TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tomislav nikolić izašao iz bolnice

Kurir - 24.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić napustio je jutros Beogradski kliničko-bolnički centar, rečeno je u toj ustanovi u Novom Beogradu. Nikolić je 16.

Nikolić napustio bolnicu

RTS - 24.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio je jutros Kliničko-bolnički centar na Novom Beogradu, da Vaskrs provede sa porodicom. Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio je jutros Beogradski kliničko-bolnički ...

Nikolić napustio bolnicu

Blic - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav NIkolić naputio je jutros Beogradski kliničko-bolnički centar u Novom Beogradu, saopštila je novinarima predstavnica Informativne službe Srpske napredne stranke (SNS).

Nikolić izašao iz bolnice

RTS - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić napustio je Kliničko-bolnički centar na Novom Beogradu. Lekari kažu da je zdravstveno stanje Nikolića dobro i da je štrajk žeđu potpuno saniran.

Nikolić prekinuo štrajk

RTS - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu. Po izlasku iz bolnice, Nikolić se pričestio na jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi. Posle osam dana, lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu.

Nikolić posetio patrijarha i ručao u Patrijaršiji

Blic - 24.04.2011

Lider Naprednjaka Tomislav Nikolić pojeo je danas na Vaskršnjem prijemu u Partrijaršiji jaje, parče gibanice i ćevap i time je konačno, javno i zvanično, okončao sedmodnevni štrajk glađu, saznaje "Blic".

Nikolić napustio bolnicu, posetio patrijarha

Politika - 24.04.2011

BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav NIkolić naputio je jutros Beogradski kliničko bolnički centar u Novom Beogradu, saopštila je novinarima predstavnica Informtivna službe Srpske napredne stranke (SNS).

Nikolić sa Dačićem i Srećkovićem kod patrijarha Irineja

Kurir - 24.04.2011

BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji je napustio jutros Beogradski kliničko-bolnički centar u Novom Beogradu, u kojem je bio od 17.

Voleo bih da DS i SNS bez nas naprave vladu

Blic - 24.04.2011

BEOGRASD - Lider socijalista Ivica Dačić, procenjujući efekte štrajka Tomislava Nikolića, kaže da je Nikolić time samo ojačao poziciju u svom biračkom telu, dok se demokratama homogenizovalo biračko telo.

Nikolić na Uskrs s porodicom,posle nastavlja štrajk

Glas javnosti - 24.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava da provede Uskrs s porodicom i nastavi štrajk glađu, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju, internista Ljubomir Ilić.

Toma Nikolić izašao iz bolnice

Vesti Online - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav NIkolić naputio je jutros Beogradski kliničko bolnički centar u Novom Beogradu, saopštila je novinarima predstavnica Informtivna službe Srpske napredne stranke (SNS).

Nikolić izašao iz bolnice

Beta - 24.04.2011

BEOGRAD, 24. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić napustio je u nedelju ujutro Beogradski kliničko-bolnički centar, rečeno je agenciji Beti u toj ustanovi u Novom Beogradu. Nikolić je 16.

Tomislav Nikolić izašao iz bolnice

EMG - 24.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio jutros Kliničko-bolnički centar Novi Beograd. Nikolić je 16. aprila stupio u štrajk glađu i žeđu, tražeći od vlasti da zakažu vanredne parlamentarne izbore, a štrajk žeđu je ...

Nikolić napustio bolnicu

Prva Srpska TV - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav NIkolić naputio je jutros Beogradski kliničko-bolnički centar u Novom Beogradu, saopštila je novinarima predstavnica Informativne službe Srpske napredne stranke.

Nikolić izašao iz bolnice

Mondo - 24.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić napustio je jutros Beogradski kliničko-bolnički centar. Predstavnica Informtivna službe Srpske napredne stranke (SNS) rekla je novinarima da će Nikolić prisustvovati jutarnjoj ...

Tomislav Nikolić napustio bolnicu na Vaskrs

R.S.Evropa - 24.04.2011

Predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio je jutros privatnu bolnicu na Novom Beogradu, kako bi Vaskrs proveo sa porodicom. Nikolić bi u toku prijepodneva trebalo da se pričesti u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Tomislav Nikolić napustio bolnicu

Novosti - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić naputio je jutros Beogradski kliničko bolnički centar u Novom Beogradu. Nikolić će prisustvovati jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić naputio je jutros ...

Nikolić se pričestio i razgovarao sa Patrijarhom

Prva Srpska TV - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić napustio je jutros Beogradski kliničko-bolnički centar u Novom Beogradu, saopštila je novinarima predstavnica Informativne službe Srpske napredne stranke.

Nikolić pojeo uskršnje jaje sa patrijarhom

Mondo - 24.04.2011

Zamenik premijera Ivica Dačić, ministar vera i dijaspore Srđan Srećković i lider naprednjaka Tomislav NIkolić razgovarali su danas u Patrijaršijskom dvoru sa patrijarhom Irinejom.

Nikolić prekinuo štrajk glađu

E-Novine - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić napustio je u nedelju ujutro Beogradski kliničko-bolnički centar u Novom Beogradu, u kojem je bio od 17. aprila zbog štrajka glađu i žeđu.

Nikolić ručao u Patrijaršiji

Prva Srpska TV - 24.04.2011

Lider Naprednjaka Tomislav Nikolić pojeo je na Vaskršnjem prijemu u Partrijaršiji jaje, parče gibanice i ćevap i time je konačno, javno i zvanično, okončao sedmodnevni štrajk glađu, saznaje.

Nikolić pojeo vaskršnje jaje i prekinuo štrajk glađu

R.S.Evropa - 24.04.2011

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu koji je započeo prije osam dana tražeći raspisivanje prijevremenih parlamentranih izbora, javlja RTS.

Nikolić prekinuo štrajk glađu

Vesti Online - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu. Po izlasku iz bolnice, Nikolić se pričestio na jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi. Posle osam dana, lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk glađu.

Nikolić napustio bolnicu, pričestio ga patrijarh

Novosti - 24.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić naputio jutros Beogradski kliničko bolnički centar u Novom Beogradu. Nikolić prisustvovao liturgiji u Sabornoj crkvi, gde ga je pričestio patrijarh Irinej BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić ...

Nikolić pojeo uskršnje jaje sa patrijarhom

Vesti Online - 24.04.2011

Zamenik premijera Ivica Dačić, ministar vera i dijaspore Srđan Srećković i lider naprednjaka Tomislav NIkolić razgovarali su danas u Patrijaršijskom dvoru sa patrijarhom Irinejom.

Crveno jaje za prekid Tominog štrajka

Novosti - 24.04.2011

Predsednik SNS Tomislav Nikolić na Uskrs počeo da uzima hranu. Nikolić se pričestio na liturgiji, a potom u Patrijaršijskom dvoru pojeo uskršnje jaje KUCANJE uskršnjim jajetom sa patrijarhom srpskim Irinejem označilo je u nedelju prekid ...

Istinomer: Istina-Poluistina-Neistina

Blic - 23.04.2011

BEOGRAD - Mnoštvo reči kojima političari svakodnevno zapljuskuju javnost često ostanu i nesaslušane, ali ponekad, ispostavi se da nam ne govore istinu - nekad zato što su zaboravni, a nekad i zato što hoće da nam kažu baš nešto obrnuto od ...

Nikoliću stiglo pismo Filea

Kurir - 23.04.2011

BEOGRAD - Fileovo pismo - glavni adut naprednjaka! Lider SNS Tomislav Nikolić u četvrtak je, zbog pisma patrijarha srpskog Irineja, prekinuo štrajk žeđu, a dan kasnije cilj njegovih stranačkih kolega bio je da ga pismom evropskog komesara ...

Nikolić: DAČIĆ je licemer, koštunica je prijatelj

Kurir - 23.04.2011

BEOGRAD - Ne žalim što sam uništio zdravlje zarad Srbije! Nisam se na štrajk odlučio zbog svojih interesa, zato što, eto, hoću sebe da spasavam, već da probudim svest građana - započinje razgovor za Kurir Tomislav Nikolić, lider SNS.

Nikolić napušta bolnicu

RTS - 24.04.2011

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić namerava da sutra (nedelja) napusti bolnicu ako preko noći ne bude komplikacija. Lider naprednjaka, međutim, nastavlja štrajk glađu. Omladina SNS-a kritikovala internet portal RTS-a.

Nikolić namerava sutra da napusti bolnicu

Blic - 23.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić namerava da sutra napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, izjavio je danas član lekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju ...

Nikolić za uskrs s porodicom, nastavlja štrajk

Kurir - 23.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava sutra da provede Uskrs s porodicom i nastavi štrajk glađu, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju, internista Ljubomir Ilić.

Nikolićev štrajk može da probudi glasače DS

Blic - 23.04.2011

BEOGRAD - Halabuka koju je štrajkom žeđu i glađu Tomislava Nikolića podigla Srpska napredna stranka bila je pucanj u sopstvena kolena i to baš u trenutku kada je SNS dostigla istorijski maksimum u rejtingu sa oko sedam procenata ispred ...

Šta je Toma postigao štrajkom?

ALO - 23.04.2011

Srpska napredna stranka će izgubiti ozbiljan procenat biračkog tela, prema nekim procenama, i više od pet odsto, zbog pokušaja Tomislava Nikolića da štrajkom glađu i žeđu nateraju Borisa Tadića da raspiše vanredne parlamentarne izbore za ...

Apel Nikoliću sa skupa naprednjaka

R.S.Evropa - 23.04.2011

Sa skupa kod bolnice u Novom Beogradu u kojoj leži lider Srpske napredne stranke, pristalice naprednjaka pozvale su Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

Nikolić u nedelju napušta bolnicu?

Novosti - 23.04.2011

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić namerava da u nedelju napusti bolnicu. Mitropolit Amfilohije posetio Nikolića i preneo mu patrijarhovu poruku da izađe na Vaskrs da ga pričesti BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke ...

Amfilohije došao da izvede Tomu iz bolnice?

Mondo - 23.04.2011

Mitropolit Crnogorsko-primorski Amfilohije Radović upravo je ušao u privatnu bolnicu na Novom Beogradu u kojoj se nalazi lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, piše "Blic".

Nikolić će Uskrs provesti s porodicom

Beta - 23.04.2011

BEOGRAD, 23. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava sutra da provede Uskrs s porodicom i nastavi štrajk gladju, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju, internista ...

Vladika Amfilohije posetio Nikolića

Vesti Online - 23.04.2011

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije posetio je danas lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića u privatnoj bolnici na Novom Beogradu, gde je smešten nakon što mu se stanje pogoršalo usled štrajka glađu i žeđu, koji je počeo ...

Lider naprednjaka sutra napušta bolnicu

R.S.Evropa - 23.04.2011

Lider opozicione Srpske napredne stranke /SNS/ Tomislav Nikolić namjerava da sutra napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, rekao je član ljekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju ...

Nikolić štrajk nastavlja kod kuće

EMG - 23.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava da provede Uskrs provede s porodicom i nastavi štrajk glađu, izjavio član lekarskog konzilijuma koji se brine o njegovom zdravlju Ljubomir Ilić.

Amfilohije posetio Tomu u bolnici

Mondo - 23.04.2011

Mitropolit Crnogorsko-primorski Amfilohije Radović posetio je Tomislava Nikolića u privatnoj bolnici na Novom Beogradu u kojoj se nalazi i pozvao ga na uskršnju liturgiju u Sabornoj crkvi.

Radnici već 23 dana u štrajku zbog plata

Blic - 22.04.2011

BANATSKI KARLOVAC - Radnici Industrije mesa “Banat” iz Banatskog Karlovca, kivni na gazdu i poslovodstvo, već 23 dana štrajkuju. Štrajkači traže isplate zaostale plate za 11 meseci i doprinose za dve godine.

Štrajk zbog žeđi i gladi za vlašću

Blic - 22.04.2011

Stupanjem u štrajk žeđu i glađu, sa ciljem da iznudi održavanje vanrednih izbora 18. decembra 2011, T. Nikolić je preuzeo preveliki rizik i odgovornost, kako za sebe lično tako i za Srbiju.

Čanak: tomo, idi u penziju!

Kurir - 22.04.2011

NOVI SAD - Lider LSV Nenad Čanak pozdravio je odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu i ocenio da je taj štrajk bio nepotreban. On je ocenio da je lepo što je spasen jedan život, ali je dodao da Nikolićev život nije ni bio ...

