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Sudsko vijeće traži izvještaj o hospitalizaciji Šešelja

R.S.Evropa - 12.01.2012

Vođi srpskih radikala Vojislavu Šešelju, kojemu se pred Haaškim sudom sudi zbog ratnih zločina počinjenih u Hrvatskoj, BiH i protiv vojvođanskih Hrvata, u četvrtak je trebao biti ugrađen pacemaker, a njegovoj supruzi je u pritvorskoj ...

Šešelju ugrađuju pejsmejker

RTS - 12.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić kaže da će Vojislavu Šešelju tokom dana biti ugrađen pejsmejker. Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugrađen pejsmejker, rekao je agenciji Beta ...

Vojislavu Šešelju ugrađen pejsmejker

Politika - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju juče je ugrađen pejsmejker, navedeno je u saopštenju te stranke. „Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala Šešeljevoj supruzi Jadranki saopšteno ...

Šešelju ugrađen pejsmejker

Novi Magazin - 12.01.2012

Lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju ugrađen je danas pejsmejker, saopštila je ta partija. "Prema nezvaničnim informacijama koje imamo u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, Šešeljevoj supruzi je saopšteno da je ta ...

"Država da pomogne Šešelju"

Vesti Online - 12.01.2012

Ministar za infrastrukturu i energetiku Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da država Srbija mora da pomogne bolesnom haškom optuženiku Vojislavu Šešelju i optužio Haški tribunal za, kako je rekao, "neljudsku praksu prema srpskim ...

Šešelju ugrađen pejsmejker

Press - 12.01.2012

Lideru radikala Vojislavu Šešelju juče je u bolnici „Lajden" u Hagu ugrađen pejsmejker, ispričala je za Press njegova supruga Jadranka Šešelj. Malaksao Vojislav Šešelj Ivana ...

Šešelj dobio pejsmejker

Vesti Online - 12.01.2012

Predsedniku Srpske radikalne stranke, Vojislavu Šešelju, trebalo je da danas bude ugrađen pejs mejker. U pritvorskoj jedinici Haškog tribunala supruzi Vojislava Šešelja je saopšteno da je intervencija završena, rekao je Nemanja Šarović, ...

Šešelj danas dobija pejsmejker

Vesti Online - 12.01.2012

Haškom optuženiku Vojislavu Šešelju tokom dana biće ugrađen pejsmejker, rekao je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Ljajić: Ako Šešelj bude želeo, posetiću ga u bolnici

Glas javnosti - 11.01.2012

HAG - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će posetiti haškog optuženika, lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, u bolnici u Hagu, ukoliko on na to pristane.

Jelačić: Šešeljevo stanje stabilno, nije životno ugrožen

Blic - 11.01.2012

Portparol Haškog tribunala Nerma Jelačić izjavila je danas da "nisu tačni" navodi nekih medija u Srbiji da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj bio klinički mrtav i da Tribunal ne daje informacije Šešeljovoj porodici o ...

Šešelj odbio da se vidi sa Ljajićem

B92 - 11.01.2012

Beograd -- Ni posle pet dana nije jasno kakvo je zapravo zdravstveno stanje lidera SRS Vojislava Šešelja. Jedino je sigurno - on se od petka uveče nalazi u bolnici.

Jadranka Šešelj: Voji je sada bolje

Novosti - 11.01.2012

Supruga lidera radikala izjavila za „Novosti“: Šešelju ugrađuju bajpas, čini se da je kriza prošla VOĐA radikala se polako, ali sigurno vraća u staru formu.

LJAJIĆ: Neprihvatljivo to što se dogodilo sa Šešeljem

Danas - 11.01.2012

Hag, Beograd - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je juče da je predstavnicima Haškog tribunala ukazao da je neprihvatljivo da optuženi Vojislav Šešelj bude prebačen u bolnicu van pritvorske ...

Šešelj nije želeo da se sretne sa Ljajićem

Blic - 11.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se nalazi u bolnici u Hagu, odbio da se sa njim sretne, ali da je njegovo trenutno ...

Ljajić bi da obiđe Šešelja U bolnici U Hagu

Kurir - 11.01.2012

HAG - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da će posetiti haškog optuženika, lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, u bolnici u Hagu, ukoliko on na to pristane.

