TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"TO NE MOŽE DA MI SE DESI DVAPUT" Nataša tvrdi da nasilje ne sme da se trpi

Blic - 15.04.2018

Srpsku javnost potresla je vest da je pop zvezdu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, a pevačica je oštro osudila svako nasilje u porodici. Nataša Bekvalac je pre izvesnog vremena iznela svoj stav na temu nasilja nad ženama.

OGLASIO SE OTAC NATAŠE BEKVALAC: Na njenom telu se vide tragovi nasilja, niko od nas nije dobro

Kurir - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Pevačicin otac Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac ...

NATAŠA BEKVALAC O PORODIČNOM NASILJU: Ne sme da se ćuti, ni trpi! Žrtva mora da kaže problem

Kurir - 15.04.2018

Javnost je šokirala vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, sa kojim je pre mesec i po dana dobila ćerku Katju. Pevačica je zadobila povredu na oku, a Lazukić je dobio zabranu prilaska Bekvalčevoj, zbog porodičnog nasilja.

ZORICA BRUNLCIK UZ NATAŠU BEKVALAC: Želim ti brz oporavak duše!

Kurir - 15.04.2018

Luka Lazukić je na suprugu Natašu Bekvalac nasrnuo juče, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke. KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC KOJA JE PRETRPELA NASILJE: Kakav god je razlog, nema opravdanja! Zbog porodičnog nasilja pevačicu su ...

Nataša i Luka posvađali su se ZBOG PARA, a zbog ovog što je videla, PRETUKAO ju je

Blic - 15.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca. Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

Nataša je od svog trećeg braka OČEKIVALA BAJKU, a onda je nastao PAKAO i sve je PROPALO

Blic - 15.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac preživela je dramu kada je na nju fizički nasrnuo suprug Luka Lazukić, a svi planovi koje je imala za svoj treći brak tog trenutka pali su u vodu. Naime, pevačica je svoju ljubav želela da sakrije od očiju javnosti, te je tako odlučila da venčanje sa ...

Oglasila se Kristina Bekvalac povodom toga što joj je Luka PRETUKAO sestru

Blic - 15.04.2018

Natašu Bekvalac u noći između petka i subote pretukao je suprug Luka Lazukić. Skandalozna tuča dogodila se u jutarnjim časovima, kada je on pijan stigao kući, legao pored nje, a ona pronašla ljubavne poruke u njegovom telefonu.

"NEKA MU U ZATVORU POKAŽU KAKO JE NATAŠI" Dobar prijatelj Bekvalčeve otvoreno o SKANDALU (VIDEO)

Blic - 15.04.2018

Nataša Bekvalac juče je pretučena od strane supruga Luke Lazukića. Odmah se javila u Urgentni centar, a zajedno sa sestrom Kristinom i čitavom porodicom Bekvalac provela je jučerašnji dan, prvo u bolnici, a potom u policiji.

(FOTO) NJENE REČI ĆE ZABOLETI SVE: Kristina Bekvalac se oglasila prvi put nakon što je na njenu sestru nasrnuo suprug!

Kurir - 15.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić, koji je dobio zabranu prilaska pevačici. Kada smo posetili Natašinu sestru Kristinu povodom izjave o porodičnom nasilju, nije želela mnogo da komentariše, a sada se oglasila na društvenim mrežama.

SAZNAJEMO Luka Lazukić dobio ZABRANU PRILASKA Nataši

Blic - 15.04.2018

Luka Lazukić je, kako "Blic" saznaje, dobio zabranu prilaska Nataši Bekvalac zbog toga što ju je u noći između petka i subote brutalno pretukao. On je juče uhapšen u domu svojih roditelja na Novom Beogradu, kod kojih je pobegao odmah nakon što je pretukao Natašu.

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Dragoljub Bekvalac: "Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja, niko od nas nije dobro"

Blic - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Natašin otac Dragoljub Bekvalac u ekskluzivnoj ispovesti za "Blic" kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da ...

(FOTO) DAN POSLE NASILJA ISPRED KUĆE BEKVALČEVE MIRNO: Nataša se zatvorila, napolje izašla samo dadilja

Kurir - 15.04.2018

Na Natašu Bekvalac je juče ujutru nasrnuo suprug Luka Lazukić, u alkoholisanom stanju i naneo joj vidljive telesne povrede. U trenutku neprijatnog događaja, u njenom stanu na Dedinju bile su pevačicina ćerka Katja, koja se rodila pre mesec i po dana, kao i Natašina dadilja.

NAKON ŠTO JE LAZUKIĆ PRETUKAO NATAŠU Ovako je Lukina bivša žena reagovala kada smo je pozvali!

Blic - 15.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je u noći između petka i subote suprug Luka Lazukić, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Nataša se sama, zajedno sa sestrom Kristinom pojavila u bolnici, a potom uveče i u policiji.

SLIKE SA LICA MESTA Nataša se zaključala u stan, izlazi samo dadilja

Blic - 15.04.2018

Nataša Bekvalac preživela je pakao kada ju je suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote pretukao. Pevačica se odmah javila u Urgentni centar, a u toku jučerašnjeg dana protiv Luke je podnela krivičnu prijavu.

SAŠA VIDIĆ OGORČEN ZBOG NASILNOG PONAŠANJA LAZUKIĆA: Meni je to jezivo, on je jedan jadnik

Kurir - 15.04.2018

Nataša Bekvalac juče je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Odmah se javila u Urgentni centar, a zajedno sa sestrom Kristinom i čitavom porodicom Bekvalac provela je jučerašnji dan, prvo u bolnici, a potom u policiji.

(KURIR TV) KURIR PRED VRATIMA LUKINIH RODITELJA POSLE DRAME: Otvorio nam je Lazukićev otac, on ostao u stanu

Kurir - 15.04.2018

Suprug pevačice Nataše Bekvalac , nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja. Nakon što je svojoj supruzi, popularnoj pevačici, naneo telesne povrede, on je na saslušanju izjavio: "Došao sam ...

(KURIR TV) LUKIN MOTOR OSTAO ISPRED NATAŠINE ZGRADE: Prijatelj došao da ga pokupi, Lazukić se nije pojavio

Kurir - 15.04.2018

Ekipa Kurira je juče probala da sazna više detalja oko prebijanja Nataše Bekvalac , uspela je da uslika motor njenog supruga Luke Lazukića. Nakon što je Luka fiizčki nasrnuo na pevačicu, koja je dobila lakše telesne povrede, on je otišao iz stana na Dedinju kod svojih roditelja ...

ZABRANA PRILASKA Lazukić poslao prijatelja po svoj motor ispred Natašine zgrade

Blic - 15.04.2018

Luka Lazukić uhapšen je juče u domu roditelja na Novom Beogradu, a iz policije je pušten u kasnim popodnevnim časovima uz dozvolu da se brani sa slobode. Međutim, dobio je zabranu prilaska Nataši, a gde je otišao po izlasku iz policije, još uvek nije poznato.

Lukini roditelji OD SRAMOTE ne izlaze napolje, spustili roletne!

Blic - 15.04.2018

Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u noći između petka i subote i zbog toga je juče bio uhapšen u kući roditelja u kojoj se krio, te policija nije mogla da ga nađe. Međutim, ubrzo je pušten da se brani sa slobode uz zabranu prilaska Nataši.

(KURIR TV) CELA PORODICA UZ NATAŠU BEKVALAC: Stigla i njena sestra Kristina sa ćerkom!

Kurir - 15.04.2018

Nakon što je juče ujutro Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić , u stanu pevačice na Dedinju vlada potpuna tišina i svi su u šoku. Nataši su se u ovim teškim trenucima pridružili otac Dragoljub i majka Mira, koji su došli iz Novog Sada, a ekipa Kurira je snimila Kristinu ...

UTUČENA Prve slike Natašine sestre Kristine nakon porodične drame

Blic - 15.04.2018

Nataša Bekvalac nakon batina koje je dobila od supruga Luke Lazukića zaključala se u stan na Dedinju i ne želi da izlazi napolje. Do prodavnice ide njena sestra Kristina, koja je izašla u širokom duksu i suknji, a zagrlila je ćerku Petru koja je uzela sladoled.

LJUBA PANTOVIĆ PODRŽALA NATAŠU BEKVALAC: Kakav muškarac vara ženu koja se tek porodila? Ne praštaj, ni slučajno!

Kurir - 15.04.2018

Javnost je šokirala vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić , pa su joj mnoge koleginice uputile podršku. Među njima je bila i učesnica Parova Ljuba Pantović , koja je Bekvalčevoj poslala reči podrške, ali i ukazala na mogući pravi razlog zbog kojeg je ...

OGLASILA SE SESTRA LUKE LAZUKIĆA Da li ovaj status ima veze sa prebijanjem Nataše Bekvalac?

Blic - 15.04.2018

Sestra Luke Lazukića, Ana, koja je javnosti poznata i po tome što je svog brata svojevremeno putem društvenih mreža nazvala "patološkim lažovom", a potom sve postove i obrisala, oglasila se nakon skandala kada je njen brat pretukao Natašu Bekvalac.

(FOTO) NAKON SKANDALA, OGLASILA SE I SESTRA LUKE LAZUKIĆA: Zato sam ja ovde

Kurir - 15.04.2018

Ubrzo nakon dramje koja je zadesila pevačicu Natašu Bekvalac , kada ju je u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić , njegova sestra Ana objavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, koja je sa sobom nosila misterioznu poruku.

PODRŠKA ZA NATAŠU Kolege se oglasile, pevačica poručila: "Pošaljite ga na Goli otok"

Blic - 15.04.2018

O skandalu koji se desio kada je Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić bruji cela Srbija, a koleginicu sujavno podržale mnoge muzičke zvezde te joj uputile reči podrške. Maja Berović je oštro osudila ovo nasilje, te poručila da bi Luku poslala na Goli otok.

MAJA BEROVIĆ STALA UZ BEKVALČEVU: Treba ga poslati na Goli otok! Podrška za dragu Natašu!

Kurir - 15.04.2018

Natašu Bekvalac je juče ujutro pretukao suprug Luka Lazukić , a javnost je šokirana. Mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku pevačici sa porukom da se nasilju mora stati na put. Među njima je i pevačica Maja Berović . "Ovakve bi trebali na Goli otok poslati.

DAN POSLE NASILJA U PORODICI Nataša ne izlazi iz stana, Kristina napolju sa ćerkom, a Lukin motor odvozi drug

Blic - 15.04.2018

Nataša Bekvalac današnji dan provela je zaključana u stanu na Dedinju u kojem se odmara od porodične tragedije koja se dogodila u noći između petka i subote kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. U galeriji pogledajte šta se danas ...

(FOTO) GOGA SEKULIĆ ŠOKIRANA, PROGOVORILA O SLUČAJU NATAŠE BEKVALAC: Muškarci koji nad ženama upotrebljavaju silu nisu ...

Kurir - 15.04.2018

Pevačica Goga Sekulić se iskreno nada da Nataši Bekvalac neće ostati nikakve posledice nakon stravične situacije, da će biti jaka i da uspeti da prevaziđe sve što joj se dogodilo. "Potpuno sam šokirana zbog svega što se desilo Nataši Bekvalac! Kao žena, apsolutno smatram da ne ...

DARA BUBAMARA PODRŽALA NATAŠU: Mrzim nasilje! Lepa je žena, uspešna i treba da nastavi dalje!

Kurir - 15.04.2018

Vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić potresla je i šokirala javnost. Mnoge koleginice su stale uz Bekvalčevu da izraze podršku i da joj daju snagu da se izbori sa teškim trenucima. Među njima je i folk pevačica Dara Bubamara , koju je ova vest i te kako ...

(FOTO) NA KRAJU SE UVEK POČETKA SETIM: Prva zajednička fotografija pevačice i supruga Luke Lazukića - kao kamen na ...

Kurir - 15.04.2018

Prva fotografija koja je jasno otkrila lik tada novog partnera Nataše Bekvalac , Luke Lazukića , pošto je bila objavljena izazvala je sveopštu radost među pevačicinim mnogobrojim fanovima. Prijatelji, porodica i mnogobrojne kolege pružaju veliku podršku Nataši tokom ovog ...

Natašin otac Dragoljub: Nadam se da će onaj koji je TUKAO MOJE DETE biti ADEKVATNO KAŽNJEN!

Svet - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Natašin otac, proslavljeni srpski fudbalski trener Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i ...

OTAC NATAŠE BEKVALAC: Na njenom telu se vidi nasilje, nije nam dobro

Novosti - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao ...

Otac Nataše Bekvalac JEDVA SMOGAO SNAGE, pa rekao: NIKO OD NAS NIJE DOBRO, NA NJENOM TELU SU VIDLJIVI TRAGOVI NASILJA! ...

Pink - 15.04.2018

Nikome nije lako! Kao bomba odjeknula je juče vest u javnosti da je Nataša Bekvalac pretrpela porodično nasilje od strane svog supruga, Luke Lazukića . Ona je nekoliko puta zbog toga bila u Urgentnom centru, a u svakom trenutku uz nju su bili njeni najbliži.

Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja: Pevačicin otac u agoniji nakon što je njegovu ćerku fizički napao muž

Telegraf - 15.04.2018

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro - izjavio je Dragoljub Bekvalac Nakon što je , pevačicin otac kaže da porodica prolazi kroz pravu agoniju, kao i da se nada da će reagovati državni organi i kazniti Lazukića.

OGLASIO SE OTAC NATAŠE BEKVALAC: "Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja, NIKO OD NAS NIJE DOBRO"

Dnevno - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Natašin otac Dragoljub Bekvalac u ekskluzivnoj ispovesti za "Blic" kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da ...

Dragoljub: Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja, nismo dobro

ALO - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Natašin otac Dragoljub Bekvalac u ekskluzivnoj ispovesti za "Blic" kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da ...

NIJE JOJ LAKO: Nataša Bekvalac PROGOVORILA o porodičnom NASILJU! (FOTO)

Pink - 15.04.2018

Pevaćica preživljava pravu dramu! U javnosti je juče odjeknula vest da je pop pevaćicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić . Kako se navodi, Luka se u alkoholisanom stanju vratio iz grada i legao da spava u krevet sa pevačicom, koja je zatim uzela njegov telefon, videla ...

ISPOVEST NATAŠINOG OCA: Niko od nas nije dobro, na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja!

Espreso - 15.04.2018

Prema njegovim rečima, ljudi moraju da shvate da nasilje u porodici ne pogađa samo običan svet, već da je to problem širih razmera kome se mora stati na put Porodica BEkvalac je šokirana onim što se dogodilo foto: Nikola Milićević Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u ...

Nataša progovorila o porodičnom nasilju

ALO - 15.04.2018

Javnost je šokirala vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, sa kojim je pre mesec i po dana dobila ćerku Katju. Pevačica je zadobila povredu na oku, a Lazukić je dobio zabranu prilaska Bekvalčevoj, zbog porodičnog nasilja.

TO MOŽE DA UČINI SAMO GO*NO! Saša Vidić sahranio muža Nataše Bekvalac! (FOTO)

Espreso - 15.04.2018

Direktno, u glavu! Nataša i Luka foto: Dragana Udovičić Sve ono što se dešavalo danas vezano za, kako su mediji naveli, prebijanje Nataše Bekvalac od strane njenog supruga Luke Lazukića , ostavilo je, razumljivo, snažan utisak i na brojne ljude sa srpske estrade.

Ovo što se desilo Nataši je MONSTRUOZNO! Ceca javno pružila podršku koleginici!

Svet - 15.04.2018

Ceca Ražnatović podržala je Natašu Bekvalac i osudila svaki vid nasilja nad ženama. Folk zvezda se oglasila na Instagramu i navela da je u pitanju monstruozan čin. Podsetimo, napad na Natašu osudile su i druge njene koleginice, poput Marije Šerifović, Seke Aleksić, Ane Sević, ...

