TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Drugoplasirani će se demoralisati"

B92 - 29.04.2012

Beograd -- Lider SNS-a Tomislav Nikolić izrazio je nadu da će njegova prednost u prvom krugu izbora biti tako ubedljiva da će se pokazati da je Srbija spremna za promene.

Nikolić: Pitanje predsednika biće rešeno u prvom krugu

Blic - 29.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić uveren je da će ishod izbora za predsednika Srbije biti poznat već u prvom krugu. Nikolioć je na pres konferenciji ocenio da će razlika među vodećim kandidatima u prvom krugu predsedničkih izbora biti tolika da ...

Bakić proveravao Nikolićevo znanje

B92 - 29.04.2012

Bograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić ni u emisiji Stav Srbije na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Nikolić i dalje bez odgovora na pitanja o diplomi

24online - 29.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić ni danas, u emisiji "Stav Srbije" na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Nikolić bez odgovora na pitanja o diplomi

Blic - 29.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić ni danas, u emisiji Stav Srbije na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Nikolić: Očekujem ubedljivu prednost (VIDEO)

S media - 29.04.2012

Nikolić: Očekujem ubedljivu prednost (VIDEO) Rezultat u prvom krugu predsedničkih izbora demoralisaće drugoplasiranog i pokazati da je Srbija spremna za promene, kaže Tomislav Nikolić, koji se nada ubedljivoj prednosti.

U TV emisiji: Nikolić bez odgovora na kom je smeru dao master studije

S media - 29.04.2012

U TV emisiji: Nikolić bez odgovora na kom je smeru dao master studije Lider SNS Tomislav Nikolić nije razjasnio detalje vezane za svoje studije. Nikolić je istakao da za predsedničkog kandidata nije bitno kakvu je školu završio.

Nikolić ne odgovara na pitanja o diplomi

Novi Magazin - 29.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić ni danas, u emisiji Stav Srbije na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Nikolić izbegao pitanje o diplomi

Mondo - 29.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić ni u emisiji Stav Srbije na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Nikolić: Hoćemo da ulaženo u APV

B92 - 28.04.2012

Zrenjanin -- Kandidat SNS za predsednika Tomislav Nikolić kaže da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj kampanje, simbolično htela da pokaže koliko je poljoprivreda važna.

Nikolić: Najprljavija kampanja

Blic - 28.04.2012

Na kampanju protiv mene biće potrošeno oko 15 miliona evra, izjavio je danas predsednički kandidat liste Pokrenimo Srbiju i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić.

Nikolić: Razgovarao bih sa Jahjagom

B92 - 28.04.2012

Beograd -- Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da bi kao predsednik Srbije razgovarao sa kosovskom predsednicom Atifete Jahjagom. On je ponovio da se zalaže za nastavak evropskih integracija Srbije.

Nikolić za razgovore sa Jahjagom i EU integracije

Blic - 28.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je večeras da bi kao predsednik Srbije razgovarao sa kosovskom predsednicom Atifete Jahjagom i ponovio da se zalaže za nastavak evropskih integracija Srbije.

Nikolić: Hoćemo da ulažemo u Vojvodinu

Glas javnosti - 28.04.2012

ZRENJANIN - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Zrenjaninu da država mora da počne da ulaže u poljoprivredu i da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj kampanje, simbolično htela da pokaže ...

Nikolić: Kampanja liči na Holivud (VIDEO)

S media - 28.04.2012

Nikolić: Kampanja liči na Holivud (VIDEO) Kandidat naprednjaka za predsednika Srbije Tomislav Nikolić kaže da je u kampanji protiv njega potošeno oko 15 miliona evra i da je kampanja postala Holivud.

Nikolić: Hoćemo da ulažemo u Vojvodinu

Vesti Online - 28.04.2012

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Zrenjaninu da država mora da počne da ulaže u poljoprivredu i da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj kampanje, simbolično htela da pokaže koliko je ...

Nikolić: Spiskaće zbog mene 15 miliona evra

Mondo - 28.04.2012

Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je danas da će na kampanju protiv njega biti potrošeno oko 15 miliona evra. "To je više od 1.000 novih radnih mesta", izjavio je Nikolić koji smatra da Srbija toliko gubi zbog toga što Boris Tadić ne ...

