TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vikiliks poziva Švedsku da ne izruči Asanža SAD

Blic - 19.08.2012

Vikiliks je danas pozvao Švedsku, koja želi da sasluša Džulijana Asanža u vezi sa optužbama za seksualni napad, da garantuje da neće izručiti njihovog osnivača Sjedinjenim Državama.

Asanž izašao na balkon ambasade Ekvadora

Blic - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, izašao je u 15:30 časova na balkon Ambasade Ekvadora u Londonu, u kojoj boravi od juna ove godine.

ASANŽ: Obama okončaj lov na veštice

Kurir - 19.08.2012

Pozivam predsednika Obamu da učini pravu stvar, SAD moraju odustati od lova na veštice protiv Vikiliksa", rekao je Asanž LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž pojavio se u javnosti prvi put otkad je potražio utočište u ambasadi ...

Asanž pozvao Obamu da okonča “lov na veštice”

24sata - 19.08.2012

Osnivač “Vikiliksa” Džulijan Asanž pojavio se danas u javnosti prvi put otkad je potražio utočište u ambasadi Ekvadora u Londonu i pozvao je predsednika SAD Baraka Obamu da okonča “lov na veštice” protiv sajta “Vikiliks”.

Asanž: SAD moraju da obustave "lov na veštice"

Press - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, izašao je u 15:30 časova na balkon zgrade i pozvao je predsednika SAD Baraka Obamu da okonča "lov na veštice" protiv Vikiliksa "Ako vam iko ikada kaže da je ...

Asanž pozvao Obamu da prekine lov na veštice

R.S.Evropa - 19.08.2012

16:19 Asanž pozvao Obamu da prekine lov na veštice 15:21 Avganistan: Ubijena tri pripadnika NATO 15:17 Preminuo jedan od povređenih na Tari 14:47 Asad se posle dužeg vremena pojavio u javnosti 14:35 Autotrka na Tari: Vozač uleteo u ...

Asanž se danas obraća javnosti

Mondo - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, trebalo bi danas da se obrati javnosti, prvi put od marta, najavio je portparol Vikiliksa Kristin Hrafnson.

Asanž bi trebalo da se obrati javnosti

Novosti - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, trebalo bi danas da se obrati javnosti, prvi put od marta. Detalji nepoznati LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u ...

Asanž na balkonu ambasade: "Lov na veštice" mora da se prekine

S media - 19.08.2012

Asanž na balkonu ambasade: "Lov na veštice" mora da se prekine Obraćanje Džulijana Asanža sa balkona ekvadorske ambasade u Londonu u toku. Njegov advokat Baltazar Garson tvrdi da osnivač "Vikiliksa" ne odustaje od borbe za istinu i pravdu.

Asanž sa balkona ambasade: Hvala Ekvadoru

Novosti - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa sa balkona ambasade Ekvadora u Londonu zahvalio se predsedniku i narodu koji su mu pružili utočište. Mora da prestane "lov na veštice" LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u ...

Asanž: Obustavite "lov na veštice"

Mondo - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž obratio se javnosti prvi put od marta i sa balkona ambasade Ekvadora poručio SAD da obustave "lov na veštice" protiv Vikiliksa.

Asanž pozvao Obamu da prekine lov na veštice

Beta - 19.08.2012

Tweet LONDON, 19. avgusta 2012. (Beta-AP) - Osnivač Vikiliksa Džulian Asanž u nedelju je s terase ambasade Ekvadora u Londonu pozvao predsednika SAD Obamu da prekine "lov na veštice" protiv te organizacije.

Asanž pozvao SAD da "prekine lov na veštice"

R.S.Evropa - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa (Wikileaks) Džulijan Asanž se prvi put od marta obratio javnosti i sa balkona ambasade Ekvadora u Londonu pozvao predsednika SAD Baraka Obamu i Ameriku da "učine pravu stvar" i da odustanu od "lova na veštice protiv ...

Asanž na balkonu ambasade: "Lov na veštice" mora da se prekine (FOTO)

S media - 19.08.2012

Asanž na balkonu ambasade: "Lov na veštice" mora da se prekine (FOTO) U prvom javnom obraćanju, otkada se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, Džulijan Asanž pozvao Baraka Obamu da okonča "lov na veštice" protiv "Vikiliksa".

Obama da prekine lov na veštice

Novi Magazin - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulian Asanž danas je s terase ambasade Ekvadora u Londonu pozvao predsednika SAD Obamu da prekine "lov na veštice" protiv te organizacije.