KO ZNA ŠTA SE TU DESILO: Komšije Nataše Bekvalac progovorile o PONAŠANJU LAZUKIĆA pre sukoba!

Espreso - 15.04.2018

"Čuli smo..." Luka i Nataša foto: Printscreen Youtube Luka Lazukić je priveden na saslušanje nakon što je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Od Dačine NEZGODE, preko PREVARE do Lukinih BRUTALNIH BATINA: Ovo su svi Natašini bračni krahovi (FOTO)

Espreso - 15.04.2018

Nataša Bekvalac je u životu imala nekoliko velikih ljubavnih krahova Danilo Ikodinović, Nataša Bekvalac, Ljuba Jovanović i Luka Lazukić foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Vladimir Sporčić Luka Lazukić , IT stručnjak kome se Nataša Bekvalac u septembru prošle ...

Oglasila se sestra Luke Lazukića, njene reči su zbunile mnoge!

ALO - 15.04.2018

Lukina sestra Ana oglasila se nakon skandala kada je njen brat pretukao Natašu Bekvalac. Ana se oglasila na svom Fejsbuk profilu. Ona je objavila post, a budući da nije pominjala imena, nije poznato da li se obratila direktno bratu i Nataši , ali mnogi su posumnjali da je reč ...

SESTRA LUKE LAZUKIĆA O PREBIJANJU NATE: Nikada nećeš razumeti koju si štetu napravio drugome...

Espreso - 15.04.2018

Budući da nije pominjala imena u svom postu, nije poznato da li se obratila direktno bratu i Nataši Luka Lazukić sa sestrom foto: Printscreen/Facebook Sestra Luke Lazukića , Ana, koja je javnosti poznata i po tome što je svog brata svojevremeno putem društvenih mreža nazvala ...

TO NE MOŽE DA MI SE DESI DVA PUTA: Nataša Bekvalac KONAČNO PROGOVORILA o nasilju u porodici!

Espreso - 15.04.2018

Nasilje u porodici je, nažalost, česta pojava u našem društvu Nataša Bekvalac juče ujutru je brutalno pretučena od strane svog muža foto: Printscreen/ Instagram/ bekvalceva Srpsku javnost potresla je vest da je pop zvezdu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić .

Luka i Nataša se svađali OKO NOVCA, a zbog onog što je videla, on ju je PRETUKAO!

Espreso - 15.04.2018

Slučaj je prijavila policiji i podnela je krivičnu prijavu Nataša je pretrpela brutalno nasilje od strane svog supruga foto: Printscreen Youtube Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ...

Nataša i Luka se posvađali zbog para, a pretukao je zbog ovog što je videla

Vesti Online - 15.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca. Tweet N. Durović Nataša Bekvalac Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

SVI ČEKAJU KARLEUŠIN KOMENTAR: Nije se oglašavala o slučaju NATAŠE BEKVALAC, a onda je na Instagramu osvanulo OVO! ...

Espreso - 15.04.2018

Juče je kao bomba odjeknula vest da je nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac - Jeki, da li je realno da se ne oglašavaš povodom Nate? Tvoja reč ima snagu foto: Dragan Kadić Logično je bilo da se ovim povodom i "izjasni" pevačica Jelena ...

NJENE REČI BOLE DO KOSKE: Kristina Bekvalac se PRVI PUT oglasila nakon što je njena sestra BRUTALNO PRETUČENA (FOTO)

Espreso - 15.04.2018

Kristina je podržala svoju sestru, kao i njene brojne prijateljice i koleginice sa estrade Nataša i Kristina su veoma bliske foto: Dragan Kadić Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić , koji je dobio zabranu prilaska pevačici.

LAZUKIĆ NE SME DA PRILAZI NATAŠI?! Policija izrekla meru nasilniku koji je pretukao pevačicu!

Informer - 15.04.2018

Luki Lazukić u, koji je u noći između petka i subote, u alkoholisanom stanju, pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac i naneo joj povrede zbog kojih je pevačica završila u Urgentnom centru policija je izrekla meru zabrane prilaska žrtvi nasilja On je saslušan u policiji, a potom ...

NA NATAŠINOM TELU SU VIDLJIVI TRAGOVI NASILJA! Potresna ispovest Dragoljuba Bekvalca!

Informer - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić Natašin otac Dragoljub Bekvalac je otkrio da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac ...

DAN NAKON ŠTO JE PRETRPELA BRUTALNO NASILJE: Nataša se zatvorila u četiri zida, samo je dadilja izašla (FOTO)

Espreso - 15.04.2018

Pored Natašine porodice u teškim trenucima, uz nju je i dadilja, koja nije želela da daje izjave Dadilja male Katje foto: Vladimir Sporčić Na Natašu Bekvalac je juče ujutru nasrnuo suprug Luka Lazukić , u alkoholisanom stanju i naneo joj vidljive telesne povrede.

Ovako je Lukina bivša reagovala na vest o pretučenoj Nataši

ALO - 15.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je u noći između petka i subote suprug Luka Lazukić, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Nataša se sama, zajedno sa sestrom Kristinom pojavila u bolnici, a potom uveče i u policiji.

OGLASILA SE BIVŠA ŽENA LUKE LAZUKIĆA S KOJOM IMA ĆERKU: Evo šta ona kaže na to što je BRUTALNO PRETUKAO Natašu!

Espreso - 15.04.2018

Luka je pre braka s Natašom bio u zajednici s Aleksandrom Lazukić Luka Lazukić pre Nataše bio je u braku sa Aleksandrom Lazukić foto: Printscreen/Instagram Natašu Bekvalac pretukao je u noći između petka i subote suprug Luka Lazukić , nakon čega je ona završila u Urgentnom ...

LUKA LAZUKIĆ ŠOKIRAO! Sve rekao u policiji: Evo koja je njegova verzija priče!

Informer - 15.04.2018

Lazukić koji je priveden na saslušanje nakon što je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac u policiji dao šokantan iskaz Luka Lazukić, IT stručnjak, u noći između petka i subote je pretukao svoju suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac, koja je sa povredama na telu otišla u ...

BILI SMO PRED VRATIMA STANA LAZUKIĆA: Otvorio je Lukin otac, a on ostao unutra (VIDEO)

Espreso - 15.04.2018

Lazukić se trenutno nalazi u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, gde je ispred ulaza u zgradu parkiran njegov automobil Zgrada u kojoj je stan Luke Lazukića foto: Kurir Suprug pevačice Nataše Bekvalac , nekadašnji sportista i IT stručnjak, Luka Lazukić , pušten je da se ...

Luka Lazukić u policiji rekao da je Nataša pala! Evo detalja njegove izjave!

Svet - 15.04.2018

Suprug pop zvezde Nataše Bekvalac , nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić , pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja. Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac. “ Došao sam iz grada i legao da spavam.

Goga u šoku, progovorila o slučaju Nataše Bekvalac!

ALO - 15.04.2018

Koleginica je pružila podršku Nataši Bekvalac nakon što ju je suprug Luka Lazukić pretukao u stanu na Dedinju. Goga Sekulić osuđuje nasilje , a iskreno se nada da ovaj događaj neće ostaviti posledice na Natašu.

NIJE JEDINA: Osim Nataše, njene brojne koleginice trpele nasilje, ali su odlučile da mu kažu NE! (FOTO)

Espreso - 15.04.2018

Domaću javnost potresla je vest da je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Nataši koleginice pružile podršku foto: Dragana Udovičić Luka Lazukić , pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

(FOTO) SESTRA LUKE LAZUKIĆA SE OGLASILA NAKON SKANDALA: Zbog toga sam ja OVDE!

Informer - 15.04.2018

Ubrzo nakon drame koja je zadesila pevačicu Natašu Bekvalac, kada ju je u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić, njegova sestra Ana objavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, koja je sa sobom nosila misterioznu poruku Iako nije ...

OVAKVE BI TREBALO POSLATI NA GOLI OTOK: Maja Berović stala uz Bekvalčevu

Espreso - 15.04.2018

Mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku pevačici Maja je podržala Natašu foto: Damir Devišagić/Dragana Udovčić Natašu Bekvalac je juče ujutro pretukao suprug Luka Lazukić , a javnost je šokirana. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Njene reči će mnogo značiti Nataši nakon preživljene traume

ALO - 15.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac preživljava pravu dramu od kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. Nataša je u suprugovom telefonu pronašla prepiske sa drugim ženskim osobama, a onda je između njih došlo do fizičkog sukoba.

Reči sestre Nataše Bekvalac gađaju pravo u srce

ALO - 15.04.2018

Porodica Bekvalac je u šoku nakon svega što je doživela njihova draga Nataša. Juče je ekipa "Alo!" otišla do stana Nataše Bekvalac, a šta je njena sestra Kristina rekla pogledajte OVDE. Ona se sada oglasila i na Instagramu, a reči podrške upućene njenoj sestri Nataši će i vas ...

NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DESILO NJENOJ SESTRI: Kristina Bekvalac poslala SRCEPARAJUĆU poruku, ovo će vas RASPLAKATI! ...

Pink - 15.04.2018

Njena sestra Nataša Bekvalac juče je doživela nasilje u porodici! Pop pevačica Nataša Bekvalac juče je bila tema broj jedan u javnosti kada se saznalo da je njen suprug Luka Lazukić , nakon kraće verbalne rasprave, u alkoholisanom stanju, pretukao.

Luka Lazukić se BAHATIO U POLICIJI! Njegovo pitanje je ŠOKANTNO, a evo i zašto je pušten na slobodu!

Espreso - 15.04.2018

Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza Luka je pušten da se brani sa slobode foto: Vladimir Sporčić Luka Lazukić juče je priveden u policiju, a kako saznajemo, posle pola sata je pušten i izašao je na garažni ...

PINK.RS SAZNAJE: Luka Lazukić dobio ZABRANU PRILASKA Nataši Bekvalac zbog NASILJA! (FOTO)

Pink - 15.04.2018

Juče je priveden! Luka Lazukić je u noći između petka i subote, u alkoholisanom stanju, pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac i naneo joj povrede zbog kojih je pevačica završila u Urgentnom centru. Iako je policija pokušavala da locira Lazukića, to im nije uspevalo, jer se on ...

Evo šta je stvarno Luka rekao tokom saslušanja, svi bili u šoku!

ALO - 15.04.2018

Luka Lazukić koji je priveden na saslušanje nakon što je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac u policiji dao šokantan iskaz. Pop pevačica Nataša Bekvalac oporavlja se u stanu na Dedinju nakon što ju je fizički napao njen suprug Luka Lazukić.

Natašine komšije otkrile kako se Luka ponašao pre sukoba!

ALO - 15.04.2018

Luka Lazukić je priveden na saslušanje nakon što je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju. Incident se dogodio u pevačicinom stanu koji se nalazi u elitnom delu srpske prestonice . Ekipa "Alo!" posetila je Natišne susede.

Šta čeka Luku zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac? Evo koliko košta nasilje u Srbiji

Telegraf - 15.04.2018

Nataša Bekvalac sa advokatom Nemanjom Aleksićem iz Novog Sada podnela je prijavu za nasilje u porodici Luku Lazukića (37), koji je juče priveden u policiju na saslušanje očekuje nanogica ili samo uslovna kazna ! Naime, Lazukić je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode ...

Evo kako je reagovao Lukin otac nakon čitave drame!

ALO - 15.04.2018

Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja. Nakon što je svojoj supruzi Nataši Bekvalac naneo telesne povrede, on je na saslušan, a potom pušten . Ceca pružila podršku pretučenoj Nataši! Luka Lazukić trenutno se nalazi u stanu ...

KOLIKO LUKA LAZUKIĆ MOŽE DA DOBIJE ŠTO JE PREBIO ŽENU? Ovo je cena nasilja u Srbiji!

Espreso - 15.04.2018

Nataša Bekvalac sa advokatom Nemanjom Aleksićem iz Novog Sada podnela je prijavu za nasilje u porodici Lazukić je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode foto: Dragana Udovičić Luku Lazukića (37), koji je juče priveden u policiju na saslušanje zbog napada na suprugu, ...

Saša Vidić: Luka treba u zatvor, da ga nauče pameti!

ALO - 15.04.2018

Dugogodišnji prijatelj Nataše Bekvalac nije mogao da prećuti batine koje je dobila. Srpski dizajner, poznat po svom oštrom jeziku brutalno je izvređao supruga Nataše Bekvalac, Luku Lazukića. Naime, Saša Vidić je za “Alo!” otkrio šta misli o incidentu koji se dogodio pop zvezdi.

LAZUKIĆ SE I DALJE NE POJAVLJUJE: Motor mu ostao ispred Natašine zgrade, njegov prijatelj ga odvezao, a evo šta je ...

Espreso - 15.04.2018

Lazukićev prijatelj je danas došao ispred zgrade i odvezao njegov motor koji je tu bio parkiran Motor Luke Lazukića foto: Vladimir Sporčić Ekipa Kurira je juče probala da sazna više detalja oko prebijanja Nataše Bekvalac , uspela je da uslika motor njenog supruga Luke Lazukića .

Zorica Brunclik POTREŠENA: Nataša, želim ti brz oporavak duše!

Svet - 15.04.2018

Cela estrada solidarno je stala uz Natašu Bekvalac koja je pretrpela nasilje od supruga Luke Lazukića. Folk diva Zorica Brunclik poručila je Nataši da je uz ...

Luka Lazukić posle prebijanja Nataše Bekvalac pušten iz pritvora, evo šta je izjavio kad je napuštao policijsku ...

Svet - 15.04.2018

Suprug pevačice Nataše Bekvalac, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, nešto oko 17 priveden je u policijsku stanicu Savski venac. Pošto je izašao iz stanice, kratko je izjavio: “Nemam od čega da ...

Kristina Bekvalac se oglasila prvi put nakon što je Lazukić pretukao njenu sestru Natašu! (FOTO)

Svet - 15.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić, koji je dobio zabranu prilaska pevačici. Sada se oglasila njena sestra, dizajnerka Kristina Bekvalac, na društvenim mrežama. Ona je podržala svoju sestru, kao i njene brojne prijateljice i koleginice sa estrade.

POKUŠAO DA SE OPERE: Luka Lazukić dao ŠOKANTNU IZJAVU u policiji! (FOTO)

Pink - 15.04.2018

Njegove tvrdnje su iznenadile sve! Luka Lazukić , IT stručnjak, u noći između petka i subote je pretukao svoju suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac , koja je sa povredama na telu otišla u Urgentni centar. On se skrivao skoro celog dana, a onda ga je policija kasno popodne pronašla ...

I ONA JE ZGRANUTA! Dara Bubamara U ŠOKU zbog onoga što se DESILO Nataši Bekvalac: BILO MI JE JAKO TEŠKO! (FOTO)

Pink - 15.04.2018

Nije mogla da poveruje! Javnost je juče bila u šoku kada se pročula vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić . O svim detaljima ovog slučaja možete čitati na portalu Pink.rs , a ono poslednje što smo saznali jeste da je Luka dobio zabranu prilaska Nataši, ...

OGLASILA SE SESTRA LUKE LAZUKIĆA: Da li ove reči znače da je STALA U NATAŠINU ODBRANU? (FOTO)

Pink - 15.04.2018

Mnoge je zbunilo ono što je objavila. Sestra Luke Lazukića, Ana Kalinić, oglasila se nakon vesti da je njen brat pretukao svoju suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac. Autor: Kobra/E-Stock Miloš Rafailović Naime, ona je na Fejsbuku u toku jučerašnjeg dana objavila status koji je ...