Nikolić: Razgovarao bih sa Jahjagom

S media - 28.04.2012

Nikolić: Razgovarao bih sa Jahjagom Kao predsednik Srbije razgovarao bih sa kosovskom predsednicom Atifete Jahjagom - rekao je predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Hoćemo da ulažemo u Vojvodinu

Nadlanu - 28.04.2012

ZRENJANIN, 28. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u subotu u Zrenjaninu da država mora da počne da ulaže u poljoprivredu i da je SNS, dolaskom u Banat pred kraj ...

Sin lidera SNS kandidat za gradonačelnika Kragujevca: Nudi sistem "15 u 1"

Blic - 27.04.2012

Lider SNS Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin - Radomir Nikolić. U programu sina lidera naprednjaka ima deset tačaka za preporod Kragujevca koje su nastale na ...

Nikolićev sin kandidat u Kragujevcu

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Lider SNS Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin - Radomir Nikolić, piše Blic.

Nikolić može da sarađuje sa Čedomirom Jovanovićem

Blic - 27.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi nakon izbora 6. maja mogao da sarađuje sa predsednikom Liberalno-demokratske partije Čedomirom Jovanovićem.

Nikolić: Kosovo uslov za Jovanovića

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić kaže da bi nakon izbora 6. maja mogao da sarađuje sa Čedomirom Jovanovićem ukoliko se odrekne politike prema Kosovu.

Nikolić: Samo mi možemo da pošaljemo DS u opoziciju

ALO - 27.04.2012

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić je juče pozvao građane da na izborima glasaju za koaliciju “Pokrenimo Srbiju” jer, kako je rekao, samo ona može pobediti Demokratsku stranku i poslati je u opoziciju.

Diplomski spin Tadićevih “ligaša”

E-Novine - 27.04.2012

U nedostatku bilo kakvih ideja sa kojima bi izašla pred izneverene građane Vojvodine, a u nezaustavljivoj želji da se dodvori svom koalicionom mentoru iz Beograda, Liga socijaldemokrata Vojvodine, proslavila se ovih dana besmislenom ...

Tadić: Udariću na korupciju

Vesti Online - 27.04.2012

Lideri u svetu najteže odluke donose u prvoj godini prvog mandata i u poslednjoj godini poslednjeg mandata. A pošto Boris Tadić za Pres kaže da namerava da pobedi na predstojećim izborima, kao i da će mu to biti poslednji mandat, na ...

Po Tomi iz svih oružja

Vesti Online - 27.04.2012

Predizborni okršaji Demokratske stranke i Srpske napredne stranke kao dva glavna takmaca za novu vlast s približavanjem izbornom danu prerastaju u pravi rat u kojem se puca sa svih strana i iz svih medijskih oružja.

Nikolićev sin kandidat za gradonačelnika

S media - 27.04.2012

Nikolićev sin kandidat za gradonačelnika Dok je lider naprednjaka Tomislav Nikolić kandidat te stranke za predsednika Srbije, njegov sin Radomir Nikolić je u svom rodnom gradu Kragujevcu, kandidat za gradonačelnika.

Nikolić: Mogu sa Čedom

Novi Magazin - 27.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi nakon izbora 6. maja mogao da sarađuje sa predsednikom Liberalno-demokratske partije Čedomirom Jovanovićem.

Nikolić: Nakon izbora mogu i sa LDP

S media - 27.04.2012

Nikolić: Nakon izbora mogu i sa LDP Kandidat naprednjaka za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da može da saradjuje sa liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem.

Nikolić mlađi kandidat za gradonačelnika Kragujevca

Vesti Online - 27.04.2012

Lider Srpske napredne stranke Tomsilav Nikolić kandidat je za predsednika Srbije, a u rodnom gradu kandidat za gradonačelnika je njegov sin - Radomir Nikolić.

Nikolić: Možemo i sa LDP-om, ali...

Vesti Online - 27.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi posle izbora 6. maja mogao da sarađuje sa predsednikom Liberalno-demokratske partije Čedomirom Jovanovićem, ako se ovaj odrekne politike prema Kosovu.

Nikolićeve diplome na uvid

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Srpska napredna stranka pokazala je novinarima fakultetske diplome lidera SNS Tomislava Nikolića, a fotografije dokumenata su se pojavile i na internetu.

