TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nova opasnost od izlivanja Tibra

B92 - 14.12.2008

Rim -- Samo dan nakon što je nivo vode reke Tibar počeo da opada, italijanska Služba za civilnu zaštitu saopštila je da preti nova opasnost od izlivanja reke u Rimu. Načelnik regionalne Službe za civilnu zaštitu Mauricio Puči saopštio je da će obilne kiše koje su danas počele da padaju u Rimu ...

Najmanje četiri osobe stradale u poplavama u Italiji

Blic - 13.12.2008

Najmanje četiri osobe, među kojima i jedan dečak, izgubile su život u poplavama u Italiji, nakon višednevnih obilnih kiša koje su pogodile tu zemlju. Jedan mladić je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći prouzrokovanoj provalom oblaka.

Italija: Četiri žrtve poplava

B92 - 13.12.2008

Rim -- Nivo Tibra u Rimu počeo je da opada, ali se strahuje od dolazećih trodnevnih kiša. U poplavama poginule četiri osobe. U izjavi za agenciju Ansa, gradonačelnik Rima Đani Alemano rekao je da je situacija pod kontrolom, ali da se strahuje od novih kiša.

Generalni štrajk u Italiji održan uprkos jakoj kiši

Blic - 12.12.2008

Hiljade radnika, studenata, penzionera i nezaposlenih protestuju danas u mnogim italijanskim gradovima, uprkos nevremenu koje je u poslednjih nekoliko dana zahvatilo zemlju. Oni protestuju zbog neslaganja sa vladinim rešavanjem ekonomske krize.

Žena poginula u nevremenu u Rimu

Blic - 12.12.2008

Đani Alemano, gra­dona­čelnik Rima, zatražio je juče da se proglasi vanredno stanje u italijanskoj prestonici nakon snažnog nevremena praćenog jakom kišom, u kojem je prethodne noći poginula jedna žena. Oluja je izazvala poplave, haos u saobraćaju i kašnjenja vozova.