TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CNN "RAZOTKRIVA" JEDAN OD NAJINTRIGANTNIJIH ZLOČINA: Virtuelno prikazali noć kada je Pistorijus ubio svoju devojku ...

S media - 24.02.2013

CNN "RAZOTKRIVA" JEDAN OD NAJINTRIGANTNIJIH ZLOČINA: Virtuelno prikazali noć kada je Pistorijus ubio svoju devojku (FOTO, VIDEO) Tom Foreman, Si-En-En-ov voditelj pokušao je da kroz virtualni prikaz objasni šta se desilo u noći kada je ...

Brat poznatog praolimpijca Pistorijusa, takođe je optužen za ubistvo

Glas javnosti - 24.02.2013

Karl Pistorijus , brat poznatog praolimpijca, takođe je optužen za ubistvo. On će se na optuženičkoj klupi naći jer je 2010. godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila jedna mlada devojka.

Rekonstrukcija: Pogledajte kako je Pistorijus ubio devojku

Kurir - 24.02.2013

Poznata američka televizija napravila je virtuelni prikaz ubistva koje je počinio poznati atletičar. Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus optužen je da je sa predumišljajem ubio svoju devojku Rivu Stinkamp .

Pistorijusov ujak: Oskar želi da ostvari kontakt sa Rivinom porodicom

Blic - 24.02.2013

Zvezda paraolimpijskih Igara Oskar Pistorijus želi da ostvari kontakt sa porodicom ubijene devojke Rive Stinkamp. Posle osam dana provedenih u pritvoru Pistorijus je pušten uz kauciju.

I Pistorijusov brat optužen za ubistvo!

Kurir - 24.02.2013

Brat poznatog atletičara izazvao je 2010. godine saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna mlada devojka Karl Pistorijus , brat poznatog praolimpijca, takođe je optužen za ubistvo. On će se na optuženičkoj klupi naći jer je 2010.

I brat Oskara Pistorijusa optužen za ubistvo, ali iz nehata!

Blic - 24.02.2013

Karl Pistorijus, brat paraolimpijske zvezde Oskara Pistorijusa, optužen je za ubistvo iz nehata žene koja je 2010. godine poginula u saobraćajnom udesu na motociklu.

Sumrak idola

Danas - 24.02.2013

Kada se sprinter Oskar Pistorijus pojavio na Olimpijskim igrama u Londonu, kao prvi paraolimpijac koji se plasirao na najveće svetsko sportsko takmičenje, mnogima je preko noći postao idol i sledili su njegov primer da se sve u životu ...

Nadzorne kamere snimile devojku Oskara Pistorijusa: Nasmejana otišla u smrt FOTO

S media - 24.02.2013

Nadzorne kamere snimile devojku Oskara Pistorijusa: Nasmejana otišla u smrt FOTO Suđenje Oskaru Pistorijusu i dalje privlači pažnju većine svetskih medija.

I brat Oskara Pistorijusa optužen za ubistvo

Nadlanu - 24.02.2013

Brat Oskara Pistorijusa će se naći na optuženičkoj klupi zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2010. godine u kojoj je život izgubila mlada motociklistkinja, piše Sky News.

Otac Rive Stenkamp: Možda ću oprostiti Oskaru Pistorijusu!

Svet-Scandal - 24.02.2013

Beri Stenkamp je kazao da će Oskar Pistorijus “patiti sam” ako je lažna njegova tvrdnja da je slučajno ubio devojku. On je istakao da će jednog dana možda moći da oprosti Oskaru ako ovaj sportista govori istinu.

Vučić: Pronaći odgovorne za aferu sa mlekom

R.S.Evropa - 24.02.2013

12:07 Vučić: Pronaći odgovorne za aferu sa mlekom 11:59 Džon Keri na prvoj turneji 11:58 Brat Oscara Pistoriusa optužen za saobraćajnu nesreću 11:30 Poplave u Australiji odnele dva života 11:18 Počinje deveti ZagrebDox 10:56 Slovenija ...

Brat Oskara Pistorijusa optužen za ubistvo

Novi Magazin - 24.02.2013

Karl Pistorijus, brat Oskara Pistorijusa optuženog za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, optužen je za smrt jedne devojke. Brat Oskara Pistorijusa će se naći na optuženičkoj klupi zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2010.

Brat Oskara Pistoriusa optužen za smrt žene u saobraćajnoj nesreći

Portalanalitika - 24.02.2013

K arl Pistorius , brat južnoafričkog paraolimpijca Oskara , naći će se pred sudom zbog smrti žene u saobraćajnoj nesreći. Karl Pistorijus je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtonosnim posljedicama i ovaj slučaj nije povezan ...

Pistorijus će patiti ako laže

RTV - 23.02.2013

JOHANEZBURG - Otac pokojne Reve Stenkamp rekao je danas da će legendarni paraolimpijac Oskar Pistorijus morati da živi sa svojom savešću, ako bude lagao o tome kako je ubio svoju devojku.

"Pistorijus će patiti ako laže"

B92 - 23.02.2013

Otac ubijene devojke Oskara Pistorijusa Beri Stenkamp rekao je da bi jednog dana mogao da mu oprosti ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

Slučaj Pistorijus: Pogledajte virtuelnu rekonstrukciju ubistva VIDEO

S media - 23.02.2013

Slučaj Pistorijus: Pogledajte virtuelnu rekonstrukciju ubistva VIDEO Oskar Pistorijus je u petak pušten da se brani sa slobode. Južnoafrički atletičar koji je optužen da je namerno ubio svoju devojku Rivu Stinkamp opisao je na suđenju kako ...

Pistorijus ne sme u svoju kuću, mora da se javlja policiji ponedeljkom i petkom

Blic - 23.02.2013

Južnoafrički atletičar i paraolimpijac Oskar Pistorijus, osumnjičen da je ubio svoju devojku Rivu Stinkamp, posle osam dana u pritvoru proveo je noć kod svog ujaka u Pretoriji kod koga će boraviti u narednom periodu.

OTAC UBIJENE DEVOJKE: Pistorijus će patiti ako laže

Kurir - 23.02.2013

Beri Stenkamp je kazao da će Pistorijus patiti sam ako je lažna njegova tvrdnja da je slučajno ubio devojku JOHANEZBURG- Otac pokojne Reve Stenkamp rekao je danas da će legendarni paraolimpijac Oskar Pistorijus morati da živi sa svojom ...

Otac Rive Stinkamp: Možda Pistorijusu i oprostim ubistvo ćerke ako je slučajno pucao

Blic - 23.02.2013

Otac ubijene devojke Rive Stinkamp, Beri Stinkamp, rekao je da bi jednog dana mogao da oprosti Oskaru Pistorijusu ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

Pistorijus - slobodan, ali kao da nije...

