TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ejmin treći album inspirisan razvodom! (VIDEO)

S media - 31.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Prva dva albuma preminule Ejmi Vajnhaus bila su inspirisana potragom za ljubavlju i želji da pronađe čoveka svog života.

Ejmi Vajnhaus: Burni život, smrt u osami

Story - 31.07.2011

Prvo izdanje magazina HiStory posvećeno je potresnim detaljima iz života kontroverzne pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je tragično okončala svoj život u dvadeset sedmoj godini Novo specijalno Story izdanje, magazin HiStory, otkriva kako je ...

Nova pesma Ejmi Vajnhaus!

Svet-Scandal - 31.07.2011

Na Youtube se našla najnovija verzija pesme "Round Midnight" preminule pevačice Ejmi Vajnhaus koju je postavio njen producent Salim Remi . On je demantovao priče da postoji album koji nije objavljen naglasivši da su njih dvoje radili na ...

Poslušajte novu verziju pesme Ejmi Vajnhaus

Blic - 30.07.2011

Dok fanovi Ejmi Vajnhaus s nestrpljenjem iščekuju objavljivanje njenog posthumnog albuma, Salim Remi sa sa kojim je sarađivala u poslednje vreme odlučio je da u etar pusti novi remiks stare pesme.

Nova verzija ejmine pesme

Kurir - 31.07.2011

LONDON - Fanovi pokojne Ejmi Vajnhaus, dok čekaju šta će se desiti sa pesmama koje je ostavila i da li će biti izdate, mogu da uživaju u novoj varijanti stare pesme "Round Midnigth"..

Porodica tvrdi da je Ejmi ubila nagla apstinencija

Blic - 30.07.2011

Porodica Ejmi Vajnhaus ubeđena je da je pevačica preminula nakon što njeno telo nije moglo da se izbori sa naglim prestankom konzumiranja alkohola.

Malo poznata pesma Ejmi V. na netu

B92 - 30.07.2011

Na netu se pojavio redak audio zapis pesme Ejmi Vajnhaus „Round Midnight“. Pesmu je 26. jula postavio Ejmin producent Salam Remi na svom zvaničnom blogu, dva dana nakon tragične pevačicine smrti.

Poslušajte novu verziju pesme Ejmi Vajnhaus! (VIDEO)

S media - 30.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Dok fanovi Ejmi Vajnhaus s nestrpljenjem iščekuju objavljivanje njenog posthumnog albuma, Salim Remi sa sa kojim je sarađivala u poslednje vreme odlučio je da u etar pusti novi remiks stare pesme.

Porodica tvrdi da je Ejmi ubila nagla apstinencija!

S media - 30.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Porodica Ejmi Vajnhaus ubeđena je da je pevačica preminula nakon što njeno telo nije moglo da se izbori sa naglim prestankom konzumiranja alkohola.

Objavljena nova "stara" pesma Ejmi Vajhaus

Story - 30.07.2011

Do sada neobjavljenu verziju pesme Round Midnight na YouTube je postavio Producent Salim Remi koji je sarađivao sa Ejmi Vajnhaus na njenom debi albumu Frank iz 2003.

Poslušajte "novu pesmu" Ejmi Vajnhaus

Vesti Online - 30.07.2011

Objavljena pesma "Round Midnight" koju je Ejmi otpevala za svoj debi album. Producent Salim Remi koji je sarađivao sa Ejmi Vajnhaus na njenom debi albumu "Frank" iz 2003.

"Nova" pesma Ejmi Vajnhaus i dva albuma

Mondo - 29.07.2011

Objavljena pesma "Round Midnight" koju je Ejmi otpevala za svoj debi album Producent Salim Remi koji je sarađivao sa Ejmi Vajnhaus na njenom debi albumu "Frank" iz 2003.

Doktor za slavne: Ejmi nije umrla od alkohola!

S media - 29.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Lekar koji se pojavljuje u američkim rijaliti šoovima, rekao je da Ejmi Vajnhaus nije mogla da umre zato što je naglo prestala da pije, a kako njeni roditelji tvrde.

Ejmi Vajnhaus ostavila pregršt pesama

Glas javnosti - 29.07.2011

LONDON - Pokojna soul zvezda Ejmi Vajnhaus ostavila je pregršt neobjavljenih pesama, ali još nije odlučeno da li će one biti izdate, izjavili su izvori bliski pevačici.

Ejmi Vajnhaus ostavila pregršt neobjavljenih pesama

Blic - 29.07.2011

Pokojna soul zvezda Ejmi Vajnhaus ostavila je pregršt neobjavljenih pesama, ali još nije odlučeno da li će one biti izdate, izjavili su izvori bliski pevačici.

Koncert u čast Ejmi Vajnhaus! (VIDEO)

S media - 29.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Muzičar i producent Mark Ronson, koji je producirao album "Back to Black" Ejmi Vajnhaus, održao je koncert u čast Ejmi. Ronson je na tom koncertu u Velikoj Britaniji otpevao pesme "Valerie" i "Rehab".

Tugu za Ejmi lečili u piću!

ALO - 29.07.2011

Izgubili kompas! Više stotina fanova pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je prošle subote pronađena mrtva, okupilo se posle sahrane na uličnoj žurki ispred njene kuće u severnom delu Londona! Zabava je izmakla kontroli i u sitnim jutarnjim satima ...

Žena osvojila ajpod jer je predvidela datum smrti Ejmi Vajnhaus

Blic - 29.07.2011

Jedna žena je osvojila ajpod u nagradnoj igri, jer je najpreciznije prognozirala kada će umreti Ejmi Vajnhaus. Internet sajt " WhenWillAmyWinehouseDie.com ", otvoren 2007.

Ajpod za tačnu prognozu datuma Ejmine smrti!

S media - 29.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Internet sajt "WhenWillAmyWinehouseDie.com", koji je otvoren 2007. godine proglasio je pobednika koji je najtačnije prognozirao datum smrti britanske pevačice Ejmi Vajnhaus.

Ejmini fanovi pijani ispred njene kuće

S media - 29.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Više stotina fanova pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je prošle subote pronađena mrtva, okupilo se posle sahrane na uličnoj žurki ispred njene kuće u severnom delu Londona! Zabava je izmakla kontroli, pa su komšije bile ...

Dvanaest pesama na novom albumu Ejmi Vajnhaus?

Blic - 29.07.2011

Na novom albumu Ejmi Vajnhaus trebalo bi da se nadje oko 12 pesama, koje do sada niko od publike nije čuo, pišu danas britanski mediji. Izvor koji je bio blizak sa pokojnom pevačicom rekao je da ''okvirno'' postoji dvanaest pesama koje će ...

Ejmin otac fanovima razdelio njene majice

Mondo - 29.07.2011

Fanovi iznenada preminule pevačice se i dalje okupljaju ispred njene kuće, a Ejmin otac Mič Vajnhaus im se zahvalio desetinama njenih majica jer bi to "Ejmi želela".