"Jači smo zbog negativne kampanje"

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da ne vrši uticaj ni na kakavu istragu i da se ne meša se u rad pravosuđa, kako tvrdi republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

FAM: Nikolić jeste diplomirao kod nas

Blic - 26.04.2012

Vršilac dužnosti dekana Fakulteta za menadžment (FAM) Zoran Savić potvrdio je danas da je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić diplomirao na tom privatnom fakultetu u Novom Sadu 2006. godine.

Nikolić: Reforma pravosudja loša, izvršićemo novu

Blic - 26.04.2012

Lider koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić ocenio je danas u razgovoru sa građanima koje je zvao iz kolcentra SNS, da je reforma pravosuđa u Srbiji loše sprovedena i da sudije donose presude u zavisnosti od toga ko se sudi, ...

Naprednjaci će tužiti Aleksandru Jerkov iz LSV

Blic - 26.04.2012

Srpska napredna stranka (SNS) podneće tužbu protiv funkcionerke Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandre Jerkov zbog uvrede časti i ugleda Tomislava Nikolića i zatražiti naknadu od dva miliona dinara, najavljeno je danas iz te stranke.

Nikolić: Ispitaću sve privatizacije za dva meseca, angažovaću 600 sudija i 200 tužilaca

Blic - 26.04.2012

Lider SNS i predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić obećao je danas građanima Kruševca da će, ukoliko dođe na vlast, ispitati sve privatizacije i da će za to angažovati 600 sudija i 200 tužilaca koji su ostali ...

Jerkov: Šabić da interveniše

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Aleksandra Jerkov iz LSV kaže da poverenik Rodoljub Šabić treba da interveniše da bi podaci o predsedničkim kandidatima od interesa za javnost - postali javni.

Nikolić: Oteraćemo DS u opoziciju

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić pozvao je građane da glasaju za koaliciju "Pokrenimo Srbiju", jer samo ona može da pobedi DS i pošalje je u opoziciju.

Žestok udar na korupciju

Press - 26.04.2012

U EU za pet do sedam godina l Nikolić i ja smo dva pola jedne stvarnosti. O neutralnosti mogu da govore pesnici. Najveći rezultati ove vlade su stabilnost i snižavanje konfliktnog karaktera srpskog društva.

Nikolićeva diploma osvanula prvo na „Tviteru”

Politika - 26.04.2012

SNS će pokrenuti privatno-krivičnu i civilnu tužbu za uvredu časti i ugleda protiv Aleksandre Jerkov, i svih medijskih kuća koje su prenele vest da njihov lider nema završen fakultet Fotografija fakultetske diplome Tomislava Nikolića juče ...

Nikolićeva diploma na uvid, dekan potvrdio (FOTO)

Novi Magazin - 26.04.2012

Fotografija fakultetske diplome lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića pojavila se danas na internetu, kao odgovor na tvrdnje Lige socijaldemokrata Vojvodine da Nikolić nije diplomirao.

Nikolić: Pobediću uprkos negativnoj kampanji (VIDEO)

S media - 26.04.2012

Nikolić: Pobediću uprkos negativnoj kampanji (VIDEO) - Očekujem laku pobedu otkad je protiv mene krenula negativna kampanja, rekao je predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić.

Tužbe zbog Tomine diplome

Mondo - 26.04.2012

Srpska napredna stranka pokrenuće narednih dana "privatno-krivičnu i civilnu tužbu za uvredu časti i ugleda" protiv narodne poslanice LSV Aleksandre Jerkov i svih medijskih kuća koje su prenele vest da lider SNS nema završen fakultet.

Negativna kampanja odgovara Nikoliću

Mondo - 26.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić tvrdi da je očekivao da će predizborna utakmica biti fer i da će teško pobediti na izborima, ali da je, otkad je počela negativna kampanja protiv te koalicije siguran da će ...

FAM: Nikolić jeste diplomirao kod nas

Glas javnosti - 26.04.2012

NOVI SAD - Vršilac dužnosti dekana Fakulteta za menadžment ( FAM ) Zoran Savić potvrdio je danas da je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić diplomirao na tom privatnom fakultetu u Novom Sadu 2006. godine.