Mondo - 23.02.2013

Sud u Pretoriji atletičara pustio, uz kauciju, da se brani sa slobode, ali mu je ograničio kretanje Oskar Pistorijus, koji je optužen za ubistvo sa predumišljajem svoje devojke Rive Stenkamp , pušten je iz zatvora, uz kauciju, da se brani ...

Otac Rive Stenkamp: Možda mu jednog dana i oprostim

Blic - 23.02.2013

Otac ubijene devojke Oskara Pistorijusa, Beri Stenkamp, rekao je danas da bi jednog dana mogao da oprosti južnoafričkom atletičaru ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

Otac Rive Stenkamp: Možda mu jednog dana i oprostim

24online - 23.02.2013

Otac ubijene devojke Oskara Pistorijusa, Beri Stenkamp, rekao je danas da bi jednog dana mogao da oprosti južnoafričkom atletičaru ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

Otac Rive Stenkamp: Možda jednog dana i oprostim Pistorijusu

Tanjug - 23.02.2013

JOHANESBURG - Otac ubijene devojke Oskara Pistorijusa, Beri Stenkamp, rekao je danas da bi jednog dana mogao da oprosti južnoafričkom atletičaru ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

CNN: Virtuelni prikaz noći kada je Pistorijus ubio svoju devojku

24online - 23.02.2013

Tom Foreman, Si-En-En-ov voditelj pokušao je da kroz virtualni prikaz objasni šta se zaista desilo u noći kada je Oskar Pistorijus ubio svoju devojku, Rivu Stenkamp. - Počećemo u spavaćoj sobi, jer odatle počinje Pistorijusova priča.

Otac Rive Stenkamp: Možda ću oprostiti Pistorijusu

Vesti Online - 23.02.2013

Otac pokojne Reve Stenkamp rekao je danas da će legendarni paraolimpijac Oskar Pistorijus morati da živi sa svojom savešću ako bude lagao o tome kako je ubio svoju devojku.

Otac Rive Stenkamp: Možda mu jednog dana i oprostim

Portalanalitika - 23.02.2013

O tac ubijene djevojke Oskara Pistorijusa, Beri Stenkamp , rekao je danas da bi jednog dana mogao da oprosti južnoafričkom atletičaru ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu kćerku Rivu.

Otac Rive Stenkamp: Možda mu jednog dana i oprostim

Novi Magazin - 23.02.2013

Foto: Beta Otac ubijene devojke Oskara Pistorijusa, Beri Stenkamp, rekao je da bi jednog dana mogao da oprosti južnoafričkom atletičaru ako se dokaže da je slučajno upucao njegovu ćerku Rivu.

Pistorijus čeka prvu presudu: ostanak iza rešetaka ili povratak treninzima

Blic - 22.02.2013

Slavni paraolimpijac i svetska atletska zvezda Oskar Pistorijus u petak u 13:30 po srednjeevropskom vremenu saznaće da li je pušten uz kauciju da se brani sa slobode povodom optužbe da je ubio sa predumišljajem svoju devojku Rivu Stinkap ...

Pistorijus se brani sa slobode

B92 - 22.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, uz kauciju će biti pušten da se brani sa slobode. Kako je naveo sudija Dezmond Ner, deo razloga za odobravanje kaucije jeste taj što je Pistorijus ...

SUD ODLUČIO: Pistorijus se brani sa slobode!

Kurir - 22.02.2013

Atletičar koji je optužen za ubistvo devojke braniće se sa slobode Sud u Pretoriji doneo je odluku da se atletičar Oskar Pistorijus , koji je optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stinkamp, brani sa slobode .

Pistorijus na slobodi!

ALO - 22.02.2013

Južnoafričkom paraolimpijcu Oskaru Pistorijusu danas je odobrena kaucija i braniće se sa slobode tokom suđenja zbog ubistva svoje devojke na Dan zaljubljenih. Do kraja suđenja na slobodi: Oskar Pistorijus | Foto: Reuters Pistorijus je 14.

Oskar Pistorius pušten na slobodu uz kauciju

Pobjeda.me - 22.02.2013

JOHANESBURG – Južnoafrički atletičar Oskar Pistorius, koji se suočava sa optužbama zbog ubistva njegove djevojke, pušten je uz kauciju. Paraolimpijski sprinter negira ubistvo, i tvrdi da je pucao u Rivu Stenkamp misleći da je provalnik.

Pistorujus se brani sa slobode za 112 hiljada dolara!

Telegraf - 22.02.2013

Izneti dokazi nisu bili dovoljni da se odbaci predlog odbrane o privremenom puštanju Južnoafrikanca uz kauciju Iako optužen za ubistvo sa predumišljajem, južnoafrički paraolimpijac braniće se sa slobode jer izneti dokazi nisu bili dovoljni ...

Pistorijus se brani sa slobode

Prva Srpska TV - 22.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, uz kauciju će biti pušten da se brani sa slobode. Nema ...

Oskar Pistorijus pušten uz kauciju da se brani sa slobode

Portal24 - 22.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp, biće pušten uz kauciju da se brani sa slobode. Pistorijus je platio kauciju od oko 85.000 eura.

NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI: Pistorijus uz kauciju pušten da se brani sa slobode!

S media - 22.02.2013

NEOČEKIVANI OBRT U ISTRAZI: Pistorijus uz kauciju pušten da se brani sa slobode! Oskar Pistorijus, sportista koji ubio svoju devojku, pušten je da odbranu priprema sa slobode.

Sličnosti tragedija slavnih: Pistorijus kao nekada O'Džej Simpson

Blic - 22.02.2013

Bivši detektiv losanđeleske policije Mark Furman, koji je vodio slučaj protiv bivše zvezde američkog fudbala O'Džej Simpsona optuženog za ubistvo supruge, smatra da je slučaj protiv južnoafričkog sprintera Oskara Pistorijusa potpuno čist.

Pogledajte virtuelnu verziju Pistorijusovog ubistva devojke (VIDEO)

Telegraf - 22.02.2013

Ova kompijuterska verzija pokazuje obe strane priče, Pistorijusovu koji tvrdi da je sve bilo slučajno i verziju tužilaštva koja tvrdi da je namerno počinio ubistvo Američa televizijska stanica CNN uradila je virtualni pregled dešavanja u ...

Kakav šok! Pistorijus pušten iz pritvora, vraća se treninzima!

Blic - 22.02.2013

Slavni paraolimpijac i svetska atletska zvezda Oskar Pistorijus pušten je uz kauciju da se brani sa slobode iako je optužen da je ubio sa predumišljajem svoju devojku Rivu Stinkap.

