TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mladić ostao bez šest zuba!

Kurir - 12.06.2011

BEOGRAD - Ostao bez zuba! Drugi dan Ratka Mladića u otvorenom delu zatvora u Sheveningenu bio je više nego dinamičan. Išao je kod zubara, sreo se s Vojislavom Šešeljem, Veselinom Šljivančaninom i hrvatskim generalima Antom Gotovinom i ...

Ko je sve dočekao Mladića u zatvoru

Mondo - 11.06.2011

Ratko Mladić drugi dan boravi u otvorenom delu zatvora u Ševeningenu gde su ga dočekali lider SRS Vojislav Šešelj, potpukovnik bivše JNA Veselin Šljivančanin i hrvatski generali Mladen Markač i Ante Gotovina.

Mladić u otvorenom delu zatvora

Prva Srpska TV - 11.06.2011

Haški optuženik Ratko Mladić boravi drugi dan u otvorenom delu zatvora u Sheveningenu, gde su ga dočekali drugi haški optuženici i osuđenici Vojislav Šešelj, Veselin Šljivančanin, Mladen Markač i Ante Gotovina, potvrdio je advokat Miloš ...

Šaljić: Mladića lepo dočekali

Novosti - 11.06.2011

Ratko Mladić boravi drugi dan u otvorenom delu zatvora u Sheveningenu, gde su ga dočekali Vojislav Šešelj, Veselin Šljivančanin, Mladen Markač i Ante Gotovina, potvrdio je Mladićev advokat Miloš Šaljić BIJELJINA - Haški optuženik Ratko ...

"Dnevni avaz" "sahranio" Mladića

Vesti Online - 11.06.2011

Sarajevski list "Dnevni avaz" objavio je informaciju iz srpske štampe da će Ratka Mladića, ukoliko ne dočeka kraj suđenja u Hagu, Srbija sahraniti kao heroja uz sve vojne počasti, a sve u skladu sa pravilnikom o vojnoj službi.

Mladić svedoči video-linkom

Vesti Online - 11.06.2011

Odbrana Ratka Mladića prihvatila je da general video-linkom iz Haga svedoči na suđenju Francu Kosu koji je optužen za genocid u Srebrenici, izjavio je Kosov advokat Duško Tomić.

Mladiću brane da se vidi sa Karadžićem

Vesti Online - 11.06.2011

Haško tužilaštvo tražilo je da se zabrani da se Ratko Mladić, nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske, u pritvoru vidi sa Radovanom Karadžićem.

Na susret u Nemačku ne idu zbog Mladića

Blic - 10.06.2011

Lazarevo -- Delegacija Lazareva nije otišla u Štutgart, gde su već godinama počasni gosti, jer su im nemački organizatori otkazali gostoprimstvo zbog hapšenja Ratka Mladića u tom banatskom selu.

Mladića pregleda šest lekara

ALO - 10.06.2011

Porodica Ratka Mladića, koji je u teškom zdravstvenom stanju, zvanično je zatražila od države da naši lekari odu u Hag i pregledaju bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske.

Mladić lečen u vojnoj bolnici pre 10 godina

Mondo - 10.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Ratko Mladić pre skoro deset godina pod lažnim imenom lečen u jednoj vojnoj bolnici ali da mu vojska posle toga nije pomagala da se krije.

Šutanovac: Mladić se lečio na VMA pre skoro deset godina

EMG - 10.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) pre gotovo deset godina, pod lažnim imenom, ali da mu Vojska nije pomagala u skrivanju nakon toga.

Mladića u dnevnoj sobi dočekao Šešelj

Blic - 10.06.2011

Beograd -- Ratko Mladić, nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske, u pritvoru se video i razgovarao sa Vojislavom Šešeljem, liderom SRS, i Veselinom Šljivančaninom, potpukovnikom bivše JNA.