Kontraštrajk

Kurir - 22.04.2011

Čudan sam usnio san. Pritešnjen činjenicama, Boris Tadić se odlučio na kontraštrajk glađu i žeđu. Ako je Sloba mogao da napravi kontramiting, što ne bi i Boris. To je izazvalo pravi haos u zemlji.

Ilić: Vitalne funkcije Nikolića stabilne

Blic - 22.04.2011

BEOGRAD - Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on od juče, nakon što je odlučio da prekine štrajk žeđu, postepeno unosi tečnost u organizam, saopštio je internista Ljubomir Ilić iz KBC Novi ...

Ilić: nikolić uzima tečnost

Kurir - 22.04.2011

BEOGRAD - Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on od juče, nakon što je odlučio da prekine štrajk žeđu, postepeno unosi tečnost u organizam, saopštio je internista Ljubomir Ilić iz KBC Novi ...

Stanje Nikolića stabilno

RTS - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera SNS-a Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio doktor Ljubomir Ilić. Član konzilijuma koji brine o lideru Srpske napredne stranke, internista Ljubomir Ilić rekao je da su vitalne funkcije ...

Nikolić želi da sačuva kako život tako i obraz

Blic - 22.04.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka tokom jučerašnjeg dana lobirala je preko pojedinih vladika i sveštenika da se izdejstvuje da patrijarh srpski Irinej poseti Tomislava Nikolića u bolnici, a da se to iskoristi da lider naprednjaka prekine ...

Predsedništvo SNS pozvalo Nikolića da prekine štrajk

Blic - 22.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

SNS pozvala Nikolića da prekine štrajk

Kurir - 22.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

Pozivi Nikoliću da prekine štrajk

RTS - 22.04.2011

Predsedništvo SNS-a zatražilo od Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu. Lider naprednjaka poručio da će odluku o prekidu štrajka doneti na Uskrs. Zdravstveno stanje Nikolića stabilno.

Večeras okupljanje za kraj štraka Nikolića

Politika - 22.04.2011

BEOGRAD – Predsedništvo Srpske napredne stranke zatražilo je danas od svog lidera Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu i da se vrati u politički život.

Predsedništvo SNS pozvalo Nikolića da prekine štrajk

Politika - 22.04.2011

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

Vučić: Dačić da pređe sa reči na delo

Blic - 22.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas zamenika premijera Srbije Ivicu Dačića da napusti Vladu kako bi u Srbiji odmah bili raspisani izbori.

Vučić pozvao Dačića da napusti vladu

Kurir - 22.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas zamenika premijera Srbije Ivicu Dačića da napusti vladu kako bi u Srbiji odmah bili raspisani izbori.

Nikolić: Za Uskrs ću odlučiti da li nastavljam štrajk glađu

Blic - 22.04.2011

Lider Srpske napredne strankeTomislav Nikolić izjavio je danas u Beogradskom kliničkom centru da će za Uskrs doneti odluku o tome da li će nastaviti ili će prekinuti štrajk glađu.

Nikolić odlučuje na Uskrs

RTS - 22.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić rekao da će odluku o tome da li će prekinuti štrajk glađu doneti na Uskrs, 24. aprila. Poziv Nikoliću da prekine štrajk uputilo Predsedništvo SNS-a, a isto će od njega zatražiti i pristalice te stranke, ...

Nikolić: odluku o prekidu štrajka doneću na Uskrs

Kurir - 22.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da će na Uskrs, u nedelju 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala ...

Naprednjaci se okupljaju oko KBC

Blic - 22.04.2011

BEOGRAD - Oko 2.000 pristalica Srpske napredne stranke (SNS) okupilo se danas oko 19 sati ispred Beogradskog kliničko-bolničkog centra (KBC) gde je smešten lider SNS-a Tomislav Nikolić, a pristiže još simpatizera SNS.

Nikolić najavio "najžešći politički obračun"

Blic - 22.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić večeras je iz bolnice, preko svog zamenika Aleksandra Vučića, poručio pristalicama da ga puste da do Uskrsa "razmišlja o svemu u Srbiji", a da računaju da će onda krenuti ...

Nikolić preči od izbora

Press - 22.04.2011

Apel - Predsedništvo SNS-a u petak pozvalo svog lidera da prekine štrajk, a identičnu poruku je uputio i evropski komesar Štefan File Do nedelje odlučuje o prekidu štrajka ...

Toma čeka da pojede jaje!!!

ALO - 22.04.2011

Posle šest dana ekstremnog štrajka, lider SNS-a Tomislav Nikolić pričestio se u bolničkom krevetu i počeo da pije vodu! Iako je nastavio sa izgladnjivanjem, te najavio da će tek posle Vaskrsa videti kako će dalje, on je za „Alo!“ priznao ...

Vitalne funkcije Tome Nikolića stabilne

Mondo - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera SNS Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je danas član konzilijuma koji brine o Nikoliću, internista Ljubomir Ilić.

Vitalne funkcije Tomislava Nikolića stabilne

Prva Srpska TV - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je član konzilijuma koji brine o Nikoliću,internista Ljubomir Ilić.

Vitalne funkcije Tomislava Nikolića stabilne

Beta - 22.04.2011

BEOGRAD, 22. aprila 2011. (Beta) - Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je danas član konzilijuma koji brine o Nikoliću, internista Ljubomir Ilić.

Nikolić stabilno, uz uzimanje tečnosti

Vesti Online - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je u petak član konzilijuma koji brine o Nikoliću, internista Ljubomir Ilić.

Vitalne funkcije Tomislava Nikolića stabilne

Glas javnosti - 22.04.2011

BEOGRAD - Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je danas član konzilijuma koji brine o Nikoliću, internista Ljubomir Ilić.

Tomislav Nikolić stabilno

Novosti - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke su stabilne i on od juče postepeno unosi tečnost u organizam, saopštio je internista Ljubomir Ilić BEOGRAD - Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića su stabilne i ...

SNS: Tomo, lideru naš, prekini štrajk

Vesti Online - 22.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.

Predsedništvo SNS: Nikolić da prekine štrajk

Mondo - 22.04.2011

"Opšti politički interes je da Nikolić kao aktivan i zdrav lider nastavi svoju političku borbu, do konačnog sloma režima Borisa Tadića", rekao je Vučić.

Predsedništvo SNS pozvalo Nikolića da prekine štrajk

Beta - 22.04.2011

BEOGRAD, 22. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk gladju.

Nikolić stabilno, naprednjaci će ga večeras moliti da obustavi štrajk

R.S.Evropa - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera Srpske napredne stranke (SNS)Tomislava Nikolića stabilne nakon što je prekinuo štrajk žeđu, izjavio ljekar Kliničko bolničkog centra Beograd dr Ljubomir Ilić.

Pozivi Nikoliću da prekine štrajk

Prva Srpska TV - 22.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je Predsedništvo te stranke zatražilo od lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk gladju.

Čanak: Toma je zreo za penziju

Vesti Online - 22.04.2011

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak smatra da štrajk glađu i žeđu lidera SNS-a Tomislava Nikolića bio nepotreban, kao i da je on posle svega zreo za odlazak u političku penziju.

Nikolić za Uskrs odlučuje da li nastavlja štrajk glađu

Prva Srpska TV - 22.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u Beogradskom kliničkom centru da će za Uskrs doneti odluku o tome da li će nastaviti ili će prekinuti štrajk glađu.

Odluka o štrajku na Uskrs

Beta - 22.04.2011

BEOGRAD, 22. aprila 2011. (Beta) - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u petak da će na Uskrs, u nedelju 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk gladju i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest ...

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

EMG - 22.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio danas da će na Uskrs odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Nikolić stabilno, čestitao Uskrs patrijarhu

Mondo - 22.04.2011

Vitalne funkcije lidera SNS Tomislava Nikolića su stabilne i on postepeno uzima tečnost, izjavio je danas član konzilijuma koji brine o Nikoliću, internista Ljubomir Ilić. Nikolić je čestitao Uskrs patrijarhu srpskom Irineju.

Vučić: Dačiću, izađi iz vlasti

Vesti Online - 22.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas zamenika premijera Srbije Ivicu Dačića da napusti Vladu kako bi u Srbiji odmah bili raspisani izbori.

Sada se zna ko je ko u Srbiji

Danas - 22.04.2011

Beograd - Predsednik SNS Tomislav Nikolić najavio je juče da će odluku o eventualnom prekidu štrajka glađu doneti na Uskrs, kada će se, kako je rekao, videti „da li će biti jedini Srbin koji neće jesti uskršnja jaja“.

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

R.S.Evropa - 22.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da će na Uskrs, u nedelju 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Nikolić: Odluka o štrajku na Uskrs

Vesti Online - 22.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da će na Uskrs, u nedelju 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu i poručio da ta stranka neće napraviti nijedan gest kojim bi na silu izazvala izbore.

Nikolić: Odluka o prekidu štrajka na Vaskrs

Novosti - 22.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić najavio je da će na Uskrs odlučiti da li će prekinuti štrajk glađu. Zdravstveno stanje stabilno BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić najavio je danas da će na ...

Nikolić će uskoro voditi do promena u Srbiji

Beta - 22.04.2011

BEOGRAD, 22. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske Napredne Stranke (SNS) Aleksandra Vučić poručio je u petak da će šef stranke Tomislav Nikolić uskoro "stati na čelo kolone onih koji žele promene u Srbiji".

Toma prekida štrajk na Vaskrs?

Novosti - 22.04.2011

Pojačan pritisak na lidera SNS da što pre odustane od gladovanja. Nikolić: Videću da li ću biti jedini Srbin koji neće pojesti uskršnje jaje. Predsedništvo SNS i Štefan File zatražili da ne gladuje NA Uskrs ću da odlučim da li ću da ...

SNS: Posle Uskrsa u najžešću političku borbu

Mondo - 22.04.2011

Zamenik predsednika Srpske Napredne Stranke (SNS) Aleksandra Vučić poručio je večeras da će šef stranke Tomislav Nikolić uskoro "stati na čelo kolone onih koji žele promene u Srbiji".

Nikolić na Uskrs napušta bolnicu

Prva Srpska TV - 23.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava da sutra, na Uskrs, napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju Ljubomir Ilić.

Vučić: Toma se sprema za politički obračun

Vesti Online - 22.04.2011

Pred više od 2.000 pristalica Srpske Napredne Stranke (SNS) koji su se okupili večeras oko 19 sati ispred Beogradskog kliničko-bolničkog centra (KBC) gde je smešten lider SNS-a Tomislav Nikolić, zamenik predsednika Srpske Napredne Stranke ...

Nikoliću ugrožen život!

Kurir - 21.04.2011

BEOGRAD - Toma kritično! Doktor Ljubomir Ilić, član konzilijuma koji brine o zdravstvenom stanju predsednika SNS Tomislava Nikolića, izjavio je da su lideru naprednjaka ugrožene osnovne životne funkcije! On je apelovao na javnost, a ...

Nikolić: Do Uskrsa ću postiti i uzimati vodu

Blic - 21.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić potvrdio je danas da će na molbu patrijarha Irineja, od koga je primio usmenu i pisanu poruku, početi da uzima vodu, kao i da će postiti do Uskrsa, a kad prođe Uskrs, kako je rekao, ...

Nikolićevo stanje veoma zabrinjavajuće

Kurir - 21.04.2011

BEOGRAD - Član lekarskog konzilijuma, koji brine o zdravstvenom stanju lidera Srpske napredne stranke, Ljubomir Ilić izjavio je danas da je zdravstveo stanje Tomislava Nikolića veoma zabrinjavajuće zbog kontinuiranog štrajka žeđu, koji je ...

Vučić: Glavni cilj da Nikolić prekine štrajk

Blic - 21.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u ovom trenutku glavni cilj te stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu.

DS: Nikolićev štrajk je lični čin

RTS - 21.04.2011

Predsednik Izvršnog odbora DS-a Marko Đurišić očekuje da Tomislav Nikolić okonča štrajk glađu i vrati se prihvatljivim oblicima partijske borbe.

Đurišić: očekujem da nikolić okonča svoj štrajk

Kurir - 21.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Izvrsnog odbora Demokratske stranke (DS) Marko Đurišić izjavio je danas da očekuje od Tomislava Nikolića da okonča svoj štrajk i vrati se evropskim i demokratski prihvatljivim oblicima stranačke borbe.

Nikolić se pričestio

Kurir - 21.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas je prekinuo štrajk žeđu na molbu patrijarha Irineja, saznaje Kurir. Nikolić će nastaviti štrajk glađu.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu na molbu patrijarha

Kurir - 21.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas je prekinuo štrajk žeđu na molbu patrijarha Irineja. Lekar Ljubomir Ilić je saopštio da Nikolić nastavlja štrajk glađu.