One su trpele brutalne batine i odlučile da kažu "NE"!

ALO - 15.04.2018

Domaću javnost potresla je vest da je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja. Nataši su brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku ...

Ovo je Natašina i Lukina poslednja zajednička fotka na Instagramu!

ALO - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote pretukao suprug Luka Lazukić. Pevačicin suprug je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode , a pevačica je sa advokatom podnela prijavu za nasilje u porodici sa ...

NATAŠIN OTAC EMOTIVNO REAGOVAO: Niko od nas sada nije dobro!

Puls - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Dragoljub Bekvalac kaže da su na njegovoj ćerki vidljivi tragovi nasilja i da se trenutno u porodici Bekvalac niko ne oseća ...

Oglasila se sestra Luke Lazukića: Da li je ovaj status posvetila bratu?

Puls - 15.04.2018

Sestra Luke Lazukića, Ana, koja je javnosti poznata i po tome što je svog brata svojevremeno putem društvenih mreža nazvala "patološkim lažovom", a potom sve postove i obrisala, oglasila se nakon skandala kada je njen brat pretukao Natašu Bekvalac.

"PULSONLINE" NA DEDINJU: Lukin prijatelj odvezao motor, Kristina Bekvalac vidno potresena!

Puls - 15.04.2018

Nataša Bekvalac preživela je pakao kada ju je suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote pretukao. Pevačica se odmah javila u Urgentni centar, a u toku jučerašnjeg dana protiv Luke je podnela krivičnu prijavu.

Nataša Bekvalac progovorila o nasilju: "Nije te majka rodila da te drugi biju!"

Puls - 15.04.2018

Srpsku javnost potresla je vest da je pop zvezdu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić. O nasilju je progovorila i sama žrtva nasilja. Nataša Bekvalac je pre izvesnog vremena iznela svoj stav na temu nasilja nad ženama.

Zorica Brunclik potresena zbog Nataše Bekvalac: Želim ti oporavak duše!

Puls - 15.04.2018

Na porodičnu dramu Nataše Bekvalac nije ostala imuna ni folk zvezda Zorica Brunclik. Nju je, kao i mnoge druge Natašine koleginice, zgrozio i potresao fizički napad koji je doživela od svog supruga Luke Lazukića.

UPUTILA SNAŽNU PORUKU: Kristina se oglasila na Instagramu nakon što je Luka Lazukić pretukao Natašu!

Puls - 15.04.2018

Kristina Bekvalac oglasila se na Instagramu nakon što je njenu sestru Natašu pretukao suprug Luka Lazukić. Kristina je sve vreme bila uz Natašu, odmah je došla iz Novog Sada kako bi bila sa sestro u Urgentnom centru.

PRIVEDEN I SASLUŠAN: Luki je zabranjeno OVO zbog prebijanja supruge Nataše!

Puls - 15.04.2018

Pušten da se brani sa slobode! Luka Lazukić juče je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, nakon čega je pevačica završila u Urgentnom centru. Nakon napada na suprugu, Luka je neko vreme bio u bekstvu, potom ga je policija privela. Saslušan je i pušten.

Goga podržala koleginicu: Nadam se da Nataši neće ostati posledice!

Puls - 15.04.2018

Folk pevačica Goga Sekulić u šoku je zbog vesti da je njenu koleginicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić. Radi ženske solidarnosti i kolegijalnosti Sekulićeva je Bekvalčevoj pružila podršku u teškoj situaciji.

OTAC NATAŠE BEKVALAC: "Na njenom telu se vidi NASILJE, nije nam dobro"

Srbija Danas - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. Pogledajte OVDE prve fotografije Nataše Bekvalac po izlasku iz policije.

TO JE BIO OKIDAČ ZA BATINANJE NATAŠE? Pored Lukinih ljubavnih poruka I OVO JE UZROK SVAĐE i tuče

Srbija Danas - 15.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je njen suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote, a okidač za sve navodno je bila njegova prevara, ali i sukob zbog novca. Nasilje nad Natašom se dogodilo u njihovom domu na Dedinju.

Zorica Brunclik uputila Nataši Bekvalac DIRLJIVE reči PODRŠKE (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Luka Lazukić je na suprugu Natašu Bekvalac nasrnuo juče, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke. VARAO JE I TRUDNU! PORUKE SA KALAŠTURAMA: Ljuba Pantović otkriva pravi razlog prebijanja Nataše? Zbog porodičnog nasilja pevačicu su podržale ...

Komšije Bekvalčeve progovorile o PONAŠANJU LUKE LAZUKIĆA pre sukoba! "Ne poznajemo ga kao takvog"

Srbija Danas - 15.04.2018

Luka Lazukić je priveden na saslušanje nakon što je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju. OTAC NATAŠE BEKVALAC: "Na njenom telu se vidi NASILJE, nije nam dobro" Incident se dogodio u pevačicinom stanu koji se nalazi u elitnom delu srpske prestonice.

LUKU LAZUKIĆA ČEKA OVO: Pogledajte koliko košta fizičko nasilje u Srbiji!

Srbija Danas - 15.04.2018

Luku Lazukića (37), koji je juče priveden u policiju na saslušanje zbog napada na suprugu Natašu Bekvalac (37), očekuje, kako prenosi Telegraf, nanogica ili samo uslovna kazna. Cela Rusija priča o ovoj izjavi Vučića o Siriji: Ruski mediji stavili kao udarnu vest izjavu ...

NEMOJTE! Ispred Natašinog stana nakon PREBIJANJA - DRAMA! Lazukić želi nazad samo JEDNU STVAR!

Srbija Danas - 15.04.2018

Novinarska ekipa je juče probala da sazna više detalja oko prebijanja Nataše Bekvalac i uspela je da spazi motor njenog supruga Luke Lazukića. VUČENJE PO STANU I UDARCI U STOMAK? Najnoviji užasni detalji napada Lazukića na Natašu Bekvalac! Nakon što je Luka fiizčki nasrnuo na ...

MRZIM NASILJE! Dara Bubamara, u neverici zbog PREBIJANJA Nataše Bekvalac, podržala koleginicu!

Srbija Danas - 15.04.2018

Javnost je juče bila u šoku kada se pročula vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić. Nakon objave za NATAŠINO PREBIJANJE, Karleuša postavila VIDEO Seke Aleksić - Zašto, Jelena? Mnoge javne ličnosti pružile su podršku Nataši, a među njima i Dara Bubamara, ...

Posle prebijanja Nataše Bekvalac oglasila se Lukina sestra: Nikada nećeš razumeti...

Srbija Danas - 15.04.2018

Sestra Luke Lazukića, Ana, koja je javnosti poznata i po tome što je navodno svog brata svojevremeno putem društvenih mreža nazvala "patološkim lažovom", a potom sve postove i obrisala, oglasila se nakon skandala kada je njen brat pretukao Natašu Bekvalac.

VELIKE MODRICE ISPOD OČIJU! UDARNO! Prve fotografije Nataše Bekvalac iz policije! (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Natašu Bekvalac juče je navodno pretukao njen suprug Luka Lazukić, sa kojim ima ćerku Katju, staru nepuna dva meseca. U međuvremenu, policija je privela Lazukića, koji je dao izjavu povodom incidenta i pušten je iz pritvora.

I ona joj je pružila podršku: Evo ŠTA je Ana Sević poručila Nataši Bekvalac! (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić potresla je celu javnost. Lazukić je na Natašu navodno nasrnuo rano ujutru, juče oko 4 sata, kada je, navodno, pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke.

OGLASILA SE SESTRA NATAŠE BEKVALAC: Veoma POTRESNE reči - "Ne treba da povređuje..." (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Iako se misli da se stvari kao što su nasilje u porodici ne događaju vama ili nekome u vašoj blizini, mnogobrojni slučajevi gde su zapravo javne ličnosti žrtve, govore suprotno tome. Na ovih šest pitanja u vezi sa Sirijom Tramp mora DANAS da odgovori Nasilje nad pevačicom ...

PROKLETSTVO NATAŠE BEKVALAC! Prebio ju je muž, tuga je prati od prvog dečka koji je POGINUO! (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Kao bomba je juče odjeknula vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić. Ono što povezuje Lazukića sa svim Natašinim velikim ljubavima jeste strast koji su svi oni gajili prema motociklima, a i ona prema motociklistima.

SNIMAK NATAŠE I LUKE: Vodili su bebu na pregled, bila je BESNA - a onda, prebijanje! Kako?! (VIDEO)

Srbija Danas - 15.04.2018

U noći između petka i subote, Luka Lazukić pretukao je suprugu Natašu Bekvalac, a celoj strašnoj situaciji prethodila je svađa dok je Lazukić navodno bio pijan. Pogledajte OVDE kakvo prokletstvo prati Natašu Bekvalac.

DA LI JE REALNO? Čekao se Karleušin komentar na PREBIJANJE Nataše Bekvalac, a na Instagramu osvanulo OVO!

Srbija Danas - 15.04.2018

Juče je kao bomba odjeknula vest da je nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. NEMOJTE! Ispred Natašinog stana nakon PREBIJANJA - DRAMA! Lazukić želi nazad samo JEDNU STVAR! Mnoge javne ličnosti iz Srbije podržali su koleginicu i ...

Reakcija oca Luke Lazukića posle PREBIJANJA Nataše: Rekao samo 2 REČI! I one govore MNOGO!

Srbija Danas - 15.04.2018

Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja. LUKU LAZUKIĆA ČEKA OVO: Pogledajte koliko košta fizičko nasilje u Srbiji! Nakon što je svojoj supruzi Nataši Bekvalac naneo telesne povrede, on je na saslušan, a potom pušten.

LUKA ISPREBIJAO NATAŠU! Ovo je poslednja objava Nataše Bekvalac na Instagramu! (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote mučki isprebijao njen suprug Luka Lazukić. DA LI JE REALNO? Čekao se Karleušin komentar na PREBIJANJE Nataše Bekvalac, a na Instagramu osvanulo OVO! Pevačicin suprug je ...

Sve počelo MNOGO PRE BATINA? Natašu je muž pretukao juče ali pre ČAK PET meseci su poslednji put...

Srbija Danas - 15.04.2018

Nataša Bekvalac oporavlja se u krugu porodice u stanu na Dedinju nakon što ju je u noći između petka i subote, oko pola pet, pretukao suprug Luka Lazukić. (VIDEO) PRE PREBIJANJA - Nataša i Luka se SVAĐALI na ulici - poslednji put viđeni OVDE! On je juče kasno popodne pušten da ...

KAJEM SE, SAMO SAM JE GURNUO: Evo šta je ispričao Luka Lazukić u policiji, pošto je prebio Bekvalčevu!

Srbija Danas - 15.04.2018

Luka Lazukić, koji je priveden na saslušanje pošto je fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac, u policiji je dao za mnoge šokantan iskaz. OVO SE VIŠE NEĆE VIDETI NA DERBIJU: Spremaju se DRASTIČNE mere! Šta će reći Delije i Grobari (FOTO) Policija je, podsetimo, u subotu ...

BLIC SAZNAJE Natašu Bekvalac pretukao muž

Blic - 14.04.2018

Kako "Blic" saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac je pretukao suprug Luka Lazukić. Ona se, kako kažu naši izvori bliski pevačici, trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na ...

BLIC SAZNAJE Natašu Bekvalac KRVNIČKI pretukao muž

Blic - 14.04.2018

Kako "Blic" saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić. Ona se, kako kažu naši izvori bliski pevačici, trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ...

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC PRED MUP-OM: Utučena pevačica i dalje ne skida velike crne naočare

Kurir - 14.04.2018

Nataša Bekvalac pojavila se u MUP-u odevena u crno, i sa velikim naočarima, bez kojih tokom čitave drame nije fotografisana u javnosti. Nekadašnji sportista i IT stručnjak, pečavčicin suprug Luka Lazukić uhapšen je tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na Natašu.

(FOTO) STRAVIČNI DETALJI NAPADA NA NATAŠU BEKVALAC: Luka je vikao, udarao pesnicama u ranu od carskog reza pa vukao ...

Kurir - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao je suprug Luka Lazukić . Pevačica se odmah javila u Urgentni centar, a detalji napada šokirali su sve. "Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet.

BLIC SAZNAJE: Skandal! Natašu Bekvalac krvnički pretukao muž!

Blic - 14.04.2018

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić. Ona se trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici.

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Nataša Bekvalac u Urgentnom, noćas je pretukao muž

Kurir - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac noćas je pretukao suprug Luka Lazukić. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ona je primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu, na Dedinju pretukao muž, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji.

OTAC NATAŠE BEKVALAC ZA BLIC "Verujte, ne mogu o tome"

Blic - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić i ona je, kako saznaje "Blic", u Urgentnom centru. Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, jedva je za "Blic" kratko prokomentarisao: - Molim vas, razumite me, ne mogu o tome.

KO JE LUKA LAZUKIĆ KOJI JE PRETUKAO NATAŠU? IT stručnjak je razveden i ima dete, obožava motore i tetovaže

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac prošle godine uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem, koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti. Nekoliko meseci nakon razvoda od Ljube Jovanovića, Nataša se zaljubila u IT stručnjaka i preduzetnika Luku.

NATAŠU PRETUKAO MUŽ Dobili smo oca Luke Lazukića i dao nam je NEČUVENU izjavu

Blic - 14.04.2018

Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju. Ona je jutros završila u Urgentnom centru. Pozvali smo oca Luke Lazukića, Radomira, koji je na naše pitanje da li se čuo sa sinom i kako se osećaju, odgovorio potpuno nečuvenim komentarom: - Za informaciju da je Luka ...

POSLEDNJI ZAJEDNIČKI SNIMAK U JAVNOSTI Nataša i Luka su izveli ćerkicu iz porodilišta i evo šta je tada rekla (VIDEO)

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac 28. februara porodila se i na svet donela ćerkicu Katju iz bračne zajednice sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Nekoliko dana kasnije, Luka je došao džipom po Natašu u privatnu bolnicu, odakle ju je izveo nakon sat vremena.

(KURIR TV) REPORTERI KURIRA PRED VRATIMA NATAŠE BEKVALAC: Otvorila im sestra Kristina, a evo šta je rekla!

Kurir - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac noćas je pretukao suprug Luka Lazukić i povodom nemilog događaja naši reporteri su posetili njen stan. Oni su pozvonili na vrata stana Nataše Bekvalac na Dedinju, posle njenog povratka iz Urgentnog centra. Vrata im je otvorila sestra Kristina Bekvalac.

SAZNAJEMO Policija traga za Lazukićem, Nataša ima MASNICU ispod oka

Blic - 14.04.2018

Policija radi na slučaju prebijanja Nataše Bekvalac od strane supruga Luke Lazukića i kako saznajemo, oboje će pozvati na saslušanje. Oni, takođe, čekaju da Nataša Bekvalac odnese povredni list iz Urgentnog centra kod njih na uvid.

EKSKLUZIVNO Prva fotografija Nataše Bekvalac nakon što je muž NASRNUO NA NJU (VIDEO)

Blic - 14.04.2018

Kako "Blic" saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac jutros je u domu na Dedinju je pretukao suprug Luka Lazukić. Nataša se sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena sestra Kristina. Kako saznajemo, Nataša je rekla da se javlja jer ju je muž pretukao.

IZNENADNA REAKCIJA Sreli smo Kristinu Bekvalac, a evo šta je ona uradila

Blic - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je jutros suprug Luka Lazukić, a ona je nakon toga završila u Urgentnom centru. Kako saznajemo, Nataša se sama prijavila, a zajedno sa njom bila je i sestra Kristina. Detalje skandala, čitajte OVDE .