„SAD da okončaju lov na veštice“

Danas - 19.08.2012

London - Džulijan Asanž, osnivač sajta Vikiliks, koji je izazvao gnev Sjedinjenih Američkih Država objavljivanjem velikog broja poverljivih depeša te zemlje, obratio se juče javnosti sa balkona Ambasade Ekvadora u Londonu, što je bilo ...

Asanž pozvao Obamu da okonča "lov na veštice"

Novosti - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa sa balkona ambasade Ekvadora u Londonu zahvalio se predsedniku i narodu koji su mu pružili utočište. Mora da prestane "lov na veštice" LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž pojavio se danas u javnosti prvi put otkad ...

Asanž sa terase pozvao Obamu da prekine lov na veštice

Vesti Online - 19.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulian Asanž danas je s terase ambasade Ekvadora u Londonu pozvao predsednika SAD Obamu da prekine "lov na veštice" protiv te organizacije.

Asanž traži od SAD da prekinu "lov na veštice"

E-Novine - 19.08.2012

Osnivač WikiLeaksa Džulian Asanž u nedelju je s terase ambasade Ekvadora u Londonu pozvao predsednika SAD Baraka Obamu da prekine "lov na veštice" protiv te organizacije U prvom javnom obraćanju otkada je pre dva meseca našao utočište u ...

Asanžovi dani: Pica, kvarcovanje i traka za trčanje

Blic - 18.08.2012

U proteklih 60 dana Džulijan Asanž, trenutno najpoznatiji politički azilant na svetu, stanuje na otmenoj adresi Ambasade Ekvadora u prestižnoj londonskoj četvrti Najtsbridž.

Australija se sprema za Asanžovo izručenje SAD

Blic - 18.08.2012

Sidnej - Australijska diplomatska predstavništva u Vašingtonu pripremaju se za eventualno izručenje Džulijana Asanža SAD. Asanž je državljanin Australije.

Australija se sprema za Asanžovo izručenje SAD

Kurir - 18.08.2012

Zakonske procedure se prate i Australija nema nikakvu posebnu ulogu, osim da obezbedi da godspodin Asanž ima neophodnu konzularnu pomoć i to je ono što mi nudimo, rekao ministar trgovine Krejg Emerson SIDNEJ - Australijska diplomatska ...

Asanž se sutra obraća javnosti

B92 - 18.08.2012

London -- Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji je u ambasadi Ekvadora u Londonu, trebalo bi da se sutra obrati javnosti, kaže portparol Vikiliksa Kristin Hrafnson.

Asanž:Sunce obasjalo drugačiji svet

B92 - 18.08.2012

London -- Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izašao je na balkon ambasade Ekvadora u Londonu odakle se po prvi put obraća javnosti još od marta. "Zahvaljujući vašoj hrabrosti i hrabrosti naroda Ekvadora, sunce je u četvrtak obasjalo ...

Očekuje se obraćanje Asanža javnosti

Blic - 18.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, trebalo bi danas da se obrati javnosti, prvi put od marta, najavio je portparol Vikiliksa Kristin Hrafnson.

Ekvador: Pretnje Londona vulgarne

B92 - 18.08.2012

Kito/ London -- Predsednik Ekvadora Rafael Korea nazvao je vulgarnim pretnje britanskih vlasti da će ući u ambasadu Ekvadora u Londonu i iz nje izvesti Džulijana Asanža.

Ekvador: Britanske pretnje da će uhvatiti Asanža - vulgarne

Blic - 18.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea nazvao je danas vulgarnim pretnje vlasti Velike Britanije da će ući u ambasadu Ekvadora u Londonu i iz nje izvesti osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža kome je ta zemlja dodelila azil.

Bura oko Asanžovog azila

Politika - 18.08.2012

Vrlo je moguće da osnivač Vikiliksa ostane na neodređeno vreme u malenoj kancelariji ambasade Ekvadora u Londonu Prema izveštajima agencija Maleni Ekvador i njegov predsednik Rafael Korea, dospeli su u žižu svetske javnosti , kada su ...

Ekvadorski parlament traži vanredno zasedanje Saveta bezbednosti UN

Beta - 18.08.2012

Tweet LONDON, 17. avgusta 2012. (Beta-AP) - Velika Britanija nije trebalo da zapreti da će ući u prostorije ambasade Ekvadora u Londonu, kako bi uhapsila osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, ocenili su diplomate i stručnjaci.

Predsednik Ekvadora: Azil ne znači da se slažem sa Asanžom

Vesti Online - 18.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea izjavio je da davanje azila Džulijanu Asanžu ne znači da se on slaže sa svime što osnivač sajta Vikiliks govori ili radi.