Nikolić: Do Uskrsa ću uzimati vodu i naforu

Politika - 21.04.2011

BEOGRAD – Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji se danas pričestio, izjavio je da će do Uskrsa nastaviti da uzima vodu i naforu, koju mu je sveštenik posle pričešća ostavio.

AP: Nikolićev štrajk glađu doprinosi političkoj napetosti

Blic - 21.04.2011

BEOGRAD - Američka agencija Asošiejtid pres (AP) ocenila je danas da štrajk glađu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića doprinosi političkoj napetosti u Srbiji.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

Politika - 21.04.2011

Lidera Srpske napredne stranke pričestio njegov paroh otac Radič Radičević hlebom i vinom Tomislav Nikolić juče je prekinuo štrajk žeđu, ostavši uporan u nameri da nastavi štrajk glađu i dalje odbijajući hranu, ali i hranljive, kalorijske ...

Nikolić: Nisam štrajkovao zbog datuma, nego zbog sebe

Blic - 21.04.2011

BEOGRAD - Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke, posle šestog dana štrajka glađu i žeđu u intervjuu za “Blic” tvrdi da mu datum izbora više nije bitan.

Poslušao patrijarha: Toma na vodi do Vaskrsa

Press - 21.04.2011

Post - Odazivajući se na molbu patrijarha, Nikolić će do Vaskrsa uzimati vodu i naforu koju mu je ostavio sveštenik posle pričešća Posle šest dana bez hrane i vode, lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić juče je obustavio štrajk ...

Toma ne može da ustane iz kreveta!

ALO - 21.04.2011

Pet dana pošto je prestao da uzima hranu i vodu, lider naprednjaka potpuno je prikovan za krevet. Iako su mu lekari savetovali da zbog venske cirkulacije povremeno prošeta po svom bolničkom apartmanu, on, kako saznajemo, čak ne može da ode ...

Nikolić stabilno, Zečević u poseti

Glas javnosti - 21.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas posle popodnevne posete Tomislavu Nikoliću da je stanje lidera stranke isto kao i jutros - stabilno.

Stanje Nikolića veoma zabrinjavajuće

Vesti Online - 21.04.2011

Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića je veoma zabrinjavajuće i šestog daana štrajka lekari čine izuzetne napore da intravenski nadomeste elektrolite i tečnost, saopštio je jutros lekar Ljubomir Ilić.

Nikolićevo stanje veoma zabrinjavajuće

Beta - 21.04.2011

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića je veoma zabrinjavajuće i šestog daana štrajka lekari čine izuzetne napore da intravenski nadomeste elektrolite i tečnost, saopštio je ...

Zdravstveno stanje Nikolića zabrinjavajuće

Prva Srpska TV - 21.04.2011

Član lekarskog konzilijuma, koji brine o zdravstvenom stanju lidera Srpske napredne stranke, Ljubomir Ilić izjavio je jutros da je zdravstveno stanje Tomislava Nikolića veoma zabrinjavajuće zbog kontinuiranog štrajka žeđu, koji je ušao u ...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

Mondo - 21.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić obustavio je danas štrajk žeđu, na molbu patrijarha Irineja, saopštio je član tima lekara, koji brine o Nikolićevom zdravlju Ljubomir Ilić.

Glavni cilj da Nikolić prekine štrajk

Beta - 21.04.2011

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da je u ovom trenutku glavni cilj stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žedju.

Vučić: Cilj je uvjeriti Nikolića da prekine štrajk

R.S.Evropa - 21.04.2011

Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića je veoma zabrinjavajuće i šestog dana štrajka lječnici čine izuzetne napore da intravenski nadomjeste elektrolite i tečnost, saopćio je jutros dr Ljubomir Ilić.

Vučić: Cilj da Toma obustavi štrajk

Mondo - 21.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u ovom trenutku glavni cilj te stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu.

Lekari: Nikolić zabrinjavajuće

Novosti - 21.04.2011

Doktor Ljubomir Ilić najavio je da će u dalje lečenje Tomislava Nikolić biti uključeni i lekari anesteziolozi. Lider SNS danas će da se pričesti BEOGRAD - Zdravstveno stanje lidera naprednjaka Tomislava Nikolića je zabrinjavajuće, rekao je ...

Vučić: Izbori nam više nisu važni

Vesti Online - 21.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u ovom trenutku glavni cilj te stranke da ubedi lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu,nastavlja štrajk glađu

Prva Srpska TV - 21.04.2011

Predsednik SNS Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk žeđu, na molbu Patrijarha Irineja.Nikolić je prekinuo štrajk žeđu nakon što je primio pričest,šestog dana štrajka žeđu i glađu.

Velja Ilić: Tadić je neozbiljan

Vesti Online - 21.04.2011

- Boris Tadić je zaboravio da je predsednik države i ponaša se kao da je samo predsednik Demokratske stranke. Ceo svet nas opominje, korupcija cveta, država je u haosu, nismo doneli zakone koje su tražili iz Evropske unije i smatram da ...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

Vesti Online - 21.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je danas štrajk žeđu nakon pričesti. Lekari su mu na kašičicu dali malo vode, a tokom dana će postepeno povećavati količinu, saznaje "Blic".

Nikolić prekinuo štrajk žedju

Beta - 21.04.2011

BEOGRAD, 21. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je u četvrtak, na molbu patrijarha Irineja, štrajk žedju, a nastavlja štrajk gladju, saopštio je novinarima lekar Ljubomir Ilić.

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

EMG - 21.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo štrajk žeđu. Nikolić je štrajk žeđu prekinuo na molbu patrijarha Irineja, a nastavlja štrajk glađu, saopštio je novinarima lekar Ljubomir Ilić.

Vučić preti dok Toma gladuje!

Vesti Online - 21.04.2011

Srpska napredna stranka biće primorana da između Vaskrsa i 1. maja pozove celu Srbiju na masovni skup u Beograd ako zdravstveno stanje lidera SNS-a Tomislava Nikolića bude pogoršano.

Nikolić prekinuo štrajk žedju, ali nastavlja gladovati

R.S.Evropa - 21.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas se pričestio kruhom i vinom, čime je zapravo prekinuo šestodnevni štrajk gladju i žedju. Svećenik koji ga je pričestio rekao je da je Nikolić vjernik i da je pričest nešto "drugo od ...

Nikolić obustavio štrajk žeđu

Novosti - 21.04.2011

Lider naprednjaka, na molbu patrijarha Irineja, prekinuo štrajk žeđu. I dalje gladuje. Pričestio ga sveštenik Radić Radičević. U dalje lečenje biće uključeni i anesteziolozi BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić ...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu, nastavlja glađu

E-Novine - 21.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić saopštio je da je na molbu patrijarha Irineja, prekinuo štrajk žeđu, ali i da nastavlja štrajk glađu Nikolić je prekinuo štrajk žeđu nakon što je primio pričest, šestog dana štrajka žeđu ...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

R.S.Evropa - 21.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prekinuo je u sredu, na molbu patrijarha Irineja, štrajk žeđu, a nastavlja štrajk glađu, saopštio je novinarima lekar Ljubomir Ilić .

Nikolić do Uskrsa na vodi i nafori

Mondo - 21.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji se danas pričestio, izjavio je da će do Uskrsa nastaviti da uzima vodu i naforu, koju mu je sveštenik posle pričešća ostavio.

Čanak: Nikolić zreo za penziju

Mondo - 21.04.2011

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu. On je ocenio da je taj štrajk bio nepotreban.

Nikolić: Do Uskrsa ću uzimati vodu i naforu

Novosti - 21.04.2011

Lider naprednjaka, na molbu patrijarha Irineja, prekinuo štrajk žeđu. Pričestio ga sveštenik Radić Radičević BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji se danas pričestio, izjavio je da će do Uskrsa nastaviti da uzima vodu i ...

Bez naslova

Danas - 21.04.2011

Boris Tadić nije Gadafi. Time nisam rekla ništa loše o Gadafiju. Ne poznajem “velikog srpskog prijatelja” Muamera, al’ vidim da Boris neće fasovati njegovu sudbinu.

Politički promašaj lidera naprednjaka

R.S.Evropa - 21.04.2011

Odustajanjem od štrajka žeđu lider naprednjaka Tomislav Nikolić stavio je, na neki način, i tačku na političku temu broj jedan u Srbiji tokom proteklih šest dana.

Ishod štrajka uticaće na birače

Danas - 21.04.2011

Beograd - Odluka lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da štrajkujući, od juče „samo“ glađu, natera predsednika Srbije Borisa Tadića da raspiše prevremene izbore mogla bi da utiče na rejtinge SNS i DS, ali ne i na popularnost manjih ...

NIKOLIĆ: Videću posle Uskrsa šta ću da radim

Danas - 21.04.2011

Beograd - Šestog dana iscrpljujućeg štrajka, a petog dana bolničkog lečenja, lider naprednjaka Tomislav Nikolić počeo je juče da uzima tečnost, dok hranu, u bilo kom obliku, neće uzimati do Uskrsa.

Kraj štrajka žeđu

Novosti - 21.04.2011

Opozicioni vođa primio je na Veliki četvrtak pričest, naforu i vino, i samo na tome će biti do Uskrsa. Nikolić: Već sam mnogo postigao. Vlast: Vratiti se evropskim metodama PISMO patrijarha Irineja zatvorilo je samo prvi čin šestodnevne ...

Nikoliću daju infuziju, štrajk se bliži kraju

24sata - 20.04.2011

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić potvrdio je sinoć da lider naprednjaka Tomislav Nikolić ima problema sa funkcijom bubrega... ...da mu je nađen višak urina u krvi i da juče popodne počeo da prima infuziju, jer nalaz EKG pokazuje i ...

Toma: neću da se ubijem, samo postim!

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Ni porodica ne može da ga odvrati od štrajka! Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji već četvrti dan štrajkuje žeđu i glađu, a od juče je na aparatima i infuziji, poručio je da njegov štrajk treba da shvatimo kao „malo ...

Nikolić prekinuo štrajk žeđu

RTS - 21.04.2011

Zdravstveno stanje lidera naprednjaka Tomislava Nikolića je zabrinjavajuće, rekao doktor Ljubomir Ilić i najavio da će u dalje lečenje lidera naprednjaka biti uključeni i lekari anesteziolozi.

Velimir Ilić pozvao Tadića da popusti

Blic - 20.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i izrazio nadu da će biti pronađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića.

Kukan: Prevremeni izbori prepreka evrointegracijama Srbije

Blic - 20.04.2011

BRISEL - Šef delegacije Evropskog parlamenta za Jugoistočnu Evropu Eduard Kukan izjavio je da štrajk glađu nije način za sprovođenje politike opozicije u Srbiji i istakao da prevremeni izbori ne bi doneli pozitivne pomake za budućnost ...

Šest veterana štrajkuje glađu zbog presude Gotovini

Blic - 20.04.2011

ZAGREB - Šest hrvatskih veterana, koji štrajkuju glađu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zbog presude Haškog tribunala hrvatskim generalima, izjavili su danas da će u svom protestu "ići do kraja".

Velimir ilić pozvao Tadića da popusti

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i izrazio nadu da će biti pronađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića.

Kukan: Izbori prepreka ka EU

RTS - 20.04.2011

Prevremeni izbori ne bi se pozitivno odrazili na evrointegracije Srbije, ocenio šef delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Eduard Kukan. Štrajk glađu i žeđu Tomislava Nikolića nije pravi način opozicionog delovanja, smatra Kukan.

Kukan: prevremeni izbori prepreka za evrointegracije

Kurir - 20.04.2011

BRISEL - Šef delegacije Evropskog parlamenta za Jugoistočnu Evropu Eduard Kukan izjavio je da štrajk glađu nije način za sprovođenje politike opozicije u Srbiji i istakao da prevremeni izbori ne bi doneli pozitivne pomke za budućnost ...

Šest veterana štrajkuje glađu zbog presude gotovini

Kurir - 20.04.2011

ZAGREB - Šest hrvatskih veterana, koji štrajkuju glađu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zbog presude Haškog tribunala hrvatskim generalima, izjavili su da će u svom protestu "ići do kraja".

Vučić: nikolić ne odustaje od štrajka

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da lider te stranke Tomislav Nikolić u ovom trenutku ne namerava da prekine štrajk glađu i žeđu, iako naprednjaci to žele kako ne bi dodatno ugrozio ...