Srpsko zdravlje ide u svet

E-Novine - 10.06.2011

Ministar zdravlja Zoran Stanković imenovao je u petak savetnika za međunarodne odnose, i to čoveka koji je ranije u državnoj službi napravio višemilionske troškove na putovanjima * Šutanovac u međuvremenu potvrdio da se Mladić lečio na VMA ...

Šutanovac: Ratko Mladić se lečio na VMA

Blic - 10.06.2011

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) pre skoro deset godina, pod lažnim imenom, ali da mu Vojska nije pomagala u skrivanju nakon toga.

Šutanovac: Mladić lečen u vojnoj bolnici pre devet godina

Prva Srpska TV - 10.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da je Ratko Mladić pre skoro deset godina pod lažnim imenom lečen u jednoj vojnoj bolnici, ali da mu vojska posle toga nije pomagala da se krije.

Šutanovac: mladić lečen u vojnoj bolnici pre devet godina

Kurir - 10.06.2011

BEOGRAD - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Ratko Mladić pre skoro deset godina pod lažnim imenom lečen u jednoj vojnoj bolnici ali da mu vojska posle toga nije pomagala da se krije.

Šutanovac: Mladić se lečio na VMA

B92 - 10.06.2011

Beograd -- Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na VMA pre gotovo deset godina, pod lažnim imenom. Prema tvdnjama Šutanovca, vojska nije pomagala u skrivanju nakon toga.

Mladić traži šest lekara

Novosti - 10.06.2011

"On je pre devet godina bio u jednoj bolnici u vezi sa nekom bolešću, ali ne pod svojim imenom," rekao je ministar odbrane BEOGRAD - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Ratko Mladić pre skoro 10 godina pod lažnim ...

Gotovina i Pavković prave gibanicu za Mladića

Mondo - 10.06.2011

General Ratko Mladić uskoro će biti prebačen u blok na trećem spratu zatvora u Sheveningenu u kojem se nalaze i haški optuženici Vojislav Šešelj, Ante Gotovina, Mladen Markač, Nebojša Pavković, Milan Lukić...

Mladić bio na VMA pod lažnim imenom

Beta - 10.06.2011

BEOGRAD, 10. juna 2011. (Beta-AP) - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) pre gotovo deset godina, pod lažnim imenom, ali da mu Vojska nije ...

Mladić na VMA pre 10 godina

RTS - 10.06.2011

Ratko Mladić je pre skoro 10 godina lečen na VMA pod lažnim imenom, ali da mu vojska posle toga nije pomagala da se krije, izjavio ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Mladićeva bolest deo strategije odbrane

R.S.Evropa - 10.06.2011

Nakon što su posle 16 godina bekstva od pravde optuženog Ratka Mladića u pritvoru Haškog tribunala pregledali lekari specijalisti, glavna dilema koja se tiče njegovog zdravstvenog stanja otklonjena je medicinskim nalazima i činjenicom da ...

Mladić će linkom svjedočiti u Sarajevu

R.S.Evropa - 10.06.2011

Odbrana haškog optuženika Ratka Mladića prihvatila je da general video-linkom iz Haga svjedoči na suđenju Francu Kosu koji je optužen za genocid u Srebrenici, izjavio je danas Srni Kosov advokat Duško Tomić.

Šutanovac: Mladić pod lažnim imenom lečen u vojnoj bolnici pre devet godina

24online - 10.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Ratko Mladić pre skoro deset godina pod lažnim imenom lečen u jednoj vojnoj bolnici ali da mu vojska posle toga nije pomagala da se krije.

Šutanovac: Mladić se liječio na VMA desetak godina

R.S.Evropa - 10.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik za ratne zločine i genocid Ratko Mladić liječio na VMA prije gotovo deset godina, pod lažnim imenom.

Mladić se lečio na VMA, ali pre 10 godina

Vesti Online - 10.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) pre gotovo deset godina, pod lažnim imenom, ali da mu Vojska nije pomagala u skrivanju nakon toga.

