TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Do Budimpešte iz Beograda 200 km/h, evo i kad

B92 - 19.01.2019

Rekonstrukcija pruge od Beograda do granice s Mađarskom, nakon koje će se vozovi kretati 200 kilometara na sat, biće završena do 2023. godine. To je izjavio generalni direktor ''''Infrastrukture železnice Srbije'''' Miroljub Jevtić.

JEVTIĆ: Brza pruga Beograd-Budimpešta do 2023. godine

Kurir - 19.01.2019

Rekonstrukcija pruge od Beograda do granice s Mađarskom, nakon koje će se vozovi kretati 200 kilometara na sat, biće završena do 2023.godine, izjavio je generalni direktor ''Infrastrukture železnice Srbije'' Miroljub Jevtić.

Jevtić: Brza pruga Beograd-Budimpešta do 2023. godine

Blic - 18.01.2019

Rekonstrukcija pruge od Beograda do granice s Mađarskom, nakon koje će se vozovi kretati 200 kilometara na sat, biće završena do 2023. godine, izjavio je danas generalni direktor "Infrastrukture železnice Srbije" Miroljub Jevtić.

"Srbija će imati najbržu prugu u ovom delu regiona"

RTV - 18.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Srbija imati najbržu prugu u ovom delu regiona, kojom će se od Beograda do Budimpešte ići 200 kilometara na sat.

Mihajlović: Obnova najvažnijih pruga u narednih pet godina

Danas - 18.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se Srbija strateški optedelila za ulaganje u železnicu, te da očekuje da će u narednih četiri-pet godina biti rehabilitovane sve najvažnije pruge u zemlji.

Imaćemo najbržu prugu, 200 na sat!

Mondo - 18.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da će Srbija imati najbržu prugu u ovom delu regiona, kojom će se od Beograda do Budimpešte ići 200 kilometara na sat. Zorana Mihajlović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, objasnila da je jučerašnji ...

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: U narednih četiri-pet godina obnova svih najvažnijih pruga, a gradimo i najbržu kojom će se ići ...

Kurir - 18.01.2019

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se Srbija strateški opredelila za ulaganje u železnicu, te da očekuje da će u narednih četiri-pet godina biti rehabilitovane sve najvažnije pruge u zemlji.

Imaćemo NAJBRŽU prugu, 200 NA SAT!

Srbija Danas - 18.01.2019

Jučerašnji ugovor potpisan sa ruskom stranom je vredan 230 miliona evra i, između ostalog, obuhvata i izgradnju novog Dispečerskog Centra iz kojeg će se upravljati saobraćajem u celoj Srbiji. Unutar tog ugovora 127 miliona evra je namenjeno za izgradnju jedinstvenog Dispečerskog ...

Jevtić: Brza pruga Beograd-Budimpešta do 2023.

RTV - 18.01.2019

Rekonstrukcija pruge od Beograda do granice s Mađarskom, nakon koje će se vozovi kretati 200 kilometara na sat, biće završena do 2023. godine, izjavio je danas generalni direktor ''Infrastrukture železnice Srbije'' Miroljub Jevtić.

Mihajlović: U narednih četiri-pet godina rehabilitacija svih najvažnijih pruga u Srbiji

Novi Magazin - 18.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se Srbija strateški optedelila za ulaganje u železnicu, te da očekuje da će u narednih četiri-pet godina biti rehabilitovane sve najvažnije pruge u zemlji.

Ministarka: Radimo najbržu prugu u regionu – 200 kilometara na sat

BizLife - 18.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se Srbija strateški opredelila za ulaganje u železnicu, te da očekuje da će u narednih četiri-pet godina biti rehabilitovane sve najvažnije pruge u zemlji.

Železnice Rusije i Srbije potpisale ugovor značajan za železnički saobraćaj

Blic - 17.01.2019

Ugovor za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i izgradnju jedinstvenog Dispečerskog Centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji između kompanija Infrastruktura Železnice Srbije i RŽD Internešenel, potpisan je danas u Vladi Srbije.

Potpisan novi ugovor sa Ruskim železnicama vredan 230 miliona evra

RTV - 17.01.2019

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, prisustvovala je danas potpisivanju ugovora između "Infrastruktura železnice Srbije" i "RŽD internešenela" za nove projekte na železnici, vrednog 230 miliona evra.