Ambasada: Konuzin posetio Nikolića kao ličnog poznanika

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin posetio je danas lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića kao ličnog poznanika, rečeno je Tanjugu u ambasadi Rusije.

Ljajić: Štrajk Nikolića pogrešan politički potez

Blic - 20.04.2011

VRNJAČKA BANJA - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić ocenio je danas da je odluka lidera naprednjaka Tomislava Nikolića da štrakuje glađu i žeđu pogrešan politički potez koji može dovesti do podela i sukobljavanja u Srbiji.

U Skupštini nastavljena polemika oko Nikolićevog štrajka

Blic - 20.04.2011

BEOGRAD - Poslanici u skupštini Srbije su danas "pretresli" amandmane na predložene izmene Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju, a ni ovoga puta nije izostala rasprava povodom štrajka lidera SNS Tomislava Nikolića koji na taj način traži ...

Nikoliću ugrožene osnovne životne funkcije

Blic - 20.04.2011

BEOGRAD - Tomislavu Nikoliću, koji pet dana štrajkuje žeđu i glađu ugrožene su osnovne životne funkcije, a lekari to još dugo ne mogu da nadomešćuju infuzijom, poslednji je izveštaj konzilijuma lekara koji leče Nikolića u Kliničkom ...

Valjevo: Odbornici Nove Srbije okončali štrajk glađu

Blic - 20.04.2011

VALJEVO - Odbornici Nove Srbije u Skupštini grada Valjeva prekinuli su štrajk glađu započet u nedelju, javili su danas lokalni elektronski mediji.

Ko će sutra pričestiti Nikolića?

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić sutra će se pričestiti, u KBC na Novom Beogradu, izjavio je danas njegov zamenik Aleksandar Vučić. Ko će ga pričestiti - u ovom trenutku nije poznato.

Nikolić stabilno, Zečević u poseti

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas posle popodnevne posete Tomislavu Nikoliću da je stanje lidera stranke isto kao i jutros - stabilno.

Koštunica u poseti Nikoliću

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Lekarski konzilijum koji leči predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića apelovao je danas na njega da prestane da odbija da uzima tečnost jer mu to ozbiljno ugrožava život, rekao je danas lekar Ljubomir Ilić.

Koštunica: nikolić potreban kao aktivan političar

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Predsednik SNS Tomislav Nikolić potreban je Srbiji "kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao je danas lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica nakon što je u bolnici posetio Nikolića koji pet dana štrajkuje glađu ...

Peti dan štrajka Nikolića

RTS - 20.04.2011

Lekarski konzilijum, koji se brine o Tomislavu Nikoliću, apelovao na njega da prestane štrajk žeđu, jer mu to ozbiljno ugrožava život. Nikolić je svestan i komunicira, ali je iznuren i gubi jedan kilogram dnevno, kažu lekari.

Dušan Petrović pozvao Nikolića da prekine štrajk

Blic - 20.04.2011

BEOGRAD - Ministar poljoprivrede i trgovine i potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović pozvao je večeras predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu i žeđi i ocenio da je taj štrajk loša politička ...

Vučić pozvao vlast da još jednom razmisli o zahtevu SNS-a

Blic - 20.04.2011

BEOGRAD - Obraćanjem potpredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, večeras je završen protest oko 4.000 pristalica SNS. "Želim da vas obavestim...

Protest naprednjaka U Loznici, Nišu i Aranđelovcu

Kurir - 20.04.2011

LOZNICA - Protest pristalica Srpske napredne stranke (SNS) održan je u Loznici, drugi dan uzastopno, sa ciljem podrške lideru te stranke Tomislavu Nikoliću.

Nikolić insistira samo na infuzijama

Politika - 20.04.2011

Lider „naprednjaka” odbija da mu se u terapiju uključe hranljivi rastvori Tomislav Nikolić je i juče primao infuziju, ali je, uprkos insistiranju lekara, odbio mogućnost da mu se uključe hranljivi rastvori, takozvana parenteralna ishrana ...

Vučić poziva celu Srbiju u Beograd

Politika - 20.04.2011

Tomislav Nikolić ne namerava da prekine štrajk glađu i žeđu iako naprednjaci to žele, kaže zamenik predsednika SNS-a Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić u ovom trenutku ne namerava da prekine štrajk glađu i žeđu, iako ...

Konuzin i Nikolić pričali u četiri oka

Press - 20.04.2011

Ilić: Toma je uporan kao mazga, Boris Tadić da popusti Smršao pet kilograma ... Tomislav Nikolić Lider naprednjaka i dalje, i pored brojnih apela političkih protivnika, evropskih zvaničnika, ali i stranačkih kolega već šest dana ne ...

Vučić: u Srbiji se vodi brutalna kampanja protiv Nikolića

Kurir - 20.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je tokom protesta SNS ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu, da se u Srbiji "vodi monstruozna i brutalna kampanja" protiv lidera naprednjaka ...

Toma pričešćem prekida štrajk!

ALO - 20.04.2011

Tomislav Nikolić, lider naprednjaka koji od subote ne uzima ni hranu ni vodu, najavio je da će sutra, na Veliki četvrtak, primiti pričest, čime će praktično prekinuti štrajk glađu i žeđu.

Štrajkuju glađu zbog presude Gotovini

Vesti Online - 20.04.2011

Petorica hrvatskih ratnih vetarana štrajkuju glađu u Zagrebu, zbog nezadovoljstva osuđujućom haškom presudom generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Politička nestabilnost šteti ulasku u EU

Vesti Online - 20.04.2011

Evropski parlamentarci upozorili su srpske kolege, tokom dvodnevnog interparlamentarnog sastanka u Briselu, da sadašnja politička nestabilnost šteti evropskim integracijama Srbije, a dve parlamentarne delegacije zajednički su pozvale ...

Konuzin kod Nikolića

Prva Srpska TV - 20.04.2011

Ambasador Ruske federacije u Beogradu Aleksandar Konuzin došao je u posetu lideru Srpske napredne stranke (SNS) Tomislavu Nikoliću, koji štrajkuje glađu i žeđu.

Ilić pozvao Tadića da popusti

Beta - 20.04.2011

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je u sredu predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i izrazio nadu da će biti pronadjeno rešenje povodom štrajka gladju lidera Srpske napredne stranke (SNS) ...

Ilić pozvao Tadića da popusti

EMG - 20.04.2011

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da popusti i dodao kako se nada da će biti nađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića.

Veterani štrajkuju glađu zbog Gotovine

Mondo - 20.04.2011

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića šest hrvatskih veterana, koji štrajkuju glađu zbog presude Haškog tribunala hrvatskim generalima, izjavili su danas da će u svom protestu "ići do kraja".

Kukan: Prevremeni izbori prepreka evrointegracijama Srbije

R.S.Evropa - 20.04.2011

Šef delegacije Evropskog parlamenta za Jugoistočnu Evropu Eduard Kukan izjavio je da štrajk glađu nije način za sprovođenje politike opozicije u Srbiji i istakao da prevremeni izbori ne bi doneli pozitivne pomake za budućnost ...

Velja Ilić: Tadiću, popusti

Vesti Online - 20.04.2011

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i izrazio nadu da će biti pronađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića.

Velimir Ilić pozvao Tadića da popusti

Prva Srpska TV - 20.04.2011

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i izrazio nadu da će biti pronađeno rešenje povodom štrajka glađu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića.

Nikolić ne odustaje

Mondo - 20.04.2011

Aleksandar Vučić izjavio je da lider te stranke u ovom trenutku ne namerava da prekine štrajk glađu i žeđu. Lekari kažu je stanje Nikolića stabilno. Ruski ambasador zamolio je Velju Ilića da izađe iz bolničke sobe.

Vučić: Ako Nikoliću bude gore, cela Srbija u Beograd

Prva Srpska TV - 20.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da će ta stranka biti primorana da sledeće nedelje u Beogradu organizuje masovni skup, ako stanje lidera naprednjaka Tomislava Nikolića bude pogoršano.

Ako Nikoliću bude gore, cela Srbija u Beograd

Beta - 20.04.2011

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da će ta stranka biti primorana da sledeće nedelje u Beogradu organizuje masovni skup, ako stanje lidera naprednjaka ...

Vučić: Nikolić ne odustaje od štrajka

Vesti Online - 20.04.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da lider te stranke Tomislav Nikolić u ovom trenutku ne namerava da prekine štrajk glađu i žeđu, iako naprednjaci to žele kako ne bi dodatno ugrozio svoje ...

Ko će pričestiti Tomu?

Mondo - 20.04.2011

Štrajk glađu i žeđu lidera Srspke napredne stranke pored političkih donosi i crkvene komplikacije. Najava Tomislava Nikolića da će se sutra pričestiti dolazi posle upozorenja patrijarha Irineja da takvo gladovanje nije hrišćanski post, pa ...

Lekar: Nikoliću ugrožene životne funkcije

Prva Srpska TV - 20.04.2011

Član konzilijuma lekara dr Ljubomir Ilić, koji brine o zdravstvenom stanju predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, apelovao je danas na javnost, posebno medije, da utiču na to da Nikolić prekine štrajk žeđu, kako bi ...

VUČIĆ: Srbija stiže u Beograd

Danas - 20.04.2011

Beograd - Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je juče da će ta stranka biti „primorana“ da sledeće sedmice u Beogradu organizuje masovni skup, ukoliko zdravstveno stanje Tomislava Nikolića bude pogoršano.

Nikoliću ugrožene osnovne životne funkcije

Novosti - 20.04.2011

Štrajk žeđu ugrožava osnovne životne funkcije lidera naprednjaka, upozorio je lekar Ljubomir Ilić. Nikolića posetio i Koštinica BEOGRAD - Štrajk žeđu ugrožava osnovne životne funkcije lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, upozorio je ...

Lekari: Nikolić i na infuziji životno ugrožen

Mondo - 20.04.2011

Štrajk žeđi ugrožava osnovne životne funkcije jer se intravenozno ne može nadoknaditi sve iz normalnog uzimanja tečnosti, kažu lekari iz konzilijuma koji se brine o zdravlju lidera Srpske napredne stranke koga je danas obišao i ruski ...

Nikolić očekivao da Dačić prelomi

Danas - 20.04.2011

Brisel, Beograd - Lider SNS Tomislav Nikolić doneo je odluku da stupi u štrajk glađu i žeđu na samom početku mitinga, 16. aprila u Beogradu, kada mu je definitivno postalo jasno da SPS, s čijim je predsednikom Ivicom Dačićem bio u kontaktu ...

U poseti Koštunica i Konuzin

Danas - 20.04.2011

Beograd - Članovi lekarskog konzilijuma koji nadgledaju zdravstveno stanje Tomislava Nikolića u KBC na Novom Beogradu saopštili su juče da pokušavaju da utiču na lidera SNS da počne bar da uzima tečnost, jer mu je ugrožen život.

ILIĆ: Rok Tadiću je danas

Danas - 20.04.2011

Beograd - I jučerašnje zasedanje Skupštine Srbije, kojim je predsedavala Gordana Čomić iz DS, obeležila je polemika poslanika SRS i naprednjaka o zdravstvenom stanju i razlozima za štrajka Tomislava Nikolića.

Koštunica kod Tome: Srbija te treba, izađi iz bolnice

Vesti Online - 20.04.2011

"Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić potreban je Srbiji kao aktivan političar, a ne u bolnici", rekao je lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pošto je u bolnici posetio Nikolića koji pet dana štrajkuje glađu ...

Protest SNS ispred RTS

Beta - 20.04.2011

BEOGRAD, 20. aprila 2011. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je u sredu uveče tokom protesta SNS ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu, da se u Srbiji "vodi monstruozna i brutalna ...

Vučić: Bez Tome ne možemo

Novosti - 20.04.2011

Pošaljemo poruku Tomi da bez njega ne možemo, da još jednom razmisli i prekine štrajk glađu i žeđu, rekao je u sredu uveče zamenik predsednika SNS BEOGRAD - Pošaljemo poruku Tomi da bez njega ne možemo, da još jednom razmisli i prekine ...

Tomi otkazuju organi

Novosti - 20.04.2011

Štrajk lidera SNS petog dana ušao u još dramatičniju fazu, a izlaz iz političke agonije nije ni na vidiku. Očekuje se da već u četvrtak zapadne sile pojačaju pritisak da se politička agonija razreši pre Uskrsa RAZREŠENjE životne bitke koju ...