Gotovina sprema pitu za Mladića

Vesti Online - 10.06.2011

Ratko Mladić biće prebačen u blok na trećem spratu zatvora u Sheveningenu u kojem se nalaze Vojislav Šešelj, Ante Gotovina, Mladen Markač, Nebojša Pavković, Milan Lukić, prenosi srpska štampa.

Hrvatska vlada za dostavu dokaza protiv Ratka Mladića

Blic - 09.06.2011

ZAGREB - Vlada Hrvatske pozvala je danas Državno tužilaštvo (DORH) da pošalje Tribunalu u Hagu dokaze protiv Ratka Mladića da bi optužnica bila proširena i na ratne zločine u Hrvatskoj.

Dokle će se suditi u Hagu?

Mondo - 09.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića. Njegovo će suđenje trajati do 2014.

Hag: Sva suđenja biće završena do 2012, Karadžiću do 2014.

Prva Srpska TV - 09.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenutno vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će sudjenje trajati do 2014.

General Ratko Mladić traži da bude sa ostalim haškim pritvorenicima

Blic - 09.06.2011

BEOGRAD - Ratko Mladić, koji je još izolovan od ostalih haških pritvorenika u Sheveningenu, tražio je da ga prebace u pritvor sa ostalima. Portparol Haškog sud Nerma Jelačić je izjavila da privikavanje Mladića na uslove haškog pritvora ide ...

Ratko mora na operaciju kile!

ALO - 09.06.2011

Ratko Mladić danima ima nesnosne bolove u glavi! Muči ga i kila, koju prema proceni lekara bivši komandant Vojske RS treba hitno da operiše, što samo još više otežava njegovo kretanje.

Hag planira da okonča suđenja 2012.

B92 - 09.06.2011

Hag -- Sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani do 2012, osim slučaja Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014, rečeno u Hagu.

Sprema se tim za odbranu Ratka Mladića

Politika - 09.06.2011

Haškog optuženika braniće jedan advokat iz Srbije, jedan iz Republike Srpske i jedan ekspert iz Rusije Ratka Mladića braniće dvojica advokata od kojih će jedan biti iz Srbije, a drugi iz Rusije.

Hrvatska vlada pozvala državno tužilaštvo da dostavi dokaze protiv Ratka Mladića

24online - 09.06.2011

Hrvatska vlada danas je pozvala državno tužilaštvo da haškom tužilaštvu dostavi dokaze protiv haškog optuženika Ratka Mladića za krivična dela ratnog zločina počinjena u Hrvatskoj.

Sva suđenja biće završena do 2012, Karadžiću do 2014.

24online - 09.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014. godine, izjavila je portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Mladić još u izolaciji

24online - 09.06.2011

U Hagu se još obavljaju zdravstveni pregledi nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske generala Ratka Mladića i do sada „nije prijavljeno ozbiljno narušeno zdravstveno stanje ili stanje životne opasnosti", rekla je portparol Haškog ...

Jelačić: Sva suđenja biće završena do 2012, Karadžiću do 2014.

R.S.Evropa - 09.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenutno vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će sudjenje trajati do 2014.

Mladić traži da ga smeste sa ostalima

Vesti Online - 09.06.2011

Ratko Mladić, koji je još izolovan od ostalih haških pritvorenika u Sheveningenu, tražio je da ga prebace u pritvor sa ostalim pritvorenicima. Portparol Haškog sud Nerma Jelačić je izjavila da privikavanje Mladića na uslove haškog pritvora ...

Hag završava posao do 2014.

Vesti Online - 09.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014. godine, izjavila je portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Ekskluzivno otkrivamo: Gotovina dočekuje Mladića

Press - 09.06.2011

Treći sprat - Ratko Mladić biće prebačen u blok na trećem spratu zatvora u Sheveningenu u kojem se nalaze Vojislav Šešelj, Ante Gotovina, Mladen Markač, Nebojša Pavković, Milan Lukić...

Milutinović: Mladić je prodat

Vesti Online - 09.06.2011

Bivši načelnik Informativne službe Generalštaba Vojske Republike Srpske Milovan Milutinović hapšenje Mladića smatra prodajom jer se čekalo da dostigne "određenu cenu", pa da bude izručen.