Ljajić u Hagu o Šešeljevom zdravlju

B92 - 11.01.2012

Beograd -- Predsednik Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić razgovaraće danas sa predstavnicima tog suda o zdravstvenom stanju lidera SRS Vojislava Šešelja.

Šešelj je u ćeliji bio klinički mrtav!

ALO - 11.01.2012

Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja, tvrdi da je haški optuženik i lider radikala bio klinički mrtav kada je u petak primljen u bolnicu.

Rasim Ljajić zbog Šešelja danas u Hagu

Blic - 11.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić otputovaće danas u Hag, gde bi s predstavnicima Međunarodnog krivičnog suda trebalo da razgovara i o slučaju lidera radikala Vojislava Šešelja, o čijem zdravstvenom ...

Ljajić ide u Hag zbog Šešeljevog zdravlja

Mondo - 11.01.2012

Rasim Ljajić putuje u Hag gde bi sa nadležnima trebalo da razgovara o zdravstvenom stanju Vojislava Šešelja. Radikali tvrde da je Šešelj jako loše i da je doživeo kliničku smrt.

Hag: Šešelj nije bio "klinički mrtav"

Mondo - 11.01.2012

Haški tribunal odbacio je tvrdnje predstavnika Srpske radikalne stranke (SRS) da je Vojislav Šešelj bio "klinički mrtav" i da se članovima porodice ne daju informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Ljajić u Hagu

RTS - 11.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić sastaće se u Hagu sa predstavnicima Tribunala. Jedna od tema biće zdravstveno stanje Šešelja, kaže Ljajić.

Hag: Šešelj nije životno ugrožen

R.S.Evropa - 11.01.2012

Haški tribunal ponovio je danas da je lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj u "stabilnom" stanju i da nije životno ugrožen, suprotno jučerašnjim tvrdnjama zvaničnika SRS Zorana Krasića.

Neprihvatljivo to što se dogodilo sa Šešeljem

Beta - 11.01.2012

Tweet HAG/BEOGRAD, 11. januara 2012. (Beta) - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je u sredu da je predstavnicima Haškog tribunala ukazao da je neprihvatljivo da optuženi Vojislav Šešlj bude ...

Bez susreta Ljajića i Šešelja

RTS - 11.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić nije se sastao sa liderom radikala Vojislavom Šešeljom u bolnici u Hagu, pošto je susret, kako kaže Ljajić, Šešelj odbio.

Hag: Radikali lažu o Šešeljevom stanju

Vesti Online - 11.01.2012

Haški tribunal ponovio je danas da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u "stabilnom" stanju i da nije životno ugrožen, suprotno jučerašnjim tvrdnjama zvaničnika SRS Zorana Krasića.

Šešelj odbio Ljajićevu posetu

Vesti Online - 11.01.2012

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić bio je danas u Hagu gde je, između ostalog, želeo da poseti lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, ali je lider radikala to odbio.

Šešelj odbio da se vidi sa Ljajićem

Novi Magazin - 11.01.2012

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se nalazi u bolnici u Hagu, odbio je danas da se sretne sa predsednikom Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasimom Ljajićem, ali Ljajić navodi da je Šešeljevo trenutno ...

Šešelj odbio Ljajića

Press - 11.01.2012

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić juče je bio u Hagu, ali, kako je rekao za Press, nije se video sa predsednikom SRS-a Vojislavom Šešeljem On je naveo da je razgovarao sa glavnim tužiocem Tribunala Seržom Bramercom, ...

Krasić: Šešelj bio klinički mrtav

B92 - 10.01.2012

Beograd -- Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešlja Zoran Krasić izjavio je da je lider SRS-a, kada je u petak primljen u bolnicu, bio praktično "klinički mrtav". Krasić je na konferenciji za štampu rekao da je Šešelj 6.

Šešelj bio na ivici smrti

Danas - 10.01.2012

Beograd - Vojislav Šešelj se i dalje oseća veoma slabo, ima aritmije i tahikardije i ne znamo kakvom terapijom ga leče, rekao je Zoran Krasić, šef Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Šešelj bio klinički mrtav

Novosti - 10.01.2012

Lider radikala bio na ivici smrti. Pronađen bez svesti na podu ćelije. Čim je prevezen u bolnicu, lekari su ga reanimirali GOTOVO sigurne smrti, lidera radikala Vojislava Šešelja, kome je u petak pozlilo u pritvoru Haškog tribunala, spasio ...