Fakultet: Nikolić diplomirao 2006. godine

S media - 26.04.2012

Fakultet: Nikolić diplomirao 2006. godine Tomislav Nikolić je diplomirao 2006. godine na našem fakultetu, izjavio je vršilac dužnosti dekana Fakulteta za menadžment (FAM) Zoran Savić.

LSV u potrazi za diplomom Tomislava Nikolića

R.S.Evropa - 26.04.2012

Gde je lider Srpske napredne stranke, Tomislav Nikolić stekao fakultetsku diplomu? Ovo pitanje postavlja Liga socijaldemokrata Vojvodine predsedničkom kandidatu naprednjaka.

Ovo je diploma Tomislava Nikolića

Glas javnosti - 26.04.2012

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) obelodanila je danas diplome njenog lidera Tomislava Nikolića o završenom Fakultetu za menadžment u Novom Sadu 2007.

SNS: Ovako izgledaju Tomine fakultetske diplome! (VIDEO)

S media - 26.04.2012

SNS: Ovako izgledaju Tomine fakultetske diplome! (VIDEO) Funkcionerka "naprednjaka" Zorana Mihajlović pokazala fakultetske diplome lidera SNS-a Tomislava Nikolića.

Miting SNS: Zajedno da pobedimo Tadića

Vesti Online - 26.04.2012

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je danas građane da na izborima 6. maja glasaju za koaliciju "Pokrenimo Srbiju" jer, kako je rekao, samo ona može da pobedi Demokratsku stranku (DS) i ...

Naprednjaci pokazali Nikolićeve diplome

Danas - 26.04.2012

Beograd - Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović pokazala je juče novinarima diplome predsedničkog kandidata SNS Tomislava Nikolića kao dokaz da je Fakultet za menadžment završio 2007.

Samo koalicija Pokrenimo Srbiju može da pobedi DS

Nadlanu - 26.04.2012

BEOGRAD, 26. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je u četvrtak gradjane da na izborima 6.

Nikolić: Koalicionim partnerima delićemo zadatke, a ne preduzeća

Blic - 25.04.2012

Ćićevac - Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je danas u Ćićevcu da će sa budućim koalicionim partnerima u vladi deliti zadatke, a ne javna preduzeća, i da neće dozvoliti da ga ucenjuju.

SNS:Hajde da pravimo modernu Srbiju

B92 - 25.04.2012

Varvarin -- Jedino jaka SNS može pobediti DS i Srbiji doneti potrebne promene, izjavio je u Varvarinu lider naprednjak Tomislav Nikolić. Nikolić je pozvao građane da zajednički Srbiju pretvore u razvijenu i modernu zemlju "Hajde da ...

Nikolić: Vlast ukrala 600 miliona €

B92 - 25.04.2012

Trstenik -- Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić tvrdi da je vlast na javnim nabavkama u poslednje četiri godine "ukrala 600 miliona evra" On je rekao da to pokazuju i podaci EU.

Jerkov: Tomo, zašto kriješ diplomu?

B92 - 25.04.2012

Aleksandra Jerkov iz LSV opet je pozvala Tomislava Nikolića da objasni građanima Srbije gde je i kako stekao fakultetsku diplomirao i sa kojom ocenom.

Jerkov: Neka Tomislav Nikolić objasni gde je diplomirao

Blic - 25.04.2012

Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov zatražila je danas od predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića da objasni na kojem je fakultetu diplomirao, jer javnost ima pravo to da zna.

Nikolić: Ispitaću sve privatizacije

B92 - 25.04.2012

Kruševac -- Lider SNS Tomislav Nikolić kaže da će, ako dođe na vlast, ispitati privatizacije i da će za to angažovati 600 sudija i 200 tužilaca koji su ostali bez posla. "Boris Tadić kaže da će sve privatizacije isptitati do 2018. godine.

Nikolić: Obećavam, reći ću vam ko je krao! (VIDEO)

S media - 25.04.2012

Nikolić: Obećavam, reći ću vam ko je krao! (VIDEO) - Mi ćemo sa koalicionim partnerima deliti zadatke, a ne javna preduzeća - rekao je predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić.