(FOTO) POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA NATAŠE BEKVALAC: Lazukića nije našla, ali mu je motor ostao ispred zgrade!

Kurir - 14.04.2018

Ekipa Kurira koja je danas probala da sazna više detalja oko prebijanja Nataše Bekvalac, uspela je da uslika motor njenog supruga Luke Lazukića. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ona je primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu, na Dedinju ...

ELITNI DOM NA DEDINJU U ovom stanu je Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac

Blic - 14.04.2018

Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u jutarnjim časovima u stanu na Dedinju, nakon čega je završila u Urgentnom centru. Nataša se sama prijavila i zajedno sa sestrom Kristinom došla u Urgentni centar. Sve detalje tuče i skandala, kao i šta je rekla policajcima, čitajte OVDE ...

KURIR OTKRIVA ŠTA SE JUTROS DOGAĐALO U STANU NATAŠE BEKVALAC: Pevačica pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a ...

Kurir - 14.04.2018

Nataša Bekvalac , koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

Mediji: Pretučena Nataša Bekvalac; Muž priveden, pa pušten

B92 - 14.04.2018

Beogradski mediji prenose da je pevačica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja i da je primljena u Urgentni centar. Kako se navodi, Bekvalčevu je pretukao suprug. Policija i nadležno tužilaštvo se, zasad, nisu oglasili povodom ovog slučaja.

(FOTO) NATAŠA I LUKA POČETKOM APRILA: Tada su poslednji put uslikani zajedno, raspravljali su se na ulici!

Kurir - 14.04.2018

Nataša Bekvalac , koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Iako se činilo da novopečenim roditeljima cvetaju ruže, njih dvoje su početkom aprila imali malu raspravu.

"LUKA JE PIJANA BUDALA, TUKAO ME NOGAMA I RUKAMA" Šta je Nataša Bekvalac rekla policajcima u Urgentnom

Blic - 14.04.2018

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar. Nataša je zajedno sa sestrom Kristinom došla i ispred Urgentnog je na klupici plakala dok je razgovarala sa policijom.

PODRŠKA ZA NATAŠU Marija Šerifović Luki: Ti si obična pi*ketina!

Blic - 14.04.2018

Mnogobrojne kolege oglasile su se i pružile podršku Nataši Bekvalac, koju je jutros pretukao suprug Luka Lazukić u njenom domu na Dedinju. Nataša je odmah stigla u Urgentni centar i to zajedno sa sestrom, Kristinom Bekvalac.

(KURIR PAPARACO) STIGLA PODRŠKA: Natašini roditelji došli u Beograd!

Kurir - 14.04.2018

Po saznanjima Kurira Natašu Bekvalac je u njenom stanu na Dedinju pretukao muž, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji. Sukob je nastao kada je Lazukić došao kući pijan, pa je Nataša pronašla ljubavne poruke u njegovom telefonu, nakon čega joj je on naneo povrede.

(FOTO) NAKON ŠTO JE NANEO NATAŠI POVREDE: Luka Lazukić otišao u stan kod roditelja!

Kurir - 14.04.2018

Luka Lazukić je jutros naneo povrede svojoj supruzi Nataši Bekvalac , sa kojom je nedavno dobio ćerku Katju. On je navodno kući došao u alkoholisanom stanju, pa je svoju suprugu udario pesnicom u glavu i ostavio joj modricu na oku.

UZELA JE TELEFON I VIDELA PORUKE Da li je ovo razlog svađe Nataše i Luke koja je završila BATINAMA

Blic - 14.04.2018

Policija radi na slučaju prebijanja Nataše Bekvalac od strane supruga Luke Lazukića i kako saznajemo, oboje će pozvati na saslušanje. Pevačica je, kako nam je rečeno, odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu.

EKSKLUZIVNO Prve fotografije PRETUČENE Nataše Bekvalac

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac upravo je izašla iz doma na Dedinju u kojem se jutros desio skandal kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. Blic vam donosi prve Natašine ...

Nataša se zaključala u stan na Dedinju, stigli NJENI RODITELJI

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac nakon što je otišla u Urgentni centar zajedno sa Kristinom Bekvalac, zatvorila se u stan na Dedinju u kojem je jutros došlo prvo do svađe, a potom i tuče, kada ju je prebio suprug Luka Lazukić. Pevačicina sestra Kristina Bekvalac nije bila raspoložena da daje ...

KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC KOJA JE PRETRPELA NASILJE: Kakav god je razlog, nema opravdanja!

Kurir - 14.04.2018

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića. On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne.

POLICIJA GA TRAŽI Evo gde je upravo primećen auto Luke Lazukića koji je pretukao Natašu Bekvalac

Blic - 14.04.2018

Kako saznajemo, policija traga za Lukom Lazukićem koji je prebio Natašu Bekvalac u njenom domu na Dedinju. Nataša se sama prijavila u Urgentni centar nakon što je dobila batine i isrpičala stravične detalje policiji. Šta je sve ona rekla, čitajte OVDE .

EKSKLUZIVNO Prve fotografije PRETUČENE Nataše Bekvalac (VIDEO)

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac upravo je izašla iz doma na Dedinju u kojem se jutros desio skandal kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. Blic objavljuje prve Natašine fotografije. Nataša Bekvalac napustila je dom na Dedinju u pratnji prijatelja za koje se pretpostavlja da su joj pratnja ...

I ONA JE BILA ŽRTVA FIZIČKOG NASILJA: Milica Dabović šokirana onim što se desilo Nataši Bekvalac!

Kurir - 14.04.2018

Milica Dabović podržala je Natašu Bekvalac, koja je jutros pretrpela nasilje kada je njen suprug Luka Lazukić nasrnuo na nju. Zaštitno lice Kurirove akcije za borbu protiv nasilja trofejna košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović pruža podršku Nataši Bekvalac.

EKSKLUZIVNO! KURIR SAZNAJE! Uhapšen Luka Lazukić posle napada na suprugu Natašu Bekvalac!

Kurir - 14.04.2018

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju, saznaje Kurir! On je priveden na adresi u Novom Beogradu, gde se nalazi stan njegovih roditelja, a gde je ...

EKSKLUZIVNO Policija privela Luku Lazukića zato što je pretukao Natašu Bekvalac

Blic - 14.04.2018

Luku Lazukića je, kako "Blic" saznaje, policija uhapsila ispred stana njegovog oca Radomira Lazukića. Policija je došla u stan Radomira Lazukića, Lukinog oca gde je zatekla muža Nataše Bekvalac i privela ga je zbog toga što je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu, ...

(FOTO) SEKA STALA UZ NATAŠU BEKVALAC: Budi kao i uvek, jaka!

Kurir - 14.04.2018

Nakon što je pevačicu Natašu Bekvalac rano jutros pretukao suprug Luka Lazukić , mnoge poznate ličnosti su se oglasile i podržale koleginicu. Folk pevačica Svetlana seka Aleksić poslala je podršku Nataši na storiju na Instagramu. "Budi kao i uvek, jaka.

FOTOGRAFIJE ISPRED BOLNICE Evo zašto je Nataša Bekvalac otišla PONOVO u Urgentni centar

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac uputila se ponovo, iz doma na Dedinju gde ju je jutros pretukao Luka Lazukić, u Urgentni centar. Kako saznajemo, Nataša je u Urgentni ponovo došla zbog rendgena, na koji je otišla odmah nakon što su je primili u bolnicu.

"POVRAĆALA JE, IMA TEŽI POTRES MOZGA" Nataši Bekvalac se vratila u Urgentni, opet joj je POZLILO

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac uputila se ponovo, iz doma na Dedinju gde ju je jutros pretukao Luka Lazukić, u Urgentni centar. Kako saznajemo, Nataša je u Urgentni ponovo došla zbog rendgena, na koji je otišla odmah nakon što su je primili u bolnicu.

SRAMNO Nakon što je pretukao Natašu, Luka joj UKRAO auto i pobegao!

Blic - 14.04.2018

Luka Lazukić je, kako Blic saznaje, ukrao automobil kojim je pobegao kod roditelja pre privođenja, a odmah nakon što je prebio Natašu. Ovaj sramni momenat dogodio se u jutarnjim časovima, nakon što je fizički nasrnuo na Natašu.

(KURIR TV) EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE IZ URGENTNOG: Nataša izbliza, pogledajte njeno lice... Crne naočare nije skidala, a ...

Kurir - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac rano jutros pretukao je suprug Luka Lazukić, nakon čega je završila u Urgentnom centru, ali ovog popodneva ponovo se tamo uputila radi dodatnih ispitivanja. Ona je oko 16 sati ponovo stigla u Urgentni centar i evo kako izgleda posle jutrošnjeg nasrtaja.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Nataša Bekvalac traži RAZVOD! (VIDEO)

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je, kako Blic ekskluzivno saznaje, podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote. Kako dalje saznajemo, Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Nataša Bekvalac traži razvod od Luke

Kurir - 14.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac želi da pokrene brakorazvodnu parnicu kako bi što pre okončala dramu sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem , saznaje Kurir. Podsetimo, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg ...

JEZIVI DETALJI NAPADA Lazukić vukao Natašu po stanu i udarao u ranu od carskog reza

Blic - 14.04.2018

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar, a detalji koji su isplivali su užasni. Naime, kako saznajemo, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

EKSKLUZIVNO! LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE, DOBIO ZABRANU PRILASKA NATAŠI: Evo šta je Luka izjavio na ...

Kurir - 14.04.2018

Suprug pevačice Nataše Bekvalac , nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić , pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir . Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac. "Došao sam iz grada i legao da spavm.

Luka se BAHATIO u policiji, njegovo pitanje će vas šokirati, a evo zbog čega NIJE OSTAO U PRITVORU

Blic - 14.04.2018

Luka Lazukić danas je priveden u policiju, a kako saznajemo, pre pola sata je pušten i izašao je na garažni izlaz kako ga niko ne bi video. Naime, Luka je pretukao Natašu, a kako nezvanično saznajemo povrede su okarakterisane kao lakše.

CECA PODRŽALA NATAŠU pa javno poručila: "Monstruozno! Jako mi je žao"

Blic - 14.04.2018

Nakon što je Natašu Bekvalac pretukao Luka Lazukić pevačici su podršku pružile mnoge javne ličnosti, a nije izostala ni Svetlana Ražnatović koja je ovaj postupak okarakterisala kao monstruozan. Ceca je otkrila da joj je jako žao zbog povreda koje je Nataša pretrpela, pa se javno ...

(FOTO) SVETLANA RAŽNATOVIĆ UPUTILA REČI PODRŠKE NATAŠI BEKVAČLAC: Monstruozno! Jako, jako mi je žao...

Kurir - 14.04.2018

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uputila je putem društvene mreže Instagram reči podrške koleginici Nataši Bekvlac . Natašu je u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu pretukao suprug Luka Lazukić . "Monstruozno! Jako, jako mi je žao...

Ove fotografije sa bajkovitog VENČANJA Nataše i Luke su PROCURELE u javnost

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac sudbonosno "da" Luki Lazukiću izgovorila je krajem septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici. Venčanju je prisustvovao samo najbliži krug prijatelja, porodice i kumovi, a iako je želela da sakrije sve detalje, fotografije su ipak ...

ŽELELA JE TREĆU SREĆU Ove fotografije sa bajkovitog VENČANJA Nataše i Luke su PROCURELE u javnost

Blic - 14.04.2018

Nataša Bekvalac sudbonosno "da" Luki Lazukiću izgovorila je krajem septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici. Venčanju je prisustvovao samo najbliži krug prijatelja, porodice i kumovi, a iako je želela da sakrije sve detalje, fotografije su ipak procurele.

ZAŠTO NIJE OBJAVLJIVALA SLIKE SA LUKOM? Ovo je poslednja zajednička fotografija na društvenim mrežama

Blic - 14.04.2018

Iako su u braku od seprembra prošle godine, a ćerkicu Katju dobili su u februaru ove godine, Nataša je retko kada objavljivala fotografije sa suprugom Lukom Lazukićem koji ju je skandalozno pretukao u noći između petka i subote.

(FOTO) KATARINA OSTOJIĆ KAJA UPUTILA BEKVALČEVOJ REČI PODRŠKE: Nale, glavu gore!

Kurir - 14.04.2018

Šokirana vešću kako je Natašu Bekvalac suprug Luka Lazukić pretukao u porodičnom stanu u ranim jutarnjim časovima, Katarina Ostojić Kaja uputila je koleginici reči podrške i poručila joj - glavu gore. "Dokle bre ovo nasilje? Kako ste to vaspitani, indijanciŽ? Nale, glavu gore", ...

SVI NATAŠINI BRAKOVI Od tragedije sa Dačom, prevare, do SKANDALOZNIH BATINA od Luke (VIDEO)

Blic - 14.04.2018

Luka Lazukić, IT stručnjak kome se Nataša Bekvalac u septembru prošle godine zavetovala na večnu ljubav, pevačicin je treći suprug. Njihova ljubavna priča od samog početka pod budnim je okom medija, baš kao i prethodne ljubavi lepe pevačice, čiji emotivni život već skoro dve ...

DOŠLA U POLICIJU Nakon batina i Nataša dala izjavu

Blic - 14.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac oko 22 časa došla je u policiju kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se desio kada je na nju nasrnuo suprug Luka Lazukić. Naime, Nataša se ispred stanice pojavila sa tamnim naočarima za sunce kako bi sakrila povrede i ogrebotinu kod oka.

Natašu Bekvalac pretukao suprug?

Novosti - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je kako prenose mediji suprug Luka Lazukić Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je kako prenose mediji suprug Luka Lazukić. Ona se, kako kažu naši izvori bliski pevačici, trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu.

NATAŠU BEKVALAC MUŽ KRVNIČKI PRETUKAO: Završila na Urgentnom!

Espreso - 14.04.2018

Februara ove godine, Nataša je rodila ćerkicu Katju i odmah nakon rođenja par se preselio na salaš u Čeneju foto: Vladimir Sporčić Kako Blic saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić . Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Natašu Bekvalac pretukao suprug?

Vesti Online - 14.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac se nalazi u Urgentnom centru, kako beogradski mediji javljaju, jer je pretukao suprug Luka Lazukić. Tweet N. Đurović Nataša Bekvalac i Luka Lazukić Pevačica je primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu, na Dedinju ...

Šok na javnoj sceni: NATAŠA BEKVALAC U URGENTNOM CENTRU, pretukao je muž!

Dnevno - 14.04.2018

Nataša je u Urgentni došla u pratnji sestre i sve vreme je plakala, a u povratku kući, danas oko podneva, ispratila ju je policija. Kako "Blic" saznaje , pevačicu Natašu Bekvalac je pretukao suprug Luka Lazukić .

KRAJ JOŠ JEDNOG BRAKA: Nataša Bekvalac podnela krivičnu prijavu protiv Luke i pokrenula postupak za razvod

Novosti - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote Nataša Bekvalac je podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote.

Oglasili se Natašini advokati: Očekujemo da Lazukić bude zadržan 48 sati u zatvoru!

Svet - 14.04.2018

Natašin advokat, Nemanja Vlček iz advokatske kancalarije Aleksić rekao je danas povodom batina koje je njegova klijentkibja dobila od supruga Luke : – Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo ...

Nataša Bekvalac traži RAZVOD, podnela krivičnu prijavu zbog NASILJA!

Svet - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote. Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI NAPADA: Luka Natašu udarao u ranu od carskog reza, PEVAČICA TRAŽI RAZVOD!

Dnevno - 14.04.2018

Nakon početnog šoka zbog vesti da je Natašu Bekvalac pretukao muž i da je zbog toga završila u bolnici, isplivali su i jezivi detalji ovog incidenta. Kako piše Blic, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza .

DA LI JE I NJU TUKAO? Ovo je BIVŠA SUPRUGA Luke Lazukića, imaju i kćerku! (FOTO)

Espreso - 14.04.2018

Nekada su se i družile... Nataša Bekvalac i Luka Lazukić foto: Vladimir Sporčić Skandal oko napada Luke Lazukića na Natašu Bekvalac se ne stišava. Novinarske ekipe prate Natašu u stopu, koja je je ponovo u Urgentnom centru, dok se Luka Lazukić krije.

Seka poslala snažnu poruku pretučenoj Nataši

Vesti Online - 14.04.2018

Vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug potresla je srpsku estradu. Tweet Z. K. Munja Pevačice su najstrašnije osudile Luku Lazukića i pružile podršku Nataši. Među prvima je reagovala Marija Šerifović koja je napisala: "Šmekeri, pa tuku žene! Pi*ketine obične, fuj! Drži se N".

Uhapšen Luka Lazukić posle napada na suprugu Natašu Bekvalac!

Vesti Online - 14.04.2018

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju. Tweet printscreen Luka Lazukić On je priveden na adresi u Novom Beogradu, gde se nalazi stan njegovih ...

Estrada uz Natašu! Marija Šerifović: PI*KETINA PREBILA ŽENU!

Svet - 14.04.2018

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića. On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne.

NATAŠI OPET POZLILO: Morala je da se vrati u URGENTNI, a razlog je PORAŽAVAJUĆI!

Espreso - 14.04.2018

Pevačicu je pretukao muž Nataša je žrtva porodičnog nasilja foto: Print Screen Youtube Nakon što ju je jutros pretukao muž Luka Lazukić , Nataša Bekvalac je ponovo potražila pomoć u urgentnom centru. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

NATAŠA ZATRAŽILA RAZVOD: Pevačica uz krivičnu prijavu protiv Lazukića, pokrenula i brakorazvodnu parnicu!

Informer - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote Kako dalje saznajemo, Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

PESNICAMA JE UDARAO U RANU OD CARSKOG REZA: Ovo su jezivi detalji napada Lazukića na NATAŠU!

Espreso - 14.04.2018

Detaljij napada su blago rečeno užasni Nataša Bekvalac foto: Printscreen Youtube Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić , nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar , a detalji koji su isplivali su užasni.

Nataša i Luka se svađali na ulici kada su poslednji put viđeni zajedno!

ALO - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je Luka Lazukić jutros u pet sati nakon čega je pevačica supruga prijavila policiji i otišla u Urgentni centar. Nataša Bekvalac, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane svog supruga Luke Lazukića, a u Urgentnom su joj konstatantovane povrede oka.

LUKA TUKAO NATAŠU PRED NJIHOVOM DVOMESEČNOM ĆERKOM: Nataša u pratnji policije stigla u Urgentni centar!

Espreso - 14.04.2018

Luka Lazukić nasrnuo je na svoju suprugu u njihovom stanu na Dedinju u pet sati ujutru Luka Lazukić pretukao je svoju suprugu Natašu Bekvalac foto: Dragana Udovičić Luka Lazukić brutalno je pretukao suprugu Natašu Bekvalac pred njihovom ćerkom! Uz Espreso aplikaciju nijedna ...

Nataša Bekvalac u modricama, policija traži njenog muža

Novosti - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je jutros oko 4.30 suprug Luka Lazukić, prenose mediji Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je jutros oko 4.30 suprug Luka Lazukić, prenose mediji. Pevačica je oko 11.15 časova došla u Urgentni centar sa masnicom ispod oka i lekarima ispričala da ...

SAMO PI*KETINE TUKU ŽENE! Pevačice pružile podršku Nataši Bekvalac!

Informer - 14.04.2018

Poznate ličnosti osudile su Luku Lazukića koji je jutros pretukao Natašu Bekvalac! IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić fizički je nasrnuo na suprugu Natašu Bekvalac koja je pre samo mesec i po na svet donela ćerku Katju.

POLICIJA TRAGA ZA LUKOM LAZUKIĆEM: Niko ne zna gde je, otkriven RAZLOG zbog koga je PRETUKAO NATAŠU

Dnevno - 14.04.2018

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačicu Natašu Bekvalac krvnički pretukao suprug Luka Lazukić. ❤ A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT Kako portal Pink.rs piše , ona je povređena oko 4 sata ujutru u stanu u Omladinskoj ulici u ...

NAŠLA MU LJUBAVNE PORUKE U TELEFONU: Šta se još dešavalo u stanu u kome je Luka MUČKI PRETUKAO Natašu Bekvalac (VIDEO)

Espreso - 14.04.2018

Tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu meru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana Luka Lazukić jutros je pretukao Natašu Bekvalac foto: Vladimir Sporčić Nataša Bekvalac , koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga ...

Nataša Bekvalac žrtva porodičnog nasilja, potraga za mužem

Vesti Online - 14.04.2018

Beogradski mediji prenose da je pevačica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja i da je primljena u Urgentni centar. Tweet N. Đurović Nataša Bekvalac i Luka Lazukić Mediji navode da je Bekvalčevu pretukao suprug.

ON JE PIJANA BUDALA, TUKAO ME JE I NOGAMA I RUKAMA: Šta je još Nataša Bekvalac ispričala u policiji?

Espreso - 14.04.2018

Nataša je zajedno sa sestrom Kristinom došla i ispred Urgentnog je na klupici plakala dok je razgovarala s policijom Nataša Bekvalac jutros je doživela pravu porodičnu dramu foto: Dragana Udovičić Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić , nakon čega se ona odmah ...

IT STRUČNJAK KOJI OBOŽAVA TETOVAŽE I MOTORE: Ko je zapravo Luka Lazukić, koji je danas na mrtvo prebio Natašu Bekvalac?

Espreso - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je prošle godine, nakon što se razvela od Ljube Jovanovića, uplovila u vezu s njim foto: Vladimir Sporčić Nataša Bekvalac prošle godine uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem , koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti.

Da li je ovo razlog svađe Nataše i Luke koja se završila batinama?

Vesti Online - 14.04.2018

Policija radi na slučaju prebijanja Nataše Bekvalac od strane supruga Luke Lazukića i oboje će pozvati na saslušanje. Pevačica je odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu. Tweet M. Karović Nataša čitala mužu poruke na telefonu Oni, takođe, čekaju da Nataša Bekvalac ...

NAKON ŠTO JE PRETUKAO NATAŠU! Uhapšen Luka Lazukić!

Svet - 14.04.2018

Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Novom Beogradu posle napada na suprugu Natašu Bekvalac , u njenom stanu na Dedinju, piše “Alo!”. Podsetimo, Nataša i Luka su se posvađali kada je pevačica u njegovom telefonu našla razne ljubavne poruke, posle čega je on fizički ...

PRVI SNIMAK NATAŠE BEKVALAC: Pevačica opet u Urgentnom jer joj je pozlilo (VIDEO)

Novosti - 14.04.2018

Nakon što ju je u subotu ujutru oko 4.30 časova fizički napao njen suprug Luka Lazukić, Nataša Bekvalac je u popodnevnim satima izašla iz svog stana i ponovo otišla u Urgentni centar Nakon što ju je u subotu ujutru oko 4.30 časova fizički napao njen suprug Luka Lazukić, Nataša ...

Muž Nataše Bekvalac uhapšen posle fizičkog napada na pevačicu

Telegraf - 14.04.2018

Lazukić je uhapšen u stanu svog oca na Novom Beogradu Nakon što je jutros fizički napao svoju suprugu , je u stanu svog oca na Novom Beogradu. Luka je posle incidenta sa Natašom napustio njihov zajednički stan na Dedinju i otišao kod svojih roditelja.

Nataša Bekvalac se vratila u Urgentni, opet joj je pozlilo

Vesti Online - 14.04.2018

Nataša Bekvalac uputila se ponovo, iz doma na Dedinju gde ju je jutros pretukao Luka Lazukić, u Urgentni centar. Tweet N. Durović Pozlilo joj Nataša je u Urgentni ponovo došla zbog rendgena, na koji je otišla odmah nakon što su je primili u bolnicu.

I ONA JE BILA ŽRTVA: Ćerka Đorđa Balaševića uputila reči PODRŠKE Nataši!

Espreso - 14.04.2018

objavom na Tviteru istakla je da nasilje nikada ne treba trpeti I ona je osudila nasilje foto: Facebook printscreen Beba Balašević , ćerka Đorđa Balaševića , je pretrpela fizičko i psihičko zlostavljanje od svog partnera. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Nataša Bekvalac PODNELA PRIJAVU PROTIV LUKE LAZUKIĆA I POKRENULA POSTUPAK ZA RAZVOD!

Pink - 14.04.2018

Želi da se ova drama što pre okonča. Nataša Bekvalac je podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote. Autor: Pink.rs Ona će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

HAPŠENJE LUKE LAZUKIĆA: Saslušan zbog fizičkog napada na suprugu Natašu Bekvalac, PA PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE?!

Informer - 14.04.2018

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju 19.45 - Nakon što je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, Luka Lazukić je pušten da se brani sa ...

ISHISTERISALA JE, ODGURNUO SAM JE I SAMA JE PALA: Sramna izjava Luke Lazukića, koji je pušten da se brani SA SLOBODE!

Espreso - 14.04.2018

Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac Luka će se braniti sa slobode foto: Damir Dervišagić Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić , uskoro bivši suprug Nataše Bekvalac , pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

Natašu Bekvalac tukao muž!

Mondo - 14.04.2018

Pevačica je na Urgentom centru zbog povreda koje joj je naneo suprug Luka Lazukić, navode beogradski mediji. Domaći mediji prenose da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, i da je pomoć potražila u beogradskom Urgentnom centru.

Natašu Bekvalac pretukao muž!

Telegraf - 14.04.2018

Natašu je, kako saznaje Telegraf, pretukao njen suprug Luka Lazukić Pevačicu je, kako Telegraf saznaje, pretukao njen suprug Luka Lazukić. Da podsetimo, Nataša i Luka su se venčali u septembru prošle godine, a 28. februara su dobili ćerkicu Katju. Uskoro opširnije...

NATAŠU BEKVALAC BRUTALNO PRETUKAO MUŽ! Napao je mrtav pijan, pevačica završila u Urgentnom centru!

Informer - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić Nataša Lazukic, ex Bekvalac povređena je oko 4 sata u stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu, potvrdio je za Informer izvor blizak pevačici. Pevačica je izjavila da joj se noćas suprug pijan vratio iz grada i legao ...

ŠOK! Natašu Bekvalac PRETUKAO SUPRUG, završila u Urgentnom! (FOTO)

Pink - 14.04.2018

Nakon svađe, došlo je do fizičkog napada! Pevačica Nataša Bekvalac povređena je oko 4 sata ujutru u stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu. Ona je izjavila da joj se noćas suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje.

Natašu Bekvalac pretukao muž, pevačica završila u Urgentnom!

ALO - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je suprug, saznaje "Alo!" Pop pevačicu sinoć je brutalno pretukao Luka Lazukić, posle čega ga je Bekvalčeva prijavila policiji. Nataša Bekvalac trenutno se nalazi u Urgentnom centru, potvrdio je izvor blizak pevačici za "Alo!".

Luka je krvnički pretukao Natašu, a sada se oglasio njen otac!

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac. Pop pevačicu suprug je sinoć pretukao u njihovom stanju na Dedinju, nakon čega ga je ona prijavila policiji. Nataša Bekvalac se nalazi u Urgentnom centru, potvrdio je izvor blizak pevačici za "Alo!".

Otac Nataše Bekvalac progovorio o BRUTALNOM PREBIJANJU ćerke!

Espreso - 14.04.2018

Pevačica je zbrinuta u Urgentnom centru Natašu Bekvalac je brutalno pretukao muž Luka Lazukić foto: Stefan Jokić Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić i ona je, kako saznaje prenose mesiji, u Urgentnom centru . Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Poznatu srpsku pevačicu pretukao suprug?

BKTV - 14.04.2018

Vest koju prenose svi mediji! Natašu Bekvalac, popularnu pevačicu, navodno je pretukao suprug suprug Luka Lazukić i ona je primljena u Urgentni centar, objavio je Blic . Nataša i Luka venčali su se sredinom septembra prošle godine, a 28.

Evo šta je Nataša Bekvalac rekla lekarima u Urgentnom centru nakon što ju je muž fizički napao

Telegraf - 14.04.2018

Kako saznaje Telegraf, jutros oko 4.30 je u stanu na Dedinju došlo do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića, nakon čega je pevačica otišla u Urgentni centar Jutros oko 4.30 časova je, kako saznaje Telegraf, došlo do fizičkog sukoba između i njenog ...

Luka tukao Natašu pred njihovom dvomesečnom ćerkom!

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić brutalno je pretukao suprugu Natašu Bekvalac pred njihovom ćerkom! Kako "Alo!" saznaje Lazukić je krvnički napao Natašu pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom. Hana Ikodinović, Natašina ćerka iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem nije bila u kući u ...

Luka pobegao od policije nakon što je pretukao Natašu!

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić pobegao je od kuće nakon što je pretukao suprugu Natašu Bekvalac. IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić pretukao je jutros u pet sati pop pevačicu Natašu Bekvalac . Luka je Natašu tukao pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom, nakon čega je pobegao iz njihovog ...

Sreli smo Kristinu Bekvalac, evo šta je rekla povodom batina!

ALO - 14.04.2018

Nataša Bekvalac prijavila je supruga Luku Lazukića zboga nasilje u porodici. Luka Lazukić brutalno je pretukao pop pevačicu , nakon čega ga je Nataša prijavila policiji. Ekipa "Alo!" otišla je do Natašinog stana na Dedinju, gde se i dogodio skandal .

Novi detalji: Nataša Bekvalac u masnicama, njen muž pobegao iz stana, policija ga traži

Telegraf - 14.04.2018

Nataša Bekvalac se, kako saznajemo, u Urgentnom centru pojavila sa masnicom ispod oka i ispričala je da ju je muž Luka Lazukić pretukao Posle na Dedinju, je, kako saznajemo, došla u Urgentni centar sa masnicom ispod oka i ispričala da ju je muž pretukao.

Pevačice pružile podršku pretučenoj Nataši Bekvalac!

ALO - 14.04.2018

Poznate ličnosti osudile su Luku Lazukića koji je jutros pretukao Natašu Bekvalac! IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić fizički je nasrnuo na suprugu Natašu Bekvalac koja je pre samo mesec i po na svet donela ćerku Katju.

PINK.RS SAZNAJE: POLICIJA TRAGA ZA LAZUKIĆEM? Luka POBEGAO iz stana nakon što je PRETUKAO Natašu, ona NE ZNA GDE JE ON! ...

Pink - 14.04.2018

Tražili su ga na poznatoj adresi, ali njega nije bilo! Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačicu Natašu Bekvalac krvnički pretukao suprug Luka Lazukić . Kako portal Pink.rs saznaje, ona je povređena oko 4 sata ujutru u stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu.

SESTRA NATAŠE BEKVALAC NIJE HTELA DA ĆUTI: Evo šta je rekla nakon što Natašu BRUTALNO PRETUKAO MUŽ (VIDEO)

Espreso - 14.04.2018

Novinari Kurira su pozvonili na vrata stana Nataše Bekvalac na Dedinju Kristina Bekvalac pruža podršku svojoj sestri Nataši nakon što ju je muž brutalno pretukao foto: Damir Dervišagić Pevačicu Natašu Bekvalac noćas je pretukao suprug Luka Lazukić i povodom nemilog događaja naši ...