Tribunal: Nema informacije da je Mladićev život ugrožen

Novosti - 08.06.2011

Portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić opovrgla je danas spekulacije da je Ratko Mladić smrtno bolestan HAG - Portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić opovrgla je danas spekulacije da je Ratko Mladić smrtno bolestan i izjavila da ...

Ratka Mladića penzionisao Vojislav Koštunica

Danas - 08.06.2011

Beograd - General Ratko Mladićpenzionisan je 16. juna 2001. odlukom Vrhovnog saveta odbrane Jugoslavije, koju je potpisao Vojislav Koštunica, koji je tada bio na čelu tog saveta, kao predsednik SR Jugoslavije.

Sva suđenja biće završena do 2012, Karadžiću do 2014.

Blic - 08.06.2011

HAG - Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014.

Sva suđenja do 2012, Karadžiću do 2014.

Kurir - 09.06.2011

HAG - Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014.

Biometrijski pasoši za porodicu Mladić

Glas javnosti - 08.06.2011

BEOGRAD - Porodica generala Ratka Mladića dobila je u ponedeljak nove biometrijske pasoše kako bi mogla da otputuje u Hag u posetu generalu, objavile su Nezavisne novine, a ovu informaciju potvrdio je i generalov sin Darko Mladić.

Guskova bira tim ruskih advokata koji će braniti Mladića

Prva Srpska TV - 08.06.2011

Jelena Jurjevna Guskova, ruski akademik i član Senata Republike Srpske, iduće nedelje dovodi u Beograd poznatog ruskog advokata na sastanak s pravnim timom Ratka Mladića.

Hag: Nema potvrde da je Mladić teško bolestan

Mondo - 08.06.2011

Lekarski nalazi do sada nisu potvrdili da Ratko Mladić ima bolest u završnoj fazi, izjavila je danas portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Mladića penzionisao Koštunica?

B92 - 08.06.2011

Beograd -- General Ratko Mladić penzionisan je 16. juna 2001. odlukom Vrhovnog saveta odbrane Jugoslavije, koju je potpisao Vojislav Koštunica, piše Danas.

Mladić na pregledima, nije mu ozbiljno narušeno zdavlje

Blic - 08.06.2011

U Hagu se još obavljaju zdravstveni pregledi nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića i do sada "nisu prijavljeni ozbiljno narušeno zdravstveno stanje ili stanje životne opasnosti" - rekla je danas portparol Haškog ...

Jelačić: Nema potvrde da je Mladić teško bolestan

EMG - 08.06.2011

Lekarski nalazi do sada nisu potvrdili da bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić ima bolest u završnoj fazi, izjavila je danas portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Ratko Mladić još uvek na lekarskim pregledima

24online - 08.06.2011

U Hagu se još obavljaju zdravstveni pregledi nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića i do sada "nije prijavljeno da mu je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje ili da je u stanju životne opasnosti" - rekla je ...

Kraj svih suđenja u Hagu do 2012, Karadžiću do 2014.

24online - 08.06.2011

Svi sudski procesi koji se trenuto vode u Haškom tribunalu biće okončani, kako se očekuje, do 2012. godine, osim u slučaju Radovana Karadžića, čije će suđenje trajati do 2014.

Nema potvrde da je Mladić teško bolestan

Beta - 08.06.2011

HAG, 8. juna 2011. (Beta-AFP) - Lekarski nalazi do sada nisu potvrdili da bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić ima bolest u završnoj fazi, izjavila je u sredu portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Jelačić: Nema potvrde da je Mladić teško bolestan

R.S.Evropa - 08.06.2011

Lekarski nalazi do sada nisu potvrdili da bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić ima bolest u završnoj fazi, izjavila je danas portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Mladić nije životno ugrožen

RTS - 08.06.2011

Život bivšeg komandanta Vojske RS Ratka Mladića trenutno nije u opasnosti, a lekarski pregledi još traju, rekla je portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić. Prebacivanje Mladića u jedno od tri krila pritvorske jedinice očekuje se uskoro.