SAD ne priznaju diplomatski azil Ekvadora za Asanža

R.S.Evropa - 18.08.2012

10:39 SAD ne priznaju diplomatski azil Ekvadora za Asanža 10:04 Ešton: BiH mora imati mehanizam koordinacije o EU integracijama 09:41 Bivši alžirski šef diplomatije novi UN izaslanik za Siriju 09:36 Pakistan: Novi napad samoubice, poginulo ...

Pripreme za izručenje Asanža

Mondo - 18.08.2012

Australijski zvaničnici su danas potvrdili da se njihovo diplomatsko predstavništvo u Vašingtonu priprema za moguće izručenje Džulijana Asanža SAD, iako smatraju da su šanse da se to dogodi male.

London rešen da izruči Asanža

Prva Srpska TV - 18.08.2012

Britanski ministar spoljnih poslova Vilijam Hejg izjavio je da njegova vlada ima obavezu, u skladu sa domaćim zakonima, da izruči Džulijana Asanža Švedskoj, dok su SAD saopštile da ne priznaju diplomatski azil koji je Ekvador dao osnivaču ...

Australija se sprema za Asanžovo izručenje Americi

Vesti Online - 18.08.2012

Australijska diplomatska predstavništva u Vašingtonu pripremaju se za eventualno izručenje Džulijana Asanža SAD. Asanž je državljanin Australije.

London rešen da izruči Asanža, SAD ne priznaju azil

Novosti - 18.08.2012

Britanski ministar spoljnih poslova Vilijam Hejg izjavio da njegova vlada ima obavezu da izruči Džulijana Asanža Švedskoj. SAD saopštile da ne priznaju diplomatski azil koji je Ekvador dao osnivaču Vikiliksa.

Asanž se u nedelju obraća javnosti

Novi Magazin - 18.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijen Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, trebalo bi da se u nedelju obrati javnosti, prvi put od marta, najavio je danas portparol Vikiliksa Kristin Hrafnson.

Asanž uskoro na balkonu ambasade

S media - 18.08.2012

Asanž uskoro na balkonu ambasade Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, koji se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, obratiće se javnosti prvi put od marta. Britanija i dalje preti hapšenjem.

Odluka Ekvadora je neprihvatljiva

Beta - 18.08.2012

Tweet STOKHOLM, 18. avgusta 2012. (Beta-AFP) - Premijer Švedske Fredrik Reinfelt izjavio je u subotu da je "neprihvatljiva" odluka Ekvadora da dodeli politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu.

Australija se sprema za izručenje Asanža

E-Novine - 18.08.2012

Australijska diplomatska predstavništva u Vašingtonu pripremaju se za eventualno izručenje njihovog državljanina Džulijana Asanža SAD Ministar trgovine Krejg Emerson kazao je da se australijanska ambasada u Vašingtonu "priprema za ...

London rešen da izruči Asanža

Nadlanu - 18.08.2012

"Niko, a ponajmanje vlada Ekvadora, ne bi trebalo da sumnja u našu rešenost da sprovedemo našu zakonsku obavezu i vidimo da je Asanž izručen Švedskoj", rekao je Hejg na konferenciji za novinare.

Australija se sprema za Asanžovo izručenje SAD

Nadlanu - 18.08.2012

SIDNEJ, 18. avgusta 2012. (Beta) - Australijska diplomatska predstavništva u Vašingtonu pripremaju se za eventualno izručenje Džulijana Asanža SAD. Asanž je državljanin Australije.

Britanske i ekvadorske diplomate pregovaraju o Asanžu

Nadlanu - 18.08.2012

LONDON, 18. avgusta 2012. (Beta) - Velika Britanija pokušava da, preko svojih diplomata u Kitou, pronadje neko rešenje za osnivača sajta Vikiliks Džulijana Asanža kome je Ekvador ponudio politički azil. Asanž se od 19.

Asanž i predsednik Ekvadora imaju zajedničke interese

24sata - 17.08.2012

Ekvador je odlučio da pruži politički azil Džulijanu Asanžu, osnivaču Vikiliksa, saopštio je juče ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patinjo na konferenciji za novinare u Kitu.

Hejg: Nećemo dozvoliti da Asanž bezbedno izađe iz zemlje

24sata - 17.08.2012

Velika Britanija neće dozvoliti da osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž bezbedno izađe iz zemlje i rešena je da ga izruči Švedskoj, poručio je danas britanski ministar spoljnih poslova Vilijam Hejg.

David u ambasadi na teritoriji Golijata

DW - 17.08.2012

Nemački listovi redom komentarišu azil za Džulijana Asanža i reakciju Velike Britanije na taj azil. Mišljenja su šarena – od toga da Asanž beži od pravde, do toga da Britanci zloupotrebljavaju moć koju imaju.

