TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tadić: Očuvati jedinstvenost Vojvodine

Mondo - 08.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS Boris Tadić posetio je danas u Bačkoj Topoli humanitarnu izložbu uskršnjiha jaja i poručio da je od suštinske važnosti da stanovnici Vojvodine čuvaju zajednički život i svaki pojedinačni identitet.

Kriju žene ko zmija noge!

ALO - 08.04.2012

Srpski političari ne mare previše za kult porodičnih vrednosti koji forsiraju njihove kolege iz zemalja Evropske unije i američki predsednik Barak Obama.

Tadić na Uskršnjem bogosluženju

B92 - 08.04.2012

Bačka Topola -- Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić prisustvovao je Uskršnjem bogosluženju u crkvi Bezgrešne Device Marije u Bačkoj Topoli. Vernici rimokatoličke ispovesti proslavljaju danas Uskrs.

Tadić na Uskršnjem bogosluženju u Bačkoj Topoli

Blic - 08.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić prisustvovao je jutros Uskršnjem bogosluženju u crkvi Bezgrešne Device Marije u Bačkoj Topoli.

Tadić u Bačkoj Topoli (VIDEO)

S media - 08.04.2012

Tadić u Bačkoj Topoli (VIDEO) Uskršnjem bogosluženju u crkvi "Bezgrešne Device Marije" u Bačkoj Topoli prisustvovao kandidat za predsednika Srbije i lider DS-a Boris Tadić.

Tadić: Vojvodina je jedinstvena

B92 - 08.04.2012

Bačka Topola -- Lider DS-a Boris Tadić u poseti Bačkoj Topoli poručio da je od suštinske važnosti da stanovnici Vojvodine čuvaju zajednički život i svaki pojedinačni identitet.

Tadić: Čuvati zajednički život (VIDEO)

S media - 08.04.2012

Tadić: Čuvati zajednički život (VIDEO) Uskršnjem bogosluženju u crkvi "Bezgrešne Device Marije" u Bačkoj Topoli prisustvovao kandidat za predsednika Srbije i lider DS-a Boris Tadić.

"Prednost Tadiću daje Nikolić"

B92 - 08.04.2012

Beograd -- Prednost Borisu Tadiću na predsedničkim izborima daje Nikolić i to što na političkoj sceni nema dovoljno dobre alternative, složili se gosti „Utiska nedelje“.

Tadić prisustvovao Uskršnjem bogosluženju u Bačkoj Topoli

24online - 08.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić prisustvovao je jutros Uskršnjem bogosluženju u crkvi Bezgrešne Device Marije u Bačkoj Topoli.

DS: Tadić nas zbližava sa svetom

B92 - 07.04.2012

Kragujevac -- Na predstojećim izborima ne bi smelo da bude dileme, jer su Boris Tadić i lista oko DS put koji Srbiju zbližava sa svetom, izjavio Vuk Jeremić.

Kim Il Boris krući od Kim Il Sunga

E-Novine - 07.04.2012

Kampanja Demokratske stranke ubrzano, ali sigurno ulazi u propagandno polje Severne Koreje gde se Velikom Vođi klanja do crne zemlje. Sudeći po raskalašnim, seksualnim zahvalnicama Rasima Ljajića i Vuka Jeremića koji o Borisu Tadiću govore ...

Tadić: U Čačku moramo da oživimo proizvodnju (VIDEO)

S media - 07.04.2012

Tadić: U Čačku moramo da oživimo proizvodnju (VIDEO) -Ne smemo dozvoliti da izgradimo infrastrukturu, a da to ne pratimo povećanjem proizvodnje.

Tadić: Pobedićemo i treći put!

B92 - 07.04.2012

Čačak -- Kandidat za predsednika Srbije i lider DS Boris Tadić kaže da poštuje svakog protivkandidata, ali da veruje da će i treći put pobediti na izborima.

Tadić: Pobedićemo i treći put (VIDEO)

S media - 07.04.2012

Tadić: Pobedićemo i treći put (VIDEO) Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je tokom posete Čačku da poštuje svakog protivkandidata u trci za predsednika Srbije ali da veruje da će i treći put pobediti.

Tadić: Parlament sa sedam stranaka, u vladi do 17 resora

Blic - 07.04.2012

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za predsednika Srbije liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić rekao je danas u Čačku da Srbija treba da ima efikasan politički sistem sa sedam stranka u parlamentu i da bi bilo idealno da u vladi ...

Tadić: Autoput Čačak - Požega za tri godine

Mondo - 07.04.2012

Svaki dan u protekle četiri godine radili smo na tom projektu. Verujem da možemo da ga uradimo za tri godine, rekao Tadić u Požegi. Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da će autoput ...

Jovanović: Tadić ostavkom pomogao DS

S media - 07.04.2012

Jovanović: Tadić ostavkom pomogao DS Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da je Boris Tadić mislio na DS, a ne na svoju zemlju kad je odlučio da skrati mandat i podnese ostavku na funkciju predsednika.

Tadić: Pobedićemo i treći put

Mondo - 07.04.2012

"Ne možemo imati stotinu stranaka koje učestvuju u parlamentu, jer onda raste ucenjivački kapacitet svake pojedinačne stranke i onda će građani imati primedbu što imamo vladu sa 24 ministarska mesta", rekao jeTadić i Čačku.

LDP: Tadić i Nikolić da kažu istinu

B92 - 07.04.2012

Kraljevo -- Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da je Boris Tadić mislio na DS, a ne na svoju zemlju kad je odlučio da skrati mandat i podnese ostavku na funkciju predsednika.

"Autoput do Požege za tri godine"

B92 - 07.04.2012

Požega -- Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će autoput od Čačka do Požege biti završen za dve do tri godine.

Tadić: Uskoro kreću radovi na autoputu kroz centralnu Srbiju

Blic - 07.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić najavio je danas u Požegi da će uskoro početi radovi na autoputu kroz centralnu Srbiju.

Tadić najavio autoput Čačak - Požega za dve do tri godine (VIDEO)

S media - 07.04.2012

Tadić najavio autoput Čačak - Požega za dve do tri godine (VIDEO) Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić najavio završetak izgradnje autoputa od Čačka do Požege za dve do tri godine.

Tadić je ostavkom pomogao svojoj stranci

Nadlanu - 07.04.2012

KRALJEVO, 7. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Libralno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je u subotu da je lider DS Boris Tadić mislio na svoju stranku, a ne na svoju zemlju kada je odlučio da skrati mandat i podnese ...

Tadić: U parlamentu 5 do 7 stranaka, u vladi 15 do 17 resora

Politika - 07.04.2012

Lider DS-a najavio da će, zahvaljujući kreditu dobijenom od Azerbejdžana, uskoro početi izgradnja autoputa kroz centralnu Srbiju Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je juče u Čačku da je Srbiji ...

Tadić: 400.000 ljudi izgubilo posao, ali glasajte za nas

Vesti Online - 07.04.2012

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za predsednika Srbije liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić rekao je, vabeći ljude da glas daju upravo njegovoj stranci i njemu, kako vlada za poslednje četiri godine nije uspela da smanji ...

Tadić za manje stranaka u parlamentu

Novi Magazin - 07.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je danas u Čačku da je Srbiji potreban efikasan politički sistem, koji zahteva manji broj stranaka u parlamentu.

Tadić: Za dve tri godine autoput Čačak - Požega

Novi Magazin - 07.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da će autoput od Čačka do Požege biti završen za dve do tri godine i da će doprineti daljem razvoju ovog kraja.

DS danas kandiduje predsednika

Novi Magazin - 07.04.2012

Predstavnici Demokratske stranke predaće danas potpise podrške građana kandidaturi lidera DS Borisa Tadića za predsednika Srbije. Potpisi će, u sladu sa procedurom, biti predati Republičkoj izbornoj komisiji.

"Tadić je dugo u fotelji, Nikolić večiti drugi – predsednik će biti Dačić"

Vesti Online - 07.04.2012

Posle dva dana na funkciji predsednika Slavica Đukić Dejanović ekskluzivno za Telegraf kaže kako nikad nije maštala o toj funkciji, kao ni mestu premijera, a smatra da je nazvanično isturanje ženskih kandidata (Jorgovanka Tabaković, Milica ...

Jovanović: Tadić mislio na stranku, a ne na zemlju

Novi Magazin - 07.04.2012

Predsednik Libralno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je lider DS Boris Tadić mislio na svoju stranku, a ne na svoju zemlju kada je odlučio da skrati mandat i podnese ostavku na funkciju predsednika Srbije.