Demonstracije SNS ispred zgrade RTS-a

Mondo - 20.04.2011

Zamenik predsednika stranke Aleksandar Vučić rekao je večeras ispred centrale javnog servisa, da se u Srbiji "vodi monstruozna kampanja" protiv lidera naprednjaka koji pet dana štrajkuje žeđu i glađu.

Pristalice SNS protestovale ispred RTS-a

EMG - 20.04.2011

Nekilo hiljada građana prisustvovalo performansu Srpske napredne stranke (SNS) ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Beogradu. Naprednjaci su tim skupom izrazili nezadovoljstvo izveštavanjem javnog servisa o štrajku glađu i žeđu ...

Protest ispred zgrade RTS

Danas - 20.04.2011

Beograd - Nekoliko hiljada pristalica narodnjačke koalicije sinoć se okupilo ispred RTS u Takovskoj ulici kako bi izrazili nezadovoljstvo izveštavanjem o štrajku glađu i žeđu lidera SNS Tomislava Nikolića.

Nikolićevo stanje zabrinjavajuće

RTS - 19.04.2011

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić kaže da "nema nikakvih dilema" i da ne odustaje od štrajka. Nisam u ovo ušao da bih se igrao sa Srbijom, ističe Nikolić. Lekari kažu da je Nikolićevo stanje zabrinjavajuće.

Vučić: nikolić se u utorak obraća novinarima

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u utorak će se obratiti novinarima, najavio je u ponedeljak veče u Beogradu zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić pošto je obišao lidera stranke koji već treći dan ...

Nikolićevo stanje zabrinjavajuće

24sata - 19.04.2011

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke, demantovao je noćas tvrdnje predsednika GO SNS Nebojše Stefanovića, koji je na mitingu u parku... ..

Protest SNS-a

RTS - 19.04.2011

Pristalice SNS-a okupile se ispred zgrade Radio-televizije Srbije, protestujući zbog, kako su naveli, neobjektivnog izveštavanja o štrajku glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića.

Beko, Džaja i Irinej Kod Tome

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Ne odustaje. Bled i skoro nepomičan u bolničkoj postelji sobe 117 u privatnom Kliničko-bolničkom centru na Novom Beogradu, bez kapi vode i trunke hrane, sa braunilom (intravenska igla, prim. aut.

Naprednjaci nemaju „plan B“?

DW - 19.04.2011

Štrajk glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića se nastavlja, a Srpska napredna stranka (SNS) nastavlja sa pritiskom na vlast. Može li doći do radikalizacije političkih protesta u Srbiji? Lider naprednjaka Tomislav Nikolić bar za ...

Dr Ilić: Nikolićevo zdravstveno stanje stabilno

Blic - 19.04.2011

U 13.00 u Beogradskom Kliničko bolničkom centru novinarima će se obratiti predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, potvrdila je jutros SNS.

Nikolić treći dan u bolnici

RTS - 19.04.2011

Zdravstveno stanje predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića je stabilno, posle intenziviranja terapije, izjavio doktor Ljubomir Ilić.

Dr Ilić: nikolić bolje

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Član lekarskog konzilijuma koji prati zdravstveno stanje Tomislava Nikolića, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, dr Ljubomir Ilić izjavio je da je posle intenziviranja terapije lider Srpske napredne stranke u stabilnom ...

Prepirka zbog Nikolića

RTS - 19.04.2011

Štrajk glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića bio je tema polemika u Skupštini. Poslanici SRS-a tvrde da je u pitanju farsa, dok SNS kaže da je stanje Nikolića kritično.

Džunić posustao u štrajku žeđu, Stanković nastavlja

Kurir - 19.04.2011

NIŠ - Poverenik Opštinskog odbora Palilula Srpske napredne stranke u Nišu Boban Džunić prekinuo je štrajk glađu i žeđu, u koji je stupio u znak podrške Tomislavu Nikoliću, dok član Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Miodrag ...

Glađu i žeđu do neopredeljenih

Blic - 19.04.2011

Pozadina iznenadne i naizgled iracionalne odluke Tomislava Nikolića, predsednika Srpske napredne stranke, da štrajkom glađu i žeđu do smrti iznudi vanredne parlamentarne izbore za osam meseci, mogla bi da ima i svoj racionalni deo.

Nikolić prima infuziju da se spreče zdravstvene komplikacije

Blic - 19.04.2011

BEOGRAD - Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke koji štrajkuje žeđu i glađu od subote ujutru, počeo je danas nešto pre 17 časova da prima infuziju po savetu lekara jer su mu se nalazi bubrega i EKG pogoršali.

Nikolić ne odustaje od štrajka

RTS - 19.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da nastavlja štrajk glađu i žeđu i najavio da će se u četvrtak pričestiti. Zdravstveno stanje Tomislava Nikolića je stabilno, posle intenziviranja terapije, kažu lekari.

Vučić: pokušao sam da odvratim Nikolića od štrajka

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vucić izjavio je danas da je stanje lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu loše, da je on pokušao da ga odvrati od toga, ali - nije uspeo.

Radikali: Vučić "nasankao" Nikolića

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Štrajk glađu I žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića izazvao je danas oštru polemiku između SNS I SRS, posle tvrdnji poslanika radikala da je takav vid političkog protesta Nikolića farsa.

Nikolić: popodne ću početi da primam terapiju

Kurir - 19.04.2011

OGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, izjavio je danas da će popodne morati da počne da prima terapiju, odnosno infuziju koju dosad nije dobijao, jer mu je "pogoršano stanje ...

Brisel apeluje na Nikolića da prekine štrajk

DW - 19.04.2011

Delegacije Evropskog parlamenta i Skupštine Srbije sa sastanka u Briselu uputile su apel, lideru Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću da prekine sa štrajkom glađu i žeđu.

Amfilohije demantovao Vučića

Kurir - 19.04.2011

CETINJE - Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je danas zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji je rekao da je on navodno "stao na stranu" lidera naprednjaka Tomislava Nikolića koji od subote ...

Nikolić na infuziji

RTS - 19.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da nastavlja štrajk glađu i žeđu i najavio da će se u četvrtak pričestiti. Zdravstveno stanje Tomislava Nikolića je stabilno, posle intenziviranja terapije, kažu lekari.

Amfilohije nije podržao Nikolića

RTS - 19.04.2011

Mitropolit crnogorsko-prmorski Amfilohije nije podržao štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića. Mitropolit je pozvao Nikolića da pronađe "adekvatniji način za ostvarivanje političkih ciljeva".

Nikolić na infuziji, počeli da mu popuštaju organi

Politika - 19.04.2011

BEOGRAD – Lider naprednjaka Tomislav Nikolić priključen je danas popodne na infuziju, saopštila je danas novinarima lekar KBC Novi Beograd Tanja Stančić Milojević.

Protesti podrške Nikoliću u nekoliko gradova Srbije

Blic - 19.04.2011

BEOGRAD - U pojedinim gradovima i opštinama Srbije danas su održani skupovi podrške lideru SNS Tomislavu Nikoliću, koji od subote štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Verski analitičari o Nikoliću: Pričest je uzimanje hleba i vode

Blic - 19.04.2011

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva ne dopušta post tokom kojeg se dozvoljava uzdržavanje od svake hrane i pića, a pričest podrazumeva uzimanje hleba i vina, što bi bio prekid štrajka glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, ...

Drašković: Mnogo je onih koji žele Nikolićevu smrt

Blic - 19.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je danas da je to što je predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić počeo da prima infuziju dobra vest, kojoj se mnogi, ipak, nisu obradovali jer žele njegovu smrt.

Nikolić na infuziji

Politika - 19.04.2011

Lider SNS-a i dalje odbija uzimanje hrane. „Tomislav Nikolić je juče počeo da prima infuziju u privatnoj ustanovi „Beogradski KBC” i nalazi se na kontinuiranoj infuzionoj terapiji”, potvrdila je za „Politiku” dr Tanja Stančić-Milojević, ...

Pričest je uzimanje hleba i vode

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva ne dopušta post tokom kojeg se dozvoljava uzdržavanje od svake hrane i pića, a pričest podrazumeva uzimanje hleba i vina, što bi bio prekid štrajka glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, ...

Božović: nikolić U opsesiji koja je velika greška

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Sociolog Ratko Božović smatra da je Tomislav Nikolić u opsesiji koja je velika, intimna greška. "Mislim da ga je virus vlasti malo više dodirnuo nego što je normalno.

DRAŠKOVIĆ: Mnogo je onih koji žele nikolićevu smrt

Kurir - 19.04.2011

BEOGRAD - Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da je to što je predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić počeo da prima infuziju dobra vest, kojoj se mnogi, ipak, nisu obradovali jer žele njegovu smrt.

Lider SNS: Ići ću dokle treba

Politika - 19.04.2011

Molim Njegovu svetost da mi oprosti, ja ne pokušavam da se ubijem već ovo doživljavam kao malo rigorozniji post, rekao juče predsednik SNS-a „Nastaviću sa štrajkom i ići ću dokle je potrebno”, poručio je juče Tomislav Nikolić, predsednik ...

Nikoliću otkazuju bubrezi!

ALO - 19.04.2011

Uprkos drastičnom pogoršanju zdravstvenog stanja, lider naprednjaka Tomislav Nikolić i juče je, treći dan štrajka, odbio da uzima vodu i hranu. Kako je rekao zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, lekari su u podne pronašli kod ...

Bezumna hajka protiv Tomislava Nikolića

Glas javnosti - 19.04.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) osudila je, kako je navela, "bezumnu kampanju" koju vode predstavnici vlasti i njima naklonjeni mediji protiv lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući ...

Štrajk Nikolića odbija strane investitore

Glas javnosti - 19.04.2011

BEOGRAD - Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio je da će se štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića negativno odraziti na dolazak stranih investitora.

EU će da prekine agoniju Tome

Mondo - 19.04.2011

Mali su izgledi da bi, bez stranog posredovanja moglo doći do kompromisa između dve vodeće partije opozicije i vlasti o datumu održavanja prevremenih izbora.

Nikolić se danas obraća novinarima?

Mondo - 19.04.2011

Lider SNS Tomislav Nikolić, koji štrajkuje glađu i žeđu, danas bi mogao da se obrati novinarima, ako mu to zdravstveno stanje bude dozvolilo, najavio Aleksandar Vučić.

Nikolić se danas obraća novinarima

Prva Srpska TV - 19.04.2011

Lider SNS Tomislav Nikolić, koji štrajkuje glađu i žeđu, održaće vanrednu konferencioju za novinare Tomislav Nikolić priključen je na aparatei njegovo stanje je teško, izjavio je sinoć na protesu naprednjaka predsednik Gradskog dobora SNS ...

Skup SNS-a završen mirno

EMG - 19.04.2011

Sinoć u Pionirskom parku u Beogradu održan skup podrške predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću. Funkcioneri te stranke su na skupu još jednom pozvali predsednika Srbije Borisa Tadića da raspiše vanredne parlamentarne izbore ...

"Zbog Nikolića Srbija možda ne dobije status kandidata"

Vesti Online - 19.04.2011

Zbog krize izazvane štrajkom lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, može se dogoditi da Srbija u decembru ne dobije status kandidata za EU, smatra beogradski pravnik Slobodan Vučetić.

Lider naprednjaka danas bolje

Beta - 19.04.2011

BEOGRAD, 19. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrakuje gladju i žedju, u utorak je bolje, stabilan je i bez poremećaja svesti, izjavio je u ime konzilijuma lekara Beogradskog ...

Nikolić stabilno i bez poremećaja svijesti

R.S.Evropa - 19.04.2011

Predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štraka gladju i žedju, danas je bolje, stabilan je i bez poremećaja svijesti, izjavio je u ime lječničkog konzilija Beogradskog kliničko-bolničkog centra Ljubomir Ilić.

Lekari: Nikolić stabilno

Novosti - 19.04.2011

Lider SNS Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, posle intenziviranja terapije u stabilnom stanju i bez poremećaja svesti. Naprednjaci najavili njegovo obraćanje u 13 časova BEOGRAD - Član lekarskog konzilijuma koji ...

Toma: Primiću infuziju popodne!

Mondo - 19.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, jedva govoreći, izjavio je danas da je pristao da popodne primi infuziju, ali je naveo da nastavlja protest i da nema nameru da ugrozi svoj život.

Nišlija posustao u štrajku žeđu

Mondo - 19.04.2011

Poverenik Opštinskog odbora Palilula Srpske napredne stranke u Nišu Boban Džunić prekinuo je štrajk glađu i žeđu, u koji je stupio u znak podrške Tomislavu Nikoliću - javila je niška regionalna televizija "Zona".