Kako bi Asanž mogao da izađe iz ambasade Ekvadora?

24sata - 17.08.2012

Osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu Ekvador je odobrio politički azil, ali se postavlja pitanje kako bi on mogao da izađe iz ambasade te zemlje u Londonu, u kojoj se krije od 19.

Planovi da se Asanž iz ambasade Ekvadora u Londonu prokrijumčari u diplomatskoj torbi?

Blic - 17.08.2012

LONDON - Osnivaču “Vikiliksa” Džulijanu Asanžu Ekvador je odobrio politički azil, ali se postavlja pitanje kako bi on mogao da izađe iz ambasade te zemlje u Londonu, u kojoj se krije od 19.

SAD poriče da vrši pritisak na Britaniju da izruči Asanža

Blic - 17.08.2012

VAŠINGTON - Vašington je danas saopštio da nije umešan u međunarodni spor oko osnivača “Vikiliksa” Džulijana Asanža, poričući da vrši pritisak na London da ga izruči.

Asanž opkoljen u ambasadi Ekvadora

B92 - 17.08.2012

London -- Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž, kome je Ekvador juče odobrio politički azil i dalje se nalazi u zgradi ambasade Ekvadora u Londonu. Policija budno motri na sve izlaze iz dvorišta zgrade.

Asanž živi u bedi dok čeka azil Ekvadora

24sata - 17.08.2012

Džulijan Asanž živi u jednoj visokoj zgradi u jednom od najskupljih delova Londona, ali njegov smeštaj nije ni malo luksuzan, piše agencija AP. Nekada svetski putnik, osnivač Vikiliksa ograničen je na nekoliko desetina kvadratnih metara ...

Predsednik Ekvadora: Azil ne znači da se slažem sa Asanžom

Kurir - 17.08.2012

Rafael Korea izjavio je danas da je azil odobren zbog toga što iz Švedske nisu stigla uveravanja da neće izručiti Asanža SAD KITO - Predsednik Ekvadora Rafael Korea izjavio je danas da davanje azila Džulijanu Asanžu ne znači da se on slaže ...

Nagađanja o Asanžovom bekstvu

Politika - 17.08.2012

Svetski mediji razmatraju način na koji bi osnivač „Vikiliksa” mogao bez hapšenja da izađe iz ambasade Ekvadora i ode iz Velike Britanije Osnivač „Vikiliksa” Džulijan Asanž, kome je Ekvador prekjuče odobrio politički azil, ali koga je ...

Džulijanu Asanžu džabe azil

Kurir - 17.08.2012

Džulijan Asanž ne može da mrdne iz ambasade Ekvadora u Londonu jer će biti izručen Švedskoj, pa Americi LONDON - Neizvesno. Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž , kome je Ekvador odobrio politički azil, ali je Britanija rešena da ga izruči ...

Stejt department: Ne priznajemo diplomatski azil

Blic - 17.08.2012

Sjedinjene Američke Države ne priznaju diplomatski azil koji je Ekvador dao osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, saopštio je Stejt department. Ekvador se obratio Organizaciji Američkih Država, koje okuplja sve zemlje severne, centralne i ...

SAD: Ne priznajemo Asanžov azil

B92 - 17.08.2012

Vašington -- Sjedinjene Američke Države ne priznaju diplomatski azil koji je Ekvador dao osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, saopštio je Stejt department.

Amerika ne priznaje azil Asanžu

24sata - 17.08.2012

Sjedinjene Američke Države ne priznaju diplomatski azil koji je Ekvador dao osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, saopštio je Stejt department. Ekvador se obratio Organizaciji Američkih Država, koje okuplja sve zemlje severne, centralne i ...

Predsednik Ekvadora: Azil ne znači da se slažem sa Asanžom

Blic - 17.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea izjavio je danas da davanje azila Džulijanu Asanžu ne znači da se on slaže sa svime što osnivač sajta Vikiliks govori ili radi.

Kako Asanž može da zbriše iz Londona?

Mondo - 17.08.2012

Jedno zajedničko pitanje u svetskim medijima ovih dana je kako bi osnivač WikiLeaks i sveži azilant u Ekvadora, mogao da izađe iz ambasade te zemlje u Londonu.

Genijalno: Pogledajte u čemu će Asanž stići do Ekvadora (FOTO)

S media - 17.08.2012

Genijalno: Pogledajte u čemu će Asanž stići do Ekvadora (FOTO) Osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu Ekvador je juče odobrio azil. Ipak, on ne može da izađe iz ambasade te zemlje u Londonu jer će biti uhapšen.