Značajna pomoć od Rusije - 230 miliona € za železnicu

Mondo - 17.01.2019

Prvi konkretan rezultat posete ruskih privrednika Srbiji - potpisan ugovor za modernizaciju železnice u Srbiji. Ugovor za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i izgradnju jedinstvenog Dispečerskog Centra za upravljanje saobraćajem vozova ...

Mihajlović: Srbija će imati NAJBRŽU PRUGU u ovom delu regiona

Blic - 17.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Srbija imati najbržu prugu u ovom delu regiona, kojom će se od Beograda do Budimpešte ići 200 kilometara na sat. Mihajlović je za RTS rekla da će jedan deo novca iz ugovora koji su ...

Zorana Mihajlović potpisala sporazum sa generalnim direktorom Ruskih železnica

Danas - 17.01.2019

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, i generalni direktor i predsednik uprave Ruskih železnica Oleg Belozjorov, potpisali su danas, u prisustvu predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, ...

Mihajlovićeva: Novi ugovor sa Ruskim železnicama vredan 230 miliona evra

Danas - 17.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, prisustvovala je danas potpisivanju ugovora između “Infrastruktura železnice Srbije” i “RŽD internešenela” za nove projekte na železnici, vrednog 230 miliona evra.

Potpisan ugovor značajan za železnički saobraćaj

Novosti - 17.01.2019

Ugovor vredan 230 miliona evra potpisali su generalni direktor RŽD Internešenel Sergej Pavlov i generalni dirketor Infrastrukture Železnice Srbije Miroljub Jevtić Ugovor za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i izgradnju jedinstvenog ...

"Imaćemo najbržu prugu u regionu, vozom 200 km/h"

B92 - 17.01.2019

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović kaže da će Srbija imati najbržu prugu u ovom delu regiona, kojom će se od Beograda do Budimpešte ići 200 km na sat. Mihajlović je za RTS rekla da će jedan deo novca iz ugovora koji su srpske i ruske železnice potpisale otići u ...

Već potpisi - prvi za železnički saobraćaj

B92 - 17.01.2019

Potpisan je ugovor za radove na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i gradnju jedinstvenog Dispečerskog Centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji Ugovor je potpisan između kompanija Infrastruktura Železnice Srbije i RŽD Internešenel danas u Vladi Srbije.

Potpisan ugovor značajan za železnički saobraćaj

Politika - 17.01.2019

Ugovor za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i izgradnju jedinstvenog Dispečerskog Centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji između kompanija Infrastruktura Železnice Srbije i RŽD Internešenel, potpisan je danas u Vladi Srbije.

Potpisan ugovor značajan za železnički saobraćaj

RTS - 17.01.2019

Ugovor za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture Srbije i izgradnju jedinstvenog Dispečerskog Centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji između kompanija Infrastruktura Železnice Srbije i RŽD Internešenel, potpisan je u Vladi ...

Novi ugovor sa ruskom železničkom kompanijom, vredan 230 miliona evra

Novi Magazin - 17.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović prisustvovala je danas potpisivanju ugovora između "Infrastruktura železnice Srbije" i ruske kompanije "RŽD internešenel" za nove projekte na železnici, vrednog 230 miliona evra.

Ruske železnice će i održavati pruge u Srbiji

RTV - 16.01.2019

Kompanija ruskih železnica RŽD Internešenel potpisaće sutra, tokom posete predsednika Rusije Putina, sa Vladom Srbije memorandum, koji predviđa da ta kompanija ubuduće i održava pruge izgrađene u Srbiji u okviru realizacije ruskog kredita, najavljuje generalni direktor RŽD ...

Rusi "napadaju" BG-Bar: "Sada 10 km/h - nedopustivo i opasno"

B92 - 16.01.2019

Ruska železnica RžD Internešnel preuzeće i održavanje srpskih pruga koje su izgradili u okviru modernizacije koji se većinski odvija iz ruskog kredita. Kompanija ruskih železnica RŽD Internešenel potpisaće sutra, tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina, sa Vladom Srbije ...

Biće potipsana tri ugovora sa Ruskim železnicama vredna 230 miliona evra

RTV - 15.01.2019

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da će tokom posete predsednika Srbiji Vladimira Putina biti potpisana tri ugovora u oblasti železnice u vrednosti od 230 miliona evra.