Oštra polemika SRS i SNS o štrajku Tomislava Nikolića

EMG - 19.04.2011

Početak sednice Skupštine Srbije danas je obeležila oštra polemika poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) i Srpske napredne stranke (SNS) o štrajku glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića tokom koje su radikali izrazili sumnju ...

Oštra polemika SRS i SNS o štrajku Nikolića

Beta - 19.04.2011

BEOGRAD, 19. aprila 2011. (Beta) - Početak sednice Skupštine Srbije u utorak je obeležila oštra polemika poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) i Srpske napredne stranke (SNS) o štrajku gladju i žedju lidera naprednjaka Tomislava ...

A šta ako Toma umre?

Vesti Online - 19.04.2011

Tomislav Nikolić je iznenadio i Srbiju i svet svojim radikalnim štrajkom. Da ne uzima samo hranu, bilo bi vremena da se medijska mašinerija baci na njega i da ga samelje na komadiće, sve do uništavanja trenutno veoma visokog rejtinga, ...

Toma je cirkuzant, izležava se u bolnici

Vesti Online - 19.04.2011

Početak sednice Skupštine Srbije danas je obeležila oštra polemika poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) i Srpske napredne stranke (SNS) o štrajku glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića tokom koje su radikali izrazili sumnju ...

Vučić: Pokušao sam da odvratim Nikolića

Mondo - 19.04.2011

Vučić tvrdi da je pokušao da ubedi Nikolića da prekine štrajk. Poverenik OO Palilula SNS u Nišu Boban Džunić prekinuo je štrajk glađu i žeđu. Protesti naprednjaka po Srbiji.

Lavrov: Nikolićev štrajk unutrašnje pitanje Srbije

R.S.Evropa - 19.04.2011

Šef ruske diplomacije Sergei Lavrov izjavio je danas da je štrajk gladju i žedju lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića "unutrašnje pitanje Srbije" i da Rusija računa da će se sve političke snage ponašati "u zakonskim okvirima".

Da sam ja k'o Toma, Vojvodina bi dosad bila kontinent

Vesti Online - 19.04.2011

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu.

Tomislav Nikolić od popodneva na infuziji

Prva Srpska TV - 19.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da nastavlja sa štrajkom glađu, a pošto mu se stanje bubrega i srca pogoršalo lekari će najverovatnije posle podne početi sa ozbiljnijim zdravstvenim tretmanom, koji će ...

Radeta: Toma je cirkuzant koji se izležava

Mondo - 19.04.2011

U Skušpštini Srbije radikali osuli paljbu po Tomislavu Nikoliću. Čedomir Jovanović kaže da je Toma pobedio jer je Srbiju politički vratio u kamneo doba.

Skupština: ko je "nasankao" Nikolića

Prva Srpska TV - 19.04.2011

Sednica republičkog parlamenta počela je danas polemikom poslanika Srpske radikalne stranke i Srpske napredne stranke oko štrajka glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, a radikali su tom prilikom ocenili da je sve to samo ...

Cirkuzant pred kamerama

E-Novine - 19.04.2011

Početak sednice Skupštine Srbije obeležila je oštra retorika poslanika Srpske radikalne stranke o štrajku glađu i žeđu lidera SNS Tomislava Nikolića Poslanica Šešeljeve SRS Vjerica Radeta kazala je da je Nikolićev štrajk glađu i žeđu ...

Nikolić popodne na infuziji?

Vesti Online - 19.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da nastavlja sa štrajkom glađu, a pošto mu se stanje bubrega i srca pogoršalo lekari će najverovatnije posle podne početi sa ozbiljnijim zdravstvenim tretmanom, ...

Nikolić će početi da prima terapiju

Beta - 19.04.2011

BEOGRAD, 19. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrajkuje gladju i žedju, izjavio je u utorak da će popodne morati da počne da prima terapiju koju dosad nije dobijao, jer mu je ...

Nikolić na infuziji, organi popuštaju

Vesti Online - 19.04.2011

Laboratorijski i drugi nalazi lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića ukazuju na popuštanje pojedinih organa i organskih sistema, saopštila je članica konzilijuma koji brine o Nikoliću, lekar internista Tanja Stančić-Milojević.

Nikolić: Nastavljam štrajk

Novosti - 19.04.2011

Lider SNS poručio da ne odustaje. Evropski parlamentaci apelovani na Nikolića da odmah prekine štrajk. Popodne intenziviranje terapije BEOGRAD - Lider SNS Tomislav Nikolić rekao je danas da nastavlja štrajk glađu i žeđu i najavio da će se ...

Nikolić: Štrajkujem, ali neću ugroziti život

R.S.Evropa - 19.04.2011

Nakon četiri dana štrajka bez hrane i vode, predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić prvi put se obratio javnosti. Saopštio je da će od utorka prihvatiti terepiju i infuziju, ali nije mogao precizirati koliko dugo će još ...

Cilj štrajka nije moje samoubistvo

E-Novine - 19.04.2011

Nikolić je rekao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši, a narod da se obogati "Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je ...

Nikolić poručio iz bolesničke sobe da nastavlja štrajk

R.S.Evropa - 19.04.2011

Predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrajka gladju i žedju, izjavio je danas da će popodne morati početi primati terapiju, odnosno infuziju koju dosad nije dobijao, jer mu je "pogoršano stanje bubrega i ...

NIKOLIĆ: Popodne ću početi da primam terapiju

Danas - 19.04.2011

Beograd - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, izjavio je danas da će popodne morati da počne da prima terapiju, odnosno infuziju koju dosad nije dobijao, jer mu je "pogoršano stanje ...

SNS: Podrška Nikoliću širom Srbije

Vesti Online - 19.04.2011

U mnogim gradovima u Srbiji članovi Srpske napredne stranke izašli su na ulice kako bi pružili podršku svom lideru, Tomislavu Nikoliću, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje vanrednih izbora.

Nikolić na infuziji

Novosti - 19.04.2011

Lider SNS počeo je da prima infuziju. Ranije danas poručio: Ne želim da se ubijem, trenutno rigorozno postim, a pitanje je kako će to da se završi.

Brisel zabrinut zbog priče o izborima u Srbiji

R.S.Evropa - 19.04.2011

Koliku cena Srbija može da plati, ukoliko se brzo ne završi najnovija kriza izazvana štrajkom glađu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića koji na taj način pokušava da izdejstvuje raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora do kraja ...

Nikolić ima problema sa bubrezima

Mondo - 19.04.2011

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da lider te stranke ima problema sa bubrezima, da su mu doktori našli višak urina u krvi i da je zato prema njemu morala da bude primenjena terapija, prenosi Tanjug.

Nikoliću popuštaju organi

Beta - 19.04.2011

BEOGRAD, 19. aprila 2011. (Beta) - Laboratorijski i drugi nalazi lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića ukazuju na popuštanje pojedinih organa i organskih sistema, saopštila je u utorak članica konzilijuma koji brine o Nikoliću, ...

Lječnici saopćili da se Nikolićevo zdravlje pogoršava

R.S.Evropa - 19.04.2011

Laboratorijski i drugi nalazi lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića ukazuju na popuštanje pojedinih organa i organskih sistema, saopćila je danas članica konzilija Tanja Stančić-Milojević.

Lekar: Nikoliću popuštaju organi

EMG - 19.04.2011

Laboratorijski i drugi nalazi lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića ukazuju na popuštanje pojedinih organa i organskih sistema, saopštila članica konzilijuma koji brine o Nikoliću, lekarka-internistkinja Tanja Stančić-Milojević.

Evropa protiv ekstremne borbe

Danas - 19.04.2011

Brisel, Beograd - Komesar za proširenje EU Štefan File i predstavnici Evropskog parlamenta usprotivili su se juče načinu političke borbe za koju se opredelio lider naprednjaka Tomislav Nikolić i upozorili ga da, pored toga što ugrožava ...

NIKOLIĆ: Još nema nagoveštaja kompromisa

Danas - 19.04.2011

Beograd - Lider naprednjaka Tomislav Nikolić, koji je danas u petom danu štrajka glađu i žeđu, izjavio je juče popodne da ga još niko iz vlasti nije posetio u bolnici, osim ministra zdravlja Zorana Stankovića, i istakao da za sada „nema ...

DS ćuti, u akciji SRS

Danas - 19.04.2011

Beograd - Niko od funkcionera Demokratske stranke, u Narodnoj skupštini, ali i van nje, juče nije želeo da komentariše nastavak štrajka Tomislava Nikolića, kao ni proteste koje naprednjaci organizuju u desetak gradova Srbije.

Drašković: Mnogi žele Nikolićevu smrt

Mondo - 19.04.2011

Lider Srpskog pokreta obnove, svojevremeno i sam poliitčki štrajkač glađu, kaže da vest o priključenju infuzije lideru naprednjaka mnoge ne raduje. "U Srbiji ima dosta onih koji su nesrećni zbog toga što je Nikolić počeo da prima infuziju .

Rent-a-Srbija

Danas - 19.04.2011

Sećam se, kao juče da je bilo, proleća 1980. godine. Iznenada se, u cvetu starosti, razboleo doživotni predsednik SFRJ i „najbolji sin naših naroda i narodnosti“ Josip Broz Tito.

Ulični protesti naprednjaka u znak podrške Tomislavu Nikoliću

Danas - 19.04.2011

Kruševac: Najradikalniji protest Kruševac - Naprednjaci u Kruševcu nastavili su juče prepodne protest ispred zgrade Gradske uprave i negirali navode poslanika DS Srđana Milivojevića da su u ponedeljak uveče upali u dvorište njegove kuće.

Drašković: Mnogo je onih koji žele Nikolićevu smrt

EMG - 19.04.2011

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio da je to što je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić počeo da prima infuziju dobra vest, kojoj se mnogi, ipak, nisu obradovali jer žele njegovu smrt.

Evropa pozvala Tomu da prekine štrajk

Mondo - 19.04.2011

Delegacije evropskog i srpskog parlamenta u zajedničkoj deklaraciji pozvale Nikolića "da odmah prekine štrajk glađu" i da se politička borba vrati u institucije.

SNS nastavlja pritisak protestima po Srbiji

Mondo - 19.04.2011

Pristalice Srpske napredne stranke danas su u više gradova Srbije održali skupove podrške stranačkom lideru Tomislavu Nikoliću, zahtevajući raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Evropi smeta Tomin štrajk

Novosti - 19.04.2011

Lider SNS priključen na infuziju, i dalje ne uzima hranu i vodu, a u rasplet se direktno uključio i Brisel. Nikolić: Neću da se ubijem, niti da destabilizujem Srbiju.

Gandi iz našeg sokaka

Blic - 18.04.2011

Pun sam uvažavanja za ljude koji su spremni sebe da žrtvuju radi nekog visokomoralnog načela i cilja. Toma Nikolić, lider Srpske napredne stranke, tvrdi da štrajkuje glađu i žeđu zbog Srbije koja će, po njegovom tumačenju stvari, propasti ...

"Toma Nikolić pucao sebi u zdravu nogu"

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Profesorka ETF-a Srbijanka Turajlić, Jovo Bakić, sociolog i Vladimir Todorić, direktor Centra za novu politiku, ocenili su u sinoćnom "Utisku nedelje" na B92 da je potez Tomislava Nikolića, koji štrajkuje žeđu i glađu, ...

Nikolić štrajkuje i u bolnici

24sata - 18.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić (59), koji je od subote ujutru započeo štrajk žeđu i glađu, sinoć je, nakon što mu je pozlilo... ..

Ilić: doktor mi ne da da štrajkujem glađu

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Komentarišući mogućnost da se i sam pridruži Nikoliću u štrajku glađu i žeđu, lider NS Velimir Ilić rekao je juče da je razmišljao o tome, ali da mu je lekar koji mu je operisao mozak kazao da bi to bilo pogubno - ne toliko zbog ...

Tadić: zabrinut sam za Tomu

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Ruka je pružena, ali ostala je da visi u vazduhu! Predsednik Srbije Boris Tadić posetio je juče iznenada, tačno u 17.15 časova, lidera SNS Tomislava Nikolića, koji već tri dana štrajkuje glađu.

Stanković obišao Nikolića

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zoran Stanković obišao je oko ponoći lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, koji se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Novi Beograd, a razgovarao je i sa doktorom Momčilom Babićem koji brine o ...