Tadić sprema ostavku zbog Kosova?

Vesti Online - 07.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić planira da u aprilu podnese ostavku, navodno u znak protesta zbog zabrane održavanja lokalnih izbora na severu Kosmeta, nezvanično saznaju "Vesti".

Tadić: Imamo jasan plan za Kosovo

Mondo - 06.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić izjavio je u Prokuplju da stranke okupljene oko liste "Izbor za bolji život" imaju jasan plan kako da reše kosovsko pitanje. Tadić poručio i da koalicija oko SNS nikako ne sme pobediti 6. maja.

Tadić povredio ruku na košarci!

ALO - 06.04.2012

Lider Demokratske stranke Boris Tadić pojavio se juče u Smederevu sa zavojem na desnoj šaci. Kako „Alo!“ saznaje, Tadić je ruku povredio na košarci koju je prethodne večeri igrao sa prijateljima.

Samo Tadić poznaje i razume svet

B92 - 06.04.2012

Prokuplje -- Vuk Jeremić kaže da čovek koji posle 6. maja bude vodio Srbiju mora da poznaje i razume svet i da govori jezikom koji svet govori, a to je Boris Tadić "Samo jedan čovek u Srbiji danas zna kako da se u Brisleu izbori za ...

Jeremić: Samo jedan čovek može da vodi Srbiju

S media - 06.04.2012

Jeremić: Samo jedan čovek može da vodi Srbiju Samo jedan čovek u Srbiji danas zna kako da se u Briselu izbori za kandidaturu, a u isto vreme u Moskvi obezbedi veto na Savetu bezbednosti, izjavio je član predsedništva DS Vuk Jeremić u ...

Tadić: Opet ću da pobedim! (VIDEO)

S media - 06.04.2012

Tadić: Opet ću da pobedim! (VIDEO) Koalicija oko SNS nikako ne sme pobediti 6. maja jer će povesti zemlju putem za koji se ne zna kako će na kraju izgledati, izjavio je kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić.

Svi kriju kandidate za premijera

Blic - 06.04.2012

Svi bi u fotelju predsednika, a imena kandidata za premijera strogo su čuvana tajna. Lideri stranaka izaći će na crtu Borisu Tadiću, a samo je URS saopštio da će njihov kandidat za premijera biti - Mlađan Dinkić.

Tadić žestoko o SNS

Danas - 06.04.2012

Prokuplje - Lider DS Boris Tadić, kandidat liste „Izbor za bolji život“ za predsednika Srbije, počeo je juče svoju izbornu kampanju iz Prokuplja, isto kao i 2004, izrazivši nadu da će se pobednički scenario ponoviti.

Tadić iz Prokuplja poručio da će pobediti

Blic - 06.04.2012

Kandidat liste "Izbor za bolji život" za predsednika Srbije Boris Tadić danas je u Prokuplju izrazio uverenje da će pobediti, kao i na izborima 2004. godine, kada je predsedničku kampanju, kao i sada, počeo u tom gradu na jugu Srbije.

Tadić: SNS nikako ne sme pobediti

B92 - 06.04.2012

Prokuplje -- Boris Tadić rekao u Prokuplju da stranke sa liste "Izbor za bolji život" imaju jasan plan kako da reše kosovsko pitanje i druge goruće probleme srpskog društva. On je poručio i da koalicija oko SNS nikako ne sme pobediti 6.

Tadić iz Prokuplja poručio da će pobediti

Nadlanu - 06.04.2012

PROKUPLJE , 6. aprila 2012. (Beta) - Kandidat liste "Izbor za bolji život" za predsedika Srbije Boris Tadić u petak je u Prokuplju izrazio uverenje da će pobediti, kao i na izborima 2004.

Tadić: Pobediću!

Vesti Online - 06.04.2012

Kandidat liste "Izbor za bolji život" za predsedika Srbije Boris Tadić danas je u Prokuplju izrazio uverenje da će pobediti, kao i na izborima 2004. godine, kada je predsedničku kampanju, kao i sada, počeo u tom gradu na jugu Srbije.

SNS ne sme pobediti i povesti zemlju ko zna gde

Novi Magazin - 06.04.2012

Lista 'Izbor za bolji život' ima jasan plan kako da reši kosovsko pitanje i sve druge goruće probleme srpskog društva, izjavio je danas nosilac liste i predsednik demokrata Boris Tadić.

Tadić nastavlja da živi u predsedničkoj vili

S media - 05.04.2012

Tadić nastavlja da živi u predsedničkoj vili Do izbora novog predsednika, sada već bivši predsednik Srbije Boris Tadić može da koristi predsedničku rezidenciju.

Tadić ostaje u vili u Užičkoj

B92 - 05.04.2012

Beograd -- Vlada Srbije donela je zaključak da Boris Tadić može do izbora novog predsednika da koristi predsedničku rezidenciju na Dedinju Takođe, Tadić i njegova porodica u narednom periodu imaju pravo na obezbeđenje.

ICC o tužbi Palestine tek kad postane država

E-Novine - 05.04.2012

Međunarodni krivični sud (ICC) odbio je palestinski zahtev za pokretanje istrage o izraelskoj ofanzivi na pojas Gaze krajem 2008. zato što Palestina nije priznata kao država što je izazvalo kritike udruženja za zaštitu ljudskih prava.

Do sada 8 predsedničkih kandidata

B92 - 05.04.2012

Beograd -- U danu kada su za 6. maj raspisani predsednički izbori sedam stranaka istaklo je svoje kandidate za predsednika. To su Tomislav Nikolić - SNS, Boris Tadić - DS, Ivica Dačić - SPS-PUSP-JS, Vojislav Koštunica - DSS, Čedomir ...

Dačić: Tadić i Nikolić misle da je cela Srbija zaljubljena u njih!

S media - 05.04.2012

Dačić: Tadić i Nikolić misle da je cela Srbija zaljubljena u njih! Nije bilo potrebno da predsednik Srbije Boris Tadić skraćuje sebi mandat, ponovio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Boris Tadić sa zavojem, povredio ruku na košarci

Blic - 05.04.2012

Lider Demokratske stranke Boris Tadić danas se u Smederevu pojavio sa zavojem na desnoj šaci. Kako su za "Blic" rekli njegovi saradnici, Tadić je ruku povredio na košarci koju je prethodne večeri igrao sa prijateljima.

Živopisna lepeza kandidata

E-Novine - 05.04.2012

Predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović raspisala je za 6. maj izbore za predsednika Republike pošto je dobila pismo u kojem je obaveštena da je dosadašnji predsednik Boris Tadić podneo ostavku.

Slavica vodi zemlju

Novosti - 05.04.2012

Predsednički izbori raspisani za 6. maj, pošto je u skupštinu u četvrtak stigla pisana ostavka Borisa Tadića . Predsednik Skupštine preuzela funkciju vršioca dužnosti šefa države SRBIJA će na Đurđevdan birati i predsednika države.

Dejanovićeva raspisala predsedničke izbore za 6. maj, za sada osam kandidata

Blic - 05.04.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisala je u 13 časova predsedničke izbore za 6. maj. Sat vremena ranije Dejanović je dobila pismo Borisa Tadića u kojem je obavestio o skraćenju predsedničkog mandata.

Nikolić: Tadić neće biti predsednik

B92 - 05.04.2012

Novi Sad -- Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji. "Boris Tadić je danas podneo ostavku i više nije predsednik Srbije.

Nikolić kandidat naprednjaka za predsednika

Mondo - 05.04.2012

Srpska napredna stranka (SNS) odlučila je da kandidat za predsednika Srbije bude Tomislav Nikolić i da je izborni cilj pobeda na izborima. Tadić nikad više neće biti predsednik Srbije, poručio Nikolić.

Tadić: Važno je da incidenti na KiM ne prerastu u sukob

S media - 05.04.2012

Tadić: Važno je da incidenti na KiM ne prerastu u sukob Napad na delegaciju Vlade Srbije u Prištini je upozorenje institucijama sistema, Vladi i parlamentu da održe postojeći nivo bezbednosti, kaže Boris Tadić.

Vlada: Tadić nastavlja da živi u predsedničkoj vili

Blic - 05.04.2012

Vlada Srbije donela je danas zaključak da Boris Tadić može do izbora novog predsednika da koristi predsedničku rezidenciju, kao i da on i njegova porodica u narednom periodu imaju pravo na obezbeđenje.

