TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći

S media - 31.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa.

Poginuo Ljubiša Stojanović Luis

Story - 31.07.2011

Pedesetdevetogodišnji pevač poginuo je jutros oko pet sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa. U nesreći je povređeno i troje Luisovih saradnika koji su bili sa poznatim pevačem u kolima.

Poginuo pevač Luis

Novosti - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4:30 u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Mali Iđoš Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4:30 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Mali Iđoš.

Luis poginuo u saobraćajki!

Poznati.info - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa, kod mesta Mali Iđoš. Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu.

Poginuo pevač Luis

B92 - 31.07.2011

Feketić -- Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko pet časova u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Feketića i Vrbasa. Stojanović je poginuo u lančanom sudaru, kao i jedan državlajnin Mađarske, čiji identitet još uvek ...

Poginuo pevač Luis

Prva Srpska TV - 31.07.2011

Rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada poginuo je srpski pevač Ljubiša Stojanović Luis.U čeonom sudaru kod Malog Iđoša jutros oko 4 sata i 30 minuta,poginuo je i vozač drugih kola,a šestoro je povredjenih,saznaje Prva.

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći

Blic - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa. U nesreći je povređen i jedan mađarski državljanin, koji je bio sa poznatim pevačem u kolima.

Poginuo pevač Luis

Mondo - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4.30 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći kod vojvođanskog mesta Mali Iđoš. Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu, preticao je i došlo je do čeonog sudara sa vozilom iz suprotnog smera.

Tako je živeo Luis: Voleo je decu i muziku, plašio se da će ostariti sam

Blic - 31.07.2011

Ljubiša Stojanović Luis (59), jedan od najpoznatijih i najcenjenijih srpskih pevača, koji je poginuo jutros u saobraćajnoj nesreći između Subotice i Novog Sada, za sobom je ostavio šestoro dece: sinove Miodraga - Miću, Marka, Sergija i ...

Luis- njegova muzika će živeti! (VIDEO)

S media - 31.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ljubiša Stojanović Luis je bio poznat po svom specifičnom imidžu i glasu koji je budio jezu i osvajao sve oni koji su ga slušali.

Poginuo Ljubiša Stojanović Luis

E-Novine - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u nedelju oko pet časova u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Feketića i Vrbasa, rečeno je agenciji Beta u subotičkoj policiji.

Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći!

ALO - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru koji se dogodio na putu između Feketića i Vrbasa. U ovoj nesreći život je izgubio i jedan državljanin Mađarske, čiji identitet za sada nije poznat, dok je ...

MUP: Luis izazvao sudar

Kurir - 31.07.2011

BEOGRAD - Do saobraćajne nesreće u kojoj je danas poginuo pevač Ljubiša Stojanović Luis, došlo je tako što je Stojanović, kao vozač "krajslera" beogradskih registarskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu ...

Ljubiša Stojanović Luis

Danas - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u 59. godini, prenele su agencije. Stojanović je rođen u Leskovcu 1952, a u muzičkom biznisu našao se već početkom sedemdesetih.

Luis živeo za decu, suprugu i pesmu

Novosti - 31.07.2011

Ljubiša Stojanović Luis, jedna od najcenjenijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni. Otac šestoro dece DOMAĆA muzička scena ostala je bez još jednog vrsnog umetnika.

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći

Nadlanu - 31.07.2011

U nesreći je povređen i jedan mađarski državljanin, koji je bio sa poznatim pevačem u kolima. On je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Vrbas.

Odlazak velikog umetnika: Luis planirao da živi još 40 godina!

Svet-Scandal - 31.07.2011

Ljubiša Stojanović Luis (59), jedan od najpoznatijih i najcenjenijih srpskih pevača, koji je poginuo jutros u saobraćajnoj nesreći između Subotice i Novog Sada, za sobom je ostavio šestoro dece: sinove Miodraga , Marka , Sergija i Andreja ...

Nesreća kod Feketića

RTS - 31.07.2011

Dve osobe poginule, a šestoro teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bačka Topola - Feketić. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja je rano jutros dogodila na putu Bačka Topola - Feketić poginule su dve osobe, a ...

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći, stradao i jedan državljanin Mađarske

24online - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa jutros oko 5 sati. Ostavite ...

Poginuo Ljubiša Stojanović Luis

RTS - 31.07.2011

U nesreći koja se dogodila na putu Bačka Topola - Feketić, poginuo prevač Ljubiša Stojanović Luis i još jedna osoba. Šestoro je eže i lakše povređeno.

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći, stradao i državljanin Mađarske

24online - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa jutros oko 5 sati. Ostavite ...

CRNI NIZ! Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Svet-Scandal - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa. U nesreći je povređeno i troje Luisovih saradnika koji su bili sa poznatim pevačem u kolima.

Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći

24online - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4.30 sati kod mesta Mali Iđoš dok se, kako se pretpostavlja, vraćao sa nastupa. Ostavite ...

Poginuo pevač Ljubiša Stojanović Luis

R.S.Evropa - 31.07.2011

Pevač iz Srbije Ljubiša Stojanović Luis (59) poginuo je jutros oko pet časova u teškoj saobraćajnoj nesreći, rečeno je agenciji Beta u policiji. Stojanović je poginuo u lančanom sudaru u kojem je bilo još povređenih.

Poginuo pevač Luis

Vesti Online - 31.07.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4:30 u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Mali Iđoš. Pretpostavlja se da se pevač vraćao sa nastupa. Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu.

Poginuo pevač Ljubiša Stojanović Luis: Kobno preticanje

Press - 31.07.2011

Makazice - Stojanović svojim „krajslerom" pokušao da pretekne drugo vozilo, uleteo u makazice i direktno se sudario sa „fordom" mađarskih tablica.

Živeo za muziku i decu

Press - 31.07.2011

Džez i etno - Nadimak dobio sa devet godina jer je sjajno izvodio pesme legendarnog Luisa Armstronga. Profesionalnu karijeru započeo sa 18 godina, posle čega su usledili za većinu drugih umetnika nezamislivi, milionski tiraži Srbija je ...