U ovom stanu je Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac! (FOTO)

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić pretukao je suprugu Natašu Bekvalac u jutarnjim časovima u stanu na Dedinju! Pevačica je nakon sukoba otišla u Urgentni centar gde su joj konstantovane povrede na licu . Kako "Alo!" saznaje Nataša i Luka su se posvađali kada je pevačica u njegovom telefonu našla ...

Luka udarao Natašu po licu, evo zašto je došlo do sukoba

ALO - 14.04.2018

Nataši Bekvalac konstantovane su povrede na licu u Urgentnom centru! Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac jutros u pet sati nakon čega je napustio stan na Dedinju. Pop pevačica prijavila je supruga policiji, nakon čega je otišla u Urgentni centar gde joj je konstantovana ...

NATAŠIN MUŽ U BEKSTVU? Policija traga za Lukom Lazukićem!

Informer - 14.04.2018

Natašu Bekvalac rano jutros brutalno je pretukao suprug Luka Lazukić Pevačica je oko 11 sati sa povredama glave došla u Urgentni centar, kako je lekarima rekla da je muž tukao obaveštena je i policija. Nataša je policajcima potvdila je došlo do fizičkog obračuna i da je pijani ...

OGLASIO SE I OTAC LUKE LAZUKIĆA: Ono što je rekao je neoprostivo!

Espreso - 14.04.2018

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac posvađali su se u njenom stanu na Dedinju, gde ju je on i pretukao Luka je jutros pretukao Natašu foto: Vladimir Sporčić Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju . Ona je jutros završila u Urgentnom centru .

RASPRAVLJALI SE I NA ULICI: Nataša i Luka poslednji put uslikani početkom aprila (FOTO)

Espreso - 14.04.2018

Iako se činilo da novopečenim roditeljima cvetaju ruže, njih dvoje su početkom aprila imali malu raspravu Nataša i Luka su se početkom aprila posvađali na ulici foto: Printscreen Youtube Nataša Bekvalac , koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko ...

SRAM GA BILO, RODILA MU JE DETE! Mia Borisavljević U ŠOKU, oštro OSUDILA NASILJE koje je doživela Nataša Bekvalac! ...

Pink - 14.04.2018

Pevačica za portal Pink.rs prokomentarisala slučaj koji potresa Srbiju! U javnosti je danas kao bomba odjeknula vest da je pevačica Nataša Bekvalac pretučena od strane svog supruga Luke Lazukića . Kako je portal Pink.rs saznao, policija još uvek nije locirala Lazukića, a ni sama ...

Nakon što ju je muž fizički napao, Nataša Bekvalac se zatvorila u stanu sa sestrom, stigli i njihovi roditelji (FOTO)

Telegraf - 14.04.2018

Nataša Bekvalac ne izlazi iz stana na Dedinju, a sa njom su članovi najbliže porodice Nakon što se oko 11.15 časova pojavila u Urgentnom centru i ispričala da ju je , pevačica se po odlasku iz Urgentnog centra zatvorila u svom stanu sa sestrom Kristinom, a oko 14.30 časova ...

Sestra Nataše Bekvalac OTVORILA VRATA STANA u kom je pevačica PREBIJENA, evo šta je rekla! (FOTO)

Pink - 14.04.2018

Potresena je zbog svega što se dešava! Nataša Bekvalac pretučena je rano jutros od strane svog supruga Luke Lazukića u njihovom stanu. Kako se navodi, on je u alkoholisanom stanju došao iz grada i legao da spava pored nje, a nakon što je ona videla ljubavne poruke u njegovom ...

Seka poslala snažnu poruku pretučenoj Nataši! (FOTO)

ALO - 14.04.2018

Vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug potresla je srpsku estradu. Pevačice su najstrašnije osudile Luku Lazukića i pružile podršku Nataši . Među prvima je reagovala Marija Šerifović koja je napisala: "Šmekeri, pa tuku žene! Pi*ketine obične, fuj! Drži se N".

UHAPŠEN LUKA LAZUKIĆ: Nekadašnji sportista i IT stručnjak iza rešetaka zbog napada na suprugu Natašu Bekvalac!

Informer - 14.04.2018

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju Uskoro ...

Luka ju je pretukao, a ovako je Nataša pričala o njemu pre nekoliko meseci

ALO - 14.04.2018

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac. Mnoge je iznenadila ove vest, pre svega jer se pevačica porodila pre samo mesec i po dana. Nata je takođe pre samo nekoliko meseci pričala o velikoj ljubavi sa Lukom, te je mnoge šokirala vest ...

Razvedeni IT stručnjak koji voli motore i tetovaže: KO JE LUKA LAZUKIĆ, čovek koji je PRETUKAO NATAŠU BEKVALAC?

Dnevno - 14.04.2018

Nataša Bekvalac prošle godine uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem, koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti. Nekoliko meseci nakon razvoda od Ljube Jovanovića, Nataša se zaljubila u IT stručnjaka i preduzetnika Luku.

MARIJA ŠERIFOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dala podršku Nataši, a nasilniku Luki poručila SAMO JEDNO (FOTO)

Dnevno - 14.04.2018

Vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug odjeknula je Srbijom! Mnoge Natine kolege upućuju joj reči podrške, a jedna od prvih reagovala je pevačica Marija Šerifović. Marija Šerifović poznata je kao osoba bez dlake na jeziku , a tako je i odreagovala na sramnu scenu nasilja ...

Prvi snimak Nataše Bekvalac nakon svađe sa suprugom!

ALO - 14.04.2018

Ekipa "Alo!" uvatila je Natašu Bekvalac nakon što ju je suprug Luka Lazukić pretukao. Pop zvezda pretrpela je nasilje od strane supruga Luke Lazukića jutros oko pet sati. Nataša je supruga prijavilia policiji, a zatim otišla u Urgentni centar gde su joj konstantovane povrede ...

Evo gde je primećen auto Luke Lazukića!

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić jutros je pretukao suprugu Nataša Bekvalac, sa kojom je krajem februara dobio ćerku Katju. Luka je u alkoholisanom stanju došao u pevačicin stan na Dedinju, nakon čega je usledila svađa tokom koje je Lazukić udario Natašu i naneo joj povredu ispod oka.

Nataša Bekvalac u Urgentni došla sa povredom glave, pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu

Novosti - 14.04.2018

Prebijena pevačica Nataša Bekvalac noćas je došla u Urgentni centar zbog povrede glave, koju joj je naneo suprug Luka Lazukić Prebijena pevačica Nataša Bekvalac noćas je došla u Urgentni centar zbog povrede glave, koju joj je naneo suprug Luka Lazukić.

Uhapšen Luka Lazukić!

ALO - 14.04.2018

Luka Lazukić uhapšen je u stanu kod oca u Novom Beograda. IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Novom Beogradu posle napada na suprugu Natašu Bekvalac , u njenom stanu na Dedinju, saznaje "Alo!".

BEKVALČEVU PRETUKAO MUŽ LUKA! Ćazim Osmani ZGROŽEN: Moram da pomognem Nataši! (FOTO)

Pink - 14.04.2018

Biznismen se oglasio ekskluzivno za portal Pink.rs i osudio nasilje koje je preživela pevačica! U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Nataša Bekvalac , nakon kraće svađe, pretučena od strane svog supruga, Luke Lazukića , zbog čega je završila u Urgentnom centru ...

UHAPŠEN LUKA LAZUKIĆ! Nakon intenzivne potrage, policija PRIVELA MUŽA NATAŠE BEKVALAC!

Pink - 14.04.2018

Lazukić je tokom noći pretukao pevačicu Natašu Bekvalac u stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu. Kako se navodi, Luka Lazukić uhapšen je u stanu kod oca na Novom Beogradu. On je priveden tokom popodneva na Novom Beogradu posle napada na suprugu Natašu Bekvalac , u njenom stanu na ...

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRETUČENE NATAŠE BEKVALAC: Pogledajte njeno lice izbliza (FOTO)

Espreso - 14.04.2018

Ona je nešto pre 16 časova snimljena kako izlazi iz svog stana u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u pratnji sestre Kristine Nataša Bekvalac nakon što je pretučena foto: Vladimir Sporčić Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je noćas suprug Luka Lazukić , nakon čega je jutros ...

POGLEDAJTE: PRVE FOTOGRAFIJE NATAŠE BEKVALAC nakon što je PREBIO suprug! (FOTO)

Pink - 14.04.2018

Ima vidljive povrede! Pevačica Nataša Bekvalac preživela je nasilje u porodici, kada je rano jutros, u njenom stanu u Omladinskoj ulici u Beogradu, nakon kraće svađe, pretukao suprug Luka Lazukić . Ona se sa povredama uputila u Urgentni centar, dok Lazukić nije mogao da bude ...

Prvi snimak Nataše Bekvalac nakon što ju je fizički napao muž (VIDEO) (FOTO)

Telegraf - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je po drugi put došla u Urgentni centar jer se nije osećala dobro Nakon što ju je u subotu ujutru oko 4.30 časova fizički napao njen suprug Luka Lazukić, je u popodnevnim satima izašla iz svog stana i ponovo otišla u Urgentni centar.

KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC I BESNO PORUČILE LUKI LAZUKIĆU: Ti si obična pi*ketina (FOTO)

Espreso - 14.04.2018

Natašu je Luka udarao po licu, te je sa povredom oka došla u Urgentni centar Natašu Bekvalac su podržale koleginice foto: Dragana Udovičić Nataša Bekvalac je jutros rano brutalno pretučena od strane svog muža, Luke Lazukića , u svom stanu na Dedinju .

Luka Lazukić UHAPŠEN nakon BRUTALNOG NAPADA na Natašu Bekvalac!

Espreso - 14.04.2018

On je nađen na adresi na Novom Beogradu Luka je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac foto: Vladimir Sporčić Nekadašnji sportista i IT stručnjak, Luka Lazukić , uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu ...

Policija PRIVELA LUKU LAZUKIĆA, Nataša Bekvalac OPET U URGENTNOM, "ima teži potres mozga"

Dnevno - 14.04.2018

Luku Lazukića je, kako "Blic" saznaje, policija uhapsila ispred stana njegovog oca Radomira Lazukića. Policija je došla u stan Radomira Lazukića, Lukinog oca gde je zatekla muža Nataše Bekvalac i privela ga je zbog toga što je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu, ...

Nataša Bekvalac se vratila u Urgentni!

ALO - 14.04.2018

Nataša Bekvalac ponovo je otišla u Urgentni centar. Kako saznaje "Alo!" Nataša je u Urgentni centar ponovo otišla kako bi obavila detaljnije preglede. Ekipa "Alo!" snimila je Natašu prilikom izlaska iz stana na Dedinju, kada se po drugi put uputila u Urgentni.

STRAŠNO! Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić!

Svet - 14.04.2018

Pop zvezdu Natašu Bekvalac noćas je u njenom stanu na Dedinju pretukao suprug Luka Lazukić. Nataša je danas bila u Urgentnom centru u Beogradu kako bi joj bile konstatovane povrede. Nataša Bekvalac se porodila pre samo mesec i po ...

UHAPŠEN LUKA LAZUKIĆ: Muž Nataše Bekvalac očajan

Novosti - 14.04.2018

Nakon što je jutros fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac, Luka Lazukić uhapšen je u stanu svog oca na Novom Beogradu Nakon što je jutros fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac, Luka Lazukić uhapšen je u stanu svog oca na Novom Beogradu.

Nataši Bekvalac u Urgentnom centru konstatovane povrede glave!

Svet - 14.04.2018

Pop zvezda Nataši Bekvalac danas je u dva navrata posetila Urgentni centar i konstatovane su joj povrede glave i potres mozga. Ona je u pratnji svojih advokata i inspektora danas išla na preglede. Kako smo saznali, Nataša je odlučna da prijavi nasilje.

Razvod zbog napada!

Mondo - 14.04.2018

Nataša Bekvalac navodno se treći put razvodi, ovoga puta zbog fizičkog nasrtaja! Domaći mediji prenose da će pevačica Nataša Bekvalac zatražiti razvod od supruga Luke Lazukića , koji je na nju fizički nasrnuo u subotu ujutru.

Razvodi se Nataša Bekvalac!

ALO - 14.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac ne želi više da trpi fizičko maltretitranje. Odlučila je da stavi tačku na brak sa Lukom Lazukićem, saznaje "Alo!". Nataša Bekvalac, kako "Alo!" saznaje u ponedeljak podnosi zahtev za razvod braka.

ŽELI ŠTO PRE DA OKONČA DRAMU: Nataša Bekvalac pokreće zahtev za RAZVOD!

Espreso - 14.04.2018

Pevačica će tražiti starateljstvo nad zajedničkim detetom Nataša je pretučena foto: Dragana Udovičić Nataša Bekvalac će nakon nemilog događaja pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom, koji ju je brutalno pretukao .

Lazukić ne ostaje u pritvoru, a evo i zašto!

ALO - 14.04.2018

Nakon što je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, Luka Lazukić je pušten da se brani sa slobode. Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Luka Lazukić je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Monstruozno! Ceca javno osudila fizički napad na Natašu Bekvalac!

Telegraf - 14.04.2018

Folk zvezda oglasila se na Instagramu Ceca Ražnatović podržala je Natašu Bekvalac i osudila svaki vid nasilja nad ženama. Folk zvezda se oglasila na Instagramu i navela da je u pitanju monstruozan čin. Podsetimo, napad na Natašu osudile su i druge njene koleginice, poput Marije ...

Luka pušten da se brani sa slobode, dobio zabranu prilaska Nataši: Evo šta je muž Bekvalčeve izjavio na saslušanju

Telegraf - 14.04.2018

Luka Lazukić priveden je zbog sumnje da je pretukao Natašu Bekvalac Luka Lazukić danas je, 14. aprila, priveden zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. On je u međuvremenu izašao iz policijske stanice u Savskoj ulici, pušten je da se brani sa slobode, a navodno ...

Šta je Luka Lazukić rekao na saslušanju

Mondo - 14.04.2018

Suprug Nataše Bekvalac dobio zabranu prilaska, evo šta je rekao istražnim organima. Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, uhapšen je u 33. bloku na Novom Beogradu nakon napada na suprugu, ranije su preneli domaći mediji.

Ćerka Đorđa Balaševića uputila poruku podrške Nataši Bekvalac!

ALO - 14.04.2018

Beba Balašević, objavila je poruku podrške svim ženama koje trpe nasilje u porodici. Beba Balašević je pretrpela fizičko i psihičko zlostavljanje od svog partnera. Njena veza je u početku bila jedna od onih lepih, kao i sve druge.

MONSTRUOZNO! Ceca OŠTRO OSUDILA napad na Natašu Bekvalac, a evo koje još koleginice su joj pružile podršku! (FOTO)

Pink - 14.04.2018

Sa svih strana stižu poruke za pevačicu. Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je prethodne noći suprug Luka Lazukić, zbog čega je ona odmah potražila lekarsku pomoć, a muža prijavila policiji i podnela zahtev razvod braka.

Sve nesrećne ljubavi Nataše Bekvalac

ALO - 14.04.2018

Još jedan ljubavni krah. Nataša Bekvalac je na početku karijere bila u vezi sa biznismenom Miodragom Kostićem. Nakon njega desila joj se ljubav sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Pop zvezda se udala za Daču u julu 2006. godine, a u braku su dobili ćerku Hanu.

LUKA LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE: Saslušan zbog fizičkog napada na suprugu Natašu Bekvalac

Novosti - 14.04.2018

Nakon što je jutros fizički napao svoju suprugu Natašu Bekvalac, Luka Lazukić uhapšen je u stanu svog oca na Novom Beogradu Nakon što je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, Luka Lazukić je pušten da se brani sa slobode.