Dačić: Nije bilo potrebe da Tadić skrati mandat

Blic - 05.04.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ponovio je danas da nije bilo potrebno da predsednik Srbije Boris Tadić skraćuje sebi mandat i da bi bilo ispravnije da su svi izbori raspisani istovremeno.

Tadić povredio ruku na košarci

S media - 05.04.2012

Tadić povredio ruku na košarci Sada već bivši predsednik Srbije Boris Tadić povredio je ruku na košarci, saznaje "Blic". Lider Demokratske stranke Boris Tadić juče se u Smederevu pojavio sa zavojem na desnoj šaci.

Nikolić:Tadić više nikad neće biti predsednik

Mondo - 05.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Nikolić:Tadić više nikad predsednik

B92 - 05.04.2012

Bač -- Boris Tadić više nikada neće biti na funkciji predsednika, poručio je nosilac liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić. On kaže da očekuje da će posle izbora stvari u Srbiji vrlo brzo početi da se menjaju na bolje.

Nikolić ubeđen da ruši Tadića

Glas javnosti - 05.04.2012

BAČ - Nosilac liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je da očekuje da će posle izbora stvari u Srbiji vrlo brzo početi da se menjaju na bolje i poručio da predsednik Srbije Boris Tadić više nikada neće biti na toj funkciji.

Tadić obavestio predsednicu parlamenta o odluci o skraćivanju mandata

Blic - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11,30 pismo predsednici Skupštine Slavici Djukić Dejanović u kojem je obaveštava da je doneo odluku o skraćenju svog mandata, rečeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike.

Nikolić: Tadić nikada više predsednik (VIDEO)

S media - 05.04.2012

Nikolić: Tadić nikada više predsednik (VIDEO) Nosilac liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić veruje da će posle izbora stvari u Srbiji početi da se menjaju na bolje.

Nikolić: Tadić nikad više neće biti predsednik Srbije

Blic - 05.04.2012

- Posle izbora stvari u Srbiji vrlo brzo će početi da se menjaju na bolje, izjavio je lider SNS Tomislav Nikolić i poručio da predsednik Srbije Boris Tadić više nikada neće biti na toj funkciji.

Skratio sam mandat jer sam odgovoran!

ALO - 05.04.2012

Borisu Tadiću očigledno nije teško pala odluka da skrati mandat! Da li zbog toga što je čvrsto ubeđen da će na Đurđevdan ponovo pobediti ili zbog činjenice da će i posle odlaska sa funkcije, bar privremeno, nastaviti da uživa gotovo sve ...

Tadić danas u Smederevu

Blic - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u poseti Smederevu. Predsednik Srbije obići će pogon tople valjaonice ''Železare Smederevo d.o.o.'' Tadić će, potom, obići zemljoradničku zadrugu ''Zelena bašta'' u selu ...

Tadić se danas seli sa Andrićevog venca

Mondo - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić, nakon ostavke radi prevremenih izbora danas će napustiti zgradu Predsedništva Srbije i preći u sedište Demokratske stranke. Tavić će i ubuduće živeti u službenoj rezidenciji predsednika Srbije.

Mihajlović: Nikolić kandidat za predsednika Srbije

Blic - 05.04.2012

- Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić biće kandidat te stranke za predsednika Srbije, izjavila je funkcionerka te stranke Zorana Mihajlović i izrazila uverenje da će on na tim izborima pobediti.

Popodne zvanična ostavka Tadića

S media - 05.04.2012

Popodne zvanična ostavka Tadića Predsednik Srbije Boris Tadić će nakon povratka iz Smederave uputiti pismo predsednici parlamenta Slavici Ðukić Dejanović u kome će je, u skladu sa Ustavom i zakonima, obavestiti o nameri skraćivanja mandata.

Tadić obavestio predsednicu parlamenta o odluci

Prva Srpska TV - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas pismo predsednici Skupštine Slavici Đukić Dejanović u kojem je obaveštava da je doneo odluku o skraćenju svog mandata, rečeno je u Kabinetu predsednika Republike.

Tadić pisao Slavici: Odlučio sam, odlazim!

S media - 05.04.2012

Tadić pisao Slavici: Odlučio sam, odlazim! Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11,30 pismo predsednici Skupštine Slavici Ðukić Dejanović u kojem je obaveštava da je doneo odluku o skraćenju svog mandata.

Tadić više nije predsednik Srbije

Mondo - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11.30 pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović kojim je "obaveštava o odluci da skrati svoj mandat". Tadić danas napušta zgradu Predsedništva.

Tomislav Nikolić kandidat SNS-a za predsednika

EMG - 05.04.2012

Srpska napredna stranka odlučila da je njen kandidat za predsednika Srbije Tomislav Nikolić. Ta stranka je istakla da je Srbiji potreban predsednik koji će jednako voditi računa o svim njenim gradjanima, a ne kao što je to bio slučaj do ...

Tadić: Incidenti na KiM upozorenje

B92 - 05.04.2012

Smederevo -- Napad na delegaciju Vlade Srbije u Prištini je upozorenje institucijama sistema, Vladi i parlamentu da održe postojeći nivo bezbednosti, kaže Boris Tadić.

Tomislav Nikolić kandidat SNS za predsednika

Blic - 05.04.2012

Srpska napredna stranka (SNS) odlučila je da kandidat za predsednika Srbije bude Tomislav Nikolić i da je izborni cilj pobeda na izborima, saopštila je danas SNS.

Tadić se zbog Kosova "lomio" oko datuma

Mondo - 05.04.2012

Bezbednosna situacija u južnoj pokrajini najvažniji je razlog zbog koga je Boris Tadić "tako dugo vagao odluku o predsedničkim izborima". Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da je poslednji incident na Kosovu, napad na delegaciju ...

Kandidujte se za predsednika…do 15. aprila

Mondo - 05.04.2012

Kandidature za predsedničke izbore mogu da se podnesu Republičkoj izbornoj komisiji najkasnije do 15. aprila. Tačno pet dana kasnije biće objavljena zbirna izborna lista na kojoj će kandidati biti poređani po redosledu dobijenom ždrebom.

Tekst ostavke Borisa Tadića

B92 - 05.04.2012

Beograd -- U tekstu ostavke koju je dostavio predsednici skupštine, Boris Tadić naveo da je njegova odluka o skraćenju mandata rukovođena najvišim interesima zemlje.

Tadić: Odluka rukovođena najvišim interesima zemlje

S media - 05.04.2012

Tadić: Odluka rukovođena najvišim interesima zemlje Treba zaokružiti jedan politički ciklus tako što će institucije u našoj zemlji dobiti nov mandat od gradjana, izjavio je Boris Tadić u svojoj ostavci na mesto predsednika Srbije..

Tadić: Važno je da incidenti ne prerastu u sukobe

Blic - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić danas je povodom napada na delegaciju Vlade Srbiji u Prištini, rekao da su to incidenti i da je bitno da ne prerastu u sukobe.

Tomislav Nikolić kandidat SNS za predsednika

Nadlanu - 05.04.2012

BEOGRAD, 5. aprila 2012. (Beta) - Srpska napredna stranka (SNS) odlučila je da kandidat za predsednika Srbije bude Tomislav Nikolić i da je izborni cilj pobeda na izborima, saopštila je u četvrtak SNS.

Tadić: Održati postojeći nivo bezednosti na KiM

Politika - 05.04.2012

SMEDEREVO – Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da je poslednji incident na Kosovu, napad na delegaciju Vlade Srbije u Prištini, najočigledniji razlog zbog čega je tako dugo vagao odluku o predsedničkim izborima, ali i upozorenje ...

Tadić skratio mandat, svi izbori 6. maja

24online - 05.04.2012

Boris Tadić je saopštio juče da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. Predsednik je rekao da će u toku današnjeg dana poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović, čime će zvanično podneti ostavku.

Tadić više nikad neće biti predsednik

Beta - 05.04.2012

Tweet NOVI SAD, 5. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u četvrtak da Boris Tadić, pošto je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Održati nivo bezbednosti na Kosmetu

RTS - 05.04.2012

Poslednji incident na Kosovu, napad na delegaciju Vlade Srbije u Prištini, najočigledniji razlog zbog čega je dugo vagao odluku o predsedničkim izborima, rekao predsednik Srbije Boris Tadić u Smederevu.

