TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Naručeni ubica vojni padobranac

Blic - 26.03.2005

Čedomir Jovanović izjavio je specijalnom tužiocu Jovanu Prijiću da je za njegovu likvidaciju unajmljen jedan od pripadnika 63 padobranske brigade. Jovanović je tužiocu saopštio inicijale unajmljenog ubice. U pitanju je izvesni J. Z., saznaje 'Blic'.

Istrage o navodima Jovanovića

B92 - 26.03.2005

Beograd -- Kako saznaje B92, Čedomir Jovanović je o svemu što se dešavalo 2. marta i pokušaju atentata na njega obavestio specijalnog tužioca. Jovanović je o svim događajima vezanim za pokušaj atentata na njega, o čemu piše list "Blic", obavestio Jovana Prijića, prilikom njihovog sastanka u ...

Prilozi za hronologiju haosa

B92 - 25.03.2005

Beograd -- Beogradsko Okružno tužilaštvo saopštava da istraga o iznuđivanju iskaza od članova "Makine grupe" nema političku pozadinu. Tužilaštvo dodaje da pojedini medijski i politički istupi ometaju istragu. Ne navodeći o kojim medijskim istupima je reč, u saopštenju Tužilaštva se kaže da je to ...

'Znam ko hoće da me ubije'

Blic - 25.03.2005

Bivši potpredsednik Vlade Srbije Čedomir Jovanović juče je dao iskaz specijalnom tužiocu Jovanu Prijiću u prisustvu advokata Radivoja Paunovića, u kome je, kako saznajemo, naveo imena ljudi koji nameravaju da izvrše atentat na njega i Vladimira Popovića Bebu.

Obradović nije hteo da se ubije

Blic - 25.03.2005

- Milan Obradović je živ i zdrav i nema nameru da se ubije - izjavio je za 'Blic” Milomir Šalić, advokat generala Milana Obradovića, povodom glasina da je bivši načelnik beogradske policije, osumnjičen za učešće u iznuđivanju iskaza od optuženih za ubistvo policijskog generala Boška Buhe 2002.

Jovanović razgovarao s tužiocem

B92 - 24.03.2005

Beograd -- Bivši potpredsednik Vlade Srbije Čedomir Jovanović razgovarao je sa specijalnim tužiocem Jovanom Prijićem na sopstveni zahtev. Jovanović je, između ostalog, tokom tri sata razgovora tužiocu dostavio i dokaze koje poseduje o rušenju sudskog procesa za ubistvo premijera.

Pritvor za Obradovića i Bracanovića

B92 - 23.03.2005

Beograd -- Određen je pritvor bivšem šefu beogradske policije Milanu Obradoviću i bivšem zameniku šefa DB-a Miloradu Bracanoviću. Istragu o celom tom slučaju inicirala je Služba generalnog inspektora MUP-a i Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala.

Obradović i Bracanović pirvedeni

Blic - 23.03.2005

Milan Obradović, bivši šef beogradske policije, i Milorad Bracanović, nekadašnji zamenik načelnika DB Srbije, privedeni su juče istražnom sudiji beogradskog Okružnog suda zbog sumnje da su iznuđivali iskaz od Nikole Maljkovića, Dragana Ilića Limara i Dragana Maleševića Tapija, osumnjičenih za ...

Postupak protiv samozvanih islednika?

Blic - 22.03.2005

Okružno javno tužilaštvo u Beogradu danas odlučuje da li će pokrenuti krivični postupak protiv osoba koje su, prema izveštaju generalnog inspektora MUP-a Srbije, u vreme istrage nezakonito postupale prema osumnjičenima za ubistvo generala Boška Buhe, saznaje 'Blic” u beogradskoj Palati pravde.

Bracanović i Obradović u Sudu

B92 - 22.03.2005

Beograd -- Bivši načelnik beogradske policije Milan Obradović i Milorad Bracanović privedeni su u Okružni sud u Beogradu. Ovo je za B92 potvrdio advokat bivšeg zamenika šefa DB-a, Milorada Bracanovića, Veljko Delibašić. Pretpostavlja se da su Bracanović i Obradović privedeni zbog osnovane sumnje da ...