Šta će biti sa Asanžom

Novi Magazin - 17.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, koji je utočište od izručenja Švedskoj našao u ambasadi Ekvadora u Londonu, a potom dobio azil te latinoameričke zemlje, u neizvesnoj je situaciji, s obzirom na pravne i političke implikacije svog statusa.

Asanž - zatočenik iz Ekvadora

Prva Srpska TV - 17.08.2012

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž, kome je Ekvador juče odobrio politički azil, ali koga je Britanija rešena da izruči Švedskoj, i dalje se nalazi u zgradi ambasade Ekvadora u Londonu, dok policija budno motri na sve izlaze iz dvorišta ...

Bitka za pravo prolaza

Vesti Online - 17.08.2012

Diplomatski rat Britanije i Ekvadora oko "prava prolaza" za Džulijana Asanža koji je pod opsadom policajaca u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. Nakon što je osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu Ekvador odobrio azil, glavno pitanje je kako će ...

London: Asanž i dalje u ambasadi Ekvadora, policija motri

Novosti - 17.08.2012

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž i dalje se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, oko zgrade je raspoređena policija spremna da ga uhapsi ukoliko napusti zgradu LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž, kome je Ekvador juče odobrio ...

Ambasada Ekvadora pod stalnom prismotrom

Danas - 17.08.2012

London, Kito, Stokholm - Odluka Ekvadora da da azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu izazvala je žestoke proteste Londona i Stokholma. Stav Vlade Dejvida Kamerona je da nema zakonske osnove koja bi omogućila Asanžu izlazak iz Britanije.

SAD: Nema pritiska na London da izruči Asanža

Novosti - 17.08.2012

Amerika poriče da vrši pritisak na Britaniju da izruči osnivača ”Vikiliksa”. London poručio da mu neće dozvoliti da napusti zemlju SLUČAJ osnivača sajta ”Vikiliks” Australijanca Džulijana Asanža (41), koji je objavio desetine hiljada ...

Parlament Ekvadora osudio pretnje Londona

Nadlanu - 17.08.2012

KITO, 17. avgusta 2012. (Beta-AFP) - Parlament Ekvadora osudio je u petak pretnje Velike Britanije da će upasti u ambasadu te zemlje u Londonu, gde se osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž skriva poslednja dva meseca.

Razmotriti da li Britanci poštuju Bečku konvenciju

Nadlanu - 17.08.2012

MOSKVA, 17. avgusta 2012. (Beta-AFP) - Moskva je u petak, povodom najave Velike Britanije da će upasti u ambasadu Ekvadora u Londonu, saopštila da treba razmotriti da li Britanci poštuju diplomatske principe.

Ekvador: Britanija preti da će upasti u ambasadu zbog Asanža

Blic - 16.08.2012

Ekvador je danas saopštio da je britanska vlada zapretila da će upasti u ambasadu ove zemlje u Londonu ukoliko ne bude predat osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž i da će odluku o Asanžovom zahtevu za azil doneti sutra.

Britanija odlučna: Izručiti Asanža

Kurir - 16.08.2012

Velika Britanija ima zakonsku obavezu da izruči gospodina Asanža Švedskoj kako bi bio ispitan povodom optužbi za silovanje i za seksualni napad i odlučni smo u nameri da ispunimo tu obavezu", saopštio je portparol LONDON - Velika Britanija ...

Vikiliks osudio pretnje Velike Britanije da će upasti u Ambasadu Ekvadora

24sata - 16.08.2012

Sajt "Vikiliks" osudio je danas pretnju Velike Britanije da će izvršiti upad u Ambasadu Ekvadora u Londonu, gde je utočište našao osnivač tog sajta Džulijan Asanž i ocenio da se radi o "neprijateljskom i ekstremnom" napadu na tražioce ...

Britanci prete upadom u ambasadu Ekvadora zbog Asanža

Kurir - 16.08.2012

Ekvador najenergičnije odbacuje eksplicitnu pretnju Britanaca KITO - Ekvador je kritikovao pretnju britanskih vlasti da će napasti ambasadu te zemlje u Londonu, pred današnju odluku Kita o zahtevu za politički azil osnivača Vikiliksa ...

Britanija Ekvadoru: Azil Asanžu ništa ne menja

Blic - 16.08.2012

London - Velika Britanija upozorila je danas Ekvador da eventualno davanje azila osnivaču sajta "Vikiliks" Džulijanu Asanžu neće promeniti ništa i da je suviše rano govoriti da li će uskratiti diplomatski status ambasadi te zemlje kako bi ...