Tadićevo pismo Skupštini

RTS - 05.04.2012

Boris Tadić uputio oko 11.30 pismo predsednici Skupštine u kome je obaveštava o svojoj odluci da skrati predsednički mandat. Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11.30 pismo predsednici Skupštine Slavici Đukić Dejanović u ...

Za predsedničke izbore za sada osam kandidata

Politika - 05.04.2012

BEOGRAD – Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović raspisala je danas i predsedničke izbore za 6. maj, a za sada je imena svojih kandidata za predsednika države saopštilo osam stranaka. U trci za predsednika 6.

Predstavljena inicijativa o Ženskom sudu za prostor bivše SFRJ

R.S.Evropa - 05.04.2012

21:15 Predstavljena inicijativa o Ženskom sudu za prostor bivše SFRJ 20:42 Erdogan tvrdi da je Teheran neiskren oko razgovora o nuklearnom programu 20:10 Haški tribunal zatražio novu ljekarsku ekspertizu Šešeljevog zdravlja 18:48 SB pozvao ...

Tadić obavestio Dejanovićevu o ostavci

Beta - 05.04.2012

Tweet BEOGRAD, 5. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je u četvrtak oko 11.30 pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Djukić Dejanović kojim je "obaveštava o odluci da skrati svoj mandat", rečeno je Beti u ...

Odluka rukovodjena najvišim interesima zemlje

Beta - 05.04.2012

Tweet BEOGRAD, 5. aprila 2012. (Beta) - U tekstu ostavke koju je u četvrtak dostavio predsednici Skupštine Srbije, Boris Tadić je naveo da je njegova odluka rukovodjena najvišim interesima zemlje, kako bi sve institucije dobile nov mandat ...

Raspisani i predsednički izbori

Politika - 05.04.2012

Za sada je svoje učešće u predsedničkoj trci najavilo osam kandidata: Boris Tadić (DS), Tomislav Nikolić (SNS), Ivica Dačić (SPS), Čedomir Jovanović (LDP), Zoran Stanković (URS), Aleksandar Martinović (SRS), Vojislav Koštunica (DSS) i ...

Tadić povredio ruku

Vesti Online - 05.04.2012

Lider Demokratske stranke Boris Tadić juče se u Smederevu pojavio sa zavojem na desnoj šaci. Kako su za "Blic" rekli njegovi saradnici, Tadić je ruku povredio na košarci koju je prethodne večeri igrao sa prijateljima.

Srbija bira predsednika

Novi Magazin - 05.04.2012

Građani Srbije će na opštim izborima 6. maja biraće i predsednika države. Za sada su poznata imena osam kandidata za tu funkciju. Dosadašnji predsednik Boris Tadić danas je podneo ostavku na tu funkciju nakon čega mu je prestao mandat a ...

"Tadić se ponaša kao da živi u filmu"

Vesti Online - 05.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Zašto Tadić može triput?

Vesti Online - 05.04.2012

Poslednjih dana u jeku predizborne kampanje, ali i "skraćivanja mandata" predsednika Srbije, na mnogim društvenim mrežama moglo se "čuti" da, sad već bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, "nema pravo da se po treći put kandiduje za ...

Tadiću prestao mandat predsednika Srbije

Novi Magazin - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić obavestio je zvaničnim pismom predsednicu skupštine Slavicu Đukić Dejanović o podnošenju ostavke čime mu je prestao mandat.

Tadić odlagao odluku o predsedničkim izborima zbog Kosova

Novi Magazin - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da je poslednji incident na Kosovu, napad na delegaciju Vlade Srbije u Prištini, najočigledniji razlog zbog čega je tako dugo vagao odluku o predsedničkim izborima, ali i upozorenje ...

"Ne praviti dramu oko kamenovanja na KiM"

Vesti Online - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić danas je povodom napada na delegaciju Vlade Srbiji u Prištini, rekao da su to incidenti i da je bitno da ne prerastu u sukobe.

Tadić se danas seli iz Predsedništva u DS

Vesti Online - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić, koji je odlučio da skrati mandat, danas će napustiti zgradu Predsedništva i preći u sedište Demokratske stranke /DS/, čiji je lider.

Tadić ostaje u predsedničkoj vili

Vesti Online - 05.04.2012

Vlada Srbije donela je zaključak da Boris Tadić može do izbora novog predsednika da koristi predsedničku rezidenciju, kao i da on i njegova porodica u narednom periodu imaju pravo na obezbeđenje.

Nikolić: Tadić više nikad neće biti predsednik

Novi Magazin - 05.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Tadić više nikad neće biti predsednik

Novi Magazin - 05.04.2012

Lider naprednjaka i kandidat za predsednika Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas da Boris Tadić više nikada neće biti predsednik i da će posle izbora stvari u Srbiji vrlo brzo početi da se menjaju na bolje.

Vlada Srbije odobrila Tadiću korišćenje rezidencije

Novi Magazin - 05.04.2012

Vlada Srbije je donela zaključak da dosadašnji predsednik Boris Tadić može koristiti objekat u kojem stanuje do izbora novog predsednika, rečeno je Tanjugu u press službi predsednika.

Tadić, bivši predsednik Srbije

Vesti Online - 05.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić uputio je danas oko 11.30 pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović kojim je "obaveštava o odluci da skrati svoj mandat".

Dačić poručio iz Moskve: Kandidujem se!

Mondo - 04.04.2012

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Moskvi da će se sigurno kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Analitičari: Tadić ima veće šanse za pobedu

S media - 04.04.2012

Analitičari: Tadić ima veće šanse za pobedu Predsednička trka biće razrešena tek u drugom krugu smatraju politički analitičari koji ocenjuju i da će predsednik DS Boris Tadić imati veće šanse za pobedu od protivkandidata.

Analitičari: Tadić ima veće šanse za pobedu

Blic - 04.04.2012

Predsednička trka biće razrešena tek u drugom krugu smatraju politički analitičari koji ocenjuju i da će predsednik DS Boris Tadić imati veće šanse za pobedu od protivkandidata.

Ostavka predsednika Borisa Tadića

Mondo - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je ostavku koja će stupiti na snagu kada formalno stigne u Skupštinu Srbije. Izbori za predsednika najverovatnije 6.

Nikolić: Uveren sam u pobedu

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike. "Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao ...

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima

EMG - 04.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika države. "Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao dosadašnja parlamentarna", ...

Moramo biti vredni i hrabri

Glas javnosti - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić istakao je da Vlada Srbije i stranke, pojedinci i nosioci državnih funkcija imaju zadatak da obezbede stabilan politički ambijent koji pospešuje pregovore, a ne ambijent koji nas uvodi u konfikte u regionu i ...

Nikolić: Pobediću Tadića!

Glas javnosti - 04.04.2012

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike .

Tadić će podneti ostavku!

ALO - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić je definitivno prelomio. U dogovoru sa svojim najbližim saradnicima iz Demokratske stranke, odlučio je da podnese ostavku, nakon čega će predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisati ...

Tadić sutra podnosi ostavku, predsednički izbori 6. maja

Blic - 04.04.2012

Boris Tadić saopštio je danas da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. On je rekao da će u toku sutrašnjeg dana poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović, čime će zvanično podneti ostavku.

Tadić danas objavljuje odluku o predsedničkim izborima 6. maja

Blic - 04.04.2012

Boris Tadić trebalo bi danas da objaviti građanima odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. Tadić je danas trebalo da poseti Smederevo ali kako je jutros saopšteno iz Predsedništva Srbije ta poseta odložena je za sutra.

Tadić danas u Smederevu objavljuje odluku o predsedničkim izborima 6. maja

Blic - 04.04.2012

Boris Tadić će danas u Smederevu objaviti građanima odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. Razlozi kojima će obrazložiti ostavku na mesto predsednika Srbije su da su Srbiji potrebne institucije s osnaženim mandatom građana, da Srbija ...

Tadić u Smederevu

S media - 04.04.2012

Tadić u Smederevu Predsednik Srbije Boris Tadić posetiće danas Smederevo, gde će obići ''Železaru Smederevo". Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u poseti Smederevu .

Odluka o predsedničkim izborima

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić trebalo bi danas, prema sopstvenoj najavi, da saopšti odluku u vezi sa predsedničkim izborima. Tadić je ranije najavio da će odluku o predsedničkim izborima doneti u utorak ili sredu i da će o tome ...