Mladićevi dobili pasoše

Vesti Online - 08.06.2011

Porodica generala Ratka Mladića dobila je biometrijske pasoše kako bi mogla da otputuje u posetu u Hag, rekao je Darko Mladić, generalov sin. - Pasoš smo uzeli, ali još nismo dobili potvrdu da smo skinuti sa crne liste.

Hag: Mladić nije teško bolestan

Vesti Online - 08.06.2011

Lekarski nalazi do sada nisu potvrdili da bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić ima bolest u završnoj fazi, izjavila je danas portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić.

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Prva Srpska TV - 07.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da nisu tačne špekulacije da se Ratko Mladić lečio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). - Te informacije su proverene i to nije tačno - dodao je ministar.

Šutanovac: Mladić nije lečen na VMA

Novosti - 07.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je danas da su proverene špekulacije o lečenju Ratka Mladića na VMA i da se pokazalo da su netačne BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je danas da su proverene sve ...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Danas - 07.06.2011

Beograd - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojnomedicinskoj akademiji i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Darko Mladić primio očevu penziju

Glas javnosti - 07.06.2011

BEOGRAD- Srbija je odblokirala penziju haškom optuženiku Ratku Mladicću potvrdio je njegov advokat za AFP. "Mladicćev sin Darko je već dobio sumu u iznosu od oko 49.000 evra", kazao je Mladićev advokat Miloš Šaljić za AFP.

Vesti: Mladićeva porodica traži Ratku stalnog branioca

Glas javnosti - 07.06.2011

BEOGRAD-Porodica generala Ratka Mladića i njihov advokat Miloš Šaljić počeli su seriju sastanaka sa najuglednijim beogradskim advokatima kako bi odabrali njegovog stalnog branioca pred Haškim tribunalom, objavio je portal Vesti.

Bosa i Darko dižu pasoše

ALO - 07.06.2011

Bosiljka i Darko Mladić danas dobijaju nove pasoše kako bi što pre otputovali kod Ratka u Hag! Međutim, advokat Miloš Šaljić ne putuje s njima u Sheveningen jer nema svu neophodnu dokumentaciju za izdavanje putne isprave, saznaje „Alo!“.

Mladić, karadžić i gotovina na okupu!

Kurir - 07.06.2011

BEOGRAD - Uskoro ponovo s Radovanom! Miloš Šaljić, advokat Ratka Mladića, potvrdio je juče u izjavi za Kurir da će njegov klijent u narednim danima verovatno moći da vidi ostale haške pritvorenike, među kojima su Radovan Karadžić, Nikola ...

Biometrijski pasoši za porodicu mladić

Kurir - 07.06.2011

BEOGRAD - Porodica generala Ratka Mladića dobila je u ponedeljak nove biometrijske pasoše kako bi mogla da otputuje u Hag u posetu generalu, objavile su Nezavisne novine, a ovu informaciju potvrdio je i generalov sin Darko Mladić.

"Istraga o pomagačima u toku"

B92 - 07.06.2011

Beograd -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da je istraga o tome da li je i ko skrivao Ratka Mladića u vojnim objektima i po čijem je nalogu penzionisan - u toku. On je dodao i da u ovom trenutku ne može da iznese više detalja.

Šutanovac: Istraga o skrivanju Mladića u toku

Blic - 07.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je istraga o tome da li je i ko je skrivao haškog optuženika Ratka Mladića u vojnim objektima i po čijem je nalogu penzionisan - u toku, i da u ovom trenutku ne može da iznese više ...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

EMG - 07.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je danas da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno medicinskoj akademije (VMA) i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Blic - 07.06.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da nisu tačne špekulacije da se Ratko Mladić lečio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). - Te informacije su proverene i to nije tačno - dodao je ministar.