Ejmi Vajnhaus ostavila pregršt neobjavljenih pesama

Nadlanu - 29.07.2011

LONDON, 28. jula 2011. (Beta-AP) - Pokojna soul zvezda Ejmi Vajnhaus ostavila je pregršt neobjavljenih pesama, ali još nije odlučeno da li će one biti izdate, izjavili su izvori bliski pevačici.

Mič Vajnhaus deo Ejminih stvari podelio obožavaocima

Svet-Scandal - 29.07.2011

Otac nedavno preminule soul pevačice Ejmi Vajnhaus , podelio je fanovima majce svoje ćerke, prenose britanski mediji. Otac Mič , majka Dženis , brat Aleks i dečko Reg Trevis došli su u njen stan kako bi izdvojili jedan deo njenih ličnih ...

Dvanaest pesama na novom albumu Ejmi Vajnhaus?

24online - 29.07.2011

Na novom albumu Ejmi Vajnhaus trebalo bi da se nađe oko 12 pesama, koje do sada niko od publike nije čuo, pišu danas britanski mediji. Ostavite ...

Ejminu odeću podelili obožavaocima

Vesti Online - 29.07.2011

Roditelji nedavno preminule soul pevačice Ejmi Vajnhaus poklonili su njenu garderobu obožavaocima. Ejmi Vajhaus je njegovala poseban stil oblačenja, a pojedini komadi iz njene garderobe nakon njene smrti naći će se u ormarima njenih ...

Posthumna modna revija Ejmi Vajnhaus

Vesti Online - 29.07.2011

Kolekcija koju je pokojna pevačica Ejmi Vajnhaus dizajnirala za brend Fred Peri mogla bi da ugleda svetlost dana ako se sa tim slože njeni roditelji i menadžment.

Policija traga za čovekom sa kojim se Ejmi srela pre smrti

Blic - 28.07.2011

Policija istražuje kako je Ejmi Vajnhaus provela svoje poslednje sate i to zbog navoda da se našla sa nepoznatim muškarcem pre nego što je umrla.

Ejmi iz Beograda krenula u smrt! (VIDEO)

S media - 28.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Svetski muzički stručnjaci smatraju da je fijasko Ejmi Vajnhaus u srpskoj prestonici kriv za njen tragičan kraj. Najpoznatiji svetski producenti okupljeni u diskografskoj kući „Ajland rekords“ , sa kojom je pop diva ...

Mič Vajnhaus: Ejmi je alkohol došao glave!

S media - 28.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Otac preminule pevačice, Mič Vajhnaus, rekao je da je njegova ćerka uspela da se odupre drogi, ali ne i alkoholu koji joj je i presudio.

Ejmi ostavila neobjavljene pesme!

S media - 28.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Nedavno preminula pevačica ostavila je za sobom materijala za oko 12 pesama, a verovatno je pitanje dana kada će te pesme biti objavljene! Pokojna soul zvezda Ejmi Vajnhaus ostavila je pregršt neobjavljenih pesama, ...

Ejmi Vajnhaus ostavila pregršt pesama

Kurir - 28.07.2011

LONDON - Pokojna soul zvezda Ejmi Vajnhaus ostavila je pregršt neobjavljenih pesama, ali još nije odlučeno da li će one biti izdate, izjavili su izvori bliski pevačici.

Ejmi umrla jer je prestala da pije

Kurir - 28.07.2011

LONDON - Roditelji pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus uvereni su da je pevačicu ubilo to što je prestala da pije zbog čega je njeno telo palo u šok, piše Dejli mejl.

Ejmin bivši preti samoubistvom?

Mondo - 28.07.2011

Majka bivšeg muža Ejmi Vajnhaus, Blejka Fildera-Sivila se boji da bi njen sin mogao izvršiti samoubistvo jer je "skrhan bolom" zbog smrti slavne pevačice.

Mič Vajnhaus delio Ejminu odeću obožavaocima!

S media - 28.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Dirnut podrškom obožavoca, otac preminule pevačice Ejmi Vajnhaus ušao je među okupljene fanove i podelio im majice. Pevačica Ejmi Vajnhaus imala je poseban stil oblačenja, a pojedini delovi njene garderobe naći će ...

Otac: Ejmi je umrla jer je prestala da pije

Novosti - 28.07.2011

Lekari su joj savetovali da ne sme da ostavi alkohol naglo, već da treba postepeno da prestane sa konzumiranjem alkohola Otac preminule pevačice Ejmi Vajnahaus, Mič, tvrdi da je njegova ćerka umrla jer je naglo prestala da pije.

Ejminu odeću Roditelji poklonili fanovima

Kurir - 28.07.2011

LONDON - Roditelji nedavno preminule soul pevačice Ejmi Vajnhaus poklonili su njenu garderobu obožavaocima. Ejmi Vajhaus je njegovala poseban stil oblačenja, a pojedini komadi iz njene garderobe nakon njene smrti naći će se u ormarima ...

Ejmin otac osniva fondaciju za pomoć zavisnicima

Glas javnosti - 28.07.2011

LONDON - Otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus Mič izjavio je kako planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti, preneli su danas mediji.

Policija traga za čovekom sa kojim se Ejmi srela pre smrti!

S media - 28.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Policija istražuje kako je Ejmi Vajnhaus provela svoje poslednje sate i to zbog navoda da se našla sa nepoznatim muškarcem pre nego što je umrla.

Veb prevaranti koriste smrt Ejmi Vajnhaus

Glas javnosti - 28.07.2011

Internet korisnici, kada kliknu na ponuđene linkove, nailaze na veb-sajtove za istraživanja javnog mnjenja koji nemaju nikakve veze sa prethodno ponuđenim video snimcima, ali donose novac kradljivcima.

Lejdi Gaga: Sačuvajte Ejminu dušu!

ALO - 28.07.2011

Smrt Ejmi Vajnhaus (27), džez i soul dive, čije je beživotno telo pronađeno u subotu u njenoj kući u Londonu, ostavila je veliki trag u svetskom šoubiznisu.

Zauvek 27

Kurir - 28.07.2011

Nedavno je beogradska publika imala priliku da vidi gašenje mladog života i nastanak legende. Ejmi Vajnhaus je iz Beograda otišla direktno u klub večnih koji nosi naziv „27“.

Lejdi Gaga: Volela sam Ejmi!

Svet-Scandal - 28.07.2011

Smrt Ejmi Vajnhaus , džez i soul dive, ostavila je veliki trag u svetskom šoubiznisu. Poruku neutešnim Ejminim obožavateljima uputila je i Lejdi Gaga , njena kontroverzna koleginica iz SAD. „Smrt Ejmi Vajnhaus je lekcija za čitav svet.

Objavljuju nedovršene pesme Ejmi Vajnhaus?