Predsednički izbori: Čeka se Tadić

Mondo - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić trebalo bi danas, prema sopstvenoj najavi, da saopšti svoju odluku u vezi sa predsedničkim izborima. Tadić je 1. aprila najavio da će odluku o tome da li će podneti ostavku, i time predsedničke izbore ...

Odložena Tadićeva poseta Smederevu

S media - 04.04.2012

Odložena Tadićeva poseta Smederevu Poseta predsednik Boris Tadić Smederevu odložena za sutra. Tadić je trebalo da poseti Železaru Smederevoi zemljoradničku zadrugu "Zelena bašta".

Danas odluka o predsedničkim izborima

Prva Srpska TV - 04.04.2012

Danas ističe rok u kojem mogu da se raspišu predsednički izbori ukoliko predsednik Republike Srbije Boris Tadić odluči da skrati svoj mandat i ukoliko bi oni bili održani 6. maja, zajedno s parlamentarnim i lokalnim.

Tadić: Odlučio sam, podnosim ostavku! (VIDEO)

S media - 04.04.2012

Tadić: Odlučio sam, podnosim ostavku! (VIDEO) Predsednik Srbije Boris Tadić podnosi ostavku na mesto predsednika države. Tako će građani Srbije 6. maja birati predsednika, predstavnike za parlament i novu lokalnu vlast.

Tadić podnosi ostavku: I predsednički izbori na Đurđevdan

S media - 04.04.2012

Tadić podnosi ostavku: I predsednički izbori na Đurđevdan Predsednik Srbije Boris Tadić podneće danas ostavku na mesto predsdnika države, saznaje S media portal. Tako će građani Srbije 6.

Predsednički izbori 6. maja

B92 - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris tadić Skratio je mandat i biće kandidat za predsednika na izborima 6. ...

Tadić podneo ostavku

Danas - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat. Već je poznato više kandidata koji će ući u predsedničku trku koja bi trebalo da se održi istovremeno sa parlamentarnom i lokalnom, 6. maja.

Tadić odlučio ide na izbore

Glas javnosti - 04.04.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat. "Kandidovaću se na tim izborima sa puno optimizma zbog pozitivnih trendova u našoj zemlji", rekao je Tadić novinarima.

Tadić saopštio da sutra podnosi ostavku, predsednički izbori 6. maja

Blic - 04.04.2012

Boris Tadić saopštio je danas da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. On je rekao da će u toku sutrašnjeg dana poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović, čime će zvanično podneti ostavku.

Predsednički izbori 6. maja

E-Novine - 04.04.2012

Srbijanski predsednik Boris Tadić saopštio je u sredu da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. On je rekao da će u toku četvrtka poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović, čime će zvanično podneti ...

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima!

S media - 04.04.2012

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima! Predsednik SNS Tomislav Nikolić ubeđen da će pobediti na predstojećim predsedničkim izborima. Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao dosadašnja ...

Tadić: Biće potrebno da budemo vredni i hrabri

Blic - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić istakao je danas na sastanku Stručne grupe Koordinacionog tela za proces pristupanja EU da Vlada Srbije i stranke, pojedinci i nosioci državnih funkcija imaju zadatak da obezbede stabilan politički ambijent ...

Tadić: I sada šutiram kao u 21. godini

Blic - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić se na samom početku konferencije za novinare, na kojoj je najavio da će sutra podneti ostavku, našalio se i rekao da je došao da saopšti važne informacije o fudbalu.

Tadić: Dve kandidatkinje za premijera

Blic - 04.04.2012

Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas novinarima, sa kojima je, nakon što je saopštio da je skratio svoj mandat, nastavio da ćaska u opuštenoj atmosferi ispred Palate Srbija, da veliku šansu da budu kandidati za premijera ...

Tadić: Odlučio sam da skratim mandat, 6. maja i predsednički izbori

Novosti - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je danas da je odlučio da skrati svoj mandat na toj funkciji i omogući da se 6. maja u Srbiji održe i predsednički izbori.

ANKETA: Imate li već svog kandidata?

Mondo - 04.04.2012

Srbija će, po svemu sudeći, 6. maja birati i predsednika Republike. Predsednik Srbije Boris Tadić danas je javno saopštio da je odlučio da skrati svoj mandat. Mandat predsednika Tadića trebalo je da traje do 15. februara 2013.

Srbija imala tri predsednika od 1990.

Mondo - 04.04.2012

Srbija je od 1990. godine imala samo tri ličnosti koje su bile izabrani predsednici države, Slobodana Miloševića u dva mandata, Milana Milutinovića i prvog demokratskog predsednika Borisa Tadića koga su građani dva puta birali na tu ...

Tadić: Skratio sam mandat, 6. maja i predsednički izbori

Prva Srpska TV - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je da je odlučio da skrati svoj mandat na toj funkciji i omogući da se 6. maja u Srbiji održe i predsednički izbori.

Tadić skratio mandat, svi izbori verovatno 6. maja

EMG - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat kako bi omogućio da 6. maja budu održani opšti izbori. Slavica Đukić-Dejanović: I predsednički izbori verovatno 6. maja.

Tadić odlučio da "skrati mandat"

Danas - 04.04.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Beogradu da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat kako bi omogućio da se 6. maja održe opšti izbori.

Kako biramo predsednika

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Izbore za predsednika Repubilike raspisuje predsednik Skupštine i od dana raspisivanja do dana glasanja ne može proteći manje od 30, ni više od 60 dana.

Vučić: Tadić je podneo ostavku, nije skratio mandat

S media - 04.04.2012

Vučić: Tadić je podneo ostavku, nije skratio mandat Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas medije da "ne obmanjuju" javnost pričama da je predsednik Srbije Boris Tadić skratio mandat, jer ta kategorija ...

Svetski mediji: Proevropski Tadić protiv nacionaliste Nikolića

S media - 04.04.2012

Svetski mediji: Proevropski Tadić protiv nacionaliste Nikolića Svetski mediji javljaju pod znakom "hitno" da je predsednik Srbije Boris Tadić odlučio da podnese ostavku, čime je skratio svoj predsednički mandat.

Vučić: Tadić nije skratio mandat, već podneo ostavku

EMG - 04.04.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Boris Tadić danas nije skratio mandat, već da je podneo ostavku. "Boris Tadić je podneo ostavku, od danas je građanin. Mi mu želimo da to i ostane.

Pribićević: Tadić je favorit

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Politički analitičar Ognjen Pribićević rekao je da je Boris Tadić favorit na predsedničkim izborima i da na to neće uticati njegova odluka da skrati mandat.

Vučić: Tadić je podneo ostavku, nije skratio mandat

Blic - 04.04.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je danas medije da "ne obmanjuju" javnost pričama da je predsednik Srbije Boris Tadić skratio mandat, jer ta kategorija ne postoji u Ustavu i zakonima Srbije.

Dačić: Sigurno ću se kandidovati

S media - 04.04.2012

Dačić: Sigurno ću se kandidovati U izbornu trku za predsednika Srbije ući će i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u Moskvi da će se sigurno kandidovati na ...

Šutira kao u 21, razmišlja kao adolescent

E-Novine - 04.04.2012

Na konferenciji za novinare na kojoj je saopštio da je odlučio da se bi skrati mandat na mestu predsednika što je eufemizam za podnošenje ostavke, Boris Tadić se pretežno bavio sportskim temama.

Tri predsednika za 20 godina: Koga Srbija bira za lidera

S media - 04.04.2012

Tri predsednika za 20 godina: Koga Srbija bira za lidera Deseti put Srbi izlaze na predsedničke izbore. Ipak, izgleda da nismo skloni promeni lidera. Za više od dve decenije imali smo svega tri predsednika.

Premijer

Danas - 04.04.2012

Tadić je odlučio - Srbija će 6. maja birati premijera. Ne, nije greška. Ko god da pobedi na predsedničkim izborima, on ili Nikolić, biće šef budućoj vladi. Sem ako premijer bude Dačić. Ali, to je već neka druga priča.

Ključnih 400.000 glasova

Danas - 04.04.2012

Beograd - Predsedništvo Demokratske stranke nije imalo odlučujući uticaj na Borisa Tadića da posle više meseci premišljanja donese konačnu odluku o „skraćivanju mandata“, ali je u konsultacijama u vrhu DS, kao i na Andrićevom vencu, u ...

Tadić se sutraiseljava iz Predsedništva Srbije

Danas - 04.04.2012

Beograd - Boris Tadić, koji je danas saopštio odluku da sebi skrati mandat predsednika Srbije, sutra se iseljava iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu i prelazi na novo radno mesto - u sedište svoje Demokratske stranke u Krunskoj ...