Hajde da zajedno stvorimo modernu Srbiju

Glas javnosti - 25.04.2012

VARVARIN - Jedino jaka Srpska napredna stranka ( SNS ) može pobediti Demokratsku stranku ( DS) i Srbiji doneti potrebne promene, izjavio je u Varvarinu lider naprednjaka Tomislav Nikolić i pozvao građane da zajednički Srbiju pretvore u ...

SNS: Vlast ukrala 600 miliona evra

Novi Magazin - 25.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić tvrdi da je aktuelna vlast na javnim nabavkama u poslednje četiri godine 'ukrala 600 miliona evra', što pokazuju i podaci EU.

"Ko želi promene nek glasa za SNS"

Vesti Online - 25.04.2012

"Jedino jaka Srpska napredna stranka (SNS) može pobediti Demokratsku stranku (DS) i Srbiji doneti potrebne promene", izjavio je danas u Varvarinu lider naprednjaka Tomislav Nikolić i pozvao građane da zajednički Srbiju pretvore u razvijenu ...

Toma Nikolić nije diplomirao

Novi Magazin - 25.04.2012

Tanjug (arhiva) Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštena je danas da lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić nije diplomirao na jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu, kako se navodi u njegovoj biografiji.

Nikolićeve diplome na uvid

Vesti Online - 26.04.2012

Srpska napredna stranka pokazala je novinarima fakultetske diplome lidera SNS Tomislava Nikolića, a fotografije dokumenata su se pojavile i na internetu.

Nikolić: Vlast ukrala 600 miliona evra

Mondo - 25.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić tvrdi da je aktuelna vlast na javnim nabavkama u poslednje četiri godine "ukrala 600 miliona evra", što pokazuju i podaci EU.

Gde je Nikolić diplomirao?

Danas - 25.04.2012

Beograd, Novi Sad - Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić nije diplomirao na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK) u Novom Sadu, kao što se govori, već je sredinom prošle godine završio master studije na ovom ...

Nikolić najavljuje reviziju privatizacija

Novi Magazin - 25.04.2012

Lider SNS i predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić obećao je u sredu u Kruševcu da će, ukoliko dođe na vlast, ispitati sve privatizacije i da će za to angažovati 600 sudija i 200 tužilaca koji su ostali bez ...

Nikolić: Ovo je okršaj velikih

Novosti - 25.04.2012

Tomislav Nikolić ( SNS) traži da se ne rasipaju glasovi: Ovo je okršaj između DS i njenog shvatanja države i naroda, i koalicije okupljene oko SNS i tu nema mesta za male stranke JEDINO koalicija oko SNS ima realne planove i projekte za ...

Nikolić pozvao na stvaranje moderne Srbije

Nadlanu - 25.04.2012

VARVARIN, 25. aprila 2012. (Beta) - Jedino jaka Srpska napredna stranka (SNS) može pobediti Demokratsku stranku (DS) i Srbiji doneti potrebne promene, izjavio je u sredu u Varvarinu lider naprednjaka Tomislav Nikolić i pozvao gradjane da ...

Nikolić: Nema dogovora o postizbornim koalicijama

Blic - 24.04.2012

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić negirao je sinoć medijske spekulacije da je sa nekim strankama već dogovorio postizborne koalicije, navodeći da ni sa jednom strankom o tome još nije razgovarao.

Jerkov: Gde je diplomirao Tomislav Nikolić?

Blic - 24.04.2012

Novi Sad - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela je danas zahtev na jednom od privatnih novosadskih fakulteta da joj se odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića, koji je, prema ...

Vučić: Ne rasipajte glasove

Blic - 24.04.2012

Beograd - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da na izborima 6. maja "ne rasipaju glasove", već da podrže kandidata SNS za predsednika Srbije Tomislava Nikolića i ...

LSV: Gde je Nikolić diplomirao?

B92 - 24.04.2012

Novi Sad -- Funkcionerka LSV Aleksandra Jerkov podnela zatražila je od privatnog novosadskog fakulteta da joj odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića.

Nikolić: Srbija žudi za promenama

B92 - 24.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić kaže za B92 da su predstojeći izbori velika šansa za Srbiju da se pokrene."Srbijom vlada strah i beznađe i zemlja vapi za promenama".

Dragan Nikolić: Odlično se osećam!