"Potpisaćemo ispred Vučića i Putina 230 mil. EUR"

B92 - 15.01.2019

Beograd -- Tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina biće potpisana tri ugovora iz oblasti železnice u vrednosti od 230 miliona evra. Sklapanje strateških ugovora najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Ugovori VREDNI 230 MILIONA EVRA: Dolazak ruskog predsednika u Srbiju donosi nova ulaganja!

Srbija Danas - 15.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Srbiji, Vladimira Putina biti potpisana tri ugovora u oblasti železnice u vrednosti od 230 miliona evra. GRABE SRPSKE PROIZVODE: Izvoz u Rusiju iznosi PREKO 950 MILIONA! - Potpisaćemo ugovore ispred Aleksandra Vučića i Vladimira Putina vredne ...

Putinov „paket” vredan 230 miliona evra

Politika - 15.01.2019

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da će tokom posete predsednika Srbiji Vladimir Putina biti potpisana tri ugovora u oblasti železnice u vrednosti od 230 miliona evra.

Srbija do 2021. dobija dispečerski centar u železničkom transportu

BizLife - 15.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi Srbija do 2021. trebalo da dobije najmoderniji dispečerski centar u železničkom transportu u koji će biti uloženo 100 miliona evra.

Mihajlović: Srbija do 2021. dobija dispečerski centar u železničkom transportu

Novi Magazin - 15.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi Srbija do 2021. trebalo da dobije najmoderniji dispečerski centar u železničkom transportu u koji će biti uloženo 100 miliona evra.

UOČI DOLASKA PUTINA Sa Rusima POTPISUJEMO ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra

Srbija Danas - 14.01.2019

On će se odnositi na radove na deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad, izgradnju jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem i nastavak rehabilitacije barske pruge od Valjeva ka Užicu. NAJZNAČAJNIJA POSETA: Dolazak Putina donosi VELIKE BENEFITE Srbiji, ali i ...

Mihajlović: Sa Putinom ugovor vredan 230 miliona evra za srpsku železnicu

Blic - 14.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor vredan 230 miliona evra između Infrastrukture železnica Srbije i ruskih železnica RŽD internešenel za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture, kao i izgradnju jedinstvenog ...

Ugovor za železnicu od 230 miliona evra tokom posete Putina

Novosti - 14.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor vredan 230 miliona evra između Infrastrukture železnica Srbije i ruskih železnica RŽD internešenel Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor vredan 230 miliona evra između ...

Rusi nastavljaju da ulažu u srpske železnice - uskoro novi ugovor vredan 230 miliona evra

RTV - 14.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor vredan 230 miliona evra između Infrastrukture železnica Srbije i ruskih železnica RŽD internešenel za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture, kao i izgradnju jedinstvenog ...

"Sa Rusima sve u dan, a najteža deonica do Mađarske" VIDEO

B92 - 14.01.2019

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović kaže da se prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina očekuje potpisivanje važnog ugovora za železnicu. Mihajlović je za Prvu TV kazala da je pre svega reč o ugovoru vrednom 230 miliona evra za elektrifikaciju pruge Stara ...

MIHAJLOVIĆEVA: Sa Rusima potpisujemo ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra

Kurir - 14.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će Srbija 17. januara, prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina, sa Rusijom potpisati ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra, koji se odnosi na radove na deonici pruge ...

Stiže Putin, a s njim i ugovori od 230 miliona €

Mondo - 14.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor vredan 230 miliona evra između Infrastrukture Železnica Srbije i ruskih železnica RŽD internešenel. Ugovor se odnosi na projektovanje i izvođenje radova na izgradnji železničke infrastrukture, kao i izgradnju ...

Mihajlović: Ugovor sa Rusima o saobraćaju vredan 230 miliona evra

Danas - 14.01.2019

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina biće potpisan ugovor između železnica Srbije i Rusije za projektovanje i izvođenje radova na izgradnji infrastrukture i jedinstvenog dispečerskog centra, vredan 230 miliona evra.

Sa Rusima potpisujemo ugovor o železničkom saobraćaju vredan 230 miliona evra

Politika - 14.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će Srbija 17. januara, prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina, sa Rusijom potpisati ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra, koji se odnosi na radove na deonici pruge ...

Mihajlović: Sa Rusima potpisujemo ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra

Novi Magazin - 14.01.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Miajlović izjavila je da će Srbija 17. januara, prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina, sa Rusijom potpisati ugovor o saobraćaju vredan 230 miliona evra, koji se odnosi na radove na deonici pruge ...