24online - 28.07.2011

Najmanje desetak novih pesama Ejmi Vajnhaus mogle bi biti prvi put objavljene sudeći prema najavama portparola Univerzala, pod čijim okriljem je etiketa Island records sa kojom je nedavno preminula pevačica imala ugovor.

"Sačuvajte Ejminu dušu"

Vesti Online - 28.07.2011

Smrt Ejmi Vajnhaus (27), džez i soul dive, čije je beživotno telo pronađeno u subotu u njenoj kući u Londonu, ostavila je veliki trag u svetskom šoubiznisu.

Osniva se fondacija "Ejmi Vajnhaus"

B92 - 27.07.2011

Otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, Mič izjavio je kako planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti, preneli su mediji.

Put propasti Ejmi Vajnhaus

Blic - 27.07.2011

LONDON - Ejmi Vajnhaus kremirana je juče posle 15 časova, nakon komemoracije održane na groblju Edžverberi u prisustvu porodice i prijatelja među kojima su bili i producent Mark Ronson, Keli Ozborn i bivši dečko Kreg Trevis.

Lejdi Gaga: Poštedite Ejmi!

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Pevačica Lejdi Gaga poručila je fanovima da poštede preminulu Ejmi Vajnhaus i sačuvaju lepo sećanje na nju. Lejdi Gaga priznala je da je mnogo volela muziku Ejmi Vajnhaus , i da je mislila da se radi o nekoj staroj ...

Mič Vajnhaus: "Ejmi je umrla srećna"

B92 - 27.07.2011

Mič Vajnhaus tvrdi da je njegova kćer pobedila svoju zavisnost od droge i da je godinama nije video srećniju nego neposredno pred smrt. On je izjavio na Ejminoj jučerašnjoj (26.7) kremaciji da je pevačica uspela da savlada zavisnost uprkos ...

Neredi ispred stana Ejmi Vajnhaus!

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Policija je pozvana kako bi rasterala obožavaoce Ejmi Vajnhaus koji su sinoć, nekoliko sati nakon sahrane, igrali i pili na ulici ispred njenog doma.

Poslednji intervju Ejmi Vajnhaus

Blic - 27.07.2011

U martu ove godine novinar britanskog “Telegrafa” je napravio poslednji intervju sa Ejmi Vajnhaus. Tom prilikom nisu pričali o drogi, rehabilitaciji i nesrećnom ljubavnom životu nedavno preminule pevačice.

Netom kruže lažni linkovi za snimke Ejmi

Mondo - 27.07.2011

Smrt američke pevačice Ejmi Vajnhaus je izazvao niz prevara u javnosti koje su u vezi sa video snimkom pevačice nakon što je preminula. Internet korisnici, kada kliknu na ponuđene linkove, nailaze na sajtove za istraživanja javnog mnjenja ...

Otac tvrdi: Ejmi nije bila ni depresivna, ni pijana, ni drogirana

Blic - 27.07.2011

Otac preminule Ejmi Vajnhaus tvrdi da je pevačica tri nedelje pre svoje tragične smrti bila potpuno trezna. U posmrtnom govoru na juče održanoj sahrani rekao je kako se Ejmi psolednje tri godine nije drogirala i da je bila na dobrom putu ...

Ulična žurka u čast Ejmi Vajnhaus

Mondo - 27.07.2011

Kako bi drugačije fanovi britanske pevačice "proslavili Ejmin život" nego žurkom ispred njene kuće... Nekoliko stotina fanova se u utorak uveče okupilo ispred kuće Ejmi Vajnhaus u Kamdenu kako bi "na dostojan način proslavilo sve što je ...

Modna kolekcija Ejmi Vajnhaus

B92 - 27.07.2011

Kolekcija odeće Ejmi Vajnhaus trebalo bi da bude posthumno lansirana za modnu kuću "Fred Peri" za nekoliko nedelja , prenose britanski mediji. Britanska pevačica Vajnhaus, koja je preminula 23.

Ejmi Vajnhaus kolekcija za jesen-zimu 2012.

Mondo - 27.07.2011

Ejmi Vajnhaus je bila višestruko talentovana, pored muzike bavila se i modom. Njena poslednja kolekcija biće lansirana za nekoliko nedelja. Britanska pevačica, koja je preminula 23.

Ejmi Vajnhaus kolekcija za jesen-zimu 2012 (FOTO)

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Preminula britanska pevačica Ejmi Vajnhaus bila je višestruko talentovana, pored muzike bavila se i modom. Njena poslednja kolekcija biće lansirana za nekoliko nedelja.

Mobi o poslednjem koncertu s Ejmi

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Slavni muzičar Mobi bio je među poslednjima koji su Ejmi Vajnhaus videli na bini i kaže da mu je žao što nije mogao da joj pomogne. On je nastupao na koncertu u Beogradu 18.

Imovina Ejmi Vajnhaus pripašće porodici

Glas javnosti - 27.07.2011

LONDON - Imovinu tragično preminule pevačice Ejmi Vajnhaus naslediće članovi njene porodice, dok njenom bivšem mužu ne bi trebalo ništa da pripadne, pišu britanski mediji.

Preko smrti Ejmi Vajnhaus do prevare

Novosti - 27.07.2011

Internet korisnici, kada kliknu na ponuđene linkove, nailaze na sajtove za istraživanja javnog mnjenja koji nemaju veze sa ponuđenim video snimcima, ali donose novac kradljivcima VAŠINGTON - Smrt čuvene 27-godišnje američke pevačice Ejmi ...

Ejmin Otac osniva fondaciju za pomoć zavisnicima

Kurir - 27.07.2011

LONDON - Otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus Mič izjavio je kako planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti, preneli su danas mediji.

Poslednji intervju Ejmi Vajnhaus!

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi U martu ove godine novinar britanskog “Telegrafa” je napravio poslednji intervju sa Ejmi Vajnhaus. Tom prilikom nisu pričali o drogi, rehabilitaciji i nesrećnom ljubavnom životu nedavno preminule pevačice.

Blejk neće dobiti Ejmine milione!

ALO - 27.07.2011

Džaba se nadao! Blejk Filder-Sivil (29), bivši muž preminule britanske pevačice Ejmi Vajnhaus (27), koja je pronađena mrtva u svojoj kući u Londonu, neće naslediti njene milione, kako su to ranije preneli brojni mediji! Blejka, koji ...

Poslednji pozdrav od Meha i Srleta za Ejmi Vajnhaus!

S media - 27.07.2011

Zabava Zanimljivosti Na dan sahrane poznate pevačice Ejmi Vajnhaus, u jednim dnevnim novinama sa naših prostora osvanula je umrlica od Meha i Srleta! U utorak je u jednim dnevnim novinama osvanula posmrtna poruka fanova Ejmi Vajnhaus , ...

Dečko Ejmi Vajnhaus prolazi kroz pakao!