Pistorijus uz kauciju pušten iz zatvora da se brani sa slobode

Nadlanu - 22.02.2013

Kako je naveo sudija Dezmond Ner, deo razloga za odobravanje kaucije jeste taj što je Pistorijus detaljno izložio svoju verziju događaja. Takođe, sudija je rekao da nije utvrđen nijedan razlog da se odbije zahtev za kauciju.

Pogledajte virtuelnu verziju Pistorijusovog ubistva devojke (VIDEO)

Nadlanu - 22.02.2013

Američa televizijska stanica CNN uradila je virtualni pregled dešavanja u kući Oskara Pistoriusa, u noći kada je atletičar ubio svoju devojku Steenkamp. Virtualna verzija pokazuje obe verzije priče, Pistorijusovu i verziju tužilaštva.

Pistorijus čeka prvu presudu: ostanak iza rešetaka ili povratak treninzima

Nadlanu - 22.02.2013

Četvrtog dana preliminarnih saslušanja nakon tragedije koja je prodrmala svet sporta, a osam dana nakon što je Stinkapova ubijena u Pistorijusovoj kući u predgrađu Pretorije, biće doneta odluka o tome da li su dokazi koje je iznela ...

Pistorijus pušten da se brani sa slobode

Tanjug - 22.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optuzen da je ubio svoju devojku Rivu Stenkamp, pušten je danas da se brani sa slobode.

Pistorius se brani sa slobode

Al Jazeera - 22.02.2013

Paraolimpijac optužen za ubistvo svoje djevojke pušten do suđenja uz kauciju od 28.000 američkih dolara. Glavni sudija na saslušanju u slučaju južnoafričkog paraolimpijca Oscara Pistoriusa , optuženog za ubistvo svoje djevojke, odobrio je ...

Pušten uz kauciju: Oskar Pistorijus se brani sa slobode!

Svet-Scandal - 22.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus , optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp , uz kauciju će biti pušten da se brani sa slobode. Kako je naveo sudija Dezmond Ner , deo razloga za odobravanje kaucije jeste taj što je Pistorijus ...

Slučaj Pistorius: Izabran novi policijski istražitelj

R.S.Evropa - 22.02.2013

10:04 Slučaj Pistorius: Izabran novi policijski istražitelj 09:59 Beograd: Glumac Majkl Medsen otvara FEST 09:50 Obračun u Iraku, sedam mrtvih 09:47 Hrvatska: Prekinut otkup mlijeka sa 180 farmi 09:33 Državna revizorska institucija podnela ...

Oskaru Pistorijusu dozvoljeno da se brani sa slobode

Novi Magazin - 22.02.2013

AP/Beta Sud je dozvolio da paraolimpijac Oskar Pistorijus izađe iz pritvora uz plaćenu kauciju, nakon što je otkriveno nekoliko problema u policijskoj istrazi.

Virtuelna verzija Pistorijusovog ubistva devojke

Vesti Online - 22.02.2013

Američa televizijska stanica CNN uradila je virtuelni pregled dešavanja u kući Oskara Pistoriusa u noći kada je atletičar ubio svoju devojku Stenkamp. Virtuelna verzija ubistva pokazuje obe strane priče, Pistorijusovu i priču tužilaštva.

Pistorijus pušten da se brani sa slobode!

Portalanalitika - 22.02.2013

S lavni paraolimpijac i svjetska atletska zvijezda Oskar Pistorijus pušten je uz kauciju da se brani sa slobode iako je optužen da je ubio sa predumišljajem svoju djevojku Rivu Stinkap .

Pistorijus pušten da se brani sa slobode

Press - 22.02.2013

Sudija Dezmond Nejr odobrio je kauciju Pistorijusu, pošto je procenio da nema opasnosti od njegovog eventualnog bekstva, odnosno da on ne predstvalja opasnost po društvo.

Pistorijus se brani sa slobode

RTCG - 22.02.2013

Sud u Pretoriji odlučio je da se paraolimpijski šampion Oskar Pistorijus, koji je optužen za ubistvo svoje djevojke Rive Stinkamp, brani sa slobode. Nakon četiri sata saslušanja, sudija je dozvolio Pistorijusu da se brani slobode.

Pistorijus se brani sa slobode

Vesti Online - 22.02.2013

Južnoafričkom paraolimpijcu Oskaru Pistorijusu danas je odobrena kaucija i braniće se sa slobode tokom suđenja zbog ubistva svoje devojke na Dan zaljubljenih. Pistorijus je 14. februara s četiri metka pogodio svoju devojku Rivu Stenkamp.

Oskara napuštaju sponzori!

ALO - 21.02.2013

Američka kompanija za proizvodnju sportske opreme “Najki” suspendovala je sponzorski ugovor sa južnoafričkim atletičarem Oskarom Pistorijusom. Skoro svi mu okreću leđa: Oskar Pistorijus “Verujemo da je Pistorijus zaslužio da ima pošten ...

Novi detektiv na slučaju Pistorijus

B92 - 21.02.2013

Južnoafrička policija imenovala je svog najboljeg detektiva kao novog prvog čoveka istrage u slučaju paraolimpijca Oskara Pistorijusa. Istragu će voditi Vineš Munu umesto Hiltona Bote.

PROMENA: Novi detektiv u slučaju Pistorijus

Kurir - 21.02.2013

Promena detektiva usledila je posle saznanja da je dosadašnji glavni policijski istražitelj na suđenju Pistorijusu, Hilton Bota i sam pod optužbom za pokušaj ubistva 2011.

Pistorijus: Detektiv kompromitovan

B92 - 21.02.2013

Glavnom detektivu koji radi na slučaju Oskara Pistorijusa, preti optužnica za pokušaj ubistva zbog otvaranja vatre na minibus u kome se nalaazilo sedam osoba.

NOVI OBRT U SLUČAJU "PISTORIJUS": Glavni istražitelj i sam optužen za sedam pokušaja ubistva! (FOTO)

S media - 21.02.2013

NOVI OBRT U SLUČAJU "PISTORIJUS": Glavni istražitelj i sam optužen za sedam pokušaja ubistva! (FOTO) Glavnom detektivu koji radi na slučaju Oskara Pistorijusa preti optužnica za pokušaj ubistva zbog otvaranja vatre na minibus u kome se ...

Detektivu u slučaju Pistorijus preti sedam optužnica za pokušaj ubistva

Kurir - 21.02.2013

Portparol Nevil Malila izjavio je da bi detektiv Hiltom Boha, koji je svedočio na ročištu u slučaju Pistorijus ove nedelje, trebalo da se pojavi na sudu u maju, preneo je Rojters.

Detektivu u slučaju Pistorijus preti optužnica za pokušaj ubistva!

Telegraf - 21.02.2013

Detektiv Hiltom Boha optužen da je još 2009. pucao na minibus koji nije poštovao njegovu naredbu da stane Glavnom detektivu koji radi na slučaju (atletičara Rive Stinkamp) preti optužnica za pokušaj zbog otvaranja vatre na minibus u kome ...

