TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEMA NESLAGANJA IZMEDJU DRZAVNOG TIMA I VOJNOG VRHA

B92 - 04.03.2001

Sekretar Saveznog ministarstva odbrane i clan drzavnog Koordinaciionog tima za jug Srbije Milovan Coguric izjavio je u nedelju u Bujanovcu da neslaganje izmedju vojnog vrha i drzavnog Koordinacionog tima o resavanju krize na jugu Srbije apsolutno nema.

DISCIPLINSKE MERE ZBOG ULASKA U ALBANSKE KUCE

B92 - 03.03.2001

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije i Savezne vlade Nebojsa Covic obisao je u subotu selo Turije i na licu mesta proverio navode iz pisma predsednika Odbora za ljudska prava u Bujanovcu Saipa Kamberija, koji je ostro osudio nasilni ulazak tri patrole srpskih snaga u albanske kuce u tom selu.

COGURIC: U PREGOVARACKOM TIMU NE SME BITI "OSOBA IZ SUME"

B92 - 03.03.2001

Na tekst platforme albanske strane u Bujanovcu je medju prvima reagovao clan Koordinacionog tela Savezne i republicke vlade Milovan Coguric na vanrednoj pres-konferenciji, javlja dopisnik Radija B92 Radoman Iric. O najavi sastava albanskog pregovarackog tima Coguric je rekao da ce se "pregovaracki ...

INCIDENT U ZONI KOPNENE BEZBEDNOSTI

B92 - 03.03.2001

Albanski ekstremisti ispalili su jutros u 8.30 sati iz pravca sela Breznickih Muhadzira cetiri minobacacka projektila na policijske polozaje u selu Gornji Vrtogos, u kopnenoj zoni bezbednosti na administrativnoj granici izmedju Srbije i Kosova, izjavio je u subotu sekretar u Saveznom ministarstvu ...

RAZRESENJE SUDIJE COGURICA UPRKOS PROCESNIM GRESKAMA ?

B92 - 02.03.2001

Odbor Skupstine Srbije za pravosudje i upravu konstatovao je u petak da je raniji saziv republickog parlamenta razresio sudijske duznosti sudiju Vrhovnog suda Srbije Radovana Cogurica, uprkos ozbiljnim procesnim manjkavostima, javlja Tanjug.

PRVO REAGOVANJE IZ BUJANOVCA

B92 - 27.02.2001

U utorak je u Vladinoj kancelariji u Bujanovcu, dezurni clan, Miodrag Coguric, sekretar saveznog Ministarstva odbrane, rekao je izvestacu Radija B92, komentarisuci odluku NATO-a da se suzi zona bezbednosti, da je to vest "koja ga je jako obradovala".