S media - 27.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Reg Travis, dečko preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, konačno se obratio javnosti i rekao da nikako ne može da preboli svoju ljubav! Dečko Ejmi Vajnhaus , Reg Travis , obratio se medijima tri dana nakon smrti poznate ...

Moby o poslednjem koncertu sa Ejmi

Mondo - 27.07.2011

Slavni muzičar je imao sreću ili nesreću da bude među poslednjim koji su pevačicu videli na bini i kaže da mu je žao što nije mogao da joj pomogne. Moby je nastupao na koncertu u Beogradu 18.

Otac Ejmi Vajnhaus osniva fondaciju za pomoć deci i zavisnicima

Blic - 27.07.2011

Porodica tragično preminule Ejmi Vajnhaus bi želela da pevačicu pamte po nečemu više od samodestruktivnog ponašanja, pa su odlučili da otvore fondaciju pod njenim imenom.

Veb prevaranti koriste Smrt Ejmi Vajnhaus

Kurir - 27.07.2011

VAŠINGTON - Smrt čuvene 27-godišnje američke pevačice Ejmi Vajnhaus je, kao i svaki planetarni ili skoro planetarni događaj, izazvala niz prevara u javnosti vezanih za video-snimke pevačice.

MTV u čast Ejmi Vajnhaus

Nadlanu - 27.07.2011

LONDON, 27. jula 2011. (Beta) - Televizija MTV saopštila je da priprema specijalnu emisiju čast soul dive Ejmi Vajhaus. Gledaoci će imati priliku da vide malo poznate snimke iz njenog života i karijere, posebno iz 2007.

Porodica i prijatelji se oprostili od Ejmi Vajnhaus

Nadlanu - 27.07.2011

LONDON, 26. jula 2011. (Beta-AP) - Porodica i prijatelji Ejmi Vajnhaus, čije je telo pronadjeno u subotu u njenom domu, oprostili su se u utorak po podne od pevačice na privatnoj ceremoniji održanoj na groblju Edžverberi u Londonu.

Ulična žurka u čast Ejmi Vajnhaus

Svet-Scandal - 27.07.2011

Nekoliko stotina fanova se u utorak uveče okupilo ispred kuće Ejmi Vajnhaus u Kamdenu kako bi "na dostojan način proslavilo sve što je Ejmi bila, pružila im svojom muzikom i proslavili njen život", prenose britanski mediji.

MTV u čast Ejmi Vajnhaus

24online - 27.07.2011

Televizija MTV saopštila je da priprema specijalnu emisiju čast soul dive Ejmi Vajhaus. Gledaoci će imati priliku da vide malo poznate snimke iz njenogživota i karijere, posebno iz 2007.

Posthumna modna kolekcije Ejmi Vajnhaus

24online - 27.07.2011

Kolekcija odeće Ejmi Vajnhaus trebalo bi da bude posthumno lansirana za modnu kuću "Fred Peri" za nekoliko nedelja , prenose danas britanski mediji.

Lažni snimci Ejmi Vajnhaus na internetu

24online - 27.07.2011

Smrt čuvene 27-godišnje američke pevačice Ejmi Vajnhaus je, kao i svaki planetarni ili skoro planetarni događaj, izazvala niz prevara u javnosti koje su u vezi sa video snimcima pevačice, preneli su francuski elektronski mediji.

Ejmin otac osniva fondaciju "Ejmi Vajnhaus" za pomoć zavisnicima

24online - 27.07.2011

Otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, Mič izjavio je kako planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti, preneli su danas mediji.

(VIDEO) Lepo spavaj, anđele

Press - 27.07.2011

Uspomene - Otac Ejmi Vajnhaus pričao je priče iz detinjstva pevačice i rekao da je poslednjih dana života bila smirenija nego godinama unazad Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus juče je sahranjena u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.

Poslednji intervju Ejmi Vajnhaus

Vesti Online - 27.07.2011

U martu ove godine novinar britanskog “Telegrafa” je napravio poslednji intervju sa Ejmi Vajnhaus. Tom prilikom nisu pričali o drogi, rehabilitaciji i nesrećnom ljubavnom životu nedavno preminule pevačice.

MTV pravi emisiju u čast Ejmi Vajnhaus

Vesti Online - 27.07.2011

Televizija MTV saopštila je da priprema specijalnu emisiju čast soul dive Ejmi Vajhaus. Gledaoci će imati priliku da vide malo poznate snimke iz njenog života i karijere, posebno iz 2007.

Počela zarada na Ejmi

Mondo - 26.07.2011

Pevačica ostavila testament iz kojeg je "izbacila" bivšeg supruga Blejka Fildera Sivila. Blejk neće dobiti ni pare, ali će zato pojedini posetioci beogradskog koncerta zadovoljno "trljati ruke".

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Story - 26.07.2011

Britanska zvezda Ejmi Vajnhaus biće sahranjena na privatnoj ceremoniji koju će, kako se nagađa, porodica organizovati na groblju u severnom Londonu i kremirati je u okrugu Golder Grin Kako se navodi, sahrani će prisustvovati samo članovi ...

Poslednja fotografija Ejmi Vajhaus

Blic - 26.07.2011

Boj bend "The Wanted" objavio je na svom tviter nalogu fotografiju za koju se veruje da je poslednja slika Ejmi Vajnhaus koja će danas u 15 sati biti sahranjena.

Ejmi Vajnhaus u klubu 27

Poznati.info - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus se pridružila ostalim velikanima koji su umrli u 27. godini života. Nažalost, mnogima će ostati u lošem sećanju po poslednjem koncertu koji je održala u Beogradu, ali njena veličina ne može biti umanjena zbog toga što je ...

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Blic - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu sahranjena je danas nešto posle 15 sati na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark ...

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Mondo - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.

Imovina Ejmi Vajnhaus pripašće porodici

Kurir - 26.07.2011

LONDON - Imovinu tragično preminule pevačice Ejmi Vajnhaus naslediće članovi njene porodice, dok njenom bivšem mužu ne bi trebalo ništa da pripadne, pišu britanski mediji.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Novosti - 26.07.2011

Od pevačice Ejmi Vajnhaus danas su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona LONDON - Od pevačice Ejmi Vajnhaus danas su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ...

Porodica se oprostila od Ejmi

B92 - 26.07.2011

Komemoracija Ejmi Vajnhaus održana je u sinagogi na groblju Edžverberi u severnom Londonu danas (26.7) nešto iza 15 časova, nakon čega je izvršena kremacija njenih posmrtnih ostataka u Golders Grin krematorijumu.

Pala cena karata sa koncerta Ejmi Vajnhaus u Beogradu

Blic - 26.07.2011

Samo nekoliko dana nakon smrti pevačice Ejmi Vajnahus vešti su se već dosetili da krenu u eksploataciju slave Ejmi Vajnhaus, ma koliko surovo zvučalo. Početna cena je bila je ambicioznih 500 funti, ali je do sada najveća ponuda 102 funte.