IPC: Pistorijus dva puta bio testiran na doping u Londonu

Blic - 21.02.2013

Međunarodni paraolimpijski komitet (IPC) saopštio je da je Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo devojke Rive Stenkemp, dva puta bio testiran na doping na Igrama u Londonu i da je oba puta bio negativan.

Novi dokazi u slučaju Pistorijus

Pobjeda.me - 21.02.2013

PRETORIJA – Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, kojem se spočitava da je ubio svoju djevojku Rivu Stinkamp, suočen je sa svjedočenjem da se u noći ubistva (14. februara) svađao sa njom, prenosi BBC.

Pistorijusova porodica ukrala milione iz sefa dan nakon ubistva!

ALO - 21.02.2013

Nije prošlo ni 24 sata nakon velike tragedija kada je Oskar Pistorijus ubio svoju devojku Rive, a njegova porodica je obila sef u njegovoj kući kako bi uzela USB sa brojevima bankovnih računa na kojima se nalaze milioni dolara koje je ...

Podignuta optužnica protiv glavnog detektiva u slučaju Pistorijus

Blic - 21.02.2013

Šanse da se slavni paraolimpijac Oskar Pistorijus izvuče iz klješta optužnice koja je podignuta za ubistvo njegove devojke Rive Stenkamp isprva su bile minimalne, sve dok se u priču nije umešao jedan policijski detektiv ne baš sjajne ...

Voli loše momke: Da li je Najk proklet?

S media - 21.02.2013

Voli loše momke: Da li je Najk proklet? Već nekoliko dana svetski mediji pišu o slučaju južnoafričkog atletičara Oskara Pistorijusa, koji je u domu u Pretoriji ubio svoju devojku Rivu Stenkamp.

Detektivu u slučaju Pistorijus prijeti optužnica

Pobjeda.me - 21.02.2013

PRETORIJA – Glavnom detektivu koji radi na slučaju Oskara Pistorijusa, prijeti optužnica za pokušaj ubistva zbog otvaranja vatre na minibus u kome se nalaazilo sedam osoba, izjavio je u četvrtak portparol Južnoafričke policije.

I 'Najki' napustio Pistorijusa

B92 - 21.02.2013

Američka kompanija za proizvodnju sportske opreme "Najki" suspendovala jesponzorski ugovor sa južnoafričkim atletičarem Oskarom Pistorijusom. "Verujemo da je Pistorijus zaslužio da ima pošten sudski proces, a mi ćemo kao kompanija pažljivo ...

Pistorijusova odbrana urušava optužnicu, novi detektiv vodi istragu protiv Oskara

Blic - 21.02.2013

Južnoafrička policija saopštila je da je u istrazi povodom suđenja paraolimpijcu Oskar Pustorijusu, optuženom za ubistvo devojke Rive Stinkamp, izabran novi detektiv, Vineš Munu, jedan od najboljih u svom poslu.

I detektiv istrage u slučaju Pistorijus optužen za ubistvo!

ALO - 21.02.2013

Južnoafrička policija imenovala je najboljeg detektiva kao novog prvog čoveka istrage u slučaju paraolimpijca Oskara Pistorijusa. Glavna tema u Južnoj Africi: Oskark Pistorijus Istragu će voditi Vineš Munu umesto Hiltona Bote.

Istragu slučaja Pistorijus preuzima novi detektiv

Pobjeda.me - 21.02.2013

PRETORIJA – Vodeći južnoafrički detektiv Vineš Munu preuzeće istragu slučaja Oskara Pistorijusa nakon što su se pojavile optužbe protiv dosadašnjeg vodećeg detektiva u istrazi, saopštila je tamošnja policija.

Detektivu u slučaju Pistorijus preti sedam optužnica za pokušaj ubistva

Nadlanu - 21.02.2013

Prema pisanju južnoafričkih medija, Bota je bio optužen da je 2009. godine pucao na minibus koji nije ispunio njegovu naredbu da stane. Optužnica protiv njega privremeno je povučena, ali je juče ponovo obnovljena, izjavio je Malila ne ...

Slučaj Pistorius: Glavni istražitelj osumnjičen za pokušaj ubistva

R.S.Evropa - 21.02.2013

10:33 Slučaj Pistorius: Glavni istražitelj osumnjičen za pokušaj ubistva 10:13 U Japanu pogubljena tri osuđenika na smrt 10:01 Standard & Poor upozorava na rizik od bankrota Kipra 09:49 Vlada Crne Gore preuzima dug i zgradu "Pobjede" 09:37 ...

Detektivu u slučaju Pistorijus preti optužnica

Tanjug - 21.02.2013

PRETORIJA – Glavnom detektivu koji radi na slučaju Oskara Pistorijusa, preti optužnica za pokušaj ubistva zbog otvaranja vatre na minibus u kome se nalaazilo sedam osoba, izjavio je danas portparol Južnoafričke policije.

Smijenjen istražitelj u slučaju Pistorius

Al Jazeera - 21.02.2013

Detektiv optužen za pokušaj ubistva 2011, a Nike suspendirao ugovor s paraolimpijcem optuženim za ubistvo djevojke. Slučaj južnoafričkog paraolimpijca Oscara Pistoriusa , optuženog za ubistvo svoje djevojke Reeve Steenkamp, proizveo je još ...

Novi detektiv vodi istragu u slučaju Pistorijus

Beta - 21.02.2013

Tweet PRETORIJA, 21. februara 2013. (Beta-AP) - Južnoafrička policija imenovala je u četvrtak svog najboljeg detektiva kao novog prvog čoveka istrage u slučaju paraolimpijca Oskara Pistorijusa.

Izabran novi policijski istražitelj u "slučaju Pistorijus"

Tanjug - 21.02.2013

PRETORIJA – Južnoafrička policija saopštila je danas da je u istrazi povodom suđenja paraolimpijcu Oskar Pustorijusu, optuzenom za ubistvo devojke Rive Stenkamp, izabran novi detektiv.

Detektivu u slučaju Pistorijus preti optužnica

24online - 21.02.2013

Glavnom detektivu koji radi na slučaju Oskara Pistorijusa, preti optužnica za pokušaj ubistva zbog otvaranja vatre na minibus u kome se nalazilo sedam osoba, izjavio je danas portparol Južnoafričke policije.

Nike suspendirao ugovor s Pistoriusom

Al Jazeera - 21.02.2013

Proizvođač sportske opreme suspendirao ugovor s južnoafričkim paraolimpijcem, s kojim je nedavno povukao reklamu pod sloganom 'Ja sam metak u cijevi.