Šešelj bio klinički mrtav?

Mondo - 10.01.2012

Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešlja Zoran Krasić izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke, kada je u petak primljen u bolnicu, bio praktično "klinički mrtav". Krasić je na konferenciji za štampu rekao da je Šešelj 6.

Krasić: Šešelj bio klinički mrtav

Blic - 10.01.2012

Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešlja Zoran Krasić izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke, kada je u petak primljen u bolnicu, bio praktično "klinički mrtav". Krasić je na konferenciji za štampu rekao da je Šešelj 6.

Krasić: Šešelj bio klinički mrtav

Prva Srpska TV - 10.01.2012

Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešlja Zoran Krasić izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke, kada je u petak primljen u bolnicu, bio praktično "klinički mrtav".

Šešelj doživeo kliničku smrt?

Kurir - 10.01.2012

BEOGRAD - Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom Zoran Krasić izjavio je da je lider Srpske radikalne stranke (SRS) iz pritvora u Sheveningenu prebačen "praktično u kliničkoj smrti", bez svesti i pomodreo po ...

Šešelj teško bolestan?

Mondo - 10.01.2012

Supruga lidera radikala Jadranka Šešelj izjavila da je od Vojislava saznala da je hospitalizovan nakon što je izgubio svest i da mu je u petak život visio o koncu dok ga lekari nisu povratili. "Vojino stanje bilo je jako kritično.

Šešelj: Morali su da me reanimiraju!

ALO - 10.01.2012

„Nalazim se u bolnici u Lajdenu, radili su mi hiruršku intervenciju na srcu i još uvek sam slab. Rekli su da su mi ugradili pejsmejker i da su u petak kada mi je pozlilo morali da me reanimiraju“, rekao je sinoć Vojislav Šešelj supruzi ...

Šešelju hrvati draži od Srba!

Kurir - 10.01.2012

HAG - Bratstvo i jedinstvo. Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj da je prekinuo sve kontakte sa srpskim optuženicima u Haškom tribunalu, pa slobodno vreme u zatvorskoj jedinici u Sheveningenu uglavnom provodi s Hrvatima! Kako ...

Šešelj bio klinički mrtav?

Politika - 10.01.2012

Vojislav Šešelj se i dalje oseća veoma slabo, ima aritmije i tahikardije i ne znamo kakvom terapijom ga leče, istakao je Zoran Krasić, šef Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja, na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

SRS: Šešelj bio klinički mrtav

RTS - 10.01.2012

Lider SRS-a Vojislav Šešelj bio praktično klinički mrtav kada je primljen u bolnicu, izjavio Zoran Krasić. Šešelj nije bio pri svesti i celo telu mu je bilo modro, kaže Krasić.

Šešelju sutra operišu srce

Press - 10.01.2012

Lideru radikala Vojislavu Šešelju sutra će biti ugrađen pejsmejker, a u petak biće otpušten iz bolnice, kaže za Press njegova supruga Jadranka Šešelj, koja ga je juče posetila u bolnici Tribunal joj je odobrio da muža vidi na sat vremena, ...

"Šešelja držali dok nije pomodreo"

Vesti Online - 10.01.2012

Šef pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom Zoran Krasić izjavio je danas da je lider Srpske radikalne stranke iz pritvora u Ševeningenu prebačen "praktično u kliničkoj smrti", bez svesti i pomodreo po čitavom telu.

Bojić: Strahujem za Vojin život

Vesti Online - 10.01.2012

Iako je sve pod velom tajne, na osnovu nekoliko činjenica može se zaključiti da je u Haškom tribunalu na delu plansko ubijanje Vojislava Šešelja - tvrdi u intervjuu za "Vesti" prof. dr Milovan Bojić, član lekarske ekipe lidera radikala.

Tribunal: Šešeljev život nije ugrožen

Mondo - 09.01.2012

Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i njegov život nije ugrožen, izjavila je danas predstavnica Tribunala u Hagu Nerma Jelačić. Detalji o njegovom stanju ne mogu biti objavljeni zato što Šešelj to nije odobrio, dodala je ona.

