TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Još uvek uživam u rokenrolu

Blic - 15.07.2007

Gitarista Rolingstonsa Kit Ričards je na pitanje šta bi radio kada bi prestao da svira odgovorio: "Išao bih na pecanje i utakmice", a bubnjar Čarli Vots bi se po sopstvenom priznanju "vratio prirodi i sadio paprike". Za razliku od ostalih članova dugovečne grupe koja je odavno prevazišla okvire ...

Stonsi - to je spektakl

Blic - 15.07.2007

Najveći rokenrol cirkus na svetu sinoć je posetio srpsku prestonicu. Legendarni britanski rokenrol bend „Rolingstons“ prašio je pokraj spomenika „Večna vatra“ na Ušću sa žarom mladića koji su tek kročili na veliku scenu, i učinio da više od 50.000 posetilaca dugo nakon koncerta nasmejano gleda u ...

Stounsi - spektakl na "Ušću"

B92 - 15.07.2007

Beograd -- Pola sata pre ponoći završen spektakularan koncert Rolingstounsa u Beogradu. Publika: koncert prevazišao očekivanja. Spektakularnim vatrometom najveća rok end rol grupa na svetu Rolingstonsi završila je večeras oko 23:30 koncert na prepunom beogradskom "Ušću".

Koncert prošao u najboljem redu, sve čisto

Blic - 15.07.2007

Koncert grupe Roling Stouns održan na Ušću u Beogradu protekao je u najboljem redu, rečeno je Beti danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. Kako je u MUP-u saopšteno, tokom i nakon koncerta nije bilo većih incidenata.

„Stonsi“ u Beogradu, konačno

Blic - 14.07.2007

„Stonsi“ u Beogradu. Nakon prošlonedeljnog fenomenalnog koncerta na plaži Jaz u Budvi i svirke na privatnoj zabavi u Barseloni, Mik Džeger i „Stonsi“ stigli su u Beograd juče u kasnim popodnevnim časovima, spremni za večerašnji koncert na Ušću.

„Stonsi“ na bini od 800 tona

Blic - 13.07.2007

U Beograd danas posle podne nakon svirke na privatnoj zabavi u Barseloni stižu „Rolingstonsi“. Pripreme za veliki koncert na Ušću u subotu privode se kraju. Ekipa „Blica“ obišla je juče koncertnu arenu na Ušću i uverila se u to.

„Stonsi“ sviraju za bankare

Blic - 12.07.2007

Nakon velikog praska, fantastičnog koncerta na budvanskoj plaži, „Rolingstonsi“ će u subotu svirati na beogradskom Ušću, a između dva koncerta Mik Džeger sa ekipom skoknuo je do Barselone, gde će večeras svirati na jednoj privatnoj zabavi i inkasirati nekoliko miliona dolara.

Kako je Džeger učio srpski

Blic - 11.07.2007

Na spektakularnom koncertu koji su „Stonsi“ preksinoć održali pred više od 35.000 ljudi na plaži Jaz, neviđene ovacije publike je dobio Mik Džeger koji je prisutne na početku koncerta pozdravio na srpskom jeziku: „Zdravo, Budva.

Kotrljajući rok spektakl

Blic - 10.07.2007

Eksplozijom sa bine i pesmom „Start me up“, deset minuta pre 22 sata počeo je sinoć koncert legendarnih britanskih rokera „Rolingstonsa“. Prva pesma - Džeger u godinama, al’ u formi. Kit Ričards, Roni Vud, Čarli Vots praše k’o mladići... Kotrljajući rok spektakl mogao je da počne.

Roling stounsi svirali u Budvi

B92 - 10.07.2007

Budva -- Britanska grupa Roling stouns održala je sinoć koncert na plaži Jaz u Budvi. Grupa je koncert počela uz vatromet i video projekcije animacija na ogromnoj bini. Pevač grupe Mik Džeger pozdravio je publiku rečima: "Zdravo, Budva, dobro veče, Crna Goro.

Stounsi sviraju u Budvi

B92 - 09.07.2007

Budva -- Istorijski rok događaj u Budvi: Rolingstonsi nastupaju na Jazu pred desetinama hiljadama fanova. Članovi su juče doputovali u Crnu Goru. Vreme i mesto dolaska nisu saopšteni jer je to, kako kaže generalni producent koncerta Raka Marić, trenutno jedna od najčuvanijih tajni na svetu, zbog ...

Stigli „Stonsi“, sve spremno za spektakl

Blic - 09.07.2007

BUDVA - Legendarni rokeri predvođeni Mikom Džegerom sleteli su juče, oko 18 časova, privatnim avionom na tivatski aerodrom odakle su se uputili u hotel „Splendid“ u Bečićima, gde će se odmarati pred večerašnji koncert na budvanskoj plaži Jaz.