Nike suspendovao Pistoriusov ugovor

Al Jazeera - 21.02.2013

Nike je nedavno povukao reklamu sa Pistoriusem, pod sloganom: Ja sam metak u cijevi. Američki gigant za proizvodnju sportske opreme Nike suspendovao je ugovor sa južnoafričkim paraolimpijcem Oscarom Pistoriusom , koji je optužen za ubistvo ...

Pistorijusa napuštaju i sponzori

RTS - 21.02.2013

Američka kompanija za proizvodnju sportske opreme Najk suspendovala je sponzorski ugovor sa južnoafričkim atletičarem Oskarom Pistorijusom, koji je optužen za ubistvo devojke Rive Stenkamp.

Najk suspendovao ugovor s Pistorijusom

Beta - 21.02.2013

Tweet PORTLAND, 21. februara 2013. (Beta-AP) - Kompanija Najk (Nike) saopštila je u četvrtak da je suspendovala ugovor sa južnoafričkim sportistom Oskarom Pistorijusom, koji je optužen za ubistvo svoje devojke.

Nespretni detektiv mijenja tok suđenja Pistorijusu?

Portalanalitika - 21.02.2013

Š anse da se slavni paraolimpijac Oskar Pistorijus izvuče iz klješta optužnice koja je podignuta za ubistvo njegove djevojke Rive Stenkamp prvo su bile minimalne, sve dok se u priču nije umiješao jedan policijski detektiv ne baš sjajne ...

'Najki' raskinuo ugovor sa Pistorijusom

Portalanalitika - 21.02.2013

A merička kompanija za proizvodnju sportske opreme "Najki" suspendovala je sponzorski ugovor sa južnoafričkim atletičarem Oskarom Pistorijusom , javlja Tanjug.

Istražitelj slučaja Pistorijus suočen sa sedam optužnica za pokušaj ubistva

RTCG - 21.02.2013

Glavni istražitelj u slučaju Pistorijus, detektiv Hilton Bota, i sam je suočen sa sedam optužnica za pokušaj ubistva. Navodno, Bota je u pijanom stanju pucao na minibus prije nekoliko godina.

Novi detektiv na slučaju Pistorijus

Portalanalitika - 21.02.2013

J užnoafrička policija imenovala je svog najboljeg detektiva kao novog prvog čovjeka istrage u slučaju paraolimpijca Oskara Pistorijusa. Istragu će voditi Vineš Munu umjesto Hiltona Bote.

Najk suspendovao ugovor sa Oskarom Pistorijusom

Press - 21.02.2013

Pistorijus je prvi atletičar sa amputiranim potkolenicama koji se takmičio na Olimpijskim igrama, a optužen je da je na Dan zaljubljenih ubio svoju devojku.

Dokazi upućuju na doping, pronađeni testosteroni i igle u Pistorijusovoj kući

Blic - 20.02.2013

Policija je saopštila da je u spavaćoj sobi paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog da je ubio svoju devojku Rivu Stenkemp, pronašla dve kutije testosterona i igle.

"Svedoci čuli svađu pre pucnjave"

B92 - 20.02.2013

Policijski detektiv rekao je da Oskaru Pistorijusu ne bi trebalo odobriti izlazak iz zatvora uz kauciju pošto postoji rizik da on pobegne. Detektiv Hilton Bota rekao sudu da je neimenovani svedok "čuo non stop svađu u Pistorijusovoj kući u ...

Detektiv: Pistorijus imao municiju i igle

Mondo - 20.02.2013

Detektiv na saslušanju paraolimpijskog šampiona izjavio da je u njegovoj kući pronađena municija za oružje za koje ne poseduje dozvolu, igle i testosteron, kao i da se čula svađe pre ubistva Rive Stenkamp.

Pistorijusu kod kuće pronašli testosteron i igle!

Telegraf - 20.02.2013

Policija je saopštila da je u spavaćoj sobi paraolimpijca , optuženog da je ubio svoju devojku Rivu Stenkemp, pronašla dve kutije testosterona i igle.

Svađa prethodila ubistvu supruge

Danas - 20.02.2013

Beograd - Mukama dojučerašnje atletske senzacije Oskara Pistorijusa ne nazire se kraj. Sve su jače glasine, pa i sudska svedočenja, da je Južnoafrikanac devojku ubio sa predumišljajem, što potvrđuje i navodna svađa koja se odigrala u kući ...

Porodica se oprostila od Rive Stinkamp

Blic - 20.02.2013

Južnoafrička manekenka Riva Stinkamp, za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus, kremirana je na groblju u Port Elizabetu. "Ovde je došla samo porodica, a jedina osoba koja nedostaje je Riva", rekao je, kroz suze, Majk ...

Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom sat vremena u noći ubistva

Blic - 20.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojku, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svađao sa Rivom Stenkamp.

Oskar se svađao sa Rivom pre ubistva!

ALO - 20.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojku, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svadjao sa Rivom Stinkamp.

Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom sat vremena u noći ubistva

Prva Srpska TV - 20.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojku, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svađao sa Rivom Stenkamp.

Porodica Pistorijusa pokušala da ukrade milione iz sefa

Glas javnosti - 20.02.2013

PRETORIJA - Porodica paraolimpijca Oskara Pistorijusa pokušala je dan nakon ubistva da ukrade milione iz sefa, javljaju mediji iz Južne Afrike. Sud u Pretoriji je u sredu nastavio sa saslušanjima povodom ubistva Reve Stenkamp u kući ...

Mislio sam da je Riva u krevetu!

ALO - 20.02.2013

Oskar Pistorijus (26) rasplakao se na sudu pošto je na najnovijem saslušanju optužen za ubistvo sa predumišljajem. Jedan od najpoznatijih svetskih atletičara nije mogao da sakrije emocije dok ga je tužilac Geri Nel optuživao da je u svom ...

ŠOKANTNO: Porodica Pistorijusa pokušala da ukrade milione iz sefa

Kurir - 20.02.2013

Brat osumnjičenog Oskara obio sef i pokušao da podigne novac sa ofšor računa PRETORIJA - Porodica paraolimpijca Oskara Pistorijusa pokušala je dan nakon ubistva da ukrade milione iz sefa, javljaju mediji iz Južne Afrike.

Istražitelj: Rizik od bijega Pistoriusa

Al Jazeera - 20.02.2013

Južnoafrički sprinter stigao je u sudnicu na drugi dan saslušanja o optužbama za ubistvo svoje djevojke Reeve Steenkamp. Južnoafrički policijski istražitelj je posvjedočio da postoji rizik od pokušaja bijega Oscara Pistoriusa te da mu ne ...

Slučaj Pistorijus – vrisak pa pucanj

RTS - 20.02.2013

Neimenovani svedok čuo svađu u kući Oskara Pistorijusa, u noći kada je Riva Stenkamp izgubila život. Policija u Pistorijusovoj sobi pronašla dve kutije testosterona i igle.

Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva

Tanjug - 20.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, optužen za ubistvo svoje devojku, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svađao sa Rivom Stenkamp.

Novi dokazi protiv Pistorijusa: Sa Rivom se svađao u noći ubistva, u njegovoj kući pronađen doping!

Svet-Scandal - 20.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus , optužen za ubistvo svoje devojke, suočen je sa svedočenjem da se u noći ubistva svađao sa Rivom Stenkamp.

Karadžić zatražio prekid suđenja na mjesec dana

R.S.Evropa - 20.02.2013

21:31 Karadžić zatražio prekid suđenja na mjesec dana 19:49 Hag će omogućiti Vučureviću slobodan prolaz na suđenje Karadžiću 17:24 Vučić: Uveren sam da Nemačka poštuje ono što radi Srbija 17:10 Nigerija: Šest stranih pomoraca oteto s ...

Sport uživo: Putin u misiji

RTS - 20.02.2013

Predsednik Rusije Vladimir Putin uradiće sve što je u njegovoj moći da rvanje ostane olimpijski sport. Florentino Perez spreman da proda Kristijana Ronalda. Sirijski fudbaler ubijen na treningu.

Svjedoci: Vrisak i pucnji u kući Pistoriusa

Al Jazeera - 20.02.2013

Južnoafrički sprinter optužen je za ubistvo svoje djevojke, a tužioci pokušavaju pobiti tezu da je to bio nesretan slučaj. Drugog dana saslušanja južnoafričkog paraolimpijca Oscara Pistoriusa , optuženog za ubistvo svoje djevojke Reeve ...

Svjedoci čuli svađu prije pucnjave

Portalanalitika - 20.02.2013

P olicijski detektiv rekao je da Oskaru Pistorijusu ne bi trebalo odobriti izlazak iz zatvora uz kauciju pošto postoji rizik da on pobjegne. Detektiv Hilton Bota rekao sudu da je neimenovani svjedok "čuo non stop svađu u Pistorijusovoj ...

Odbijena kaucija Pistorijusu

Novi Magazin - 20.02.2013

Paraolimpijcu Oskaru Pistorijusu odbijen je zahtev da se brani sa slobode, pošto je policijski detektiv svedočio da postoji rizik da on pobegne iz zemlje.

Policija protiv kaucije za Pistoriusa

RTCG - 20.02.2013

Policijski detektiv rekao je danas da Oskkaru Pistorijusu ne bi trebalo odobriti izlazak iz zatvora uz kauciju pošto postoji rizik da jedan od najuspješnijih paraolimpijaca pobjegne.

Svedok: Pistorijus se svađao sa Rivom u noći ubistva

Press - 20.02.2013

Policijski istražitelj Hilton Bota rekao je sudu da je neimenovani svedok "čuo non stop svađu u Pistorijusovoj kući u vremenu od dva do tri sata ujutro", nedugo pre nego što je Stenkamp pronađena mrtva.

PISTORIJUS: Pucao sam misleći da je iza vrata provalnik

Kurir - 19.02.2013

Pistorijus se danas drugi put pojavio pred sudom, gde je naveo da se u pola noći probudio misleći da je provalnik ušao u kuću kroz prozor kupatila.

PREOKRET: Oskar Pistorijus priznao ubistvo

Kurir - 19.02.2013

Pistorijus se poverio prijatelju da je upucao Rivu Stenkamp Preokret. Najnoviji detalji pretrage Pistorijusove kuće otkrili prljav veš iz života slavnog atletičara koji je ubio devojku Rivu Stenkamp, a u njegovom domu pronađeni su i krvava ...

Varala ga sa ragbistom!

ALO - 19.02.2013

Novi dokazi isplivavaju u javnost vezani za ubistvo manekenke Rive Stinkamp, koju je upucao jedan od najpoznatijih atletičara na svetu i njen dečko Oskar Pistorijus.

Pistorijus odbacio optužbe: Pucao sam, ne znajući da mi je devojka iza vrata

Blic - 19.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus u utorak se ponovo pojavio u sudu u Pretoriji i to zbog eventualnog određivanja kaucije nakon što je optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stinkamp.

Optužen! Pistorijus tukao devojku palicom, a onda je ranjenu izrešetao u kupatilu?

Blic - 19.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus u utorak se ponovo pojavio u sudu u Pretoriji i to zbog eventualnog određivanja kaucije nakon što je optužen za ubistvo svoje devojke Rive Stinkamp.

Oskar Pistorius u suzama pred sudijom

Story - 19.02.2013

Hoće li paraolimpijac imati mogućnost da se brani sa slobode, odlučiće sud u Pretoriji, danas od 8 časova po našem vremenu Oskar Pistorius briznuo je u plač na saslušanju povodom ubistva svoje devojke, manekenke Rive Stinkamp.

Tužilac: Pistorijus je pod dejstvom steroida sve planirao, kakav Dan zaljubljenih

S media - 19.02.2013

Tužilac: Pistorijus je pod dejstvom steroida sve planirao, kakav Dan zaljubljenih Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus u utorak se ponovo pojavio u sudu u Pretoriji i to zbog eventualnog određivanja kaucije nakon što je optužen za ...

Pistorijus zvanično optužen za ubistvo sa predumišljajem

Pobjeda.me - 19.02.2013

Oskar Pistorijus, južnoafrički atletičar, olimpijac i paraolimpijac, optužen je danas u sudu u Pretoriji za ubistvo sa predumišljajem, jer je u noći između četvrtka i petka ubio svoju djevojku Rivu Stenkamp.

Tužilac: Pistorijus planski ubio Rivu Stenkamp

Prva Srpska TV - 19.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus pojavio se danas po drugi put pred sudom, pod optužbom da je sa predumišljajem u četvrtak ubio svoju devojku Rivu Stenpkamp.

"Mislio sam da je provalnik"

B92 - 19.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus saopštenjem se obratio sudu u Južnoj Africi u kojem kaže da nije imao nameru da ubije svoju devojku Rivu Stenkamp. Pistorijus je prvi put od kobne večeri, dao svoju verziju događaja.

Tužilac: Pistorijus ubio sa predumišljajem

Mondo - 19.02.2013

Južnoafrički atletičar zvanično je optužen za ubistvo sa predomišljajem, pošto je sa četiri metka pogodio svoju devojku Rivu Stenkamp kroz vrata kupatila.

PISTORIJUS NA SUDU: Nisam imao nameru da je ubijem!

Telegraf - 19.02.2013

Južnoafrički atletičar defintivno je optužen za ubistvo devojke iako se njegov tim borio da do toga ne dođe* On je isričao svoju verziju priče po kojoj je mislio da je njegova devojka provalnik koji je upao u kuću Južnoafrička olimpijska ...