Sahranjena Ejmi Vajhaus (VIDEO)

Story - 26.07.2011

Prijatelji i porodica ispratili su danas, 26. Juna, na poslednji počinak dvadesetsedmogodišnju pevačicu, koja je kremirana na na groblju Edžverberi u severnom Londonu Komemoracija Ejmi Vajnhaus održana je u sinagogi na groblju Edžverberi u ...

Poslednji album Ejmi Vajnhaus biće izdat posthumno

Danas - 26.07.2011

Treći studijski album Ejmi Vajnhaus, na kojem je britanska pevačica radila poslednjih meseci pre smrti, uskoro će biti objavljen iako nije potpuno dovršen.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Kurir - 26.07.2011

BEOGRAD - Soul i džez pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je na groblju Edgvarberi u severnom Londonu, javlja AP. Porodica i prijatelji su se od pevačice oprostili molitvama, suzama i pesmom, kaže se u izveštaju.

Poslednja fotografija žive Ejmi Vajnhaus (FOTO)

S media - 26.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Boj Bend "The Wanted" na svom je Tviter profilu objavio fotografiju za koju se veruje da je poslednji snimak Ejmi Vajnhaus. Fotka je napravljena prošle srede u bekstejdžu londonskog "Kamden Raundhausa".

Kremirana Ejmi Vajnhaus

Blic - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu kremirana je danas posle podne u krematorijumu "Golders Grin", posle komemorativnog skupa odžanog na groblju Edžberbi u severom delu Londona.

Ejmin novac ide porodici, bivši muž nije u testamentu

Prva Srpska TV - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus, koja će biti sahranjena danas, izbacila je bivšeg muža Blejka Fildera Sivila iz testamenta, i on neće dobiti ni peni od njenog bogatstva koje trenutno vredi 10 miliona funti.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Novosti - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni LONDON- Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice ...

Vreme i mesto sahrane tajna

Prva Srpska TV - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP.

Porodica se oprostila Od ejmi pre kremacije

Kurir - 26.07.2011

LONDON - Od pevačice Ejmi Vajnhaus su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju "Edžverberi" (Edgwarbury) u severnom delu Londona, prenosi AP.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

B92 - 26.07.2011

London -- Od pevačice Ejmi Vajnhaus su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Prva Srpska TV - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu sahranjena je danas nešto posle 15 sati na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona. Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju.

Ejmi šest sati ležala mrtva

Novosti - 26.07.2011

Kontroverzna engleska soul-džez diva umrla sama u svom krevetu. Završena obdukcija, a tačan uzrok smrti znaće se kada policija dobije rezultate toksikoloških testova ENGLESKA soul-džez pevačica Ejmi Vajnhaus (27) bila je mrtva oko šest ...

Karte sa svirke Ejmi Vajnhaus u Beogradu za 1.130 evra

Kurir - 26.07.2011

BEOGRAD - Srpski fanovi preminule pop dive Ejmi Vajnhaus prodaju na sajtu Ibej karte sa njenog poslednjeg zvaničnog koncerta, koji je održan u Beogradu 18. juna.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus, mesto i vreme tajna

Kurir - 26.07.2011

LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP.

Ejmi je bivši muž navukao na drogu!

ALO - 26.07.2011

Blejk Filder-Sivil, bivši muž Ejmi Vajnhaus, snosi veliki deo odgovornosti za smrt popularne britanske pevačice! Naime, Blejk je Ejmi navukao na drogu, koja je najverovatnije uzrok smrti mlade zvezde.

Bivši suprug Ejmi Vajnhaus je neutešan!

S media - 26.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Blejk Filder Sivil, bivši suprug pokojne pevačice, koji je trenutno u zatvoru, rekao je kako je neutešan nakon njene smrti. Istovremeno, njega optužuju za to što je Ejmi postala narkomanka.

Mesto i vreme Ejmine sahrane su tajna

B92 - 26.07.2011

Obdukcija nije otkrila od čega je Ejmi Vajnhaus umrla, a porodica je odlučila da je sahrani u utorak (26.7) daleko od očiju javnosti. Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena samo uz prisustvo rodbine i najbližih prijatelja, ali ...

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus (FOTO, VIDEO)

S media - 26.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Kraljica pop soula Ejmi Vajnhaus koja se pod još uvek neotkrivenim okolnostima pridružila klubu muzičkih legendi koje su preminule u 27. godini, biće sahranjena danas.

Ejmi šest sati ležala mrtva u krevetu

Glas javnosti - 26.07.2011

LONDON - Pevačica Ejmi Vajnhaus umrla je sama u svom krevetu, njeno telo je pronađeno posle šest sati, a policija nije pronašla drogu u kući. Poslednja osoba sa kojom je Vajnhausova tog dana (u subotu) razgovarala bio je njen ...

Karte sa koncerta Ejmi Vajnhaus u Beogradu prodaju se na e-Bay za 1.000 funti

Blic - 26.07.2011

Samo tri dana nakon smrti pevačice Ejmi Vajnahus vešti su se već dosetili da krenu u eksploataciju slave Ejmi Vajnhaus, ma koliko surovo zvučalo.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Blic - 26.07.2011

Sahrana pop pevačice Ejmi Vajnhaus koja je tragično okončala svoj život od prevelike droge opijata održaće se danas. Sahrani će prisustvovati samo članovi familije i najbliži prijatelji i biće zatvorena za javnost.

Sav Ejmin novac ide porodici, bivši muž nije u testamentu

Blic - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus, koja će biti sahranjena danas, izbacila je bivšeg muža Blejka Fildera Sivila iz testamenta, i on neće dobiti ni peni od njenog bogatstva koje trenutno vredi 10 miliona funti.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Mondo - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP.

Bivši Ejmin muž ostaje bez nasledstva!

S media - 26.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ejmi Vajnhaus, koja će biti sahranjena danas, izbacila je bivšeg muža Blejka Fildera Sivila iz testamenta, i on neće dobiti ni peni od njenog bogatstva koje trenutno vredi 10 miliona funti.

Bivši dečko Ejmi Vajnhaus: Izgubio sam voljeno biće

Blic - 26.07.2011

Reg Trevis, bivši dečko Ejmi Vajnhaus juče je napokon smogao snage da progovori o neverovatnom bolu koji oseća od kako je pevačica tragično preminula u subotu.

Ejmi će danas biti kremirana! (FOTO, VIDEO)

S media - 26.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Kraljica pop soula Ejmi Vajnhaus koja se pod još uvek neotkrivenim okolnostima pridružila klubu muzičkih legendi koje su preminule u 27. godini, biće sahranjena danas.

Policija: Smrt Ejmi Vajnhaus nije sumnjiva

Nadlanu - 26.07.2011

LONDON, 25. jula 2011. (Beta-AP) - Autopsija tela britanske pevačice Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) je obavljena u ponedeljak u Londonu i islednici su saopštili prvi nalaz: nije utvrdjeno ništa što bi ukazivalo na sumnjive okolnosti njene ...