Tadić se danas iseljava iz Predsedništva Srbije

Danas - 04.04.2012

Beograd - Boris Tadić, koji je juče saopštio odluku da sebi skrati mandat predsednika Srbije, danas se iseljava iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu i prelazi na novo radno mesto - u sedište svoje Demokratske stranke u Krunskoj ...

„Odgovoran sam čovek“

Danas - 04.04.2012

Beograd - Predsednik Republike Boris Tadić danas će predsednici Narodne skupštine Slavici Đukić Dejanović uputiti „pismo o namerama“ da ode s funkcije šefa države, čime će se stvoriti uslovi da se 6. maja u Srbiji održe opšti izbori.

Na Đurđevdan biramo i predsednika Srbije

Novosti - 04.04.2012

Boris Tadić odlučio da skrati mandat, u četvrtak formalno podnosi ostavku šefici Parlamenta, čime se stiče uslov za održavanje izbora na svim nivoima na Đurđevdan.

Analitičari:Tadić ima veće šanse

Mondo - 04.04.2012

Predsednička trka biće razrešena tek u drugom krugu smatraju politički analitičari koji ocenjuju i da će predsednik DS Boris Tadić imati veće šanse za pobedu od protivkandidata.

"Tadić ima veće šanse za pobedu"

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Predsednička trka biće razrešena tek u drugom krugu, smatraju politički analitičari. Predsednik DS Boris Tadić imaće veće šanse za pobedu od protivkandidata. “Došli smo u čudnu situaciju.

Nikolić: Pobediću na predsedničkim izborima

Blic - 04.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike. "Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao dosadašnja ...

Tadić: Dve kandidatkinje za premijera

S media - 04.04.2012

Tadić: Dve kandidatkinje za premijera Boris Tadić najavio da veliku šansu da budu kandidati za premijera imaju dve žene, ali da to nisu one koje se pominju u medijima.

Nikolić: Biću predsednik!

Mondo - 04.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike. "Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao ...

"Dve kandidatkinje za premijera"

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je novinarima da veliku šansu da budu kandidati za premijera imaju dve žene. On je rekao nakon što je saopštio da je skratio svoj mandat.

Tadić: Dve žene imaju veliku šansu za mesto premijera

EMG - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da dve žene imaju veliku šansu da budu kandidati za premijera. "Veliku šansu imaju dve kandidatkinje, ali to nisu one koje se pominju u medijima", rekao je Tadić u neformalnom razgovoru s ...

Dve žene imaju šansu za premijera

Glas javnosti - 04.04.2012

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da dve žene imaju veliku šansu da budu kandidati za premijera. " Veliku šansu imaju dve kandidatkinje, ali to nisu one koje se pominju u medijima", rekao je Tadić u neformalnom ...

I DS ženi namenio mesto premijera

Mondo - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da dve žene imaju veliku šansu da budu kandidati za premijera. "Veliku šansu imaju dve kandidatkinje, ali to nisu one koje se pominju u medijima", rekao je Tadić u neformalnom razgovoru sa ...

Vučić: Tadić je podneo ostavku

B92 - 04.04.2012

Beograd -- Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Srbije Boris Tadić danas "nije skratio mandat", već da je "podneo ostavku". "Boris Tadić je podneo ostavku, od danas je građanin. Mi mu želimo da to i ostane.

Tadić odlučio - ostavka i predsednički izbori 6. maja?

Nadlanu - 04.04.2012

Kako navodi B92, predsednik Tadić je odlučio da skrati svoj mandat, a predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović će, po funkciji preuzeti dužnosti predsednika i raspisati vanredne predsedničke izbore.

Srbija pred predsedničkim izborima

RTS - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić odlučio da skrati mandat. Predsedničke izbore, prema Ustavu, raspisaće predsednica parlamenta. Predsednik Srbije Boris Tadić odlučio je danas da skrati svoj mandat, pa će Srbija deseti put birati šefa države.

Boris Tadić odlučuje o podnošenju ostavke na mjesto predsjednika Srbije

R.S.Evropa - 04.04.2012

08:06 Zlatko Lagumdžija u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj 08:05 Boris Tadić podnosi ostavku: Srbi 6.maja biraju i predsjednika i vladu 07:59 Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra unutarnjih poslova.Hrvatske? 07:57 Razorni tornado kod ...

Tadić odlučio da skrati mandat

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat kako bi omogućio da se 6. maja održe opšti izbori.

Odložena Tadićeva poseta Smederevu

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Republike Boris Tadić u sredu neće posetiti Smederevo, kako je bilo najavljeno, saopštilo je Predsedništvo Srbije. Poseta je odložena za četvrtak.

I Tadić na izborima

Politika - 04.04.2012

Mandat predsednika Srbije prestaje u trenutku slanja pisma predsednici Narodne Skupštine Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je juče da je odlučio da skrati svoj mandat na toj funkciji i omogući da se 6.

Reagovanja na Tadićevu odluku

RTS - 04.04.2012

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da će pobediti na izborima za predsednika Republike. DSS se sutra izjašnjava. Posle odluke predsednika Srbije Borisa Tadića da skrati svoj mandat, oglasio se lider Srpske napredne stranke Tomislav ...

Dačić: Sigurno ću se kandidovati za predsednika

Politika - 04.04.2012

MOSKVA – Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u Moskvi da će se sigurno kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Dejanović: Izbori verovatno 6. maja, dve kandidatkinje za premijera

24online - 04.04.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je obaveštena da je predsednik Srbije Boris Tadić odlučio da "skrati mandat" i rekla da će verovatno izbore raspisati za 6. maj.

Tadić danas odlučuje o predsedničkim izborima

24online - 04.04.2012

Predsednik Srbije, Boris Tadić, trebalo bi danas, prema sopstvenoj najavi, da saopšti odluku u vezi sa predsedničkim izborima. Prema saznanjima do kojih je došao B92, Tadić je svoje najbliže saradnike obavestio da će skratiti mandat i o ...

I predsednički izbori na Đurđevdan, poznato šest kandidata

24online - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je danas da je odlučio da skrati svoj mandat na toj funkciji i omogući da se 6. maja u Srbiji održe i predsednički izbori.

Nikolić očekuje pobedu na predsedničkim izborima

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je u sredu da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike.

Tadićeva ostavka: Zagrevanje pred izbornu utakmicu

R.S.Evropa - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je da je doneo odluku o skraćivanju predsedničkog mandata. On je rekao da će u toku četvrtka poslati pismo predsednici Skupštine Srbije Slavici Đukić Dejanović , čime će zvanično podneti ostavku.

Odluka o predsedničkim izborima u Srbiji

R.S.Evropa - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić danas će zvanično objaviti da li će skratiti svoj mandat, posle čega bi predsednica parlamenta, Slavica Đukić Dejanović , raspisala predsedničke izbore.

Pitanje vremena nije suština

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu u Beogradu da bi proces pristupnih pregovora Srbije sa EU mogao trajati pet do sedam godina, i naglasio da pitanje vremena nije suštinsko u procesu ...

Predsednički izbori podsticaj za DS

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Svetske agencije izvestile su u sredu da je predsednik Srbije Boris Tadić najavio da podnosi ostavku kako bi se istovremeno sa parlamentarnim održali i predsednički izbori, uz ocenu da bi to moglo da ...

Vučić: Tadić je podneo ostavku

Beta - 04.04.2012

Tweet BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da predsednik Srbije Boris Tadić "nije skratio mandat", već da je "podneo ostavku".

"Pregovori sa EU trajaće pet do sedam godina"

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Beogradu da bi proces pristupnih pregovora Srbije sa EU mogao trajati pet do sedam godina, i naglasio da pitanje vremena nije suštinsko u procesu približavanja EU.

Tadić podnosi ostavku, izbori 6. maja

Novi Magazin - 04.04.2012

Boris Tadić saopštio je danas da će u četvrtak podneti ostavku na funkciju predsednika Srbije. Time će biti omogućeno da se 6. maja u Srbiji održe i predsednički izbori.

Tadić nije skratio mandat već podneo ostavku

Novi Magazin - 04.04.2012

Lider Srpske napredne stranke Tomislav izjavio je večeras da predsednik Srbije Boris Tadić nije skratio mandat, već je podneo ostavku i istovremeno izrazio uverenje da će ga pobediti na predsedničkim izborima.

