TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DJINDJIC: POMOCI CE NAM AKO ZELIMO DA POMOGNEMO SEBI

B92 - 22.06.2000

"Evropska zajednica nije Deda Mraz koji ce nas da uhvati za ruku i odvede u Evropu. Oni ce pomoci nama, ako mi pokazemo da zelimo da pomognemo sebi", izjavio je u intervjuu agenciji Sense predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic tokom boravka u Briselu.

RAZGOVORI DJINDJIC-SOLANA

B92 - 21.06.2000

Jedan od lidera Saveza za promene i predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjić razgovarao je danas u Briselu s visokim predstavnikom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Havijerom Solanom o mogućnostima ekonomske obnove Srbije nakon demokratskih promena.

DJINDJIC U BRISELU

B92 - 20.06.2000

Nemacke fondacije Konrad Adenauer i Fridrih Ebert u svom Evropskom uredu u Briselu u utorak su ugostile predsednika srpske Demokratske stranke i koordinatora Saveza za promene Zorana Djindjica koji se s novinarima sastao govoreci na temu Perspektive mira na Balkanu. “Srbija je jos uvek u 19.

DJINDJIC OTPUTOVAO U BRISEL

B92 - 19.06.2000

Delegacija Demokratske stranke, koju predvodi predsednik Zoran Djindjic, u ponedeljak je otputovala u Brisel, gde ce, kako se navodi u saopstenju DS, "biti primljena na najvisem nivou u Savetu Evrope, Evropskoj komisiji, Paktu za stabilnost".