Ispričao svoju verziju: Evo kako je Pistorijus video kobnu noć

ALO - 19.02.2013

Prvi put od tragedije Oskar Pistorijus, južnoafrički atletičar, ispričao je šta se dogodilo u noći kada je ubio svoju devojku Rivu Stinkamp. Kada je ispucao metke, shvatio je da Riva nije u krevetu: Oskar Pistorijus | Foto: Reuters Tužilac ...

BLAM BBC-JA: Pesmu o ubistvu žene pustili posle vesti o Pistorijusu (VIDEO)

Telegraf - 19.02.2013

"Hej Džo, gde si krenuo sa tim pištoljem u ruci? Ubiću svoju ženu jer me vara sa drugim čovekom", delovi su pesme Džimija Hendriksa, koju je radio stanica pustila odmah posle vesti da se Južnoafrikanac pojavio pred sudom zbog ubistva svoje ...

Sponzori napuštaju Pistorijusa

B92 - 19.02.2013

Sponzori južnoafričkog paraolimpijca Oskara Pistorijusa počeli su polako da se distanciraju od njega, pošto je optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp.

TUŽNA POVORKA: Kremirana Riva Stenkamp

Kurir - 19.02.2013

Oskar Pistorijus se nalazi u pritvoru posle ubistva Rive Stenkamp JOHANESBURG - Južnoafrička manekenka Riva Stenkamp , za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus , kremirana je na groblju u Port Elizabetu.

Filip Krejven u šoku i neverici zbog Oskara Pistorijusa

Blic - 19.02.2013

Predsednik Međunarodnog paraolimpijskog komiteta Filip Krejven rekao je da je u šoku i neverici zbog hapšenja najveće zvezde paraolimpizma Oskara Pistorijusa zbog ubistva svoje devojke Rive Stinkamp.

Porodica se oprostila od Rive Stenkamp

Telegraf - 19.02.2013

Osim članova najuže porodice, kremaciji devojke Oskara Pistorijusa koju je atletičar ubio, prisustovali su samo najbliži prijatelji Stenkamp Južnoafrička manekenka , kremirana je na groblju u Port Elizabetu.

SAHRANJUJU RIVU, PISTORIJUS NA SUDU: Pucao sam kroz vrata, bila je živa, pokušao sam da je spasim (FOTO)

S media - 19.02.2013

SAHRANJUJU RIVU, PISTORIJUS NA SUDU: Pucao sam kroz vrata, bila je živa, pokušao sam da je spasim (FOTO) -Opalio sam nekoliko hitaca, ne znajući da se Riva nalazi sa druge strane vrata.

Porodica se oprostila od Rive Stenkamp

Pobjeda.me - 19.02.2013

JOHANESBURG - Južnoafrička manekenka Riva Stenkamp, za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus, kremirana je u utorak na groblju u Port Elizabetu.

Tužilac: Pistorijus planski ubio devojku

RTV - 19.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus pojavio se danas po drugi put pred sudom pod optužbom da je sa predumišljajem u četvrtak ubio svoju devojku Rivu Stenpkamp.

Oskar Pistorijus zvanično optužen za ubistvo svoje devojke Rive

S media - 19.02.2013

Oskar Pistorijus zvanično optužen za ubistvo svoje devojke Rive Porodica Oskara Pistorijusa saopštila je da će policijska istraga pokazati da nije imao nameru da ubije svoju devojku.

Atletičar Pistorijus: Osećao sam se ranjivim pa sam pucao

Nadlanu - 19.02.2013

U izjavi koju je pročitao njegov advokat, Pistorijus je naveo da se osećao ranjivim, jer je u tom trenutku kada je pucao u vrata od kupatila bio bez svojih proteza za potkolenice.

Tužilaštvo Pistorijusa tereti za ubistvo djevojke

R.S.Evropa - 19.02.2013

12:57 Tužilaštvo Pistorijusa tereti za ubistvo djevojke 12:53 Spektakularna pljačka u Briselu 12:46 Brisel: Počeo sastanak Dačić-Ešton 12:41 Incko zadovoljan reformom obavještajnog sektora BIH 12:38 Sirija: Moskva poslala avione za svoje ...

Pistorijus: Nisam znao da je Riva u kupatilu

24online - 19.02.2013

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus rekao je danas da nije znao da se njegova devojka Riva Stenkamp nalazila u kupatilu i da je pucao misleći da je provalnik.

Pistorijus ubio devojku u besu izazvanom dejstvom steroida

24online - 19.02.2013

Južnoafrička policija ispituje da li je Oskar Pistorijus ubio svoju devojku Rivu Stinkamp u napadu besa izazvanom korišćenjem steroida, nakon što su prilikom pretresa njegovog stana u predgrađu Pretorije pronađena doping sredstva.

Pistorijus: Nisam znao da je Riva u kupatilu

Tanjug - 19.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus rekao je danas da nije znao da se njegova devojka Riva Stenkamp nalazila u kupatilu i da je pucao misleći da je provalnik.

Tužilac: Pistorijus planski ubio Rivu Stenkamp

Tanjug - 19.02.2013

PRETORIJA - Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus pojavio se danas po drugi put pred sudom pod optužbom da je sa predumišljajem u četvrtak ubio svoju devojku Rivu Stenpkamp.

Porodica se oprostila od Rive Stenkamp

24online - 19.02.2013

Južnoafrička manekenka Riva Stenkamp, za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus, kremirana je danas na groblju u Port Elizabetu. - Ovde je došla samo porodica, a jedina osoba koja nedostaje je Riva - rekao je, kroz suze, ...

Pistoriusov proces odgođen za srijedu

Al Jazeera - 19.02.2013

Paraolimpijac je rekao da je volio svoju djevojku i da je vjerovao da je u kupatilu provalnik. Južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius negirao je da je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp i izjavio je da je u njegovoj kući bio provalnik ...

Tužitelj: Pistorius ubio 'nedužnu ženu'

Al Jazeera - 19.02.2013

Tužitelj je optužio južnoafričkog paraolimpijca za ubistvo s predumišljajem. U utorak su tužitelji u Južnoj Africi saopćili da je Oscar Pistorius, južnoafrički paraolimpijski sprinter, ispalio četiri metka i ubio "nedužnu ženu", dok su ...

Pistorijus, ubistvo sa predumišljajem

RTS - 19.02.2013

Oskar Pistorijus pojavio se danas pred sudom, javni tužilac ga optužuje za ubistvo sa predumišljajem, dok je odbrana na stanovištu da je Riva Stenkamp slučajno ubijena i traži da se olimpijac brani sa slobode.

Pistorijus zvanično optužen za ubistvo

Vesti Online - 19.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus danas je zvanično optužen za ubistvo s predomišljajem, pošto je sa četiri metka pogodio svoju devojku Rivu Stenkamp kroz vrata kupatila.