Socijalisti odlučuju o datumu predsedničkih izbora

Novi Magazin - 04.04.2012

Rukovodstvo Socijalističke partije Srbije (SPS) održaće večeras sastanak na kojem će zauzeti stav povodom održavanja predsedničkih izbora nakon što je predsednik Boris Tadić odlučio da podnese ostavku.

Hronologija: Četvrti predsednik ili treći mandat

Novi Magazin - 04.04.2012

Izbori 6. maja biće deseti predsednički izbori u Srbiji. Ako pobedi Boris Tadić, biće mu to treći mandat, a ako pobedi neko drugi, dobićemo četvrtog predsednika u istoriji Srbije. Posle ukidanja monarhije, do 1990.

"Dve žene u trci za mesto premijera"

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da dve žene imaju veliku šansu da budu kandidati za premijera. "Veliku šansu imaju dve kandidatkinje, ali to nisu one koje se pominju u medijima", rekao je Tadić u neformalnom razgovoru sa ...

Boris Tadić odlučio - Svi na crtu na Đurđevdan

Press - 04.04.2012

"Idem na izbore sa puno optimizma zbog pozitivnih trendova. Nisam odlagao odluku i ne očekujem probleme sa SPS-om" ..... STRANKE PRVI PUT ZAOBILAZE KOSOVO U KAMPANJI - Stefanović: Kosovo državni, a ne stranački problem.

Reagovanja na Tadićevu odluku

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić kaže da će pobediti na izborima za predsednika Republike. DSS se sutra izjašnjava o kandidatu, iz URS-a poručuju da ulaze u trku sa velikim ambicijama. PUPS poštuje stav predsednika.

Tadić dao ostavku

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat. Tadić je rekao novinarima da je to njegovo zakonsko pravo i da time omogućava da 6. maja u Srbiji budu održani opšti izbori.

Dačić: Kandidujem se za predsednika

Vesti Online - 04.04.2012

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Moskvi da će se sigurno kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Tadić danas podnosi ostavku

Novi Magazin - 04.04.2012

Beta Predsednik Srbije Boris Tadić trebalo bi danas da podnese ostavku, da bi prevremeni predsednički izbori bili raspisani 6. maja. Prema saznanjima Novog magazina, Tadić je odlučio da sebi skrati mandat i da krene u novu trku za ...

"Tadić je od danas građanin, neka to i ostane"

Vesti Online - 04.04.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Srbije Boris Tadić danas "nije skratio mandat", već da je "podneo ostavku". " Boris Tadić je podneo ostavku , od danas je građanin.

"Pobediću na predsedničkim izborima"

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike. "Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao ...

SNS: Ima ko sem Tome da bude premijer

Vesti Online - 04.04.2012

Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da će ta stranka izaći sa imenom svog kandidata za premijera, ukoliko to zbog kandidature na predsedničkim izborima ne bude mogao da bude lider naprednjaka Tomislav ...

Tadić podneo ostavku

Vesti Online - 04.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je odlučio da skrati svoj predsednički mandat. Mandat predsednika Tadića trebalo je da traje do 15. februara 2013.

Anketa: 60 odsto građana za raspisivanje predsedničkih izbora

Blic - 03.04.2012

Da predsednički izbori treba da se održe 6. maja, za kada su raspisani i parlamentarni i lokalni, smatra 60 odsto građana Srbije, pokazalo je istraživanje "Ipsos stratedžik marketinga" i Televizije B92.

Tadić podnosi ostavku danas ili sutra?

S media - 03.04.2012

Tadić podnosi ostavku danas ili sutra? Predsednik Srbije Boris Tadić podneće ostavku danas ili sutra i 6. maja će biti održani i predsednički izbori, a to će učiniti koliko dobije čvrste međunarodne garancije da na Kosovu neće biti sukoba ...

Dačić: Hoću da budem predsednik! (VIDEO)

S media - 03.04.2012

Dačić: Hoću da budem predsednik! (VIDEO) Ne znam da li će se predsednik Tadić odlučiti da raspiše vanredne predsedničke izbore, ali ako se odluči ja ću biti sigurno kandidat, izjavio lider SPS Ivica Dačić.

Dačić: Biću kandidat na predsedničkim izborima

Blic - 03.04.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će sigurno biti kandidat ukoliko budu raspisani vanredni predsednički izbori.

Dačić: Biću predsednički kandidat

Mondo - 03.04.2012

Sigurno ću biti kandidat za predsednika ukoliko budu raspisani vanredni predsednički izbori, kazao predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. On je naveo i da jedva čeka otvaranje tajnih dosijea.

Svi ćemo živeti pored autoputeva!

ALO - 03.04.2012

Cilj Srbije je da do 2020. bude spojena autoputevima sa svim zemljama regiona, najavio je predsednik Srbije Boris Tadić u Proseku kod Niša, gde je juče svečano obeležen početak radova na izgradnji 22,5 kilometara duge deonice Koridora 10 ...

Tadić čeka potvrdu za Kosovo, pa raspisuje izbore

Blic - 03.04.2012

Ukoliko dobije čvrste međunarodne garancije da na Kosovu neće biti sukoba i novih napada na Srbe, predsednik Srbije Boris Tadić podneće ostavku danas ili sutra i 6.

Dačić protiv, Nikolić za predsedničke izbore

Mondo - 03.04.2012

Lider SPS Ivica Dačić izjavio da ne bi bilo fer raspisivati predsedničke izbore usred kampanje za parlamentarne i lokalne izbore, dok je lider opozicione SNS Tomislav Nikolić izjavio da "njemu predsednički izbori odgovaraju".

Dačić: Biću kandidat za predsednika

B92 - 03.04.2012

Beograd -- Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da će sigurno biti kandidat ukoliko budu raspisani vanredni predsednički izbori.

Tadić na korak do konačne odluke

B92 - 03.04.2012

Beograd -- Odluku da li će Srbija 6. maja imati i predsedničke izbore predsednik Srbije Boris Tadić trebalo bi da donese najkasnije do sutra. Da bi bili održani na Đurđevdan, kad i ostali izbori, predsednički moraju biti raspisani najmanje ...

Tadić u etno selu Belo Blato

Mondo - 03.04.2012

Boris Tadić i Bojan Pajtić obišli su danas etno-centar Belo Blato, nadomak Zrenjanina, a Tadić je tom prilikom rekao da je inicijativa u formiranju tog centra pravi primer iskorišćenosti šansi u jednoj sredini.

6. maja biramo i predsednika

B92 - 03.04.2012

Beograd -- Boris Tadić je prelomio - sutra će biti raspisani predsednički izbori koji će se održati 6. maja, zajedno sa parlamentarnim i lokalnim, saznaje B92.

I predsednički izbori 6. maja

S media - 03.04.2012

I predsednički izbori 6. maja Očekuje se da sutra budu raspisani predsednički izbori koji će se održati 6. maja. Predsednik Boris Tadić doneo odluku da skrati svoj mandat, pa će njegove dužnosti preuzeti predsednica Skupštine Slavica ...

Tadić sutra podnosi ostavku?

Mondo - 03.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić sutra će podneti ostavku, a predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisaće predsedničke izbore. Kako B 92 saznaje Boris Tadić će sutra pismom obavestiti predsednicu Skupštine Srbije da podnosi ...

Trivan: Ponosni smo na predsednika

B92 - 03.04.2012

Beograd -- Boris Tadić ima kredibilitet i kada god izađe na izbore, velika je verovatnoća da će pobediti. Ponosni smo na našeg predsednika, rekao je za B92 Jelena Trivan.

Trivan: Tadić će doneti najbolju odluku za građane

S media - 03.04.2012

Trivan: Tadić će doneti najbolju odluku za građane -Nikada nisam spekulisala o nezvaničnim informacijama. Boris Tadić će doneti odluku koja je najbolja za građane Srbije i Srbiju i šta god da odluči biće dobro za Srbiju, izjavila je ...

Tadić: Belo Blato je pravi primer

B92 - 03.04.2012

Belo Blato -- Predsednik Srbije Boris Tadić je u etno-centru Belo Blato rekao da je inicijativa u formiranju tog centra pravi primer iskorišćenosti šansi u jednoj sredini.

Tadić i Nikolić favoriti u trci za predsednika

Politika - 03.04.2012

Osim lidera DS-a i SNS-a, u predsedničkoj trci učestvovaće, po svemu sudeći, i Ivica Dačić, Aleksandar Martinović, Ištvan Pastor i Čedomir Jovanović Ako predsednik Srbije Boris Tadić odluči da podnese ostavku, već je poznato višekandidata ...