Jelena Guskova bira tim ruskih advokata koji će braniti Mladića

Blic - 07.06.2011

BEOGRAD - Jelena Jurjevna Guskova, ruski akademik i član Senata Republike Srpske, iduće nedelje dovodi u Beograd poznatog ruskog advokata na sastanak s pravnim timom Ratka Mladića.

Mladićeva porodica silazi sa crne liste

Novosti - 07.06.2011

Posle hapšenja Ratka Mladića, njegovoj porodici vraćeni pasoši, velike šanse i za posao. Očekuju put u Hag za nekoliko dana ČIM je ratni general bosanskih Srba Ratko Mladić ”zadužio” ćeliju u pritvoru Haškog tribunala, Srbija je ...

Tinejdžerski pokušaj pljačke na Zvezdari završio krvavo

Blic - 07.06.2011

Četiri mladića od oko 18 godina povređena su večeras oko 21 sat u tuči u Ulici Živka Davidovića, na Zvezdari. Do tuče je došlo kada je jedna grupa mladića presrela drugu i pokušala da od njih otme novac.

Šešeljev savetnik braniće Mladića

Mondo - 07.06.2011

Aleksandar Mezjajev, najveći ruski ekspert za Haški tribunal i profesor prava na ruskom Kazanju, gotovo sigurno ulazi u tim odbrane Ratka Mladića, saznaju "Novosti".

Šutanovac: istraga o skrivanju Mladića u toku

Kurir - 07.06.2011

BEOGRAD - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je istraga o tome da li je i ko je skrivao haškog optuženika Ratka Mladića u vojnim objektima i po čijem je nalogu penzionisan - u toku, i da u ovom trenutku ne može da iznese ...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

R.S.Evropa - 07.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je danas da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno medicinskoj akademije (VMA) i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Mladić nije lečen na VMA

24online - 07.06.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je danas da su proverene sve špekulacije o lečenju haškog optuženika Ratka Mladića na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) i da se pokazalo da su one netačne.

Šutanovac: Saznaćemo ko je krio Mladića u vojnim objektima

R.S.Evropa - 07.06.2011

Dragan Šutanovac , ministar odbrane Srbije, izjavio je za RSE da veruje da će istražne radnje koje vodi Akcioni tim za potragu za haškim optuženicima uskoro pokazati ko je Ratka Mladića krio u vojnim objektima.

Dijaspora skuplja pare za Mladića

Vesti Online - 07.06.2011

Advokat porodice Ratka Mladića Miloš Šaljić kaže da generalova porodica svakodnevno dobija veliki broj ponuda srba iz celog sveta koji žele da učestvuju u njegovoj odbrani.

Šešeljev savetnik brani Mladića

Vesti Online - 07.06.2011

Dok se u Beogradu i posle 11 dana otkako je uhapšen Ratko Mladić, još nagađa ko će biti u timu za njegovu odbranu, Rusija već ima najozbiljnijeg kandidata za branioca, prenose beogradski mediji.

''Žele da okrenu Mladića i Karadžića jednog protiv drugog''

Vesti Online - 07.06.2011

Beogradski publicista Ljiljana Bulatović, jedan od najbližih prijatelja generala Ratka Mladića, tvrdi da su prozapadni mediji posle hapšenja bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske pokrenilu kampanju da se Mladić i bivši predsjednik ...

Tribunal će trajati duže zbog Mladića

Vesti Online - 07.06.2011

Gotovo je izvesno da će mandat Tribunala u Hagu morati da se produži i posle kraja 2014. godine, do kada je prvobitno planirano njegovo postojanje, saznaju beogradski mediji.

Mladić preti da će prestati da uzima hranu, kao i lekove

Blic - 06.06.2011

BEOGRAD - Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi. Ali sada kada sam već tu, tražim da ispunite moje zahteve i obezbedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu negu, posetu porodice, supruge i sina, kao i advokata.

Mladić tuži Srbiju zbog 14.000 evra!