Pistorijus: Umrla mi je na rukama

Press - 19.02.2013

U izjavi koju je pročitao njegov advokat, Pistorijus je naveo da se osećao ranjivim, jer je u tom trenutku kada je pucao u vrata od kupatila bio bez svojih proteza za potkolenice.

Pistorijus djevojku prvo tukao palicom, a onda je izrešetao u kupatilu?

Portalanalitika - 19.02.2013

J užnoafrički atletičar Oskar Pistorijus zvanično je optužen za ubistvo s predomišljajem, pošto je sa četiri metka pogodio svoju djevojku kroz vrata kupatila.

Porodica se oprostila od Rive Stenkamp

Novi Magazin - 19.02.2013

Beta/AP Južnoafrička manekenka Riva Stenkamp, za čije ubistvo je osumnjičen atletičar Oskar Pistorijus, kremirana je danas na groblju u Port Elizabetu.

Pistorijus zvanično optužen za ubistvo s predumišljajem

Novi Magazin - 19.02.2013

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus danas je zvanično optužen za ubistvo s predomišljajem, pošto je sa četiri metka pogodio svoju devojku kroz vrata kupatila.

Majka ubijene devojke: Zašto je to uradio!

Press - 19.02.2013

Pistorijus danas je zvanično optužen za ubistvo s predomišljajem, pošto je konačni nalaz veštaka utvrdio da je on sa četiri metka pogodio svoju devojku kroz vrata kupatila.

Steroidi izazvali bijes „Blejd Ranera“?

RTCG - 19.02.2013

U kući Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo djevojke, nađeni su steroidi kao i dokazi o tome da ih je kombinovao sa alkoholom. Teorija o provalniku više nema osnovu, devojka prema nekim verzijama ranjena u sobi, a onda je pobjegla u ...

Pistorijusov bes izazvali steroidi?

B92 - 18.02.2013

Četiri dana posle hapšenja, južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus i dalje je u centru pažnje javnosti u svojoj domovini, ali i širom sveta.

Agent: Pistorijus dobio podršku iz celog sveta

Blic - 18.02.2013

Paraolimpijac Oskar Pistorijus dobio je "ogromnu podršku" navijača pošto je pritvoren u policiji u Južnoj Africi pod optužbom da je ubio svoju devojku, izjavio je njegov agent Pet van Zil.

Devojka varala Pistorijusa?

Mondo - 18.02.2013

Novi detalji u istrazi protiv Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo devojke Rive Stenkamp. Ključ će možda biti njen telefon i sms poruka jednog ragbi igrača.

Pistorijus pod dejstvom steroida ubio devojku?

Blic - 18.02.2013

Policija u Južnoj Africi pronašla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, koji je optužen za ubistvo devojke Rive Stenkamp, steroide i krvavu palicu za kriket, prenose engleski mediji.

Pistorijus pod dejstvom steroida ubio devojku?

Kurir - 18.02.2013

Sumnja se da je Pistorijus u napadu besa a pod dejstvom steroida napao Revu LONDON - Policija u Južnoj Africi pronašla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, koji je optužen za ubistvo devojke Rive Stenkamp, steroide i krvavu palicu ...

RETROSPEKTIVA UBISTVA: Pogledajte kako je Pistorijus počinio zločin! (FOTO)

Telegraf - 18.02.2013

Forenzička analiza pokazaće čija je krv na palici, policija ispituje nekoliko mogućih scenarija, a testiraće čuvenog atletičara na droge i steroide koje su pronašli u kući Okrvavljena u kući glavni je dokaz protiv poznatog atletičara u ...

Novi detalji: Pistorijus pod uticajem steroida i alkohola ubio devojku?

Nadlanu - 18.02.2013

Pistorijus je uhapšen u četvrtak, pošto je optužen za ubistvo sa predumišljajem svoje devojke Reve Stenkamp, koja je pronađena mrtva sa četiri prostrelne rane.

Sport uživo: "Blejd raner", sunovrat heroja

RTS - 18.02.2013

Južnoafrička policija u kući Oskara Pistorijusa pronašla steroide i krvavu palicu za kriket, sumnja se da je u naletu besa ubio svoju devojku. Šangajski klub tuži Didijea Drogbu zbog prelaska u Galatasaraj.

Porodica Oskara Pistorijusa tvrdi: Rivu je ubio iz nehata, sa njom je bio srećniji nego ikada!

Svet-Scandal - 18.02.2013

Otac Oskara Pistorijusa izjavio je kako je ubeđen da je njegov sin odreagovao instinktivno kada je pucao i ubio svoju devojku. Henk Pistorijus , kome je 59 godina, tvrdi da on i njegova familija ni najmanje ne sumnjaju u Oskarovu priču da ...

Policija pronašla steroide u Pistorijusovoj kući

Tanjug - 18.02.2013

LONDON - Policija u Južnoj Africi pronašla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, koji je optužen za ubistvo devojke Rive Stenkamp, steroide i krvavu palicu za kriket, prenose danas engleski mediji.

Pistorijus zbog steroida ubio devojku??

Press - 18.02.2013

Pistorijus je morao da bude podvrgnut testiranju, jer se sumnja da je u napadu besa i pod dejstvom steroida napao devojku. Stenkampova je ubijena u četvrtak u Pistorijusovoj kući , u predgrađu Pretorije, sa četiri hica u glavu i jednim u ...

Pistorijus pod dejstvom steroida ubio đevojku?

Portalanalitika - 18.02.2013

P olicija u Južnoj Africi pronašla je u kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, koji je optužen za ubistvo đevojke Rive Stenkamp, steroide i krvavu palicu za kriket, prenose engleski mediji.

U kući Oskara Pistorijusa nađeni steroidi

Novi Magazin - 18.02.2013

AP/Beta U kući paraolimpijca Oskara Pistorijusa, optuženog za ubistvo devojke Rive Stenkamp, policija u Južnoj Africi našla je steroide i krvavu palicu za kriket.

VIDEO: Prikazana epizoda rijalitija u kojoj je učestvovala Riva Stinkamp

Portalanalitika - 18.02.2013

Južnoafrički TV-program SABC1 u subotu je emitovao poslednji nastavak rijaliti šou-programa “Tropika ostrvo blaga”, u kome se pojavljuje tragično nastradala manekenka Riva Stinkamp.

Trener Oskara Pistoriusa uvjeren da je riječ o nesrećnom slučaju

Portalanalitika - 18.02.2013

D ugogodišnji trener Oskara Pistoriusa izjavio je da je još u šoku nakon što je slavni paraolimpijac osumnjičen za ubistvo svoje djevojke Rice Stinkamp iz vatrenog oružja, što on naziva nesretnim slučajem.