Nikolićevo stanje stabilizovano

Politika - 18.04.2011

BEOGRAD - Zdravstveno stanje lidera SNS Tomislava Nikolića je stabilizovano, jer je primio terapiju lekovima, ali i dalje odbija da uzima hranu i vodu, saopštili su jutros novinarima lekari privatne bolnice „Novi Beograd”.

Nikolić prikačen na aparate

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Tomislav Nikolić prikačen je na aparate i njegovo stanje je teško, izjavio je večeras na protestu naprednjaka predsednik Gradskog dobora SNS Nebojša Stefanović. "Čuo sam se sa Aleksandrom Vučićem.

Poverenik sns-a nastavlja štrajk

Kurir - 18.04.2011

NIŠ - Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula u Nišu Boban Džunić nastavio je štrajk glađu i žeđu u znak podrške predsedniku SNS-a Tomislavu Nikoliću.

Lekar: stanje zabrinjavajuće, nikolić i dalje svestan

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Lider SNS Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu, svestan je i može da komunicira, ali je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće, izjavio je danas popodne lekar Momčilo Babić novinarima u privatnom beogradskom ...

Đilas: u ovom trenutku nema razloga za izbore

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je danas da izbori treba da budu raspisani odmah pošto bude poznato da li će Srbija dobiti kandidaturu za ulazak u EU ili ne.

Nikolić ne odustaje od štrajka glađu

DW - 18.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu, što je prouzrokovalo pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja, izjavio je direktor Kliničko-bolničkog centra Reik Huskić.

Kovačević: Štrajk Nikolića odbija strane investitore

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio je danas da će se štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića negativno odraziti na dolazak stranih investitora.

Ilić ne isključuje mogućnost anarhije

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Lider Nove Srbije Velimir Ilić nije danas isključio mogućnost da država ne udje u "stanje anarhije". Ilić je novinarima u KBC Novi Beograd, gde je obišao hospitalizovanog lidera SNS Tomislava Nikolića u štrajku glađu i žeđu, ...

Štrajk glađu i žeđu

Politika - 18.04.2011

Štrajk glađu i/ili žeđu je nenasilno sredstvo izražavanja političkog, socijalnog ili zatvoreničkog protesta i borbe za iznuđivanje određenih odluka vlasti.

Štrajk glađu i žeđu nije hrišćanski

RTS - 18.04.2011

Patrijarh srpski Irinej uputio poruku lideru srpskih naprednjaka Tomislavu Nikoliću, kojom ga je pozvao da odustane od štrajka glađu i žeđu, jer to nije hrišćanski.

LSV: preterana medijska pažnja data nikoliću

Kurir - 18.04.2011

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) smatra preteranom medijsku pažnju nastalu povodom štrajka glađu i žeđu Tomislava Nikolića, predsednika, kako tvrde, jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Ilić: toma ide "do kraja"

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas posle obilaska Tomislava Nikolića u bolnici, da je lider Srpske napredne stranke izmučen i teško govori, ali da je uporan da u štrajku glađu i žeđu "ide do kraja".

DSS traži raspisivanje vanrednih izbora

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) pozvala je danas vlast da "prestane da omalovažava" štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića i da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

Kovačević: štrajk Nikolića odbija strane investitore

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio je danas da će se štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića negativno odraziti na dolazak stranih investitora.

Patrijarh: štrajk glađu i žeđu nije hrišćanski

Kurir - 18.04.2011

NIŠ - Patrijarh srpski Irinej rekao je danas Tanjugu da je lideru srpskih naprednjaka Tomislavu Nikoliću uputio poruku kojom ga je pozvao da odustane od štrajka glađu i žeđu, jer to nije hrišćanski.

Radikalizacija bez jakog razloga

Blic - 18.04.2011

Štrajkom žeđu i glađu, koji je prekjuče započeo Tomislav Nikolić, vlast je dovedena u situaciju da bira između dva velika zla: da ostane gluva i rizikuje da lideru Srpske napredne stranke bude ugrožen život ili da prihvati ovaj neevropski ...

Reakcije na Nikolićev štrajk

RTS - 18.04.2011

DSS pozvao vlast da prestane da omalovažava štrajka glađu i žeđu lida naprednjaka Tomislava Nikolića i raspiše izbore. LSV: Preterana medijska halabuka oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Potpredsednik SDU najavljuje štrajk glađu ukoliko vlast popusti

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Potpredsednik Socijaldemokratske unije (SDU) Miloš Adamović izjavio je danas da će i sam početi štrajk glađu i žeđu, ukoliko pod pritiskom štrajka opozicionih prvaka vlast bude popustila jer tada takve metode postaju legitimni ...

Vučić: Bezumna hajka protiv Tomislava Nikolića

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) osudila je danas, kako je navela, "bezumnu kampanju" koju vode predstavnici vlasti i njima naklonjeni mediji protiv lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući ...

DSS traži raspisivanje vanrednih izbora

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) pozvala je danas vlast da "prestane da omalovažava" štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića i da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

SNS: Hajka protiv Nikolića

RTS - 18.04.2011

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić osudio "bezumnu kampanju" koju vode predstavnici vlasti i njima naklonjeni mediji protiv Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Lekar: Nikoliću pogoršano zdravstveno stanje

Politika - 18.04.2011

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu i to je prouzrokovalo pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja, rekao je danas novinarima direktor beobradskog Kliničko-bolničkog centra (KBC) Reik ...

Potpredsednik SDU najavljuje štrajk glađu

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Potpredsednik Socijaldemokratske unije (SDU) Miloš Adamović izjavio je danas da će i sam početi štrajk glađu i žeđu, ukoliko pod pritiskom štrajka opozicionih prvaka vlast bude popustila jer tada takve metode postaju legitimni ...

Vučić: bezumna hajka protiv Tomislava Nikolića

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) osudila je danas, kako je navela, "bezumnu kampanju" koju vode predstavnici vlasti i njima naklonjeni mediji protiv lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući ...

Lekar: Stanje Nikolića ozbiljno, razmišljamo o infuziji

Politika - 18.04.2011

Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića je ozbiljno i zabrinjavajuće, a na momente on pokazuje i znake konfuzije, rekao je lekar internista Ljubomir Ilić, član konzilijuma koji se brine o Nikoliću.

Štrajk Nikolića dovodi u pitanje status kandidata u decembru

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Zbog krize izazvane štrajkom Tomislava Nikolića može se desiti da Srbija u decembru ne dobije status kandidata, ocenio je danas bivši predsednik Ustavnog suda Srbije Slobodan Vučetić.

Oko 2.000 pristalica SNS u Pionirskom parku, koškanje sa policijom

Blic - 18.04.2011

BEOGRAD - Oko 2.000 ljudi okupilo se u Pionirskom parku ispred zgrade Predsedništva kako bi pružili podršku Tomislavu Nikoliću koji štrajkuje glađu i žeđu od subote ujutru.

Stranke: štrajk glađu i žeđu - drastičan vid pritiska

Kurir - 18.04.2011

BEOGRAD - Predstavnici većine stranaka danas su osudili štrajk glađu i žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, ocenivši ga kao drastičan vid pritiska, koji bi, ukoliko se popusti Nikoliću, mogao da dovede do toga da štrajk postane ...

Glas naroda: Jedni plaču,drugi kude

Press - 18.04.2011

Opštinski odbori SNS-a širom Srbije najavljuju proteste podrške predsedniku stranke, ali veliki broj ljudi ne podržava njegov štrajk Ozbiljan rizik ...

Patrijarh i EU traže da Toma prekine štrajk

Press - 18.04.2011

Molba - Poglavar SPC pozvao lidera SNS da prekine nehrišćanski način borbe. Vučić: Bolje da se uzdržim od komentara Patrijarh Irinej istakao je da štrajk glađu i žeđu nije u skladu sa pravoslavnom tradicijom i da je to vrsta samoubistva ...

Patrijarh Irinej: Štrajk glađu i žeđu nije hrišćanski

Politika - 18.04.2011

Marić: Odluku donosi porodica. – Stanković: Lečenje po zakonu i Hipokratovoj zakletvi. – Đilas: Sumnjam u ljude koji su u Nikolićevoj okolini. – Vučić: Intenziviraćemo proteste Tomislavu Nikoliću sve je gore, još je pri svesti, ali odbija ...

Ko odlučuje o Nikolićevom lečenju

Politika - 18.04.2011

Terapija ostaje lekarska tajna. – Lideru „naprednjaka” usluge za lečenje u „Beogradskom KBC” možda neće biti naplaćene Ako Tomislav Nikolić ne odustane od štrajka glađu i dospe u stanje kome, o daljim postupcima u lečenju odlučiće ...

Protest naprednjaka U nišu, Kruševcu, kraljevu i Čačku

Kurir - 19.04.2011

NIŠ/KRUŠEVAC/KRALJEVO - Pristalice Srpske napredne stranke u ponedeljak veče mirno i bez incidenata prošetale su centrom Niša, od Narodnog pozorišta do Saborne crkve, u, kako su najavili, "Molitvenom hodu za život Tome i Srbije".

Protest SNS

RTS - 18.04.2011

Više od hiljadu pristalica SNS-a protestuje ispred Predsedništva Srbije, u znak podrške Tomislavu Nikoliću, koji štrajkuje glađu i žeđu, zahtevajući vanredne izbore.

Poznate ličnosti prokomentarisale štrajk glađu Tome Nikolića: Gest očajnika ili herojski poduhvat?!

Svet - 18.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić juče je na protestu opozicionih partija, održanom u Beogradu, saopštio da stupa u štrajk glađu i žeđu, koji neće prekinuti dok se ne raspišu izbori.

''Nikada nisam štrajkovao glađu''

Vesti Online - 18.04.2011

Funkcioner i jedan od osnivača Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović negirao je navode Srpske napredne stranke (SNS) da je u političkoj borbi štrajkovao glađu. "Otkuda bilo kome ideja da sam štrajkovao glađu.

Toma na aparatima, Tadić ne da izbore!

ALO - 18.04.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić nije uspeo da ubedi lidera SNS-a da obustavi štrajk glađu i žeđu, a u jednosatnom, vrlo emotivnom razgovoru saopštio je Nikoliću kako neće raspisati vanredne izbore, saznaje Alo! od izvora koji je prisustvovao ...

Nikolić nastavlja štrajk glađu

R.S.Evropa - 18.04.2011

Stanje predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu, u večernjim satima u nedelju je znatno pogoršano, ali on za sada odbija da prima terapiju i infuziju.

Episkop Irinej posetio Nikolića

Mondo - 18.04.2011

Lidera SNS Tomislava Nikolića, koji i dalje odbija da uzima hranu i vodu, a koji je svestan je i može da komunicira, posetio je danas i episkop bački Irinej. Nikolić svestan ali je tanje loše, kaže lekar Beogradskog KBC-a.

Nikolić primio lekove, nastavlja štrajk

Mondo - 18.04.2011

Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića jutros je privremeno sanirano lekovima. Nikolića u toku noći obišao ministar zdravlja Zoran Stanković.

Stanje Nikolića relativno stabilno

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića relativno je stabilno, ali on i dalje odbija uzimanje tečnosti i hrane, rečeno je u ponedeljak novinarima u Beogradskom kliničko-bolničkom centru.

Đilas: DS nema mehanizam kojim može da odgovori Nikolića

EMG - 18.04.2011

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio danas da ta stranka nema nikakav mehanizam koji može lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da odgovori od štrajka glađu i žeđu.

Nikolić stabilno, neće ni hranu ni vodu

Vesti Online - 18.04.2011

Zdravstveno stanje lidera SNS Tomislava Nikolića je stabilizovano, jer je primio terapiju lekovima, ali i dalje odbija da uzima hranu i vodu, saopštili su lekari privatne bolnice "Novi Beograd".

Đilas: DS nema mehanizam da zaustavi Tomu

Mondo - 18.04.2011

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da ta stranka nema nikakav mehanizam koji može lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da odgovori od štrajka glađu i žeđu.

Sve je u redu, nema razloga za izbore

E-Novine - 18.04.2011

„Predsednik države može da raspiše izbore onog trenutka kada se sazna da li je Srbija dobila kandidaturu za članstvo u EU”, rekao je Đilas, propuštajući da objasni šta će se dogoditi ako Srbija ne dobije kandidaturu Dragan Drvosek Đilas, ...

Hakerski rat zbog Nikolića

E-Novine - 18.04.2011

U nedelju uveče napadnuti internet sajtovi SPS i LSV, uz propratni tekst da će hakerska grupa nastaviti akciju sve dok vlast ne raspiše izbore. Hakovan izgled zvaničnih internet prezentacija Socijalističke partije Srbije i Liga ...