Blic - 24.04.2012

Povodom glasina da je primljen na VMA, poznati glumac Dragan Nikolić je za „Blic“ potvrdio da se dobro oseća. - Kakva bolest, kakva priča o tome da me Milena posećuje u bolnici. Živ sam i zdrav i odlično se osećam.

"Biću predsednik svih građana"

B92 - 24.04.2012

Kula -- Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je da će, ako bude izabran na tu funkciju, zamrznuti predsedničku funkciju u SNS-u. Nikolić je rekao da želi da bude predsednik svih građana.

Dragan Nikolić: Živ sam i zdrav!

ALO - 24.04.2012

Nakon što se u javnosti pronela priča da je Dragan Nikolić u bolnici, on se juče pojavio na jednoj promociji knjiga, a preko produkcijske kuće „Adrenalin“ poručio je da se oseća dobro.

Nikolić: Nema dogovora o postizbornim koalicijama

Vesti Online - 24.04.2012

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić negirao je u ponedeljak uveče medijske spekulacije da je sa nekim strankama već dogovorio postizborne koalicije, navodeći da ni sa jednom strankom o tome još nije razgovarao.

Nikolić: Nema dogovora o postizbornim koalicijama

S media - 24.04.2012

Nikolić: Nema dogovora o postizbornim koalicijama Lider SNS Tomislav Nikolić demantuje da je sa nekim strankama već dogovorio postizbornu koaliciju i kaže da može razgovarati samo sa strankama nacionalnih manjina i DS S.

Gde je diplomirao Toma Nikolić?

Novi Magazin - 24.04.2012

Tanjug (arhiva) Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas od jednog novosadskog fakulteta uvid u studentski dosije Tomislava Nikolića, koji tvrdi da je tu diplomirao.

LSV: Gde je diplomirao Nikolić? (VIDEO)

S media - 24.04.2012

LSV: Gde je diplomirao Nikolić? (VIDEO) Funkcionerka LSV Aleksandra Jerkov zatražila je od privatnog novosadskog fakulteta da joj odobri uvid u kompletan studentski dosije Tomislava Nikolića.

Jerkov istražuje kako je Toma diplomirao

Mondo - 24.04.2012

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov podnela je danas zahtev jednom od privatnih novosadskih fakulteta da joj odobri uvid u kompletan studentski dosije lidera naprednjaka Tomislava Nikolića.

Nikolić: Zamrznuću funkciju u SNS ako budem predsednik

S media - 24.04.2012

Nikolić: Zamrznuću funkciju u SNS ako budem predsednik Kandidat SNS za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Kuli da će zamrznuti predsedničku funkciju u SNS ukoliko postane predsednik.

SNS: Ne rasipati glasove na male

B92 - 23.04.2012

Takovo -- Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije koje obmanjuju raznim obećanjima, kaže predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Nikolić : Političari na vlasti obmanjuju građane

Blic - 23.04.2012

Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije i koje obmanjuju raznim obećanjima, izjavio je danas u Takovu predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Nikolić: Ni sa kim nisam razgovarao

B92 - 23.04.2012

Čačak -- Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić negirao je medijske spekulacije da je sa nekim strankama već dogovorio postizborne koalicije. On je rekao da ni sa jednom strankom o tome još nije razgovarao.

Dragan Nikolić leži na VMA!

ALO - 23.04.2012

Glumačka legenda Dragan Nikolić je, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, nedavno hospitalizovana! Naime, Nikolić je, prema tvrdnjama našeg izvora, pre nekoliko dana smešten na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju.

Jovanović: Posle izbora samo sa DS-om

Vesti Online - 23.04.2012

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da posle izbora, zakazanih za 6. maj, može samo da pravi vladu sa Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

Draganu Nikoliću pozlilo, leži u bolnici

S media - 23.04.2012

Vest objavljena: 23.04.2012 | 08:40 DRAGANU NIKOLIĆU POZLILO, LEŽI U BOLNICI Proslavljeni 69godišnji glumac nedavno je smešten na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je pozlilo...

Jovanović: Posle izbora samo s Demokratskom strankom

EMG - 23.04.2012

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio da posle izbora može da pravi vladu samo s Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

Dragan Nikolić na VMA

Vesti Online - 23.04.2012

Proslavljeni glumac Dragan Nikolić (69) nedavno je smešten na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je pozlilo. Prema nezvaničnim informacijama, lekari su odlučili da ga zadrže u bolnici i ispitaju njegovo zdravstveno stanje, od čega će ...