MONSTRUOZNO, JAKO JAKO MI JE ŽAO: Nataši stigla podrška i od CECE! (FOTO)

Espreso - 14.04.2018

Ceca je otkrila da joj je jako žao zbog povreda koje je Nataša pretrpela Ceca je pružila podršku Nataši foto: Aleksandar Jovanović Cile Nataša Bekvalac žrtva je porodičnog nasilja , a nakon stravičnog događaja podršku su joj pružile brojne poznate ličnosti .

Ovako je Nataša izgledala po dolasku u stanicu

ALO - 14.04.2018

Pop pevačica Nataša Bekvalac dala je izjavu u policijskoj stanici povodom porodičnog nasilja u kojem je bila žrtva. Naime, popularnu pop zvezdu pretukao je suprug Luka Lazukić posle svađe koja je usledila kada je Nataša uočila njegovo "sumnjivo dopisivanje" sa osobom ženskog ...

Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati: Oglasili se Natašini advokati posle hapšenja Luke Lazukića

Telegraf - 14.04.2018

- Mogu da vam kažem da je Luka Lazukić uhapšen - rekli su iz advokatske kancelarije Aleksić. , 14. aprila, zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac. U međuvremenu, oglasili su se iz advokatske kancelarije Aleksić, koji zastupaju pevačicu, koji su izjavili sledeće.

Ceca pružila podršku pretučenoj Nataši!

ALO - 14.04.2018

Svetlana Ceca Ražnatović uputila je putem društvene mreže podršku koleginici Nataši Bekvlac koju je suprug pretukao. Natašu je u ranim jutarnjim časovima u stanu na Dedinju pretukao suprug Luka Lazukić nakon svađe. - Monstruozno! Jako, jako mi je žao...

Nataša Bekvalac podnela krivičnu prijavu protiv supruga Luke, traži razvod

Telegraf - 14.04.2018

Pevačica želi da okonča dramu sa suprugom Lukom Lazukićem, koji je uhapšen zbog sumnje da ju je pretukao pokrenula je krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića, koji se sumnjiči da ju je pretukao, piše "Blic".

UŽASNI DETALjI: Luka vukao Natašu Bekvalac po stanu i udarao u ranu od carskog reza?

Novosti - 14.04.2018

U javnosti su se pojavili novi, skandalozni detalji nasilja nad Natašom Bekvalac, koju je noćas krvnički pretukao suprug Luka Lazukić. U javnosti su se pojavili novi, skandalozni detalji nasilja nad Natašom Bekvalac, koju je noćas krvnički pretukao suprug Luka Lazukić.

TAKO JOJ I TREBA, BOLJE NIJE ZASLUŽILA, VREME JOJ JE DA OSETI BATINE: Ljudi, ko vam drma kavez? Hrabri ste samo preko ...

Espreso - 14.04.2018

U kakve smo se to životinje pretvorili? foto: Printscreen Youtube Ko joj jebe mater, dobila je šta je zaslužila. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto! Za bolje i nije. Poznavajući je, ovo je malo batina koliko je trebalo da popije.

ŠOKANTNO: Nataša Bekvalac u Urgentnom centru nakon što ju je prebio suprug Luka!

Puls - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac je pretukao suprug Luka Lazukić. Ona se, kako kažu izvori bliski pevačici, trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici.

EKSKLUZIVNO! Razvodi se Nataša Bekvalac, a ovo su njeni zahtevi!

Puls - 14.04.2018

Nataša Bekvalac je, kako Blic ekskluzivno saznaje, podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića koji ju je pretukao u noći između petka i subote. Kako dalje saznajemo, Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

Strašni detalji napada na pop zvezdu: Luka udarao Natašu u ranu od carskog reza!

Puls - 14.04.2018

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar, a detalji koji su isplivali su užasni. Naime, kako saznajemo, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

(FOTO) Uhapšen Luka Lazukić posle napada na suprugu: Fotografije Nataše Bekvalac iz Urgentnog centra!

Srbija24 - 14.04.2018

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju. On je priveden na adresi u Novom Beogradu, gde se nalazi stan njegovih roditelja, a gde je otišao posle ...

"RAZUMITE ME": Oglasio se otac Nataše Bekvalac povodom nasilja nad njegovom ćerkom!

Puls - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić i ona je, kako saznaje u Urgentnom centru. Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, jedva je kratko prokomentarisao: - Molim vas, razumite me, ne mogu o tome. Zaista ništa ne mogu da kažem, hvala vam - rekao je ...

ON JE PIJANA BUDALA, TUKAO ME JE I NOGAMA I RUKAMA: Izjava Nataše Bekvalac, zahteva razvod pod hitno!

Srbija24 - 14.04.2018

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar. Nataša je zajedno sa sestrom Kristinom došla i ispred Urgentnog je na klupici plakala dok je razgovarala sa policijom.

LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE, DOBIO ZABRANU PRILASKA NATAŠI: Evo šta je izjavio na saslušanju!

Srbija24 - 14.04.2018

Suprug pevačice Nataše Bekvalac, nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir. Lazukić je dobio i zabranu prilaska Nataši Bekvalac. „Došao sam iz grada i legao da spavm.

Natašu Bekvalac pretukao muž!

Srbija24 - 14.04.2018

Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić. Ona se trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici.

DA ČOVEK NE POVERUJE: Evo šta je rekao Lukin otac nakon što je njegov sin pretukao Natašu Bekvalac!

Puls - 14.04.2018

Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju. Ona je jutros završila u Urgentnom centru. Stupili smo u kontakt sa Lukinim ocem Radomirom, koji je iznenadio javnost svojom izjavom: - Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina.

NE MOGU DA GA NAĐU: Luka pobegao od policije nakon što je pretukao Natašu!

Srbija24 - 14.04.2018

Luka Lazukić pobegao je od kuće nakon što je pretukao suprugu Natašu Bekvalac. IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić pretukao je jutros u pet sati pop pevačicu Natašu Bekvalac. Luka je Natašu tukao pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom, nakon čega je pobegao iz njihovog ...

EKIPA "PULSONLINE" PRED DOMOM KRISTINE BEKVALAC: Evo kako je reagovala!

Puls - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je jutros suprug Luka Lazukić, a ona je nakon toga završila u Urgentnom centru. Kako saznajemo, Nataša se sama prijavila, a zajedno sa njom bila je i sestra Kristina. Ekipa "Pulsonline" do Natašinog stana na Dedinju, gde se i dogodio skandal.

Luka Lazukić PRIVEDEN zbog prebijanja Nataše Bekvalac: Evo kako se ponašao u policiji i ZAŠTO nije zadržan

Puls - 14.04.2018

Luka Lazukić danas je priveden u policiju, a kako saznajemo, on je pušten i izašao je na garažni izlaz kako ga niko ne bi video. Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo je povrede Nataše Bekvalac kvalifikovalo kao lakše i nije zatražilo zadržavanje Luke Lazukića.

KOLEGINICE PODRŽALE NATAŠU BEKVALAC: Kakav god je razlog, nema opravdanja!

Srbija24 - 14.04.2018

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića. On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne.

"PULSONLINE" SAZNAJE: Luka Lazukić priveden!

Puls - 14.04.2018

Luku Lazukića je, kako "Pulsonline" saznaje, policija uhapsila ispred stana njegovog oca Radomira Lazukića. Policija je došla u stan Radomira Lazukića, Lukinog oca gde je zatekla muža Nataše Bekvalac i privela ga je zbog toga što je u noći između petka i subote pretukao svoju ...

Nataša saslušana u policiji nakon Luke: Otkrivamo šta je rekla inspektorima! VIDEO

Puls - 14.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac oko 22 časa došla je u policiju kako bi dala izjavu povodom incidenhta koji se desio kada je na nju nasrnuo suprug Luka Lazukić. Naime, Nataša se ispred stanice pojavila sa tamnim naočarima za sunce kako bi sakrila povrede i ogrebotinu kod oka.

OVO VIŠE NIJE KUĆA LJUBAVI: Ovde su živeli Nataša i Luka! (FOTO)

Puls - 14.04.2018

Nataša Bekvalac udala se za Luku Lazukuća 25. septembra prošle godine, a sinoć je preživela dramu, koja bi mogla da ih košta kraha bračne zajednice. Natašu je pretukao Luka, te je završila u Urgentnom centru. Neki od medija prenosi da se incident desio u njihovom zajedničkom ...

"TI SI OBIČNA PI**A": Koliginice stale na Natašinu stranu i iskalile svoj bes prema Luki na Instagramu! ...

Puls - 14.04.2018

Napad Luke Lazukića na Natašu Bekvalac potresao je od ranog jutra javnost. Natašu je Luka udarao po licu, te je sa povredom oka došla u Urgentni centar. Doktor koji ju je pregledao bio je šokiran onim što je zatekao, te je slučaj odmah prijavljen policiji.

NOVI DETALJI: Luka u bekstvu od policije, a evo kakvu izjavu je dala Nataša!

Puls - 14.04.2018

Luka Lazukić pobegao je od kuće nakon što je pretukao suprugu Natašu Bekvalac. IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić pretukao je jutros u pet sati pop pevačicu Natašu Bekvalac. Luka je Natašu tukao pred njihovom dvomesečnom ćerkom Katjom, nakon čega je pobegao iz njihovog ...

EKSKLUZIVNO: Ovako Nataša Bekvalac izgleda nakon brutalnog napada supruga Luke! (VIDEO)

Puls - 14.04.2018

Tokom jutarnjih časova desio se skndal o kome će se pričati narednih dana. Luka Lazukić prebio je svoju suprugu Natašu Bekvalac i sada je u bekstvu. Nataša je za to vreme dala izjavu i bila u Urgentnom centru, a naša ekipa je srela pevačicu ispred njenog doma, a kako smo mogli ...

Ćazim se oglasio povom prebijanja pevačice: Pomoći ću Nataši!

Puls - 14.04.2018

Pop zvezda Nataša Bekvalac danas je pretrpela nasilje od svoh supruga Luke Lazukića, a ova vest pogodila je i biznismena Ćazima Osmanija, koj je navodno bio s njom u romansi svojevremeno. - Neshvatljivo mi je da neko može da udari majku svog deteta, pogotovo Natašu Bekvalac, ...

PRIČA SE DA SE DRUŽILA SA NATAŠOM: Ovako izgleda bivša žena Luke Lazukića! (FOTO)

Puls - 14.04.2018

Skandal oko napada Luke Lazukića na Natašu Bekvalac se ne stišava. Novinarske ekipe prate Natašu u stopu, koja je je ponovo u Urgentnom centru, dok se Luka Lazukić krije. Niko nije ni pretpostavio da će ova ljubavna idila koja je krunisana brakom prošle godine, doći do brutalnog ...

STRAŠNO: Natašu Bekvalac pretukao suprug - pevačica u Urgentnom centru

Srbija Danas - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac krvnički je pretukao suprug Luka Lazukić, piše "Blic". Ona se trenutno nalazi u Urgentnom centru u Beogradu. Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici.

U STANU BILO I TREĆE LICE!? Evo ko je bio prisutan dok je Luka tukao Natašu

Srbija Danas - 14.04.2018

Nataša Bekvalac, koja se porodila pre samo mesec i po dana, noćas je pretrpela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

PROGOVORIO OTAC NATAŠE BEKVALAC: Pevačicu pretukao suprug, roditelj jedva izgovorio komentar

Srbija Danas - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić i ona je, prema pisanu "Blica", u Urgentnom centru. Otac Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac, jedva je kratko prokomentarisao: - Molim vas, razumite me, ne mogu o tome.

Evo šta se desilo nakon što je Natašu muž fizički napao

Srbija Danas - 14.04.2018

Jutros oko 4.30 časova je, kako saznaje Telegraf, došlo do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju, a pevačica je oko 11.15 časova došla u Urgentni centar i lekarima je rekla da ju je udario muž.

UDARNO! NATAŠU PRETUKAO MUŽ! Oglasio se otac Luke Lazukića i šokirao sve

Srbija Danas - 14.04.2018

Luka Lazukić navodno je pretukao Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju piše Blic. Ona je jutros završila u Urgentnom centru. POSLEDNJA VEST! Amerika je noćas krenula u vojni napad na Siriju, zajedno sa Francuskom i Velikom Britanijom, po naređenju Donalda Trampa, kada je ispaljeno ...

NAJNOVIJE! Nataša ima masnicu ispod oka! Policija traga za Lazukićem

Srbija Danas - 14.04.2018

Policija radi na slučaju prebijanja Nataše Bekvalac od strane supruga Luke Lazukića i kako saznaje Blic, i oboje će pozvati na saslušanje. Oni, takođe, čekaju da Nataša Bekvalac odnese povredni list iz Urgentnog centra kod njih na uvid.

MUŽ PRETUKAO NATAŠU BEKVALAC - "Sedela UPLAKANA ispred Urgentnog sa sestrom i dva policajca"

Srbija Danas - 14.04.2018

Pevačicu Natašu Bekvalac jutros je u domu na Dedinju je pretukao suprug Luka Lazukić. Nataša se, prenose mediji, sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena sestra Kristina. Kako saznajemo, Nataša je rekla da se javlja jer ju je muž pretukao.

ISTO KAO PREBIJENA NATAŠA! Ovo je BIVŠA SUPRUGA Luke Lazukića, imaju i kćerku! (FOTO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Skandal oko napada Luke Lazukića na Natašu Bekvalac se ne stišava. Novinarske ekipe prate Natašu u stopu, koja je je ponovo u Urgentnom centru, dok se Luka Lazukić krije. IZJAVA ADVOKATA! Evo koliko će Luka biti ZADRŽAN U PRITVORU zbog PREBIJANJA supruge Nataše! Niko nije ni ...

I ONA JE BILA ŽRTVA! Mia Borisavljević oštro osudila Lazukića - SRAM GA BILO, dete mu je rodila

Srbija Danas - 14.04.2018

U javnosti je danas kao bomba odjeknula vest da je pevačica Nataša Bekvalac pretučena od strane svog supruga Luke Lazukića. Policija još uvek nije locirala Lazukića, a ni sama pevačica ne zna gde se on nalazi. (VIDEO) PRE PREBIJANJA - Nataša i Luka se SVAĐALI na ulici - ...

U OVOM TRENUTKU: Evo gde se SADA nalazi PRETUČENA Nataša! Došli i njeni roditelji, POTRESNO!

Srbija Danas - 14.04.2018

Nakon što se Nataša Bekvalac oko 11.15 časova pojavila u Urgentnom centru i ispričala da ju je muž Luka Lazukić pretukao, pevačica se po odlasku iz Urgentnog centra zatvorila u svom stanu sa sestrom Kristinom, a oko 14.30 časova stigli su i njihovi roditelji Dragoljub i Mira.

NJENA DOBROTA JE BOŽANSKA! Seka Aleksić učinila divnu stvar za PREBIJENU Natašu Bekvalac!

Srbija Danas - 14.04.2018

Vest da je Natašu Bekvalac pretukao suprug potresla je srpsku estradu. Pevačice su najstrašnije osudile Luku Lazukića i pružile podršku Nataši. Među prvima je reagovala Marija Šerifović koja je napisala: "Šmekeri, pa tuku žene! Pi*ketine obične, fuj! Drži se N".

LAZUKIĆA PRONAŠLA POLICIJA! Muž Nataše Bekvalac PRIVEDEN? Evo GDE JE BIO!

Srbija Danas - 14.04.2018

Kako piše "Kurir" nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju. On je priveden na adresi u Novom Beogradu, gde se nalazi stan njegovih roditelja, a gde ...

Evo gde se nalazi Luka Lazukić sada, posle prebijanja Nataše Bekvalac!