Skoro sve liste imaju svog kandidata

Beta - 03.04.2012

Tweet BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Skoro sve izborne liste prijavljene za parlamentarne izbore 6. maja, imaće i svoje predsedničke kandidate ukoliko budu raspisani i predsednički izbori.

Odluka o predsedničkim izborima

RTS - 03.04.2012

Ukoliko predsednik Boris Tadić odluči da skrati mandat, u Srbiji će biti održani deseti izbori za prvog čoveka države. Izbori se, po Ustavu, održavaju svake pete godine. Prvi put su održani 1990. godine, kada je ta funkcija uvedena.

I predsednički izbori 6. maja

Vesti Online - 03.04.2012

Predsedni Srbije Boris Tadić odlučio je da će sutra biti raspisani predsednički izbori koji će se održati 6. maja, zajedno sa parlamentarnim i lokalnim, saznaju beogradski mediji.

Oko 60 odsto građana za raspisivanje predsedničkih izbora

Novi Magazin - 03.04.2012

Da predsednički izbori treba da se održe 6. maja, za kada su raspisani i parlamentarni i lokalni, smatra 60 odsto građana Srbije. Od 1.017 ispitanika, 32 odsto je protiv raspisivanja predsedničkih izbora, dok osam procenata nema stav o tom ...

Dačić: Tadić brzo da prelomi

Novi Magazin - 03.04.2012

Beta Lider Socijalitičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić pozvao je danas predsednika Borisa Tadića da brzo odluči da li će predsednički izbori biti održani 6. maja. "Ne znam šta se dešava u ovom trenutku, ali ako želi da 6.

Tadić sutra podnosi ostavku, predsednički izbori 6. maja

Novi Magazin - 03.04.2012

Predsednik Boris Tadić odlučio je da sutra podnese ostavku, tako da će prevremeni predsednički izbori biti raspisani 6. maja, saznaje Novi magazin.

Da li je dobro biti predsednik

Novi Magazin - 03.04.2012

Foto: Tanjug Poseta etno-centru Belo Blato u blizini Zrenjanina bila je prilika da predsedniku Srbije Borisu Tadiću pitanja postave i deca. Na pitanje devojčice iz ovog sela, koju je interesovalo da li je "dobro biti predsednik", Tadić je, ...

Tadić: Nastavimo ka zvezdama EU

B92 - 02.04.2012

Bela Palanka -- Nova vlada mora da donese nove mere koje će biti u kontinuitetu sa merama sadašnje vlade, kako bi investitori nastavili da ulažu u Srbiju, poručio Boris Tadić. "Vi birate - ako izaberete da idemo dalje ovim putem, ja sam tu.

Tadić: Neka mala mesta zadrže mlade

B92 - 02.04.2012

Bela Palanka -- Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je da su uspešna preduzeća blagotvorna za razvoj malih sredina jer zadržavaju mlade da u njima ostanu i osnuju porodice.

Ilić: Tadić odavno vodi kampanju

Mondo - 02.04.2012

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je danas da očekuje da će do srede predsednik Srbije Boris Tadić doneti odluku o raspisivanju predsedničkih izbora.

Posao, investicije, avioni, kamioni...

E-Novine - 02.04.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić poručio je budućim vladama da je njihova obaveza da do 2020. godine autoputevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama.

Tadić: U narednim godinama završetak mreže autoputeva

Blic - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu. “Srbija za nekoliko godina neće izgledati isto.

Tadić posetio Koridor 10 (VIDEO)

S media - 02.04.2012

Tadić posetio Koridor 10 (VIDEO) Predsednik Boris Tadić rekao da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu i na taj način će oko 70 odsto građana Srbije biti u neposrednoj blizini autoputeva.

Tadić: Mreža auto-puteva do 2020. godine

Glas javnosti - 02.04.2012

NIŠKA BANJA - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je obaveza narednih vlada da do 2020. godine autoputevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama.

Tadić: Do kraja decenije mreža autoputeva biće završena

Novosti - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je obaveza narednih vlada da do 2020. godine autoputevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama NIŠKA BANjA - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je obaveza narednih vlada da ...

Tadić: Ne obećavam kule i gradove, obećavam posao (VIDEO)

S media - 02.04.2012

Tadić: Ne obećavam kule i gradove, obećavam posao (VIDEO) Boris Tadić, predsednik DS-a, poručio je večeras da ne želi da građanima obećava kule i gradove, ali da se obavezuje da će nastaviti da bude ambasador srpske privrede.

Tadić: Uspešna preduzeća zadržavaju mlade u malim mestim

Blic - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas da su uspešna preduzeća blagotvorna za razvoj malih sredina jer zadržavaju mlade da u njima ostanu i osnuju svoje porodice.

Tadić: Puteve završavamo narednih godina

Mondo - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu. "Srbija za nekoliko godina neće izgledati isto.

Tadić razmišlja do srede!

ALO - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić je prilikom obilaska Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) u društvu s gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom najavio da će u utorak ili sredu doneti odluku da li će raspisati prevremene predsedničke ...

“Predsednik odlaže odluku”

B92 - 02.04.2012

Beograd -- Urednik Politike Dragan Bujošević kaže da predsednik čeka poslednji trenutak da saopšti odluku o datumu predsedničkih izbora, da bi skratio prostor za kampanju.

Tadić: Autoputevi širom Srbije

B92 - 02.04.2012

Niš -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je obaveza narednih vlada da do 2020. godine autoputevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama.

Tadić na korak do konačne odluke

Danas - 02.04.2012

Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić danas će ili sutra, kako je sam najavio, da saopšti javnosti da li podnosi ostavku na tu funkciju. Prema svim nezvaničnim saznanjima Danasa iz Demokratske stranke, predsednik je rešio da se „pre ...

Tadić: Putevi otvaraju poslove

Novosti - 02.04.2012

Za više radnih mesta neophodna infrastruktura. Predsednik Srbije Boris Tadić u ponedeljak obilazio jug naše zemlje OBAVEZA narednih vlada je da do 2020. godine auto-putevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama.

Tadić će odluku o izborima doneti sredinom sedmice

Nadlanu - 02.04.2012

BEOGRAD - "Odluku ću doneti prekosutra ili nakosutra. To je sve što mogu da kažem", rekao je Tadić novinarima prilikom obilaska farme muznih krava na imanju Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB).

U narednim godinama završetak mreže autoputeva

Nadlanu - 02.04.2012

NIŠ, 2. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u ponedeljak da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu. "Srbija za nekoliko godina neće izgledati isto.

Tadić u utorak ili srijedu odlučuje o predsjedničkim izborima

R.S.Evropa - 02.04.2012

10:33 Tadić u utorak ili srijedu odlučuje o predsjedničkim izborima 10:16 Stejt department zabrinut zbog hapšenja pripadnika Kosovske policije 09:59 Uzrok požara u novosadskoj diskoteci kablovi ispod bine 09:52 Zapadne i arapske zemlje: ...

U narednim godinama završetak mreže autoputeva

Beta - 02.04.2012

Tweet NIŠ, 2. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u ponedeljak da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu. "Srbija za nekoliko godina neće izgledati isto.

Svi izbori u istom danu

Politika - 02.04.2012

Kao v.d, šefa države Slavica Đukić-Dejanović predstavlja Srbiju u zemlji i inostranstvu, prima opozivna i akreditativna pisma ambasadora, predlaže Skupštini kandidata za predsednika vlade i komanduje Vojskom Ukoliko predsednik Srbije Boris ...

Tadić posetio Koridor 10

RTS - 02.04.2012

Predsednik Boris Tadić rekao da će Srbija za nekoliko godina autoputevima biti spojena sa centrima u regionu i na taj način će oko 70 odsto građana Srbije biti u neposrednoj blizini autoputeva.

Razviti mrežu autoputeva

Novi Magazin - 02.04.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je obaveza narednih vlada da do 2020. godine autoputevima povežu Srbiju sa svim okolnim državama.

Dačić: Nije fer raspisati predsedničke izbore

Novi Magazin - 02.04.2012

Iivica Dačić kaže da ne bi bilo fer sada raspisati predsedničke izbore. On tvrdi da Boris Tadić razmatra tu ideju jer smatra da bi predsednički izbori pomogli rejtingu njegove DS na izborima na drugim nivoima.