Jovanović: Posle izbora samo sa DS-om

Mondo - 23.04.2012

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je večeras da posle izbora, zakazanih za 6. maj, može samo da pravi vladu sa Demokratskom strankom, ali je dodao da to zavisi od izbornih rezultata.

Nikolić: Političari obmanjuju građane obećanjima

Novi Magazin - 23.04.2012

Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije koje obmanjuju raznim obećanjima, izjavio je danas u Takovu predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Dragan Nikolić (ni)je na VMA

Vesti Online - 23.04.2012

Proslavljeni glumac Dragan Nikolić (69) nedavno je smešten na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je pozlilo, prreneli su danas domaći mediji navodeći da su lekari odlučili da ga zadrže u bolnici i ispitaju njegovo zdravstveno stanje.

Dragan Nikolić za MONDO: Nisam u bolnici!

Mondo - 23.04.2012

Nakon što je domaća štampa objavila da se legendarni glumac nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji zbog "lošeg zdravstvenog stanja", Flojd MONDU otkriva je "živ i zdrav" Glumac je u razgovoru za MONDO rekao ga se nalazi kod kuće, a ne u ...

Nikolić: Sumnjam u priču o privatizacijama

Mondo - 23.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić izrazio je danas sumnju da aktuelna vlast ima nameru da zaista preispita sporne privatizacije. "Najavili su da će to učiniti do 2018. godine.

Dragan Nikolić leži na VMA?!

Svet - 23.04.2012

Glumačka legenda Dragan Nikolić je, kako “Alo!” nezvanično saznaje, nedavno hospitalizovana! Naime, Nikolić je, prema tvrdnjama našeg izvora, pre nekoliko dana smešten na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju.

Dragan Nikolić demantovao: Nisam u bolnici!

S media - 23.04.2012

Vest objavljena: 23.04.2012 | 11:41 DRAGAN NIKOLIĆ DEMANTOVAO: NISAM U BOLNICI! Iako su brojni mediji u regionu preneli vest da je popularnom glumcu pozlilo te da se nalazi u bolnici, on je te vesti demantovao...

Dragan Nikolić iz Knez Mihailove demantovao da je hospitalizovan

Story - 23.04.2012

Iako se šuškalo da je hospitalizovan na VMA, poznati glumac se iz centra grada uživo uključio u program Studija B Vest o tome da je Dragan Nikolić hospitalizovan na VMA zbog pogoršanog zdravstvenog stanja uznemirila je jutros mnoge ...

"Vodićemo politiku Miloša Obrenovića!"

Vesti Online - 23.04.2012

"Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije koje obmanjuju raznim obećanjima", izjavio je danas u Takovu predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO)

S media - 23.04.2012

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO) Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije koje obmanjuju raznim obećanjima, kaže predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Nikolić : Političari na vlasti obmanjuju građane

Glas javnosti - 23.04.2012

TAKOVO - Političari na vlasti mnogo bolje žive od građana Srbije i koje obmanjuju raznim obećanjima, izjavio je u Takovu predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić .

Dragan Nikolić: Nisam u bolnici

Novosti - 23.04.2012

Vest da je Nikolić pre nekoliko dana smešten u beogradskoj Vojnomedicinskoj akademiji, proširila se regionom „brzinom svetlosti“. Srećom, ništa od toga nije tačno VEĆ na prvi poziv, javio nam se naš legendarni glumac Dragan Nikolić (69) i ...

Dragan Nikolić završio u bolnici

Svet Plus - 23.04.2012

Glumačka legenda Dragan Nikolić je, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, nedavno hospitalizovana! Naime, Nikolić je, prema tvrdnjama našeg izvora, pre nekoliko dana smešten na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju.

Dragan Nikolić: Nisam u bolnici

Svet Plus - 23.04.2012

Iako se danas u medijima pronela vest da je Draganu Nikoliću pozlilo i da je zadržan na VMA zbog detaljnog ispitivanja, poznati glumac demantovao je ovakve navode i dodao da se odlično oseća: "Nijedna jedina reč nije tačna, ne znam iz kog ...