Ekvador dao azil Asanžu

Kurir - 16.08.2012

Britanija ranije saopštila da neće dozvoliti Asanžu da bezbedno izađe iz zemlje KITO - Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rikardo Patino, javio je ...

Ekvador dao azil Asanžu

Blic - 16.08.2012

Kito - Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rikardo Patino, javio je Rojters.

Asanž dobio azil u Ekvadoru

B92 - 16.08.2012

London -- Ekvador je odobrio politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, koji se krije u ambasadi te zemlje u Londonu zbog odluke suda da ga isporuči Švedskoj. Odluku na koju javnost čeka od 19.

Ekvador odobrio azil osnivaču Vikiliksa

24sata - 16.08.2012

Džulijanu Asanžu Ekvador je odobrio politički azil i tako ga spasio od izručenja Švedskoj, gde bi se osnivač Vikiliksa morao suočiti sa optužbama za seksualne prestupe.

Ekvador dao azil Asanžu, Britanija poručuje: Biće izručen Švedskoj

Blic - 16.08.2012

Kito - Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rikardo Patino, javio je Rojters.

Britanija: Odluka o aziliu za Asanža ništa ne menja

24sata - 16.08.2012

Britansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas odmah posle odluke Ekvadora da odobri politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, da to "ništa ne menja" i da će on biti izručen.

Asanž: Odluka Ekvadora o azilu je značajna pobeda

Blic - 16.08.2012

Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž izjavio je danas da odluka Ekvadora da mu odobri azil predstavlja "značajnu pobedu". - Ovo je značajna pobeda za mene i za moje ljude.

Asanžov beg: Poštom u Ekvador?

B92 - 16.08.2012

London -- Ekvador je dao azil Džulijanu Asanžu , ali se zbog pretnji britanskih vlasti još ne zna kako će on napustiti ambasadu u Londonu - moguće je čak i slanje poštom.

Hejg: Nećemo dozvoliti da Asanž bezbedno izađe iz zemlje

Blic - 16.08.2012

Velika Britanija neće dozvoliti da osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž bezbedno izađe iz zemlje i rešena je da ga izruči Švedskoj, poručio je danas britanski ministar spoljnih poslova Vilijam Hejg.

Kako Asanž može da izađe iz ambasade Ekvadora?

Kurir - 16.08.2012

Hapšenje bio izbegao ukoliko bi putovao diplomatskim vozilom, ali bi bilo teško doći do takvog auta jer je ambasada na prvom spratu LONDON - Osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu Ekvador je juče odobrio politički azil, ali se postavlja ...

Britanija preti upadom u ambasadu Ekvadora

E-Novine - 16.08.2012

Britanija je poručila ekvadorskim vlastima u sredu da će njeni zvaničnici ući u ambasadu Ekvadora u Londonu i uhapsiti Džulijana Asanža ukoliko se on ne preda, izjavio je ministar spoljnih poslova ove južnoameričke zemlje Rikardo Patino U ...

Britanci prete da će oteti Asanža

Mondo - 16.08.2012

Mi nismo britanska kolonija, odgovorio Ekvador na pretnje da će se upasti u ambasadu u Londonu gde se od sudskog gonjenja sklonio osnivač WikiLeaks.

Britanija preti da će upasti u ambasadu Ekvadora kako bi uhapsila Asanža

S media - 16.08.2012

Britanija preti da će upasti u ambasadu Ekvadora kako bi uhapsila Asanža Vlasti Ekvadora najavile da će danas saopštiti da li će Asanžu, koji je u ambasadi u Londonu od 19. juna, odobriti azil kako bi izbegao izručenje Švedskoj.

Britanija odlučna: Izručiti Asanža

Glas javnosti - 16.08.2012

LONDON - Velika Britanija odlučna je da izruči Švedskoj Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa, kako bi se suočio sa optužbima za silovanje i seksualni napad.

Britanija preti upadom u ambasadu, odluka o azilu danas

Prva Srpska TV - 16.08.2012

Ekvador je kritikovao pretnju britanskih vlasti da će napasti ambasadu te zemlje u Londonu, pred današnju odluku Kita o zahtevu za politički azil osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji se dva meseca skriva u toj ambasadi.

Britanija preti upadom u ambasadu zbog Asanžea

Vesti Online - 16.08.2012

Ekvador je kritikovao pretnju britanskih vlasti da će napasti ambasadu te zemlje u Londonu, pred današnju odluku Kita o zahtevu za politički azil osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji se dva meseca skriva u toj ambasadi.

Uhapšeni demonstranti ispred ambasade Ekvadora

Beta - 16.08.2012

Tweet LONDON, 16. avgusta 2012. (Beta-AP) - Policija je uhapsila nekoliko demonstranata ispred ambasade Ekvadora u Londonu gde se okupljaju ljudi koji podržavaju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, javio je u četvrtak Skotland jard.