LSV: Medijska halabuka

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas da je "preterana medijska halabuka nastala oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke".

Ilić: Toma ide do "kraja"

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas posle obilaska Tomislava Nikolića u bolnici, da je lider Srpske napredne stranke izmučen i teško govori, ali da je uporan da u štrajku glađu i žeđu "ide do kraja".

Kovačević: štrajk Nikolića odbija strane investitore

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio je danas da će se štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića negativno odraziti na dolazak stranih investitora.

U svesnom stanju, iscrpljen

E-Novine - 18.04.2011

Stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića relativno je stabilno, ali on i dalje odbija uzimanje tečnosti i hrane, rečeno je novinarima u Beogradskom kliničko-bolničkom centru "Prethodno pogoršanje je privremeno medikametozno ...

Đilas: Sada nije vreme za izbore

Vesti Online - 18.04.2011

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da izbori treba da budu raspisani odmah pošto bude poznato da li će Srbija dobiti kandidaturu za ulazak u EU ili ne.

Kovačević: Štrajk Nikolića odbija strane investitore

EMG - 18.04.2011

Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio da će se štrajk Tomislava Nikolića, lidera Srpske napredne stranke, glađu i žeđu negativno odraziti na dolazak stranih investitora.

Velja Ilić: Preti nam anarhija

Mondo - 18.04.2011

Lider Nove Srbije Velimir Ilić nije danas isključio mogućnost ulaska države u "stanje anarhije". Ilić je novinarima u KBC Novi Beograd, gde je obišao hospitalizovanog lidera SNS Tomislava Nikolića u štrajku glađu i žeđu, izjavio da će ...

Patrijarh:Štrajk glađu i žeđu nije hrišćanski

Mondo - 18.04.2011

Patrijarh srpski Irinej rekao je danas da je lideru srpskih naprednjaka Tomislavu Nikoliću uputio poruku kojom ga je pozvao da odustane od štrajka glađu i žeđu, jer to nije hrišćanski.

Nikolić tera nepostojeće investitore

E-Novine - 18.04.2011

U napore režimskih poslenika da se zahtevi za vanrednim parlamentarnim izborima predstave kao kataklizmatični scenario, uključio se i beogradski savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević.

Đilas: DS nema mehanizam kojim može da odgovori Nikolića

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je danas da ta stranka nema nikakav mehanizam koji može lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da odgovori od štrajka glađu i žeđu.

DSS traži raspisivanje vanrednih izbora

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Demokratska stranka Srbije pozvala je danas vlast da "prestane da omalovažava" štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića i da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

Radikali: Nikolićev štrajk još jedna manipulacija

R.S.Evropa - 18.04.2011

Potpredsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović izjavio je danas da je štrajk gladju i žedju lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića još jedna u nizu prevara i manipulacija.

Krivi su i SNS i DS

Danas - 18.04.2011

Nesposobnošću da uspostave minimalni konsenzus o neposrednoj budućnosti Srbije, neodgovornim nadgornjavanjem oko međusobnih malih razlika, naprednjaci i demokrate doveli su zemlju u političku krizu, najozbiljniju od spaljivanja ambasada ...

Potpredsednik SDU najavljuje štrajk ukoliko vlast popusti

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Potpredsednik Socijaldemokratske unije (SDU) Miloš Adamović izjavio je u ponedeljak da će i sam početi štrajk gladju i žedju, ukoliko pod pritiskom štrajka opozicionih prvaka vlast bude popustila jer tada ...

Vučić: Ko sumnja u Tomu, sram ga bilo!

Mondo - 18.04.2011

SNS osudila "bezumnu kampanju predstavnika vlasti". Član SDU preti štrajkom ako se Tomi popusti, Velja kaže da će nastupiti anarhija, a SRS tvrdi da Nikolić manipuliše i sve radi zbog straha od Šešelja.

Štrajk za kobni presedan

R.S.Evropa - 18.04.2011

U vreme nastanka ovog teksta, predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić uveliko je već ušao u treći dan neuzimanja hrane i, što je kud i kamo gore i opasnije, vode, a sve to u nameri da „ličnom žrtvom“ iznudi od predsednika ...

Patrijarh: Nisam razmišljao o posredovanju

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Patrijarh srpski Irinej rekao je u ponedeljak da "nije razmišljao" o tome da upotrebi svoj autoritet kako bi se prevazišla situacija nastala nakon što je lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić ...

Nikolić je svestan, stanje zabrinjavajuće

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu, svestan je i može da komunicira, ali je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće, izjavio je u ponedeljak ...

Nikolić i dalje u štrajku, svijestan je i komunicira

R.S.Evropa - 18.04.2011

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i dalje odbija izimati hranu i vodu, svijestan je i može komunicirati, ali je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće, izjavio je danas popodne lječnik Momčilo Babić novinarima u ...

Vučić: Bezumna hajka protiv Nikolića

Vesti Online - 18.04.2011

Srpska napredna stranka osudila je danas, kako je navela, "bezumnu kampanju" koju vode predstavnici vlasti i njima naklonjeni mediji protiv lidera naprednjaka Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje ...

Vesna Pešić: Vlast odmah da prihvati zahteve SNS

E-Novine - 18.04.2011

Šta o odluci Tomislava Nikolića da štrajkuje glađu i žeđu kažu Vesna Pešić, Aleksandar Vučić i Čedomir Jovanović , povodom najnovijih informacija o zdravlju lidera Srpske napredne stranke U izjavi za „Blic“ Vesna Pešić je povodom štrajka ...

Nikolić je svestan, stanje zabrinjavajuće

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu, svestan je i može da komunicira, ali je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće, izjavio je danas popodne lekar Momčilo Babić novinarima u ...

Dačić ponovo poziva Nikolića da prekine štrajk

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ponovo je danas pozvao lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu i žeđu, ocenivši da to nije u interesu građana Srbije kojima je potrebna stabilnost.

Potpredsednik SDU najavljuje štrajk ukoliko vlast popusti

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Potpredsednik Socijaldemokratske unije (SDU) Miloš Adamović izjavio je danas da će i sam pocceti štrajk glađu i žeđu, ukoliko pod pritiskom štrajka opozicionih prvaka vlast bude popustila jer tada takve metode postaju legitimni naccin ...

Jovanović: DS ne treba da pristane na Nikolićev ultimatum

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da Demokratska stranka ne treba da pristane na "ultimatum" predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu tražeći raspisivanje ...

Patrijarh Irinej: Nisam razmišljao o posredovanju

Prva Srpska TV - 18.04.2011

Patrijarh srpski Irinej rekao je danas da "nije razmišljao" o tome da upotrebi svoj autoritet kako bi se prevazišla situacija nastala nakon što je lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić počeo štrajk glađu i žeđu.

Anamneza jedne dehidratacije

Danas - 18.04.2011

Kako bi cela stvar mogla da se završi osim prevremenim izborima i to - do kraja godine!? Ruku na srce, Tomislav Nikolić je, i do sada, isuviše popuštao Borisu Tadiću, čak toliko da je u delu javnosti stvoren utisak kako je Srpska napredna ...

ČANAK: Začudilo me Tadićevo ponašanje

Danas - 18.04.2011

Novi Sad - Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, kaže za Danas da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti „radikalskog vođu“ Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu, kao i da će o tome s ...

Vladika Irinej u poseti Nikoliću

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Episkop bački Irinej došao je u ponedeljak oko 19 sati u privatnu bolnicu u Novom Beogradu kako bi posetio predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića koji već treći dan štrajkuje gladju ...

Nikolićev štrajk šteti imidžu Srbije u EU

R.S.Evropa - 18.04.2011

Nikolićev štrajk glađu i žeđi , motivisan po mnogima malo uverljivim ciljem da se izbori održe mesec dana ranije nego što vlast nudi, predstavlja opasan i radikalan presedan koji preti da politiku sasvim izglobi iz institucija i povede ...

Nikolić odstupio od evropske agende

Danas - 18.04.2011

Brisel, Beograd - Ako je Tomislavu Nikoliću evropska agenda zaista prioritet, on što pre treba da se vrati standardnom demokratskom diskursu. U suprotnom, srpska politika će sve više podsećati na dešavanja u Albaniji, gde su sukobljene ...

Srbija da se fokusira na reforme i normalan politički dijalog

Danas - 18.04.2011

Brisel, Beograd - Srbija treba da se skoncentriše na reforme neophodne za sticanje statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, a unutrašnja pitanja morala bi se rešavati kroz normalan politički dijalog, poručuju u odvojenim izjavama ...

Dužni da poštuju odluku štrajkača, ali i da reaguju

Danas - 18.04.2011

Beograd - Predsednik etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije Đorđe Alimpijević kaže za Danas da nijedna intervencija ne može da se obavi bez pristanka pacijenta, ali da etički kodeksi i međunarodne deklaracije dopuštaju takvu mogućnost, ...

Naprednjaci odbacuju krivicu za moguće nerede

Danas - 18.04.2011

Beograd - Nezadovoljni reakcijom vlasti na štrajk glađu i žeđu i pogoršano zdravstveno stanje Tomislava Nikolića, koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke najavila je juče intenziviranje akcija i protesta protiv vlasti.

PATRIJARH IRINEJ: Neću da obiđem Nikolića

Danas - 18.04.2011

Niš, Beograd - Patrijarh srpski Irinej izjavio je za Danas da ne namerava da poseti u bolnici predsednika SNS Tomislava Nikolića. Poglavar SPC kaže da je „štrajk glađu i žeđu nehrišćansko delo, jer ako neko mrzi svoje telo, kako može da ...

Nikolić: Ne odustajem od štrajka (VIDEO)

EMG - 18.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić, koji od subote štrajkuje glađu i žeđu, kazao je danas da "nema nikakvih dilema" i da ne odustaje od protesta.

Nikolić ne odustaje od štrajka

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić, koji od subote štrajkuje gladju i žedju, kazao je u ponedeljak da "nema nikakvih dilema" i da ne odustaje od protesta.

Nikolić: Ne odustajem od štrajka

R.S.Evropa - 18.04.2011

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić, koji od subote štrajkuje glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje vanrednih izbora, kazao je danas da "nema nikakvih dilema" i da ne odustaje od protesta.

Nikolić pokazuje prve znake konfuzije

Vesti Online - 18.04.2011

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu, svestan je i može da komunicira, ali je njegovo zdravstveno stanje zabrinjavajuće, izjavio je danas popodne lekar Momčilo Babić novinarima u privatnom KBC ...

Lekari razmišljaju da Nikoliću uključe infuziju

Beta - 18.04.2011

BEOGRAD, 18. aprila 2011. (Beta) - Zdravstveno stanje lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića je ozbiljno i zabrinjavajuće, a na momente on pokazuje i znake konfuzije, rekao je u ponedeljak uveče lekar internista Ljubomir Ilić, ...

Toma Nikolić priključen na aparate

Mondo - 19.04.2011

Tomislav Nikolić prikačen je na aparate i njegovo stanje je teško, izjavio je večeras na protestu naprednjaka predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović.

Tomislav Nikolić priključen na aparate

Prva Srpska TV - 19.04.2011

Tomislav Nikolić prikačen je na aparate i njegovo stanje je teško, izjavio je večeras kasno pred ponoć na protestu naprednjaka predsednik beogradskog Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović.

Nikolić na ivici izdržljivosti, prvi znaci konfuzije

E-Novine - 18.04.2011

Zdravstveno stanje lidera SNS Tomislava Nikolića je ozbiljno i zabrinjavajuće, a na momente on pokazuje i znake konfuzije, saopštio je konzilijum koji prati zdravstveno stanje lidera naprednjaka Član konzilijuma Ljubomir Ilić rekao je ...

Tomi prete kritični sati!

Novosti - 18.04.2011

Lider naprednjaka nastavio štrajk glađu i žeđu, lekari upozoravaju na rizik od infarkta i moždanog udara. Nikolića posetili i Velja Ilić, Milanka Karić, Dragan Džajić POLITIČKOJ agoniji koju je ličnom dramom režirao Tomislav Nikolić ne ...

Nikolićevo zdravstveno stanje zabrinjavajuće

Danas - 18.04.2011

Beograd - Prema poslednjem zvaničnom izveštaju konzilijuma lekara koji brinu o zdravlju Tomislava Nikolića, zdravstevno stanje lidera SNS je posle 2,5 dana štrajka glađu i žeđu sinoć bilo ozbiljno i zabrinjavajuće.