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

24online - 26.07.2011

Pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je u subotu pronađena mrtva u svom stanu u Londonu biće sahranjena danas. Iako je obdukcija završena juče, nije utvrđeno zbog čega je pevačica preminula, a kako je Londonska policija najavila, rezultati ...

Mobi: Žao mi je što nisam pomogao Ejmi

24online - 26.07.2011

Muzičar i di-džej Mobi, nakon nekoliko sati od kada se pojavila vest o smrti Ejmi Vajnhaus postavio je na Tviteru: “Žao mi je što nakon našeg nastupa u Srbiji nisam mogao da joj pomognem.

Mobi: U Beogradu sam video da Ejmi voli da pije

24online - 26.07.2011

Muzičar i di-džej Mobi preneo je za sajt billboard.com svoja iskustva sa zajedničkog nastupa sa Ejmi Vajnhaus u Beogradu. "Ono što sam video u Ejmi je da ona voli da pije i da se drogira i uživa u hemijski izmenjenom stanju sveti", rekao ...

Mobi se priseća poslednjeg nastupa sa Ejmi Vajnhaus

24online - 26.07.2011

Muzičar i di-džej Mobi, nakon nekoliko sati od kada se pojavila vest o smrti Ejmi Vajnhaus postavio je na Tviteru: “Žao mi je što nakon našeg nastupa u Srbiji nisam mogao da joj pomognem.

Svađa menadžmenta i izdavačke kuće Ejmi Vajnhaus

24online - 26.07.2011

Svađa između menadžemnta Ejmi Vajnhaus i njene izdavačke kuće kulminirala je kada je menadžment pevačice odbio kritike njene izdavačke kuće zbog odluke da pevačicu pošalje na evropsku turneju nekoliko dana pre nego što je pronađena mrtva.

Imovina Ejmi Vajnhaus pripašće njenoj porodici

24online - 26.07.2011

Muzičar i di-džej Mobi preneo je za sajt billboard.com svoja iskustva sa zajedničkog nastupa sa Ejmi Vajnhaus u Beogradu. "Ono što sam video u Ejmi je da ona voli da pije i da se drogira i uživa u hemijski izmenjenom stanju sveti", rekao ...

Karta sa beogradskog koncerta Ejmi Vajnhaus prodata za 115 evra

24online - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu, biće kremirana danas u krugu porodice i najbližih prijatelja u severnom delu Londona. Ostavite ...

Kremacija Ejmi Vajnhaus u toku dana

24online - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu sahranjena je danas nešto posle 15 sati na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark ...

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Beta - 26.07.2011

LONDON, 26. jula 2011. (Beta-AP) - Porodica i prijatelji Ejmi Vajnhaus, čije je telo pronadjeno u subotu u njenom domu, oprostili su se u utorak po podne od pevačice na privatnoj ceremoniji održanoj na groblju Edžverberi u Londonu.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

R.S.Evropa - 26.07.2011

Komemoracija Ejmi Vajnhaus održana je u sinagogi na groblju Edžverberi u severnom Londonu danas nešto iza 15 časova, nakon čega je izvršena kremacija.

U prisustvu rodbine i prijatelja sahranjena Ejmi Vajnhaus

Svet-Scandal - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.

Poslednji pozdrav od Meha i Srleta za Ejmi Vajnhaus!?

Svet-Scandal - 26.07.2011

Kod nas, ovde, uzimam u obzir i sve bivše pripadnice nekadašnje SFRJ, je zaista sve moguće! Danas je u jednim dnevnim novinama osvanula posmrtna poruka fanova Ejmi Vajnhaus , sročena, onako, baš kako i dolikuje: „Draga sestro napaćena, ...

Ejmi, pozdravi Milana i Džimija, a Kurtu izljubi

Vesti Online - 26.07.2011

U današnjem 'Dnevnom avazu', na strani 48, među čituljama je osvanula i umrlica za preminulu pevačicu Ejmi Vjnhaus. Obožavatelji britanske zvezde poručuju joj da pozdravi Milana i Džimija, a Kurtu izljubi.

Reg Trevis: Izgubio sam svoju dragu koju sam mnogo voleo

Lepota i Zdravlje - 26.07.2011

Reg Trevis, bivši dečko Ejmi Vajnhaus juče je napokon smogao snage da progovori o neverovatnom bolu koji oseća od kako je pevačica tragično preminula u subotu.

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Vesti Online - 26.07.2011

Ejmi Vajnhaus koja je preminula u subotu sahranjena je danas nešto posle 15 sati na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark ...

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena u Londonu

Lepota i Zdravlje - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus s ahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.Među ožalošćenima su bili ćerka Ozija Ozborna Keli , bliska ...

Ejmin nezavršeni album će biti objavljen?!

Vesti Online - 26.07.2011

Kako prenose londonski mediji, nezavršen treći album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen. Nove pesme su u većini snimljene u demo formatu, ali ima "dosta materijala", piše "Dejli Telegraf".

Ejminom bivšem mužu zabranjeno da prisustvuje sahrani

Vesti Online - 26.07.2011

Porodica i najbliži prijatelji pevačice Ejmi Vajnhaus planirali su da čin sahrane obave oko 15 časova na groblju u severnom Londonu, kako saznaje britanski "San".

Počela zarada na kartama Ejminog koncerta u Beogradu

Vesti Online - 26.07.2011

Samo tri dana nakon smrti pevačice Ejmi Vajnahus vešti su se već dosetili da krenu u eksploataciju slave Ejmi Vajnhaus, ma koliko surovo zvučalo.

Prodaju karte sa Ejminog koncerta u Beogradu za 1.000 funti

Vesti Online - 26.07.2011

Samo tri dana nakon smrti pevačice Ejmi Vajnahus vešti su se već dosetili da krenu u eksploataciju slave Ejmi Vajnhaus, ma koliko surovo zvučalo.

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus, mesto i vreme tajna

Vesti Online - 26.07.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP.

Ejmi Vajnhaus se ubila zbog bivšeg dečka

Kurir - 25.07.2011

Predoziranje zbog nesrećne ljubavi? Pop diva Ejmi Vajnhaus, koju je mrtvu u stanu u subotu pronašla kućna pomoćnica, viđena je u petak uveče, negde posle 22.30, kako od dilera kupuje opijatsku bombu, piše engleski Pipl.

Ejmi šest sati ležala mrtva U krevetu

Kurir - 25.07.2011

LONDON - Pevačica Ejmi Vajnhaus umrla je sama u svom krevetu, njeno telo je pronađeno nakon šest sati, a policija nije pronašla drogu u kući, preneli su britanski mediji.

Ejmi Vajnhaus: Sahrana moguća već danas

Story - 25.07.2011

Otac i majka preminule pevačice navodno već danas planiraju sahranu svoje ćerke, u skladu sa jevrejskim običajima Ejmi Vajnhaus biće sahranjema možda već danas, odmah nakon obdukcije tela koja će biti obavljena u toku dana, prenose ...