Srbija Danas - 14.04.2018

Luka Lazukić je jutros, kako prenose mediji, naneo povrede svojoj supruzi Nataši Bekvalac, sa kojom je nedavno dobio ćerku Katju, i sada isplivavaju novi detalji vezano za teški incident. STRAŠNO: Natašu Bekvalac pretukao suprug - pevačica u Urgentnom centru On je navodno kući ...

OGLASIO SE NATAŠIN BIVŠI: U šoku zbog toga što je pevačica pretučena, PORUČIO SAMO JEDNO!

Srbija Danas - 14.04.2018

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Nataša Bekvalac, nakon kraće svađe, pretučena od strane svog supruga, Luke Lazukića, zbog čega je završila u Urgentnom centru sa povredama. PRVI SNIMAK: Evo KAKO izgleda Nataša Bekvalac nakon PREBIJANJA! Po rukama ima...

PRVI SNIMAK: Evo KAKO izgleda Nataša Bekvalac nakon PREBIJANJA! Po rukama ima... STRAŠNO! (VIDEO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Nataša Bekvalac upravo je izašla iz doma na Dedinju u kojem se jutros desio skandal kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao. UDARNO! NATAŠU PRETUKAO MUŽ! Oglasio se otac Luke Lazukića i šokirao sve Nataša Bekvalac napustila je dom na Dedinju u pratnji prijatelja za koje se ...

I ONA JE BILA ŽRTVA NASILJA! Milica Dabović poslala poruku Nataši: Ništa joj ne treba

Srbija Danas - 14.04.2018

Milica Dabović podržala je Natašu Bekvalac, koja je jutros navodno pretrpela nasilje kada je njen suprug Luka Lazukić nasrnuo na nju. Trofejna košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović pruža podršku Nataši Bekvalac.

IZJAVA ADVOKATA! Evo koliko će Luka biti ZADRŽAN U PRITVORU zbog PREBIJANJA supruge Nataše!

Srbija Danas - 14.04.2018

Luku Lazukića je policija uhapsila ispred stana njegovog oca Radomira Lazukića. NJENA DOBROTA JE BOŽANSKA! Seka Aleksić učinila divnu stvar za PREBIJENU Natašu Bekvalac! Policija je došla u stan Radomira Lazukića, Lukinog oca gde je zatekla muža Nataše Bekvalac i privela ga je ...

SKANDAL, PROCURILI NOVI DETALJI: Luka nije SAMO PRETUKAO Natašu, već joj je URADIO i OVO!

Srbija Danas - 14.04.2018

Luka Lazukić je, kako Blic saznaje, ukrao automobil kojim je pobegao kod roditelja pre privođenja, a odmah nakon što je prebio Natašu. LAZUKIĆA PRONAŠLA POLICIJA! Muž Nataše Bekvalac PRIVEDEN? Evo GDE JE BIO! Ovaj sramni momenat dogodio se u jutarnjim časovima, nakon što je ...

NE GUBI VREME: Odmah posle Lukinog batinjanja, Bekvalčeva pokreće brakorazvodnu parnicu!

Srbija Danas - 14.04.2018

Celodnevnoj drami koja se dešava pošto je, kako navode mediji, Luka Lazukić prebio svoju suprugu Natašu Bekvalac sa kojom je nedavno dobio ćerkicu Katju, ne samo da se ne nazire kraj već će, izgleda, cela priča vrlo brzo biti nastavljena i sudskim putem.

VUČENJE PO STANU I UDARCI U STOMAK? Najnoviji užasni detalji napada Lazukića na Natašu Bekvalac!

Srbija Danas - 14.04.2018

Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar, a detalji koji su isplivali su užasni. Naime, kako saznaje Blic, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana navodno udarao u ranu koja joj je ostala od ...

JAKA PORUKA! Posle užasne drame Nate Bekvalac, oglasila se Ceca koja je zgrožena Lukinim činom

Srbija Danas - 14.04.2018

Nakon što je Natašu Bekvalac pretukao Luka Lazukić pevačici su podršku pružile mnoge javne ličnosti, a nije izostala ni Svetlana Ražnatović koja je ovaj postupak okarakterisala kao monstruozan. Ceca je otkrila da joj je jako žao zbog povreda koje je Nataša pretrpela, pa se javno ...

NOVI DETALJI! Lazukić MRTAV PIJAN tukao Bekvalčevu? "On je pijana budala, šamarao me je"

Srbija Danas - 14.04.2018

Natašu Bekvalac sinoć je pretukao suprug Luka Lazukić. PROGOVORIO OTAC NATAŠE BEKVALAC: Pevačicu pretukao suprug, roditelj jedva izgovorio komentar Izvori bliski pevačici navode da se njen suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje.

OVO JE LUKA LAZUKIĆ KOJI JE NAVODNO PRETUKAO NATAŠU! Razveden, ima dete, biznismen... (FOTO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Kao bomba je odjeknula vest da je Luka Lazukić sinoć pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Bekvalčeva je prošle godine uplovila je u vezu sa Lazukićem, koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti. Nekoliko meseci nakon razvoda od Ljube Jovanovića, Nataša se zaljubila u IT ...

ODSEČNE REČI: Ovako je Natašina sestra KRISTINA odgovorila na pitanje o PREBIJANJU pevačice

Srbija Danas - 14.04.2018

Luka Lazukić navodno je pretukao svoju suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac, nakon čega ga je Nataša prijavila policiji. PROGOVORIO OTAC NATAŠE BEKVALAC: Pevačicu pretukao suprug, roditelj jedva izgovorio komentar Ekipa novinara koja je otišla do Natašinog stana na Dedinju, gde se ...

SVE NESREĆNE LJUBAVI NATAŠE BEKVALAC: Od Dače, preko Ljube, do Luke, svi brakovi su PUCALI! (FOTO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Natašu Bekvalac sinoć je navodno pretukao suprug Luka Lazukić. Brak sa Lazukićem je treći po redu, a Bekvalčeva je uvek bila u žiži medijskog interesovanja i često je govorila o privatnom životu, tako da su i njeni muževi uvek bili u centru pažnje.

P*ČKETINA OBIČNA! Žustre reakcije Natašinih koleginica na vest o PREBIJANJU pevačice od strane muža

Srbija Danas - 14.04.2018

Vest o prebijanju Nataše Bekvalac od strane njenog supruga Luke Lazukića potresla je srpsku javnost, a počele su i da pristižu prve reakcije javnih ličnosti. NOVI DETALJI! Lazukić MRTAV PIJAN tukao Bekvalčevu! "On je pijana budala, šamarao me je" IT stručnjak i preduzetnik Luka ...

(VIDEO) PRE PREBIJANJA - Nataša i Luka se SVAĐALI na ulici - poslednji put viđeni OVDE!

Srbija Danas - 14.04.2018

Natašu Bekvalac pretukao je Luka Lazukić jutros u pet sati nakon čega je pevačica supruga prijavila policiji i otišla u Urgentni centar. P*ČKETINA OBIČNA! Žustre reakcije Natašinih koleginica na vest o PREBIJANJU pevačice od strane muža Nataša Bekvalac, noćas je pretrpela ...

OVDE SU SE VOLELI: Pogledajte kako izgleda stan Nataše Bekvalac i Luke Lazukića (FOTO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Domaću javnost danas je potresla vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić. Kako prenose mediji, Nataša se nalazi u Urgentnom centru, a Lazukić je bio pod dejstvom alkohola kada je izbio incident.

POČELO JE PERVERZNO: Ovako su se upoznali Nata Bekvalac i Luka Lazukić, koji ju je danas prebio (VIDEO)

Srbija Danas - 14.04.2018

Srpska estrada je uzdrmana teškim incidentom koji se desio jutros kada je Luka Lazukić, kako prenose mediji, pretukao suprugu Natašu Bekvalac sa kojom je nedavno dobio ćerkicu Katju. NJENA DOBROTA JE BOŽANSKA! Seka Aleksić učinila divnu stvar za PREBIJENU Natašu Bekvalac! Iznose ...

TEŽI POTRES MOZGA, POVRAĆA? Bekvalčevu VRATILI u Urgentni! Procurili najnoviji, DRAMATIČNI detalji!

Srbija Danas - 14.04.2018

Drama oko prebijene Nataše Bekvalac i dalje potresa srpsku estradu, a sada su procurili najnoviji detalji vezano za njeno zdravstveno stanje. LAZUKIĆA PRONAŠLA POLICIJA! Muž Nataše Bekvalac PRIVEDEN? Evo GDE JE BIO! Pevačica se uputila ponovo iz doma na Dedinju, gde se desio ...

TUŽI SMRADA! Brutalna poruka naše poznate voditeljke Nataši Bekvalac RASTURILA Tviter!

Srbija Danas - 14.04.2018

Srbija danas bruji o tome da je Luka Lazukić navodno krvnički pretukao suprugu i pevačicu Natašu Bekvalac. Nisu čuli naša upozorenja! Rusija nakon bombardovanja Sirije ZAGRMELA i otkrila ŠTA SLEDI! Kako mediji prenose, Lazukić je u pijanom stanju udarao Bekvalčevu rukama i ...

LAZUKIĆ NAKON BATINJANJA NATAŠE PUŠTEN IZ PRITVORA: Ono što je REKAO u policiji LEDI KRV U ŽILAMA!

Srbija Danas - 14.04.2018

Luka Lazukić danas je priveden u policiju, a prema pisanjima "Blica", pre pola sata je pušten i izašao je na garažni izlaz kako ga niko ne bi video. Nisu čuli naša upozorenja! Rusija nakon bombardovanja Sirije ZAGRMELA i otkrila ŠTA SLEDI! Prema nezvaničnim saznanjima, ...

VELIKI ČOVEK, SPORTISTA... Reči srpskog selebritija o Lazukićevom prebijanju Bekvalčeve uzdrmaće net!

Srbija Danas - 14.04.2018

Sve ono što se dešavalo danas vezano za, kako su mediji naveli, prebijanje Nataše Bekvalac od strane njenog supruga Luke Lazukića, ostavilo je, razumljivo, snažan utisak i na brojne ljude sa srpske estrade. LAZUKIĆ NAKON BATINJANJA NATAŠE PUŠTEN IZ PRITVORA: Ono što je REKAO u ...

(FOTO) OVO JE PEVAČICINO NAJVEĆE BLAGO: Nataša Bekvalac pokazala PRVU zajedničku fotografiju ćerki! NEPROCENJIVO!

Press - 12.04.2018

Pevačica se posvetila majčinstvu i odgajanju svojih ćerki, a i starija ćerka Hana uživa u bebi Katji. Naime, Bekvalčeva je podelila na Instagramu fotografiju kako joj Hana pomaže i čuva u naručju u naručju malu Katju.

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC POKAZALA ĆERKE: Malena Katja uživa u Haninom naručju!

Informer - 12.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, fotografiju na kojoj njena jedanaestogodišnja ćerka Hana u naručju drži malenu sestru Katju - Moje dve ćerke, Hana i Katja - napisala je ponosna mama u opisu fotografije.

SVAKO BI JOJ POZAVIDEO! Nataša Bekvalac pokazala SVOJE NAJVEĆE BOGATSTVO i zadivila pratioce (FOTO)

Dnevno - 12.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno rodila ćerku Katju, a fotografijom na Instagram profilu pokazala je kakva idila vlada u njenoj porodici. Na slici se vidi druženje starije ćerke Hane i Katje koja je još uvek beba.

(FOTO) OVO JE PEVAČICINO NAJVEĆE BLAGO: Nataša Bekvalac pokazala PRVU zajedničku fotografiju ćerki! NEPROCENJIVO!

Kurir - 11.04.2018

Nataša Bekvalac , koja se porodila pre mesec i po dana, uživa sa ćerkama Hanom i Katjom u svojoj novoj kući u Čeneju. Pevačica se posvetila majčinstvu i odgajanju svojih ćerki, a i starija ćerka Hana uživa u bebi Katji.

Nedavno se preselila na salaš, a jednim detaljem iz doma Nataša je iznenadila mnoge

Blic - 11.04.2018

Nataša Bekvalac 28. februara na svet je donela ćerku Katju, a pevačicina starija naslednica Hana ne odvaja se od svoje mlađe sestre. Popularna pevačica ne krije sreću zbog rođenja druge naslednice, a poslednjih mesec i po dana u potpunosti se posvetila brizi oko bebe.

Nataša Bekvalac podelila fotografiju svojih naslednica: Malena Katja uživa u Haninom naručju (FOTO)

Novosti - 11.04.2018

Pop pevačica objavila fotografiju ćerke Hane i malene Katje POP pevačica Nataša Bekvalac podelila je danas sa pratioc ima na društvenoj mreži "Instagram", fotografij u na kojoj njena jedanaestogodi š nja ćerka Hana u naručju drži malenu sestru Katju.

Nataša Bekvalac jednom objavom raznežila fanove!

ALO - 11.04.2018

Preslatko! Nataša Bekvalac se porodila pre mesec i po dana. Ona se potpuno posvetila majčinstvu, a danas je obradovala svoje fanove na Instagramu emotivnom fotografijom. Naime, Nataša je podelila fotografiju kako Hana drži u naručju malu Katju.

ISTOPIĆETE SE: Nataša Bekvalac objavila PRESLATKU fotografiju svoje ćerke Hane i bebe Katje! (FOTO)

Espreso - 11.04.2018

Devojčice su preslatke! Nataša je nedavno dobila ćerku foto: Damir Dervišagić Na Instagram profilu Nataše Bekvalac osvanula je predivna fotografija. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto! U centru pažnje je i dalje, naravno, sve što ...

(FOTO) OVO JE PEVAČICINO NAJVEĆE BLAGO: Nataša Bekvalac pokazala PRVU zajedničku fotografiju ćerki!

Srbija24 - 11.04.2018

Pevačica se posvetila majčinstvu i odgajanju svojih ćerki, a i starija ćerka Hana uživa u bebi Katji. Naime, Bekvalčeva je podelila na Instagramu fotografiju kako joj Hana pomaže i čuva u naručju u naručju malu Katju.

Nataša Bekvalac raznežila pratioce fotografijom starije ćerke koja u naručju drži mlađu!

Puls - 11.04.2018

Otkad je donela na svet ćerkicu Katju, Nataša Bekvalac se ne pojavljuje u javnosti, a i na društvenim mrežama je znatno manje aktivna nego pre. Ona se sa porodicom nedavno preselila na salaš nadomak Novog Sada, a budući da retko deli sa javnošću trenutke iz doma, najnovijim ...

Nataša i Luka se posvađali na ulici!

ALO - 10.04.2018

Pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić uhvaćeni su u toku svađe na ulici. Pevačica Nataša Bekvalac se nedavno porodila i uživa u majčinstvu. Ekipa emisije "Paparaco lov" je snimila pevačicu kako šeta gradom svoju ćerku Katju.

NERVOZNA MAMA: Nataša Bekvalac se nasred ulice POSVAĐALA sa mužem (VIDEO)

Espreso - 10.04.2018

Nataša Bekvalac je nakon izlaska iz porodilišta po prvi put usnimljena i to bez trunke šminke Nata i Luka imali su neke nesuglasice foto: Printscreen Youtube Pevačica Nataša Bekvalac se nedavno porodila, a čini se da je ovo prvi put da je svoju ćerku Katju prošetala gradom.

Nataša prošetala gradom sa bebom u naručju - Luka i ona se svađali nasred ulice! (VIDEO)

Srbija Danas - 10.04.2018

Nataša Bekvalac je takoreći tokom cele svoje trudnoće bila u ilegali, odnosno nije želela da bude pred očima javnosti. Međutim, otkako se rodila mala Katja, Nata je rešila da malo "izađe među ljude". Ona se pojavila u opuštenom izdanju, u potpunosti bez šminke, zajedno sa ...