Hag: Šešelju nije ugrožen život

B92 - 09.01.2012

Hag -- Zdravstveno stanje optuženika Vojislava Šešelja je stabilno i trenutno nema nikakvih naznaka da mu je život ugrožen, kaže portparolka Haškog suda Nerma Jelačić.

Šešelj čeka operaciju

Novosti - 09.01.2012

Lider SRS javio se porodici iz nepoznate bolnice. Jadranka Šešelj: Rekao mi je da su mu uradili koronografiju. Govori tiho. Idem da ga vidim i pored zabrane.

Tribunal: Šešelj stabilno, život mu nije ugrožen

Blic - 09.01.2012

Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i njegov život nije ugrožen, izjavila je danas predstavnica Tribunala u Hagu Nerma Jelačić. Detalji o njegovom stanju ne mogu biti objavljeni zato što Šešelj to nije odobrio, dodala je ona.

Bojić: Šešelja hoće da ubiju!

ALO - 09.01.2012

Član lekarskog tima za praćenje zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja Milovan Bojić izjavio je da postoji opravdana sumnja da je pogoršanje zdravlja lidera radikala posledica pokušaja ubistva.

Hag: Šešelj stabino i nema naznaka o životnoj ugroženosti

R.S.Evropa - 09.01.2012

Prema medicinskoj dokumentaciji koju posjeduje Haški tribunal (ICTY), zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i trenutno nema nikakvih naznaka da mu je život ugrožen, izjavila je glasnogovornica ICTY-a Nerma Jelačić.

SRS: Hag oduzima život Šešelju

RTS - 09.01.2012

Radikali optužili Haški tribunal da sprečava lečenje Vojislava Šešelja i svesno pokušava da mu oduzme život. SRS traži da se "prekine tortura lidera stranke".

Stabilno zdravstveno stanje Vojislava Šešelja

Beta - 09.01.2012

Tweet HAG, 9. januara 2012. (Beta) - Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i njegov život nije ugrožen, izjavila je u ponedeljakpredstavnica Tribunala u Hagu Nerma Jelačić.

Šešeljevo stanje stabilno

RTS - 09.01.2012

Haški tribunal saopštava da je zdravstveno stanje Vojislava Šešelja stabilno i da njegov život nije ugrožen. Radikali optužuju Tribunal da sprečava Šešeljevo lečenje i da svesno pokušava da mu oduzme život.

Šešelj stabilno, nije mu ugrožen život

Novi Magazin - 09.01.2012

Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i njegov život nije ugrožen, izjavila je danas predstavnica Tribunala u Hagu Nerma Jelačić koja je istakla da Šešelj nije odobrio da se objavljuju detalji o njegovom zdravlju.

Šešelju ugrađuju pejsmejker

Press - 09.01.2012

Supruga lidera radikala Jadranka Šešelj kaže za Press da se posle tri dana agonije juče telefonom čula sa Vojislavom, koji joj je preneo da je sada malo bolje, ali da se i dalje oseća veoma malaksalo i da povremeno ima aritmiju Malaksao i ...

Šešelju život visio o koncu

Novi Magazin - 09.01.2012

Vojislavu Šešelju život je u petak visio o koncu, ali su lekari uspeli da ga povrate i moguće je da će mu sada biti ugrađen pejsmejker, kaže supruga lidera radikala Jadranka Šešelj.

Jadranka Šešelj zabrinuta za muža

Vesti Online - 09.01.2012

Jadranka Šešelj, supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja koji je u petak hitno prebačen iz haške pritvorske jedinice u bolnicu "Lejden", kaže za "Press" da je na ivici živaca od brige jer niko neće da joj kaže zašto ...

Haški tribunal krije zdravstveno stanje Šešelja

Vesti Online - 09.01.2012

Srpska radikalna stranka smatra da je skandalozno da Sekretarijat Haškog tribunala i dalje ne odgovara na uporne pozive pravnih savetnika Vojislava Šešelja, koji od petka pokušavaju da saznaju kakvo je zdravstveno stanje predsednika SRS i ...

Tribunal: Šešelju nije ugrožen život

Vesti Online - 09.01.2012

Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je stabilno i njegov život nije ugrožen, izjavila je danas predstavnica Tribunala u Hagu Nerma Jelačić. Detalji o njegovom stanju ne mogu biti objavljeni zato što Šešelj to nije odobrio, dodala je ona.