Rasplet afere "Vikiliks": Ekvador dao azil Asanžu!

S media - 16.08.2012

Rasplet afere "Vikiliks": Ekvador dao azil Asanžu! Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu. Policija je uhapsila nekoliko demonstranata ispred ambasade Ekvadora u Londonu.

Ekvador dao azil Asanžu

Novi Magazin - 16.08.2012

AP (Arhiva) Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, izjavio je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rikardo Patino, javio je Rojters.

Asanž dobio azil u Ekvadoru

Vesti Online - 16.08.2012

Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patino, javio je Rojters.

Asanž dobio azil, Britanija ga ipak izručuje?

Vesti Online - 16.08.2012

Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patino, javio je Rojters.

Britanci razočarani Asanžovim azilom

Mondo - 16.08.2012

Velika Britanija saopštila je danas da je odluka Ekvadora da Džulijanu Asanžu odobri azil razočaravajuća, ali da ne menja njenu obavezu da osnivača "Vikiliksa" izruči Švedskoj.

Asanž zvanično dobio politički azil u Ekvadoru

E-Novine - 16.08.2012

Ekvador je odobrio politički azil osnivaču WikiLeaksa Džulijanu Asanžu, potvrdio je u četvrtak ekvadorski ministar spoljnih poslova Rikardo Patino Ministar inostranih poslova Ekvadora Rikardo Patino rekao je u četvrtak kada je objavio da ...

V.Britanija: Razočarani smo odlukom Ekvadora, ali mi ćemo Asanža izručiti Švedskoj

S media - 16.08.2012

V.Britanija: Razočarani smo odlukom Ekvadora, ali mi ćemo Asanža izručiti Švedskoj Prema britanskom zakonu, pošto je Asanž iscrpeo sve opcije za žalbu, britanske vlasti su u obavezi da ga izruče Švedskoj, i mi ćemo tu obavezu ispuniti, ...

Ekvador dao azil Asanžu, Britanija tvrdi da će ga izručiti

Novosti - 16.08.2012

Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ministar spoljnih poslova ove zemlje Rikardo Patino KITO - Ekvador je danas odobrio politički azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je ...

Ekvador odobrio azil, Britanija traži izručenje

R.S.Evropa - 16.08.2012

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž , kojem je u četvrtak Ekvador odobro politički azil, daće u nedelju izjavu uživo ispred Ambasade Ekvadora u Londonu, saopštila je portparol Vikiliksa Kristin Hrafnson u četvrtak uveče.

Asanž: Ovo je veličanstvena pobeda, iako će sada biti još napetije

S media - 16.08.2012

Asanž: Ovo je veličanstvena pobeda, iako će sada biti još napetije Desetak policajaca pokušalo da uđe u ambasadu Ekvadora u Londonu. Asanž izjavio je danas da odluka Ekvadora da mu odobri azil predstavlja "značajnu pobedu".

Asanž dobio azil u Ekvadoru

Prva Srpska TV - 16.08.2012

Ekvador je odobrio politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, koji se krije u ambasadi te zemlje u Londonu. Britanija i dalje preti hapšenjem.

Britanci hapse Asanža u ambasadi?

Danas - 16.08.2012

Kito, London - Ekvador je juče odlučio da da azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu koji se od juna nalazi u ambasadi te države u Velikoj Britaniji.

Međunarodni skandal zbog Džulijana Asanža

Novosti - 16.08.2012

Usijanje u Londonu posle odluke Ekvadora da pruži azil osnivaču "Vikiliksa". Britanija: Upašćemo u ambasadu. Ekvador: Nismo britanska kolonija USIJANOM bi se mogla opisati atmosfera oko osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža (41).

Britanija preti upadom u ambasadu Ekvadora

Nadlanu - 16.08.2012

KITO, 16. avgusta 2012. (Beta) - Ekvador je kritikovao pretnju britanskih vlasti da će napasti ambasadu te zemlje u Londonu, pred odluku Kita o zahtevu za politički azil osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, koji se dva meseca skriva u toj ...

Odluka o azilu za Asanža ništa ne menja

Nadlanu - 16.08.2012

LONDON, 16. avgusta 2012. (Beta-AFP) - Britansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je u četvrtak odmah posle odluke Ekvadora da odobri politički azil osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, da to "ništa ne menja" i da će on biti izručen.

Ekvador (samo što) nije dao azil Asanžu

Mondo - 15.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea demantovao je pisanje britanskih medija da je njegova zemlja odobrila azil osnivaču internet sajta WikiLeaks Džulijenu Asanžu (41). "Glasine o tome da je dat azil Asanžu su lažne.