ALO - 06.06.2011

Miloš Šaljić, advokat porodice Mladić, izjavio je juče da će tužiti državu Srbiju zbog 14.000 evra koji su zaplenjeni prilikom jednog od pretresa porodične kuće na Banovom brdu.

Mladić prebačen u ćeliju, Šešelj nudi pomoć

Mondo - 06.06.2011

Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić prebačen je iz pritvorske bolnice u Hagu u ćeliju, kaže njegov advokat Miloš Šaljić. Prema Šaljićevim rečima, Mladićevo zdravstveno stanje je nepromenjeno.

"Mladić će probati da opovrgne sve"

Glas javnosti - 06.06.2011

Beograd -- Profesor Radoslav Stojanović izjavio je da strahuje da će Ratko Mladić pokušati da opovrgne ono što je Srbiju oslobodilo odgovornosti za učešće u genocidu 1995.

Ratko mladić ne mrda iz kreveta

Kurir - 06.06.2011

BEOGRAD - Haške dane provodi nepomičan. Ratko Mladić, bivši komandant Vojske RS, zbog šoka i stresa koji je preživeo već tri dana nije mrdnuo iz kreveta, saznaje Kurir! - Da bi se u petak pojavio u sudu, nakljukali su ga lekovima, ali i ...

Mladić pretio štrajkom glađu i žeđu

B92 - 06.06.2011

Beograd -- Ratko Mladić preti Haškom tribunalu da će prestati da uzima hranu i piće ako mu sud ne obezbedi valjanu zdravstvenu negu, posetu porodice i advokata, piše Blic. Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi.

Ko će braniti Ratka Mladića

B92 - 06.06.2011

Beograd -- Porodica Ratka Mladića, u saradnji sa advokatom Milošem Šaljićem, radi na sastavljanju advokatskog tima bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske.

Robinson: Hapšenje Mladića vrhunac Tribunala

Mondo - 06.06.2011

Predsednik Haškog tribunala Patrik Robinson ocenio je danas pred Savetom bezbednosti UN da je hapšenje haškog optuženika ugaoni kamen u istoriji ovog Suda.

Hapšenje Mladića ključno za Hag

B92 - 06.06.2011

Njujork -- Predsednik Haškog tribunala Džordž Patrik Robinson izjavio je u Savetu bezbednosti UN da hapšenje Ratka Mladića "predstavlja prekretnicu u istoriji Tribunala". "To nas približava uspešnom ispunjenju našeg mandata.

Darko mladić primio očevu penziju

Kurir - 06.06.2011

BEOGRAD- Srbija je odblokirala penziju haškom optuženiku Ratku Mladicću potvrdio je njegov advokat za AFP. "Mladicćev sin Darko je već dobio sumu u iznosu od oko 49.000 evra", kazao je Mladićev advokat Miloš Šaljić za AFP.

Vesti: mladićeva porodica traži ratku stalnog branioca

Kurir - 06.06.2011

BEOGRAD -Porodica generala Ratka Mladića i njihov advokat Miloš Šaljić počeli su seriju sastanaka sa najuglednijim beogradskim advokatima kako bi odabrali njegovog stalnog branioca pred Haškim tribunalom, objavio je portal Vesti.

Mladićevo žele SRS i DSS

Danas - 06.06.2011

Zrenjaninski radikali ne odustaju od namere da Lazarevo preimenuju u Mladićevo. Nakon neuspelog pokušaja da ovakav predlog proguraju na dnevni red poslednje sednice lokalnog parlamenta, sada najavljuju da će pokrenuti inicijativu za koju ...

Šešeljev savetnik braniće Mladića

Novosti - 06.06.2011

Kako će izgledati tim odbrane bivšeg vojnog lidera bosanskih Srba? Mezjajev: Zainteresovan sam da se istina utvrdi u svakom slučaju DOK se u Beogradu i posle 11 dana otkako je uhapšen Ratko Mladić, još nagađa ko će biti u timu za njegovu ...