Roditelji žele da sahrane Ejmi pre rezultata obdukcije!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Roditelji preminule pevačice Ejmi Vajnahaus žele svoju ćerku što pre da sahrane, jer tako nalaže jevrejski običaj, preneli su danas mediji.

Roditelji hoće da sahrane ejmi pre obdukcije

Kurir - 25.07.2011

LONDON - Roditelji preminule pevačice Ejmi Vajnahaus žele svoju ćerku što pre da sahrane, jer tako nalaže jevrejski običaj. Iako će lekari početi obdukciju danas posle podne, a rezultati se mogu čekati i mesec dana, prema jevrejskim ...

Posthumni album Ejmi Vajnhaus

Mondo - 25.07.2011

Uskoro će biti objavljen treći studijski album Ejmi Vajnhaus na kojem je britanska pevačica radila poslednjih meseci. Naslednik albuma "Back to black", nezavršeni album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, uskoro će biti objavljen "takav, ...

Završena obdukcija, uzrok smri Ejmi Vajnhaus i dalje misterija

Blic - 25.07.2011

I danas u blogu uživo pratimo sve vesti vezane za smrt britanske soul pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je nađena mrtva u svom stanu u Londonu, u subotu oko 17 ...

Završena obdukcija, uzrok smrti Ejmi Vajnhaus i dalje misterija

Blic - 25.07.2011

I danas u blogu uživo pratimo sve vesti vezane za smrt britanske soul pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je nađena mrtva u svom stanu u Londonu, u subotu oko 17 ...

Uzrok Ejmine smrti i dalje misterija!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Završena je obdukcija tela Ejmi Vajnhaus, ali će uzrok smrti do daljeg ostati nepoznat! Pred tribunalom za sudsku medicinu u Londonu održano je dvominutno ročište na kom je patolog Šeron Daf podnela izveštaj da je ...

Od 500 do 1000 funti za ulaznicu sa Ejminog koncerta!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Neki od 20 hiljada fanova koliko je bilo na beogradskom, ujedno i poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus, pokušaće da višestruko vrate uloženi novac.

Završena obdukcija tela Ejmi Vajnhaus!

Mondo - 25.07.2011

Obdukcija tela pevačice koja je tragično preminula u subotu u svom stanu u Londonu je završena. Toksikološki nalazi se još uvek čekaju. Uprkos izvršenoj obdukciji, uzrok smrti je još uvek nepoznat.

Policiji nije sumnjiva Ejmina smrt?!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Obdukcijom posmrtnih ostataka pevačice Ejmi Vajnhaus nije utvrđen uzrok njene smrti, te su potrebni dalji toksikološki testovi, izjavio je zvaničnik policije.

Ejmina smrt tajna i posle obdukcije

Novosti - 25.07.2011

Uzrok smrti još uvek nije poznat jer se čeka na toksikološke i histološke rezultate. Sahrana najkasnije za 24 sata Obdukcija tela pevačice Ejmi Vajnhaus je završena.

Karta za Ejmin BG koncert 500 funti

B92 - 25.07.2011

Beograd -- Na sajtu aukcijske kupovine preko interneta "e-bay" u prodaji se pojavila karta s poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus održanog u Beogradu. Početna cena 500 funti.

Keti Peri: Drago mi je da je Rasel "čist"

Blic - 25.07.2011

Pevačica Keti Peri koja je tužna nakon smrti Ejmi Vajnhaus, izjavila je kako je to nateralo da ceni još više to što se njen suprug Rasel Brend uspešno izborio sa zavisnošću od kokaina.

Danas sahrana Ejmi, mesto tajna

B92 - 26.07.2011

London -- Autopsijom posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus nije utvrđen uzrok smrti, potrebni toksikološki testovi koji će trajati 2-4 sedmice. Sahrana danas, mesto tajna.

Bivši muž Ejmi Vajnhaus: Ne mogu da prestanem da plačem

Novosti - 25.07.2011

Bivši muž se onesvestio kad je čuo da je Ejmi preminula. Roditelji Vajnhausove odlučiće da li će materijal sa novog albuma biti objavljen LONDON - Bivši suprug pevačice Ejmi Vajnhaus, Bljek Filder- Sivil izjavio je da ne može da nađe utehu ...

Bivši muž Ejmi Vajnhaus: Ja sam kriv za njenu smrt!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Blejk Filder-Sivil, bivši muž Ejmi Vajnhaus, očajan je od kada je u zatvoru čuo vest o njenoj smrti, posvedočila je britanskim medijima njegova bivša devojka s kojom je još u kontaktu.

Ejmin nezavršeni album biće objavljen! (VIDEO)

S media - 25.07.2011

Zabava Muzika i Film Treći nezavršeni album preminule Ejmi Vajnhaus će najverovatnije biti objavljen. Kako prenose londonski mediji, nezavršen treći album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen .

Ejmi se ubila zbog bivšeg?!

ALO - 25.07.2011

Datum sahrane Ejmi Vajnhaus (27), popularne britanske pevačice koja je pronađena mrtva u svojoj kući u Londonu, biće saopšten danas! Mediji na Ostrvu prenose da je Ejmi umrla od prevelike doze droge (vidi okvir), a razlog za depresiju ...

Nesrećna Ejmi svrstana u Klub 27

Glas javnosti - 25.07.2011

NJUJORK - Ejmi Vajhaus je objavila samo dva albuma od kojih je jedan prodat u više od milion primeraka, koji je osvojio pet Gremija i najavio povratak soula.

Ejmina majka: Njena smrt je bila pitanje vremena

Glas javnosti - 25.07.2011

LONDON - Časopis "Pipl" je pogrešno objavio da će pevačica biti sahranjena u nedelju, a u međuvremenu, u medijskim izveštajima pojavile su se brojne spekulacije od toga da je za njenu smrt direktno odgovoran "jak koktel" nekoliko narkotika ...

Dan posle smrti Ejmi Vajnhaus prodaja njenih albuma skočila 37 puta

Blic - 25.07.2011

Porodica Ejmi Vajnhaus traži razumevanje fanova i medija i moli za privatnost koja im je neophodna u tragičnom trenutku koji ih je zadesio. - Naša porodica doživela je stravičan gubitak. Ejmi je bila divna ćerka, sestra, nećaka.

Ejmi nije bila pijana i drogirana u Beogradu!?

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Pakleni koktel ketamina, kokaina, heroina i ekstazija, i slomljeno srce bili su tragični po život popularne Ejmi Vajnhaus.

Ejmi Vajnhaus nije umrla od predoziranja?

Mondo - 25.07.2011

Policija koja istražuje smrt britanske pevačice saopštila da u kući Ejmi Vajnhaus nisu pronađeni tragovi narkotika. Pevačicu veče pre nego što će preminuti pregledao tim lekara Novi detalji policijske istrage povodom smrti mlade britanske ...