Ekvador još nije odobrio azil Asanžu

Prva Srpska TV - 15.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea demantovao je danas navode da je odobrio azil osnivaču internet sajta "Vikiliks" Džulijanu Asanžu. Britanski "Gardijan" je sinoć objavio da su zvanični vlade u Kitu saopštili da je Korea pristao da pruži ...

Asanž (nije) dobio azil

Vesti Online - 15.08.2012

Posle vesti britanskog "Gardijana" da je Ekvador pristao je da ta zemlja dodeli azil osnivaču "Vilikiksa Džulijanu Asanžu, oglasio se predsednik Ekvadora Rafael Korea saopštenjem da je vest koju je objavio Gardijan neistinita.

Ekvador dao azil Asanžu

24sata - 14.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea pristao je da pruži politički azil osnivaču internet sajta "Vikiliks" Džulijenu Asanžu (41), izjavili su zvaničnici ekvadorske vlade u Kitu, objavljeno je večeras na sajtu "Gardijana".

Odluka Ekvadora o azilu za Asanža do kraja sedmice

Blic - 14.08.2012

LONDON – Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž saznaće ove sedmice da li će od Ekvadora dobiti politički azil, piše danas britanski “Dejli telegraf”. Asanž, australijski državljanin, našao je utočište u ambasadi Ekvadora u Londonu od 19.

Asanž dobio azil

RTS - 14.08.2012

Ekvador dao politički azil Džulijanu Asanžu. Osnivač Vilikiksa nalazi se u ekvadorskoj ambasadi u Londonu od 19. juna, kada je zvanično zatražio azil.

Zvaničnik: Ekvador dao azil Asanžu

Blic - 14.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea pristao je da pruži politički azil osnivaču internet sajta "Vikiliks" Džulijenu Asanžu (41), izjavili su zvaničnici ekvadorske vlade u Kitu, objavljeno je večeras na sajtu "Gardijana".

Predsednik Ekvadora: Asanžu još nije odobren azil, odluka do kraja nedelje

Blic - 14.08.2012

KITO - Predsednik Ekvadora Rafael Korea demantovao je danas navode da je odobrio azil osnivaču internet sajta "Vikiliks" Džulijanu Asanžu. Britanski "Gardijan" je sinoć objavio da su zvanični vlade u Kitu saopštili da je Korea pristao da ...

Asanž se spasao, Ekvador mu dao azil

Kurir - 14.08.2012

Asanž je 19. juna pronašao utočište u ambasadi Ekvadora u Londonu, kako bi izbegao izručenje Švedskoj KITO - Predsednik Ekvadora Rafael Korea pristao je da pruži politički azil osnivaču internet sajta " Vikiliks " Džulijenu Asanžu (41), ...

Ekvador još nije odobrio azil Asanžu

Kurir - 14.08.2012

Asanž je 19. juna pronašao utočište u ambasadi Ekvadora u Londonu, kako bi izbegao izručenje Švedskoj zbog zasad još nezvaničnih optužbi za silovanje i seksualni napad KITO - Predsednik Ekvadora Rafael Korea demantovao je danas navode da ...

Asanž ipak bez azila?

B92 - 14.08.2012

Kito -- Predsednik Ekvadora Rafael Korea demantovao je pisanje Gardijana da je dao politički azil osnivaču internet sajta "Vikiliks" Džulijanu Asanžu. "Glasine o tome da je dat azil Asanžu su lažne.

Odluka o Asanžovoj sudbini do kraja nedelje

E-Novine - 14.08.2012

Osnivač WikiLeaksa Džulijan Asanž saznaće ove nedelje da li će od Ekvadora dobiti politički azil, prenosi britanski “Daily Telegraph”. Asanž, australijski državljanin, našao je utočište u ambasadi Ekvadora u Londonu od 19.

Ekvador odobrio azil Asanžu

E-Novine - 14.08.2012

Ekvadorski predsednik Rafael Korea pristao je da garantuje azil Džulijanu Asanžu, saopštili su ekvadorski zvaničnici, prenosi britanski list Guardian. Osnivač WikiLeaksa se nalazi u ekvadorskoj ambasadi u Londonu od 19.

Ekvador dao azil Asanžu

Mondo - 14.08.2012

Predsednik Ekvadora Rafael Korea pristao je da pruži politički azil osnivaču Wikileaksa Džulijenu Asanžu (41), izjavili su zvaničnici ekvadorske vlade u Kitu, objavljeno je večeras na sajtu "Gardijana".