Tribunal će produžiti mandat zbog Mladića

Blic - 06.06.2011

HAG - Gotovo je izvesno da će mandat Tribunala u Hagu morati da se produži i posle kraja 2014. godine, do kada je prvobitno planirano njegovo postojanje.

Šešeljev savetnik braniće Mladića?

B92 - 06.06.2011

Hag -- Dok se u Beogradu još nagađa ko će biti u timu za odbranu Ratka Mladića, Rusija već ima najozbiljnijeg kandidata za branioca. ”Novosti” saznaju, Aleksandar Mezjajev, najveći ruski ekspert za Haški tribunal i profesor prava na ruskom ...

Mladić preti da će prestati da uzima hranu, kao i lekove

Prva Srpska TV - 06.06.2011

Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi. Ali sada kada sam već tu, tražim da ispunite moje zahteve i obezbedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu negu, posetu porodice, supruge i sina, kao i advokata.

Robinson - Hapšenje Maldića je uspeh

24online - 06.06.2011

Predsednik Haškog tribunala Patrik Robinson ocenio je danas da je hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića ugaoni kamen u istoriji ovog Suda, koje ga približava uspešnom završetku svog mandata.

Može li odmrzavanje penzije Mladiću naštetiti Srbiji

R.S.Evropa - 06.06.2011

Haški optuženik Ratko Mladić od Srbije ponovo dobija vojnu penziju. Pravnici kažu da činjenica da je optuženik za genocid u Bosni i Hercegovini tokom i posle službe bio na platnom spisku Beograda jeste značajan podatak, ali da bi tek ...

Srbi iz celog sveta šalju novac za Mladića

Politika - 06.06.2011

Nije moguće da Šešelj bude Mladićev branilac jer je i sam pritvorenik, ali ako bi bio oslobođen, to bi bilo nešto drugo, navodi Miloš Šaljić Advokat Miloš Šaljić i porodica haškog optuženika Ratka Mladića svakodnevno dobijaju veliki broj ...

Ponosni na Mladića

Vesti Online - 06.06.2011

"Mladićevo, Mladićevo, srpska liga oooooo!" - orilo se u subotu, 4. juna, iz oko 2.000 grla navijača u Lazarevu, koji su proslavljali pobedu svog fudbalskog tima Zadrugar nad ekipom Borca iz Starčeva i istorijski plasman u Srpsku ligu.

Moguća tužba protiv advokata Aleksića

Vesti Online - 06.06.2011

Porodica generala Ratka Mladića i njihov advokat Miloš Šaljić počeli su juče seriju sastanaka sa najuglednijim beogradskim advokatima kako bi odabrali njegovog stalnog branica pred Haškim tribunalom, saznaju Vesti.

Mladić još par dana izolovan

Press - 06.06.2011

Ratko Mladić prebačen je iz pritvorske bolnice u pritvorsku ćeliju u Sheveningenu, ali se ne druži sa ostalim haškim optuženicima. Bivši komandant Vojske Republike Srpske izolovan je od „odomaćenih" pritvorenika sve dok se ne prilagodi ...

Pet miliona maraka za odbranu!

Press - 06.06.2011

Papreno! Ako se Ratko Mladić odluči za advokata sa službene liste, samo iz budžeta suda trebalo bi da bude potrošeno oko 2.000.000 evra, ali će biti neophodno još pola miliona evra, tvrde haški advokati Mora da obezbedi najmanje milion KM..

Mladić neće ni hranu ni lekove

Vesti Online - 06.06.2011

- Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi. Ali sada kada sam već tu, tražim da ispunite moje zahteve i obezbedite mi odmah adekvatnu zdravstvenu negu, posetu porodice, supruge i sina, kao i advokata.

''Hapšenje Mladića 'ugaoni kamen' Haga''

Vesti Online - 06.06.2011

Predsednik Haškog tribunala Patrik Robinson ocenio je danas da je hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića ugaoni kamen u istoriji ovog Suda, koje ga približava uspešnom završetku svog mandata.