Bivši muž Ejmi Vajnhaus misli da je kriv za njenu smrt

Blic - 25.07.2011

Blejk Filder-Sivil, bivši muž Ejmi Vajnhaus, očajan je od kada je u zatvoru čuo vest o njenoj smrti, posvedočila je britanskim medijima njegova bivša devojka s kojom je još u kontaktu.

Dan posle smrti Ejmi Vajnhaus prodaja njenih albuma skočila 37 puta

Prva Srpska TV - 25.07.2011

Samo dan posle smrti Ejmi Vajnhaus, njen album “Back to Black”, sa kojim je osvojila čak pet "Gremija", obara sve rekorde u kupovini na Internetu. "Back to Black" je svojevremeno bio na vrhu liste u 15 zemalja.

Ejmi umrla sama u krevetu! (VIDEO)

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ejmi Vajnhaus, tragično preminula pevačica, u trenutku smrti, bila je sama u krevetu. Njen telohranitelj je pokušavao da je probudi, a čim je shvatio da ne diše, pozvao je hitnu pomoć.

Ejmi i prijatelji popili devet flaša viskija pre nastupa u Beogradu

Blic - 25.07.2011

I danas u blogu uživo pratimo sve vesti vezane za smrt britanske soul pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je nađena mrtva u svom stanu u Londonu, u subotu oko 17 ...

Ejmi je igrala ruski rulet sa svojim životom

Blic - 25.07.2011

Britanski tabloid "Dejli miror" je objavio da je Ejmi Vajnhaus ponovo upala u smrtonosnu spiralu droga i alkohola posle svađe sa svojim dečkom Redžom Trevisom (34), koji ju je zatekao u telefonskom razgovoru sa njenim bivšim mužem Blejkom ...

Ejmin treći album biće objavljen

Kurir - 25.07.2011

LONDON - Nezavršen treći album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen. Nove pesme su u većini snimljene u demo formatu, ali ima dosta materijala, piše Dejli telegraf.

Ejmin novi album uskoro u prodaji?

B92 - 25.07.2011

Nezavršeni treći studijski album tragično preminule britanske pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen, preneli su u ponedeljak londonski mediji.

Ejmi Vajnhaus šest sati ležala mrtva

Prva Srpska TV - 25.07.2011

Pevačica Ejmi Vajnhaus umrla je sama u svom krevetu, njeno telo je pronađeno nakon šest sati, a policija nije pronašla drogu u kući, preneli su britanski mediji.

Ejmi i prijatelji popili devet boca viskija pred koncert u Beogradu!

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Kako britanski tabloid "Dejli Miror" prenosi, Ejmi Vajnhaus je ponovo upala u začarani krug opijanja i drogiranja nakon svađe sa svojim dečkom Redžom Trevisom.

Koja vest je za vas važnija: smrt Ejmi Vajnhaus ili masakr u Norveškoj?

Blic - 25.07.2011

Koja vest je veća, važnija: smrt Ejmi Vajnhaus, ili masakr u Norveškoj? Tu temu u svom blogu na sajtu britanskog "Gardijana" dotiče profesor novinarstva Roj Grinslejd, analizirajući sajtove najvećih britanskih medija.

Ejmi je bila sama kad je umrla

B92 - 25.07.2011

Prema nezvaničnim podacima, Ejmi Vajnhaus je umrla sama, pijući do besvesti. Iako se u medijima pojavila vest da je veče pre tragedije nabavila droge, preliminarna policijska istraga nije otkrila nikakve narkotike u pevačicinoj kući.

Čeka se dozvola roditelja za izdavanje Ejminog trećeg albuma

Blic - 25.07.2011

Ejmi Vajnhaus uspela je da pre smrti dovrši pesme za treći studijski albuma čije izdavanje bi moglo da zavisi od dozvole njenih roditelja Miča i Dženis Vajnhaus.

Bivši suprug neutešan zbog ejmine smrti

Kurir - 25.07.2011

LONDON -Bivši suprug pevačice Ejmi Vajnhaus, Bljek Filder- Sivil izjavio je da ne može da nađe utehu zbog njene prerane smrti. Blejk Sivil i Ejmi Vajnhaus bili su u braku od 2007. do 2009.

Komšije čule krike iz Ejminog stana! (VIDEO)

S media - 25.07.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Iz kuće Ejmi Vajnhaus se čula buka veče pre smrti, tako barem kažu njene komšije. Čini se da Ejmi ipak nije umrla sama! Ali ostaje da sačekamo rezultate obdukcije, kada će se saznati konačan uzrok smrti.

"Fanovi" iz Srbije traže od 500 do 1000 funti za kartu sa koncerta Ejmi Vajnhaus

Svet-Scandal - 25.07.2011

Neki od 20 hiljada fanova koliko je bilo na beogradskom, ujedno i poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus , pokušaće da višestruko vrate uloženi novac.

Policija: Smrt Ejmi Vajnhaus nije sumnjiva

Beta - 25.07.2011

LONDON, 25. jula 2011. (Beta-AP) - Autopsija tela britanske pevačice Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) je obavljena u ponedeljak u Londonu i islednici su saopštili prvi nalaz: nije utvrdjeno ništa što bi ukazivalo na sumnjive okolnosti njene ...

Završena obdukcija tela Ejmi Vajnhaus!

Svet-Scandal - 25.07.2011

Uprkos izvršenoj obdukciji, uzrok smrti je još uvek nepoznat. "Obdukcija je izvršena i uzorci su poslati na histološku i toksikološku analizu kako bi se utvrdio uzrok smrti" , izjavili su zvaničnici, prenosi BBC.

Bivši suprug neutešan zbog Ejmine smrti

Svet-Scandal - 25.07.2011

Bivši suprug pevačice Ejmi Vajnhaus, Bljek Filder- Sivil izjavio je da ne može da nađe utehu zbog njene prerane smrti. Blejk Sivil i Ejmi Vajnhaus bili su u braku od 2007. do 2009.

Nezavršeni album Ejmi Vajnhaus biće objavljen?

24online - 25.07.2011

Nezavršen treći album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen, preneli su danas londonski mediji. Ostavite ...

Bivši muž bez prestanka plače za Ejmi

Vesti Online - 25.07.2011

Bivši suprug pevačice Ejmi Vajnhaus, Blejk Filder Sivil izjavio je da ne može da nađe utehu zbog njene prerane smrti, pišu britanski mediji. Blejk Sivil i Ejmi Vajnhaus bili su u braku od 2007. do 2009.

Bivši suprug neutešan zbog Ejmine smrti

Lepota i Zdravlje - 25.07.2011

Bivši suprug pevačice Ejmi Vajnhaus, Bljek Filder- Sivil izjavio je da ne može da nađe utehu zbog njene prerane smrti. Blejk Sivil i Ejmi Vajnhaus bili su u braku od 2007. do 2009.